Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Undercover journalist: ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’

Islamisering met steun van Europese regeringen geen complot, maar hard feit: ‘Islam heeft rotsvaste grond gekregen in Duitsland’ – ‘Samenwerking Turkije en Moslim Broederschap grootste bedreiging voor Europa’

 
Straatbeeld in het Berlijnse migrantenstadsdeel Neukölln. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Undercover journalist Zvi Yehezkeli heeft vooral in Israël naam gemaakt met het onder andere identiteiten maken van undercover reportages. Omdat hij perfect Arabisch spreekt wist hij al vaak diep door te dringen in de moslimwereld. Voor zijn vijfdelige serie ‘Valse Identiteiten’ was hij ook in Duitsland. In het deel ‘De Moslimbroederschap in Duitsland en Turkije’ sprak hij met overheidsofficials, Duitse extremisme experts, en moslims. Zij bevestigen allemaal dat de islam inmiddels rotsvaste grond in Duitsland heeft gekregen. Het is zelfs al zo erg dat de (door Turkije gesteunde) Moslim Broederschap, in o.a. Egypte officieel een terreurorganisatie, letterlijk aan één tafel zit met bondskanselier Angela Merkel.

 

De beruchte Sheikh Yusuf Al Qaradawi voorspelde ooit dat ‘de islam zal terugkeren naar Europa en over het Westen zal heersen. Die verovering hoeft niet door het zwaard te gebeuren. Er is namelijk ook een stille verovering.’ En dat is exact wat er de afgelopen jaren in de EU met het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten aan het gebeuren is.

Vooral de Moslim Broederschap helpt moslims bij het stapsgewijs inlijven van Europa in het Islamitische Kalifaat. Yehezkeli zegt dat journalisten alleen de waarheid hierover kunnen ontdekken door een andere identiteit aan te nemen. ‘Ik moet ophouden Zvi te zijn, en Abu Hamza worden.’ Met behulp van de geheime dienst kreeg hij valse Syrische identiteitspapieren voor zijn reis naar Turkije, en vandaar naar Europa.

Samenwerking Turken en moslimbroeders ‘grootste bedreiging voor het Westen’

Turkije is reeds verloren, zo stelt de journalist. De ‘stille’ jihad heeft er middels dictator Erdogan – die met zijn hand vaak de typische Moslim Broederschap groet brengt- definitief gewonnen. Nergens ter wereld is de moskee dichtheid hoger dan in Turkije. De seculiere democratie is en wordt in pijlsnel tempo afgebroken en vervangen door een islamitische dictatuur.

‘Erdogan bepaalt wie hij van de miljoenen vluchtelingen naar Europa laat gaan. Met hen stuurt hij de islam mee. Zij moeten hun dankbaarheid tonen door hem loyaal te zijn... en door de regels van de islam en de Moslim Broederschap in Europa te verspreiden.’ De 47 jarige Yehezkeli noemt de samenwerking tussen Turkije en de Moslim Broederschap dan ook de ‘grootste bedreiging voor het Westen’.

Nadat hij als Syrische ‘vluchteling’ Abdullah Alatrash in Berlijn was aangekomen, en hem zonder ook maar één achtergrondonderzoek naar zijn identiteit onmiddellijk asiel was verleend, kreeg hij van een Arabisch sprekende, uit Gaza afkomstige medewerker van het immigratiebureau zelfs de tip om zijn familie via Griekenland naar Duitsland te smokkelen.

Vrijwel alle moslimmigranten hebben islamisering Europa als hoofddoel

De undercover journalist dook vervolgens diep in de moslimgemeenschap in het Berlijnse migrantenstadsdeel Neukölln. Syrische migranten vertelden hem daar openlijk dat ze in opvangkampen in o.a. (het door de NAVO ‘bevrijde’) Kosovo door de Moslim Broederschap waren geradicaliseerd, en nu de totale islamisering van Europa als levensdoel hebben. Over 20 jaar moet de Sharia in Duitsland zijn ingevoerd. Er wordt weliswaar wat verzet van de Europese bevolking verwacht, ‘maar er is geen ontsnappen aan, ze zullen de realiteit moeten accepteren.’

Yehezkeli kwam erachter dat deze droom, die voor iedere vrijheidslievende Europeaan een gruwelijke nachtmerrie is, niet slechts door enkelen wordt nagestreefd – integendeel. Werkelijk alle moslims die hij sprak, ook degenen die in Europa zijn geboren en getogen, streven naar het omverwerpen van de democratische EU-staten door de islam en de Sharia. ‘Wij zullen hun leraren zijn. Wij zullen hen naar onze religie leiden,’ kreeg hij letterlijk te horen.

‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’

Op het station van Berlin Schöneberg sprak hij af met een extremisme expert, die per se anoniem wilde blijven vanwege de vele doodsbedreigingen die hij had gekregen nadat hij in diverse Duitse en Europese media openlijk had gewaarschuwd voor de opkomst van de radicale islam.

‘Maar je leeft toch in een vrije samenleving?’ wierp Yehezkeli tegen. Het antwoord van de expert: ‘Vrij voor degenen die hun mond houden, ja... ISIS is hier, de Moslim Broederschap is hier, Al Qaeda is hier... Ikhawan (de MB) zegt dat ze geen explosieven nodig hebben om de islam in Europa in te voeren. Nee, zij proberen via de media hun religie te promoten.’

En toen onthulde hij dat ‘er geen enkel overleg met kanselier Angela Merkel plaatsvindt zonder dat de Moslim Broederschap daaraan deelneemt, en op de eerste rij zit. Dit zijn mensen die de afgelopen 4 jaar een grote wereldwijde campagne hebben gevoerd om de Europese samenleving ervan te overtuigen dat geweld in naam van de (islamitische) religie niets met die religie te maken heeft.’

ISIS houdt op zeker moment op te bestaan, maar het echte gevaar schuilt nu juist in de islam zoals die door bijvoorbeeld Erdogan, maar ook door Europese moskeeën en via het internet wordt verspreid. ‘Dat is het grootste gevaar. Niet in de komende een tot twee jaar, maar wel in de volgende 20, 30, 40 jaar. In de komende generatie zal er een groeiend aantal jonge Duitsers zijn geboren die zich tegen alles keren wat Duits is.’ Hetzelfde geldt voor de rest van West Europa, zolang de massa immigratie en islamisering niet actief wordt bestreden.

‘Komende generatie hier geboren moslims zal islam aan Europa opleggen’

De komende generatie Europeanen dreigt dan ook hetzelfde mee te gaan maken als Erdogan in Turkije heeft gedaan: het ‘zuiveren’ en compleet overnemen van de media, de politiek, de rechterlijke macht, het onderwijs, de politie, het leger, en alle overheidsinstellingen. Tegelijkertijd worden mensen die zelfs maar verdacht worden hiervan tegenstanders te zijn ontslagen, vastgezet of ‘opgeruimd’. Nu al worden overal Koranscholen geopend, waarin alle kinderen gedwongen worden geïndoctrineerd met de totale overheersing van de ‘ware islam’ over alle aspecten van het leven, en over alle mensen.

‘De Moslim Broederschap is een nest vol extremisten,’ vervolgt de journalist. ‘Niet langer Qatar, maar Ankara is hun centrum. De samenwerking tussen de Broederschap en Turkije is op dit moment de grootste bedreiging voor de Westerse wereld.’ En met behulp van Erdogan is het deze moslimextremisten nu ook stapsgewijs aan het lukken om de islam niet alleen aan Turkije, maar aan heel Europa op te leggen. (1)

Helaas beseffen hier enkel nog de –weliswaar sterk in opkomst zijnde- vrijheidspartijen hoe ernstig deze dreiging voor ons, onze kinderen en onze toekomst is, en wordt de islamisering van ook ons land nog altijd geen strobreed in de weg gelegd door het overgrote deel van politiek Den Haag.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Kees op 10-07-2018 14:27

Of die verovering van Europa door het zwaard of in stilte zal gebeuren, maakt voor onze christelijke en niet christelijke situatie geen enkel verschil. Het feit is dat wij straks opgescheept zitten met zeer grote aantalen 3e rangs figuren die nog steeds genoegen nemen met de gewoontes en leefwijzes uit de middeleeuwen.

Met dit in het achterhoofd, is het voor mij voldoende om vanaf vandaag mijzelf en mijn geliefden voor te bereiden op het ergste!

willy . op 10-07-2018 14:50

ik heb hier op deze website regelmatig geschreven dat Erdogan ook lid is van deze moslimbroeders en een gevaar vormt voor Europa en vrede! het kalifaat zal in Europa ook tot stand komen door de baarmoeder en niet alleen door geweld! Duitsland is door de domineesvrouw Merkel reeds vergeven van de radicale islam het is slechts een kwestie van tijd! Overal worden mensen gedropt die in landen van Europa het kalifaat moeten voorbereiden! Bedenk ook dat Israel al een paar weken geplaagd zit met kleine aardbevingen en vele verwachten een vrij grote, zal te tempelberg eindelijk samen met te moskee verdwijnen in de grond? Shalom

Vulkanoloog op 10-07-2018 14:58

De aantallen mohammedanisten zijn al te groot. En daar komt nog eens bij dat ze veel supporters hebben onder de autochtone Europese bevolking, die meent dat wegkijken en de andere wang toekeren tekenen zijn van morele superioriteit. Zoals het ook in 1979 in Perzië ging, de socialisten hielpen de mohammedanisten het zadel in. Daarna werden ze zeer snel slachtoffer, want het mohammedanisme duldt geen concurrentie. De socialisten hier doen exact en precies hetzelfde.. Wie nog steeds socialist/links is tegenwoordig, is simpelweg een volksverrader..

Shadow1100 op 10-07-2018 15:01

     2010 (!)

Van de    Europese Resolutie 1743

waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. 

1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

1743-11: De islam is een religie van vrede.

1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.       

http://www.assembly.coe.int

willy . op 10-07-2018 15:30

@Shadow 11OO  Bedankt voor deze interessante informatie als dat waar is zijn de EU te echte Nazi's Shalom

willy . op 10-07-2018 15:38

Als ik te verklaring van de EU lees ons ingezonden door Shadow 11OO dan kan turkije lid worden van de EU en elk moslimland iongelooflijk! Shalom

Shadow1100 op 10-07-2018 16:28

De resolutie van Straatsburg

In de junimaand van 1975 keurden 200 parlementsleden uit 9 West-Europese landen deze resolutie unaniem goed. 

 

De kernpunten van deze resolutie stellen:

 

- dat Arabische immigranten die zich in Europa gaan vestigen gerechtigd zijn hun cultuur en hun godsdienst naar Europa te brengen, te promoten en te verspreiden.

 

- dat Europese landen een contributie kunnen verwachten van de Arabische cultuur, vooral wat betreft het gebied der menselijke waarden.

 

- dat Europese regeringen akkoord gaan de grootste prioriteit te geven aan het verspreiden van Arabische cultuur in Europa.

 

- dat onze politici akkoord gaan om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten en hun families

 

-dat onze academische instellingen enpersorganen de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de Europese ontwikkeling benadrukken. 

 

 

De huidige tsunami van “vluchtelingen” is dus 43 jaar geleden al gerocheld………..

ohje op 10-07-2018 16:42

Het licht gaat langzaam uit.

Bob Fleumer op 10-07-2018 16:46

Wij kunnen, als nu nog vrije burgers, wel iets doen on de islamisering tegen te gaan, we kunnen stoppen met het inkopen bij islamitische winkels en bedrijven en producten uit de islamitische wereld niet meer kopen, als ik in de supermarkt zie dat de spercieboontjes uit marokko komen koop in ze niet en de dadels en vijgen uit turkije laat ik ook liggen het is niet ingrijpend maar als we dit allemaal doen helpt het wel.

Patatje Oorlog op 10-07-2018 16:57

En niet alleen bij Merkel. Ook bij Frans Timmermans zijn ze kind aan huis.

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/07/moslimbroederschap-lobbyt-bij-timmermans-630703/

Bundy op 10-07-2018 17:13

Dank aan Xander en de Israëliër Zvi Yehezkeli voor dit tragisch goede artikel .     Het bewijst mijns inziens de stelling dat alle wereldleiders ( incl . Monster Merkel ) elkaar goed kennen , onderling afspraken maken om het wereldgebeuren te sturen , én allen vrijmetselaars zijn .             Het doel of geheime agenda is ; de wereld klaar te zetten voor de anti-Christ om "zijn " wereld in ontvangst te nemen .          Zij die beter weten ( o.a. de bezoekers van deze site )  zullen als Staatsvijand worden gezien met alle gevolgen van dien .

Wim op 10-07-2018 17:19

Uiteindelijk wordt er eens op de echte bedoelingen gewezen en mij ook volkomen van bewust ben en het artikel door undercover journalist en veel breder beeld weer geeft van de werkelijke bedoelingen zeker niet te onderschat ten zijn.

Het is zelfs en heel beangrijk nieuwsbericht en de ware toedracht gegeven wordt en wat er zich allemaal achter de gordijnen zich afspeelt en de werkelijke bedoelingen hiervan, die vele malen vergaander zijn, dan men eigenlijk zelf kan vermoeden. Ben mij volledig van overtuigd van de werkelijke bedoelingen, maar dat het al op deze wijze verder in de hand wordt gewerkt is onvoorstelbaar en met medewerking van Bondskanselier alle verstand te boven gaat. Dit zou men als hoogverraad kunnen beroordelen op dergelijke onvoorstelbare nieuwsberichten. Nu pas komt het ware gelaat naar boven van Bondkanselier Angela Merkel, met dit belangrijk undercover nieuwsbericht.

Het loopt wel degelijk volledig de verkeerde kant op en dit hopelijk nog in de positieve zin kan gekeerd worden, wel degelijk op deze wijze nog heel weinig geloof aan hecht is mij nu nog duidelijker geworden. Had dit al voordien, door de verschillende nieuwsberichten en documentairs, die ook in die negatieve richting ook al duidelijk in beeld kwamen en maar al te goed begreep van de werkelijke bedoelingen van de moslim extremisten wil bewerkstelligen. Heb in mijn vroegere opmerkingen ook al heel duidelijk op gewaarschuwd heb van wat de werkelijke bedoelingen zijn. Dit wordt nu ook volledig ondersteunt met breder inzagen in het nieuwsbericht en van de echte achterliggende ware bedoelingen zijn. Nu uiteindelijk beter in beeld komen en ook heel belangrijk nieuwsberich betreft. Europa gaan nog heel zware tijden tegemoet, ook op financieel vlak wel de grootste gevaren nog wel eens verder volledig uit de hand kunnen lopen. Wegens dergelijk absurd beleid blijkbaar precies de echte bedoelingen zijn, niet meer kan uitsluiten.

Ik weet dat wij in waanzinnige periode zijn gekomen en dit zou dan sociaal Europa had moeten worden, dat op tolerantie en respect en vertrouwen en sterk economisch beleid ook Europa voor bedoeld was. Denk eerder dat het juist het tegenovergestelde aan gebeuren is. Heb wel degelijk nog vele vragen, hoe dit verder uit de hand gaat verlopen. Door het Europees beleid wel degelijk heel grote twijfels heb, dat het nog goed gaat komen en precies de bedoeling is, om het tegenoverge stelde te doen. Lijkt mij nu steeds meer en meer duidelijk zichtbaar te worden en het logisch verstand in de wereld steeds verder aan verdwalen is en verder zoek is geraakt, om verschillende eigen reden zeker niet uitsluit.

fado op 10-07-2018 17:20

Beste Kees,

leg mij eens uit hoe je jezelf en je gezin wil voorbereiden op het ergste....

Friekie op 10-07-2018 18:37

Deze manier van infiltreren is al jaren in gang gezet, ook in Nederland. Denkleider, voormalige Pvda kamerlid Kuzu. Alleen in YHWH-Yeshua = redding.

wakker op 10-07-2018 18:39

Europa is over en uit..  Helaas

Kees op 10-07-2018 19:14

Beste Fado,

Ik ben er intussen achter dat het merendeel van "DE NEDERLANDERS" het een kolossale zorg zal zijn wat er werkelijk aan het gebeuren is. Ik merk het aan mijn eigen familie, onze kinderen en de mensen op straat. Zodra je tijdens een gesprek uitkomt bij de huidige wereldgebeurtenissen trekken ze de PAS-kaart en valt het gesprek dood. Je wordt aangekeken of je van een andere planeet afkomt en men weet eigenlijk niet eens hoe de vork vandaag de dag ONGEVEER in de steel zit. Van dit soort mensen, die zelfs nu nog zonder schaamte een vakantie naar Turkije boeken, heb ik na circa 2 jaar intensief praten, reageren op ingezonden reacties en schrijven de buik vol en denk nu alleen nog aan mijzelf c.q. onszelf!

Uiteraard heb ik een aantal keuze-potjes op het vuur staan, want dat ik in die 2 jaar echt veel wijzer ben geworden, staat als een huis!

Groeten van Kees

 

Kees :Geen hele woorden in hoofdletters, zie siteregels. Mod.

Tom Hendrix op 10-07-2018 19:37

Eens met dit artikel, en de vele reacties. Het is in Nederland eveneens een en al islamisering wat de klok slaat.

Civitas Christiana, waarschuwt in de periodiek: " Cultuur onder Vuur", dat nota bene onze kinderen op het basisonderwijs Gedwongen worden naar de moskee te gaan, en daar te buigen voor de afgod allah. Zo ver is het dankzij onze politieke onnozelaars al gekomen. Helaas, hoe het tij te keren?

AngelB op 10-07-2018 19:45

Ik heb al eerder over zijn 4-delige documentaire Moslims in Europe gedeeld, maar de documentaire valse identiteiten kan ik niet vinden op Youtube. Ook in het originele artikel niet. Kunt u hier een link van delen? Of de exacte benaming van de documentaire?

Kees op 10-07-2018 20:54

OKE Moderator, ik zal er de eerstvolgende keer aan denken....

Oké Kees. Mod.

Cefas op 10-07-2018 21:09

Islamitische overheersing en dictatuur in Europa met behulp van de linkse leugen-en-brainwashing media met actieve gedoogsteun van de EU-overheid, doen Europa in het ongeluk storten.

HE op 10-07-2018 21:22

Het doel van dit alles is om het christendom en alles wat ook maar enigszins  riekt naar het christendom te vernietigen zodat satan en zijn (aardse) helpers uiteindelijk de antichrist ten tonele kunnen brengen. Ik denk dat het zo ongeveer zit. En "Jan met de pet zonder pet" samen met  z'n vierkante meter bier ,  die doorgaans geen zin kan afmaken zonder een of meerdere vloeken erin,   zal het allemaal een HEMA-worst zijn. En maar klagen en jammeren straks als het eenmaal gigantisch verkeerd afloopt.

Cale op 10-07-2018 23:11

Na 40 jaar moslims binnenhalen, gaan die zich nu in de politiek organiseren en wij maar boos worden op Denk. Dat hebben we zelf gedaan. Linkse politiek was altijd moslim vriendelijk want stemvee en niemand die eens nadacht over de gevolgen. Eigen schuld dus. Linkse politie en justitie, lees moslim vriendelijk. Linkse leerkrachten, lees moslim vriendelijk. Linkse overheid, lees moslim vriendelijk. Hoezo zijn we nu plotseling verbaasd? Janmaat werd gedemoniseerd, Fortuyn en van Gogh werden vermoord, PVV Wilders moet 24/7 worden beschermd en mag niet meeregeren. FvD wordt gedemoniseerd. Alle kritiek op moslims is nog steeds taboe, zie NPO. We hebben het zelf veroorzaakt mensen!

Cale op 10-07-2018 23:18

Die resulutie van Strassburg was het resultaat van pure chantage. De olie kraan uit het Midden Oosten was dichtgedraaid. Westerse overheden werden tot deze resolutie gedwongen. Dat deze westerse overheden een stelletje slapjanussen waren is een ander onderwerp. Wellicht heeft niemend destijds de gevolgen van deze resolutie kunnen onderkennen. Maar dat neemt niet weg dat nu we al jaren zien dat het mis gaat met die miljoenen moslim bevolking in Europa en er nog steeds niet op gerageerd wordt. In tegendeel.

Mark S. op 10-07-2018 23:54

Ach ja, men wilde het Christendom toch niet meer? Veel plezier dan met de islam!

Uiteindelijk zullen de moslims er hier net zo'n hel van maken als de moslimlanden zijn van waaruit ze gevlucht zijn.

Cefas op 11-07-2018 00:24

Islam is, tesamen met links, een langzaam werkend vergif dat Europa ( en de rest van de wereld) langzaam in een ondragelijke samenleving duwt waarvoor vrijdenkers en anders gelovigen geen plaats meer is. De 7 jarige verdrukking staat voor de deur.

mientje op 11-07-2018 02:06

@cale 23.18 daar gaat het allemaal  om, de olie en de benzine, wordt bijna nooit gezegd want iedereen  wil het gas intrappen, nou ik heb geen auto. We geven  de levens van onze kinderen hier voor. Terwijl er andere  mogelijkheden zijn, het heet niet voor niets PK, en ook nog wel modernere, ze zoeken er ook wel naar, dat zie ik wel, en al die verdragen, nou die worden toch voortdurend genegeerd

Tom Hendrix op 11-07-2018 07:21

@Cefas: 00.24. uur. Ik denk het ook Cefas. Ik stel enkel nog mijn hoop op Jezus Messias.

lieselot op 11-07-2018 09:05

Mensen zijn in de ogen van de elite (de bestuurders van deze planeet) niet meer of minder dan gebruiksvoorwerpen. Ze doen met ons wat ze willen en hoe ze het willen, ongeacht of dit juist is of niet. De bestuurders bezitten geen empathie en zitten geen zak in met onze rechten als aardebewoners. De beslissingen zijn dus al lang geleden gemaakt, en worden nu in een hoog tempo opgevoerd, om de een of andere reden is er dus haast bij dit project. En ja, blijkbaar geven ze de prioriteit om iedereen om te vormen tot moslim. Een gelovig volk is nog veel bestuurbaarder dan een kritische massa, weldra zullen forums zoals deze dus niet meer bestaan :-(

AEO op 11-07-2018 09:41

Gisteren had ik een aanvaring met een collega. We hadden het over Erdogan, en we vonden allebei, dat hij sterk op Hitler leek, zeker als je naar zijn toespraken keek. Ik opperde dat het beter zou zijn om b.v. niet met Turkse luchtvaart maatschappijen te vliegen en om er ook niet met vakantie naar toe te gaan. Hij antwoordde dat hij nog wel een ander land wist waar hij niet met vakantie wilde gaan. Toen ik hem vroeg welk land hij bedoelde, noemde hij Israël. Waarom? Vroeg ik. En toen ging er een rioolput open, over de bezette gebieden en de politiek tegenover de Palestijnen. Toen ik hem probeerde uit te leggen dat er al meer dan 3000 jaar Joden in Israël wonen, en dat er nog nooit een Palestijnse staat was geweest werd ik op onbeschofte wijze de mond gesnoerd, want hij wenste niet met mij in discussie te gaan over Israël. Ik denk dat dit een vrij extreem voorbeeld is, maar de meeste linkse Nederlanders zijn anti Israël. Het kan bij dit soort mensen geen goed doen. Je kan vertellen, dat Israëlische wetenschappers een doorbraak hebben gevonden in de bestrijding van de ziekte van Crohn, of Alzheimer, of wat voor mooie uitvindingen dan ook, ze reageren door kwaad te worden!

Als ik me de Zesdaagse Oorlog van 1967 herinner, ik was toen een tiener van 14 jaar oud, dan zag ik overal witte pamfletten achter de ramen hangen met de tekst:

Nederland staat vierkant achter Israël!

Datzelfde Nederland is onvoorstelbaar afgegleden. Stel dat je zo'n pamflet nu zou ophangen, binnen de kortste keren heb je dan een steen door je ruit. Israëlische vlag als bumpersticker? Garantie voor vernieling van je auto, zo erg is het al hier in Nederland.

 De verloedering neemt dan ook hand over hand toe in Nederland.

Onze nieuwsmedia liegen ons al vele jaren voor als het over Israël gaat. Aan de grens met Gaza werden 63 zich Palestijn noemende Arabieren gedood op één dag, nog slechts enkele weken geleden. Buitenproportioneel werd het optreden van Israël genoemd, want het waren vreedzame demonstraties, zo werd gezegd. Niet veel later werd bekend dat van die Arabieren er 55 actieve leden van de Hamas waren en 3 waren lid van de Islamietische Jihad. Ook werd er uitvoerig bericht over een Palestijnse baby, die was  omgekomen door het inademen van traangas, dat door Israël was gebruikt. Dan ga je je toch eerst afvragen, wie het in zijn hoofd haalt om met een baby naar de demonstraties aan de grens te gaan, terwijl Israël duidelijk gewaarschuwd had, dat wie zich naar de grens begaf zichzelf in gevaar brengt. Dit werd in het geheel niet belicht in het nieuws. Enkele dagen later bleek echter, dat deze baby door een erfelijke ziekte was overleden, evenals een broertje uit hetzelfde gezin enkele jaren geleden. Maar de Hamas heeft de ouders van deze baby geld gegeven, om dit verhaal op te hangen. Zo zien we de ware aard van de Hamas, die geen leugen schuwt om Israël in een kwaad daglicht te stellen.

Voor degenen die het nog niet weten, er is een Israëlische zender, die in high definition via de satelliet hier te ontvangen is via de Hotbird op 13° Oost. Het is i24 News dat 24 uur in het Engels te zien is. De frequentie is:

11642H 27500 3/4   8PSK.

Maar voor degenen die geen schotelantenne hebben is deze zender ook middels een livestream via het internet te zien. Een zeer goede zender voor degene die gedetailleerd nieuws over het Midden Oosten willen ontvangen.

Verder heb ik nog een Israëliër ontdekt die via Youtube vrijwel wekelijks een toespraak houdt in het Engels. Deze man, Amir Tsarfati geeft veel achtergrond informatie, waarbij hij ook de Bijbelse profetieën over onze tegenwoordige tijd belicht, zeer interessant, op de schaal van 1 tot 10 geef ik hem een 10+!

Van hem is er een app beschikbaar met de naam Behold Israel.

Wim op 11-07-2018 14:06

http://www.europarl.europa.eu/news/en/headlines/eu-affairs/20180628STO06867/migration-and-asylum-policy-it-s-an-incredible-scandal

Zie het Europees beleid uit de bron zelf, die ik regelmatig ontvang van Europa en zeld maar dient te openen, want niet direct mag weergegeven worden, maar toch kunt lezen.

kim op 12-07-2018 00:18

@Bob,, ook ik koop al jaren geen producten meer uit islamitische landen. Vroeger toen alles nog gewoon leek, vond Ik het exotisch om turks fruit te kopen hoewel ik het niet eens lekker vond.

Vandaag met een kennis gesproken die mij trots vertelde dat ze binnenkort op vakantie gaat naar Marokko. Mijn enige handicap is mijn hele leven geweest dat ik niet tot tien kan tellen voordat ik iets terug zeg, maar die heb ik overwonnen, ik bleef minstens tien seconden met open mond haar aanstaren zonder een woord.

Als alle mensen geen producten meer kopen uit islamitische landen wordt er een sterk signaal afgegeven maar tja kijk om je heen, luister en huiver, de sheeple slaapt rustig door en dat is beangstigend want die zijn mede verantwoordelijk voor wat er gaande is. De vernietiging van de Christelijke wereld. 

Brend op 12-07-2018 10:59

Het boek Henoch werd in 396 verboden. Via Google Henoch - Franklin te Horst te lezen.

Dit geeft je inzicht in het verleden en het heden.

Onderin staat inhoud - daarin wordt veel duidelijk van begin tot het einde.

Je ziet het letterlijk zo uitrollen na vandaag en verder in de tijd.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl