Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Islamisering: Toeristensector EU verliest € 180 miljard door aanslagen en criminaliteit

Ernstige migrantenrellen in Nantes na dood van zware crimineel door politiekogel –Londen: Scootercriminaliteit in 3 jaar 1700% gestegen

 
De ME in Nantes bij een eerder optreden tegen gewelddadige migrantengroepen. (Afbeelding: Getty Images (6)).

RAND Europe heeft becijferd dat de Europese toeristensector tussen 2004 en 2016 maar liefst € 180 miljard euro aan inkomsten is kwijtgeraakt door islamitische terreuraanslagen en criminaliteit, die het gevolg zijn van het open-grenzenbeleid en de massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten. Het gaat echter niet enkel om wegblijvende toeristen, maar ook om het negatieve imago wat steden en landen met veel moslimmigranten hebben gekregen, waardoor bedrijven er minder snel nieuwe investeringen doen.

 

De Britse en Franse toeristensectoren verloren ieder zo’n € 43 miljard, gevolgd door de Spaanse met € 40 miljard, en de Duitse met ‘slechts’ € 19,2 miljard. ‘Naast materiële verwoestingen en emotionele trauma’s ervaren landen die worden getroffen door terrorisme een negatieve impact op de economische groei... Het verlies van nationaal inkomen in deze economieën is aanzienlijk,’ verklaarde Marco Hafner, topeconoom voor RAND Europe.

‘Het rapport geeft de duidelijke boodschap af dat terreuraanslagen tot een scala van psychologische effecten kan leiden, en ervoor zorgen dat mensen en bedrijven hun economische gedrag veranderen.’

Dat Frankrijk, met de hoogste islamiseringgraad van Europa, de meeste aanslagen en grootste economische verliezen kent, zal niemand meer verbazen. Onlangs werd de toch al zwaar bewaakte Eiffeltoren in Parijs omringd door een muur van pantserglas.

Massaal migrantengeweld Nantes na dood crimineel door politiekogel

Wat voor grote aanslagen geldt, geldt ook voor kleinere, en voor criminaliteit. Nantes, met 300.000 inwoners en een aantal grote migrantenwijken, ontaarde afgelopen dinsdagavond in een poel van geweld nadat de 22 jarige Aboubakar F. bij een politiecontrole was doodgeschoten. Deze door de politie gezochte zware crimineel weigerde namelijk mee te werken en reed opzettelijk op een agent in, waarna het vuur op hem werd geopend. De agent in kwestie raakte gewond aan zijn voet.

De Noord Afrikaanse gemeenschap ontplofte vervolgens en trok massaal door de straten, alles vernielend en in brand stekend wat ze op hun weg vonden, waaronder tientallen auto’s. De ME moest bijna 300 agenten en zelfs traangasgranaten inzetten om de agressieve menigte terug te dringen. Desondanks werd er geen enkele arrestatie verricht. (2)(3)

Sommige analisten geven open-grenzen / immigratievoorstanders de suggestie mee om eens op excursie te gaan naar steden zoals Nantes, Marseille, de voorsteden van Parijs, en daar met eigen ogen te zien waar hun beleid straks in alle steden van heel Europa toe zal leiden. Het kan natuurlijk ook dat dit allang bij hen bekend en daarom zelfs de bedoeling is.

Londen: In 3 jaar 1700% meer scootercriminaliteit

Onlangs schreven we opnieuw over Londen, waar bijna alle vormen van migrantencriminaliteit in enkele jaren zijn geëxplodeerd sinds het aantreden van de eerste moslimburgemeester Sadiq Khan, die de politie verbood om preventief tegen de bevolkingsgroepen met de meeste criminelen op te treden.

Mede daardoor heeft Londen ook kennis gemaakt met een in Nederland (en Spanje, Frankrijk en Italië) al langer bekende vorm van migrantencriminaliteit, namelijk diefstal en berovingen vanaf scooters en (lichte) motoren. Werden daar in 2014 nog maar 1053 gevallen van geregistreerd, was dat aantal vorig jaar gestegen naar 17.604 (de laatste 3 maanden nog niet eens meegerekend).

De cynische conclusie op Zero Hedge: ‘De oplossing is simpel: verbied scooters!’ Want het kan en mag in Europa niet zo zijn dat we de daders van zekere specifieke bevolkingsgroepen rechtstreeks gaan identificeren, benoemen en aanspreken op hun gedrag, want dat zou maar ‘racistisch’ zijn. (4)

Exemplarisch voor Europa: Verdedigen tegen migrantencriminelen bestraft

In Engeland is het zelfs als ‘racistisch’ als je jezelf verdedigt tegen gewelddadige inbrekers van allochtone komaf. De 67 jarige topambtenaar Nigel Stringer zat met zijn vrouw en 3 kinderen thuis, toen een met een groot mes, een kruisboog, een stalen staaf en vermoedelijk ook een vuurwapen bewapende inbrekersbende met geweld zijn woning probeerde binnen te dringen. Terwijl hij de politie belde en zijn gezin met een hockeystick verdedigde, raakte hij gewond doordat hij steeds werd geschopt en geslagen.

De truc van de daders was door ook zelf naar de politie te bellen met de valse aanklacht dat ze op racistische wijze door Stringer waren aangevallen. Toen de politie arriveerde arresteerden ze dan ook niet hen, maar hun slachtoffer en ook zijn zoon, enkel omdat Stringer een politiek incorrect scheldwoord zou hebben gebruikt. En de migrantencriminelen? Die liet de politie gewoon vertrekken. (5)

Dit even schandalige als schokkende voorval is exemplarisch voor de situatie in West Europa. Als je je eigen volk, grenzen, cultuur en vrijheid wilt beschermen en verdedigen –zaken die nog maar 30 jaar geleden in alle verkiezingsprogramma’s –m.u.v. extreemlinkse partijen- stonden te lezen-, wordt je racistisch, extreemrechts en zelfs een ‘nazi’ genoemd. De door de gevestigde orde geplande en gewilde islamisering van ons werelddeel moet en zal hoe dan ook doorgaan, wat u en ik daar ook van vinden.

 

Xander

(1) Voice of Europe
(2) Journalistenwatch
(3) Infowars
(4) Zero Hedge
(5) Infowars
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy . op 06-07-2018 13:53

Niet alleen te toeristensector maar het theosterorisme kost te staat jaarlijke meer dan 1 mijard Euro en dan rekenen we de migratiecrisis nog niet aan die meer dan 3 miljard aan de schatkist kost! En wie zal de rekening moeten betalen? Je mag driemaal raden ! Antwerpen zal tegen 2O4O een moslimstad zijn als de migratie zo verder gaat er komen nu al moslimpartijen op die misbruik maken van wat wenoemen democratie! de nu heersende jeugdcriminaliteit is in hoofdzaak in handen van Marokkanen en migranten en zwarte jongeren dus waar zit het probleem dan? Shalom

ster op 06-07-2018 15:02

Hongarije is er blij mee, want vele gaan nu daar op vakantie en POlen is ook een prachtig land om er op vakantie te gaan en zeker diep Polen in daar zijn Prachtige natuurgebieden om ontdenkt te worden.

van buiten op 06-07-2018 15:07

Xander heb je ook het gevoel buiten al deze gebeurtenissen dat alles om ons heen in een chaos aan het worden is, vooral in nederland is het een puinhoop aan het worden er word gelogen, gefraudeerd ,gestolen, beroveningen, gedood, ziektes zowel de bevolking en de dieren,  mensen die door de vele ongeluken om het leven komen of zwaargewond raken het is net of de bevolking geen controle meer heeft over zich zelf.

Tom Hendrix op 06-07-2018 16:49

@ van buiten: 15.07. uur. Zo voel ik dat ook. De grondslagen van al deze ellende, zijn de politici,die ingestemd hebben met: "De Resolutie van Straatsburg", en " Het Coudenhoven-Kalergiplan". 

Perry op 06-07-2018 17:10

Maar vergeet niet, de criminaliteit is terug op het niveau van 1980 hier in Nederland en ook in Duitsland is het criminaliteits niveau zo laag als in begin jaren 90, alleen is er bijna hond die het gelooft.

De ene rellen na de andere vinden plaats in het buitenland waarvan je op TV nauwelijjks iets te zien krijgt en als ze het dan al uitzenden wordt het beestje niet bij de naam genoemd. 

Het is gewoon een kwestie van tijd dat zoiets hier in Nederland ook gaat gebeuren, ben benieuwd hoe ze dat dan weer onder het tapijt willen vegen, misschien wel gewoon dood zweigen alsof er niks is gebeurt, daar zijn ze toch zo goed in, die linkse media hier.

De wereld is een grote mand met appels en als er een rotte appel tussen zit moet je die verwijderen voordat de hele mand rot wordt, wordt tijd dat we eens die rotte appel gaan verwijderen uit ons zo geliefde Europa, dus mensen stem bij de volgende verkiezingen op een anti islam partij, dan kunnen we het misschien nog recht breien, gaan we door met op die gevestigde politieke bagger te stemmen zijn we gedoemd ten onder te gaan.

ottoman op 06-07-2018 17:18

Wist jij dat er 99 directe Bevelen zijn van God uit de Koraan? 

Hier staan ze op een rij:

 

1. Wees niet onbeleefd in jouw spraak (3:159)

 

2. Bedwing jouw woede (3:134)

 

3. Wees goed tegen andere (4:36)

 

4. Wees niet arrogant (7:13)

 

5. Vergeef anderen voor hun fouten (7:199)

 

6. Spreek mensen mild aan (20:44)

 

7. Verlaag jouw stem (31:19)

 

8. Ga niet andere bespotten (49:11)

 

9. Wees gehoorzaam tegen je ouders (17:23)

 

10. Zeg geen woord dat jouw ouders veracht (17:23)

 

11. Ga niet de kamer van jouw ouders in zonder toestemming (24:58)

 

12. Schrijf je schulden op (2:282)

 

13. Volg niet iemand blind (2:170)

 

14. Geef meer tijd aan degene die jouw schuldig is, als de schuldige het moeilijk heeft (2:280)

 

15. Consumeer geen rente (2:275)

 

16. Ga niet in op omkoperij (2:188)

 

17. Verbreek niet de belofte (2:177)

 

18. Behoudt het vertrouwen (2:283)

 

19. Ga niet de waarheid mixen met leugen (2:42)

 

20. Oordeel met gerechtigheid onder elkaar (4:58)

 

21. Sta stevig op voor gerechtigheid (4:135)

 

22. Welvaart van de dode moet verdeeld worden onder de familie leden (4:7)

 

23. Vrouwen hebben ook recht op erfenis (4:7)

 

24. Ga niet de eigendom van weeskinderen verslinden (4:10)

 

25. Bescherm weeskinderen (2:220)

 

26. Ga niet onrechtvaardig met andermans welvaart consumeren (4:29)

 

27. Probeer in akkoord te gaan tussen mensen (49:9)

 

28. Vermeid wantrouwen (49:12)

 

29. Ga niet bespioneren en roddelen (2:283)

 

30. Ga niet bespioneren OF roddelen (49:12)

 

31. Geef welvaart uit in liefdadigheid (57:7)

 

32. Moedig aan tot het voeren van de armen (107:3)

 

33. Help degene in nood door ze te zoeken (2:273)

 

34. Geef niet geld uit overdreven (17:29)

 

35. Ga niet liefdadigheid ontkrachten met herinneringen (2:264)

 

36. Eer gasten (51:26)

 

37. Beveel rechtvaardigheid tegen mensen alleen nadat je het zelf doet (2:44)

 

38. Voer geen misbruik uit op de aarde (2:60)

 

39. Weerhoudt niet de mensen van de moskeeën (2:114)

 

40. Vecht alleen tegen degene die tegen jou vecht (2:190)

 

41. Houdt de etiketten van oorlog (2:191)

 

42. Keer niet terug van oorlog (8:15)

 

43. Geen dwang in religie (2:256)

 

44. Geloof in alle profeten (2:285)

 

45. Heb geen geslachtsgemeenschap tijdens de menstruatie periode (2:222)

 

46. Borst voed jouw kinderen voor 2 hele jaren (2:233)

 

47. Nader niet onwettelijk geslachtsgemeenschap (17:32)

 

48. Kies leiders bij hun verdiensten (2:247)

 

49. Belast niet een persoon buiten zijn vermogen (2:286)

 

50. Wees niet verdeeld (3:103)

 

51. Denk diep over de wonderen en creaties van deze universum (3:191)

 

52. Mannen en vrouwen hebben gelijkwaardige beloningen voor hun daden (3:195)

 

53. Trouw niet met degene van hetzelfde bloedverwant (4:23)

 

54. Familie moet geleid worden door mannen (4:34)

 

55. Wees niet gierig (4:37)

 

56. Behoud geen jaloezie (4:54)

 

57. Dood elkaar niet (4:92)

 

58. Wees geen advocaat voor bedrog (4:105)

 

59. Werk niet mee in zondes en agressie (5:2)

 

60. Werk mee in gerechtigheid (5:2)

 

61. Een meerderheid hebben betekent niet de waarheid (6:116)

 

62. Wees rechtvaardig (5:8)

 

63. Bestraf de misdrijven in een voorbeeldige wijze (5:38)

 

64. Strijd tegen zondige en onwettige acties (5:63)

 

65. Dode dieren, bloed en het vlees van zwijn is verboden (5:3)

 

66. Vermijd bedwelming en alcohol (5:90)

 

67. Ga niet gokken (5:90)

 

68. Bespot niet andermans zijn godheden (6:108)

 

69. Verminder het gewicht niet of maatregel niet om mensen te bedriegen (6:152)

 

70. Eet en drink, maar overdrijf niet (7:31)

 

71. Draag goede kleding tijdens het gebed (7:31)

 

72. Bescherm en help degene die het zoekt (9:6)

 

73. Behoudt puurheid (9:108)

 

74. Geef nooit op, op het genade van Allah (12:87)

 

75. Allah vergeeft diegene die fout deed uit onwetendheid (16:119)

 

76. Uitnodigen tot God moet gedaan worden met wijsheid en goede instructies (16:125)

 

77. Niemand zal andermans zondes dragen (17:15)

 

78. Doodt niet jouw kinderen uit angst van armoede (17:31)

 

79. Achtervolg niet dat waar jij geen kennis over hebt (17:36)

 

80. Houd afstand van ijdelheid (23:3)

 

81. Betreed niet andermans huis zonder toestemming (24:27)

 

82. Allah voorziet beveiliging voor diegene die alleen in Allah geloven (24:55)

 

83. Loop op aarde in nederigheid (25:63)

 

84. Verwaarloos niet jouw deel van deze wereld (28:77)

 

85. Betrek geen enkel ander god met Allah (28:88)

 

86. Ga niet in met homoseksualiteit (29:29)

 

87. Ga in met het juiste en verbied het slechte (31:17)

 

88. Loop niet brutaal over de aarde (31:18)

 

89. Vrouwen moeten niet hun kuisheid laten zien (33:33)

 

90. Allah vergeeft alle zondes (39:53)

 

91. Wanhoop niet in de genade van Allah (39:53)

 

92. Stoot kwaad af met het goede (41:34)

 

93. Overleg eerst voordat je zaken beslist (42:38)

 

94. Meest nobele onder jullie zijn degene die het meest rechtvaardig is (49:13)

 

95. Geen kloosterleven in religie (57:27)

 

96. Diegene met kennis zal een hoger status krijgen van Allah (58:11)

 

97. Behandel niet-moslims in een eerlijk en aardige manier (60:8)

 

98. Red jezelf van hebzucht (64:16)

 

99. Toon berouw aan Allah, Hij is meest vergevensgezind en meest barmhartig (73:20)

toon rust op 06-07-2018 17:33

ben bang dat het niet zolang meer zal duiren voor dat de EU in brand staat

Oma op 06-07-2018 18:08

Toeristensector die verlies lijdt? En dan hebben we het nog niet eens over de alsmaar verminderde koopkracht van onze inwoners....maar ook dat is beredeneerd om europa kapot te krijgen...de leugenpers komt nu in de vakantie periode volop met berichten over de massale uittocht voor de vakantie om te kunnen blíjven beweren dat wij nog steeds boven onze stand leven, dat wij állemáál het nog 'goed' hebben zodat er best nog wat bespaard kan worden om de 'arme' vluchtelingen een beter leven te bieden en er nog wat drogredenen kunnen verzonnen worden als gerechtvaardiging om de leugen van de begrotingsput te dempen...de volgende diefstal door uit de duim gezogen belastingen komt er al aan in apenland belziek: co2 belasting, uiteraard enkel voor de gewone werkmens!

Oma op 06-07-2018 19:52
@ottoman:

1. Wie durft te beweren dat deze bevelen direct van God afkomstig zijn? Waar zijn de bewijzen? Die bestaan dus níet. Wij hebben de vrijheid om deze 'religieuze bevelen' naast ons neer te leggen en eenieder heeft maar respect te tonen voor deze andersdenkenden en hun mening, dat is een mensenrécht voor iedereen. Geloof wat je wil maar val er anderen niet mee lastig en vooral: waag het niet om jouw geloof op te dringen aan andere mensen!

2. En élk mens met een greintje gezond verstand en enig moreel besef heeft geen religieuze regeltjes nodig om goed van kwaad te kunnen onderscheiden, daarnaar te handelen en individuele verantwoordelijkheid te nemen voor acties en gevolgen van zijn/haar daden.

3. Volwassen, rechtgeaarde, intelligente mensen hebben géén betutteling nodig tot in de slaapkamer toe om te weten hoe ze als méns moeten leven, zich als mens dienen te gedrágen en al zeker niet vanuit boekjes door machtshongerige, hebzuchtige manipulators die hun 'gelovige' schapen onder controle willen houden.

4. Ons leven laten voorschrijven door pilaarbijters is voorgoed voltooid verleden tijd, een ezel stoot zich geen 2x aan dezelfde steen, ook niet in een andere verpakking dus de kans dat islam deze 'kuffar' schaapjes ooit onder de knoet zal krijgen is nihil...een mens die ooit vrijheid heeft geproefd zal zich nóóit meer laten onderwerpen en zeker niet door een vreemde woestijnideologie van barbaarse bezetters.

5 Knoop dus goed in de oren: de vrije, westerse mens zal nóóit plooien en bepaalt zélf zijn/haar leven zónder achterlijke, religieuze regeltjes en mét een moreel kompas en een geweten dat voor een ware mens vanzelfsprekend is, dát leren wíj onze kinderen en kleinkinderen. Die harde noot zal geen enkele moslim, fundamentalist of godsdienstfanaat nog gekraakt krijgen....dat heet: evolutie en het bewustzijnsproces van de mensheid, dat geen mens kan tegenhouden en waar moslims nog enkele eeuwen hebben in te halen: van het jaar 600 naar 2018...

Gerard op 06-07-2018 20:37

"De door de gevestigde orde geplande en gewilde islamisering van ons werelddeel moet en zal hoe dan ook doorgaan, wat u en ik daar ook van vinden." Slotzin had aangevuld kunnen worden met: "En blijkens de stemgedragingen en uitspraken van de mensen, vinden de meesten dit erg goed!"

Pier op 06-07-2018 21:39

Jammer Ottoman dat er, naast de dingen die jij nu aanhaalt uit de koran, zoveel afschuwelijke dingen instaan, waardoor de islam zoveel verschrikkelijke ellende over de mensheid heeft gebracht. 

Wat jij hierboven doet is het volgende: je zegt: "kijk toch eens mensen, wat een heerlijke maaltijd de koran ons bereidt! Zo gezond. Zo smaakvol. Zo mooi om te zien! Zou je er niet eens van proeven? Waarom eet je niet? Hoe kun je kritisch zijn ten opzichte van zoiets heerlijks?"

Wat je er niet bij zegt, wat mohammed er niet bij heeft gezegd en wat je geen enkele imam ooit zult horen zeggen, is dat er in deze 'maaltijd' een dodelijk gif is verborgen. Gif dat mensen verandert in bloeddorstige moordenaars. 

Ik zou als ik jou was me niet teveel in de koran verdiepen. Je weet wat er gebeurt als je dat wel doet, toch? Dan gesp je op een gegeven moment een bomgordel om en dan neem je de bus, bijvoorbeeld naar het centrum van de stad waarin je woont, de bus waarin zich ook oude mannen en vrouwen bevinden, en schoolkinderen, en moeders met kleine kinderen en als die bus dan behoorlijk vol is, dan trek je aan het koordje van je gordel en dan ontploft die. Dan ben je natuurlijk zelf meteen dood, maar dat geeft niet, want jij gaat linea recta naar het paradijs, waar de tweeënzeventig maagden smachtend op je staan te wachten. Jij bent tenslotte een martelaar en het paradijs heb je met je moedige actie ruimschoots verdiend! Je hebt tientallen ongelovigen gedood. Die gaan allemaal naar de hel en dat hebben ze verdiend. Je hebt ook anderen, kinderen, meisjes, jongens, mooie vrouwen, gezonde mannen, voor de rest van hun leven verminkt. Ze zijn bijvoorbeeld hun ogen kwijt, of hun handen, of de helft van hun gezicht. 

Of je huurt een vrachtwagen en gaat een eindje rijden. Over de markt, of over de boulevard. Volgas. Moet ik nog in details treden? Nee toch?

Of je sluit je aan bij de 'strijders' voor alla, in Syrië bijvoorbeeld. Daar kun je tekeer gaan als een beest, allemaal voor alla. Verkrachten, moorden, slaven houden, martelen. In de voetsporen van mohammed, 'de meest ideale mens die ooit heeft geleefd', die dat ook allemaal deed.

Houd je gif bij je Ottoman. Ik eet het niet. En als ik jou was, nogmaals, dan zou ik het ook niet eten. Want ik heb het niet zelf verzonnen wat ik hierboven schrijf, Ottoman, maar het zijn feiten. Zich door de geschiedenis heen herhalende feiten. Veertienhonderd jaar lang al terroriseert de islam de wereld met moord, dwang, slavernij en onderwerping. Alles in de naam van alla en van mohammed. 

Jij zoekt als het ware wanhopig naar de redelijkheid in de islam en de koran en dat is waarom je teksten aanhaalt die wel aardig lijken. Misschien omdat je een mens bent die de dingen die ik hierboven schrijf ook verafschuwt, net als ieder normaal mens. Maar vergis je niet. De echte islam is alles behalve redelijk.

Aan de vruchten herken je de boom. Dat staat in de bijbel. Jezus zei dat. Dat betekent dat een boom er prima uit kan zien op het eerste gezicht. Net als de teksten die jij hierboven aanhaalt. Er lijkt niks mis met de boom. Totdat je de vruchten nader onderzoekt. 

Nogmaals Ottoman, blijf een normaal mens, eet niet teveel koran. Alle gekken die de dingen deden die ik hierboven schrijf, deden dat wel. Het vergiftigde hun hart, vernietigde hun geweten, verduisterde hun verstand.

JP op 06-07-2018 22:35

Wat is nu 180 miljard? De kosten gaan toch voor de baat uit? Als eerst alles kapot gemaakt wordt, moet je eens zien hoeveel er bij wederopbouw weer verdient wordt. (sarc. off)

Cefas op 06-07-2018 23:57

Net terug uit Italie (vacantie). Naast al dat moois aan cultuur en geschiedenis lijdt Italie aan verpaupering en verarming en zie je overal illegale niet-westerse Arikaanse immigranten rondhangen, bedelen en de zaak daar verpesten. Ben blij dat ik weer hier ben, hoewel het een kwestie van tijd is dat het in ons Nederlandje ook ondragelijk gaat worden. Een gevleugeld woord voor de situatie in Italie is met een vleugje relativisme en humor : Hopeloos maar niet ernstig. De werkelijkheid is: Hopeloos en wel ernstig. Niks doen is dweilen met de kraan open wat de situatie in Italie allen maar hopelozer en ernstiger maakt en dat geldt voor heel Europa en dus ook voor ons landje.

Cefas op 07-07-2018 00:15

40% van de jeugd in Italie is werkloos! Hoezo economische vooruitgang?

hfk op 07-07-2018 00:27

ottoman'99bevelen.?Bevelen daar houden toch heel veel moslims zich dan niet aan.In plaats dankbaar te zyn dat jullie  in ons land een welvaard leven hebben.Trappen jullie op alles wat westers is.Als jullie het hier zo slecht hebben,ga dan terug naar je eigen zo goede voor ouders land.Jullie willen wel gebruik maken van alles in ons mooie vaderland .opgebouwd door onze voorouders tot een welvarend land.Maar dit wordt stukje by beetje afgebroken door inport van bepaalde landen die denken dat ze het recht hebben,uit naam van hun trieste geloof'onze normen en waarden aan hun laars lappen en geen respect hebben voor ons  Nederlands Volk.Hoe kunnen wy dan nog respect voor jullie hebben

Bundy op 07-07-2018 03:06

Men vergist zich een beetje met de uitspraak dat het hier net zo gaat worden .   Het is allang zo maar wordt onder het tapijt geveegd , dat werkt want niemand spreekt er nog over . 

Iman Haselhoef heeft immers tijdens ramadan een spookrij-zelfmoordaanslag gepleegd .    Iedereen kan zien dat het motorblok van zijn auto vöör de wagen ligt , tegen de rijrichting in hetgeen duidt op een fout zijnerzijds .  Alleen geloof ik bij die persoon niet in een fout .

Alle instanties en politici weten dat Europa opzettelijk wordt vernietigd , maar het lukt nog steeds dit d.m.v. de massamedia  te verhullen .  Zij die het wél door hebben ( alsof dat moeilijk is ) worden tot Nazi's verklaard , zie de nieuwe "rechtszaak " tegen G. Wilders ( vandaag ) .

Deze is aangespannen door groep of stichting RADAR , waarvan ik graag zou weten wie daar werkelijk achter zitten .    Dat is recherche werk dat de AIVD zou moeten doen .  Het zou mij niet verbazen wanneer ook in Nederland Meneer G.Soros  financiëel actief is want aan geld ontbreekt het hen totaal niet , overigens is mijn vermoeden speculatief .

Tom Hendrix op 07-07-2018 08:05

@Pier: 21.39. uur, op 6/7. Geheel met U eens. 

Lex op 07-07-2018 08:42

@ cefas italie is een bezet land en is nooit vrij geweest, zeker sinds de 2e wo. Italianen worden niet bestuurd door henzelf maar door personen met een niet originele Italiaanse achtergrond die hun achternamen verItaliaansd hebben. De echte Italianen weten dit niet, worden dom, brainwash, en passief gehouden. Dit doen ze door Italianen blij te maken met pensioenen of uitkeringen waar ze net van kunnen overleven en bang zijn die te verliezen als ze rechts zouden stemmen. italie wordt bestuurd door bloedzuigers althans zo gedragen zij zich. Italie wordt door hen gezien als een wingewest/kolonie. Italie en de Italianen interesseert ze niet.

Ahava op 07-07-2018 09:45

Ottoban please

AEO op 07-07-2018 10:34

Om te beginnen is er maar één God, maar de god van Ottoman schrijf ik met een kleine letter g. Inmiddels al weer een paar jaar geleden heb ik je reactie gevraagd op het verdraaide verhaal in de koran over de Farao van Egypte die dreigt om zijn tovenaars te laten kruisigen. Ik heb je verteld dat dit verhaal niet klopt, omdat kruisigen toen nog niet bestond. Ik heb je aangegeven dat het juiste verhasl in de Bijbel staat. Maar daar heb je nog nooit op gereageerd. Ga liever de Bijbrl lezen in plaats van reclame maken voor dat duivelse boek koran.

Gerard op 07-07-2018 14:13

Zij gaan vol gas verder met binnen halen. Zie https://www.telegraaf.nl/nieuws/2271203/frontex-spanje-wordt-nieuwe-hoofdroute. 

Oma op 07-07-2018 14:27

@Gerard: tja, wat wil je nu met sossen aan het roer in Spanje? Nogal een verschil met de Deense sossen, die blijkbaar begrepen hebben dat met nog meer verkrachters en onderontwikkelde barbaren binnen te halen, zij in de geschiedenis zullen herdacht worden als hoog/landverraders die de europese ondergang op hun geweten hebben.

Tom Hendrix op 07-07-2018 16:02

AEO: 10.34. uur. Juist, dat valt mij namelijk ook op van deze reageerder.

Oma op 07-07-2018 16:38

Tom, de verwijzing van zijn nickname 'ottoman' zegt toch genoeg? 

Tom Hendrix op 07-07-2018 18:24

@ Oma: 16.38. uur. Klopt ook wel, Oma.

Harold op 08-07-2018 08:57

@Ottoman God uit de koraan?? Ten eerste wordt in welke vertaling je de koran ook leest, God vervangen door Allah en ten tweede het zijn ook regels van allah en niet van God. In de tien geboden staat het gebod ' Gij zult mijn Naam niet ijdel gebruiken '. We linken dat vaak aan vloeken, maar de Islam doet hier stelselmatig op grote schaal aan zonder te vloeken. Dat begint al met de Islamitische geloofsbelijdenis, de shahada, die start met 'er is geen God' en dan vervolgt met 'behalve allah' God wordt daar eerst ontkent en dan vervangen door allah. Dit is keiharde Godslastering.

Toch heeft de islam de Joods/Christelijke God hard nodig om hun leugen in stand te houden. De islam is rond 600-700 na Chr. uitgevonden, toen er al 4000 jaar menselijke geschiedenis achter de rug was en God's heilsplan voor de mensheid reeds voltooid was door het kruis. Het zou natuurlijk een beetje belachelijk overkomen, dat na 4000 jaar geschiedenis ineens allah om de hoek komt kijken als de enige echte god. Dus heeft mohammed bedacht gewoon dat Joden en christenen alles bij elkaar gelogen hebben en dat hun God eigenlijk ook allah was en tegelijkertijd draai je het verhaal van Jezus sterven en opstanding weer terug en leg je mensen als vanouds weer een zwaar juk op. Daar zijn dus miljarden ingetrapt inclusief jij Ottoman.

Hoe graag de islam de Joods/Christelijke God ook claimt, met een beetje simpel boerenverstand zijn de verschillen levensgroot zichtbaar. Het is ronduit bizar dat niemand in de islam hier over begint en klakkeloos en ondoordenkend navolgt. Het is enkel een kwestie van willen zien en niet kunnen zien, want de verschillen zijn duidelijk. Het is de liefde van God, die de mens zo liefheeft, dat hij zijn Zoon voor de mens heeft laten sterven en dat hierdoor de mensheid gered is, tegenover allah, waar de mens niets van kan verwachten, maar waar allah juist van de mens volstrekte onderwerping eist, zonder enige vorm van zekerheid op behoud.

Talloze andere verschillen zijn er nog te zien en Ottoman, het ergste is dat je het diep van binnen ook ziet en weet, zoals elke moslim, maar ook jij dat niet wilt zien en je jezelf ervoor afsluit. Dat is ook de reden dat het zelden voorkomt dat moslims echt kunnen discussieren. Op bovenstaande feiten heeft men gewoonweg geen antwoord. Het moet gewoon oppervlakkig blijven 'god is ook allah' en daar mag niemand vragen over stellen. Beter was het geweest om je bericht te posten op een forum voor linksdenkende dolle mina's want daar knikt iedereen bevestigend ja. Hier worden inhoudelijk vragen gesteld en als je lef hebt en de waarheid onder ogen durft te zien ga je er ook inhoudelijk op in. Maar zoals vaak hier door moslims gebeurt, er wordt een stelling geplaatst en er wordt nooit meer inhoudelijk op ingegaan of men gaat schelden en beledigen.

 

Harold en allen, verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl