Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Gerenommeerde psychiater: Linkse goedmensen zijn klinisch geestesziek


En om je in te prenten hoe tolerant, vreedzaam en ‘anti-fascistisch’ ze wel niet zijn, vernielen extreemlinksen gewoon je auto, en/of slaan je in elkaar. Zodat je hun boodschap goed begrijpt. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De gerenommeerde Amerikaanse psychiater professor dr. Rossiter concludeerde al in 2013, dus nog vóórdat Europa en Amerika hun grenzen opengooiden voor miljoenen migranten, dat ‘goedmensen klinisch geestesziek zijn’, omdat ze totaal geen besef (meer) hebben van de menselijke natuur en realiteit. De bekende Duitse blogger Michael Mannheimer vindt dan ook dat ze allemaal in een gesloten inrichting thuishoren.

 

‘Een sociale wetenschapper die de menselijke natuur begrijpt zal de belangrijke rol van vrije besluiten, vrijwillige samenwerking en morele rechtschapenheid begrijpen, en niet wegdoen, zoals goedmensen dat doen. Een politieke leider die de menselijke natuur begrijpt, zal niet de persoonlijke verschillen in talent, motivatie, persoonlijke inzet en arbeidsethos negeren, en dan de bevolking wetenschappelijke en sociale gelijkheid opleggen, zoals goedmensen dat doen. En een wetgever die de menselijke natuur begrijpt, zal geen samenleving creëren waarin de burgers teveel regels en belastingen worden opgelegd, wat hun karakter bederft en ze tot zuigelingen van de staat maakt, zoals goedmensen dat doen,’ schreef Rossiter.

Zwakheden en angsten andere mensen uitgebuit, afgunst aangewakkerd

Linkse goedmensen buiten de zwakheden en angsten van mensen uit, vervolgde hij, door er constant op te hameren dat bepaalde bevolkingsgroepen –altijd minderheden- worden benadeeld, en daarom het recht hebben op een voorkeursbehandeling en andere compensaties (o.a. financieel, zoals automatisch hoge uitkeringen en toeslagen, maar ook maatschappelijk, door hen bijvoorbeeld verplicht voorrang te geven op de arbeidsmarkt). Hierdoor wordt de afgunst tussen mensen opzettelijk aangewakkerd. Daarnaast wijzen de verantwoordelijkheid van het individu af, en maken ze iedereen juist ondergeschikt aan de wil van de staat.

‘De wortels van het goedmensdom, en de daarmee verbonden waanzin, is duidelijk terug te voeren op een verkeerde ontwikkeling van zuigeling tot volwassene, waardoor de dwaze denkwijze van goedmensen is ontstaan. Zodra de moderne goedmens over denkbeeldige slachtoffer jammert, en vooral het leven van andere mensen wil bepalen die dat heel goed zelf kunnen, wordt de neurose van de goedmensen pijnlijk zichtbaar.’

AfD politicus Markus Frohnmaier noemde onlangs nog een ander belangrijk ‘goedmens’ kenmerk: ‘ze willen altijd het geld van anderen verdelen!’. Het liefst halen ze de ontvangers van dat geld van anderen uit de Derde Wereld, zoals nu massaal in Europa gebeurt. ‘Goedmensen zijn onderdeel van een kracht die steeds het goede zoekt, maar steeds het kwade schept.’

Links pact met bloeddorstigste ideologie ooit: de islam

De bekende Duitse blogger Michael Mannheimer vult aan dat ‘discussies met goedmensen zinloos zijn, omdat ze totaal feiten- en kennis resistent zijn.’ Zo vereren velen van hen massamoordenaars zoals Che Guevara, en wordt ieder bewijs dat hun geliefde extreemlinkse opstandeling persoonlijk honderden mensen dood folterde afgedaan als ‘leugens’. Ook Mao Tse Tung wordt vereerd, de Chinese revolutionair die meer mensen ombracht dan de slachtoffers van de twee wereldoorlogen bij elkaar opgeteld.

In deze tijd halen ze enorme aantallen volgelingen van de meest agressieve, discriminerende, racistische en onderdrukkende religie die deze planeet ooit voortbracht, de islam, met teddyberen en bloemen onze landen binnen. Ze willen er niets over horen dat deze religie historisch gezien volgens de meest conservatieve schattingen al 300 miljoen ‘ongelovigen’ heeft omgebracht, en volgens diverse experts zelfs een half miljard of meer, waarmee de islam met afstand de meest gevaarlijke en bloeddorstige ideologie ooit is, die het aantal slachtoffers van het communisme, maoïsme en nationaal socialisme bij elkaar opgeteld verre overtreft.

En dan hebben we het nog niet eens over de miljoenen slaven die er nog steeds in islamitische landen worden gehouden, en waar je de Europese elite werkelijk nooit over hoort op leest. En dat is omdat de daders moslims zijn, precies die groep wier religie hier tot het uiterste toe wordt beschermd en gepromoot in de media.

‘Goedmensen horen niet in de politiek thuis, maar in een gesloten psychiatrische inrichting,’ lijkt dan ook niet meer dan een terechte conclusie van Mannheimer. ‘Ze zijn net zo gevaarlijk voor de menselijke beschaving als de islam of het socialisme, of, om een medische metafoor te gebruiken: minstens zo gevaarlijk als ebola, het Marburg-virus, HIV, malaria en alle virusbedreigingen bij elkaar opgeteld.’


Xander

(1) Michael Mannheimer
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten. 

Reacties

willy op 27-07-2018 13:45

Ik heb dat altijd al gedacht, maar nooit durven schrijven! Shalom

Klaas Dijkstra op 27-07-2018 14:27

Helemaal terecht geformuleerd. Mijn complimenten aan u!!!

Nu nog iets bedenken / uitvoeren om alle linkse ratten aan te pakken.......

Ron op 27-07-2018 14:30

Zo zie je maar weer; er zit een plan achter! Een virus, dat onze samenleving stelselmatig ondermijnt, van binnen uitholt, en alleen maar zal kunnen leiden tot de volledige instorting van ons systeem. De enige mogelijkheid is om ons als individu te onderscheiden en de meerderheid in het kwade niet te volgen! Inclusief onze, in velerlei opzicht door links gedachtengoed besmette, en gecorrumpeerde overheid. Maranatha!

Jo op 27-07-2018 14:42

Ik schreef al eerder aan de kabinetsleden, en vooral Marketeer Rutte, en aan alle kamerleden van zowel eerste alst tweede kamer dat als ze honder jaar geleden hadden geflikt wat ze nu doen, door miljoenen ons vijandige islamitisch arabieren Nederland binnen te laten, en ook nog gratis geld, gratis huis, gratis gezondheidszorg, gratis onderwijs en wat al niet meer gratis geven, ze allemaal in een gekkenhuis zouden worden opgesloten en plat gespoten, omdat de psychiaters al snel door hadden dat er niets meer met hun viel te beginnen.

NB. Veel berichten die ik doorstuur aan het kabinet en eerste en tweede kamer komen trouwens niet aan omdat de systeembeheerder het kabinet-niet-welgevallige berichten blokkeert. Ik weet dat omdat de meeste kamerleden mij niet als spam kwalificeren en omdat ik er verscheidene per brief naar heb gevraagd ! Van de systeembeheerder krijg ik antwoord zoals ' Adres niet gevonden, je bericht is niet bezorgd, er is een probleem opgetreden bij je bericht' enz. enz. Ter controle heb ik bijvoorbeeld ook een artikel, geschreven door Geert Wilders zelf op de PVV-site, gestuurd naar alle PVV-kamerleden om te zien of het aankwam ? En wat was het resultaat, niet dus. Dit is volgens mij een overduidelijk bewijs dat de systeembeheerder, zoals ik al eerder zei, berichten aan kamerleden blokkeert. En als ik dit artikel van Xander doorstuur wordt het ook geblokkeerd.

Ron op 27-07-2018 15:15

Zo zie je maar weer; er zit een plan achter! Een virus, dat onze samenleving stelselmatig ondermijnt, van binnen uitholt, en alleen maar zal kunnen leiden tot de volledige instorting van ons systeem. De enige mogelijkheid is om ons als individu te onderscheiden en de meerderheid in het kwade niet te volgen! Inclusief onze, in velerlei opzicht door links gedachtengoed besmette, en gecorrumpeerde overheid. Maranatha!

gerard op 27-07-2018 15:16

ook maken ze van misdadigers slachtoffers en andersom. Nu vullen ze ook de wetgevende macht, de rechterlijke macht (D66 rechters in Ned. oververtegenwoordigd en dan met name het vrouwelijke deel) en ook de uitvoerende macht: justitie. Maar één ding is zeker: dat vuil gaat door tot het alles kapot gemaakt heeft en zij zelf in weelde de rest van hun verdorven leven slijten.

Hubo op 27-07-2018 15:35

Een zekere mate van schizofrenie lijkt me in algemene zin kenmerkend voor mensen.

Niet alleen linkse goedmensen of moslims.

Ik vraag me af of het inzicht van dr Rossiter verder reikt dan de klisjees vanlinkse mensen in tv series.

Daarom is de kans ook groot dat we op een rampzalige toekomst afstevenen.

andre op 27-07-2018 15:37

ik heb hier hartelijk om moeten lachen en klopt als een bus. Het ergste is dat de links mensch over de rug van de armzalige zelf hun poen als eerste verdienen/stelen/graaien (ja veel) maar als je dan vraagt om, noem maar een goede doelen project, zelf eens eurotje uit eigen zak bij te dragen dan kunnen ze dat niet. Dan blokkeert alles in hun hersenen.

maria op 27-07-2018 16:02

gerard op 15.16

helaas voor deze mensen krijgen zij daar hooguit 7 jaar de tijd voor

Econoom op 27-07-2018 16:18

Wie is deze psychiater.  Bestaat hij wel? Aan welke universitrit doceert hij? Waar heeft hij deze uitspraken gedaan?  Door welk onderzoek wordt dit onderbouwd? Zonder deze aanvullende informatie is dit nepnieuws.

 

Econoom, leest u het artikel wel goed en de bron. U kunt natuurlijk ook zelf wat onderzoek doen, domme vraag. The Liberal Mind - The Psychological Causes of Political Madness is door hem geschreven. Mod.

Wilma op 27-07-2018 16:25

Alle extremisten zijn gevaarlijk links of rechts gelovigen en ongelovigen, niemands politiek is de juiste voor iedereen, niemands geloof is voor iedereen, ik heb niets met links, midden of rechts ook niets met extreem links of extreem rechts. Heb niets met geloof, ik heb alles met weten, een intens contact met je oorspronkelijke zelf. Ik doe al heel lang niet meer mee met het sprookje van stemmen of verkiezingen, geef mijn energie weg aan zo'n doot mensen gemaakt systeem, dit systeem gaat altijd zijn eigen weg en werkt nooit maar dan ook nooit voor de mens. Vrede voor alle mensen welke achtergrond dan ook

grote henk op 27-07-2018 16:38

Aan  Jo, 14.42

Ben het helemaal eens. Ik deel je mening dat er meer aan de hand is. ik was ook  van mening dat als mensen zoals wij niets doen we medeschuldig zijn als het straks uit de hand loopt en daarom verplicht zijn naar ons zelf zoveel mogelijk te schrijven naar mensen die wat zouden kunnen veranderen. Ook mijn conclusie is dat wat je ook doet men niet of nauwelijks reageert. In mijn geval heb ik alle 2e Kamerleden en andere mensen die er politiek iets toe doen regelmatig een mail gestuurd (honderden) met vragen en mijn ongerustheid uitgesproken. In het meest gunstige geval krijg je te horen dat ze er nog op terug komen, Maar vervolgens hoor je nooit meer wat..

Ik denk dat we op moeten passen dat we doordat men niet antwoord op onze vragen  we ons zelf te kijk zetten en zelfs doorslaan uit frustratie. ---Net wat Xander schrijft . de duivel heeft reeds bezit genomen van die linkse goedmensen --- en hoe meer je doet hoe erger het wordt is mijn conclusie.

Laten we oppassen dat we ons niet laten verleiden door mee te gaan in hun gestoorde gedrag. Op het moment kijk ik alleen maar om me heen wie er reeds verknipt is en wie niet zodat als het straks uit de hand loopt ik weet bij wie ik moet zijn.

Het is inderdaad een ziekte. Misschien moeten we maar levensgrote advertenties zetten in de kranten om Nederland wakker te maken? wat vind jij…..

--- Dat heeft XN niet gezegd--- Mod.

Doordenker op 27-07-2018 16:48
Deze psychiater neemt me de woorden uit de mond.
En het is natuurlijk gemakkelijk om linkse gutmensch te zijn als je vanop je ‘moreel verhoog’ de rekening voor al je menslievendheid en solidariteit kunt doorschuiven naar ‘egoistische anderen’.
Als het op zelf betalen aankomt zet de gutmensch immers zijn zieligste gezicht op en heeft hij plots last van 'zwakke schouders'.
Linkse mensen zijn de parasieten van de samenleving, die zelf nooit hun steentje bijdragen maar integendeel leven van de steentjes die ze 'anderen' onder het mom van solidariteit verplichten van bij te dragen.
gerard op 27-07-2018 17:16

@   Maria 16.02 u. Dank voor het antwoord. Maar voor die zeven jaren beginnen, kunnen ze nog o zoveel kapot maken en zelf genieten.

Klaas Dijkstra op 27-07-2018 17:20

Beste Econoom,

U neemt een typisch links standpunt in, dat vandaag de dag zo herkenbaar is!

Mag ik u vragen of uw ontbijt vanmogen gesmaakt heeft?

Wat heeft u zoal tot zich genomen; "Bijdehandjes"?

Klaas op 27-07-2018 17:37

Deze psychiate heeft geen disciplinaire maatregelen ondervonden van zijn Orde?

Dat is een goed teken. 

ohje op 27-07-2018 17:37

Als mensen geen verband kunnen leggen tussen oorzaak en gevolg tja dan blijft domheid over.

Poppenkast op 27-07-2018 18:19

politiek Gutmenschen blijken steeds links gesubsidieerde individuen te zijn. Dat wordt door de politiek gepromoot, om zo hun vette politieke (bij)baantjes, ook van afgeserveerde politici,  veilig te stellen. Want, zoals de Partij voor de Allochtonen (PvdA) bewezen heeft gaan gelukzoekers/moslims op deze partij(en) stemmen. Dat is een wisselwewrking. Inmiddels blijven deze culturen van voornamelijk moslims forse aantallen kinderen verwekken. Dat is gelet op de natuurwetten funest. Vooral nu, door het milieu/droogte, grotere misoogsten en hongersnood te verwachten is. Dat zal tot sociale onrust en een financieel-economische collaps leiden. Zie als voorbeeld Turkeije, Sahellanden, Argentinie, Brazilie, Pakistan,Bangladesh enz. Die stromen straks op een brutale wijze hierheen.

Klaas op 27-07-2018 18:43

Bijna alle linkse mensen werken bij of voor de overheid als ambtenaar, goed betaald en je hoeft niet na te denken. Degenen die afhankelijk van ze zijn,  zijn verplicht om dat linkse gedachtengoed over te nemen. Anders krijg je geen opdrachten of word je geboycot. Linkse dictatuur.

Tom Hendrix op 27-07-2018 18:46

Steeds heb ik al verklaard, dat links/progressief en de islam, een giftige mix vormen. Dus helemaal eens met de conclusies in het artikel.

Cefas op 27-07-2018 19:52

Spijker op de kop. Het linkse multi-culti paradijs is een groot fiasco omdat de menselijke natuur door de zondeval door en door slecht is. God heeft in den beginne 70 volken benoemd met hun eigen woongebied. De linkse mens maakt er een zooitje van door alle grenzen open te gooien, alle volken door elkaar te mengen en er een multi-culti paradijs van te maken maar dat zal gegarendeerd uitlopen op een hel. 

Reinaert de Vos op 27-07-2018 21:32

@doordenker 27-7-2018 16.48

Beste doordenker, dit is een zeer juiste conclusie. Deze zeer verderfelijke linksen hebben ook een complete zieligheidsindustrie uitgevonden met een gigantisch verdienmodel mede bekostigd door u en ik welteverstaan eigelijk zouden ze gewoon als landverraders moeten worden berecht en mijns inziens na een wijziging in het Wetboek van Strafrecht de ultieme straf der straffen moeten krijgen dat geeft wat drukte bij de Rechtbanken maar het resultaat zal uitstekend zijn.

groet, Reinaert

Tom Hendrix op 27-07-2018 21:33

@Klaas: 18.43. uur. Precies wat U zegt Klaas. En deze linksen, zullen alles doen, om dat idiote gedachtengoed van hen, ons door "de strot", te duwen. Maar ook de kartelpolitiek, helpt daar graag aan mee. Vooral Rutte (VVD).

Bundy op 27-07-2018 22:26

@Jo op 27-07-2018 14:42

Ik heb enorm respect voor je acties , de resultaten spreken boekdelen .  Echte DDR-Democratie .

Patatje Oorlog op 27-07-2018 23:05

De gedachtegang van linksmensen is simpel: "Ik krijg mijn geld voor niets dus kan iedereen geld voor niets krijgen. Iedereen van de hele wereld. Waarom zouden alleen Nederlanders gratis geld moeten krijgen?"

Kees op 27-07-2018 23:59

Jo up . U kunt altijd uw berichten in  brief form naar de kamerleden zoals de PVV sturen . Of kunt U de post niet betalen .

Hubo op 28-07-2018 03:31

Ik weet niet of er een stukje bij het opstellen van mijn commentaar is weggevallen of dat het verwijderd is.Ik refereerde er nog aan dat 1500 tot enige duizenden jaren geleden in heilige geschriften er intuïtief nog wel eens blijk van werd gegeven,hoe het er met de menselijke psyche voorstaat en dat dat uiteindelijk naar alle waarschijnlijkheid wel op een ramp uit zou moeten lopen.

In de jaren 50 en 60 leek er in het absurdistisch theater en filmtitels als "It's a mad,mad,mad world" ook nog wel enig relativerend zelfinzicht aanwezig,maar met de opkomst en hegemonie van de neo darwinistische politieke en economische ideologie is dit vanaf de jaren 70 volledig teloor gegaan.

Als we goed door deze wereldpsychose komen,twijfel ik er niet aan,dat een nieuwe wereld uiteindelijk gebaseerd zal zijn op respect voor cultureel verschillende levenswijzen en een overheersende cultuur die gebaseerd is op de waarden en normen van de linkse goedmensen.Het is natuurlijk overduidelijk dat de psychose in de wereld zover doorgeschoten is,dat de tijd daarvoor nu niet rijp is.

Of zoals de professor bij mijn laatste tentamen ruim dertig jaar geleden al opmerkte:"Je kan niet als een lam in deze wereld leven."

Doordenker op 28-07-2018 09:14

@Patatje Oorlog. Links grabbelt onder het mom van solidariteit in de grote gemeenschappelijke pot zonder er ooit iets toe bij te dragen.

Samenkomsten van parasitaire linkse politieke partijen worden steeds besteed aan het zoeken naar de zuurverdiende centen van anderen om die centen te 'herverdelen' aan hun linkse achterban.

Op samenkomsten van linkse partijen heeft men het nooit over hoe hun leden zelf ook eens welvaart zouden kunnen creëren en daarmee eindelijk ook eens hun steentje zouden kunnen bijdragen aan de grote gemeenschappelijke pot.

marnix op 28-07-2018 09:20

Recent sprak ik aan de Belgische kust met drie Duitsers uit Saarland,

Saarbrücken centrum met hotels, souvenir winkels, restaurants zijn ingenomen door 'nieuwe Duitsers'. Die links dagelijks verheerlijkt.

De grens van Saarland is Frankrijk, waardoor ze omsingeld zijn door nieuwe Franse inwijkelingen. Meisjes worden in Saarland langs straat lastig gevallen en een avondwandeling is zéér af te raden.

Wat hier op dit forum komt is nog zeer educatief tegenover de verhalen van de drie pessimistische Duitsers die willen uitwijken naar een ander continent.

De politieke overname van het Duitse Rijk is volgens hen al een ver gevorderd staduim. Het is nu wachten tot de Arische bevolking wordt gedeporteerd en uitgeroeid in een civiele Europese oorlog. Links bewegingen zijn de perfecte media-poppen in een goed georganiseerde strategie met een destructief einde. Daarna kan men terug 30 jaar (Europa) opbouwen. Na de vernieling gaan de overlevenden het puin als hongerige slaven opruimen. Wat nu dagelijks voorkomt in heel het Afrikaanse continent. Proficiat Links.

joepdekat op 28-07-2018 11:27

Dus de nazi's waren super intelligent of zijn we ineens vergeten wat ze ons hebben aangedaan.

Men vergeet snel en leg dat maar eens uit aan mijn moeder van 84 die haar ouders nooit heeft gezien omdat ze zijn omgebracht door dat rechtse nazi tuig.

Het waren niet de linkse mensen die ons volk de gaskamers hebben in geduwd de meesten mensen moeten zich kapot schamen voor hun reactie hier.

Henk op 28-07-2018 12:37

"Linkse goedmensen zijn klinisch geestesziek en zouden in een gesloten inrichting thuishoren". Het overgrote deel van degenen die onze kinderen vormen en wegwijs maken in de wereld, de leraren op school dus, vallen hieronder. Dat geeft te denken, vooral over hoe onze jeugd wordt 'opgevoed'. Die worden ook allemaal links.

Doordenker op 28-07-2018 14:30

@joepdekat. Een nazi is een aanhanger van het nationaalsocialisme. Het nationaalsocialisme is de ideologie waarop, tussen 1933 en 1945, in Duitsland een totalitaire dictatuur was gebaseerd. De grondlegger van het nationaalsocialisme was de oorspronkelijk Duits-Oostenrijkse politieke provocateur, populist en latere dictator van Duitsland Adolf Hitler, die ook aan het hoofd stond van de politieke partij waarin het nationaalsocialisme zich georganiseerd had: de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP).

(Bron: Wikipedia)

Het waren dus wel degelijk linkse mensen die het volk de gaskamers hebben ingeduwd... en het zijn linkse mensen die ons thans proberen wijs te maken dat de nazi partij een (extreem) rechtse partij zou geweest zijn...

Tom Hendrix op 28-07-2018 15:01

@joepdekat:11.27. uur. De Nazi Partij was Links, dat heeft de Nazi Goebbels zelf verkondigd. Dus uw opvatting snijdt geen hout.

Klaas Dijkstra op 28-07-2018 15:25

 

Beste Joepdekat,

Uiteraard vind ik het vreselijk wat uw moeders ouders zijn aangedaan! U en uw moeder hebben oprecht alsnog mijn medeleven.

Maar ikzelf ben binnenkort 70 jaar en heel mijn leven zijn er mij dingen verteld en getoond over de 2e wereldoorlog die ik zonder meer voor "Waarheid" aannam, omdat immers mijn schoolmeester, mijn schooljuffrouw enfin, mijn hele leefomgeving die vreselijke verhalen vertelde.

Beste Klaas Dijkstra, de documentaire waarnaar u verwijst ( is verwijderd) is een bekende tactiek om de Joden weer de schuld te geven van alles en de Holocaust te bagatelliseren en ontkennen. Mod.

P.De Hoog op 28-07-2018 18:58

Wat een simpel mens is deze psychiater, zijn empathisch vermogen schijnt zich nog in een amfibiestadium te bevinden, "hebben wel meer mensen last van".

Als iemand zich niet kan verplaatsen in de verschikkelijke ervaringen die de meeste vluchtelingen hebben meegemaakt, dan ben je een arm mens.

Ik ben het eens met joepdekat zijn schrijven, nazisme niets met socialisme te maken

lees onderstaande link hierover,

https://joop.bnnvara.nl/opinies/de-nazis-waren-geen-socialisten-en-evenmin-links

Klaas Dijkstra op 28-07-2018 21:03

 

Beste Doordenker,

Dit is een schot midden in de roos m.b.t. uw reactie!

Ik zou uit de grond van mijn hart willen, dat mensen niet als een kuddedier blindelings achter elkaar aan lopen en dan uit stommiteit altijd weer dezelfde roeptoeter gebruiken wat betreft hun mening. Het is niet eens hun eigen mening neeeeeen, men loopt als een dwaas achter de grootste nietszeggende schreeuwers aan!

In dit geval uiteraard de "Linkse" schreeuwers, waaruit gebleken is dat zij degenen zijn die verantwoordelijk zijn voor de “Honderden miljoenen” doden en aankomende doden op deze wereld.

Deze vreselijke mensen hebben werkelijk een ziekelijk ongeneselijk geweten, dat blijkt uit de hele wereldgeschiedenis. Maar wanneer men kleur moet bekennen heeft de ander het altijd gedaan of de religies. Maar nogmaals: altijd die ander!

Ene @ P. De Hoog, welke tussen bovenstaande reacties staat, is ook weer zo'n gevalletje Links die het wel is even zal zeggen c.q. beter weet. Komt met een leugen-linkje aanzetten van de site Joop.nl, de grootste laaielichter bende op internet en tegenwoordig meer en meer naar de achtergrond verdwijnt.

 

Niet persoonlijk aanvallen, zie siteregels, aangepast. Mod.

Klaas Dijkstra op 28-07-2018 23:16

Sorry Mod, Maar zo gaat dan nu eenmaal in het heetst van het geschreven woord, als dergelijke mensen denken alle wijsheid in pacht te hebben Bah, Bah, Bah!

marnix op 29-07-2018 04:59

Joep ik respecteer uw opmerking. De Nazi's hebben vele miljoenen families, volkeren, onschuldigen op een gruwelijke manier omgebracht. Waarom zijn miljoenen Duitsers beginnen stemmen voor de Volkspartij en moorden? Door te communiceren kunnen we misschien een civiele oorlog vermijden.

Op Xandernieuws forum kun je nog een reactie plaatsen, zonder dat je opgepakt wordt door Staatspolitie. In vele landen socialistich steden is dit Nu levensbedreigend.

Recent loopte mijn vrouw een apotheek binnen in Baq Colombia centrum voor babypoeder te kopen voor een jonge mama met een schreeuwende en uitgemergelde baby bedelend op de grond, gevlucht uit Venezuela.

Ik citeer de woorden van de mama met de baby in lompen gekleed: Ik sterf nog liever in de straten van Barranquilla Colombia met mijn baby (50 graden in de zon), of terug gaan naar Venezuela. Waar socialisme reeds een generatie de plak zwaait. Uiteindelijk elke vorm van Socialisme  stopt in een dictatuur met een rivier van mensenbloed. Chavez en Maduro zijn ook verantwoordelijk voor zeer actuele genocides. Waar geen woord over gerept wordt in onze media.

Sociaal zijn is iemand helpen, zoals die mama en die baby in Barranquillla. En niet op een Europese socilaistische partij stemmen.

Blijkbaar is deze topic een succes, aangezien er reacties komen van beide partijen. Konden we maar meer samen aan tafel zitten en communiceren als mensen, het is zeker niet de bedoeling om haat te zaaien. 

Wilma op 29-07-2018 16:42

Beste Klaas Dijkstra ik vind mijzelf en mijn gevoelens over wat er speelt in deze wereld, alles is omgekeerd, alles we je hoort op het nieuws via de kranten, tv en radio is omgekeerd. De werkelijkheid krijg je zelden te horen. Dat heb ik ook na jaren van onderzoek uitgevonden. En geloof is precies wat ht zegt; geloof en niet weten

Rode Wouw op 29-07-2018 18:21

"‘Goedmensen horen niet in de politiek thuis, maar in een gesloten psychiatrische inrichting,’

Zeer gevaarlijke denkwijze. Anders denkenden willen opsluiten. Ligt een dergelijke denkwijze niet aan de basis van welke dictatuur dan ook? Nee, eerst de strijd in woord en geschrift.

De zondige mens is het probleem en die heeft redding nodig.

Reinaert de Vos op 29-07-2018 21:21

@Rode Wouw 29-7-2018 18:21

Goedmensen horen niet in een psychiatrische inrichting thuis. Die horen in de gevangenis wegens landverraad

Klaas Dijkstra op 30-07-2018 12:51

Beste Moderator,

Ik respecteer ieder zijn mening in de hoop dat een ander ook mijn mening zal accepteren.

U vermeld in uw bericht; Beste Klaas Dijkstra, de documentaire waarnaar u verwijst ( is verwijderd) is een bekende tactiek om de Joden weer de schuld te geven van alles en de Holocaust te bagatelliseren en ontkennen. Mod.

Ik heb voor mijn antwoord aan u maar 1 regel uit de Bijbel nodig en niet om mijn gelijk te halen, maar dat er ook een andere waarheid mogelijk kan zijn!

Het was Jezus/Yeshua Zelf die in Openbaring 2:9 en 3:9. waarschuwde “Pas op voor Joden die zeggen dat ze Joden zijn, maar die liegen, zij zijn de Synagoge des Satans.”


Dan moet u de gehele tekst lezen om te begrijpen waar het hierom gaat. En wel om het geloof in Jezus Christus, dat was het knelpunt. Het feit dat u juist die tekst gedeeltelijk citeert zonder de samenhang van het geheel wekt de indruk dat u zoekt naar redenen om de Joden in een kwaad daglicht te stellen, oftewel een antisemitische houding.
U heeft het over het respecteren van een andere mening maar u misbruikt dit als dekmantel voor uw antsemistisme met daarin verweven ontkenning Holocaust. Gasten met dit gedachtegoed zijn hier niet welkom, zie siteregels. Mod.


Allen: geen inhoudelijke geloofsdiscussies. Mod.

Bruce op 30-07-2018 16:14

Aan Klaas Dijkstra: 

Wat ben jij een ziek mannetje zeg. Om linkse mensen van 100en miljoen doden te betichten. En dit zou door de geschiedenis wel blijken? Waar heb je het over? De mensen die miljoenen doden op hun geweten hebben waren volgens mij best rechts (Hitler bijvoorbeeld).

Voor de rest is dit artikel echt te krankjorum voor woorden. Xandernieuws dat anderen van geestesziekte beschuldigt. Sterker nog, dat laat het anderen doen, door een andere te citeren. "ik was mijn handen in onschuld". Waarom post Xandernieuws niet berichten van anderen die rechtse extremen van geestesziekte beschuldigt? Of mensen die menen dat Trump of Wilders gek in de kop zijn?

Als er een geestesziek is dan is het Xandernieuws wel, en de mensen die dit nog overeind houden. Steeds maar weer schreeuwen naar linkse mensen, naar het vaticaan, naar moslims, naar evangelisch christenen. Met andere woorden, steeds maar weer schreeuwen naar mensen met een andere mening. Dat zijn de slechteriken en mensen die zoals Xander(nieuws) denken zijn de goeden. Dan ben je pas geestesziek. Vooral als je dan beweert dat linkse goedmensen in een gesticht horen.

Goedmensen, ook weer zo'n typisch rechtse term. Als linkse goedmensen Alles goedpraten en niet eerlijk naar de feiten kijken. 

Dit artikel zal niet worden gedoogd door de nazi's/moderators alhier maar dit is voor de mod die dit leest. Schaam jullie diep met het links en rechts tegen elkaar uitspelen door allerlei hoaxes te posten alszijnde waarheid, links en rechts tegen elkaar uit te spelen en te doen alsof jullie de waarheid in pacht hebben en anderen altijd maar liegen. En ga geen mod meer worden van deze site, liever ten halve gekeer dan ten hele gedwaald luidt een bekend spreekwoord.

 

Beste Berjan, alias Bono en Bruce, deze site publiceert Ander nieuws uit verschillende bronnen, zoals een psychiater, die zijn onderzoek weergeeft.Als u dat niet kunt vedragen, zoek dan een ander blog op en waar u naar hartelust mag schreeuwen en uitschelden. Zie siteregels. Mod.

Bruce op 30-07-2018 19:39

Beste moderators. Typisch dat u zegt dat ik mag schreeuwen en uitschelden. Terwijl ik dus precies doe wat jullie doen. Maar als het tegen de linkse mensen is gericht dan is het toppie joppie, maar als mensen jullie uitmaken voor geestesziek dan is het land te klein zeker? Dan verwijst u naar de siteregels. De regels die u zelf aan de spreekwoordelijke laars lapt. Echt, niet te filmen dit.

En als ik het heb over geestesziek dan heb ik hier wel een goed voorbeeld van. Namelijk de manier waarop deze site al jaren lang andersdenkenden wegzet en gelijkgestemden prijst. De manier waarop al jarenlang de paus en het vaticaan van van alles beschuldigt wordt, de manier waarop moslims over 1 kam geschoren worden en volgelingen van de duivel worden genoemd, de manier waarop linkse mensen weggezet worden en zo kan ik wel doorgaan. Als je al jaren lang dezelfde strijdt tegen de molens voert dan kan je toch ook een beetje ziek worden genoemd?

Tevens is het wel toevallig dat mijn bijdrage door de commisie is gegaan, meestal worden mijn vriendelijke teksten (mijn spirituele teksten die zowel goed zijn voor christenen,joden,moslims,hindoes,boeddhisten en atheisten) geweigerd bij de deur door moderators. En dan Xandernieuws maar wenen over de linkse censuur die er zou zijn.....

 

Bruce, dit was uw laatste post hier, u bent hier niet meer welkom. Het ga u goed. Mod.

Juul op 30-07-2018 19:57

Ben ik even blij dat ik mensen ken die niet in voor een politieke partij kiezen. Ik ken verder mensen die in een sociaal huurwoning leven (mensen die vaak toeslagen krijgen, ook overheid die mee betaald), mensen die op 1 inkomen in een koophuis wonen ( en meestal koop subsidie krijgen, ook overheid die mee betaald), mensen die reeds hun koophuis hebben afbetaald, mensen die huren vrij sector etc. (en geen oveheid bijdrage krijgen) en een aantal mensen die hun koophuis zelf gebouwd hebben, zoals o.a. een broer van mij. En ik ben tegen psychiatrie en opsluiten van een bepaalde groep mensen ben ik sowieso falikant tegen( in een inrichting.) Toelichting heb ik nu geen tijd voor. 

Rode Wouw op 30-07-2018 20:33

@Reinaert de Vos op 29-07-2018 21:21 :

tsja, het woord goedmensen is een leuk vindinkje, maar bij nader onderzoek kan men er weinig mee. Soms kan er een nieuw woord worden gemaakt dat funktie en betekenis heeft.

In het geval van "goedmensen" kan men weinig met het woord. Goed en mensen aan elkaar plakken? Er valt geen goede definite van te maken. Wat voor de een goed is is verkeerd voor de ander. Mensen is een algemeen begrip voor een bepaald schepsel. Mensen kunnen allerlei gedragingen hebben, die een bepaalde uitwerking kunnen hebben op andere mensen.

Het begrip goed moet ook nader worden gedefinieerd. Wat verstaat de spreker onder goed?

Naar mijn idee is goedmensen dus een disfunktioneel woord. Woordenboeken lijken het ook niet veel op te nemen.

Goedmensen moeten in de gevangenis lijkt dan ook een disfuntionele zin te zijn.

ottoman op 02-08-2018 12:27

wat ik interessant vind is wel dat linkse op zich van verschillende landen samen kunnen.

maar rechtse totaal niet, dus de ene recht is alleen goed want rechts van n andere taal en cultuur gaat te ver haha 

is dat eigenlijk wel wat God bedoeld? jezus zag liever zendelingen over de grenzen dan poortwachters op de grenzen.

Doordenker op 04-08-2018 13:13

De voorgewende solidariteit en het schijnheilig humanisme van linkse goedmensen blijven maar duren zolang ze rekening daarvoor niet zelf hoeven te betalen maar die kunnen doorsturen naar 'anderen'.

Zodra de rekening niet meer kan doorgeschoven worden naar 'anderen' en de linkse goedmensen de rekening zelf moeten betalen, verdwijnt hun humanisme en solidariteit onmiddellijk als sneeuw voor de zon.

Janne keer de Vries op 04-08-2018 14:49

Is dit een christelijke site of ben ik verkeerd ingelicht?

Doordenker op 04-08-2018 16:17

@Janne keer de Vries. Ik kan uiteraard niet voor Xander Nieuws spreken maar volgens mij dit is alleszins geen site die er zich voor inzet dat onze eigen christelijke samenleving, als gevolg van massale immigratie uit derde wereld landen, uiteindelijk verdwijnt en vervangen wordt door een linkse multiculturele samenleving met de Islam als dominante cultuur/religie/ideologie.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl