Headlines













































































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Japanners sterven uit: Mannen geven voorkeur aan sekspop boven echte vrouw

Twee derde jonge Japanse mannen heeft reeds gekozen voor leven zonder seks, vrouw en gezin – Populair Japans fotomodel heeft zelf een mannelijke pop ‘die mijn liefde accepteert’

 
Sommige Japanners hebben een complete verzameling van deze levensechte, maar uiterst dure sekspoppen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De Japanners zijn aan het uitsterven. Dat is al een tijdje aan de gang omdat Japanse mannen en vrouwen door de krankzinnige werkdruk simpelweg geen tijd en puf overhouden om een gezin te beginnen en te onderhouden. Daar is nu nog een reden bijgekomen: de opkomst van levensechte sekspoppen, die in korte tijd razend populair zijn geworden. Steeds meer jonge Japanse mannen zien zo’n sekspop als een uitstekende, en zelfs betere vervanging voor een echte vrouw. Dat er een enorme markt voor is blijkt wel uit het feit dat zo’n 60% tot 70% van de Japanse mannen tussen de 20 en 40 heeft gekozen voor een leven zonder seks, dus zonder vrouw en gezin.

 

Op dit moment worden in Japan jaarlijks zo’n 2000 van deze levensechte sekspoppen verkocht. Dat lijkt niet veel, maar als we naar de prijs kijken, gemiddeld zo’n $ 3750,- per stuk, dan wordt duidelijk dat het om een ‘booming business’ gaat. Waarom ze voor steeds meer mannen zo aantrekkelijk zijn? ‘Omdat ze geweldig voelen, net alsof ze echt leven. Als je de liefde bedrijft met je vrouw, kunnen er wel eens problemen zijn. Met een pop maakt dat allemaal niet uit,’ aldus Noburu Tanaka, een verkoper van ‘real live dolls’.

‘Existentiële bedreiging voor toekomst van Japan’

Kanako Amano, demografie expert aan het NLI Research Institute in Tokyo, is minder enthousiast. Hij zegt dat de poppen een existentiële bedreiging vormen voor de toekomst van het land. Door de extreem lage geboortecijfers zal de Japanse bevolking in de komende 30 jaar toch al met een derde afnemen. ‘Het wordt een nationale ramp genoemd. De Japanners staan op een beslissend punt en worden bedreigd met uitsterving. We zijn een bedreigde soort.’

De trend dat er steeds minder kinderen worden geboren begon in de jaren ’60, toen de Japanse werkgevers steeds hogere prestaties en langere werkuren begonnen te eisen, en ook vrouwen aan de slag gingen. Hierdoor daalde het aantal geboortes van 2,75 per vrouw in de jaren ’50 naar een schamele 1,41 nu. ‘En onmenselijk lange werkuren zijn nog steeds de norm,’ gaf Business Insider als commentaar.

Niet langer eenzaam (?)

Daarnaast is de eenzaamheid onder vooral oudere mensen een belangrijke drijfveer voor de ‘overschakeling’ van echte vrouwen op sekspoppen. Sommigen kiezen na het overlijden van hun partner bewust voor zo’n pop, zoals Moru. Hij en zijn vriend Keroro, die er maar liefst 20 thuis heeft staan/zitten/liggen/hangen (en vult u zelf maar verder in...), nemen de poppen regelmatig mee voor een ritje naar het park, waar ze op bankjes of in het gras worden neergezet om selfies mee te maken.

Inmiddels zijn er ook mannelijke poppen. Het onder jongeren zeer populaire fotomodel Hitsuji is de trotse eigenaar van Masiro, een ‘real live man’. ‘Masiro is geen vriend, familielid of geliefde, maar een creatie die mijn liefde accepteert,’ gaf ze als uitleg. ‘Zo ben ik nog nooit met mannen omgegaan.’

‘Epidemie van grasetende mannen’

Behalve Japan kampen ook China en Hong Kong met te lage geboortecijfers. De landen beleven een nieuw soort ‘epidemie’: de opkomst van zogenaamde ‘grasetende mannen’. Deze kinderen in een mannenlijf zijn extreem soft en verwijfd, en weigeren om een echte relatie aan te gaan. Zij besteden hun tijd niet aan vrouwen, seks en gezinnen, maar aan het spelen van videospelletjes, en het kijken van (animatie- en manga)films en porno.

In Japan worden deze seksloze mannen ‘otaku’ genoemd, wat zoveel betekent als ‘einzelgänger’, zonderling of ‘freak’. De ‘soshuku danshi’, de eerder genoemde ‘graseters’, zijn nog een stapje erger, en isoleren zich meestal compleet van hun omgeving. Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat deze vrouwen- en seks mijdende mannen, meestal twintigers en dertigers, inmiddels zo’n 60% tot 70% van de mannelijke bevolking vormen.

Losgelaten één kind beleid nog diep geworteld in Chinese samenleving

Ook in Hong Kong komen er steeds meer. Experts zeggen dat ook China in gevaar is, omdat het land veel te laat het beruchte ‘één kind’ beleid heeft losgelaten. ‘Dat hadden ze voor 2010 moeten doen,’ zei Baochang. ‘Wat voor stappen ze nu ook nemen, China’s lage vruchtbaarheid trend is niet meer om te keren.’ Hierdoor is een derde van de Chinezen over 30 jaar ouder dan 60.

Hoewel er nu een ‘twee kinderen’ beleid is, zit het krijgen van maar één kind nog steeds diep geworteld in de mentaliteit van de Chinese samenleving. 53% van de vrouwen wil sowieso geen tweede kind, onder meer omdat ze bang zijn dat het hun carrièrekansen negatief beïnvloedt, zo schrijft Whyte in de Wall Street Journal. ‘China zal leren wat veel andere landen hebben geleerd, namelijk dat het veel moeilijker is om mensen over te halen meer baby’s te krijgen, dan hen te dwingen daarmee te stoppen.’

 


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

ohje op 26-07-2018 15:19

Goed voor de wereldbevolking.

toon rust op 26-07-2018 15:26

en zo maken de moslims er 4,5,6 en veroveren ze alles zonder een kogel

Sjors op 26-07-2018 16:08

Gelukkig veranderd de koers wat, want in Oost-Europa hebben ze nu een regeling waardoor gezinnen naarmate ze groter worden meer geld krijgen van de regering (Hongarije, Rusland en Polen, if I'm not mistaken). Zal hoe dan ook nog nog wel een poosje duren voordat grotere gezinnen hier in Nederland de norm worden. Wie weet China en Japan ook wel. Op de hoogte blijven van deze trends? Zoek op YouTube het kanaal van Dr. Steve Turley. Hij maakt bijna dagelijks videos/podcasts over de toekomst van Europa/de wereld

kim op 26-07-2018 16:20

Hier zal de NWO blij mee zijn, de wereldbevolking moet toch gereduceerd worden tot 500 miljoen inwoners.

ultimate op 26-07-2018 16:32

De mensen zouden eerlijker met elkaar moeten omgaan en nooit overspel plegen want anders is de pop heiliger dan hun.. om over na te denken.

Rienus op 26-07-2018 17:41

Dat is toch wel een postuume misser van Stephen Hawking die AI als erg gevaarlijk bestempelde.

Doordenker op 26-07-2018 17:43

Feministen haten zogezegd mannen, maar doen er paradoxaal genoeg wel alles aan om zoveel mogelijk op mannen te gelijken.

Als biologische vrouwen willen zijn zoals mannen, zijn er eigenlijk geen vrouwen meer en zullen op maat gemaakte AI robot-companions steeds meer de rol van biologische vrouwen gaan overnemen.

En dat is bovendien goed om de overbevolking te stoppen.

De overbevolking kan verder ook een halt toegeroepen worden door alleen nog Westerse medische hulp aan de derde wereld bieden in ruil voor onomkeerbare sterilisatie limieten.
 
Het kan niet zijn dat er, als gevolg van Westerse medische hulp, steeds meer mensen bijkomen in de derde wereld die we daarna ook nog eens allemaal moeten in leven houden
Ofwel worden er harde maar logische maatregelen inzake geboortebeperking genomen, ofwel verzuipt de hele mensheid.
 
Vergelijk de Aarde met een reddingsboot waarin 100 mensen willen zitten maar waarin maar plaats is voor maximum 20 personen.
Ga je alleen de meest geschikte ‘the fittest’ - de mensen met het meeste kans op overleven - in de reddingsboot zetten?
Of ben je sociaal en humanitair en ga je ook een aantal mentaal en fysiek minder bekwamen selecteren, ook als dat het overleven van de meest geschikte ‘the fittest’ in gevaar brengt?
 
We zijn op het punt in de geschiedenis van homo sapiens gekomen dat politiek correct sociaal humanisme het overleven van de volledige wereld (mens en dieren) dreigt in gevaar te brengen.
Dat is geen sociaal humanisme meer, maar totale zelfmoord van het menselijk ras.
Als homo sapiens niet met genoeg rede begaaft is om dit (voornamelijk instinctief-emotioneel) probleem van geboortebeperking op te lossen, is onze tijd van gaan sowieso gekomen en is weldra de tijd van onze opvolgers (AI) aangebroken.

mientje op 26-07-2018 17:56

Omroep Gelderland: het regent baby s in de Biblebelt

klaas op 26-07-2018 18:19

tja. de linkse kliek zorgter er eerst voor door feminisme enz dat vrouwen anipathie krijgen voor mannen. Hierdoor krijgen mannen antipathie voor vrouwen. Actie geeft reactie, wet van newton.

Tom Hendrix op 26-07-2018 18:46

@kim: 16.20. uur. Een rake opmerking van U, kim.

Dion op 26-07-2018 19:03

de Japaners kunnnen er best wat aan doen ,, minder uren werken ,, gezins vriendelijke maatschappij . niet alles zetten op winst en belang van de zaak,,  het personeel is ook belangrijk ,,  maar er zal niks gebeuren tot de boel echt vast loopt , Japan heeft ook een zeer lage immogranten import dus niemand die kan bij springen. 

Devon op 26-07-2018 19:33

Ze hebben groot gelijk. Vrouwen zijn een beschermde soort geworden. In Frankrijk kan je al opgepakt worden wanneer je echt zonder bijbedoelingen een vrouw spontaan kust. Ze beginnen direkt te Metoowen. Zelfs de pitspoezen in de F1 kunnen na decennia dat dit normaal was niet meer. Laten ze het uitzoeken. Een pop doet geen aangifte. Ga er gelijk een bestellen.

Jean op 26-07-2018 20:19

Gelukkig mogen in Japan geen islamieten binnen....., wat een geluk,  de idioten van Europa hebben geen problemen met de import van islamieten, die idioten zitten in Brussel in die aquarium EU genaamd, wij Europeanen hebben met die EU praktijken zoals die import van islamieten en Afrikaanse geweldplegers zeer grote problemen, payday zal sowieso volgen bij de Europese verkiezingen...

Cefas op 27-07-2018 00:27

Wat een geestelijke armoede. De boze doet er alles aan om Gods schepping van man, vrouw en gezin kapot te maken.

mientje op 27-07-2018 02:23

Hallo Cefas, heb je mijn reactie gelezen op 17.56?

Tom Hendrix op 27-07-2018 06:32

@Jean: 20.19. uur, op 26/7. Klopt wat U zegt, Jean.

Tom Hendrix op 27-07-2018 06:34

@Cefas: 00.27. uur. Juist, dacht ik ook al aan, Cefas. Teken van de eindtijd, zie ook daarom 2 Timoteüs 3.

Lee op 27-07-2018 06:36

Goed voor het tegengaan van de overbevolking van deze wereld. Nadeel is dat op een ander continent nog steeds als konijnen wordt voortgeplant. Het grappige is dat als deze ontwikkeling zich doorzet naar Europa er straks niemand meer is om de uitkeringen van de handophouders cq beroepswerklozen op te hoesten.

math op 27-07-2018 09:09

Nog sterker in Japan zijn mensen die met Zichzelf trouwen ( huwelijk ) met alles erop en eraan. Narcisme ten top.

Benjamin op 27-07-2018 09:52

Amen Cefas. Gelukkig heeft onze trouwe Vader belooft eens alles nieuw te maken.

Staf op 27-07-2018 10:36

Eigenlijk hebben deze mensen gelijk , wie wilt nog kinderen maken met het lot dat hen wacht nu de wereld langzaam maar zeker afglijd naar de middeleeuwse toestanden. Het einde van de feodale tijd is overigens ingeluid door de massale sterfte in de wereld door de pest.  Bij onderaanbod van werkkrachten moeten de elite wel inbinden en daalt hun zeggenschap en overheersing. Als ik naar de huidige evolutie zie hier in europa ben ik blij dat ik mijn heb laten sterliseren , ik wil niet dat mijn kleinkinderen noch achterkleinkinderen in zulke ideologie leven.

De beschaving loop voor de zoveelste maal op zijn einde en de duistere tijden kondigen zich aan.

God vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen.

K. Bank op 27-07-2018 11:08

Ach, de gelijkenis blijft groot. Over het algemeen doen vrouwen hun best om zoveel mogelijk op andere mooie vrouwen te lijken. Het overgrote meerdendeel van de vrouwen kunnen ook niet praten/contact zoeken met mannen. Niet uit zichzelf. Alleen als ze samen met andere vrouwen zijn. Vrouwen zijn over het algemeen gekker met andere vrouwen. Veel man-vrouw relaties zijn puur voor de welstand en het plaatje. Mannen houden over het algemeen evenveel van hun vrouwen als van hun eigen kind(eren). Vrouwen meer van hun eigen kinderen dan hun mannen. Dat zegt toch iets? 

Perry op 27-07-2018 13:47

Waarom is mijn reactie van gisteren op dit artikel niet geplaatst ?  Dan zal dit niet door de moderatie gekomen zijn, lees siteregels. Mod.

Gert op 27-07-2018 20:35

Techniek maakt dat allerlei soorten animaties beter en beter worden. Het leuke is dat je bijbehorende gevaren/problemen etc gewoon achterwege kunt laten. Zeezeilen met een echte boot is duur, koud, nat en vol risico;s; voor zeg 10% van de prijs van een zeilboot koop je een fantastische simulator. Daarmee kun je ook allerlei middeleeuwse vechtavonturen beleven. En erotische dingen beleven die elke fantasie tarten. Allemaal zonder enig risico (of het moet de verslavende werking zijn) en spotgoedkoop ten opzichte van wat e.e.a. in werkelijkheid zou kosten. En zo komt het dat er steeds minder mensen gaan zeilen. En bergbeklimmen. Of anderszins er op uit trekken. En zo komt ook het dat er, vooral door de jeugd, veel minder gesekst wordt. Virtueel kun je overigens elke fantasie met een paar klikken bereiken. Zonder er eerst iemand voor te moeten versieren/veroveren. Zonder de verplichtingen die een relatie met zich mee brengt. En zonder de ellende die een relatie naderhand met zich kan mee brengen.

We kiezen als soort vaak voor de weg van de minste weerstand. We zijn nog lang niet klaar met de Virtuele Weg die steeds mooier, verleidelijker en reëler wordt.

Lies op 28-07-2018 10:46

Grote voordeel van een pop is, dat je nooit echtelijke ruzies meer hebt , en ook geen echtscheidingen meer. lang leven de Lol Doll

Gorghel op 28-07-2018 22:05
Dus......reden voor de overheid om straks verplicht een man te koppelen aan een vrouw. Ter wille van de voortplanting. Of van het draaagmoederschap een beroep maken.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.



Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl