Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump

Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’

 
Afbeelding: Getty Images (6).

James Clapper, voormalig Directeur van de Nationale Inlichtingendienst (DNI), heeft in een interview met CNN gezegd dat oud president Obama achter alle acties tegen Trump zit. Het was Obama die volgens hem opdracht gaf om Trump en iedereen in zijn omgeving te ‘onderzoeken’ (en illegaal af te laten luisteren). Hillary Clinton, die Trump vorige week verketterde voor zijn topontmoeting met Vladimir Putin, had als minister van Buitenlandse Zaken zelf meerdere geheime ontmoetingen met de Russische president.

 

‘Zonder president Obama zouden we als inlichtingendiensten vermoedelijk geen beoordeling hebben opgesteld die alles in gang heeft gezet en nog steeds gaande is, inclusief het onderzoek van Speciaal Adviseur Mueller. Daar is president Obama verantwoordelijk voor. Hij was het die ons in eerste instantie de opdracht tot die beoordeling gaf.’

In mei eiste de voorzitter van het Gerechtelijke Comité van de Senaat dat het ministerie van Justitie een ongecensureerde versie van een sms’je van de in opspraak geraakte FBI agent Peter Strzok overhandigde. Daaruit bleek dat hij in 2016 na het lanceren van de geheime ‘Operatie Crossfire Hurricane’ tegen de campagne van Trump letterlijk aan zijn maîtresse en (voormalige) FBI collega Lisa Page schreef dat ‘het Witte Huis hier achter zit’.

‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’

Strzok sms’te haar tevens dat hij ‘niet kan geloven dat ze serieus naar deze beschuldigingen (tegen Trump) kijken... Na anderhalf jaar is er nog steeds geen openbaar bewijs dat Trumps adviseurs met de (Russische) hacks verbindt, noch van Trump zelf met de ontwrichtende pogingen van de Russische regering.’ (2)

Clappers onthullingen tegen CNN bevestigen dus de woorden van Strzok dat het Witte Huis onder Obama van meet af aan achter de grotendeels illegale acties tegen Trump zat, en het hele ‘samenzwering met Rusland’ verhaal niets meer dan een grote hoax is. (1)

Hillary had diverse geheime ontmoetingen met Putin

Hillary Clinton was er vorige week natuurlijk als de kippen bij om Trump te verketteren voor zijn topontmoeting met de Russische president Vladimir Putin in Helsinki. In haar eigen memoires schreef ze echter hoe ze hem in 2012 zelf ontmoette, en zelfs een ‘band’ met hem opbouwde, en hij haar diverse persoonlijke dingen vertelde (3).

Tevens heeft ze in 2014 meerdere geheime ontmoetingen met Putin gehad (4) – op zich allemaal geen schokkende zaken, maar behorend tot het normale politieke proces. Daarom is het des te hypocrieter dat de gevestigde orde rond Hillary en Obama nu net doen of Trump ‘verraad’ heeft gepleegd door alleen al met Putin te gaan praten, nota bene over een mogelijk herstel van de samenwerking en vreedzame betrekkingen.

Nog meer ‘Obama tijdperk’ contacten met Rusland

Volgens het internationale persbureau Reuters had de 29 jarige Maria Butina, die er nu van beschuldigd wordt een Russische spion te zijn die geprobeerd zou hebben de toenmalige presidentskandidaat Trump met Putin in contact te brengen, in 2015 diverse ontmoetingen met een onderminister van Financiën, en met de vice voorzitter van de Federal Reserve, twee mannen die door Obama waren aangesteld. Butina reisde in dat jaar met Alexander Torshin, de vice gouverneur van de Russische Centrale Bank, naar de VS. Van Torshin wordt nu beweerd dat hij ‘banden had met leden van Trumps familie’. (5)

Tony Podesta, de broer van Hillary Clintons beruchte campagneleider  John ‘pedo-pizzagate’ Podesta, werd onlangs immuniteit aangeboden door de speciale adviseur Robert Mueller als hij zou getuigen tegen voormalig Trump campagnemanager Paul Manafort. Recent bleek dat Tony Podesta in 2016 van de Sberbank, de grootste Russische bank, een vergoeding van $ 170.000,- had gekregen voor zes maanden lobbywerk tegen de sancties van de regering Obama, die waren ingesteld nadat Rusland de Krim zogenaamd had ‘geannexeerd’ (zoals onze lezers weten was dat in realiteit een 100% democratische en geweldloze aansluiting).

Democraten passen tactieken van Saul Alinsky toe

Ook uit deze twee minder bekende voorbeelden blijkt de schaamteloze hypocrisie van de Democraten, die Trump zonder ook maar een flintertje bewijs keer op keer valselijk beschuldigen van een complot met Putin, maar daar ondertussen zelf volgens hun eigen maatstaven aan schuldig zijn. Dit past exact in de ondermijnings- en misleidingstactieken zoals die werden beschreven door een van Obama’s favoriete leermeesters, de Marxistische anarchist-satanist Saul Alinksy, die zijn boek ‘Regels voor Radicalen’ letterlijk opdroeg aan Lucifer.Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge
(6) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

18-07: Democraten beschuldigen Rusland van oorlogsdaad tegen Amerika
16-07: Westerse elite doodsbang dat Trump en Putin pad naar vrede en samenwerking inslaan
15-07: Hoorzitting: Hillary Clinton zond tienduizenden vertrouwelijke emails naar ‘buitenlandse entiteit’
04-07: Trump dreigt documenten vrij te geven die medeplichtigheid Clintons en Bush 9/11 bewijzen
22-06: Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan
07-05: CIA klokkenluider: Trump vecht net als Kennedy tegen coup door Deep State
18-04: Rechter die gaat oordelen over Trumps advocaat is Clinton- en Soros vertrouweling
16-04: Oud FBI-directeur Comey zegt dat Obama onderzoek naar Hillary opzettelijke frustreerde
29-03: George Soros helpt EU met stille staatsgrepen tegen anti-immigratie lidstaten (/ Superstaat wordt al afgedwongen: Brussel deinst niet terug voor ondermijnen en omverwerpen regeringen van lidstaten die weigeren in alles te gehoorzamen)
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2016:
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. Reacties

Eelke Piers op 23-07-2018 16:16

Er zit toch een groot verschil tussen de ontmoetingen van Trump of Hillary Clinton met Putin.

Hillary was een doorwinterde politica die veel buitenlandse contacten had als first Lady en later als minister van Buitenlandse zaken. Als zodanig zijn die ontmoetingen dus niet raar. Trump als een vastgoedmagnaat zal zeker ook contakten hebben gehad met de Russen

Tom Hendrix op 23-07-2018 16:47

Eens met het artikel en de conclusies. De Democraten van Amerika, zijn te vergelijken met de PvdA en GL, in Nederland. De socialisten van Amerika- de Democraten- zijn gemene zaak aan het maken, met de "Deep State", de plutocraat Soros, en de vrijmetselaars. Alles om hun weerzinwekkende praktijken verder door te zetten. Dat is althans mijn bescheiden mening.

JP op 23-07-2018 17:40

Zo zie je maar: "Er is niets bedekt of het zal geopenbaard worden".

Dion op 23-07-2018 18:19

hopelijk kunnen ze dit voldoende hard maken en Obummer aanklagen en opsluiten en die Hillary erbij .....

Hoeder op 23-07-2018 18:34

Gelukkig hebben wij in NL zeer kritische MSM en die prikken er wel doorheen. Toch??

Jan met de Pet op 24-07-2018 02:26

Het is allemaal zooooo ontmoedigend...

Gelukkig hebben we een God die groter is dan wat mensen ook bedenken, maar nee, het zijn geen leuke tijden.

Tom Hendrix op 24-07-2018 07:04

@Hoeder: 18.34. uur, op 23/7. Whoehahaha, de grootste mop van vandaag. Geweldig!

willy op 24-07-2018 12:59

Daar schrik ik niet van! obama is die moslim die Trump haat, hopelijk komt te waarheid aan het licht !! shalom

Rode Wouw op 24-07-2018 17:06

De Obama/Clinton/Soros kliek is kwaadaardig en zuigt met hun activiteiten meer demonische invloed op de aarde aan.

De USA heeft veel dominees als Wilkerson (RIP) nodig.

Henk op 03-08-2018 10:49

Rode Wouw op 24-07-2018 17:06  "De Obama/Clinton/Soros kliek is kwaadaardig en zuigt met hun activiteiten meer demonische invloed op de aarde aan."

Het is zelfs erger, volgens Alex Jones van Infowars. Barack Obama is de anti-Christ. Zie https://www.youtube.com/watch?v=l2ybxvxmtBM 

En, Michelle Obama is een man. Zie https://www.youtube.com/watch?v=gISByrEVWUI

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl