Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hoorzitting: Hillary Clinton zond tienduizenden vertrouwelijke emails naar ´buitenlandse entiteit´

CIA klokkenluider levert enorme lading bewijs dat regering Obama illegaal Donald Trump en andere prominente personen liet afluisteren en bespioneren, en tevens dat de inlichtingendiensten hebben gerommeld met de verkiezingen in 2008 om Obama te laten winnen

 
De vrouw die ondanks haar vele  misdaden en bewezen verraad nog steeds door het complete ‘Deep State’ apparaat –inclusief de Westerse massamedia- wordt beschermd. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Uit de hoorzittingen met FBI agent Peter Strzok is gebleken dat Hillary Clinton meer dan 30.000 vertrouwelijke overheidsemails –waarvan minimaal ruim 100 van president Obama- naar een ´buitenlandse entiteit´ - niet Rusland, noch een met Rusland verbonden land – heeft gestuurd. Nog erger is dat toenmalige hooggeplaatste FBI officials, waaronder directeur James Comey zelf, besloten om niets met deze informatie te doen. Het bewijst andermaal hoe de Amerikaanse ‘Deep State’ al jarenlang de misdaden van de Clintons, waaronder het verraden van staatsgeheimen –gezien eerdere onthullingen vermoedelijk aan islamitische staten- , in de doofpot stopt.

 

Niemand minder dan de hoogste toezichthouder op de inlichtingendiensten (ICIG), Chuck McCullough, bracht destijds zowel Strzok als Justitie topambtenaar Michael Horrowitz op de hoogte van het enorme, door Hillary Clinton veroorzaakte veiligheidslek. Horrowitz belde McCullough niet eens terug, en uit Strzoks sms’jes bleek vorige maand dat hij Donald Trump intens haatte, en er alles aan zou doen om ervoor te zorgen dat niet hij, maar Hillary president zou worden.

Dat zal de reden zijn dat Strzok besloot om tijdens zijn onderzoek het sturen van meer dan 30.000 vertrouwelijke staatsemails van Hillary Clintons privé server naar een ‘buitenlandse entiteit’ die niet op de goedgekeurde distributielijst stond, gewoon te negeren. Inmiddels is vastgesteld dat die entiteit niet Rusland is, noch op enige wijze verbonden is aan het Kremlin.

Topofficials dreigen toezichthouder bewijs tegen Hillary niet openbaar te maken

Tijdens de hoorzitting beweerde Strzok zich de inhoud van zijn gesprek met ICIG McCullough  ‘niet te kunnen herinneren’, maar aan zijn maîtresse Lisa Page (tevens werkzaam bij de FBI) sms’te hij destijds ‘Holy Cow... Als de FBI dit heeft gemist, wat dan nog meer? Help me je te herinneren om de met C gemarkeerde (= confidential, vertrouwelijk) emails die wij (= de ICIG) hebben gevonden te markeren. Het ministerie van Justitie was hier erg bezorgd over.’

De -door Obama aangestelde- McCullough verklaarde vorig jaar november tegenover Fox News dat hij door de Directeur Nationale Inlichtingen, James Clapper, alsmede zeven senatoren werd gewaarschuwd om het door hem gevonden bewijs tegen Hillary Clinton ‘vanwege de politieke gevolgen’ niet openbaar te maken. Wat hij daarna ook probeerde, hij stuitte in het Congres enkel op kritiek en vijandigheid. ‘Ik had juist verwacht dat ze blij met me zouden zijn, en me hadden beschermd.’

Klokkenluider: Onmogelijk dat Hillary niet wist van geheime documenten

Eerder was er al een andere klokkenluider die de FBI keihard bewijs gaf tegen Hillary. In januari 2016 overhandigde een (voormalige) topambtenaar van het ministerie van Buitenlandse Zaken (waarvan Hillary minister was geweest) een brief gericht aan directeur James Comey waarin ze beschreef hoe Hillary Clinton welbewust verkeerd omging met overduidelijk vertrouwelijke en geheime overheidsdocumenten. In de brief schreef de ambtenaar onder meer dat ‘het bewijs dat ik u ga geven, samen met wat u al heeft, tot veroordelingen van veel betrokken personen zou moeten leiden.’

De vrouw verduidelijkte dat het onmogelijk is dat Hillary Clinton niet wist dat de emails met de ‘C’ van ‘confidential’ waren gemerkt. De documenten staan namelijk bol van de ‘C’ classificaties, zelfs aan het begin van iedere aparte paragraaf. Het is om deze reden tevens onmogelijk dat de documenten op het moment dat ze werden geschreven ‘niet geheim’ zouden zijn geweest, zoals Hillary Clinton altijd heeft beweerd.

Regering Obama liet illegaal prominente Amerikanen bespioneren

Dan was er ook nog CIA klokkenluider Dennis Montgomery, die in 2015 het kantoor van de FBI in Washington binnenwandelde met 47 harde schijven en 600 miljoen pagina’s met informatie waaruit bleek dat toenmalig zakenman Donald Trump en tal van andere prominente Amerikanen –waaronder de hoofdrechter van het Opperste Gerechtshof- illegaal door de regering Obama en de door hem aangestelde leiders van de federale- en inlichtingendiensten werden afgeluisterd en bespioneerd. Er was sprake van een ware ‘Orwelliaanse Big Brother’ inbreuk op de privacy van Trump en talloze anderen.

Gerommeld met verkiezingen 2008

Montgomery zei tevens dat de inlichtingendiensten hebben gerommeld met de uitslag van de presidentiële verkiezingen in 2008 in Florida, om te zorgen dat deze cruciale staat in handen van de Democraten zou vallen, waardoor Obama zou winnen. In maart 2017 vroeg de CIA klokkenluider onder begeleiding van zijn advocaat  aan de voorzitter van het parlementaire comité van Justitie wat er met het door hem aangeleverde bewijs was gedaan, maar hij werd simpelweg weggestuurd.

Ook hieruit blijkt wederom de intense, tot de hoogste lagen doorgedrongen corruptie en machtsmisbruik van de Amerikaanse ‘Deep State’ rond de Clintons, Obama’s en Bushes, die –mede met hulp van officieel EU-partner George Soros- behalve de media ook het grootste deel van de gerechtelijke macht, alsmede de FBI en de CIA onder hun controle hebben gekregen. Dat complete apparaat wordt nog steeds ingezet om Hillary te beschermen, en vooral om Donald Trump alsnog ten val te brengen.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

04-07: Trump dreigt documenten vrij te geven die medeplichtigheid Clintons en Bush 9/11 bewijzen
22-06: Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan
07-05: CIA klokkenluider: Trump vecht net als Kennedy tegen coup door Deep State
18-04: Rechter die gaat oordelen over Trumps advocaat is Clinton- en Soros vertrouweling
16-04: Oud FBI-directeur Comey zegt dat Obama onderzoek naar Hillary opzettelijke frustreerde
29-03: George Soros helpt EU met stille staatsgrepen tegen anti-immigratie lidstaten (/ Superstaat wordt al afgedwongen: Brussel deinst niet terug voor ondermijnen en omverwerpen regeringen van lidstaten die weigeren in alles te gehoorzamen)
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2016:
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

jawel op 15-07-2018 14:55

De mensen in mijn omgeving  zijn ook tegen Trump , maar een goed argument kunnen ze niet geven , ze zijn dom , dom en nog eens dom . Als ik ze zeg , verdiep je eens in de waarheid en kijk eens een paar keer per week naar xandernieuws dan zeggen ze ja, dat gaan we doen maar na een jaartje of 2 hebben ze de site nog steeds niet bezocht omdat de o.a de tv  en de i-phone belangrijker is.  Ze denken ook dat alles het zelfde blijft zoals het nu is , maar daar komen ze nog wel achter als het te laat is . Diegene die wel veel op deze site zitten weten zo ongeveer hoe de vork in de steel zit en weten waar we het over hebben . Ps , zelf vindt ik dat met dank aan o.a soros we in een vergelijkbare situatie zitten , toch ? Somige mensen zijn beesten , maar dat klopt niet helemaal want beesten vindt ik leuker.  Slaap verder ongelovigen , geen medelijden naderhand wat mij betreft.

Tom Hendrix op 15-07-2018 15:20

Het is een groot smerig moeras; aangevoerd door de volkomen communistische democraten, een persoon als Soros, de plutocraat, de nwo, en bilderberg. Daar zit m.i. gewoon een duivelse agenda achter. En dankzij de volkomen verlinkste pers en media, is het in de eu(ssr) geen haar beter gesteld.

Hubert Luns op 15-07-2018 15:34

We zien dat de media steeds meer onze gedachten zijn gaan bepalen waarvan we meenden dat die van ons waren. Als mensen alleen maar geprefabriceerde feiten lezen, zien en horen, worden ze hierdoor gevormd en ‘zacht’ geprogrammeerd. Herhaling en stapsgewijze veranderingen brengt het massadenken steeds verder op het verkeerde pad. Een naam die in deze ‘programmering’ naar voren springt is Edward Bernays (1891-1995), een neef van de bekende psycholoog Sigmund Freud. Hij wordt de vader van public relations genoemd en werd door het prestigieuze Life Magazine als een der honderd meest invloedrijke Amerikanen van de 20e eeuw gezien. Kenneth Boulding begreep waar het naartoe ging, bijna honderd jaar geleden: “Een wereld van een onzichtbaar dictatorschap is denkbaar waar nog steeds de democratische regeermethoden heersen.” Dat is nu, anno 2018, meer dan ooit actueel. Bernays vatte zijn methodiek als volgt samen: “In plaats van een geest te schenken heeft de universele leesvaardigheid de gewone man een rubber stempel gegeven, beïnkt met advertentieslogans, met editoriale artikelen, met gepubliceerde wetenschappelijke feiten, met de trivialiteiten van boulevardbladen en de diepten der geschiedenis, maar dat alles ontbloot van oorspronkelijke gedachten. Ieders rubber stempel is de tweeling van miljoenen anderen met gevolg dat als deze miljoenen aan dezelfde stimuli worden onderworpen ze allen identieke bestempelingen krijgen. (…)     De verbazngwekkende bereidheid waarmee de grote massa’s dit proces aanvaarden kan waarschijnlijk door het feit worden verklaard dat geen poging wordt gedaan hen te overtuigen dat de kleur zwart wit is. Daarentegen worden hun wazige vooringenomen ideeën dat een bepaald soort grijs bijna zwart is of bijna wit in scherper perspectief gezet. Hun vooroordelen, opvattingen en vaste overtuigingen worden als vertrekpunt gehanteerd waardoor zij zachtjes aan een leidraad worden meegetrokken naar een gepassioneerde gehechtheid toe aan een bepaald mentaal beeld (dat niet de zijne was, maar de zijne is geworden).”

Bundy op 15-07-2018 16:14

Wat je hier leest is eén groot toneelstuk want de Amerikaanse presidenten ( Democraat of Republikein ) staan al jarenlang onder contrôle van de elite .   http://franklinterhorst.nl/Nieuwe%20Wereldorde%20in%20opmars.htm 

Benedictus op 15-07-2018 17:21

Lekker Obahama bashen, dat willen jullie wel he...

rescue op 15-07-2018 19:02

@Bundy  Mee eens. Als Trump werkelijk zou willen is dat circus morgen afgelopen. Hij is zelf ook zo'n clown.

svirmus op 15-07-2018 19:44

@rescue: wat een wijsheid heb jij zeg !Dat Trump überhaupt nog de lust had/heeft om er wat aan te doen.De gemiddelde mens zou toch zeggen met zijn 7 miljard vermogen: het duurt mijn tijd wel uit.

Bart op 15-07-2018 20:06

Ik ben het niet eens met je " Rescue ". Als Trump wat will gaat doen, dan doet hij dat na de tussentijdese verkieizingen op november 6, 2018,wanneer hij een nog grotere meerderheid in de senaat weet te krijgen.

De democraten hebben geen programma, dan alleen op alle slakken zout te leggen en tegen alles stemmen ook als dat in het belang van het land is. De democraten willen opengrenzen, heulen met MS-13 , de meest gruwelijke misdaad organisatie, lappen alle wettelijke regels aan hun laars, zoals California uit riep als Sanctuary state, waar misdagers gewoon mogen verblijven en alle illegalen, ca. 3 miljoen alleen al in california, mogen stemmen.

Ik woon zelf in Florida en weet waar ik het over heb. Trump is ook gekozen door God als tegenhanger van de duisternis = Hillary.  Trump is de enige die God als onze creator noemt en op het Witte Huis als een van de weinige presidenten met veel genodigden bid voor de zegeningen die het land nu krijgt en vraagt om Gods wijsheid om dit land goed te kunnen regeren.

Obama, " Benedictus " weet blijkbaar niets van Obama's achtergrond, wilde amerika ten gronde richten, zoals Merkel nu in Duitsland europa ten gronde wil richten door miljoenen zogenaamde vluchtelingen op te nemen, die niets aan de welvaart van het land bijdragen , alleen de belastingbetalen heel veel geld kosten.

Trump heeft Obama ook de rekening van 10 miljoen dollars gestuurd wegens buitensporige prive uitgaven, die hij de belastingbetaler had will laten betalen. Obama is ook op illegale wijze president van amerika geworden, daar zijn grootmoeder die in Kenia woont, de president van kenia en in een van de eerste boeken die Obama schreef tijdens zijn studenten tijd, de uitgever aangaf dat Obama geboren was in Kenia.

Tom Hendrix op 15-07-2018 21:26

@ Bart: 20.06. uur. Zo is het maar net, Bart.

Maatwerk op 15-07-2018 22:00
@ Bart 20:06 uur, ik ben het hier ook mee eens. Er zullen in alle lagen van justitie en regering nog genoeg mensen werken die door Obama aangesteld zijn, verder is veel media ook nog eens tegen President Trump dus hoe moet President Trump dan alles even omgooien?
rescue op 15-07-2018 22:28

Vest op prinsen geen vertrouwen. Je wordt snel teleurgesteld. Tenslotte is geld altijd de drijfveer.

Pier op 15-07-2018 22:57

Hubert Luns op 15.34: je zou er somber van worden, van dit soort feiten. Maar, Hubert, zo is de wereld. Hoe aan deze wurgende manipulatie te ontsnappen? Hoe vrij te worden? Uit de greep te komen van dit soort figuren en de duistere, bovennatuurlijke machten door wie deze figuren op hun beurt weer gevangen worden gehouden?

Ik weet het antwoord Hubert! Ik hoop jij ook. En ik weet ook dat aan de macht van deze slechtwillenden binnen niet al te lange tijd een einde komt. Voorgoed! De toekomst is niet aan hen. Zij zijn de verliezende partij, uiteindelijk.

Joop op 15-07-2018 23:53

Sfeer Parijs slaat totaal om: mensen op oorlogspad!

Een grimmige sfeer bij het WK-feest in Parijs, vertelt een verslaggever ter plaatse

De raddraaiers helpen de zooi nu in Frankrijk weer naar de jlite hoe lang gaat deze plaag nog door ????

 

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2307100/relletjes-en-plundering-in-parijs-na-titel

 

Wim op 16-07-2018 01:29

Zoals ik beloofd had, geef ik nu met bijkomende tekst die ik noodzakelijk heb toegevoegd en beter zicht en beeld te kunnen weergeven, wel belangrijk acht. Heb tegelijkertijd bijkomende interessante website toegevoegd, om beter en vollediger beeld te kunnen geven, i.v.m. de ernstige praktijken onvoorstelbare gruwelijke praktijken met voorbedachte raden i.v.m. de WTC torens betreft.

Heb ook vernomen en gelezen in nieuwsberichten over verdwijning van 3 biljoen van defensie uitgaven die ongedocumen-teerd ook wel degelijk en groot probleem was. Plus de grote problemen i.v.m. overname en de hoge renovatie kosten en asbest in WTC bij de overname vermoedelijk niet gekend was, mij ook niet zou verbazen.Was wel vrij zeker dat het met kapitaal en financiële zaken te maken zou hebben, maar wist hiervor nog niet in welke richting.

Dit is dan voor mij ook aannemelijk dat dergelijke belangrijke overname transacties en daarna met de verborgen zware onkosten en onmogelijke situatie onverwacht geconfronteerd werd, voor de nieuwe eigenaar die de WCT toren had overgenomen en zware aderlating en groot financieel verlies had betekend. Sluit niet uit dat het mijn inziens over belangrijkere zaken ging, zoals verdwijning van die 3 biljoen. Dit de echte motivatie om was om dit duivels plan te bedenken. Hoofdreden dat men onder zware druk werd gezet, wel eens de hoofdmotivatie was, om uit deze vervelende en ernstige financiële schade zou kunnen veroorzaken zeker niet uitsloten was en zich in penibele onhoudbare heel moeilijke situatie bevond en dit moest opgelost worden, maar hoe is mij nu wel bekend.

Uiteindelijk zelf na voldoende nieuwsberichten en bijkomende documentaire nu wel 100% zeker dat hier duivelse praktijken zijn gebeurt, die het daglicht nooit mogen zien of achter de echte waarheid nooit mag komen, wel van overtuigd ben.. Heb ondertussen nog interessante website, waar nog andere opmerkelijk gebeurtenissen zijn opgevallen en voeg deze toe. https://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/128265-ware-toedracht-instorten-van-wtc-7-op-11-september-2001.html) Buiten de documentairs is dit voor mij en onverwachte opmerkelijke nieuwsbericht die ik eerder nog niet gelezen had. Dit is ook de reden samen met de documentairs nu ook totaal geen twijfels meer heb en het toch uitgekookt plan tezijn geweest.

Dit ging zelfs om twee verschillende zaken die men tegelijk heeft aangepakt, gemakkelijkheidshalve dit voor de hoog belanghebbende ook de beste strategie was. Weet dat er in deze verborgen wereld wel degelijk hoge machten alles mogelijk is en ken ook ook nog andere belangrijke zaak weet, uit eigen vele ervaringen zelf constant aan de lijve ondervonden heb. Dit zijn de oppermachtige van deze wereld die misbruik maken, op hoog niveau en waarvan hoge belangen en voorkennis met gemoeid zijn, die vertrekkende invloed en gevolgen hebben in de wereld.

Dit is ook de hoofdreden dat ik nu van niets meer verwonder ben en in wereld zijn gekomen, waarvan al wereldburgers totaal zelfs op verkeerde been gezet wordt.Wegens totaal geen kennis hebben van wat echt is of volgens uitgekiemd en geraffineerd uitgekookt plandat zogenaamd op terrorisme zou gebaseerd zou moeten zijn. Hier is mij heel duidelijk in welke rotte appels in de wereldmand wel degelijk zijn terecht gekomen zijn, die de hoogste machten beoefenen en totaal misbruik maken en zelfs samen spannen, om achterliggende grote financiële belangen te kunnen verdoezelen. Tegelijk hun hoge President functie laten misbruiken tot absurde toppunt in deze onwerkelijke wereld zich volledig laten misbruikendoor hun hoge duivelse machten vrije doorgang laten.

door meer inzicht te krijgen en waarom het in opdracht en maanden op voorhand op geraffineerde wijze in mekaar is gezet, om het als vanzelfsprekende terroristische gebeurtenis te laten lijken. Junior George Bush heeft het spel ook zich wel degelijk laten gebruiken en ook hoofdverantwoordelijk is. Andere belangrijke partijen hebben bewust, Junior Buch wel degelijk te manipuleren was.

Telkens hij op TV kwam zag ik iets in zijn ogen en gezicht, dat hij niet eerlijk was en smalend lachje en de manier van kijken en dergelijk, mij altijd bij is gebleven. Hier zijn ook mede verantwoordelijke die hier aan de touwen hebben getrokken en teveel belangen met gemoeid was. Het is zelfs, George Bush zich toen heel kort zich liet ontvallen, na de gebeurtenissen, dat de grote financiële problemen ook allemaal verdwenen zijn. Dit was het werkelijk opgezet plan, om werkelijk alles te laten verpulveren en hierdoor alle bewijzen dan ook verdwenen zijn en ook de bewuste bedoeling was en ook op eerst zicht voortreffelijk gelukt is.

Dit kan ik mij nog heel goed herinneren en begrijp nu ook veel beter, waarom er niets van wat er in de WTC bevond ook niets overeind mocht blijven. Wegens er wel financiële grote problemen waren. Dit is ook het werkelijke verborgen ware gelaat en dit ook de echte reden was voor de totale instorting en onder het mom van terrorisme moest vernietigt worden. Het kwam niet direct in mij op, dat het wel eens en geraffineerd opgezet plan zou kunnen zijn.

Daar dacht ik totaal niet aan, tot ik meer en meer nieuwsberichten las die na lange periode steeds meer en meer iets niet klopte en er ook van overtuigd geraakte. Nu was ik voor mijzelf wel overtuigd, maar niet voldoende kon argumenteren en nu wel voldoende bewijzen kan weerleggen heeft mij overtuigd om dit onvoorstelbaar verslag dan toch te typen en op te stellen en te verzenden.

Wens dat men dergelijke schandalige onvoorstelbare hoge verantwoordelijke President en andere belanghebbende machtspersonen en of organisatie, wel degelijk tot op hoogste niveau totaal misbruik gemaakt. De hoogste functie uitvoeren en dergelijke praktijken met twee gezichten de wereldbevolking op deze wijze zomaar iedereen op het verkeerde been te kunnen zetten en tegelijk op hoog niveau bedriegen wel degelijk in gekke wereld bevinden en dan lijkt het nog allemaal logisch te zijn, op eerste zicht wel te verstaan.

Het was geen normale instorting geweest en heel goed gecamoufleerd is, om geen argwaan te wekken en voorop gezet uitgekiemd uitgeslepen plan was, dat alles tot as zou verpulverd worden. Dit viel mij ook toen later mij ook wel op, maar weinige stelde zich hier vragen over, hoe dit mogelijk was en waarom de WTC torens volledig in één rechte lijn plots instorten en wel degelijk vernietigd moesten worden.

Deze beschuldigingen, zijn ook nooit echt onderzocht geweest, zegt al op zich al heel veel en zal ook nooit onderzocht worden, wegens dit nooit mag uitkomen, waarom dit op deze wijze de WTC torens instorten. waarom dit op deze geraffineerde wijze is opgezet met uitgekiemd plan nu wel van overtuigd ben, dat hier wel degelijk hoge eigen financiële belangen wel degelijk met gemoeid waren.

Er zijn wel degelijk hoge machten buiten de regering die wel degelijk samen hoge invloed hebben, zoals CIA en FBI wel degelijk macht in macht zijn en al veel op hun geweten en op hun kerkstok hebben. Hier hebben ook de Saoedi,s die voor de gebeurtenissen wel degelijk mee gewerkt, i.v.m. de terroristen verder samen dit plan verder te bewerkstelligen met Saoedi Arabië hier ook grote rol in ingespeeld heeft. I.v.m met de terroristen te motiveren om dit opgezet plan verder te ontwikkelen.

Dan begrijp ik ook, waarom de terroristen hun verkorte vliegopleiding met kleiner sportvliegtuigen in Amerika op deze wijze nooit argwaan is geweest, omdat het opgezet voorbedacht plan was op voorhand. Nu pas begrijp ik het ook beter, waarom er nooit op voorhand argwaan is geweest, van deze midden oosten terroristen, die het zelf niet door hadden, dat zij gebruikt werden.

Heb hier zelf nog bepaalde artikelen nieuwsberichten over gelezen, maar weet wel dat hier wel voldoende vragen zijn over gesteld en niet de echte waarheid zomaar boven water zal komen. Hier zijn de kapitale belangen veel te groot en het schandaal zou ook te groot zijn in onze zogenaamde eerlijke echte wereld, wel degelijk twee gezichten heeft en in mijn vorige bericht al in beeldvorming heb verduidelijkt.

Zo zijn er wel degelijk nog veel meer grote schandalen, die tot heden niet bekend mogen worden, omdat de corruptie te groot en te hoog is. De beerput dient met alle macht hermetisch dicht te blijven. De hoge miljarden schade is voor deze verantwoordelijke niet belangrijk zijn en vooral het menselijk leed dat er aan verbonden is, heeft totaal geen belang. Dat is de ondergrondse wereld die absoluut niet bekend mag worden en toch zijn onvoorstelbare hoge machten die dan toch zich blijven voltrekken, zonder er zogenaamd hoge verantwoordelijke meestal niet verdacht worden en hierdoor telkens vrijuit gaan.

Hier kan ik alleen concluderen, dat deze satanisch krachten wel degelijk hoge machten misbruiken op heel hoog niveau, zonder enige rekenschap of verantwoordelijk te moeten afleggen, omdat het allemaal zo is opgezet is op voorhand, dat men zelfs niet direct kan opmerken of verdenken dat het niet echt is, wat men denkt te zien, zegt al heel veel. Hier spelen wel degelijk hoge verantwoordelijke misbruik van hoge machten wel degelijk op grote schaal kunnen misleiden op het wereld(toneel). Het lijkt precies of zijn verzonnen verhalen of complot theorie, die het wel degelijk niet zijn, maar moeilijk onderscheid kan gemaakt worden.

Ben niet direct tot deze conclusie gekomen, maar met telkens de stukjes puzzels, begon ik uiteindelijk het volledig werkelijk beeld in te zien, die ik eerst ook niet voor mogelijk kon aanzien. Het zit wel degelijk geraffineerd allemaal in mekaar gezet of het is de ware terroristische gebeurtenis geweest. De terroristen zijn volledig misbruikt geweest en totaal geen vermoeden hadden, dat het volledig in mekaar gezet spel is geweest en verschillende partijen wel degelijk hoofdrol in gespeeld hebben en ook dik voor betaald is aan bepaalde Saoedi,s die toen voor het opgezet duivels plan nog in Amerika waren.

Dit is mijn oprechte conclusie, omdat wij in zo,n eerlijke wereld leven, waarin de kapitalen belangen zo groot zijn, dat dergelijke absurde zaken wel degelijk op voorhand gemonteerd kunnen worden. Die op eerste zicht niet voor mogelijk kan houden, wel best kan begrijpen voor de meeste wereldburgers. Mensenlevens spelen hier totaal geen rol meer, wegens de machten en kapitalen belangen vele malen groter zijn geworden, is de echte reden dat dergelijke afschuwelijke zaken gebeuren, die als echt lijkt te zijn, maar in werkelijkheid niet zo is, dan het op eerste zicht zo lijkt te zijn. Afschuwelijke zaken die allemaal vanzelfsprekend worden geacht, maakt het nog erger dan het al is.

Volgens het gecreëerd beeld, dat als echt wordt aanzien door zogenaamde plotse gebeurtenis zou moeten zijn, dat in werke-lijkheid niet zo is. Dit is onvoorstelbare gecreëerde situatie, die als logische gevolgen moeten kunnen doorgaan of het logische gevolgen zouden moeten ervaren en op deze wijze als geloofwaardig dienen te zijn, die in werkelijkheid het niet zijn.

Zie website over WTC documentaire en verder, via auteurs nog verder beschrijven, van wat er werkelijk gebeurt zou zijn. (/www.imdb.com/title/tt1394268/videoplayer/vi1700725273?ref_=tt_ov_vi) Heb nog verder video, via You-tube met Nederlandse ondertiteling gevonden. (https://www.youtube.com/watch?v=7Hz9yXqscPY) Zie verder bij de volgende documentaire van, Lumen Producties Gepubliceerd op 14 sep. 2016 via YouTube met Nederlandse vertaling en tweede deel. (www.youtube.com/watch?v=SY2d93rj9Mc)

Gepubliceerd op 14 sep. 2016

15 jaar na de aanslagen van 11 september 2001 zijn er nog altijd een hoop vragen waar nooit een officieel antwoord op is gekomen. "11 September Vragen" is een tweedelig Nederlands talige documentaire en richt zich

Deze eigen verklaringen en eigen conclusies, zijn gemaakt zonder al deze website, die ik niet vooraf gezien heb, maar pas na het verslag al had opgesteld. Het is mij nu nog duidelijker geworden, dat de commissie in de documentaire in het onderzoek niet haar werk volledig heeft mogen uitvoeren, wegens zogenaamd geldgebrek en tijd, plus de belangrijke vrijgeven verslagen zelfs niet allemaal zijn vrijgegeven, plus heel belangrijke stukken zijn gewijzigd of aangepast is het mij nog duidelijker geworden.

In de documentaire blijkt ook dat er veel te verbergen was en hieruit deze documentair en commissie die geëist was door de slachtoffers, ander had er zelfs nog geen onderzoek commissie geweest. Hier blijkt opnieuw dat er wel degelijk vele zaken onbeantwoord blijft, wegens er zaken zijn gebeurt, die en volledig ander beeld zouden kunnen geven en had zelfs nog even mijn twijfels, om het verslag wel zou vrijgeven. Na deze laatste documentair zijn mijn twijfels volledig verdwenen en met gerust hart en oprechtheid tot dezelfde conclusie blijf.

Dergelijke zware conclusies en analysen wel degelijk voldoende moet onderbouwd zijn om op het correcte juiste beoordeling te kunnen komen, niet altijd zo eenvoudig is. Bij twijfel ook niet wil vrijgeven, omdat er te weinig argumentatie eerst nog teveel twijfels had, dat ik nu op het laatste moment voor het verslag te verzenden niet meer heb.

Waar gaat de mensheid met dergelijke zogenaamde gecreëerde situatie nog voor de gek gehouden of zelfs totaal op verkeerde been gezet worden. Dit is totaal absurde gecreëerde gekke wereld, die door hoge kapitalen belangen wel degelijk door hoge verantwoordelijke gecreëerd worden. Men heeft door de hoge kapitalen belangen zelfs geen respect voor de onschuldige burgers.

Heb het dan nog niet gehad over het natuuronevenwicht, waar de mensheid alleen van kan overleven al niet meer belangrijk achten. De hoge verantwoordelijke zelf geen mededogen meer heeft, omdat de kapitalen belangen vele malen hoger achten, zegt mij heel veel en hoe intellectueel de hoge politieke verantwoordelijke  de hoge kapitalen belangen vele malen belangrijker achten, dan de eigen burgers en het natuurlijk evenwicht, waarvan alleen op deze wijze de mensheid wel zou kunnen overleven, maar kapitaal telkemale belangrijker achten.

Dit zegt mij heel veel, hoe de hoofdschuldigen omgaan en mensenlevens al niet echt belangrijk meer geacht en alleen de hoge kapitalen belangen hoofdrol spelen. De mensheid t.o.v. de natuurlijk evenwicht, niet zal halen met dergelijke bizarre praktijken, nooit op deze wijze en win win situatie gecreëerd kan worden, t.o.v. het hoge zogenaamde oppermachtig kapitaal en het natuurlijk evenwicht, maar wel het tegenovergestelde grote gevolgen gecreëerd wordt en politiek of regeringen hierin wel degelijk en hele hoge verantwoordelijkheid dragen.

Wegens iedere wereldburger er wel degelijk verder met geconfront-eerd worden. Deze tegenstellingen van de hoofdverantwoordelijke van regeringleiders en samen met Multinationals wel degelijk het natuurlijk onevenwicht wel degelijk verder in de hand hebben gewerkt of op zijn beloop gelaten hebben. Dit om alleen om de hoge kapitalen belangen, die totaal absurd zijn en onvoorstelbare grote gevolgen creëren voor de totale mensheid op deze aarde of planeet.

Dit zou dan het intellect vermogen van Presidenten en regering en multinationals moeten versterken, wegens alleen de kapitalen belangen als oppermachtig wenst te handelen en te bekijken of het zou alles omvattend moeten zijn, waarvan men alleen van kan overleven op deze geweldige uitzonderlijke planeet, die alleen maar het kapitaal moeten dienen om te overleven. Dit noemt men het intellect vermogen van de kapitaalkrachtgen. Zie mijn voorgaande website,s hoever wij al gevorderd zijn, niet positief integendeel.

Wim, uw posting is te lang. Mod.

j van der valk op 16-07-2018 05:41

The illuminati. 

Duurt 3 uur maar is het beste tot nu toe die ik ben tegengekomen....

Rare 1967 Record Exposes the illuminati. 

https://youtu.be/DfEn9Dz1_j0

j van der valk op 16-07-2018 05:59

Aan Benedictus, En iedereen die dit nog niet kent.. 

Het ware verhaal over Barack Obama en de gevolgen van zijn beleid.

How Barack Obama Screwed Up America Part 1 (Dinesh D'Souza)

https://youtu.be/A7R-xzs7F7Y

 

Eustace Mullins Money and the Conspiracy of Evil.

https://youtu.be/deMAuq7zZV0

How the Rothschilds and Monsanto Control Global Climate Engineering.

Rothschild has controlling interest in the worlds leading provider of interactive weather graphics and data services for television, web, and mobil.

https://chemtrailsplanet.net/2012/12/06/how-the-rothschilds-control-global-aerosol-geoengineering-aka-chemtrails/

Nieuw Begin op 16-07-2018 07:19

NRC ' ont-trolt' ?

De NRC heeft een artikel over de Russische trolfabriek IRA ( Internet Research Agency ) te Sint-Petersburg:

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/07/15/de-russische-trollen-zijn-anti-islam-en-voor-wilders-a1610155

Op zich alweer getrol van de pro-Brussel en pro-EU bestuurders van de zinkende EU en de vluchteling-als-verdien-model-maffia?

Christenen hebben ook deze machtige verzekering van God: 

Math 10:26  Vreest hen dan niet, want er is niets bedekt, of het zal geopenbaard worden en verborgen, of het zal bekend worden.

Tom Hendrix op 16-07-2018 08:14

@Pier: 22.57. uur, op 15/7. Juist waarde Pier. Bij de wederkomst van de Here Jezus. 

Wim op 16-07-2018 09:44

Vandaag verschenen in krant, Nu dat Russische internettrollen ook actief zijn in Nederland en België. Nog zo mooi vb in welke wereld en de Europese burgers op verkeerde been worden gezet, om eigen doeleinden te kunnen bereiken. De echte waanzin en verborgen praktijken die uit alle hoeken in de wereld invloed willen verkrijgen, om eigen gewin en trategische politieke voordelen uit te kunnen halen. zie opmerkingen in de website van, Nu.

((https://www.nu.nl/internet/5366333/russische-internettrollen-actief-in-nederland-en-belgie.htm) 

Het nieuwsbericht van de buitenlandse vroeger Minister, Hillary Clinton en haar praktijken en mijn verklaring van hoog bedrog van de WTC torens. De laatste 25 jaar is er zoveel bedrog gepleegt of zou de normaalste zaken van de wereld zijn geworden. Zover zijn wij al en dit beloofd niet veel goeds in de toekomst en er gebeuren nog grote misbruiken, die wel de hoogste machten ter wereld hebben. Deze gaan nooit bekend worden, maar wel kunt opmerken van degene die in de sector met te maken hebben, maar de meeste blind willen blijven en heb er zelf genoeg ervaringen en zelf aan de lijve heb ondervonden heb en wel degelijk zelf regelmatig kunnen vastellen en dit sinds 2015. Het is al zo ver gevorderd, dat men het zelfs niet meer verbergt of beschaamd is en heel duidelijk zelfs kunt opmerken, maar weinige willen weten of zien. De machten zijn heel hoog en ook de echte reden is, dat ik hier niet zomaar vrijuit over kan verklaren en niet geviseerd wil worden en hiervoor al kort heb laten opmerken in voorgaand verslag waarom.

Wordt nooit iets over opgemerkt in deze zogenaamde werkelijke realitische wereld, die eigenlijk door hoogste opper machten ter wereld gemanupuleert wordt en hierdoor in ziekelijke wereld zijn terechtgekomen. Decadentie op hoogste niveau en zegt mij heel veel en in welke gecreëerde wereld, die niet mag gekend worden, maar wij wel degelijk dagelijk in terecht gekomen zijn. Geef tegelijk ook laaste nieuwsbericht van, nieuwskrant, NOS.

(https://nos.nl/wk2018/artikel/2241725-wk-feest-in-parijs-ontsierd-door-rellen-en-plunderingen.html)

vlokje op 16-07-2018 11:30

Wat hoor ik: Trump is ook gekozen door God ?

 

Trump -clinton is een kop met twee gezichten , al een janus hoofd met twee gezichten, zo werkt het kwaad 

 

 

Bundy op 15-07-2018 16:14, juist!zo is het.....   

 

een poppenkast met handpoppen.

Wim op 16-07-2018 14:58

Mod van Xander begrijp het volkomen en gebeurt onverwacht tijdens de vele opmerkingen het verder doortrek in het werkelijk beeld en gevolgen, dat veel te weinig gekend is. Wens in de toekomst rekening met te houden, Mod van Xander.

Wim op 16-07-2018 15:07
www.eindtijdinbeeld.nl/EiB-News!/Nieuwsbrief%2037%20-%20090302.doc Interessant document in PDF iets verder dient te lezen van praktijken van Opa Busch voor de II wereldoorlog. Hier komen onvoorstelbare zaken naar voren, die heel weinigen weten en daarna nog zijn zoon ook wel degelijk voor deze berichten,ook documentaire over gezien heb, i.v.m. drugsmisbruik van Amerika destijds. Dit is vrij Amerika en dit op hoogste niveau is wel degelijk gebeurt. Zie ook de andere belangrijke interessante berichten.
vlokje op 16-07-2018 15:28

 aan Trump taal gebruik hoor je volgens mij wel, dat hij geen regelmatige kerk bezoeker is.

En het licht in andersmans ogen niet gunnen, is volgens mij  niet een christelijke doctrine, kwetsen en minder waardig praten ook niet, volgens mij is trump hier meester in.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl