Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Topadviseur Erdogan erkent dat president nu alleenheerser is: ‘Andersdenkenden worden ontslagen’

Erdogan heeft nu alle ruimte om zijn grote visioen te verwezenlijken: De wederoprichting van het islamitische, imperialistische Ottomaanse Rijk, en het financieren van toekomstige veroveringsoorlogen hiervoor

 
Dictator, ‘Kalief’, ‘Sultan’, en volgens veel Turken zelfs de lang beloofde ‘Mahdi’, de moslimverlosser die de hele wereld zal veroveren voor de islam. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is na het –al dan niet frauduleus- winnen van het recente referendum nu ook officieel een alleenheerser, beter gezegd: dictator. Een van zijn topadviseurs, Mehmet Ucum, verklaarde in een interview met de grote Turkse krant Hurriyet dat een goede zaak te vinden. ‘Erdogan zal besluiten hoe het land onder het nieuwe overheidssysteem eigenhandig moet worden bestuurd. Al het personeel dat daar niet in past zal onmiddellijk worden ontslagen.’ Het zegt alles over het democratische gehalte van Brussel dat de toekomstige toetreding van Turkije tot de EU niet onmiddellijk definitief is stopgezet, en overigens ook van ‘ons eigen’ Den Haag, dat deze week de diplomatieke banden met Ankara herstelde, alsof er daar niets aan de hand is.

 

Turkije is niet langer een democratie, en dat is prima zo, vindt Ucum. Want in plaats van dat het parlement lange tijd over allerlei kwesties debatteert, kunnen deze nu binnen enkele uren worden ‘opgelost’, omdat slechts één man het totale land regeert. Het nieuwe presidentiële, dictatoriale systeem ‘plaatst de volledige verantwoordelijkheid voor de regering van het land op Erdogans schouders.’

Politieke commissies, instituten, en zelfs het parlement hebben enkel nog een ‘adviserende’ rol. Besluiten mogen ze niet meer maken. Hun ‘analyses’ worden aan de president gegeven, en die beslist in zijn eentje wat ermee gedaan wordt.

Ucum: ‘Naar wie zullen al deze (dossiers) worden gestuurd? Naar de president. Wie ontvangt de (wets)voorstellen van de politieke commissies? De president. Waarom is het nodig dat de president in zijn eentje de besluiten maakt? Omdat de president in het nieuwe systeem degene is die de politieke verantwoordelijkheid draagt.’

Mensen met andere meningen worden ‘simpelweg verwijderd’

Het wordt nog beter: de adviseur legt zelfs met droge ogen uit dat er nog een groot voordeel is dat de president alle autoriteit heeft gekregen: ‘Het reduceert het gevaar van conflicten binnen de regering, omdat het simpelweg alle ruimte voor andere meningen weghaalt. Als er ook maar één afwijkende mening klinkt, dan zal dit geen systeemprobleem worden, maar een van implementatie. Wat betekent dit? Dat de bronnen van deze andere meningen gelijk kunnen worden verwijderd, en worden vervangen door mensen die hun werk wel goed kunnen doen.’

Professor Timur Karan van de Duke Universiteit twitterde dat het nieuwe Turkse systeem ‘ervan uitgaat dat de president alwetend is’, maar Ucum denkt juist dat dit een ‘inspiratie’ voor andere landen is. Misschien hebben de Turken hun ‘inspiratie’ wel uit Brussel gehaald, want daar heeft een kleine clubje ongekozen bestuurders (de Europese Commissie) zichzelf feitelijk net als Erdogan alle macht gegeven, en zijn zowel het Europese parlement als de nationale parlementen van de lidstaten gereduceerd tot schijnparlementen, die enkel ‘ja’ mogen zeggen op wat de autocraten in Brussel verzinnen en beslissen.

Wederoprichting van het Ottomaanse Rijk nabij

Hoe dan ook, in Turkije kan Erdogan nu doen waar hij zin in heeft – letterlijk. Hij kan het belastinggeld en de overheidsfondsen en reserves blijven plunderen voor zijn eigen doeleinden, iets wat hij volgens critici al veel langer doet (waarna deze critici vervolgens onmiddellijk voor onbepaalde tijd in de gevangenis werden gegooid). De dictator zal nu in nog veel sneller tempo zijn megalomane visioen kunnen verwezenlijken: het herstel van het islamistische Turks-Ottomaanse rijk, mede door het financieren en voeren van imperialistische veroveringsoorlogen, waarna hij er als een ‘Kalief’ of ‘Sultan’ –en volgens veel Turken zelfs als de lang beloofde ‘Mahdi’- over kan heersen.

Dat de Turkse lira naar een record diepte is weggezakt, de inflatie bijna ‘hyper’ niveaus heeft bereikt, Turkse burgers hun geld in ijltempo naar het buitenland sluizen, en het Turkse volk op de wereldwijde ‘ellende’ index nu in de top 5 staat, met een vijfde tot een kwart van de bevolking dat zich ‘ongelukkig’ noemt, zal voor Erdogan alleen maar meer reden zijn om het land totaal naar zijn hand te zetten. Zo is het eerste wat hij kan doen deze statistieken –wij zouden zeggen: op typerend Europese wijze- manipuleren, of simpelweg de publicatie ervan verbieden. ‘En zo zinkt het land verder weg in Derde Wereld vergetelheid,’ is de conclusie op Zero Hedge. (1)

EU rolt rode loper uit, en anders komt Turkse vijfde kolonne wel in actie

Wij denken dat het zover niet komt, omdat Erdogan vóór die tijd met een aantal agressieve militaire acties, bijvoorbeeld tegen Griekenland, Cyprus, Israël, Egypte of een ander land, een of meerdere grote oorlogen zal ontketenen. De EU hoeft daar niet bang voor te zijn, want als het aan Brussel ligt wordt voor Erdogan de rode loper uitgerold voor het geweldloos inlijven van onze landen in het weder opgerichte, door Turkije geleide islamitische wereldrijk.

En mocht er toch verzet komen van de autochtone Europese bevolking, dan leven hier inmiddels meer dan genoeg Turken die als een soort vijfde kolonne Erdogans eisen met de nodige agressie kracht zullen willen bijzetten. Erdogans eigen AK Partij heeft daar al jaren geleden letterlijk mee gedreigd, iets wat in Europa overigens totaal niet serieus werd genomen. De gevolgen van deze blinde onbenulligheid zullen al binnen enkele jaren hard gevoeld worden, ook in Nederland.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

09-07: ‘Turkije enkel op papier nog NAVO lid, stuurt aan op militair conflict met Europa’ (/ Brussel heeft lot Europa in handen van Turkse dictator Erdogan gelegd)
24-05: Turkije op rand instorting, zoekt oorlog met Griekenland, Cyprus en Israël
04-04: NAVO tegen NAVO: Franse troepen in Syrië om Turkse invasie te stoppen
14-03: Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël
19-02: Turkije dreigt met invasie Griekse eilanden (/ Herstel Turks-Ottomaanse Rijk door militaire veroveringen steeds dichterbij – Jaren ’30 op herhaling: Europa doet opnieuw niets substantieels tegen almaar agressiever wordende dictator)

2017:
07-08: Oud hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS (/ Nazi toestanden in Turkije: iedereen opgepakt die zelfs maar kritiek uit op Turkse dictator / Complete ISIS fabrieken in Turkije waar bommen en raketten voor oorlog in Syrië worden gemaakt)
01-08: Nieuwe documentaire over Jodenhaat door moslims in Europa gecensureerd (‘Wat de EU in Israël doet is niets anders dan het voortzetten van de Nazi ideologie van vroeger, me de bedoeling om de Holocaust alsnog te voltooien’)
20-07: NAVO-lid Turkije provoceert Griekenland, koopt Russische afweerraketten, verraadt Amerikaanse bases in Syrië
06-07: Turkse overheid neemt ruimt 50 christelijke kerken in beslag, Westen zwijgt
22-05: EU kijkt toe terwijl Saudi Arabië en Turkije op de Balkan het Kalifaat oprichten
09-05: Erdogan dreigt Israël opnieuw met moslim invasie van Jeruzalem
20-04: Islamitisch Kalifaat symbolisch opgericht: Erdogan onthult tulband eerste Ottomaanse sultan (/ Symbolische wederoprichting islamitische Turks-Ottomaanse Rijk)
22-01: Moslimleiders: In 2023 leidt Turkse president Erdogan het Islamitische Kalifaat

2016:
25-08: Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen (Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen’)
17-07: Erdogan maakt 5e colonne wakker: Turkse massa’s schreeuwen Allahu Akbar in steden Europa
16-07: Was Turkse coup een false flag zodat Erdogan totale macht kan grijpen?
08-05: Amerikaanse media geven Turkse dictator bijnaam ‘Prins van Europa’
05-04: (/Amerikaanse ministerie BuZa:  Turkije is bestemming, doorvoerland en bron van sekshandel in kinderen)
26-03: Koning Jordanië: Turkije stuurt bewust terroristen naar Europa (‘Europa in één klap moslimcontinent als Turkije lid van EU wordt’)
08-03: Top Brussel: Merkel dwingt EU te buigen voor islamofascistische politiestaat Turkije (/ Duitsland en Nederland scharen zich aan Turkse kant tegen de rest van de EU
19-02: ‘Wereld maakt zelfde fatale fout met Erdogan als met Hitler’
09-02: Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard (/ Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’)
29-01: (/ Geheime islamisering-afspraak EU met Turkije: 1 miljoen moslimmigranten komen in de volgende 5 jaar legaal naar Europa

2015:
23-12: (/ Onderzoeksjournalist Seymour Hersh bevestigt dat Turkse president Erdogan Syrië wil inlijven en Ottomaanse Rijk wil herstellen)
20-12: Turkije gebruikt tanks en raketten tegen Koerdische burgers; Europa zwijgt
9-11: EU zwicht voor chantage Erdogan, belooft islamofascistisch Turkije lidmaatschap
-07: Obama en Erdogan gebruiken ISIS voor oorlog tegen Koerden en oprichting Kalifaat
20-03: Hoge official Turkse AK Partij: Erdogan wordt leider islamitisch kalifaat

2014:
21-11: Erdogan kondigt oprichting door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan

27-08: Unie moslimgeestelijken kondigt in Turkije pan-islamitische confederatie aan
21-08: Moslim Broederschap verklaart Turkije tot centrum Islamitische Kalifaat 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.  


Reacties

Cefas op 22-07-2018 13:46

Erdogan heeft een 100% Edomitisch gehalte. Erdogan=Edom en Edom is altijd de vijand van Israel. 

ohje op 22-07-2018 14:01

Ontslagen maar niet (nog niet) onthooft.

Is toch best gematigd onze friend erdo.

Henk op 22-07-2018 14:12

De presidentiële macht van Erdogan is sinds kort inderdaad groot. Maar in het Westen hebben we ook twee presidenten met een soortgelijke macht, Macron in Frankrijk en Trump in de VS. Of we veel last van Erdogan krijgen? Waarschijnlijk niet, omdat de economische belangen voor Erdogan te belangrijk zijn. Dus wordt hij weer vrienden met Nederland en Duitsland. 

pluto op 22-07-2018 15:16

Met dank aan de "europese turken" die  dankzij het dubbele paspoort, genietende van alle democratische geneugden, hun familie in turkije hebben overgeleverd aan een gruwelijke dictator, wiens handen druipen van bloed en ellende. Alle europese erdogan turken zijn direct schuldig aan de medogenloze onderdrukking in Turkije.

Gerard op 22-07-2018 15:38

@ maria op 22-07-2018 12:30. "... toch blijft dit het uitverkoren volk van God." Beste Maria, wat dunkt u dan van Hos. 1:9, alwaar geschreven is: "... Lo-Ammi ..." ??

Maria, Gerard en allen: Verder doorpraten op het Geloofsforum. Mod.

Tom Hendrix op 22-07-2018 15:56

@Pluto: 15.16. uur. Helemaal met U eens, Pluto.

jac op 22-07-2018 23:05

@ Henk    De macht van Erdogan is allang heel groot,

maar nu is hij alleenheerser.

10 jaar heb ik daar gewoond en de economie is er enorm gegroeid

en daarom kreeg Erdogan het voordeel van de twijfel.

De problemen zullen nu beginnen want, voor deze groei is er veel geleend

en dat moet nu terug betaald worden.

De beter opgeleide Turk beseft dit maar al te goed, maar een tegengeluid

betekent: werk kwijt en eventueel  de nor in.

Daarom zijn al heel veel goed opgeleiden uit Turkije vertrokken.

Dat 160.000 mensen in de nor zitten betekent, dat ze van iedereen weten

hoe of wat die denkt. In Nederland is dit echter niet anders, hier weten 

ze ook alles van je.

Jac

Als Trump dezelfde macht zou hebben als Erdogan, dan zaten de Clintons en anderen

al lang in de gevangenis.

Sharkey op 22-07-2018 23:11

pluto op 22-07-2018 15:16

Helemaal mee eens.

Henk op 23-07-2018 09:34

jac op 22-07-2018 23:05 Verder, in de VS ligt het met Donald Trump iets ingewikkelder. Aan de ene kant heb je de twee machtsblokken, de Democraten en de Republikeinen, die elkaar het licht niet in de ogen gunnen. Ze voeren hun politiek meer gericht op hun tegenstander dan dat ze er zelf achter staan. Dit gaat vice versa. Het is bij elkaar een tamelijk verziekt systeem geworden. Onwerkbaar, voor beide partijen. Aan de andere kant heb je Donald Trump die altijd democraat is geweest en een huisvriend van de Clintons. Hun dochters Ivanka en Chelsea zijn nog altijd boezemvriendinnen van elkaar. Pas sinds relatief kort is Trump tot de Republikeinse partij toegetreden. Dat maakt het ingewikkeld voor hem om tegen de Clintons op te treden. Voor de achterban doet hij dat af en toe, in het echt is het meer pose dan dat hij het werkelijk meent.  

Ike op 23-07-2018 11:14

Lees gaarne dat de NATO achter Erdogan staat en dat hij daarom het verhalen van het terrorisme van ISIS en Al Nusrah (Al Qaida) bestempeld als terrorisme.

https://www.zerohedge.com/news/2018-07-20/turkey-exposing-crimes-isis-terrorism

Bedenk n.l. goed dat ISIS barst van het schuim uit Soenitische staten, Europa, Rusland en zijn partners, de V.S. en Canada, Noord Afrika en gearresteerde Arabieren die de NATO en zijn partners getrained hebben in de buurlanden van waar ISIS zijn strijd uitoefent, zoals in Turkije, Jordanië. Zij zijn de frontsoldaten van de NATO.

Nu ze op een achterstand staan, is hun medische dienst en propagandadienst (De Witte Helmen) al ontsnapt via de Golan

https://www.zerohedge.com/news/2018-07-16/us-and-allies-planning-evacuation-white-helmets-syria

https://www.zerohedge.com/news/2018-07-22/white-helmets-rescued-israel-golan-heights-overnight-operation

Ze zijn ook onderweg naar het volgende strijdgebied (mogelijk Afghanistan) of de NATO landen, waaronder Nederland......

Hun strijd zal niet over zijn, totdat de laatste is uitgeschakeld. Met dank aan het SIC incl. de Deep State en het MIC.

Voor hen zijn Trump, andere politici en zijn de terroristen allemaar pionnen op een schaakbord.

willy op 23-07-2018 11:59

Hij is en blijft een dictator en vrije meningsuiting bestaat niet in Turkije, kritische journalisten verdwijnen er, of worden opgesloten! Shalom

Rode Wouw op 23-07-2018 13:25

Terecht een kritisch artikel over de situatie in Turkije en de ongezonde relatie met de EU. Niet meer op vakantie naar toe gaan.

Ivan Chapka op 23-07-2018 16:18

@pluto op 22-07-2018 15:16    inderdaad +++

Ik geloof dat veel mensen vergeten zijn, dat Erdogan dankzij Brussel aan de macht gekomen is namelijk De voorwaarde voor toetreding tot de EU was dat het leger onder controle van het parlement moest komen en daar heeft de AK partij, lees Erdogan,  dankbaar misbruik van gemaakt door de top van de legerleiding step by step in de gevangenis te gooien. Daarna kwam het theaterstuk van Erdogan die zg. opstand van het leger en deze bullebak had zijn handen vrij om alles en iedereen op te sluiten.

Dus dank EU, dank Juncker,  dank Merkel, dank Macron, en niet te vergeten de grootste huichelaar en toneelspeler  i.v.m. zijn verkiezing onze Pinokkio Marx Rutte.

Dus zo worden wij belazerd en ook daarom blijven de gesprekken over toetreding aan de gang met de nodige miljarden stortingen. Wij zijn al overgenomen, zie dat toch. Waarom ook anders die 2 nationaliteiten blijven toestaan. Juist dus daarom.

Pluto op 23-07-2018 18:36

@Ivan,

Daar heb je gelijk in, immers juist het leger heeft alle jaren het volk beschermt tegen dictator"s, en juist het leger moest vlgs de EU onder parlementaire democratie vallen. EU wil niet snappen dat in een islamitisch land geen democratie mogelijk is.Men ziet dat de scheiding tussen religie en staat verdwenen is, en dus is er geen democratie meer in Turkije. De miljarden die de EU betaalt aan Turkije dienen allleen om Erdogan aan de macht te houden, hetgeen in strijd is met de democratische normen die Europa stelt aan een land dat EU lid wil worden.Hier wordt de dubbele moraal zichtbaar en de incompente politiek van de EU.Het is een walgelijk vertoning, waar onze Rutte met het opnieuw aangaan van diplomatieke betrekkingen laat zien geen dat nederland als EU lid geen enkele ruggegraat heeft. Erdogan lacht zich kapot!

Ivan Chapka op 23-07-2018 22:28

@Pluto

Vandaar ook dat alle Turken die hier wonen als loopse hondjes achter die machtswellusteling aanlopen. De laatste verkiezingen kregen de Nederlanders die het misschien nog niet wisten een perfect voorbeeld van hoe het hier in de toekomst aan toe zal gaan. Maar dat probleem wordt onder de pet gehouden, er wordt practisch nooit iets ten nadele van deze  half Mongolen (Turken komen oorspronkelijk als nomadenvolk uit de buurt van Mongolië) gezegd of geschreven. Maar dit geldt voor alle moslims. 

Voorbeeldje? Nou gisteren werd in een prachtwijk in Schiedam in een zogenaamd hotel een man neergestoken en levensgevaarlijk verwond, in datzelfde zogenaamde hotel werd 's middags al een vrouw mishandeld. Nu weet ik toevallig, dat dit helemaal geen hotel meer is, vroeger wel, maar sinds een aantal jaren niet meer.

De nieuwe eigenaren zijn Turkse koppelbazen, koppelbazen bestaan toch niet meer zult u denken?? Vergeet dat maar gauw. Die Turken zijn, nadat alle Nederlanders in de bak zaten en financieel kapotgemaakt, in het opengevallen gat gekropen en zijn onder het mom van uitzend bureautje gewoon met deze praktijken verder gegaan.

Het gaat als volgt, Turken halen in het armste land van Europa Moldavië, werkers voor de tuinbouw in het Westland, daarbij word hun keurig netjes volgens de regels een minimum loon gegarandeerd. Maar nu de truuk, als ze hier zijn, worden ze verplicht om gebruik te maken van de vroegere hotelkamers, zitten met 4 a 5 man op 1 kamer, maar ze moeten niet alleen slapen daar, ze moeten ook eten daar. dus kost en inwoning, mag u raden,  hoeveel dat deze mensen gaat kosten en wat ze overhouden van hun harde werken.

Maar deze sloebers weten niet beter en voor Moldavische begrippen, waar het gemiddelde loon 50 Euro per maand is , is dit veel geld. Die Turken lachen zich te pletter, en vullen hun zakken. En wat doet onze overheid, juist helemaal niets. In Nederland is iedereen gelijk, maarrr een bepaalde bevolkingsgroep is iets gelijker en dan hoor je daar ook helemaal niets van bij de MSM. Ten tijde van de NL koppelbazen grote koppen in de krant, en op het journaal. Nu rest slechts dodelijke stilte. 

Tom Hendrix op 24-07-2018 07:09

@Ivan Chapka: 22.28. uur, op 23/7. Helaas, het is de waarheid wat U zegt, Ivan.

Ivan Chapka op 24-07-2018 15:59

Dank je wel @ TomHendrix .

Het is af en toe om moedeloos van te worden, het verdraaien van waarheden, zoals teroristische moslims verwarde mannen noemen etc. Wij worden 24/7 belazerd door onze regering en als er toevallig een minister een juiste opmerking maakt, wordt hij door de deug MSM = leugenpers= leugen omroep tot aan zijn enkels afgebrand. Waarom mag hij een land die een drugs crimineel/ moordenaar als president heeft gekozen geen failed state noemen? Mag het, omdat het over negers gaat, ineens niet meer benoemd worden? Alleen blanken afbranden, waar ze hun welvaart aan te danken hebben, dat mag wel? I.m.o. is dat ook rascisme. Nu er dagelijks blanken vermoord worden in Zuid Afrika hoor je onze deugmensen niet. Als wij blanken zo slecht zijn waren komen ze dan allemaal hier naar toe. Heeft het iets met IQ temaken?

Kijk daarom snap ik de deugmensen onder ons niet meer, dus o.a. die zogenaamde BN'ers. Echt, ik word er kotsmisselijk van. En de Nederlander ? Ach hij zit voor de TV te kijken met oogkleppen naar de meest groteske idioten in die Reality programma's, met de chips en bier op schoot en zag dat het goed was. Brrrr wat een griezels.

Trouwens @Tom, ken je die vroegere song nog van Smokie genaamd "Living next door to Alice" moet je eens op You Tube zoeken naar "Living 24 hours next door to Ali" van de Engelse cabaretier Daniël Stockton. Bijnaam Daniel the Spaniel In één woord prachtig.

Tom Hendrix op 24-07-2018 19:01

@Ivan Chapka: 15.59. uur. Inderdaad Ivan, soms word ik er ook moedeloos van. Klopt ook wat de doorsnee Nederlander betreft, alleen nog bezig met voetbal, autoracen, domme programma's volgend, als: "In Holland staat een huis", en meer van dergelijke banale zaken. De song zoek ik nog op, dank voor de hint.

quirine op 27-07-2018 23:21

Een president die zoveel mensen gevangen laat zetten en ontslaan laat alleen maar zien dat hij in feite zwak is. Als de doodstraf opnieuw wordt ingevoerd staat het westen nog wat te wachten, Nederland wordt dan weer een beetje voller, net zo lang tot er alleen nog staanplaatsen zijn.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl