Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Racistische genocide Zuid Afrika: Eerste 50 blanke gezinnen vluchten naar Rusland

15.000 blanke boerengezinnen willen naar het veilige Rusland emigreren, waar landbouwgrond juist wordt weggegeven

 
Een van de vele gewelddadige protesten, waarbij blanken en buitenlanders de schuld van alle ellende in Zuid Afrika krijgen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

We schrijven al enkele jaren zo af en toe over de in de maak zijnde racistische genocide op de blanke bevolking in Zuid Afrika. In de jaren ’80 voerden de politiek en media in het Westen massaal campagne tegen het Apartheid systeem in het land. Nu de rollen echter zijn omgedraaid, en de zwarte leiders nog veel racistischer blijken te zijn dan de blanke destijds, is er niet één prominent uit de Europese en ook Nederlandse samenleving die ook maar zijn mond opendoet. De slachtoffers zijn deze keer immers blank en vaak ook christelijk, en die mogen in de ogen van het establishment altijd en overal alleen maar daders zijn. Steeds meer blanken houden het in Zuid Afrika dan ook voor gezien. Waar ze naartoe vluchten? De VS, Canada, en nu ook Rusland.

 

Zuid Afrika stevent op Zimbabwaanse socialistische toestanden af. Ook de door-en-door corrupte zwarte overheid in Pretoria wil het bezit en de landbouwgronden van de blanken namelijk afpakken en aan de zwarten geven. In Zimbabwe veroorzaakte dat chaos, geweld, hyperinflatie en bittere armoede. Dat is klaarblijkelijk het ideaalbeeld waar Zuid Afrika, dat feitelijk nog steeds wordt geregeerd door de terreurorganisatie ANC, zich aan spiegelt.

Duizenden gezinnen willen naar Rusland om racistisch geweld te ontvluchten

Grof racistisch geweld is er al veel langer in Zuid Afrika. Vooral blanke boerengezinnen zijn er feitelijk vogelvrij verklaard, en worden met de regelmaat van de klok overvallen en afgeslacht door zwarte criminelen. Het aantal slachtoffers blijft maar oplopen zonder dat de zwarte regering substantiële maatregelen neemt om de blanken te beschermen, omdat ontkend wordt dat de aanvallen –in 2016-2017 in totaal 638, met 74 dode blanken- racistisch gemotiveerd zijn.

Eerder deze maand berichtte Russia Today dat zo’n 15.000 blanken naar Rusland willen emigreren. De eerste 50 ‘Boers’ gezinnen, afstammelingen van Nederlanders, lijken binnenkort als eersten met succes het in anarchie wegzinkende Zuid Afrika te ontvluchten, om in Rusland een nieuw veilig en stabiel thuis te vinden.

Nieuwe president wil blanke gronden zonder compensatie in beslag nemen

Sinds het aantreden van de nieuwe president Cyril Ramaphosa, die de wegens corruptie, schandalen en totale incompetentie afgetreden Jacob Zuma vervangt, raakt de ‘socialisering’ van Zuid Afrika in een stroomversnelling. Eerder schreef en zei Ramaphosa letterlijk dat hij ‘het onrecht’ uit het verleden wil rechtzetten door de (landbouw)gronden ‘aan het volk te geven waar het van werd afgepakt.’ En dat wil hij net als in Zimbabwe is gedaan doen door deze overwegend blanke gronden in beslag te nemen, waar de eigenaars geen enkele compensatie voor krijgen, om vervolgens aan zwarten te geven.

‘Ik overweeg te emigreren, omdat er donkere wolken boven onze toekomst hangen,’ aldus boer Adi Schlebush, die eerder deze maand het Russische landbouwgebied rond Stavropol bezocht. ‘De realiteit is dat wij voor ons leven vrezen. De realiteit is dat er in Zuid Afrika iedere dag een blanke boer wordt aangevallen. Mijn grootvader werd op deze boerderij vermoord. De regering is zeker verantwoordelijk voor het creëren van een vijandig klimaat tegen blanke boeren.’

Enorm groeipotentieel in Rusland, dat grond juist weggeeft

Rusland is volgens hen de ideale bestemming, niet alleen vanwege de veiligheid en stabiliteit, maar ook omdat de Russische landbouwproductie een immense groei doormaakt. ‘Ja, ik denk dat hier (in Rusland) veel potentieel is,’ besloot Schlebush. En de boeren gaan niet met niks naar Rusland: ieder gezin neemt tot zo’n $100.000,- mee om landbouwgrond in Rusland –waar nog zo’n 43 miljoen hectare van ongebruikt is- te kunnen leasen.

De enorme productiegroei in Rusland wordt veroorzaakt door exact het tegengestelde beleid van dat in Zuid Afrika, namelijk door grond gratis weg te geven aan burgers, die daar vervolgens zeer nuttige dingen mee doen. En Zuid Afrika? Dat stevent dankzij het zwarte gevoel van ‘rechtvaardigheid’ in ijltempo op de aloude socialistische armoede en puinhoop af, en vooral ook op massale honger, want de voedselproductie zal net als in Zimbabwe na het verdrijven van de blanke boeren zo goed als zeker compleet instorten.

Maar goed, Zuid Afrika is in de ogen van het Europese establishment niet langer racistisch, en dat is klaarblijkelijk het enige dat telt.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

01-05: Genocide op komst in Zuid Afrika: Wekelijks tal van overvallen en moorden op blanken

2017:
04-05: ‘Zwarte leiders Zuid Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien’

2014:
27-09: Blanken uit Zuid Afrika krijgen asiel in Canada vanwege risico op genocide

2013:
07-12: (/ Racisme tegen Zuid Afrikaanse blanken dreigt te ontaarden in genocide)
22-11: Zwarte leider bekritiseer Oprah Winfreys 'verwoestende en racistische boodschap'
17-11: Oprah Winfrey: racisten zijn blank en moeten allemaal sterven
16-06: Genocide Watch: Blanke bevolking Zuid Afrika op rand van uitroeiing 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

Pagina12
mientje op 02-08-2018 02:24

Het is heel droog in europa, zelfs op satelliet foto s kleurt het van groen naar geel. Op de media praten ze over strop voor boeren en frites duurder, niemand praat over misschien ernstig voedsel tekort. Mede gezien de toestand in afrika lijkt me voedseltekort niet zo onwaarschijnlijk, maar de verwende westerse mens denkt blijkbaar alleen oei de frites wordt duurder, nou dan moet er wel frites Zijn!

AEO op 02-08-2018 13:34

@arnout,

Mag ik er even aan herinneren dat Yasser Arafat geen Palestijn was maar een Egyptenaar?

De geschiedenis van Israël gaat meer dan 30 eeuwen terug. Er is nooit een Palestijnse staat geweest. Ga je in de geschiedenis verdiepen en onderzoeken hoe het werkelijk zit. De zich Palestijnen noemende Arabieren zijn afkomstig uit de omringende Arabische landen. God doet de Joden terugkeren naar het land van hun voorvaderen, en Hij heeft alles zo geleid zoals het nu is. Niemand zal Israël ooit nog kunnen verdrijven.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl