Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Euro crash weer dichterbij: Kapitaalvlucht uit Italië op gang gekomen

Italiaanse bankensysteem –en daarmee dat van de hele eurozone- is feitelijk failliet – Duitsers, Nederlanders en Finnen moeten opdraaien voor toekomstig bankroet

 
Afbeelding: Getty Images (2).

Weggehouden uit de massamedia –voor een aanzienlijk deel omdat die er toch niets van begrijpen-, maar onverbiddelijk dichterbij komend, is de al jaren gevreesde megacrash van de euro en eurozone. Uit de laatste TARGET-2 cijfers blijkt dat de grootste angst van Duitsland en Nederland waarheid aan het worden is. De zuidelijke schuldenstaten, vooral Italië en Spanje, zijn alleen al aan Duitsland nu het ‘magische’ bedrag van een slordige € 1 biljoen (duizend miljard euro!) schuldig. Desondanks doen de meeste mensen, zelfs establishment economen, alsof dat allemaal niets te betekenen heeft. Een centrale bank kan immers gewoon de geldpersen aanzetten om het probleem op te lossen? Dat heeft in landen zoals Zimbabwe, Argentinië en Venezuela, en straks ook Turkije, ook heel goed gewerkt.

 

Paolo Savona, de minister van Economische Zaken van de nieuwe ‘populistische’ regering van Italië, schokte Brussel onlangs opnieuw door in het parlement nogmaals te suggereren dat Italië zich moet voorbereiden op een uittreding uit de eurozone. De (bijna) € 1 biljoen – waarvan een krappe € 500 miljard van Italië- zullen namelijk nooit kunnen worden terugbetaald, en zullen dus op zeker moment moeten worden weggewerkt met een bailout door de centrale bank.  

Gevaarlijke onzin

In veel kranten en online media zult u experts lezen die beweren dat TARGET-2 slechts een intern betalingsverrekeningssysteem van de eurozone is, dat enkel ‘op papier’ bestaat, dus op de balansen van de centrale banken van de lidstaten (en de ECB). Met de ‘echte economie’ zou het allemaal niets te maken hebben.

Wat aperte en gevaarlijke onzin is. In realiteit laat het TARGET-2 systeem zien in welk land de leningen en kredieten van de banken (aan bedrijven en particulieren) niet meer kunnen worden terugbetaald. Hoe dieper een land in de TARGET schulden wegzinkt, des te groter is het risico dat de banken –net als destijds in Cyprus en Griekenland- moeten worden ‘gered’. Zoals in die landen was te zien gaat dat altijd gepaard met kapitaalcontroles en/of een ‘bail-in’, oftewel een gedwongen ‘bijdrage’ aan deze ‘redding’ van alle rekeninghouders.

Italianen begonnen met geld van banken afhalen

Italiaanse rekeninghouders zien de bui daarom al hangen, en zijn begonnen met het weghalen van hun geld bij de banken. Dit is de echte, harde realiteit. Mensen zijn terecht bang dat ze hun geld kwijtraken. ‘Iedereen die zijn geld op een Italiaanse bank laat staan, is een idioot,’ vindt analist Mike Shedlock, die destijds dezelfde waarschuwingen gaf voor Griekenland, voordat het daar inderdaad helemaal mis ging.

Het beleid van de ECB –geleid door Mario Draghi, een Italiaanse bankier- laat klip en klaar zien dat het Italiaanse bankensysteem insolvent is (= feitelijk failliet, maar (nog) niet officieel). Vanwege de enorme bedragen kan rustig worden gesteld dat met het Italiaanse het hele bankensysteem van de eurozone insolvent / quasi failliet is.

Gewoon de geldpersen aanzetten?

En wat kan een centrale bank dan nog doen om het officiële bankroet te vermijden? De geldpersen aanzetten – een simpele oplossing, vinden tegenwoordig veel mensen, zelfs degenen die economie hebben gestudeerd. Dat is dan ook precies wat de ECB al jaren doet: digitaal de schulden van met name de zuidelijke staten opkopen, met tientallen miljarden per maand. Dat dit rechtstreeks tegen de afspraken in het Verdrag van Maastricht ingaat, daar maalt inmiddels niemand meer om.

Laat staan dat ooit nog aan de reden waarom die afspraken überhaupt werden gemaakt wordt gedacht, namelijk om te voorkomen dat de inwoners andere landen –in dit geval Duitsland, Nederland, Luxemburg en Finland- garant moeten staan voor de schulden van de rest. En die ‘rest’ bestaat inmiddels ook uit Frankrijk en Oostenrijk, landen die enkele jaren geleden nog (net) aan de positieve kant van de TARGET-2 balans stonden.

Crash gegarandeerd, de vraag is alleen wanneer

Zoals met zoveel afspraken en verdragen in de EU en eurozone is het Verdrag van Maastricht dus feitelijk stilletjes in de prullenbak gekieperd. Als zelfs economen vinden dat er niets mis is met het aanzetten van de geldpersen –kijk wat dit landen zoals Zimbabwe, Venezuela, Argentinië, en straks ook Turkije, heeft opgeleverd-, dan is er geen redden meer aan, vrezen wij.

Dan maakt het ook niet meer uit hoe hoog de TARGET-2 bedragen oplopen: nu € 1 biljoen, straks het dubbele, het viervoudige, enzovoorts. Het is enkel wachten op het fatale moment dat de wereld het vertrouwen verliest in de euro. De klap die dan volgt –over een maand, of over 5 jaar- zal de EU hoe dan ook in totale chaos, en honderden miljoenen Europeanen in diepe armoede storten.

 

Xander

(1) MishTalk via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy . op 13-07-2018 14:27

Italie het land van de migrant te paus, het migrantenvraagstuk is voor Italie een dure zaak, daarom vraagt men een spreiding . Voor mij is het simpel, geen enkele economische migrant nog toelaten en ook geen Syrische migrant meer wat de oorlog is daar bijna afgelopen, ik verneem nu juist dat vele terug keren naar hun land en dat is ook te bedoeling van oorlogsmigrant , oorlog gedaan zoveel mogelijk naar hun land, behalve zij die een partner vonden en getrouwd zijn wat in de tweede oorlog ook voorkwam! dat Italie aan te afgrond staat is niet moeilijk, het migranten kwestie kost handen vol geld , maar het is hun schuld, ze blijven ze maar binnen halen, en wie zal er rijk aan worden, te mensensmokkelaars, !!! Shalom

loeky123 op 13-07-2018 14:41

ach dan gaat het klimaat akkooord teminste niet door, poen is op.

Dago op 13-07-2018 15:03

Er komt geen crash: de schulden zijn inkomsten voor de bankiersnaties Duitsland en Nederland. Er gaat nog meer rijkdom worden gecreeerd, juist door schulden. Italie kan net als Portugal een perpetuele lening krijgen. Die 1 biljoen maakt van Duitsland de nieuwe grootmacht in de Westerse wereld.

joepdekat op 13-07-2018 15:07

Dat de euro een keer gaat knallen daar zijn we het wel over eens.

Maar het probleem blijft er is bijna geen alternatief want de dollar of de Chinese renminbi zijn ook niet echt een optie.

Soms is een munt te groot net zo als sommige banken die zijn te groot om omgevallen.

Dus in plaats van de problemen aanpakken modderen we maar voord met alle gevolgen van dien men is meer bezig om zich in te dekken dan men bezig is met oplossingen.      

mijn mening op 13-07-2018 15:19

De meeste Italianen denken anders over. Vooral nu het team van Juventus, Ronaldo voor 150 miljoen heeft gekocht, zodat de familie Agnelli, die al eigenaar is van Fiat, een verdubbeling kan behalen met aandelen op de beurs.

Cefas op 13-07-2018 15:29

De EU-toren van Babel, die tot de hemel scheen te reiken, wordt tot de grond toe afgebroken. Waarom? Hoogmoed komt voor de val. 

Shadow1100 op 13-07-2018 16:54

En als dan Zuid-Europa merkt dat er niets meer van Noord-Europa te halen valt, zeggen ze dag met het handje en misschien zelfs nog wel bedankt. Juncker, ik zou er nog een paar op nemen als ik u was (tegen die nare rugpijn weet u wel...). 

Shadow1100 op 13-07-2018 16:57

Cefas 15:29 Bij Juncker is het meer de Hooghoudt..... die voor zijn vallen komt. Maar ja, dan is Mark -Pineukio - Rutte er wel om zijn (straks nieuwe) baas te ondersteunen en te zeggen dat deze zo'n rugpijn had........

Future op 13-07-2018 17:27

Shadow, je weet toch wel dat pappen en nathouden goed werkt tegen rugpijn!

van buiten op 13-07-2018 18:42

Alle munteenheden waar dan ook ter wereld zullen hier onder lijden.

Alles is een spel.

Maar er is op dit moment een volk aan het ontwaken,en dat zijn de Amerikanen, en zij eisen de waarheid het ziet er naar uit dat er een beweging is ontstaan die nog vele malen groter wordt dan de Vietnam opstand, ken raar lopen mensen.

Tom Hendrix op 13-07-2018 19:20

Gezamelijk de "bietenbrug op", ja, gezellig. En dat hebben we te danken aan het waanzinnige experiment de eu(ssr) en de vermaledijde euromunt. Maar ja, de grote massa blijft maar stemmen op de partijen en leiders die dit gewoon laten gebeuren.

Cale op 13-07-2018 19:27

Brazilie niet te vergeten. Ik heb het aan den lijve ondervonden gedurende eind jaren 80, begin jaren 90. Een inflatie van 2000%. Eerst werden de bank tegoeden bevroren zodat niemand meer aan geld kon komen en dus de criminaliteit gigantisch groeide; zowat iedereen ging stelen of erger, want je kon niets kopen zonder geld. En plots werd de munt, de Cruzado novo gereset naar de Cruzeiro. 1 op 1 met de USD. Met als gevolg dat voor de toeristen op de Copacabana een kopje koffie 20 dollar kostte. Met de nieuwe president Melo, zwaar aan de coke en een bloeiende romance met zijn vrouwlijke minister van financien was de situatie in dat land een onbeschrijflijke puinhoop. We doen het in de EU wat deftiger maar op dezelfde manier. Onze president Juncker is zwaar aan de drank, het EU parlement wil geen controle op haar uitgaven en de ECB geld persen draaien volop. Dit gaat dus fout, nee, is al fout.

Rienus op 13-07-2018 19:39

Er is simpelweg geen andere oplossing. Als de waarheid verteld wordt is het sprookje uit en wordt je als politieke partij weg gestemd, dus stel ik maar de vraag. Wie geniet er nou niet van dit prachtige weer?

Ken op 13-07-2018 20:01

De Amerikanen zijn wel degelijk aan het ontwaken zoals hier boven iemand vermeldde, alleen wil de media ons andere dingen laten geloven. Ze stellen alles in het werk om Trump slecht te praten terwijl de echte nietsnutten hier het zogenaamde Europa leiden. Ik ben beschaamd om Belg en Europeaan te zijn simpelweg hoe onze pamperpolitiekers in Brussel zich gedragen alsof ze het warme water uitgevonden hebben.

Ik walg van die nest in Brussel en ik kan mij doodergeren als ze op de proppen komen met onozele praatjes.

Het leven wordt alleen maar duurder en duurder door de Euro. De Europeanen leven ver boven hun stand. Men wilt alles hebben maar ze willen niet werken voor hun loon. Alles moet vanzelf komen. Het overgrote deel van de bevolking teert op erfenissen en spaarpotjes vergaard door de ouders. Men zit hier op Trump zijn kap tot hij voor hun staat, dan vliegt de angst bijna tot achter hun oren van de schrik (sorry Mod voor mijn taalgebruik!).  aangepast. Mod.

Trump for president off Europe!

grote henk op 13-07-2018 21:47

https://www.youtube.com/watch?v=4Pjs7uoOkag

#WalkAway Campaign- Why I Left Liberalism & The Democratis Party

Poppenkast op 13-07-2018 22:00
Gevaarlijke ontwikkeling voor spaarders en depositohouders bij E.U./€.banken, door E.U. Gerechtshof bevestigd.
 
Zoals door mij verschillende malen naar voren gebracht, blijkt het deposito garantie stelsel een door de €urocraten bedachte truc.
 
Zoals bekend dienen alle E.U. banken garant te staan voor aan hun toevertrouwde (spaar) middelen.
 
Niet de Centrale Banken of overheid is aansprakelijk voor confiscatie van spaargelden bij faillissement van een bank, maar de kleine spaarder.
 
Hij is zijn (grotendeels) geld kwijt en dat is na klachten van deposito houders en spaarders uit Cyprus, door het hoogste E.U. Gerechtshof thans bevestigd.
 
Zoals deze week bekend werd, hebben de grote banken in Nederland de spaarrente van een schamele 0,05 naar 0,03% verlaagd.
 
Dit met dank aan de door de €urocraten aangestuurde E.C.B. welke de gemanipuleerde rente kunstmatig laag houdt en zo aanstuurt op een forse inflatie/koopkracht verlies van spaargeld.
 
Zoals recentelijk gemeld is de inflatie op koopwoningen, huren,energie,zorg en thans ook levensmiddelen/eerste levens behoeften, zeer fors gestegen.
 
Niet alleen de nagenoeg 0% rente, maar ook de vermogens rendement heffing en de meer dan 2% inflatie, maken sparen risicovol.
 
Daar bovenop komt nu dan ook nog de bevestiging van Het E.U. gerechtshof, dat de banken, via speculatie verliezen en uitkering bonussen van banken, spaargeld vrij waardeloos maken.
 
Feitelijk is hier sprake van het goedkeuren door de overheid, van  diefstal, van spaargeld, bedoeld als aanvulling voor behoeftige ouderen en reserve voor overlijdens kosten!
 
En dan propagandeert de politieke overheid ook nog dat de bevolking als aanvulling op haar (schamel?) pensioen voor straks, extra moet sparen!!
 
Het is niet verwonderlijk, dat de €urocraten weinig draagvlak bij de bevolking meer hebben en dat kan een gevaarlijke episode inluiden
 
Zeker nu globale verhoudingen met de V.S.,Rusland, Turkije,Brexit en China opgeschud worden.
 
Het onsamenhangende chaotische beleid van de E.U., vooral m.b.t. beveiliging van grenzen en ongebreideld toelaten van gelukzoekers, zonder documenten en de enorme schuldenberg, bevestigd het failliet van dit systeem.
 
Wanneer er een (globale) crisis op de financiële markten uitbreekt, is dat de genade klap voor het incompetente, via corrupte (politieke)benoemingen, opgezet Brusselse E.U./€ systeem.

Poppenkast: is deze tekst van uw eigen hand of heeft u dat gekopieerd en geplakt ? Dit i.v.m auteursrechten en schadeclaims. Gelieve snel een reactie van u. Mod.
Gerard op 13-07-2018 22:33

@ Henk op 13-07-2018 14:51. Inderdaad is het zoals u schrijft. Des te triester... Groet van Gerard.

wijngaards op 13-07-2018 23:34

Le spread de 10- 2 year gaat in rechte lijn naar nul sinds dec 2017 .

zoals de grafieklaat zien op de volgende link

http://chevallier.biz/ is dat eind augustus het gaat beginnen.

https://www.google.fr/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwig-KfPgZ3cAhVJuhQKHbzYDIkQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fhumblestudentofthemarkets.com%2F2016%2F05%2F23%2Fyield-curve-correlation-vs-causation-edition%2F&psig=AOvVaw06oQvhG9MYHwn3wzIivS9m&ust=1531603434654778

wanneer je nu de grafiek van de zonneaktivieteit neemt over 45 jaar en de spread voor de zelfde periode dan zijn de bijde ocilaties bijna synchroon op een kleine hysterezes na en komt ook overeen met de elfsteden tocht.

http://www.nomdundieu.com/Nederlands/8.3.1%20Klimaat%20en%20historie.htm

HE op 14-07-2018 00:00

De  huidige financiele zeepbel moet wel binnenkort klappen want "Project L.U.C.I.D -- Het 666 Universeel controlesysteem van het beest"  moet ervoor in de plaats komen.

M.a.w de invoering van het 666 merkteken van het beest in (of op) de rechterhand of voorhoofd staat voor de deur...

En de wereld is er inmiddels rijp voor.

Zie: http://www.openbaring.org/lucid.html

KG op 14-07-2018 00:05

Vraag me af hoe Nederland dat gaat opvangen. Defensie moet op korte termijn naar 2%, geen gasinkomsten uit het noorden meer en de nodige schadeclaims plus de transitiekosten naar het alternatief voor gas.  De schattingen aan Brussel gaan omhoog en de inmense kosten van massa immigratie uit cultuurvreemde landen zonder arbeidsethos komen er ook aan. Handelsoorlogen zijn  onvermijdelijk  geworden en daar zijn wij als doorvoerland extra kwetsbaar.  

Vorreltie op 14-07-2018 00:12

Italie, is juist slim,  Als je weet , dat de euro ten ondergaat, dan moet je juist zoveel mogelijk schulden maken.  dus veel lenen aan bedrijven etc.., die kunnen dan investeren, en staan dan sterker... klapt de euro, dan hebben  ze hun buit binnen..

Na een euro crash, wordt de boel gereset, en begint alles weer op nul.  (als bedrijf etc.. ben je dan spekkoper).   tja is een oud spelletje van het oude geld.

Wim op 14-07-2018 01:22

Geef nog i.v.m. vorige verslagen in de website van Rubriek van de" Russiche kerwapens" belangrijke toevoeging van degene die het ernstige willen nemen, (http://newsmonkey.be/article/89814) zie ook, (https://blog.globalforestwatch.org/data/2017-was-the-second-worst-year-on-record-for-tropical-tree-cover-loss) Via chrome ook kan vertalen. Het is wel extra toevoeging, maar wel belangrijk voor degene die nog weinig kennis van hebben of teveel nog zouden twijfelen van hoever het al gevorderd is.

gust op 14-07-2018 01:36

ken - volledig met je eens    wat een wereld

Tom Hendrix op 14-07-2018 07:23

@Poppenkast: 22.00. uur, op 13/7. Klopt volledig.

@HE: 00.00. uur. Mee eens, het is een demonisch geheel.

JP op 14-07-2018 07:29

De goudprijs is ook aan het dalen, nog even en je krijgt het bijna voor niets.

marnix op 14-07-2018 08:30

Met alle politieke spanningen waar de EU wordt in een spinnenweb gedropt, komt Europa in een moeilijke parket met zijn buren.

Italië transfereert geld naar andere continenten, burgers halen hun geld af. Dit is een duidelijk signaal dat er in de eerste 15 jaar een (burger)oorlog komt. De banken nemen stuk voor stuk alle cash weg in onze samenleving, eens dit cash geld op papieren bankafschriften staat. Komt er een goed georganiseerde chaos, met 1 druk op de knop zal het digitaal geld verdwijnen..., Bank Magic uit de zwarte hoed. Hetzelfde senario zoals voor de Wereld Oorlog. We moeten meer in de geschiedenis kijken, en eens tijd maken om met de laatste ouderen te babbelen die de oorlog hebben meegemaakt.

Wat is er met de burgers hun centen en spaar reserves gebeurd toen de oorlog uitbrak?

De grootste angst van de EU-leiders (banken) is dat mensen hun spaargeld afhalen, in de komende jaren, gaan cash afnames van bankrekeningen zeker gelimiteerd worden. 

De Media dirigeert het concert, tot de laatste minuut.

Ernie van de Wal op 14-07-2018 12:09

Er is nog 1 alleraardigst probleempje, dit: http://925.nl/archief/2018/06/27/deutsche-bank-heeft-er-weer-zin-in-gaat-naar-eur-4826593900000000000-in-vooral-otc-derivaten-925-riskmanagerstopic/

Als de mislukte eenheidsmunt niet in Italië uit elkaar knalt zorgt dit probleem er wel voor.

Verhaal in 1 notendop: De Deutsche bank heeft voor 60.000 miljard (laat dat getal eens tot je doordringen) aan derivaten. De aandeelhouders hebben er geen vertrouwen meer in en als de boel uit elkaar knalt, wat bij de e.k. economische crisis onvermijdelijk is, kunnen de Nederlandse belastingbetalers mee opdraaien voor de schade. Onze minister Wobke Hoekstra heeft ons land in een onbewaakt ogenblik in de EU bankenunie geduwd.

mikel op 14-07-2018 15:47

"Het is enkel wachten op het fatale moment dat de wereld het vertrouwen verliest in de euro. De klap die dan volgt –over een maand, of over 5 jaar- zal de EU hoe dan ook in totale chaos, en honderden miljoenen Europeanen in diepe armoede storten."

Wat kan je als eenvoudige burger/spaarder doen?

Dat je vermogen niet in rook opgaat?

Wim op 14-07-2018 19:05

Beste, Mikel is mijn inziens nog altijd zilver en goud, maar de spotkoers worden al vele jaren met papieren Futures zwaar onderdrukt en is algegeem bekend. Vanaf men echt wakker zal worden kunnen deze edelmetalen wel niet meer onderdrukt worden, mijn inziens. De papieren Futures contracten is volgens mij als kaartenhuis opgebouwd en ook niet aan twijfel. Overal wordt in het financieel systeem controle en af te remmen en dergelijk. Heb zaken gezien die de meeste niet weten, maar ga nu niet verder over uitweiden en ook de gemoederen niet in grote beweging te zetten door mijn zo genaamde eenzijdige gegronde opmerkingen niet geviseerd wil worden en wel hopelijk best zal begrijpen.

Weet ook ondertussen dat op 10 augustus 2018 en heel belangrijk dag zal worden, i.v.m. de uitkomst en uitspraken van Amerika beurswaakhond SEC en beslissing nemen i.v.m. de nieuwe Bitcion - ETF. Indien er en goedkeuring zou komen zal dit en stevige boost geven aan de crypto markten en digitalen munten. Niemand weet wat de uitspraken gaan worden, maar wordt blijkbaar veel van verwacht en kan hier ook geen enkel oordeel over geven en ook niet mijn bedoeling is.

Ik zelf nog niet met begonnen, maar ben wel geïnteresserd maar niet direct in Bitcoins. Het zo wel eens de toekomst kunnen bepalen niet uitsluit. Heb momenteel andere perioditeiten en zie wel in de hoe het verder verloopt. Meer ga hier verder niets meer over zeggen en geef nu al interessante informatie gratis weg. 

Poppenkast op 14-07-2018 23:17

De tekst en artikel ""

Gevaarlijke ontwikkeling voor spaarders en depositohouders bij E.U./€.banken, door E.U. Gerechtshof bevestigd."
 
is van mijn eigen hand, ik copieer niet, ik fylosofeer uitgaande van Oorzaak en gevolg. U hoeft het niet met mij eens te zijn!
 
Dank voor uw reactie. Mod.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl