HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Senaatsdocument bevestigt: Bijna 300.000 migrantenkinderen vastgezet... door Obama

Nepnieuws: Persbureau AP beweert dat vastzetten kinderen door Obama ‘geen echt nieuws’ is – Vastgesteld: 80% illegale migrantenkinderen door eigen ouders aan mensensmokkelaars meegegeven

 

Hoe selectiever, manipulatiever en racistischer kunnen ‘onze’ media nog zijn? (Afbeelding (bewerkt): WikiMedia Commons (2)).

Terwijl het Westerse establishment nog steeds moord en brand schreeuwt over het scheiden van illegale migrantenkinderen van hun ouders aan de grens door president Trump, is er een officieel senaatsdocument opgedoken waaruit blijkt dat zijn nog altijd blindelings aanbeden voorganger Obama tussen 2008 en 2016 bijna 300.000 onbegeleide migrantenkinderen liet vastzetten. Alleen toen werd het door een Democraat en de eerste gekleurde president van de VS gedaan, en gaf helemaal niemand erom.

 

Eerder werd van de ‘viraal’ gaande foto’s van kinderen in kooien bewezen dat deze uit het tijdperk Obama afkomstig zijn. Denk echter maar niet dat de Nederlandse propagandamedia een rectificatie plaatsen.

Zwangere vrouwen opgesloten en medische zorg onthouden... onder Obama

De gevestigde orde in Amerika en Europa was woedend nadat bleek dat de regering Trump in totaal zo’n 2000 kinderen van hun illegale migrantenouders heeft gescheiden, een regel waar hij met een executive order een einde aan heeft gemaakt. Getuigenverklaringen van migranten die inderdaad kwamen met schrijnende verhalen werden door de media genegeerd, omdat deze tijdens het bewind van Obama plaatsvonden, zo berichtten de ACLU en de Universiteit van Arizona.

Zo werd een vrouw die destijds 6 maanden zwanger was bijna een maand lang opgesloten, en zelfs geboeid aan- en afgevoerd. Tijdens haar gevangenschap werd medische controle en behandeling geweigerd, en dat terwijl ze een cyste aan een eierstok had die een risico vormde voor haar leven en dat van haar ongeboren kind. Haar verzoeken om extra vitamines en versteviging van haar matras werden eveneens geweigerd.

Een andere vrouw die borstvoeding gaf werd twee weken lang gescheiden van haar nog maar 2 maanden oude baby. Volgens de ACLU zijn  dit slechts twee voorbeelden van een lange lijst met vrouwen die op dergelijke wijze werden behandeld, en vaak ook nog eens werden opgesloten bij veroordeelde criminelen. In de meeste gevallen werden de vrouwen van minstens één kind gescheiden.

80% migrantenkinderen door eigen ouders aan smokkelaars meegegeven

Wat eveneens ‘vergeten’ wordt is het vastgestelde feit dat 80% van de kinderen die illegaal de VS binnen proberen te komen door hun eigen ouders aan mensensmokkelaars worden meegegeven. Die hadden ook voor de legale, volkomen veilige weg kunnen kiezen door asiel aan te vragen bij het Amerikaanse consulaat in Mexico.

Jarenlang zweeg het links-liberale establishment over deze behandeling van illegalen door Obama – totdat hun grote vijand Trump tot ieders verrassing president werd. De media zitten in hetzelfde complot; zo beweerde het persbureau AP valselijk dat de tweet van Trumps campagnemanager Brad Parscale, die erop wees dat onder Obama in nog geen 2 ½ jaar 90.000 migrantenkinderen aan de grens werden opgepakt en vastgezet, ‘geen echt nieuws’ was. Ook dat werd zoals gebruikelijk klakkeloos overgenomen door de Westerse media.

Trumps ‘concentratiekampen’ dezelfde faciliteiten die Obama gebruikte

Parscales cijfers zijn afkomstig van een senaats-subcomité rapport uit januari 2016. Daarin staat zwart op wit te lezen dat de regering Obama tussen oktober 2013 en eind 2015 bijna 90.000 kinderen die aan de grens waren opgepakt, bij zogenaamde ‘sponsors’ had geplaatst. De media vertelden er echter niet bij dat deze kinderen eerst in detentiecentra waren vastgezet, zoals via twee voetnoten in het document is terug te vinden. Dit zijn exact dezelfde faciliteiten die nu door de regering Trump worden gebruikt, alleen worden ze nu plotseling ‘concentratiekampen’ genoemd.

Alleen al in 2014 sloot de regering Obama 57.500 onbegeleide kinderen op in deze centra. In 2011 gebeurde dat gemiddeld 72 dagen lang, 15 dagen langer dan nu het geval is onder Trump. Alles bij elkaar opgeteld zette de heilige ‘heiland en messias’ Obama in zijn ambtsperiode bijna 300.000 migrantenkinderen minimaal 6 weken tot meer dan 2 maanden vast (1). En zoals Trumps campagnemanager terecht opmerkte: toen gaf helemaal niemand erom. Hoe selectiever, manipulatiever en ook racistischer kunnen de Amerikaanse, Europese en ook Nederlandse media nog zijn?

 

Xander

(1) Zero Hedge 
(2) Basis afbeelding: WikiMedia Commons / bron: https://www.dvidshub.net/image/3111951/58th-presidential-inauguration  / Public Domain United States

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

willy . op 02-07-2018 14:21

Dus feitelijk was Obama de grote deugniet en dan zie je te heksenjacht op Trump schandalig gewoon! Shalom

speiker op 02-07-2018 15:07

deugniet is erg zacht uitgedrukt  Willy, wij moeten ernstig bidden voor het leven van Trump en zijn familie, God geeft hem wijsheid en kracht.

Eelke Piers op 02-07-2018 15:15

Steeds, als ik dergelijke berichten aan andere mensen vertel dan hoor ik niks anders dan: dat zal dan wel nepnieuws zijn of Obama is voor mij altijd een symphatieke vant geweest

Mj van de Goor op 02-07-2018 15:30

Wat ik ook van Trump vind,  ik kijk naar de resultaten bij beide heren.

En tot nu heeft Trump meer bereikt in 1 jaar dan Obama in 8 jaar,

MJ

Tom Hendrix op 02-07-2018 15:37

@ Willy: 14.21. uur. Helemaal eens met uw reactie, op het artikel Willy.

gust op 02-07-2018 16:42

ja speiker   laat ons hopen en bidden dat het zo mag zijn       we leven in het moderne sodom en gomora  de straf blijfd niet uit !!

Hendrikus op 02-07-2018 16:56

@ AngelB 

Beste AngleB.  Kun je alle regerings adressen hier even vermelden, dan kunnen namelijk meer mensen hun grieven door sturen naar de regering, Ik bijvoorbeeld ken die adressen niet.

Misschien beter om de regerings adressen te vermelden in een nieuw Xander bericht zodat iedereen het kan lezen en ook geintereseerd raakt om te reageren.

Shadow1100 op 02-07-2018 17:42

Als "onze" linkse antifa deugnietjes half Hamburg vernielen en 500 politieagenten verwonden is dat het "recht op vrije meningsuiting".

Als Pegida een barbecuetje wil houden in de buurt van een moskee heet dat terrorrisme....

Tja, tis maar hoe je het bekijkt.

fado op 02-07-2018 18:14

Maar in Duitsland niet hoor....

Kfir op 02-07-2018 18:21

Trump is een man met pit en karakter! Ik hoop dat hij nog veel verder gaat met zijn aanpak van o.a. de EU slapjanussen! Hij moet alle import uit Europa zwaar belasten. Kijk eens wat het hier in dit onnozele landje kost om een leuke Amerikaan te kunnen rijden....!? De prijs gaat vaak èèn over de kop vanwege milieu heffingen. Nu worden wij weer gehersenspoeld over de afschaffing van het gas. Straks is de energie rekening niet meer te betalen vanwege die linkse rooie ellendelingen! En waar gaat al dat extra belastinggeld naar toe......? Juist, naar het blijven binnenhalen van ”kansarme” Afrikanen.

Tom Hendrix op 02-07-2018 18:55

@Shadow1100: 17.42. uur. Precies wat U zegt. Anarchisten en rode fascisten krijgen ruim baan, dankzij de kartelpolitiek, van partijen als: CDA,VVD,GL,D66,CU,PvdA,en de SP. Gesteund door volkomen corrupte rechtspraak in Nederland, en in vele eussr landen. 

gerard op 02-07-2018 19:16

@ AngelB. 12.22 u. Niet dat ik mijn gedachten daarbij heb, maar u hebt gelijk. Van mij een dikke 👍! Pluim!

Gerard op 02-07-2018 20:20

@ AngelB. 12.22 u. Ik bedoelde: "Niet dat ik mijn gedachten daarbij niet heb..."

enk op 02-07-2018 20:27

Onderdeel van ICE is HSI.

HSI onderzoekt o.a. mensensmokkel, uitbuiting, pedofilie...

Zonder ICE geen HSI.

De pedo's (Soros, Rothschild, Clintons, ect) maken lawaai om de burgers hun puin te laten ruimen.

Ze hebben totaal geen moeite met liegen, bedriegen en manipuleren. 

Maatwerk op 02-07-2018 21:27
In 1 van zijn toespraken zegt president Trump: soms overkomen je dingen die je absoluut niet verdient, maar geef nooit en te nimmer op en blijf altijd voor jezelf vechten. heb vertrouwen in jezelf, heb vertrouwen om jezelf te zijn en heb vertrouwen in het woord van God. dit zijn punten waar ik naar ben gaan leven...
Jentje op 02-07-2018 22:22

Ik vertrouw President Trump .Hij ruimt de deep state of schaduw kabinet van Fasisten op

Bert op 03-07-2018 10:06

Wat ik nou zou willen weten. Waar haal deze informatie vandaan. Welke bronnen vertellen jou dit? Waar zijn je onderzoek gegevens?

Heel wat mensen maken zich erg druk en kwaad dankzij dit artikel. Maar het zou zomaar eens aangedikt en verzonnen kunnen zijn.

Ik beschuldig de schrijver er niet van maar het artikel maar heeft hj het zelf onderzocht, ik denk van niet.

Derk op 03-07-2018 22:47

Bert, een "heilige" kun je toch niet met een pennestreek "ontheiligen"? Dan maar de leugentour op.

Bert op 04-07-2018 11:22

Ik wil alleen weten waar de informatie voor dit artikel vandaan komt. Dit geeft veel meer gewicht aan dit artikel. Nu is het in mijn ogen een artikel als zo vele, dertien in een dozijn. Het kan de waarheid zijn en ergens geloof ik dat ook. Maar een goed artikel laat ook bronnen zien. Twee getuigen heb je nodig om  iets voor waar aan te nemen. Nu, ik heb om de bronnen of onderzoek gevraagd en krijg een cryptisch antwoord van Derk. Kom op zeg! Vertel me dan dat mijn vraag nergens op slaat en waarom het nergens op slaat

Vlisswat op 04-07-2018 12:00

sterker nog, ik heb een filmpje waarin Hillary letterlijk zegt dat zij als senator meerdere malen heeft gestemd op een voorstel om een barriere te plaatsen tegen illegalen.

Dit hele mediaspektakel bewsijt maar weer eens dat iedereen tegen trump is, dat zijn voorstellen de wereld verpesten, maar dat gebeurde al veel langer geleden haha.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl