HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trump dreigt documenten vrij te geven die medeplichtigheid Clintons en Bush 9/11 bewijzen


Uit onafhankelijke onderzoeken bleek al snel dat de officiële versie van wat er op 9/11/01 gebeurde, onmogelijk de (volledige) waarheid kan zijn. Afbeelding: Getty Images (2).

President Trump zou volgens officials bereid zijn om tot nu toe geheim gehouden documenten vrij te geven die bewijzen dat zowel de Clintons als de Bushes medeplichtig zijn geweest bij de aanslagen van 9/11. Daarmee gaat het complot veel verder dan die van de speciale ‘Deep State’ aanklager Robert Mueller, die jarenlang de centrale rol van Saudi Arabië in 9/11verborgen heeft gehouden.

 

In het verleden leverde Trump forse kritiek op president George W. Bush voor zijn acties pal voor en tijdens de 9/11 aanslagen. ‘Ik ben honderden vrienden kwijtgeraakt, en het WTC stortte in tijdens de regering van George Bush,’ zei hij als presidentskandidaat in 2016. ‘En hij zou ons hebben beschermd? Dat is geen veiligheid.’

Enkele maanden later gaf het inlichtingencomité van het Huis van Afgevaardigden een gecensureerd, 28 pagina’s tellend document vrij dat was opgesteld door de gezamenlijke parlementaire onderzoekscommissie naar 9/11. Ook buiten de zwartgemaakte gedeeltes stond informatie die velen schokten: een aantal Arabische kapers van de passagiersvliegtuigen die voor de aanslagen werden gebruikt* (* uitgaande van de officiële versie van hoe de aanslagen plaatsvonden) hadden vermoedelijk banden met leden van de Saudische regering.

Bondgenoten Clintons weggezuiverd uit Saudisch koningshuis

Trump dreigt nu alsnog de zwartgemaakte passages openbaar te maken, plus daarbij mogelijk ook een aantal andere documenten waarvan het publiek het bestaan niet eens weet. Uit officiële gegevens bleek al eerder dat Hillary Clintons presidentscampagne in 2016 voor 20% vanuit Saudi Arabië werd gefinancierd.

Of het ermee te maken heeft of niet, in het eerste jaar van Trump werden in het Saudische koningshuis tal van corrupte bondgenoten van de Clintons en de Bushes gearresteerd of op andere manieren van hun macht en rijkdom ontdaan. In totaal 10 prinsen en 38 hooggeplaatste kabinetsleden moesten van koning Salman het veld ruimen.

Bush hielp pal na 9/11 prominente Saudi’s het land uit

Volgens Jim Kreindler, advocaat namens de 9/11 nabestaanden, hield de regering Bush de Saudische rol in 9/11 verborgen om de tweede oorlog in Irak mogelijk te maken. Robert Mueller speelde een grote rol bij het achterhouden van deze cruciale informatie. Het verklaart tevens waarom prominente Saudi’s, inclusief leden van de Bin Laden familie, pal na de 9/11 aanslagen snel het land mochten verlaten, een evacuatie die later in het officiële onderzoeksrapport nog simpelweg werd ontkend. (1)

Gaat Trump ooit de CIA zelf blootstellen?

Of Trump ooit nog verder gaat, en de feitelijk zo goed als bewezen centrale rol van bepaalde elementen van de CIA zelf bij de 9/11 aan het daglicht laat brengen –waardoor er definitief van ‘false flag’ aanslagen kan worden gesproken, bedoeld om de beruchte ‘war on terror’ te rechtvaardigen, en de Iraakse dictator Saddam Hussein, een verklaarde vijand van Saudi Arabië, op te ruimen- valt nog te bezien.

Trumps strategie lijkt erop gericht om stapje voor stapje de waarheid boven tafel te krijgen, vermoedelijk om er tijdens dit proces in de tussentijd zoveel mogelijk steun voor te krijgen. Dat dit hard nodig is behoeft geen uitleg, want de ‘Deep State’ schaduwregering rond de Clintons, Obama’s en Bushes stelt nog steeds alles in het werk om hem ten val te brengen.


Xander

(1) Infowars
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy . op 04-07-2018 13:47

Dit complot was in Saoedi-Arabie misschien klaargestoomd wie zal het zeggen? En misschien wist te CIA er van wie zal het zeggen? Maar één ding is duidelijk de aanval op Irak was totaal zinloos en voor de VS een excuus om het land aan te vallen, Bush is mede verantwoordelijk voor alle ellende in het M.O. en in Afghanistan waar te taliban nog steeds aanslafen pleegt en ook Isis is er nog actief! Dus het resultaat draaide op niets uit! hopelijk geeft president Trump deze aktes vrij laat ons hopen dat de echte waarheid aan het licht komt! Shalom

ster op 04-07-2018 14:12

Eerst zien en dna geloven dat hij dit gaat doen. Want als ie dit gaat flikken houd dat denk ik in zien eigen dood. Want dit gaan ze echt niet pikken van hem.

speiker op 04-07-2018 14:34

laat de waarheid maar boven tafel komen, als is de leugen nog zo snel de waarheid achter haald hem wel, God beschermen Trump en his family

Tom Hendrix op 04-07-2018 14:51

Dit zou inderdaad de waarheid kunnen zijn, achter de aanslagen van 9/11. Ik zie de "deep State", en de Clinton family, evenals George Bush inderdaad ertoe in staat, mensenlevens op te offeren om hun doelstellingen te bereiken. 

Wilma op 04-07-2018 17:04

Eindelijk gaan de ballen rollen, Qanon geeft ook aan via een "Urgente Boodschap" dat er veel narigheid naar buiten gaat !komen, hij waarschuwt dat de onbewuste mens nog flink kan gaan schrikken over alles wat er binnenkort naar buiten gaat komen, dus trek je sokken flink aan binnenkort in dit theater......

Gijs Meulenmeesters op 04-07-2018 17:23

Ik ben blij dat er mogelijk openheid van zaken komt, het is wel te hopen dat Trump langer blijft ademen dan JFK.Deze wilde ook van alles openbaar maken, maar je weet hoe dat afliep.

Ik zou willen dat we in ons land ook zo'n persoon zouden krijgen als JFK en Trump. Wat zouden er een aantal lieden het hier in ons land het op een lopen zetten, maar zouden ze wel hard genoeg kunnen lopen

groetje Gijs

Eelke Piers op 04-07-2018 17:33

Ik vermoed dat president Trump nog vele documenten achter de hand heeft. Mocht hem iets overkomen dan zullen die openbaar gemaakt worden.

Reden waarom hij nog leeft

Qvic op 04-07-2018 17:45

Dit kun je zien als een tegen aanval op de deep state van Trump. Op deze manier wordt er stapje voor stapje het criminele en grove fraude van de deep state bloot gelegd voor het volk.

Sharkey op 04-07-2018 18:53

Van veel zaken ben ik niet op de hoogte. Waarvan ik wel op de hoogte ben is dat een toren opgebouwd met een kern van rechtopstaande stalen balken van het grootste soort nooit maar dan ook werkelijk nooit rechtstandig kan instorten na een kerosinebrand waarvan de temperatuur op twee verdiepingen te hoogte van de inslag hooguit 700 graden Celcius kan komen en de meeste brandstof aan de andere kant van het gebouw eruit gespat is. Het smeltpunt van staal ligt veel hoger dan wat een kerosinebrand veroorzaken kan. Vele malen heb ik dat aan mensen om me heen uitgelegd en men kan dat nauwelijks geloven en denken hoogstwaarschijlijk dat ik gestoord ben en vinden het te bizar om te geloven. Kijk en zoek op Utube naar 9-11 en je vind ook nog het gebouw naast WTC genaamd gebouw 5 dacht ik wat gecontroleerd instortte na een brandje en waar geen vliegtuig ingevlogen was.

In het pentagan was ongeveer op hetzelfde tijdstip ook een inslag van een vermeend lijnvliegtuig maar nooit zijn er resten van een lijnvliegtuig gevonden. In rook opgegaan misschien???

Dit alles is opgezet om het middenoosten radicaal te veranderen en een vluchtelingenstroom op gang te brengen.

Het zou een grote overwinning zijn wanneer deze beerput eindelijk opengaat en de werkelijke criminelen aangepakt worden.  De gevangenissen zullen te klein zijn.

Mj van de Goor op 04-07-2018 21:08

Oei, daar komen problemen van denk ik. 

Als t echt waar is word hij tegengehouden, 

Kennedy en zijn broer zijn voor minder vermoord!

Eelke Piers op 04-07-2018 23:12

@ Sharkey op 04-07-2018 18:53

Ik wil nog met je meegaan dat een kerosinebrand niet heter wordt dan 700 graden. Ik dacht dat het rond de 1000 gr lag. Maar je moet ook rekening houden met het feit dat aluminium een smeltpunt heeft van iets meer dan 600 graden. Het vliegtuig bestond uit 20.000 kg aluminium. Als de sprinkler-installatie heeft gewerkt dan krijg je een geweldige reaktie van het gesmolten aluminium en het water waarbij de temperatuur tot boven de 3000 graden oploopt. Alle staal melt dan. Het alluminium dat dan verdampt reageert weer met het water en gesmolten staal waardoor er weer een geweldige temperatuursverhoging krijgt. Zoek maar eens een chemicus hierin ben ik niet zo onderlegt. Wel dat het ommogelijk is dat de Twintowers rechtstandig konden instorten. Zelfs instorten of omvallen is niet, herhaal niet mogelijk.

Zelfs dat vliegtuig dat overhoeks door de toren vloog gaf de daarboven gelegen verdiepingen een excentrische belasting en deze hadden dan moeten afschuiven. Ook dat is zelfs niet gebeurd.

Agenda 21 op 04-07-2018 23:32

Zie "The Grand Chessboard" van Zbigniew Brzezinski.

"For my students—to help them shape tomorrow's world".

Te vinden als .pdf op www.takeoverworld.info/   onder de titel Grand_Chessboard

Sharkey op 04-07-2018 23:36

Hierbij nog een link naar Daantje zoals we hem noemden in de jonge jaren.

https://www.wanttoknow.nl/nieuws/danny-jowenko-overleden/

Sander op 05-07-2018 01:51

Het gaat niet alleen om bush/Clinton. Als je je een beetje in de materie verdiept zijn overal vingerafdrukken van Israël/Mossad te vinden... Dit gaat potentieel een giga beerput worden.

Wim op 05-07-2018 02:12

Het is wel degelijk veel gebeurt toen en Trump nu de macht heeft om het opbaar te krijgen, wil ik eerst nog wel eens zien. Jenoir George Bush heeft op zijn manier ook zaken gedaan, die het daglicht niet mag zien en topsecret zijn. Heb nog verslag met verschillende website die ik nog zal verzenden en mogelijk inkort, wegens het over nog andere belangrijke onderwerpen gaan die nu niet aansluiten op het nieuwsartikel. Heb ondertussen nog website gevonden,(http://www.franklinterhorst.nl/George%20Bush%20junior%20beschuldigd%20van%20oorlogsmisdaden) met titel :

George Bush junior beschuldigd van oorlogsmisdaden

www.ninefornews.nl/overheidsfunctionaris-clinton-foundation-dood

maria op 05-07-2018 08:30

Sahrkey op 18.53 en Eelke Piers op 23.12

In het boek " De 13 satanische bloedlijnen " van Robin de Ruiter wordt uitvoerig geschreven over o.a. dit onderwerp

Het is zeer de moeite waard dit boek te kopen

Ramshoorn op 05-07-2018 09:42

Wie het boek van Robin de Ruiter gelezen heeft: George W. Bush en de mythe van al-Qaida die heeft al heel veel antwoorden. ISBN-90-801623-3-7- NUR:689

Trump zal dit boek ook best gelezen hebben. Het was een wereldhit. In Nederland werd het helaas onder de toonbank verkocht. 2004. Ik las het wel drie maal.

Ik vergeet nooit hoe de legendarische Martin Ros dit boek besprak en ruzie kreeg met Mieke van der Weij en Ros uiteindelijk gedumpt werd bij de Tros. Martin Ros bracht dit boek aan de orde in de Tros News Show op zaterdagmiddag 12.00-13.30 bij Peter en Mieke.

Dit boek handelt over de verborgen macht acher de terroristische aanslagen van 11 september in New York de Twin Towers en de rest.

Agenda 21 op 05-07-2018 10:08

Een aantal jaren geleden vertoonde Dicovery (of is het National Geographic?) een serie over controlled demolition'' van gebouwen.

Deze gebouwen stortten alle rechtstandig neer na opblazen, identiek aan hoe de Twin Towers en WTC gebouw 7 instortten.

Heel opmerkelijk.

Bij de grote brand in de Twin Towers zou jeop zijn minst zijdelings afschuiven verwachten, door de iklap van de vliegtuigen en door de branden.

vlokje op 05-07-2018 10:49

Ben nog steeds niet overtuigt dat trump aan de goede zijde staat

AngelB op 05-07-2018 13:11

Ieder weldenkend mens weet dat het niet zo heeft kunnen gebeuren, maar het alternatief bedenken is voor veel mensen te moeilijk, te erg. Namelijk, dat onze leiders deze mensen willens en wetens hebben laten vermoorden! Iedere regeringsleider, ook in Nederland, is hierbij betrokken. Vele deskundigen op het gebied van demolitie hebben rapporten uitgebracht dat dit onmogelijk was. Op de televisie werd live verteld dat de 2e toren ook was ingestort, terwijl die op dat moment gewoon nog stond, de eerste foto's van het pentagon laten een rond gat (projectiel) zien ipv een gat ter grootte van een vliegtuig. Op de filmpjes zie je dat het vliegtuig er met zijn neus aan de andere kant weer uitkomt, terwijl hij door staal heen is gevlogen. Allemaal onmogelijkheden. Bovendien zijn vele lichamen nooit gevonden, maar de paspoorten van de daders zijn vrijwel ongeschonden aangetroffen? Wat een leugens!

Tom Hendrix op 05-07-2018 14:56

@AngelB: 13.11. uur. Zeer plausibel zoals U dat verwoord.

Wim op 05-07-2018 15:35

Dit is de werkelijke echte wereld en dat al deze en andere grote manipulaties en machtmisbruik nog maar en topje van de ijsberg zijn, die nog veel verder gaan, dan de burgers hun ooit kunnen voorstellen. Hoe belangen verstrengeling en kapitaal tot onvoorstelbare satanse krachten kunnen komen, die zich wel degelijk verder verspreid in de onderwereld, die niet mag gekend worden. Dit is zuivere decadentie op hoog verantwoordelijk niveau en zeker niet op de goede weg zijn, met list en bedrog en masale internationale manipulaties, die heel vergaand zijn, maar zelf vb zou kunnen opmerken, maar dit wordt, via en website wel verschillende zaken in vermeld worden, wel later zal toevoegen en mij volkomen bewust ben, van de gevaren die er wel degelijk aan verbonden zijn. De meeste burgers zijn er zich veel te weing van bewust zijn. Dit is ook de hoofdreden dat het zich verder heeft ontwikkeld en de vraag zou kunnen stellen, tot hoever dient het nog te komen, vooralleer de bugers wereldwijd echt wakker worden. Geef klein vb. hoe het in Nederland het rechtsysteem ook door en door currupt is in bepaalde gebieden en vooral in steden en zelfs in gemeentes eerst uitgebreide berichten gelezen van bepaalde slachtoffers, die het niet verder boven water konden brengen en zijn eigen advocaten een voor een afhaakten, wegens de hoogste macht,  de rechters niet verantwoordelijk kon stellen, omdat zij op de hoogste macht hebben in het rechsysteem het ook nooit tot techtzaak liet komen.

Zover zijn wel al en dit is blijkbaar al jaren zich steeds verder uitspreid en ben totaal niet verwonderd, maar ver-moeden wel eerst, dat het in Nederland allemaal zo puntueel zou zijn. Ja voor de burgers moet het puntueel blijven en met zoveel mogelijke wetregels wel degelijk onvoorstelbaar overbelast wordt, is mij wel bekend, tot men zelfs mentaal en financieel volledig totaal uitgeput geraakt. Dit is de werkelijke werkwijze en op voorhand heel veel werk van gemaakt is, om de burgers wel degelijk mentaal zoveel mogelijk uit te putten of op voorhand opgeeft bij de langdurige dossiers van de aanhoudende wetregels van instanties. Indien men niet meer kan werken ook de mallenmolen heel langzaam begint te draaien en constant met veel voordurende documenten aanhoudend moet blijven invullen, bij medische ongeschiktheid en heel lange weg moet afleggen en tegelijk nog veel tegenkantingen moet ondergaan en vele niet kunnen stand houden, wegens mentaal zwaar onder gebukt gaat. Indien men daar zelf niet voldoende voor u eigen kunt opkomen en dit dient op zo kort mogelijke efficiënte manier te gebeuren, anders kan je wel degelijk vergeten, omdat je er dan niet tegen opgewassen bent, om ernstig genomen te worden of is nooit erg genoeg van je werkonbekwaamheid.

Het is niet alleen Amerika, maar de gevolgen van Amerika zijn wel wereldwijd en hebben heel hoge onkosten mede veroorzaakt, die ook niet te overzien zijn, zie Europese immigratie van Midden oosten en zuid Amerika. Hier zijn ook Europese landen mede in de hand gewerkt, zie Irak oorlog ook begonnen zijn. Voordien was het eerst Afghanistan en de Amerikaanse intructeurs die de Afghanen bomexplosies leerde maken en of ontwerpen, met de wereldwijde zware gekende gevolgen vandien.

Nieuw Begin op 05-07-2018 16:05

Trump moet niet dreigen maar die bewijzen acuut aan dd hele wereld tonen, vooral aan de ouwe zakken ( oude wijn) van de EU. 

Go, go go Trump, de vrijheidslievende wereld snakt naar openbaarmaking.

 

Shalom

Cefas op 06-07-2018 00:45

Deze verborgen werkelijkheid gaat ieders voorstellingsvermogen te boven. Wat een gigantische beerput uit de krochten van de hel.

Hubo op 06-07-2018 03:31

Ik denk niet dat er veel boven water komt.Zeker niet wat een mogelijke betrokkenheid van Hillary Clinton betreft.Dan zou het spoor terug moeten gaan naar die Albright.

Er is wel reden om aan te nemen,dat men ten tijde van het presidentschap van Bush jr op de hoogte was van wat er zou gebeuren,maar dit oogluikend door heeft laten gaan.Condoleeza Rice heeft wel eens gezegd,dat de aanslag als een geschenk uit de hemel kwam en zelfs Bush heeft wel eens met zoveel woorden gezegd,dat er aanwijzingen waren dat er iets groots stond te gebeurn,maar dat niet precies bekend was waar het om ging en wanneer.

Rienus op 06-07-2018 08:35

Gaat denk ik niet gebeuren en indien het wel openbaar gemaakt wordt dan zal er weinig reuring zijn. De media spelen een belangrijke rol in het dom houden van de mensheid. Schouderophalend zal men overgaan tot de orde van de dag.

Alleen al het feit dat het grootste deel van de mensen de officiele verklaringen aannemen als de waarheid zegt toch genoeg>

math op 06-07-2018 10:38

Oorzaak en gevolg. De gevolgen van 911 zijn bekend. Indien de oorzaak (911) herbekeken word en deze niet zuiver op de graad zal zijn, dan zullen er mega schadevergoedingen van de V.S. worden gecliamd. Met die schuldenberg die ze al hebben. ???

Rom op 06-07-2018 11:20

Zou mij niet verbazen,als Trump zo maar uit de weg geruimd wordt(zoals velen van zijn voorgangers)

maria op 06-07-2018 13:41

Het Illuminatie kaart spel laat o.a. een figuur zien met een grote mond die Trump voorsteld,

met de tekst erbij  " enough is enough "

Sommige mesnen menen hierin een voorspelde mooraanslag op Trump te zien

KG op 06-07-2018 13:52

Opvallend is wel dat niemand Trump durft te vragen over Qanon.  Indien Trump Qanon zou bevestigen, dan is Qanon gedwongen de zeer ernstige beschuldigingen hard te maken. Indien Trump Qanon ontkent  dan hebben de liberalen  een krachtig propaganda kanaal tbv Trump onschadelijk gemaakt. Waardoor nemen ze die gelegenheid niet?

Sharkey op 06-07-2018 21:35

Hier is nog een link voor degenen die deze site niet nie tkennen. https://www.wanttoknow.nl/politiek/9-11/911-en-het-raadsel-van-de-gesmolten-autos/

peter klein op 07-07-2018 20:54

In het aangevallen - net versterkte- gedeelte van het pentagon, en wtc7 werd net op dat moment onderzoek gedaan in de boeken van defensie naar 3 BILJOEN aan verdwenen, ongedocumenteerde uitgaven.

Het wtc gebouw wás van de newyorkse havenautoriteiten, een paar maanden voor de aanslag voor onder een miljard verkocht aan een ..stein, die de torens verzekerde voor iets van 4 miljard. En de torens hadden moeten worden gerenoveerd a 1 mijard vanwege de verouderde electrische installatie én de massale hoeveelheid asbest erin.

De torens werden opgeblazen met mogelijk mini atoombommen, omdat metalen - auto's!- tot op honderden meters afstand compleet waren verbrand, en gezien de complete verpoedering van gebouw en meubilair.

Kortom:

Zal een heel dik rapport moeten zijn waar trump mee komt   

Anne Dozeman op 30-07-2018 18:30

IK heb een vraag

Heeft ook President Obama ouders en kinderen gescheiden die uit Mexico de grens overstaken en zo ja werd dat dan ook op een dusdanige manier gedaan dat er een risico was  dat de juiste kinderen niet weer herenigd konden wordern met de juiste ouders zoals nu het gebeurt met de gescheiden kinderen van de ouders?

Henk op 31-07-2018 13:18

Anne Dozeman op 30-07-2018 18:30 De volgende video over Obama is verhelderend, van Infowars van Alex Jones.  https://www.youtube.com/watch?v=-SuAGswhAjk

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl