Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Westerse elite doodsbang dat Trump en Putin pad naar vrede en samenwerking inslaan

Top ‘moet’ mislukken om Russofobische hysterie in Westen overeind te houden

 
Trump en Putin bij een eerdere ontmoeting vorig jaar (afbeelding: Getty Images (2)).

Stel je voor, vrede en samenwerking met Rusland – dat moeten we niet hebben. Dat is ongeveer de strekking van de houding van verreweg de meeste politici en media in Europa en Amerika. Omdat het overgrote deel van de burgers argeloos in de flagrante media leugens over het ‘bewezen’ neerhalen van MH17 en de ‘annexatie’ van de Krim door Rusland is getrapt, staan ook zij heel sceptisch tegenover de topontmoeting tussen beide wereldleiders in Helsinki. Ook tijdens de recente NAVO top bleek wederom dat de gevestigde orde Trump en zijn onorthodoxe aanpak haat.

 

Het demoniseren van Putin en Rusland via de media is al jaren een obsessie geworden in het Westen. Overigens stelde Trump al tijdens zijn campagne dat het zijn doel was als president betere betrekkingen met Rusland aan te knopen, die door het beleid van zijn voorganger Hussein Obama compleet waren verziekt, tot op het randje van een Derde Wereldoorlog (in september 2013) zelfs. Tijdens diezelfde campagne vergeleek de gedoodverfde winnaar Hillary Clinton Putin juist met Hitler.

De ‘Deep State’ in Washington en Brussel was ook bepaald niet blij met de topontmoeting tussen Trump en de Noord Koreaanse leider Kim Jong-un. Vrede in Korea en vrede met Rusland zou het mogelijk maken om het monstrueuze Amerikaanse defensiebudget van jaarlijks vele honderden miljarden dollars substantieel te verlagen, en het uitgespaarde geld in de economie en de samenleving te steken. Dat zou echter wel betekenen dat een aanzienlijk deel van de ‘Deep State’ zijn positie, macht en geld zou verliezen.

Daarom werd en wordt er nog steeds hysterisch gereageerd op iedere poging tot toenadering tot ‘dictator’ Putin, ook al moesten zelfs diens grootste vijanden toegeven dat het inmiddels afgesloten WK voetbal in Rusland tot in de perfectie, en zonder ook maar enige wanklank is verlopen. Supporters van over de hele wereld maakten en ervaarden zonder uitzondering in alle Russische steden een geweldige sfeer, en ontdekten dat het ‘grote boze Rusland’ zoals geschetst door de media en politiek niet bestaat.

Top ‘moet’ een mislukking worden

Overigens zullen zowel Trump als Putin op hun hoede zijn om de top niet tot een ‘te groot’ succes te maken. Over veel zaken ‘moeten’ ze het voor hun eigen achterban vermoedelijk oneens blijven, zoals over Oekraïne en de Iraanse betrokkenheid in Syrië, en in de VS ook over de in realiteit allang ontkrachte ‘inmenging’ van de Russen in de verkiezingen van 2016. Tevens is men bang dat Trump overweegt om de sancties tegen Rusland geleidelijk op te heffen, dus zal er hoe dan ook alles in het werk worden gesteld om de top tot een mislukking te verklaren, of indien er wel baanbrekende afspraken worden gemaakt, zelfs tot een ‘verraad’ van het Westen door Trump.

De pers zal hoe dan ook alles doen om de top in een negatief daglicht te plaatsen, en ieder ‘verkeerd’ woord aangrijpen om het bij voorbaat tot een mislukking, of tot een ‘bewijs’ van Trumps ‘samenzwering’ met Putin te presenteren. Mogelijk zijn er zelfs ‘hot mic’ incidenten, zoals deze, toen een eerdere president van de VS werd betrapt op het op kruiperige wijze samenspannen met een Russische leider. O wacht... dat was (en is nog steeds) de verlosser van het liberale Westen, die nog steeds geen enkel kwaad kon en kan doen.

  

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Arjaneke op 16-07-2018 14:22

Er stond nu weer een bericht in de krant dat de russen ons opstoken tegen migranten/azielzoekers????#?????!!-#)%*?, De  lees/vraagtekens geven al aan wat ik er van denk, misschien dat er tussen alle nieuwkomers er soms ook niet zulke nette mensen als ze ons doen geloven, in ieder geval lees ik enkel kranten om te weten dat het tegenovergestelde dichter bij de realiteit ligt

Koddebeier op 16-07-2018 14:45

Het beste voor vrijheid, welzijn en veiligheid zou zijn, als de linkse pers een halt toegeroepen wordt.

ohje op 16-07-2018 15:05

Vrede is een waardevol goed .

Onder de islamitische hervorming zullen onze kinderen nog met tranen terugdenken hoe het was.

Ivan Chapka/ op 16-07-2018 15:40

Putin heeft alleen gezegd dat Europa zijn cultuur aan het vernietigen is d.m.v. de open grenzen waardoor alles van crimineel tot werkschuw hier zonder problemen kan binnenkomen op de kosten van de Europese belastingbetaler. Al worden ze afgewezen, teruggaan naar hun armoede doen ze nooit meer, als ze het vrije westen hebben geproefd. Dat is dus geen opstoken, maar mensen  in de EU met hun neus op de feiten drukken dit dus i.t.t. de MSM en politici die zich steeds meer als landverraders beginnen te gedragen. Het Westen laat zich geheel vrijwillig door Soros belazeren

Tom Hendrix op 16-07-2018 16:08

Natuurlijk zou het de "rode bojaren", der eussr, en de NWO lakeien niet uitkomen, als Trump en Putin succes zouden boeken. Men wil tenslotte tot het uiterste gaan, samen met de Deep State, om een goddeloze wereldregering te vormen. Dat is het uiteindelijke doel, dat men nastreeft, en daarbij zitten zowel Trump als Putin hen in de weg.

Johan op 16-07-2018 16:13

Laten we bidden voor deze ontmoeting!  en voor Poetin en Trump!

En ook bidden tegen de westerse elite.

rescue op 16-07-2018 16:25

De Trump tower staat bol van vrijmetselaarssymbolen en Hillary loopt nog vrij rond. Het is allemaal show.

Cefas op 16-07-2018 17:08

De NAVO is totaal overbodig als de vrede tussen de VS en Rusland wordt bestendigd en bevestigd. Europa moet eens ophouden met dat gezeur dat Rusland de grote vijand is. Dat is fake-nieuws. De vijand komt uit een heel andere hoek en dat is de Islam, dat stapje voor stapje de cultuur en verworvenheden in Europa sloopt ( zie de feesten en chaos in Frankrijk momenteel n.a.v. het EK-voetbal) met een introductie van een barbaarse cultuur, ideologie en geloof. En de slappe linkse hap in Brussel laat het maar gebeuren. Wat een verschil toch tussen Juncker en Trump.

Tom Hendrix op 16-07-2018 17:55

@Ivan Chapka:15.40. uur. Precies wat U zegt, helemaal waar.

Peacekeeper op 16-07-2018 18:12

Zolang er zich nog geen Centrale Bank in Rusland, Syrie, Iran en Noord-Korea bevindt, zal alles wat tot "vrede" zal leiden, gedoemd zijn om te mislukken totdat de bankiers hun zin hebben en alles onder controle hebben.( Lees: NWO)

Klaas op 16-07-2018 18:54

De ' strijd' tussen Trump en de ' deep state' is een strijd tussen 2 fracties van vrijmetselaars afkomstig uit dezelfde bron en ze kennen elkaar heel goed. Elke fractie van vrijmetselaars heeft zijn eigen visie/politiek om de wereld te overheersen. Overheersen schrijf ik want dat is de bedoeling. 

van buiten op 16-07-2018 20:01

Het enige opbarende nieuws wat eigenlijk nooit is vertoont door een Amerikaanse president was dat hij zijn veiligheid diensten op hun ..... gaf i.v.m. het zoek raken van de emails van H Clinton. Putin gaf daar een gepast antwoord op.

Sharkey op 16-07-2018 20:19

Ivan Chapka/ op 16-07-2018 15:40

Helemmal mee eens.

pluto op 16-07-2018 21:18

helemaal mee eens cefas!

jawel op 16-07-2018 21:25

Ik was al blij dat Hilery clinton niet de verkiezingen had gewonnen , maar nu wil ik toch nog even mijn respect tonen voor de wereldleiders Trump en Putin, goed bezig . Kom daarna maar even de eu schoonvegen , daar is ook werk aan de winkel , xander lezers weten wat ik bedoel . 

Wat bedoelt u precies? Mod.

Hubert Luns op 16-07-2018 21:40

Er is enige tijd geleden een oproep gedaan om te bidden dat moordaanslagen op Putin en Trump door God verijdeld zullen worden. Geen onzinnig gebed. Een iets andere invulling van een bekend liedje gaat als volgt: "Murder is painless, it brings on many changes."

Pier op 16-07-2018 22:21

Inderdaad zijn de reacties van de verschillende senaats- en congresleden zeer negatief. Ze spreken over 'een verstoring van de balans'. Ze bedoelen dat het gevaar dreigt dat de decennialange vijandschap wordt doorbroken. Ze willen het wantrouwen handhaven. Ze willen misdadigers aan het bewind. Ze willen macht uitoefenen door het volk onder voortdurende druk te houden, druk van dreigende oorlog, doem en vernietiging. Zo leiden ze de aandacht af van hun eigen duistere praktijken. 

Deze mensen haten Trump. Alles wat links is haat Trump. Alles wat niet verder kijkt dan hun neus lang is haat Trump. Militante feministen haten Trump. Over het paard getilde filmacteurs haten Trump. De heksen-tovenaars- en wiccawereld haat Trump. Hoogmoedige, hoogopgeleide atheïsten haten Trump. Alle politiek correcte lafaards die de waarheid niet durven spreken haten Trump. Kortom -en dat kan gezegd worden want daar wijst dit alles op- alle goddelozen haten Trump.

Trump is dus een gevaar voor de goddelozen. Hij steekt een spaak in het wiel van hun agenda. Hij dwarsboomt hun plannen. Ze verenigen zich nu om hem ten val te brengen. Het lukt ze niet. Hij blijkt te sterk.

Is Trump een tijdelijk verschijnsel, uitstel van executie? Komt er na één of twee regeringsperioden van Trump gewoon weer iemand als Obama of Clinton die dan vervolgens weer vrolijk verder gaat met het uitvoeren van de agenda van de goddelozen? 

Of is deze Trump de aanzet tot een blijvende kentering? Worden de goddelozen en hun praktijken definitief aan de kaak gesteld, worden hun plannen verijdeld, wordt hun macht hen ontnomen? Is dit het begin van de val van het grote Babylon?

Ik weet het niet. Wacht het af. Één ding weet ik wel, dit alles overwegende: als je de vijanden hebt die Trump heeft, dan sta je aan de goede kant. 

Deze Trump staat aan de goede kant. Laat ik het genuanceerder zeggen: ik denk dat hij door de Goede Kant gebruikt wordt. Ik ben daar blij mee. Ik hoop dat alles wat hij namens de Goede Kant onderneemt, hem gelukt. Ik hoop dat hij niet ten val komt. Dat hij de vijanden van de Goede Kant verslaat, want dat zijn eveneens uw en mijn vijanden die uit zijn op ons verderf.

Maatwerk op 16-07-2018 22:26

@Arjaneke op 16-07-2018 14:22 Dat las ik ook op de kabelkrant waar ik aan het werk was en ik deel je mening helemaal. @ Jawel en @ Mod -> Jawel bedoelt denk ik dat wij een sterke leider nodig hebben die ons volk en ons land weer sterk maakt. Niet?

We wachten het antwoord van Jawel zelf af. Mod.

KG op 16-07-2018 23:04

Trump is geniaal of knettergek. Ik denk dat hij voor de mid terms verkiezungen zal aantonen wat van toepassing is. 

Timmi op 16-07-2018 23:18

Klaas op 16-07-2018 18:54

Wat je zecht is juist er is zeker een oorlog gaande tussen de verschilende fracties van

de vrijmetselaarij etc over de te neme koers.Klaas die denkt tenminste na en gebruikt gezond verstand daar moeten

we er meer van hebben.

emile op 16-07-2018 23:50

Rusland vind ik minder bedreigend voor Europa dan Turkije of Noord Afrika. De invasie van daaruit (Kuzu) is al begonnen. Bovendien is het sovjet systeem onder Gorbachev uiteindelijk zonder grote oorlogen ten einde gekomen. Onderdrukking van opstanden in Tsjechie, Hongarije, etc.. is er wel geweest, maar de oorlog in Joegoslavie bijvoorbeeld had volgens mij meer doden.

vlokje op 17-07-2018 00:12

rescue op 16-07-2018 16:25 / Klaas op 16-07-2018 18:54

Zo is het, vm-ers zijn gelovigen van darwin, en daar geldt het recht van de sterkste.

Dit recht denken zijn verworven te hebben door kennis, opleiding en carriere moves

En juist onder eigen gelederen ,want die doctrine is hun geleerd en het is een onderdeel van hun geloof

mientje op 17-07-2018 01:09

Trump is een lieverd en Melania een engel, een gouden koppel

Tom Hendrix op 17-07-2018 07:38

@Pier: 22.21. uur, op 16/7. Al twijfel ik soms bij Trump, toch heeft hij bij mij nog steeds krediet, met name omdat hij doet wat hij zegt. Hij verplaatst tenminste de ambassade van de USA van Tel Aviv, naar Jeruzalem. En er wordt door vele christenen voor hem gebeden, dat hij zich laat inspireren door het Woord van God.

Henk op 17-07-2018 09:03

Trump geeft hiermee wel een aantal dubbele boodschappen af. Eerst verwijt hij de NAVO-landen veel te weinig geld aan defensie uit te geven (nu nog geen 2 %, wat opgeschroefd moet worden naar 4 %, natuurlijk om de Amerikaanse wapenindustrie te spekken). Vervolgens hekelt hij Merkel dat zij een gasdeal met Rusland heeft afgesloten (Duitsland is de gevangene van Rusland, aldus Trump). En nu haalt hij zijn eigen veiligheidsdienst, inclusief zijn ministersstaf, naar beneden door te zeggen dat hij Poetin wel gelooft en zijn eigen mensen niet. Kortom, hij staat wat dit betreft aan de kant van Rusland. Terwijl dat hacken en infiltreren door bepaalde Russissche inlichtendiensten toch wel als bewezen kan worden beschouwd. Zie o.a. het recente onderzoek van NRC. Voor de goede orde: zelf zie ik Rusland als onderdeel van Europa. Rusland zal op de langere termijn onze vijand niet zijn. De NAVO reageert te vaak te spastisch op wat daar gebeurt. Aan de andere kant, de Russen hebben (bij monde van Poetin) jarenlang ontkend vanuit overheidswege doping in de sport te hebben gebruikt. Dat zou een complot van het westen zijn. Inmiddels hebben ze dat nu toegegeven, en ook excuses daarvoor aangeboden. Het zou goed zijn als zij met de MH17 ook meer openheid zouden geven. En ook daarvoor excuses aanbieden (ook al was daar geen opzet in het spel om een verkeersvliegtuig neer te halen, het was gewoon een domme fout). Dat zou veel verbittering bij de nabestaanden weghalen. En voor een verbetering van de betrekkingen met Europa zorgen. Inderdaad, weg met die sancties. Die zijn in niemands belang.

Ivan Chapka op 17-07-2018 11:55

Pier op 16-07-2018 22:21

Goed verwoord Pier en zo waarheidsgetrouw. 

De communisten waren atheïsten, dus daarom lees en hoor je niets over de honderden miljoenen doden die deze ideologie op zijn geweten heeft, net als de islam ook een ideologie met honderden miljoenen doden op hun geweten. 

Putin daarentegen is een Christen, net als Trump, dus inderdaad de goede kant vind ik. Ik kom al sinds 1992 in het Oostblok, ben vele malen in o.a. Moskou, Kiev, Lviv en St. Petersburg geweest en heb dus met eigen ogen kunnen zien en meemaken wat er ten goede in Rusland veranderd is en dat is veel, vergeleken met de communistische zwart/bruine periode. De NWO had liever gezien dat de dronkelap Jeltsin op zijn plaats was blijven zitten, dit was voor de NWO "de" Puppet on the string. Is godzijdank niet gelukt,  i.t.t. de dronkelap van de EU Juncker en de Russen plukken nu de vruchten van het i.m.o. harde doch eerlijke beleid van Putin, die het voor elkaar kreeg om de rond om zich heen stelende oligarchen een halt toe te roepen. En wie waren die oligarchen? simpel gewoon hooggeplaatste communisten die de lacunes in de USSR wetgeving misbruikten. 

Kijk en dat vinden en vonden die linksen maar niets, vandaar hun gekonkel tegen alles wat realist en/of gelovig is, waar ze n.b. zelfs een paus voor misbruiken. Kijk ook maar naar hun gedweep met de linkse miljardair Soros.

Ondanks alle sancties tegen de Russen, gaat het hen steeds beter, en dat merk, zie en proef je in Rusland, waar ze het nu vele malen beter hebben dan hun vroegere landgenoten in Oekraïne , wat 600 jaar deel uitmaakte van het Russische Tsarenrijk en wat nu nog steeds onder leiding van die chocoladebol Poroschenko en zijn 42 oligarchen, ondanks de vele Westerse miljarden,  een armoedige en corrupte rechtenloze staat is. Ook hier spreek ik uit eigen ervaring en beleving.

Door de hedendaagse communicatie technieken, waardoor er bijna niets meer verborgen blijft (Maidanplein moorden) krijgen de linksen het steeds moeilijker, vandaar hun leugens. Behalve in Nederland, waar door jarenlange media indroctinatie een communistische partij als GroenLinks steeds meer ook op school geïndoctrineerde jongeren als stem krijgt.

vlokje op 17-07-2018 12:29

Ha , hebben ze symbolisch het zelfde jasje aan?

Zie foto bij dit artikel

Oma op 17-07-2018 12:42

Het mag duidelijk zijn dat het fake nieuws van eu en het westen om van rusland de vijand te maken niet meer werkt, net als machtscontrole...wacht nog even tot de zomer voorbij is: gedeeltelijke zonsverduistering op 13 juli gehad, nu komt nog een totale bloedmaansverduistering op 27 juli en een gedeeltelijke zonsverduistering op 11 augustus 2018 eraan waarbij nogmaals de bewustwording van de mensheid zal verhogen door de instroom van Nieuwe energie en waartegen de elite helemaal níks tegen kan beginnen behalve proberen om zand in de ogen te strooien, echter steeds meer mensen worden wakker en bewust van wat er werkelijk speelt; steeds vaker worden leugens en misleidingen doorzien, net als de reden waarvoor.

Het wordt heel woelig, deze hete zomer...politiek en elite komen steeds meer in nauwe schoentjes te zitten en panikeren nu reeds...benieuwd wat ze gaan verzinnen deze keer met hun belachelijke flauwekul in een poging zich vast te klampen aan macht en controle die ze reeds verloren hebben....in belziek jagen ze zelfs mensen met kanker aan het werk en sluiten énkel de vergrijzende bevolking, 65+, uit van psychologische hulp in het kader van betalen-maar-niet-mogen-genieten van SZ, dewelke helemaal moet gefinancierd worden door de autochtoon maar exclusief voorbehouden moet worden voor de niet-europeaan/moslim/asieleisers, die er geen cent aan bijdragen. Echt benieuwd op welke manier ze dát gaan verdoezelen en pogen te verbergen dat autochtonen enkel melkkoe zijn, verarmd worden voor het welzijn van moslims maar zelf uitgesloten worden.

Rond deze tijd zitten de politieke misdadigers samen om dit te bedisselen met de begrotingsleugen, hoe ze eigen bevolking gaan overtuigen dat er weer miljarden moeten bespaard worden, vooral in de SZ en pensioenen voor tekorten die er níet zijn wegens de verspilzucht, corruptie en het opzettelijke wanbeleid van dat politieke rapaille dat danst naar de pijpen van de eu-dictators voor nwo.

Eelke Piers op 17-07-2018 13:05

@ jawel op 16-07-2018 21:25

Heeft Trump May niet te verstaan gegeven dat zij de kant van de USA moest kiezen , een harde uittrede en niet halfslachtig in de EU blijven want de EU zou dan aan de beurt zijn. M.i een duidelijk verdekt dreigement.

Wim op 17-07-2018 13:24

Klaas, dit zijn wel degelijk machten die zich laten gelden en ondertussen al heel veel bedrog en manipulaties op hoog niveau is gepleegt met medewerking van Presidenten. Zie de voorgaande rubriek van Xander ook en PDF bestand met de geschiedenis van de familie Busch en hoe het begonnen is met, Opa Busch en zoon enz...

Heb ook groot vb van bedrog aan licht heb willen brengen in vorige rubriek Xandernieuws en hopelijk ook als geloofwaardig zelf kan ondekt worden, hoever het bedrog zich uitstrekt en dit tot onvoorstelbare verregaande gevolgen heeft en het nog maar over één vb gaat, maar wel alle logica op eerst zicht volledig op zijn hoofd zet. Die voordien op eerste zicht logisch leek te zijn, maar in werkelijkheid volledig bedrog en corrupt zijn en die niet zo direct zichtbaar waren en als geloofwaardig werd geacht.

Geef website, waarin Auteur Middelkoop die vroeger journalist was bij RTL, maar is weggegaan, wegens hij niet altijd de waarheid kon zeggen. Middelkoop geeft nu overzicht over zijn boek met titel, Patronen van bedrog en niets is wat het lijkt. Interessant om het op VPRO in langer versie kunt beluisteren. 

(www.nporadio1.nl/nieuwsweekend/onderwerpen/458119-het-grote-complot-van-de-deep-state)

Financiële info :

Heb ondertussen voor de beursbeleggers, laatste bericht ontvangen van, Netflix gooit de bom op de beurs.

Gisteravond na het sluiten van de beurs kwam een andere hoogvlieger met zwaar teleurstellende kwartaalcijfers.

Het abonneebestand van Netflix groeit véél trager dan de directie de markt de afgelopen maanden heeft doen geloven én het bedrijf realiseerde $558 miljoen aan negatieve cash flow.

Tesla zou er ook wel ongerustheid zijn en verder gecontroleerd wordt of de cijfers en verkoop wel juist zijn, wegens de onslagen medewerker nu klokkeluider is geworden en nu Tesla onder verder gecontroleerd wordt, wel best begrijp.

Raimond V. op 17-07-2018 17:10

De enigste die ik ooit iets zinnigs heb horen zeggen over Putin , is de voormalig minister van financien , Yanis Varoufakis ( Griekenland ) , die tussen neus en lippen door even uitlegt dat " het westen " , technisch gesproken Vlad ( de spietser ) zelf op het schild heeft gehesen .

Er bestaat een oud geschrift welke u zegt : vertouw niet op de mens , ze stellen teleur , en verkopen je met huid en haar , aan de hoogst biedende .

Youtube ...Yanis Varoufakis on Putin , Snowdon and the deceptive NATO.

https://www.youtube.com/watch?v=GW2JYtusKts

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl