HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Minister geschokt: 83% verkrachtingen in Denemarken gepleegd door migranten

Zweedse statistiek: moslims verantwoordelijk voor 84% ‘zeer gewelddadige’ verkrachtingen – Deense leider sociaaldemocraten wil het migranten onmogelijk maken om asiel aan te vragen op Deens grondgebied

 
(Afbeelding: Getty Images (2)).

Uit een recent onderzoek naar de daders van verkrachtingen in Denemarken is gebleken dat 83% van hen migrant is, of afstammeling van migranten. ‘Dit is echt afschuwelijk,’ reageerde de minister van Integratie en Immigratie, Inger Støjberg, tegenover de krant B.T.. ‘Het toont aan dat er iets verkeerd zit met sommige immigrantengemeenschappen in Denemarken.’

 

De bekende (veroordeelde) daders zijn voornamelijk afkomstig uit Macedonië, Somalië, Bulgarije, Irak en Eritrea. 10 van de 12 niet gepakte daders worden door hun slachtoffers als allochtoon / migrant omschreven. De cijfers zijn van toepassing op de periode januari 2016 – mei 2017.

‘We zien al vele jaren dat de criminaliteit in immigrantenkringen veel hoger is dan onder Denen,’ vervolgde de minister. ‘En als ik kijk naar deze zeer wrede en gewelddadige verkrachtingen is dat een duidelijk signaal dat ze niet geïntegreerd zijn.’

Daders vooral moslimmigranten, ‘verachten onze samenleving’

Volgens de Zweedse rechtsgeleerde Christian Diesen, professor aan de Universiteit van Stockholm, is er behalve slechte integratie nog een belangrijke oorzaak dat migranten zwaar oververtegenwoordigd zijn in het plegen van geweld tegen vrouwen en meisjes: ‘ze voelen minachting voor de samenleving’. Veel moslimdaders beweren dat hun slachtoffers ‘er zelf om hebben gevraagd’ door bijvoorbeeld het dragen van niet-islamitische (bedekkende) kleding.

Uit een onderzoek van de grote Zweedse krant Aftonbladet bleek al eerder dat 88% van de groepsverkrachtingen in de afgelopen 6 jaar werden gepleegd door mannen met een migrantenachtergrond. Andere statistieken laten zien dat moslimmannen verantwoordelijk zijn voor 84% van de ‘zeer gewelddadige’ verkrachtingen in Zweden.

Denen willen asiel aanvragen in eigen land onmogelijk maken

De Deense sociaaldemocraten,  decennia lang voorstanders van open grenzen en massa immigratie, gooiden onlangs radicaal hun beleid om, en stegen vervolgens vanuit een zeer diep dal naar de top van de opiniepeilingen. Partijleider Mette Frederiksen wil voorkomen dat Denemarken in dezelfde ellende als Zweden en Duitsland terecht komt, en wil het migranten onmogelijk maken om asiel aan te vragen op Deens grondgebied. In plaats daarvan wil hij opvangkampen in Noord Afrika en het Midden Oosten opzetten, waar alle asielaanvragen moeten worden beoordeeld. (1)

 

Xander

(1) Infowars / B.T.
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals BijbelcitatenIndien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Lucie op 03-07-2018 14:23

Ja dat had ik ze jaren terug al kunnen vertellen,maar de linkse kliek bleef gewoon doorgaan met op die linkse kliek te stemmen.

Echt hopeloos.......

willy . op 03-07-2018 14:30

Door migratie zal de identiteit van de bevolking in Europa grondig veranderen, en we zien dit reeds in dit artikel, vrouwen zijn vogelvrij verklaard door de vele migranten , Europa op weg naar een vorm van de vroegere Sovjet-Unie waar vrijheid een utopie zal worden, we weten dat migratie georkestreerd is dor de vrijmetselaars een duistere organisatie die het christelijk Europa wil kapot maken en ze zijn goed op weg ! shalom

paul v op 03-07-2018 15:42

geen verassing wisten we al

Shadow1100 op 03-07-2018 17:24

Ene meneer Geert Wilders noemde deze gelukzoekers al testosterenbommen. Ook daarin heeft hij gelijk gekregen. Hadden we maar naar het door de zaal gescandeerde:"Minder, Minder, minder" geluisterd. Al hoewel daar criminele Marokkanen werden bedoeld......

Tom Hendrix op 03-07-2018 17:27

@Willy: 14.30. uur. Met U eens.

ieznogoedh op 03-07-2018 17:31

 is dat een duidelijk signaal dat ze niet geïntegreerd zijn

Er zijn veel weldenkende mensen, geen politici natuurlijk maar "gewone" Jannen met de Pet, die al jaren wisten waar deze sociaal democraat nu pas achterkomt. Maar goed, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

Als nu de rest van de "sociaal" democraten in Europa ook het licht gaan zien en vervolgens de rest van de elite, dan gaan we de goede kant op. Dat gaat waarschijnlijk helaas nog wel een tiental jaren duren, of zelfs tientallen jaren.

Het idee van kampen aan de andere kant van de middellandse zee om daar asielaanvragen te beoordelen is leuk, maar beter is om gewoon te zeggen hoe het echt is en dat dat volk door de bank genomen absoluut niet anpassungsfähig is en ze dus daar te laten waar ze thuishoren. 

Wat betreft diegenen die hier al zijn, zou het goed zijn om ze een enkele reis naar huis te geven, op de boot!

Perry op 03-07-2018 19:01

Wat lees ik daar nou, ( In plaats daarvan wil hij opvangkampen in Noord Afrika en het Midden Oosten opzetten, waar alle asielaanvragen moeten worden beoordeeld.)   Als er nu eens eentje z'n bek open trekt en zegt dat er helemaal geen asielzoekers meer toe gelaten worden, dan ben je echt bezig met een oplossing. Die mafkezen die moeten beoordelen of iemand wel of niet wordt toegelaten krijgen het voor elkaar om dan alsnog veel mensen asiel te geven onder het motto van, maar dat waren echte vluchtelingen. Ik vertrouw die gevestigde politiek voor geen meter en die sociaal-democraten al helemaal niet.

Rick op 03-07-2018 19:22

Ach ja de Westerse man verwijft en heeft geen ballen meer. De westerse vrouw werkt minimaal maar niet meer dan 25 uur per week anders komen de toeslagen te vervallen, vele hiervan zijn zelfs onder de dertig en hebben geen kinderen. ( ook zo’n onderzoekje ) het zijn eigenlijk net een soort asielzoekers maar dan in eigen land en ja soort zoekt soort he. Ik ken heel veel mensen die nu met ‘pensioen’ gaan maar geen ene maand achtereen gewerkt hebben en allen zijn gezond. Deze ook op de boot terug graag allen Nederlanders overig !

Eelke Piers op 03-07-2018 19:32

Logisch allemaal. De Koran leert dat moslims een superieure godsdienst is, dat de sharia boven alle wetten staan en alle niet-moslims slaven, apen en varkens zijn. Logisch dat ze dus minachting hebben voor ons decadente andersdenkenden. Ze mogen en moeten ons uitbuiten zolang ze maar 10 % van de buit (uitkeringen) als zakaat naar de imam brengen en deze 10 % zal door de sociale dienst wel bijgepast worden

Patatje Oorlog op 03-07-2018 19:43

Mohammed wordt door de moslims als het grote voorbeeld gezien, wiens levenswijze zoveel mogelijk nagevolgd moet worden...

Patatje Oorlog op 03-07-2018 19:46

Het is een bekend gegeven dat linkse politici alleen van opvatting veranderen als hun eigen kroost onverhoopt slachtoffer mocht worden.

Lot op 03-07-2018 20:59

In de UN verdrag rond 1949 opgesteld, mogen mensen alleen asiel aanvragen in het eerste veilige land dat zij tegenkomen, en dat is bijvoorbeeld Kenia. Zij mogen helemaal niet naar Europa komen, er zijn genoeg veilige landen waar mensen niet worden dood gestenigd zoals Marokko of Egypte.

grote henk op 03-07-2018 21:05

Als de narigheid uitbreekt dan gebeurd dat snel heel snel, als een dief in de nacht. We kunnen dan geen kant meer op. de pechtholdjes en andere landverraders zullen dan alles uit de kast halen om elk excuus aan te grijpen om ons dat laatste zetje te geven en daar bedoel ik mee dat ze om hun eigen leven te redden ons een mes in de rug gaan steken. En wat doen we er aan?

MP op 03-07-2018 21:31

Rick volgens mij hebben autochtonen toch ook recht op uitkeringen en pensioenen en weinig werk als dat mogelijk is. Of is dit alleen bestemd voor migranten?

Reinaert de Vos op 03-07-2018 21:53

Zelfs dat is nog geen garantie Patatje Oorlog.  onvoorstelbare droeftoeters die linkse politici. Met hun flauwe multicul. Maar ja wat doe je eraan???

groetjes Rein.

Rienus op 04-07-2018 09:24

Ook al lijken er nu wat politici realistischer te worden uiteindelijk zijn het een handvol van die lui die voor het probleem hebben gezorgd. Soros met zijn tentakels overal doet de PR en de besluitloze colonne politici van lagere orde denkt aan de carriere. Een morbide mix die van de kaart geveegd zal worden als de mensen ontwaken.

Peter op 04-07-2018 11:08

’Sommige immigrantengemeenschappen in Denemarken ?? .’,zeg maar gerust allemaal,,degene die denken dat ze ooit aan het werk gaan ,moeten ze in een spanlaken stoppen en gelijk in een inrichting onderbrengen

 

 

 

Oma op 06-07-2018 17:27

Oei, Rick, last van zelfverloochening, beste verwijfde, westerse man-zonder-ballen?

Bovendien spreek je jezelf ferm tegen: 'heel veel mensen' zullen we maar met kilo's zout nemen want dát is de vorige generatie geweest die voor jóuw welvaart gezorgd hebben door te wérken en meer dan de helft van hun zuurverdiende centjes moesten afgeven aan de geldverspillende staat voor het onderhoud en de toeslagen van migranten en asieleisers die nooit zullen bijdragen, enkel parasiteren ten koste van onze bevolking en de toekomst van onze klein/kinderen!

Het zijn vreemde luizen en werkschuwe parasieten die anderen verwijten wat ze zelf doen, als zelfverklaarde en gewaande superieuren met beschadigde genen/IQ door inteelt, neerkijken en bijten naar de hand die hen voedt, zelfs de meest verstokte idealist/socialist kan er niet meer naast kijken.

Verberg je verachting voor die hardwerkende en gepensioneerde autochtonen maar wat beter, het druipt ervan af voor wie tussen de regels kan lezen.

On topic: 

"De Deense sociaaldemocraten,  decennia lang voorstanders van open grenzen en massa immigratie, gooiden onlangs radicaal hun beleid om, en stegen vervolgens vanuit een zeer diep dal naar de top van de opiniepeilingen. 

Partijleider Mette Frederiksen wil voorkomen dat Denemarken in dezelfde ellende als Zweden en Duitsland terecht komt, en wil het migranten onmogelijk maken om asiel aan te vragen op Deens grondgebied. In plaats daarvan wil hij opvangkampen in Noord Afrika en het Midden Oosten opzetten, waar alle asielaanvragen moeten worden beoordeeld."

Ongeloofwaardig en pure BS, uit electorale overwegingen praten deze populistische sossen naar de mond van de bevolking, om te sússen, puur bedróg - hun voorstel over opvangkampen in afrika én midden oosten is enkel volkverlakkerij want de Deense bevolking, nét als álle europeanen, zullen tot op het bot uitgeperst en bestólen worden om de afrikaanse potentaten en corrupte regeringen nog meer miljarden europees belastinggeld toe te schuiven voor het terugnemen van hun éigen bevolking!!!

Dáárom worden verkrachtingen en misdrijven, begaan door asielzoekers en criminele moslims onbestraft gelaten door justitie, zodat de autochtonen er genoeg van zouden krijgen en bereid zijn om te betalen en te verármen zonder te morren om van de horde moslimbarbaren verlost te geraken!

peter klein op 07-07-2018 21:02

duurt bijna 3 uur, dit expose van stefan molyneux "The truth About Sweden. Prepare yourself accordingly."

Over de verzwegen, ontkende en wegkijkende zweedse overheid en instanties, voor het onaangepaste immigranten-probleem (kleiner letterype blijkt niet mogelijk) https://youtu.be/VH3koxGaHaQ

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl