HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Talloze steek- en schiet ‘incidenten’, maar Nederland nog steeds eiland van pais en vree?

Parijs richting afgrond: 400.000 illegale migranten, jaarlijks minstens 180.000 erbij - Spanje heeft linkse regering: Immigratie stijgt met 120% - Doorsnee dagje Londen: Drie migrantenverkrachters veroordeeld, scooterbende gearresteerd – Schotten geschokt door verkrachting en moord op 6 jarig meisje in dorp met veel Syrische migranten

 
Het ontruimen van grote straatkampen met migranten in Parijs, zoals hier in mei, blijkt volkomen zinloos, omdat hun aantal met vele honderden per dag toeneemt. (Afbeelding: Getty Images (6).

Vrijwel alle politici en media doen nog altijd alsof ons land een soort eiland van pais en vree is en blijft, terwijl overal in de ons omringende landen de problemen met asielzoekers en migranten totaal uit de hand lopen. Zijn we daadwerkelijk een uitzondering in Europa, of laten tal van recente steek-, vecht- en schietpartijen, steevast ‘incidenten’ genoemd (zie verder dit artikel), wellicht een andere realiteit zien?

 

Parijs met honderdduizenden illegalen richting afgrond

Extreem streng beveiligde toeristen trekpleisters geven de afgelopen jaren al aan dat Parijs een steeds onveiligere stad aan het worden is. Uitgestrekte wijken zijn ‘no go zones’ geworden, niet alleen voor toeristen, maar ook voor autochtone Fransen. Criminaliteit, armoede en werkloosheid tieren er welig. Volgens een officieel rapport van onder andere een parlementariër van president Macrons LREM partij kunnen er alleen al in de beruchte voorstad Saint Denis wel eens 400.000 illegale migranten leven. Dagelijks komen er minstens 500 illegalen bij in de Franse hoofdstad, op jaarbasis dik 180.000. Macron erkende onlangs dat de migrantencrisis de overheid boven het hoofd is gegroeid, en de Franse bevolking maar zelf een oplossing moet verzinnen.

Volgens de officiële schattingen is 8% tot 20% van de inwoners van Saint Denis een illegale migrant. Voor de duidelijkheid: dan hebben we het nog niet over de legale migranten, die de meerderheid van de bevolking vormen. Veel illegalen leven op straat. In alle voorsteden met veel migranten is de werkloosheid hoog, en de armoede met 28% zelfs twee keer zo hoog als het gemiddelde in de hoofdstad.

In het rapport, dat in samenwerking met de Republikeinen werd opgesteld, wordt erop gewezen dat zowel de sociale dienst als de politie zwaar overbelast zijn door het enorme aantal illegalen. De opstellers dringen erop aan dat de overheid eindelijk de etnische en religieuze afkomst van migranten in kaart gaat brengen, iets dat net als in Zweden verboden is uit angst voor ‘racisme’. Verreweg de meeste migranten, zowel legaal als illegaal, komen uit Noord Afrika en zijn moslims.

Links ziet een totaal andere ‘oplossing’: Anne Hidalgo, de burgemeester van Parijs, steunt een plan van de communisten om van een groot park waar veel illegalen zich ophouden een permanent asielzoekerskamp te maken. Na het opruimen van het kamp in Calais vanwege het vele geweld dat er door migranten werd gepleegd is Parijs het belangrijkste verzamelpunt voor illegalen geworden. Volgens schattingen komen er iedere dag minimaal 500 bij. (1)

Spanje: 120% meer migranten sinds aantreden linkse regering

Sinds Spanje een linkse (door sociaaldemocraten geleide) regering heeft, is de immigratie uit Afrika met 120% toegenomen. Alleen al vrijdag haalde de Spaanse kustwacht 373 migranten van bootjes op zee af. Onlangs werd het in Italië geweigerde mensensmokkelschip Aquarius in Valencia geaccepteerd. Spaanse studenten werden hun woningen uitgezet om ruimte te maken voor de nieuwkomers, die zelf massaal hun door het Rode Kruis gegeven kleding weggooiden, en in restaurants met biljetten van 100 euro betalen (nu weet u dus waar uw giften aan de diverse ‘vluchtelingen’organisaties terecht kunnen komen) (3).

De Spanjaarden kunnen hun borst natmaten, want zoals we laatst al schreven komt er volgens Marokkaanse bronnen een vloedgolf van minstens 1 miljoen Afrikaanse asielgelukszoekers op Spanje af.

Dagje Londen: Drie migrantenverkrachters van o.a. 13 jarig meisje veroordeeld

We wezen ook al vaak op de pijlsnel verslechterende situatie in Londen sinds de stad zijn eerste moslimburgemeester heeft, de van oorsprong Pakistaanse Sadiq Khan. Na zijn aantreden explodeerde de migrantencriminaliteit.

Een doorsnee ‘dagje Londen’ ziet er nu zo uit: drie migranten met de namen Mohamed, Omieke en Sanjay (zie foto’s bij de bron, wegens auteursrechten niet door ons te plaatsen) werden veroordeeld voor het verkrachten van resp. een patiënt in een ziekenhuis (waar Mohamed als verpleger werkte), een 13 jarig meisje, en een 18 jarig meisje. Daarnaast werden drie leden van een scooterbende, verantwoordelijk voor veel diefstallen, gearresteerd. (4)

Schotten geschokt na verkrachting en moord 6 jarig meisje

De islamitische cultuurverrijking heeft ook het kleine Schotse eilandje Bute bereikt. Op het eiland wonen maar zo’n 6000 Schotten, maar werd wel een aanzienlijk aantal Syrische asielzoekers opgenomen. Nu is het eiland, en heel het land, in rep en roer na de verkrachting en moord op het 6 jarige Schotse meisje Alesha MacPhail door een 16 (?) jarige jongen.

Net als in de rest van Europa weigeren de autoriteiten de (voor)naam en afkomst van de dader te onthullen. Inmiddels weten de meeste mensen dat als de dader blank en een Europees klinkende naam had gehad, dit doorgaans wèl wordt vermeld.

Nederland: eiland van pais en vree?

En in Nederland? Daar komen dit soort zaken natuurlijk niet voor. Wij zijn een eiland van pais en vree, altijd al geweest. Steek-, vecht- en schietpartijen, soms dodelijke, waar we inmiddels bijna dagelijks over lezen –zoals nu weer in Leiden, of in juni in Schiedam, Bolsward , Den Haag, Tilburg, nog een keer Den Haag, Delft , Vlaardingen, Rotterdam, Apeldoorn en wederom Schiedam- zijn steevast ‘incidenten’. De daders komen altijd uit een Nederlandse plaats, maar daar vallen ook bewoners van een AZC in die plaats onder.

Een 6 jarig meisje uit Weert –net als Noordwijk berucht vanwege de problemen met criminele migranten- ontsnapte onlangs aan hetzelfde lot als de Schotse Alesha, nadat ze was ontvoerd door een 24 jarige man, wat gelukkig door getuigen werd gezien. (Jeugd)bendegeweld, zoals in Waalre, lijkt ook schering en inslag te worden.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Philosophia-perennis
(4) Breitbart
(5) The Sun via Breitbart
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy . op 07-07-2018 14:32

De laatste tijd heeft men in Nederland al een paar aanslagen kunnen voorkomen! De meeste grote steden binnen de EU is de criminaliteot het grootst binnen te allochtone vooral jonge bevolking, in Antwerpen zijn er wijken zoals Borgerhout waar drugs worden verhandeld door Marokkaanse schoolkinderen die ook voor wijkagent spelen, en te echte buurtpolitie blijft er dan ook weg, wordt je daar overvallen , tja, dan heb je pecht,wees meer eens toerist in Antwerpen, en dat geldt voor de meeste steden! Dus dit goede artikel laat iets zien wat we al een tijdje weten!! Shalom

Gerard op 07-07-2018 15:33

Dit is toch, getuige de stemgedragingen van de afgelopen tientallen jaren èn de huidige gesprekken met mensen, wat het overgrote deel van het Nederlandse volk heel graag wil??? Men wìl daarbij toch óók graag volledige afbraak van de soc. voorzieningen, achterstelling op de toewijzing woningen, achterstelling in de gezondheidszorg, belastingverhogingen, voor 'prestatieloon' doorwerken tot 75 jaar, misdaad op straat en armoede? Dit ìs het toch wat het overgrote deel van het volk in het Land der Waanzinnigen graag wil? Is natuurlijk erg triest voor ons andersdenkenden die op dit zinkende wrak meegesleurd dreigen te worden, maar voor hen die hiervoor kiezen: geen enkele medelijden! En als iemand klaagt, vraag dan: "Op welke partij heb je gestemd?" Prijs hem of haar dan dat hij \ zij krijgt wat hij \ zij graag wil!

Willem de Zwijger op 07-07-2018 15:45

Gisteravond was mijn zoontje(12) getuige van diefstal, in Kampen, waar twee buitenlanders bij betrokken waren. Deze jongemannen verzetten zich hevig bij hun arrestatie waarbij één van hen de agenten bespuugde en van zich aftrapte terwijl de andere er bij stond te lachen. Ja u raad het al...stond natuurlijk met een grote kop in de krant...Mooi niet dus.

De arme man die zijn verdriet en ellende verzopen had in de kroeg en zwalkend naar huis ging zonder een mens tot last te zijn werd eveneens opgepakt en haalde wel het nieuws en is zo dus wel aan de schandpaal genageld.

Walgelijk gewoon hoe de media ons een rad voor de ogen draaid en onze overheid zo blind en naïef is om dit allemaal toe te laten.

Henk op 07-07-2018 16:03

“Macron erkende onlangs dat de migrantencrisis de overheid boven het hoofd is gegroeid, en de Franse bevolking maar zelf een oplossing moet verzinnen.“

Zo moeilijk is dit probleem toch niet op te lossen?

Oppakken, dna afnemen, uitzetten.

Eerste poging zonder gevolgen, tweede poging werkkamp.

Werken doen ze niet graag, dat schrikt ze wel af.

Tom Hendrix op 07-07-2018 16:05

Geheel eens met de conclusies in het artikel.

Tom Hendrix op 07-07-2018 16:15

@ Willem de Zwijger: 15.45. uur. Tja, zo "rolt Nederland", met geen dank aan de o zo fijne politici, van het kartel, en onze o zo fijne volkomen socialistische pers en media. En vele Nederlanders geloven alles wat ze do deze pers en media verteld worden.

ohje op 07-07-2018 16:18

Maand na maand dieper de afgrond in,maar nee we willen toch meer meer meer.

Verbasend.

Shadow1100 op 07-07-2018 17:08

Wie had dat nou gedacht van die apothekers en hersenchirurgen uit Aleppo. Meneer Wilders noemde  enige decennia geleden al testosteronbommen. Helaas dit blijkt dus niet waar te zijn.

Het zijn nucleaire testeronbommen!!!!!!

Henk op 07-07-2018 17:31

Er loopt hier kennelijk een dubbelganger van mij rond. Zie Henk op 07-07-2018 16:03. Dat ben ik dus niet.

Dat klopt, wil u uw naam aanpassen naar Henk2 ? Mvg. Mod.

Adam en Eva op 07-07-2018 17:41

Wanneer gaan de eerste europeanen asiel aanvragen in afrika met als reden dat ze lastig worden gevallen door gelukzoekende asielzoekers?

steady op 07-07-2018 17:45

Amtenaren en politie en andere soorten

wat voor soort van mensen zijn jullie eigenlijk,

want jullie voeren dit schrikbewind voor de eigen bevolking hé, en dat allemaal voor uw armzalig loontje.

Oppakken en terugsturen - nee hé na afname van alles buitenschoppen he

en het tekort laten betalen door diegenen die daaraan meegewerkt hebben.maal 10

Ijzer smeden met staal ja.

Shalom

Henk op 07-07-2018 17:46

Dat klopt, wil u uw naam aanpassen naar Henk2 ? Mvg. Mod.

Nou, volgens mij was ik hier eerst. Al zo'n 6 jaar geeleden.

De andere Henk idem dito. Mod.

Tom Hendrix op 07-07-2018 18:25

Do = door, in mijn reactie van: 16.15. uur.

Rienus op 07-07-2018 19:22

https://www.nieuwskoerier.nl/news/316858-paus-vreest-verdwijning-van-christelijke-aanwezigheid-in-midden-oosten

Ik moest even goed kijken om tot mij door te laten dringen dat de man die meehelpt om het ontwikkelde en vrije Europa te slopen nu deze scheet laat. Met zulke watjes heb je geen vijanden meer nodig.

Cale op 07-07-2018 19:24

Verbazingwekkend dat geen enkele media eens onderzoekt wat er met de Spaanse regering is gebeurd. Rajoy (PP) was aan de macht. Door een aantal corruptie schandalen werd zijn regering door een motie van wantrouwen door de socialisten overgenomen en wil Sanchez, de plots nieuwe primier geen verkiezingen. Hoe kan dat nu? Eerst een ongekozen EU commissie in Brussel. Toen (stille) staatsgrepen afgedwongen door de EU in Griekenland en Italie. Nu is Spanje aan de beurt. Jongens we gaan heel stilletjes aan naar een EU dictatuur waar de leiders zichzelf benoemen door zich aan de ¨politieke correcte kant te scharen. In Nederland gebeurd hetzelfde. Janmaat werd op een fascistische manier en met een bom aanslag de mond gesnoerd. Fortuyn werd vermoord. Wilders moet 24/7 beschermd worden en mag niet meedoen in de politiek. FvD van Baudet wordt openlijk gedemoniseerd. En ¨onverwacht¨ is er een nieuwe Groenlinks burgemeester in Amsterdam. Dit gaat helemaal verkeerd mensen. Blijf overzicht houden want alles gaat dermate chaotisch, wat blijkbaar de bedoeling is, dat de mensen het niet meer snappen. We zitten op een levensgevaarlijk pad. Hoe bestaat het dat Pechthold met dat penthouse waarvan de waarde vele malen hoger is dan 130.000 euro wegkomt. Probeert U dat eens! De moderne politiek komt hiermee weg. En dat weten ze. 1930 wederom. Het politie- en justitie aparaat is politiek corrupt. En wij maar beweren dat de nazis in 1945 verslagen zijn. Kijk eens wat er in Duitsland gebeurd.

Klaas op 07-07-2018 19:44

Apres moi le deluge, na mij de zondvloed is van toepassing op de Nederlandse bevolking. Zolang ze geld hebben, vinden ze de teloorgang van Nederland prima. Het is Géén toeval dat de materiele welstand en de teloorgang samengaan ook het feit dat Orwelliaanse wetgeving en dergelijke wetgeving zo makkelijk wordt geaccepteerd. De materiele welstand zorgt er namelijk voor dat ze niet in opstand komen. 

Jean op 07-07-2018 21:03

Ik heb een voorstel, iedereen die pro islamimport is wordt verplicht minstens 4 moslims in zijn huis te nemen, ik ben benieuwd of ze dan nog zo staan te schreeuwen om toelating van islamieten/moslims in ons land tegen onze wil....

De Vreemdeling op 07-07-2018 21:08

Ik lees hier nu altijd commentaren op diverse stukken over "immigranten".

Iedereen heeft er de mond vol van maar er is geen mens in Nederland die er werkelijk iets aan doet .

Stel je voor dat Amsterdam een tweede Parijs word wat niet geheel uit te sluiten is .

Laten we dat dan gebeuren ?    Ik denk van wel gezien de vele commentaren hier maar nooit geen harde akties.

 

 

Perry op 07-07-2018 21:10

Tja we hebben het zelf over ons afgeroepen door op die partijen te stemmen die hiervoor verantwoordelijk zijn, terwijl we al jaren lang een alternatief hebben om op te stemmen, hier in Nederland en ook in de rest van Europa. De enige oplossing voor dit probleem is geen zogenaamde vluchtelingen meer toe laten, de EU grenzen streng bewaken en iedereen die het ook maar probeert Europa binnen te komen gelijk terug sturen. Ook moeten ALLE illegalen die hier in Nederland en/of Europa verblijven worden opgepakt en terug gestuurd.

Diegene die nog overblijven en een crimineel verleden hebben moeten ook het land uit worden gezet en de rest moet kiezen voor één nationaliteit. Hoefdoeken moeten worden verboden, geloof ( als je islam al geloof kan noemen ) zit namelijk in je en niet op je kop, misschien, heel misschien dat we er dan nog iets van kunnen maken. Och ja, en nog effe dit, die zogenaamde asielzoekers die hier al jaren verblijven en nog nooit een hand hebben uitgestoken en alleen maar van een bijstandsuitkering ( 65 % heeft na tien jaar in Nederland te verblijven nog nooit gewerkt, cijfers van het CBS ) hebben geleefd, die knikkeren we er natuurlijk ook uit, uitkeringstrekkers hebben we namelijk genoeg. Dus als we bij de verkiezingen in de toekomst op de juiste partij stemmen Kan het nog allemaal goed komen.

enk op 07-07-2018 21:58

Ik haal de H er af... opgelost !

Uitstekend. Mod.

Gerard op 07-07-2018 22:09

@ De Vreemdeling op 07-07-2018 21:08. Zeer goed! Ik wacht er op tot dat jij op t.v. en in De Telgraaf komt met jouw "harde acties" !! Laat er geen gras over groeien en zorg dat je deze maand nog zes miljoen Nederlanders achter je krijgt!

Gerard op 07-07-2018 22:11

Henk op 07-07-2018 17:46. Henk Henk. Is dat iets Henk?. Misschien komt er dan nog een ander die zich Henk Henk Henk Henk wil noemen.

HE op 07-07-2018 22:17

Och mensen, blaas het toch allemaal niet zo op. Als dat het ergste is dat je (minderjarige) dochter verkracht en vermoord wordt door een of meerdere aanhangers van die zgn vreedzame religie.

Dit zijn toch gewoon incidentjes die bij het leven horen. Of niet soms?

Mark S. op 07-07-2018 23:55

Dag enk!

:-)

Mark S. op 08-07-2018 00:02

@HE 22:17  Ja precies. Dat zijn de normale tegenslagen in het leven die iedereen overkomt. En ..... tegenwoordig moet alles toch gewoon kunnen? Laat dus de islam lekker z'n gang gaan en meisjes verkrachten en vermoorden. Niet zo zeuren hoor mensen, anders zijn jullie ook rascisten.

Cefas op 08-07-2018 00:11

De politiek en overheid blijven hun koppen in het zand steken. Politiek bedrijven is niks anders dan de andere kant opkijken en de overheid is van hetzelfde laken en pak. Man dit is toch niet meer regeren, dit is gewoon maar wat aanklooien.

Nieuw Begin op 08-07-2018 00:53

Cale op 07-07-2018 19:24

Wat mij betreft een ernstige en zeer terechte waarschuwing! Dank!

mientje op 08-07-2018 01:17

@vreemdeling 21.08  Zolang meer dan de helft van de mensen nog denkt dat islam geweldig is kunnen we niks. Een van mijn dochters heeft er dicht bijgestaan  moslim te worden door vrienden van school. Toen zei ik tege haar wat wordt je dan een soenniet shieiet wahabist koerd? Stomverbaasd keek ze me aan en was voorgoed genezen. Ze leren de mensen ook de verkeerde dingen.Als je Zapp kijkt op npo3, voor de jeugd dus, nou dan kijk je af en toe je ogen uit, wat vermaak zou moeten zijn is 9 van de 10 keer indoctrinatie, van de bovenste plank

Tom Hendrix op 08-07-2018 07:34

@ Gerard: 22.09. uur, op 7/7. Inderdaad, wat U zegt. Bewijs hiervoor, de bijeenkomsten van Pegida Nederland, behalve zo'n 100 idealisten, komt er "geen hond", mee demonstreren voor de Nederlandse cultuur en vrijheid. Neen, neem dan de socialistische "stormtroepen", de AFA, gesponsord door de NWO lakei Soros. Daar komen wel massaal herrieschoppers en zwevers op af, van vnl. de "linkse komintern". Soros betaald deze zelfs. Zo is de toestand in Nederland en grote delen van Europa nu. Helaas zullen ook wij, de realisten, daardoor moeten lijden.

Rienus op 08-07-2018 08:50

De Vreemdeling op 07-07-2018 21:08

ik heb vervelend nieuws voor je. Gezien de stemverhoudingen gedurende de laatste decennia vindt de meerderheid dit een enorm goede ontwikkeling. Dus vergeet het maar dat er iets concreets zal gebeuren. Veel verder dan het ongenoegen uiten, door een kleine groep, via het toetsenbord gaat het niet.

ik verbaas me daar trouwens al jaren over en vind de uitleg in de volgende link zeer interessant.

https://www.cafeweltschmerz.nl/propagandakracht-van-het-brussels-establishment-in-nederland-stan-van-houcke-en-willy-van-damme/

Kapitaal krachtige neocon figuren kopen de media op en lozen alleen wat in hun straatje past. Een zeer effectieve manier om bevolking die te stom is om het in de gaten te hebben te sturen. Soros is ook zo een geval.

Henk op 08-07-2018 08:51

Cale op 07-07-2018 19:24 Dat heet politiek. Het draait om macht. Waar de ene partij de andere kan vloeren, doen ze dat. Van links naar rechts en andersom. Zie bijvoorbeeld de bij het volk populaire Lula in Brazilië, wat hem is overkomen. Halsema is in Amsterdam gekozen omdat Groenlinks daar de grootste partij is èn omdat ze vrouw is. Men wilde per se een vrouw. Het was óf Femke Halsema óf Carolien Gehrels (van de PvdA). Het niet aangeven van het penthouse van Pechtold: schandelijk. Fortuyn vermoord, vreselijk. Je vergeet nog Theo van Gogh vermoord, ook vreselijk. Maar, dit is van alle tijden. Sla de geschiedenis er maar op na. Er gebeuren trouwens nog wel ergere dingen. Dingen die wij niet weten.

Henk op 08-07-2018 08:53

enk op 07-07-2018 21:58  Nobel!  Gerard op 07-07-2018 22:11 Ha!

maria op 08-07-2018 09:32

de migranten zwerm is een gesel van God over het goddeloze Europa

W.H.J. Reiss op 08-07-2018 10:11

In Valkenburg was er vorig jaar een aanranding door een 16 jarige Syriër. Nergens geen woord over mogen lezen. Wel over de aanranding, door een 'jongeman', maar niet het woord Syriër. 

Koddebeier op 08-07-2018 12:37

Nederland nog steeds eiland van pais en vree?  Of is de doofpot hier groter en zit de deksel er steviger op ???

gerard op 08-07-2018 12:44

goedenmiddag Enk! :))

lies op 08-07-2018 13:00

Zullen we de steenkolen mijnen Weer openen? 

grote henk op 08-07-2018 13:03

Het grote probleem is niet de vluchtelingen want die weten niet beter, ze komen uit gebieden waar ze gewend zijn elkaar naar de haren te vliegen. Het grote probleem is je buurman of je eigen kinderen, kennissen of wie dan ook die zich 30 jaar lang hebben laten hersenspoelen en nu helemaal afhankelijk zijn geworden van hun eigen schijnwereld. De meeste mensen willen al niet eens meer mensen zoals ons horen praten omdat dit in hun ogen als negatief klinkt. Het is voor de meesten stemmend op CDA groen links of VVD of D66  het zelfde als dat het voor het nazituig was in de jaren dertig. Ook die hadden zich al afhankelijk gemaakt van hun schijnwerkelijkheid.

” De meeste mensen willen niet echt vrijheid, want vrijheid brengt verantwoordelijkheid met zich mee, en de meeste mensen zijn bang voor verantwoordelijkheid” (Sigmund Freud 1856-1939)

Oma op 08-07-2018 13:42

"Macron erkende onlangs dat de migrantencrisis de overheid boven het hoofd is gegroeid, en de Franse bevolking maar zelf een oplossing moet verzinnen." Bron? En graag létterlijk? Want dan geeft macron zijn politieke falen toe én geeft hij het Franse volk toestemming om het recht in eigen hand te nemen?

En mensen, stop aub met die zelfkastijding en zelfverloochening door het stemgedrag van de kiezers aan te duiden als oorzaak voor het misdadige en georkestreerde wanbeleid van de politiek verkozenen, die liegen, bedriegen en met volksverlakkerij hun verkiezingsbeloften enkel gebruiken om aan de macht te blijven/geraken om dan een puinhoop te maken van onze landen om de doelstelling van eu, omvolking, islamisering en genocide op de europeanen, te bewerkstelligen in ruil voor ongebreideld graaien door het verarmen van hun eigen bevolking.

Je kan stemmen op eender welke partij, degenen die niet in de pas lopen van de eu - dictators worden aan de kant gezet of wacht het lot van Pim Fortuyn.....Thierry Baudet, Geert Wilders (samen sterk?) ea moeten zorgen dat ze rugdekking hebben en vooral een gezond wantrouwen behouden jegens alles en iedereen want het recht op zelfbehoud van onze westerse cultuur en beschaving kan niet meer tegengehouden worden onder het mom van 'racisme' en zelfverloochening, dus zal eu andere drogredenen gaan verzinnen om hun duivelse plannen door te drijven om ons te vernietigen.

Stop dus met zelfkastijding, de schuld bij onszelf te leggen, wees fier op onze afkomst en eis ons récht op voor zelfbehoud...íeder ander land ter wereld doet dat ook, die worden zelfs de hemel ingeprezen voor zoveel fierheid op hun nationalisme en wij worden in het verdomhoekje gestoken als 'racisten'. Wel, dat mogen wij niet meer toelaten!!!

De Vreemdeling op 08-07-2018 13:56

@Perry,   helemaal goed . Alle illegale en economische immigranten terugsturen . Alleen de echte politieke vluchtelingen zijn hier welkom.

Hele simpele oplossing die alle leed wat ons nog te wachten staat zal voorkomen

Het probleem is echter dat dat niet gebeurd want het past niet in het straatje van de EUSSR/DeepState

Wim op 08-07-2018 14:00

Dit is wat men ingevoerd heeft en gezaaid heeft en nu geoogst wordt en dit nog maar begin is van het maatschappelijk verval dat steeds dichter bij komt. Het is precies gelijk en kankergezwel wel degelijk zich verder uitbreid en gaan mijn inziens nog ergere toestanden komen. Wegens eigen bevolking steeds verder geconfronteerd wordt en zelf op gegeven moment zelf wel in actie gaan komen en ondernemen, indien het zich nog verder uitspreid met nog grotere gevolgen en dit ook nog wel eens tot en domino effect kan veroorzaken, met nog veel zwaardere gevolgen zeker in de nabije toekomst niet uitsluit. Dan komen wij wel degelijk in Romeinse toestanden terecht en verval dan ook steeds dichter bij komt, plus het financieel verval zeker niet te onderschatten is.

Dit is dan door het humane vriendelijk buitenlands Europees beleid, dat eerst door oorlogsvluchtelingen en nadien tegelijk ook nog de grootste groep economische vluchtelingen van Noord Afrikaanse afkomst. Deze zijn ook de gevaarlijkste zijn en mij al op voorhand van bewust was. Wegens ik zie wat hun hun landen allemaal gebeurt en tot wat dergelijke Afrikanen wel tot in staat zijn. De meeste burgers en de Europese verantwoordelijke leiders vooral te weinig kennis hebben of zelfs niet willen weten, tot wat zij in groepen in staat zijn. Wens hier zelf geen vb. van te geven, wegens ik als racist kunnen bestem-peld worden, omdat ik zou veralgemenen of vooroordelen of wat dan ook, mij heel bekend in de oren klinkt. Daar komt men nog wel achter, maar daar is het nog te vroeg voor, wegens de vermelden vb. in het nieuwsbericht zijn nog te veraf zijn, tot het zover is, als men zelf nog meer en meer geconfronteerd wordt, tot men uit noodzaak wel tot actie zal moeten komen, omdat het dan anders tot extreme situatie zal leiden of eerst zal leiden, niet wens uit te sluiten en zelf op grotere schaal wel slachtoffer kan worden.

Heb in voorgaande berichten al vermeld, dat wij wel degelijk Afrikaanse toestanden in Europa zich verplaatst, dankzij de GNO die wel zo hulpvaardig willen zijn en nadien de honderdduizenden Afrikaanse economische vluchtelingen ondersteund worden door de Europese verantwoordelijke leiders. Hier worden jaarlijks miljarden ingepompt worden en vanwaar denkt men het kapitaal vandaan komt. Van de belastingbetalers van de eigen bevolking en dan nu nog de bijkomende extra zware schade er nog bovenop of het is allemaal nog niet erg genoeg. Zoals men nu ook zelf nu ook kan lezen in het nieuwsartikel van Xandernieuws. Dit komt normaal niet boven water, dergelijke cijfers en daarom is het goed om bekendheid aan te geven. In hoever de financiële schade kan leiden en dit is dan nog maar deel van de werkelijke onvoorstelbare gecreëerde toestanden, die wel degelijk steeds verder uit de hand lopen, dankzij het absurd slecht beleid, dat er eigenlijk niet is. Hierdoor zal het ook steeds verder uit de hand blijven lopen, met de gekende gevolgen en vb en gevolgen steeds verder tot chaos en anrarchie zal leiden al op bepaalde Europese landen wel degelijk al duidelijk aanwezig zijn.

Deze financiële zware verliezen, die er mijn ogen zeker niet minder op gaan worden en mij de vraag stel, hoelang dit nog zal getolereerd zal worden. Ik vermoed, tot er opnieuw moet ingeleverd worden. De regering zal opnieuw geconfronteerd worden met de financiële schade en deze opnieuw trachten in te halen, maar op gegeven moment niet meer zal helpen of de burgers uiteindelijk genoeg van gaan kregen. Op gegeven moment gaan de burgers ook tot besef gaan komen, dat het zo niet verder meer kan. De decadentie komt steeds dichter bij en zal nog zware onvoorstelbare grote gewelddadige gevolgen kunnen heb-ben, indien hier niet dringende ernstig wordt opgetreden en ook niet teruggestuurd wordt, van het land van herkomst en veel beter strenger beleid zal moeten komen en sancties moeten komen met veel beter gecontroleerd vluchtelingenbeleid, vanuit Europa, zo niet zal het steeds verder uit de hand lopen, zoals het al in verschillende Europese landen al te ver uit de hand aan lopen is. Zie Frankrijk, Duitsland, Engeland, Zweden, Denemarken, Italië, België en de volgende zal Nederland wel degelijk niet uitsluit, maar momenteel weinig over lees op de internationale websites. 

Zolang men niet met de nodige rechtsmiddelen en gezag niet hard wordt opgetreden, zoals het ook zou moeten zijn, zal het steeds ergere vormen van geweld en haat in de hand zal blijven werken. Het zelfs al zover, dat men al in bepaalde Europese landen en steden geen controle meer hebben en al zelfs tot anarchie is opgelopen, dankzij de politiek en verantwoordelijke totaal geen verantwoordelijkheid nemen en volgens de regels die wel degelijk niet worden toegepast worden, tot dergelijke schrijnende anarchie situatie wel degelijk zelf in de hand hebben gewerkt. Dit leid naar anarchie, waar totaal geen gezag en regels niet meer van toepassing zijn en de controle door grote groepen immigranten de controle zelf overnemen. Zover is het al gevorderd en bepaalde steden in Europa en steeds meer in anarchie situaties terecht komen. Ondertussen is dit ook al bewezen en steeds verder uit de hand aan lopen is.. De ernstige grote gevolgen voor de maatschappij met de bijkomende onvoorstelbare gewelddadige grote gevolgen wel degelijk nog verder uit de hand gaan lopen, zeker niet uitsluit.

Deze grote Afrikaanse economische vluchtelingengroepen zijn niet zomaar vluchtelingen en zijn als het er echt op aan komt, zijn deze Afrikanen tot alles in staat op gegeven moment en mij heel goed van bewust ben. Dit heeft Europa en verantwoorde-lijke Europese leiders steeds verder uit de hand laten lopen en dit nog tot veel hoger miljarden steeds verder gaan oplopen, is mij wel duidelijk geworden.

De hoge verantwoordelijke Europese leiders en landelijke politieke verantwoordelijke wel degelijk heel grote rol hierin speelt, om het tij nog trachten te keren. Dat het niet verder uit de hand zou lopen, is nog maar de vraag of men daar nog in staat voor zijn en of de verantwoordelijke wel de echte verantwoordelijkheid nog willen nemen, om het tij als nog te willen keren, mijn inziens al te laat voor is. Uiteindelijk zijn de Europese leiders, wel degelijk hoofdverantwoordelijke en veel te ver op zijn beloop hebben laten lopen en de verkrachters en geweldplegers die nog extra te gaan beschermen en zelfs de politie en verantwoordelijke officieren bewust de daders niet te straffen of vervolgen, uit angst gedreigd worden is al anarchie. Wegens de politie en gerechtelijke systeem onder grote groep bedreigd worden, zover is het al gekomen en gevorderd. Zelfs van Europa mag er geen enkel verslag hierover opgesteld worden of vermeld worden van de misdaden van de vluchtelingen en geweldplegers en verkrachtingen en gewelddaden en vernielingen in de Europees landen. Hoe gekker moet het nog worden voor de maatschappij, die dat niet gaan blijven tolereren en ook niet uitsluit, dat het steeds verder in verval en anarchie verder terecht kunnen komen. Dit heeft wel heel grote gevolgen en slachtoffers en zelfs chaos kunnen ontstaan, niet meer uit te sluiten is. Op en gegeven onverwachte moment niet meer uit te sluiten zijn, dankzij de laksheid van de plaatselijke verantwoordelijke en rechtsysteem en regering, die niet de dringende voorziene wetsregels niet toegepast hebben, t.o.v. de slachtoffers en de eigen burgers niet concequent met de voorziene wetsregels niet beschermd hebben en wel degelijk het gerechtelijk systeem en politie en regering wel degelijk de grootste verantwoordelijkheid dragen, indien het verder uit de hand blijft lopen en nog wel degelijk heel grote gevolgen kunnen hebben in de maatschappij en mij volkomen van bewust ben. Dan heb ik het nog niet gehad pver de financiële zware gevolgen, die wel degelijk verder in Europa uit de hand kunnen lopen, dankzij het absurde beleid, waar men momenteel geen echte controle meer heeft, dankzij het slecht ontoereikend beleid het al zover uit de hand is gelopen.

Dit is ook de hoofdreden dat ik mijn grote twijfels hierover heb, om het tij nog wel te keren is, mijn inziens niet meer zal lukken, wegens de verantwoordelijke het veel te ver uit de hand heeft laten lopen. Vb. zijn volop aanwezig zijn en heb dit al in ander nieuwsberichten al verschillende artikels en ook in Xandernieuws dat het wel degelijk de verkeerde kant uitgaat en de financiële grote ernstige gevolgen wel eens het vuur aan de lont kan brengen. Dit is niet uit te sluiten en de geschiedenis van de Romeinen en mooi vb van is. Bij de Romeinen is het ook begonnen met financiële zware gevolgen hun eigen leger niet meer konden betalen en op deze wijze steeds verder uit de hand liep. Europa heeft ook nog grote schulden problemen, die mijn inziens niet beter op geworden zijn in bepaalde Europese landen en dit ook de hoofdreden is, dat de rente bewust kunstmatige laag wordt gehouden, door Voorzitter van de Centrale bank van Europa, Mario Drachi. Vraag mij wel af, hoelang men de controle kan blijven behouden i.v.m. die rente en inflatie altijd heel moeilijk in kunstmatig evenwicht te houden is. Indien de economie terug lager zou worden is het voor Drachi wel gemakkelijker om maatregelen te nemen en aan te passen, maar niet andersom.

Cale op 08-07-2018 21:37

@Henk. Ik werkte in Brazilie toen Lula werd gekozen, volgens mij een heel goede president voor dat land geweest en niet corrupt. Schandalig dat hij werd veroordeeld voor corruptie. Hij is dan ook gisteren vrijgesproken door het hoog gerechtshof. Tja, politiek ik weet het. Maar in Nederland waren we toch een voorbeeld van democratie en vrijheid voor de rest van de wereld? Dat werd toch overal van de daken geroepen? Wij hadden toch lieve soldaten en een heel begripvol ministerie van defensie? Wat een gevaarlijke onzin. Vanaf een afstandje zie ik Nederland steeds meer hypocriet worden. Overal graaien, want dat is het enige wat politici, die verder niets kunnen, weten te doen om nog een beetje de status op te houden. Want een duur huis, dure auto, dure kleding en dure vakanties - zijn duur, maar wel status. Dus maar graaien. En de meeste mensen willen het niet weten, begrijpijk maar erg gevaarlijk..

Oma op 08-07-2018 23:28

@Wim: je herhaalt steeds maar dat de politieke en eu- verantwoordelijken 'het uit de hand laten lopen'...mispoes: dat is net georkestreerd, opgezet spel!

Het is net de bedoeling dát het uit de hand loopt, dat de eigen bevolking het beu wordt om bestolen te worden door de politiek om hordes afrikaanse barbaren te onderhouden en gaat reageren, dat dan zou kunnen leiden naar een burgeroorlog door het recht in eigen hand te moeten nemen want de overheid weigert haar burgers te beschermen (daar hoopt de politiek op, daarvoor worden arabische en afrikaanse moslims binnengehaald, als kannonnevoer tegen europeanen!) waardoor......de financiële putten van de eu-landen, opzéttelijk gegraven door de corrupte politiek met hun verspilzucht en wanbeleid, kunnen weggeveegd worden zodat de landen opnieuw schuldenvrij worden én nwo als 'oplossing/redding' aangedragen wordt met onze slavernij tot gevolg, dát is de achterliggende bedoeling van deze georkestreerde (burger)oorlog, die zal uitdijen naar heel europa.

Dat plan is reeds lang bekend en naarmate de tijd vordert, ontvouwt het zich voor wie tussen de regels kan lezen...bewijs? In heel europa worden de europese burgers verarmd, beboet, beknot, beperkt in hun bewegingen en rechten, beloert door camera's onder het mom van veiligheid, bestolen met drogredenen zoals milieu, klimaat, schaarste energie/water etc..om te verarmen (verarming=controle) terwijl de misdaden van asieleisers en illegalen verdoezeld worden en ongestraft blijven, welig tieren én toenemen.

De rechtstaat al niet meer bestaat, de wetten niet meer toegepast worden, behalve voor de eigen burgers; illegalen en pseudo-vluchtelingen krijgen carte blanche om europese bevolkingen aan te vallen, te verkrachten en zelfs te vermoorden...en de politiek? Die láát begaan, wij worden binnenkort uitgemoord met medeplichtigheid van onze eigen politici en justitie.....níemand kan nog ontkennen dat dit beredeneerd en bewust gemanipuleerd wordt...mij maak je alvast níet wijs dat politici onwetend en niet op de hoogte zijn maar zwijgen en meewerken in ruil voor hun verrijking, graaien op de rug van hun burgers en macht.

Wim op 09-07-2018 12:04

Oma, begrijp je volkomen en er gebeuren wel degelijk absurde en mogelijk in de hand gewerkte absurde gecreëerd e situaties, die ook mijn inziens ook mogelijk bewust uit de hand laat lopen zeker ook niet uitsluit en U volkomen begrijp en ook in die richting mijn vermoedens heb, om achterliggende eigen reden, die de Europese burgers helemaal niet mogen weten. Heb ondertussen niet stilgezeten van weekeind en heb nog onvoorstelbaar verslag, dat wel langer is geworden dan de bedoeling was. Het heeft te maken met vorige artikel en topsecret geheimen van Amerika en de WTC torens. Wens het dan toch vrij te geven, na eerst nog verder onderzoek gedaan te hebben en nu voor publiek dan uiteindelijk volledig overtuigd ben, van hoever de wereldburgers werkelijk zwaar bedrogen worden en in welke onvoorstelbare ganster pratijken wij wel degelijk in terecht zijn gekomen. Die op het eerste zicht alles normaal zou moeten lijken, dat het in werkelijk niet zo is. Dit beloofd weinig goeds in deze absurde wereld die met negatieve duivelse praktijken gewerkt worden, die op eerste zicht onmogelijk lijken, maar in werkelijkheid onvoorstelbaar zijn, die het normale mens zijn verstant te boven gaat, maar de wereldbugers volledig onderuitgehaalt worden en op verkeerde been gezet worden, zonder het eigenlijk te beseffen. Dit creëerd wel en heel gevaarlijke situatie, die alle logica wel degelijk volledig ondermijnt en hierdoor de meeste wereldburgers op het verkeerde been gezet worden, door deze onvoorstelbare ondergrondse hoge machten, wel degelijk naar hun eigen doel en eigen grote kapitalen belangen kunnen manipuleren en onschiuldigen slachtoffers totaal geen rol meer spelen, zover is het al gekomen en is voor de meste bugers heel moeilijk te vatten en ook begrijp. Dit is ook de reden, dat het moeilijk verslag is, om de realiteit van wat er werkelijk gebeurt is en tegelijk ook ondersteunt wordt met twee of drie documentairs die ook heel belangrijk zijn en hierdoor ook beter te begrijpen is, waarom het niet is, zoals het eerst zou lijken te zijn.  

Het verslag dien ik nog verder te controleren, wegens het niet zo eenvoudig verslag betreft, om het trachten zo g goed mogelijk en duidelijk naar voren te brengen in beeld. Vermoed dat ik dit ook in nieuw artikel van Xandernie uws vermeld en nog even met wacht om het later vrij te geven, mij het beste zou zijn.

Tom Hendrix op 10-07-2018 07:45

@Oma:23.28.uur, op 8/7. Daar heeft U volkomen gelijk in. De instelling van de  NWO, daar gaat het om. Een wereldregering onder een grote dictator!

Shadow1100 op 10-07-2018 14:57

Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.

 

Een blik op de EU stukken:

Legale migratie

11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;

12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;

13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;

De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.

 

https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

mark op 11-07-2018 04:15

Gerard e praat een hoop onzin man. stemmen of niet doet er namelijk niet eens toe ze doen wat de elite eliites etc willen dus wat praat je een onzin?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl