Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

Amsterdam 'wetteloze jungle' - Officieel rapport: Ruim 90% van alle criminaliteit in Groot Brittannië blijft onbestraft - Delen van Parijs onbegaanbaar geworden

 
In de grote steden van West Europa hebben criminelen, vooral afkomstig uit Noord Afrika en het Midden Oosten, vrij spel. Afbeelding: (Getty Images (5)).

Dankzij jarenlang links immigratie / multiculti / diversiteit beleid zijn Amsterdam, Londen en Parijs weggezonken in een poel van criminaliteit, waardoor behalve inwoners inmiddels ook toeristen in steeds meer wijken en gebieden niet langer veilig zijn op straat. De ombudsman van onze hoofdstad, Arre Zuurmond, zei tegen Trouw dat er na het vallen van de duisternis feitelijk een ‘wetteloze jungle’ heerst, waar de politie machteloos staat. Londen kent sinds het zijn eerste moslimburgemeester heeft in enkele jaren tijd een explosieve stijging van bijna alle soorten criminaliteit met vele tientallen procenten, waarvan ruim 90% onbestraft blijft. En Parijs? Dat heeft zichzelf feitelijk opgegeven, en verandert steeds sneller in een door criminelen beheerste Derde Wereldstad.

 

Amsterdam anno 2018: drugs worden openlijk op straat verkocht, voetgangerszones worden straffeloos misbruikt voor motor- en scooterraces, en er wordt gestolen als de raven. Beveiligingscamera’s op het populaire Leidseplein constateerden onlangs in circa twee uur tijd maar liefst 900 (!) overtredingen en misdrijven.

Plasje doen, maar geen toilet in de buurt? Geen probleem, doe het gewoon tegen een politiebus. ‘De bestuurder doet toch helemaal niets,’ aldus Zuurmond, die onder andere dit voorbeeld geeft om aan te geven dat Amsterdam feitelijk als verloren moet worden beschouwd. ‘’s Nachts wordt de stad een wetteloze jungle. De atmosfeer is grimmig, en zwart en crimineel geld is overal. Er is een ondraaglijk gebrek aan gezag, en de politie kan de situatie niet langer aan.’ (1)(2)

Links beleid totaal mislukt, toch een extreemlinkse burgemeester

De bekende Amsterdamse softe linkse aanpak, vooral ‘begrip kweken’, ‘aardig doen’ en ‘samen thee drinken’, is namelijk totaal mislukt. Tal van –vaak kostbare- projecten om de criminaliteit terug te dringen hebben vrijwel geen enkel effect gehad.

De meeste inwoners van de stad lijken dit overigens geen enkel probleem te vinden, aangezien ze nog steeds massaal op linkse partijen stemmen, waar ze als beloning nu hun eerste GroenLinks burgemeester voor hebben gekregen. Amsterdammers die nog enige waarde hechten aan veiligheid op straat kunnen daarom nog maar één conclusie trekken: verhuizen, en wel zo snel mogelijk.

Anarchie: Ruim 90% criminaliteit Groot Brittannië onbestraft

Een ander geïslamiseerd West Europees multiculti paradijs, Londen, kreeg op vergelijkbare wijze ook waar het op stemde. Onder Sadiq Khan, de eerste moslimburgemeester van de Britse hoofdstad, explodeerden bijna alle vormen van criminaliteit met tientallen procenten. Khan, berucht vanwege zijn uitspraak dat ‘terreur nu eenmaal onderdeel is van het leven in een grote stad’, snoeide juist in de politiemacht, en nam ook nog eens enkele van hun bevoegdheden af, waardoor agenten amper nog preventief mogen ingrijpen. Ook mag de etnische afkomst van de daders niet langer in kaart worden gebracht.

Mede hierdoor steeg het aantal mes aanvallen met 30% , en worden er in Londen nu voor het eerst meer moorden gepleegd dan in New York. In heel Groot Brittannië werden er in een jaar tijd 12% meer moorden gepleegd , en is het aantal misdaden dat resulteert in een aanklacht gedaald van een toch al schamele 15% in 2015, naar slechts 9% nu. Met andere woorden: ruim 90% van alle criminaliteit blijft onbestraft, wat zonder een spoortje overdrijving anarchie kan worden genoemd. (3)

Grote delen Parijs beheerst door criminelen, politie kan niets

Grote delen van Parijs zijn zelfs onbegaanbaar geworden door migrantencriminaliteit. In veel wijken is de bevolking op straat 60% Afrikaans en 20% Arabisch. Ondanks het feit dat de gemeente er talrijke nieuwe vuilnisbakken plaatste, gooit bijna iedereen zijn afval er gewoon op straat.

Toeristen zijn er niet langer veilig. Het grootste gevaar komt niet zozeer van de afpersende zwarte taxi chauffeurs (die rustig € 80,- vragen voor een ritje van een kwartiertje naar je hotel), maar vooral van de moslims in de stad, met name die uit Noord Afrika. Op pleinen, bij hotels, en in en bij trein- en metrostations wemelt het van de Marokkaanse, Algerijnse en Tunesische tasjesdieven en zakkenrollers. Het personeel op de stations en in de metro’s is 90% allochtoon, en die kijken nergens naar om, waardoor de criminele migrantenbendes vrij spel hebben.

Net als in Amsterdam en Londen staat de politie in Parijs machteloos. Slachtoffers van berovingen worden gewoon weggestuurd. De gestolen waar wordt gewoon openlijk op straat verkocht, er is niemand die hier iets tegen onderneemt. Politiebureaus zijn ware vestingen geworden, omdat op straat de vaak zwaar bewapende criminele bendes heersen, waar agenten niets tegen kunnen, mogen en durven uitrichten.

Autochtone Fransen zijn er amper nog te bekennen. Migranten uit Afrika en het Midden Oosten bepalen wat er op straat gebeurt. De afgelopen jaren bleek uit diverse officiële onderzoeken van de gemeente en het rijk dat in sommige wijken 100% van alle meisjes en vrouwen is aangerand.

Migrantencriminelen houden zich tevens op bij grote toeristentrekpleisters, waar straffeloos alle trucs uit de kast worden gehaald om hen te beroven. Het dringende advies aan toeristen is dan ook om zoveel mogelijk zonder bagage, tassen en kostbaarheden zoals smartphones en sierraden de straat op te gaan, omdat die anders vrijwel zeker worden afgepakt of leeggeroofd.

En er komen er nog véél meer

Amsterdam, Londen, Parijs, en vul al die andere steden maar in (Brussel, Stockholm, Berlijn, Hamburg, Lyon, Marseille, Milaan, et cetera) staan niet aan het einde, maar veeleer nog maar aan het begin van deze door immigratie-multiculti-diversiteit beleid veroorzaakte ontwikkelingen. De komende jaren wil West Europa namelijk nog miljoenen moslimmigranten tot ons werelddeel toelaten, oplopend tot tientallen –en volgens sommigen zelfs honderden- miljoenen in ongeveer 30 jaar.

Dat complete steden en landen al veel eerder tot onherstelbare en onbegaanbare geïslamiseerde poelen van criminaliteit, onveiligheid, chaos en geweld zullen zijn vervallen, behoeft geen uitleg. Het is de toekomst waar we zelf voor gekozen hebben, omdat we er tijdens verkiezingen keer op keer weer op gestemd hebben.


Xander

(1) Russia Today
(2) NU
(3) Zero Hedge
(4) PI News
(5) Afbeelding: Getty Images (Vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

Cefas op 30-07-2018 14:39

Dit kon je al tientallen jaren geleden op je klompen aanvoelen dat eens dit moment zou komen. En dat is nu. Burgeroorlog in wording met dank aan links met die multi-culti sprookjes.

willy op 30-07-2018 14:45

En het zal er niet beter op worden, noem het gerust een vorm van terrorisme onder te vorm van te islam! In Belgie zijn er zelfs niet genoeg agenten en velen willen in Brussel niet dienen daar heerst wetteloosheid! Goed artikel! Shalom

Henk op 30-07-2018 15:05

Dit artikel is maar ten dele waar. Dat van die nachtelijke 'wetteloze jungle' klopt. Ombudsman Arre Zuurmond heeft dat terecht in precies deze woorden gezegd. Wie, zoals ik, jarenlang in de Amsterdamse binnenstad heeft gewoond, kan dit beamen. Ik kom er nog regelmatig, want mijn broer woont vlakbij het Kadijksplein, ook in de binnenstad dus.Echter, dit artikel voegt er uit eigen beweging aan toe dat die wetteloosheid het gevolg is van het 'immigratie/multiculti/diversiteit beleid' van de gemeente Amsterdam. Dit klopt gewoon niet. De grootste overlast wordt veroorzaakt door blanke, luid lallende, bier zuipende toeristen uit met name Engeland. Tot zes uur in de ochtend maken ze er een grote teringzooi van. Wildplassen, schreeuwen, in portiekjes sex hebben, het is verschrikkelijk allemaal. Met z'n honderden tegelijk. Inderdaad, de politie staat machteloos, buurtbewoners ook. Die (verwende) blanke toeristen trekken zich nergens wat van aan, vinden dat ze recht hebben op het gedrag dat ze vertonen. Dit heeft niets met immigranten te maken. Niet in Amsterdam. Diezelfde 'multiculti' mensen zorgen best wel voor overlast, maar dan in de buitengebieden van Amsterdam. In Oud-West met name. Maar daar gaat dit artikel niet over. Misleidend dus.   

Martin Alexander op 30-07-2018 15:30

Femke Halsema loopt nu te zeuren , maar antifanatieken en multisuffies gedoe zijn haar en haar goede vriend  Rosenmullers hersenspinsels. Dus wij kunnen hun rotzooi opruimen. Nou als we dit opruimen dan doen we dit voor God , Koning , Vaderland en vrouw en kinderen. In de geest van de Vader des Vaderlands , prins Wilhelmus van Nassau. Een ieder die dit niet wil , ga lekker bij die islamitische kalifaat hier , erdogan wonen.

paul v op 30-07-2018 15:32

henk ik woon ook in amsterdam centrum, zeker toeristen zijn een probleem ,maar heel veel overvallen,zakkerollers,drugsdealers enz daarvan 98 procent buitenlanders

kees op 30-07-2018 15:40

Oorlogmisdadiger Obama roemde laatst nog de diversiteit!  Dan zat Trump er niet veel naast met  Brussel.

Patatje Oorlog op 30-07-2018 15:41

Criminaliteit in de steden door politietekort en op scholen een lerarentekort in het hele land, zijn allemaal problemen die bewust gecreëerd worden door de politiek. Zo hoopt men dat de autochtone bevolking smeekt om dan in godsnaam maar islampolitie en shariarechtbanken in te stellen. Daar is mankracht genoeg voor en die weten er wel raad mee. Hetzelfde geldt voor het lerarentekort. Dan maar meer islamscholen oprichten en ook de blanke kindjes daar naar toe sturen.  Leraren genoeg te vinden. Dat ze vervolgens niets anders leren dan koran en hadith moeten we dan maar voor lief nemen. Het alternatief is helemaal geen onderwijs meer.

Econoom op 30-07-2018 16:08

Ik heb overigens de indruk dat de wetteloosheid in de binnenstad van Amsterdam voor een groot deel wordt veroorzaakt door westerse airbnb  toeristen.

Doordenker op 30-07-2018 16:11

Als je een kleine voorafspiegeling wil van hoe leven en wonen in heel West-Europa er binnen enkele jaren uit zal zien, maak dan - als je durft - eens een (avond)wandeling in één van de alsmaar toenemende en uitbreidende no-go zones...

Twanneman op 30-07-2018 16:12

@Cefas; links kan er zelf niets aan doen, wel de mensen die hierop gestemd hebben (al decenia lang)...

Maar eigenlijk is alles de schuld van de heren politici in Den Haag, zij hebben moetwillig ons land naar de klooten geholpen en dat is al in de jaren 70 begonnen.

Alles maar dan ook werkelijk alles wat een politiek figuur aanraakt mislukt, volgens mij zijn dat vaak gepeste kinderen geweest op school, ze gaan vervolgens de politiek in om ons terug te pakken... Moet wel, hoe kan anders iemand zulke grote fouten maken en blijven maken?

We zijn er mooi klaar mee, over een paar jaar is het overal zo, in bijna elke stad of dorp, er staan nog honderduizen Afrikanen te wachten en het beleid veranderd niet, dat is zeker.

Gegroet en succes allemaal.

Tom Hendrix op 30-07-2018 16:12

Dit zijn nu de gevolgen van de " Resolutie van Straatsburg", en het "Coudenhoven-Kalergiplan". De duivel zelf heeft hier zijn handlangers voor: de socialisten, de bilderbergboevenbende, de kartelpolitiek, de vrijmetselaars en de illuminati, alsook de plutocratie van Soros cum suis. Althans dat iis mijn bescheiden mening maar.

dg op 30-07-2018 16:25

Henk, het is de maffia die daar regeert in de nacht, namelijk de Albanezen en de Italiaanse e.d., diegene die voortvluchten zijn en diegene die op gestolen scooters rijden. Ja ook toeristen en natuurlijk ook drugs Criminaliteit die jammer genoeg ook met multiculti criminaliteit te maken heeft.

Volgens Ombudsman Zuurmond spelen ook gewone Amsterdammers een rol. "Als je een pilletje koopt, financier je de zware misdaad. Maar daar zijn we dan ineens heel naïef in."

Semper paratus op 30-07-2018 16:28

Dit is niets anders dan de grote verdrukking. Dit is het begin, duizenden staan te popelen om deel te nemen aan de grootste invasie van deadropa!

Gerard op 30-07-2018 16:38

Ook opgemerkt dat er nu steds meer mensn van arabisch afkomst als verslaggever op het NOS-nieuws verschijnen? Niets op die mensen tegen die nog willen werken voor hun geld, maar wèl tegen een beleid dat op racistische gronden hen voorrang verleent zoals als vele jaren bij de overheid wordt toegepast. (NOS = Staatsomroep. NOS-nieuws = regeringsmededelingen)

Henk op 30-07-2018 16:51

paul v op 30-07-2018 15:32 Ik ben niet de enige die er zo tegen aankijkt. Uit ervaring weet ik dat, want ik heb gewoond in de Kinkerbuurt, nabij de Overtoom, in Oud-West en in de Jordaan. We gingen vaak uit in de omgeving van het Leidesplein. Volgens marketingorganisatie Amsterdam Marketing zijn het vooral Engelse en  Nederlandse mannen tussen de 18 en 34 jaar die voor deze grote overlast zorgen. Zij komen naar Amsterdam, zo zeggen zij, voor kroegentochten en vrijgezellenfeesten en gaan vervolgens helemaal 'los'. Ga deze week maar eens kijken op het Leidseplein. Ik weet niet of je daar wel eens komt. Honderden lallende blanke mannen, de hele nacht door. Ze poepen zelfs op straat. Het is een zootje. Echt waar, en geen allochtoon te bekennen.

Cefas op 30-07-2018 17:18

Ook de Bende van Brussel is hieraan schuldig met hun open grenzen-en-uitnodigingsbeleid, wat een falikant fiasco.

Densi op 30-07-2018 17:26

Ik zou in ieder niet meer ongewapend 's avonds in Amsterdam durven rondlopen. Minimaal met een deegrol.

ohje op 30-07-2018 17:50

Vrije keuze zeg maar

Jean op 30-07-2018 18:51

Zet daar Brussel maar naast  behalve de regio waar de verantwoordelijken van al die ellende zich bevinden, die plaatsen worden sterk bewaakt, jammer, die moesten de ellende krijgen.

Quirine op 30-07-2018 18:59

Henk heeft ten dele gelijk. Ook in uitgaansgebieden in Rotterdam zijn het vaak Engelse jongeren die zich agressief gedragen. Ze drinken abnormaal veel, vooral bier maar ze denken er niet bij na dat het Engelse bier minder alcohol bevat, ze zijn daarom al snel stomdronken en gaan makkelijk op de vuist. Ook in Rotterdam zijn, met name, de jongerenhotels daarom niet dol op de Engelse jeugd.

Dan is er nog de drugshandel  Vooral crack schijnt populair te zijn. Iemand die door crack door het lint gaat kun je met zes man nauwelijks in bedwang houden. Veel dealers zijn van buitenlandse afkomst, de runners die allemaal in een zwarte Polo rijden of op een bromscootertje ook. Franse vrienden vinden het doodeng om via de A16 naar Rotterdam te rijden nadat ze dankzij zo'n runner bijna een ongeluk kregen. 

Dat het linkse beleid totaal mislukt is, is een feit maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat Aboutaleb een heel goede burgervader is, hij is betrokken, luistert, maar helaas is hij links.  

Ik ben benieuwd hoe Halsema het er vanaf gaat brengen en hoe lang ze burgemeester blijft. Ze zal er een harde dobber aan hebben.

ik heb de straten in Parijs gezien, sommige straten zijn een verlengstuk van een moskee, je komt er niet door. als die heren daar zitten te prevelen. Als je in Marseille bent waan je je helemaal niet meer in Frankrijk. Ik denk dat Eurabia inderdaad onze toekomst wordt. Jammer dat allerlei verdragen niet toestaan dat de grenzen pp slot gaan. 

Maya op 30-07-2018 19:33

Ja helemaal waar. Ik woon sinds 1.5 jaar in amsterdam zuid-oost en kan eigenlijk alleen maar janken als het gaat integratie en respect. Hier hebben ze gewoon overal lak aan. Weekje terug huilen en geschreeuw.. dacht doe normaal kind. Maar iets later begreep ik dat deze dame 15 jaar oud samen met haar vriendin in elkaar geslagen was. Over een telefoon van 2 a 300 euro. Door 8 grote donkere mannen. Jammer dat ik mijn hond niet aan het uitlaten was. Ik had ze zo hard op hun neus geslagen..

Maar goed dan krijg ik een boete en aanklacht wegens mishandeling. Beter maar niets doen dus. Ook een paar weken terug dachten mijn buren met ze 10en ff voetbal te kijken.. op de portiek.. zonder te kunnen luchten. Blowen, roken drinken. Wie weet wat nog meer. Op mijn opmerking.. subtiel.. goh jongens tis geen huiskamer. Werd ik bedreigd.. waar ik ut lef vandaan haal.. Ik woon er pas 1.5 jaar en hun al 20 jaar. Er zijn al 4 keer andere bewoners geweest. Nou ik bel gewoon de politie. Die waarschuwde.. maar das dan ook alles.

Ze weigeren enig vorm van moraal of sociaal gedrag. De ruit vd algemene voordeur ligt er vaak uit 3× al. Troep is doodnormaal. Blowen en roken in de portiek ook. Zelfs gewoon ff plassen ach doe je toch gewoon achter de lift ? Ze hebben een grote bek, luisteren heel hard muziek op de fiets en denken warempel dat ze het coolste zijn wat er bestaat.

Sorry ook ik ga verhuizen naar groningen. Waar men nog wel normaal doet en het voelt alsof ik er mag zijn. Want hier.. hier moeten ze niets van blanken hebben. Sorry nogmaals maar tis de trieste waarheid.

ron op 30-07-2018 19:59

Een beetje op zijn Braziliaans de brave burgers achter tralies hun eigendom bewakend en het gespuis loopt vrij rond op straat.

Jammer genoeg is zelfverdediging niet toegestaan en dient men vriendelijk zijn zuur verdiende eigendom af te geven.

Waar zijn de jaren 60 van vorige eeuw toen je nog kon slapen met een losstaande achterdeur en men met een gerust gemoed in verlof kon gaan.

De smeerlappen die alles laten verloederen zitten in zwaar bewaakte eigendommen met politiebescherming die de misdadigers direct vatten.

Voor de gewone mensen zijn de criminelen vroeger vrij dan dat uw verklaring op papier staat.

Bert op 30-07-2018 21:51

Vreselijk dat de Nederlandse politie zo in het wereldnieuws komt. De internationale pers heeft er volop over bericht. Niet alleen over de zakkenrollerij, vernielingen en drugshandel maar ook de illegale en levensgevaarlijke straatraces in Amsterdam waar de politie op de vlucht sloeg. Hoe gek moet het nog worden? Hoe kan je als overheid met dit slappe gedrag nog ontzag inboezemen? Wie is in Nederland in Godsnaam de baas?

Er zijn in Nederland en andere EU landen teveel miljarden in de bodemloze Europa put verdwenen. Miljarden waarmee o.a. de politie weer op sterkte zou kunnen gebracht en de massale sluiting van politiekantoren kan worden afgestopt. Geef de politiemensen een waardig salaris.

De allochtonen waar ik hier veel over lees zouden een heel wat minder grote mond hebben als de politie meer macht had. Marokkanen hebben in hun thuisland het hart niet om te doen wat ze in Noord Europa flikken. Maar van de 10 daders zijn er bijna 10 getint.

Ik weet nog dat in mijn tijd bij De Telegraaf je van de hoofdredactie op je donder kon krijgen als je schreef dat de dader getint was of van buitenlandse komaf. Ik werd dan door de chef redactie gebeld die mij vroeg waarom ik geschreven had “de Marokaanse of Surinaamse overvaller” Dat mocht niet. Gelukkig zijn de tijden veranderd en mag het nu wel.

De Nederlandse overheid is door alle bezuinigingen en het geld dat naar Brussel is gegaan een Lame Duck geworden.

Door het financiele EU geplunder is de staat in een compleet machtsvacuum terecht gekomen. Met camera's en internet aftappen kom je er echt niet. Dat is een fatale misvatting. De politie moet gewoon het veld weer in en laten zien wie de baas is.

Lars030 op 30-07-2018 22:16

@Tom Hendrix op 30-07-2018 16:12

Exact wat u allemaal opnoemt! Het anti-ons kwaad is zo groots opgezet, van Vaticaan/jezuieten t/m de haarvaten van onze lokale (meestal linkse) bestuurders, dat als je je hier niet in hebt verdiept, men al snel denkt dat je niet spoort. Nou, ik (u ook) spoor heel goed, en steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plek.

Maar: voor 90% van het volk blijft dit grote overzicht te moeilijk en kunnen (of willen) ze deze relatief complexe materie niet bevatten => cognitieve dissonantie, want hun wensdenk sprookjeswereld strookt dan niet meer met de realiteit van alle dag, wat leidt tot kortsluiting in hun naieve hoofden, dus dan maar wegkijken en bagatelliseren. Hoe dom/naief wil je dan zijn?

Moedeloos word ik er regelmatig van, maar we zitten nu al zo diep in die informatie, dat je ook niet meer terug kunt. Ikzelf ben een onderzoeker (altijd geweest) en laat me bar weinig op de mouw spelden. Goed te weten dat -o.a. hier bij en door Xandernieuws- meer wel-wakkeren zijn!

Tip: Sluit u aan bij een lokale of landelijke patriottische verzetsgroep; ik doel dan niet op extreemrechts, maar op realistisch rechts. Ik heb dat ook gedaan en heb er menig alerte vriend(in) bij met zowel hart als hoofd op de goede plek. Landelijk kan ik iedereen het 'Identitair Verzet' aanbevelen, elke bijdrage aan een van de groepen in ons land -hoe klein ook- wordt zeer gewaardeerd. Website: www.idverzet.org  #kominverzet #pakjelandterug #nuofnooit

Gerard op 30-07-2018 23:48

Als ik alles hier zo lees: het overgrote deel van het volk heeft haar doel bereikt. Het Nederland van vroeger is niet meer, de samenleving is kapot, het volk is  ontaard.

Tycho op 31-07-2018 00:10

De aanleunnende vopojaanse politie verleend sedert de jaren 70 hand en spandiensten aan de slinkse projectontwikkelaars, corporaties, walglijke linkse politieke en allochtonen bendes die het land moedwillig naar de afgrond helpen. "Lang leve dit decadente multy-cultureel hutland." Nederland danst het graf in.   

mientje op 31-07-2018 00:17

Van der Laan koos voor de islam, van Aartsen koos voor de islam , Halsema kiest voor de islam

Dit was Amsterdam, Nederland, over en uit

Wim op 31-07-2018 02:04

Dit is nog maar en begin van de ellende en respectloosheid en anarchie zich verder kan uitspreiden, ook niet uitsluit. Weinig of geen respect is ook overal op te merken op deze unieke aarde, met zijn grote wereld milieu problemen ook overal aanwezig is. Dankzij de hoge kapitalen belangen vele malen belangrijker zijn, dan de gecreëerde aanhoudende milieu problemen en ook blijvend veroorzaken, is mij heel goed bekend en nooit erg genoeg, maar dat komt nog wel, als er duidelijk meer slachtoffers gaan vallen, die nu nog niet voldoende direct zichtbaar zijn, maar wel al aanwezig zijn, (zie Italië) afvalmaffia en Europese afval naar west Afrika schrijnende vb. zijn. Uiteindelijk confronteert de mensheid zichzelf en dit op alle vlakken, wegens opper-machtig kapitaal dit wel degelijk op grote wereldschaal sluikstorten wel degelijk veroorzaakt en de politiek veel te laks is, om het dringend te veranderen en dit wereldwijd noodzakelijk acht, maar is nog altijd niet erg genoeg is .

Vluchtelingen immigratie komt daar ook nog bij en is nog maar en begin en problemen komen ook van verschillende oorzaken. Ga er zelf niet meer over uitweiden, wegens in verleden mijn mening over gegeven heb en niet telkens op terug wens te komen. Wens wel enkele website aan toe te voegen, die wel beter zicht geven in bepaalde richtingen en waarom het gevaren met zich meebrengt. 

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/30/die-destabilisierung-deutschlands/  

https://www.gatestoneinstitute.org/12773/germany-salafists.

https://www.nctv.nl/binaries/10777_Salafisme_NL_tcm31-239080.pdf

Lees vooral pagina 16 en verder, wegens wel degelijk en gevaar vormt, dat zich wel degelijk zich verder verspreid en ook allochtone moslims ook steeds meer met Salafisme besmet worden. Dergelijke ziekelijk extreem moslim geloof, mij wel degelijk bekend en wel degelijk dreigend gevaar inhoud, die nu nog niet voldoende zichtbaar is, maar wel degelijk verder zaad bewust verder gestrooid wordt, onder het heel zacht beleid van Nederland en Europa verder aan belang winnen.

Niet moslims moeten altijd rekening dienen te houden met de moslims en ondertussen zaait men verder extreme Salafisme en andere extreme moslim gelovigen, om nadien te kunnen oosten en hun veroveringsdoel te kunnen maximaliseren is mij wel duidelijk geworden.. Het is mij alom gekend en groot gevaar inhoud voor andersdenkende of andere gelovigen totaal niet getolereerd worden, i.v.m. extreme moslim geloof, zoals Salafisme en andere extreme moslim geloofsvormen willen maximaliseren de echte bedoelingen zijn, met ernstige zware gevolgen ook in vorige verklaringen op gewezen heb.

Zie PDF bestand van Salafisme, via Nederlands onderzoek en overzicht en inzage toevoeg.

Turkije, https://turksemedia.nl/turkije-uitdagen-betekent-spelen-met-vuur-consequenties-jsf-boycot-f-35-voor-wereld/ Bijkomend arikel,  https://turksemedia.nl/rusland-waarschuwt-vs-na-bedreigen-turkije/?utm_medium=notify&utm_source=onesignal&utm_campaign=site&utm_content=newpost

Spanje, https://fenixx.org/2018/07/30/spanje-angst-voor-strandslachting/  Dergelijke de angst kan begrijpen en verder ook nog nieuws is.

Voeg nog extra mogelijk interessant artikel voor Xander, 

https://swissinvestor.de/lps/suedkoreas-terminator/fitr.php?af=BM_YES_LP_Suedkorea Terminator_JOWA&adref=3900

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/03/merkels-geheime-diensten-bemoeilijken-drastisch-de-toegang-tot-het-blog-van-michael-mannheimer-en-tot-andere-alternatieve-blogs/

Tom Hendrix op 31-07-2018 08:05

@Lars030: 22.16. uur, op 30/7. Dank voor uw reactie. En ik ondersteun al een conservatieve groepering, die het Nederland terug willen van: God, gezin, familie en vaderland. Het Nederland van mijn jeugdjaren in de jaren '50, van de vorige eeuw. U heeft uiteraard volkomen gelijk met uw reactie.

Wim op 31-07-2018 09:21

Vergeten aan toe te voegen in voorgaande opmerkingen Mod, i.v.m. wereldwijd sluiksorten in oceanen en mogelijk deze website.

www.journalistenwatch.com/2018/07/30/mission-lifeline-ngo/  Vluchtelingen via NGO en andere nieuwsberichten.

Wim op 31-07-2018 10:47

Heb nog interessant beschrijving gevonden van het werkelijk immigratie problemen en beleid in Duidsland.

https://www.journalistenwatch.com/2018/05/26/vom-verlust-der-selbstbehauptung/

Perry op 31-07-2018 11:15

Tja en als er weer verkiezingen zijn gaan de mensen gewoon door met op die gevestigde politieke bagger te stemmen die hier voor verantwoordelijk is en dan krijg je wat je verdient, dit dus. Mensen die niet op een anti-islam/migratie partij stemt heeft wat dit onderwerp betreft totaal geen recht van spreken en kunnen maar beter hun mond houden.

Wim op 31-07-2018 13:22

De Algemene Vergadering van de VN heeft de New York Declaration on Refugees and Migrants op 19 september 2016 aangenomen

Voeg de verklaring en overeenkomst hier aan toe van de echte bedoelingen in Europa i.v.m. vluchtelingen beleid.

http://www.un.org/depts/german/gv-71/band1/ar71001.pdf

27 april 2018Verklaring van New York voor vluchtelingen en migranten

https://sezession.de/58501/new-yorker-erklaerung-fuer-fluechtlinge-und-migranten 

Wim op 01-08-2018 13:37
Wim op 01-08-2018 13:40

Heb mij vergist, Mod van Xander de website staan er wel in, maar heb er voorbij gescrolt, mijn exuces en mag U de pas verzonden website terug verwijderen.

A van den Berg op 01-08-2018 21:15

Het loopt de spuigaten uit. Het wil maar niet werken en dan ook nog eens klagen over het Sinterklaasfeest. Onze witte tradities worden langzaamaan vernietigd en vervangen door allochtone feesten.

Hubo op 02-08-2018 12:54

10 jaar is zo'n tijd.Het hele monetaire wereldsysteem zou dan wel eens op zijn gat kunnen liggen.

D. G. Neree op 04-08-2018 11:19

@Henk op 30-07-2018 15:05,

Het is niet of/of maar en/en. Dat toeristen zich misdragen wil niet zeggen dat het elders in de stad allemaal koek en ei is.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl