Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duits-Amerikaans overheidsinstituut waarschuwt voor ondergang Europese beschaving door massa immigratie

Top historicus: Toekomstige historici zullen migratiekwestie zien als fataal voor de EU – Etnische zuiveringen teruggekeerd in Europa: Al 10% Joden in regio Parijs verdreven door moslimmigranten

 
Dat moet volgens de gevestigde orde ook gaan gelden voor de 150 tot 200 miljoen Afrikanen die er de komende 30 jaar naar Europa proberen te komen, waardoor ons werelddeel feitelijk verdwijnt en ‘Eurafrika’ zal worden. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Het George C. Marshall European Center for Security Studies, een in 1993 opgericht instituut dat onderdeel vormt van zowel het Duitse als Amerikaanse ministerie van Defensie, waarschuwt dat de massa immigratie, door Brussel bedoeld om de volken en lidstaten met elkaar te doen versmelten, het tegendeel bewerkt, en de EU juist aan het splijten is. Erger nog: de immigratie uit Afrika en het Midden Oosten vormt volgens de veiligheids- en defensie experts zelfs een grote bedreiging voor de complete Europese beschaving.

 

Andrew Michta, decaan van het instituut, concludeert dat de democratieën in Europa ‘hun eigen ontmanteling riskeren’ door het binnenlaten van zulke grote hoeveelheden migranten. ‘We zullen niet alleen de splijting van de nu al kwetsbare Europese Unie zien, maar ook van de hele Westerse beschaving.’

De gezaghebbende Stanford University historicus Niall Ferguson schreef onlangs ook al dat ‘de Europese migratiecrisis in het geheel niet leidt tot fusie, maar tot splijting. Ik geloof steeds meer dat de migratiekwestie door toekomstige historici zal worden gezien als fataal (lett. de fatale oplosser) voor de EU.’

Oost Europa wil grenzen verdedigen, West Europa wil ze totaal openzetten

De Italiaanse journalist Giulio Meotti schrijft dat Fergusons voorspelling een week later al waarheid aan het worden is. Zo staat de grenzenvrije Schengen zone op het spel omdat landen zoals Italië en Oostenrijk hun grenzen willen sluiten voor nog meer (moslim)migranten, en willen Tsjechië, Hongarije, Polen en Slowakije –de Visegrad staten- dat de Europese grenzen eindelijk worden beschermd. ‘We moeten een Europa krijgen dat in staat is ons te verdedigen,’ zo vindt ook de Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz.

In West Europa is het mede dankzij de propaganda van de media en Brussel juist omgedraaid; daar vindt men dat Europa zich moet verdedigen tegen degenen die tegen de massa immigratie, en voor het in stand houden van hun landen en culturen zijn. Zelfs het hele concept van het beschermen van je grenzen wordt hier inmiddels als ‘racistisch’ gezien.

De Italianen lieten de afgelopen jaren ruim 700.000 migranten toen, en werden de criminaliteit en chaos die zij veroorzaakten zo spuugzat, dat ze massaal op zowel linkse als rechtse ‘populistische’ partijen stemden. Die vormden een nieuw kabinet, wier minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini enkele dagen geleden opnieuw een smokkelschip met honderden Afrikaanse migranten verbood om in Italië aan te leggen.

‘Europese beleidsmakers blijven doof voor zorgen en problemen gewone man’

Auteur en analist Walter Russell Mead constateerde onlangs in de Wall Street Journal dat de nieuwe Italiaanse regering de Europese ‘status quo’ (die de afgelopen jaren bestond uit het doen van enkel beloftes om de migratie in te dammen, terwijl in realiteit stappen werden ondernomen om de grenzen zelfs nog verder te openen) in gevaar brengt, niet zozeer door te dreigen uit de eurozone te stappen, maar om de door Brussel geëiste immigratie en islamisering te stoppen.

Sinds 2014 kwamen in Europa al bijna 1000 mensen om het leven door terreuraanslagen die werden gepleegd door migranten of asielzoekers, waarvan bijna driekwart nog geen twee jaar in Europa was. De New York Times schreef onlangs dat de migratie naar Europa ‘een ongekend giftige politieke kwestie’ is geworden, waarbij de huidige politici en beleidsmakers echter doof blijven voor de zorgen en problemen van de gewone man.

Zo is het quota systeem voor de verdeling van migranten reeds mislukt, en heeft het Europese Hof voor de Mensenrechten (ECHR) er met diverse uitspraken voor gezorgd dat migranten niet mogen worden gedeporteerd, en hen ook de onbeperkte toegang tot Europa niet mag worden ontzegd.

Etnische zuiveringen: Al 10% Joden omgeving Parijs verdreven door moslimmigranten

Recent stelden een groot aantal Franse prominenten, waaronder voormalig president Nicholas Sarkozy en oud premier Manuel Valls, een manifest op waarin ze de gedwongen verdrijving van inmiddels 10% van de Joden in de regio Parijs door het vele moslimgeweld een ‘stille etnische zuivering’ noemden.

Eurafrika: Komende 30 jaar 150 tot 200 miljoen Afrikaanse migranten naar Europa

Afrika expert en Macron vriendje Stephen Smith schreef onlangs in zijn boek ‘The Rush to Europe’ dat er in de komende 30 jaar maar liefst 150 tot 200 miljoen Afrikaanse migranten naar Europa zullen komen. Nu zijn er dat er 9 miljoen. Smith noemt dit scenario dan ook ‘Eurafrika’, omdat er van het traditionele, vrije en welvarende Europa zoals we dat kennen dan niets meer over zal zijn gebleven. (1)

De enige redding van alles wat na WO-2 in tientallen jaren tijd is opgebouwd is het net als in Italië en Hongarije aan de macht helpen van leiders en regeringen die de belangen van hun eigen volk weer voorop zetten, en tevens stappen zetten om de EU in zijn huidige autoritaire, dictatoriale vorm zo snel mogelijk om te vormen tot een vrijwillig samenwerkingsverband, waarbij de eigen culturen en grenzen zoals vanouds weer worden gerespecteerd en beschermd.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)   

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.                                                     

Reacties

ohje op 17-07-2018 14:57

Ook nu nog wil de meerderheid simpel meer meer meer.

Simpele zielen die gewoon niet snappen wat er gaande is.

Gerard op 17-07-2018 14:58

Zag gisteravond het N.O.S.-nieuws: groot féést!! Niet alleen over het winnen van het W.K. door Frankrijk, maar vooral over "... Frankrijk: het toonbeeld van de muticuturele samenleving!" Dus hoe meer zwarten en islamieten naar Europa komen om hier van de soc. voorzieningen te teren om ons in grote armoede en misdaad te storten, hoe meer er zal worden gefeest door het overgrote deel van het in domme dwaasheid dolgedraaide europese blanke volk.

Cefas op 17-07-2018 15:29

De commentator van het (s)linkse NOS-journaal kon er niet onderuit dat Trump in Helsinki een punt had gescoord en de vorige VS president niet. Hij bedoelde Obama maar de NOS wenst zijn naam niet te verbinden aan een minpunt, terwijl Trump s naam chronisch wordt verbonden aan (vermeende) minpunten. Typerend en hyper-hypocriet van de NOS.

Wim op 17-07-2018 16:14

Het verval is wel al begonnen en deint zich verder uit en wij Nederlanders hebben op die 12 jaar 10 jaar tot heden nog altijd moeten bezuinigen tot heden 2018. Heb het dan wel over de lager inkomens. Langs de andere kant heeft het de regering en het beleid opnieuw de kapitalen sluisdeuren openzet om te vluchtelingen volledig genoodzaakt financieel vanzelfsprekend te moeten ondersteunen en tegelijk ook alles gratis gegeven wordt. Zoals gratis mediche hulp, die wel noodzakelijk zijn en nieuwe keuken apperaten, wastoestellen, I phone, computers, TV, via financiële maandelijkse inkomen. Aan de andere kant blijven inleveren en het aan de binnenkomende vluchtelingen zo goed mogelijk financieel maandelijks ondersteunen en als dat niet genoeg is, wordt het verder van de belastinginkomsten afgeroomd. Stel mij toch de vraag hoe dit verder eind van jaar de regering gaat afkomen, i.v.m er nog voldoende economische inkomsten nog positief zouden blijven en zo niet, wie hier opnieuw voor gaat opdraaien voor het te kort. Ondertussen worden de problemen steeds groter in de maaschappij wel degelijk steeds zichtbaarder worden. Hier komen dan nog de extra aangerichte schade van de vluchtelingen in bepaalde Europese landen niet te onderschatten zijn en hierdoor ook de extra onkosten verder uit de hand lopen. Heb het al tijd geleden al verklaart, dat de problemen wel degelijk geïmporteeerd worden en de decadentie hierdoor ook steeds sneller uit de hand lopen met alle bijkomende hoge extra financiële miljarden uitgaven verder in de hand wordt gewerkt. De geschied-is die zich steeds herhaalt en wel degelijk verder steeds in de hand wordt gewerkt in Europa.

Macron en zijn vriend of auteur zij wel degelijk voorstander om nog zoveel miljoenen afrkanen wel degelijk gemotiveerd zijn, om verder naar Europa te laten inmmigreren. Heb nog maar 2 weken geleden nieuwsberichten over gelezen, dat hij daar volledg achter staat, omdat hij het boek van zijn vriend, die er boek over geschreven heeft, ook volledig gemotiveerd was en zelfs overtuigd om het te bewerkstelligen en te ondersteunen.

Ben wel al op voorhand benieuwd of opnieuw de lagere inkomens nogmaals in het 11 jaar moeten financieel moeten gaan inleveren of opnieuw ernstige verhogingen van de eigen bijdragen kunnen opdraaien of andere verhogingen niet uitsluit en dit telkens de gemakelijkste sociale genoemde methode is geworden. Het is al constant gebeurt in 12 voorbije gaande jaren nog niks ander geweest is. De gepensioneerde zijn door de verschillende regeringen gewoon nog meer geplukt dan de lagere inkomens en hierdoor wel degelijk de zwaartste slachtoffers zijn, maar heel weinig over gezegd wordt is de beste tactiek, maar iedereen komt nog aan de beurt. Wordt nooit zover op voorhand gekek en, tot men er zelf met te maken heeft en aan de lijve ondervindt. Dan pas wordt men ook slachtoffer, maar dan is het allang te laat om nog iets te veranderen. De verantwoordelijke politiekers zijn wel heel slim om deze grote groep, die met minstens drie miljoen gepensioneerde zijn al zoveel jaren steeds verder hun maandelijks netto inkomen steeds financieel verder uit te hollen. Wegens deze grote groep gepensioeneerde door heel weinigen in de politiek gesteunt worden, is mij heel goed bekend.  Het is groot schandaal vanuut de regeringen, om het op deze slinkse gemakkelijke manier deze gepensioneerde al zoveel jaren financieel  te plukken en dit op verschillende constante wijze wel degelijk blijft aanhouden. Deze gepensioeneerde hebben wel degelijk voor Nderlandse rijkdom gezorgt en opgebouwd en wat krijgen zij hiervoor terug. Zoveel mogelijk inleveren op hun netto inkomen is de werkelijke reaiteit, maar niemand heeft het er over, of het is nog niet erg genoeg allemaal.

arjaneke op 17-07-2018 16:58

uiteindelijk zullen de voormalige warschaupact landen zich afsplitsen van de EU en terug gaan naar een slavisch samenwerkingsverband zonder afrikaanse migranten, het westelijke deel zal eindigen zoals venezuela in de totale chaos en anarchie, de rijke en talentvolle blanke bevolking zal emigreren naar de oostelijke landen van west europa daar waar geen migranten zijn. Het westen zal instorten, de multinationals/ het geld is niet land gebonden en kan zich vestigen daar waar zij willen, het zal in ieder geval niet meer in nederland of duitsland zijn

Eelke Piers op 17-07-2018 18:03

...en toch stemmen we massaal op VVD en D66

jawel op 17-07-2018 19:37

Wim , 16.40   . Dat noemen we volksverraad. 

Barbara op 17-07-2018 19:43

Die beschaving is al verloren, daar hoeft niet een onderzoeker of hoge ome meer aan te pas te komen met verhaaltjes die we al lang en breed kennen en uitgeleefd worden. Triest, heel triest.

Johnny 99 op 17-07-2018 19:49

Zie de "resolutie van Straatsburg" uit 1975, opgesteld door de toenmalige EEG landen die bang waren dat de olie toevoer stopte,  daar is de Islamitische ellende begonnen, het paard van Troje is toen binnen gelaten en wordt steeds meer gevuld. En dit gaat barsten met resultaat een weggevaagde "blanke Europese bevolking en cultuur.

Tom Hendrix op 17-07-2018 19:59

@Johnny: 19.49. uur. Precies wat U zegt Johnny. Je vergeet echter nog het duivelse "Coudenhoven-Kalergiplan". Ook dat gedrocht wordt omarmd door de socialistische internationale, de communisten der eussr, en de laffe politiek-correcte partijen. Helaas is dat de realiteit.

Barbara op 17-07-2018 20:11

Misschien kan ook dit vraagstuk terug te brengen zijn naar de menselijke zwakheid, of moeten we zeggen boosaardigheid?

De grote zonde van de ketterij van afgescheidenheid.

De menselijke zwakheid is verantwoordelijk voor het menselijk kwaad.

Zij is het die zich opzet tegen zijn broeder. En maakt zo dat zelfzuchtige belangen het allerbelangrijkste wordt.

Ernie van de Wal op 17-07-2018 20:22

10 miljoen Arfikanen erbij en de burgeroorlog wordt tweezijdig. Is nu nog slechts een activiteit van onze gepamperde importburgers. 30 miljoen Afrikanen erbij en onze verzorginsstaat zakt door haar hoeven.

De Vreemdeling op 17-07-2018 21:02

De enige redding van alles wat na WO-2 in tientallen jaren tijd is opgebouwd is het net als in Italië en Hongarije aan de macht helpen van leiders en regeringen die de belangen van hun eigen volk weer voorop zetten, en tevens stappen zetten om de EU in zijn huidige autoritaire, dictatoriale vorm zo snel mogelijk om te vormen tot een vrijwillig samenwerkingsverband, waarbij de eigen culturen en grenzen zoals vanouds weer worden gerespecteerd en beschermd.

 

Mooie woorden maar gezien de ontwikkelingen de laatste jaren zal dit toch niet gebeuren .

Het zal uitdraaien op burgeroorlog en veel geweld en dan pas zullen alle allochtonen worden verdreven maar tegen welke prijs ?

Hubo op 17-07-2018 21:45

Beschavingen komen en gaan.Wat beschaving heet in deze wereld heeft zijn tijd gehad.Al vele tientallen jaren.De dominante westerse beschaving heeft zich niet kunnen ontwikkelen tot een beschaving voor de hele wereld.Binnen tal van subculturen zijn kleine groepen en individuën waarin ik me wel kan vinden.Uiteindelijk zal zich daaruit wel een nieuwe wereldbeschaving ontwikkelen, verwacht ik.Ik heb mijn tijd gehad.Het lijkt me onvermijdelijk dat er beperkngen worden gsteld aan het recht op een vrije vestiging in deze tijd,maar dat heeft wat mij betreft niets met beschaving of het verdedigen van een beschaving te maken.Ik hoop dat het ze in China lukt hun poot stijf te houden en de aanvallen en ondermijnende praktijken van het westen af te weren,maar ook van binnenuit dreigen er daar veel gevaren.Traditionalisme,boedhisme en communisme vormen een krachtige culturele basis.

Henk op 17-07-2018 22:02

Wim op 17-07-2018 16:14 Zorg wekkend van de gepensioeneerde mensen die kunne er niets aan doen, altijd gewerkt hard en door, opgebouwt door heel hard te werken, voor de kapitalen. Niemand heeft het erover, vergeten gewoon, drie miljoen mensen, altijd hard gewerkt. Slachtoffer zijn we, door gebrekig onderwijs, wat spellen is moeilijk, wie heeft andacht voor ons. Groot schandaal, van Koudenhove/Kalergi plan.

Atina op 17-07-2018 22:59

blijkt het toch waar te zijn dat zwarte piet met de roede komt 

Atina op 17-07-2018 23:01

En waar woont zwarte piet ? In spanje. 

 

MADRID – Experts menen dat als de opwarming van de aarde zo doorgaat aan het einde van deze eeuw bijna heel Zuid Spanje omgetoverd zal zijn tot woestijn. Daarnaast zullen de bossen in het zuidelijke deel van het land en rondom de Middellandse Zee in grote aantallen verdwijnen en dat allemaal door toedoen van de mens, het milieu en de stijgende temperaturen.

 

https://www.spanjevandaag.com/01/11/2016/zuid-spanje-zal-tegen-het-einde-van-deze-eeuw-een-woestijn-zijn-en-bossen-verdwijnen/

Willy op 17-07-2018 23:03

Verwijderd, u post onder veel verschillende nicknamen. Mod.

5over12 op 17-07-2018 23:41

Het Babel Brussel is al gevallen en het is een kwestie van tijd en WO 3 zal losbarsten.

Goudsbloem op 17-07-2018 23:59

Willy op 17-07-2018 23:03

Eelke Piers op 17-07-2018 18:03

...en toch stemmen we massaal op VVD en D66

Geheel met Willy eens. Je kunt van tevoren al voorspellen wie er gaat winnen. Dat is in andere landen ook zo. Een zootje.

mientje op 18-07-2018 00:22

@Jhonny99 19.49 De resolutie van Straatsburg is ondertekend met ons bloed.

Ons bloed ?  Mod.

mientje op 18-07-2018 01:05

Ja, zoals Jhonny99 zegt, weggevaagde blanke europese bevolking en cutuur en christendom zou ik eraan toevoegen

Oma op 18-07-2018 03:26

"De gezaghebbende Stanford University historicus Niall Ferguson schreef onlangs ook al dat ‘de Europese migratiecrisis in het geheel niet leidt tot fusie, maar tot splijting. Ik geloof steeds meer dat de migratiekwestie door toekomstige historici zal worden gezien als fataal (lett. de fatale oplosser) voor de EU.’"

Stanford university? Deugt ook niet....volgens mij verwijst deze historicus met de 'fatale oplosser' nét naar nwo: het eigenlijke doel, altijd al geweest.....eerst het probleem veroorzaken, massa immigratie/mosliminvasie, dan het probleem laten verrotten en volledig uit de hand laten lopen (politici weigeren illegalen uit te zetten, justitie weigert asielcriminelen te straffen en eigen bevolking wordt verarmd om deze hordes te onderhouden) dan komen ze met een schijn-oplossing om te sussen want het volk begint te morren: opvangkampen voor vluchtelingen buiten eu om te polsen of de situatie reeds rijp genoeg is, maw: of europeanen het beu genoeg zijn en bereid zijn nóg meer te verarmen door inleveringen om van die hordes onderontwikkelden af te geraken zodat de politiek de verarming van eigen bevolking kan verderzetten.

belgië is een zakdoek groot met ongeveer 11 miljoen inwoners waarvan 6 miljoen Vlamingen....uit afrika komen er 150 tot 200 miljoen 'vluchtelingen', zonder dan nog miljoenen 'klimaat-vluchtelingen' want daar bereiden ze ons ook al op voor...(nét alsof wíj ook nog schuldig zouden zijn voor het klimaat?!) Waar gaan ze die allemaal steken? In de buitenverblijven van de corrupte politici?

Als de situatie onhoudbaar is geworden, dan zullen de landverraders op de proppen komen met dé oplossing: nwo, te beginnen met één eu-leger om ons te 'beschermen' - dáárvoor werden alle europese legers 'afgebouwd' (bedoeling van dat ene leger is: een samenraapsel, bij voorkeur bestaande uit arabische/afrikaanse moslims, huursoldaten die vooral geen binding of respect hebben voor de europeanen waardoor ze zonder enige terughoudendheid en blindelings bevelen zullen opvolgen, lees: uitmoorden van de bevolking bij opstand/protest want eigen politie/militairen zullen nooit op eigen bevolking schieten)

Het begin van één europees leger: https://www.hln.be/nieuws/binnenland/belgische-kolonel-komt-aan-het-hoofd-van-eu-strijdgroep-te-staan~ad1bc92e/

Maar we zullen zien na de zomer wat de zons- en maansverduisteringen zullen teweeg brengen....hoop doet leven, nietwaar?

van buiten op 18-07-2018 06:53

Het kan zo gebeuren dat al de mensen in noord europa ,plos binnen een week hun huis en haard moeten verlaten, mijn vraag zal zijn waar naar toe.

Tom Hendrix op 18-07-2018 07:40

@Willy: 23.03. uur, op 17/7. Mee eens, er wordt gewoon gefraudeerd. De kartelpolitieke partijen, zetten massaal hun vriendjes in de stembureaux, met bepaalde instructies! En het was de communist Lenin die al zei, in 1918: "Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar Wie de stemmen tellen". Zo worden we massaal belogen en bedrogen. Democratie is een loos woord. Ik vertrouw enkel nog op de wederkomst van Christus.

Henk op 18-07-2018 08:27

Willy op 17-07-2018 23:03 Word vergeten ja, masaal gefroudeerd met verkiezing uitslag. Anders kan niet, met die voorkuur stemmen. Oude vrouwen van een banenen republiek. Imigratie is motor van de domino steentjes, die vallen om globaly. Een schande.

5over12 op 18-07-2018 09:04

De winnaar van de verkiezingen is in de meeste westerse llanden bij voorbaat al bepaald is moet passen in het protocol

Juncker/Merkel/(Clinton) dus Trumph was een tegenvaller en moet zo snel mogelijk hersteld worden verder loopt alles volgens schema en agenda van groep Elite.

5over12 op 18-07-2018 09:05

Trumph moet zijn Trump

pluto op 18-07-2018 10:07

De EU is een verschrikkelijk, afgrijzelijk, monster. De heren benoemen zichzelf, het is de ultieme kroon op een afgedankte politieke carriere. De burger heeft nergens iets over te vertellen, niet over de wetgeving, niet over nieuwe wetten, niets over buitenlandse politiek, niets over vluchtelingen beleid, niets over de media.De burger moet iedere jaar honderden miljarden meer euro' ophoesten, met geld dat waardeloos is geworden, geen stuiver rente oplevert, pensioenen die waardeloos zijn geworden, en ziektekosten die niet te betalen zijn.Criminaliteit die niet te bevatten is, uiteindelijk onze identiteit en opgebouwde beschaving venietigt.

Eu verwijdert zich van US en kiest voor Iran en Islam. Alles dat anti israel is wordt met miljarden euro"s gesteund.Het antisemitisme is volop aanwezig in Europa, de Joden worden weer verjaagd, De situatie is ernstiger dan de jaren dertig. 

Wij kijken ernaar en staan erbij, volkomen machteloos, met alsmaar verder oplopende frustratie"s.

Eelke Piers op 18-07-2018 11:11

@ Goudsbloem op 17-07-2018 23:59

Het ligt gewoon aan de propaganda die dagelijks over ons heen wordt gestort, Daarom zijn alle landen duivel als er door andere landen met (nep)nieuws/ propaganda, het publiek beinvloed wordt.
Fraude? Ik wil het graag geloven maar ik kan alle stemmen in mijn wijk, gemeente enz. natellen. Wie er allemaal gestemt heeft en of dezelfde naam vaker voortkomt.
Zolang het computerstemmen niet verplicht wordt is er mi niet veel te rotzooien
paul v op 18-07-2018 11:27

Nu ook op wk viering in frankrijk massaal aanrandingen door migranten , maar alleen in belgie krant vermeld ,maar dat het migranten waren word er weer uitgelaten

willy op 18-07-2018 11:35

Deze willy van 23.O3 is niet door mij geschreven maar gebruikt dezelfde naam !! Shalom

Dank voor uw melding, posting is verwijderd. Mod.

willy op 18-07-2018 11:39

De demografie is aan het veranderen in Europa, men wil iets verenigen wat onverenigbaar is en dat zal in de toekomst voor problemen leiden !!Shalom

Wim op 18-07-2018 12:08

Geef het document van immigratie en de resolutie van Straatsburg dat dateerd van 1975 en verder in kunt kijken en dit al veel langer bestaat, dan ik zelf kon vermoeden. Dit is ook de reden om het hier ook tegelijk toe voeg voor inzage.

 

De resolutie van straatsburg (olie in ruil voor mosslimimmigratie en islamisering) bestond al in de vorige eeuw, plus de bijkomende ondersteuning financieel voor moskeëen en scholen en centra voor Arabische cultuur en wetenschap pelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren.

Zelfs de pers moet worden ingeschakeld om gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten enz... Zie Resolutie dat ik tegelijk toevoeg en ook nog andere vooruitzichten van Europa zijn bedoelingen hier aan toevoeg.

 

(https://gerard1945.wordpress.com/2017/08/06/de-resolutie-van-straatsburg-olie-in-ruil-voor-moslim-immigratie-en-islamisering) 

 

Zie ook bijkomend belangrijk bericht dat recenter dateerd. Nu is het duidelijker wat de echte bedoelingen zijn van Europa, samen met Bondkanselier, Angela Merkel en Macron en voorzitter van Europa en Brussel en Trawanten.

Europa importeren wel degelijk grote maatschappelijke problemen die de decadentie in grotere snelheid bevorderd worden. Met de bijkomende oplopende hoge miljarden uitgaven als gevolg en destabilisatie van maatschappelijk weefsel in algemeen wel degelijk grote negatieve inpakt veroorzaken is ondertussen wel al gekend.

(https://gerard1945.wordpress.com/2017/08/07/eu-wil-60-miljoen-migranten-naar-europa-halen) 

Wim op 18-07-2018 16:09

Atina, ontvang ook deze website ook, maar heb deze nog niet geopend, wegens ik veel e-mals ontvang, om het reilen en zeilen van deze gekke wereld waarin wij al vele jaren in beland zijn. Als men het mij zou vragen, i.v.m. met het Europees beleid van de zogenaamde intellectuele verantwoordelijke Europese politiekers echt niet meer kan volgen. Eerst zoveel mogelijk bezuinigen en nu de massa inmmgratie bevorderen en zelfs promoten en ondertussen wel degelijk al vroegtijdig al volledig uit de hand aan lopen is. Met ernstige maatschappelijke zware gevolgen wel degelijk verder uit de hand lopen, niet meer uit te sluiten zijn. Dan zijn er ook nog de bijkomende extra zware financiële gevolgen, die ook verder uit de hand aan lopen zijn in Europese landen, zoals ik ook al gelezen heb in ver-schillende nieuwsberichten

De verantwoordelijke Europese politiekers worden hier ook goed voor betaald, plus de extra bijkomende onkosten posten. Sommige politiekers maken ook misbruik van de extra voordelen van vervoeronkosten en aanwezigheid van perlementaire zittingen en of beijeenkomsten even tekenen en niet aanwezig zijn, om extra onkosten te kunnen aanrekenen en de hieraan verbonden belastingvrijstelling nog extra financiële voordelen inhoud en hierdoor het maandelijks inkomen nog hoger worden, dan eerst al voorzien was is mij ook bekend van dergelijke praktijken.

Tweede en tegelijk het aller grootste probleem voor de mensheid is wel degelijk het temperatuur probleem, dat zich verder kan maniversteren op alle vlakken van ons levensbestaan nog heel zwaar zal beïnvloeden. Die men momen-teel nog niet voor mogelijk kunnen houden of totaal geen benul van heeft tot welke extreme situaties de mensheid wel degelijk nog geconfronteerd gaan worden. Indien de temperatuur hoog zouden blijven in de loop van de jaren en of verder zou stijgen, wel degelijk de mensheid wakker zal schudden als het mogelijk al niet al te laat is, niet uit te sluiten is. Heb momenteel van de week al temperatuur gemeten op zuiden in de zon van 44 graden is heel veel. In de schaduw was het op zuiden tegen scheidingsmuur 40 graden ook heel veel is. Nu weet ik niet of deze meting-en ook exact juist zijn. Wegens het oudere thermometer betreft, maar vermoed dat de afwijking minimaal zal zijn. Ga dit nog in de toekomst beter en dubbel controleren, om zoveel mogelijk en juist meting te kunnen vastellen, en dit zowel op noorden als op het zuiden en nog beter inzicht te hebben van de werkelijke temperaturen.

Voeg nogmaals de interessante Nederlandse website toe, voor de geïntereseerde die het wel ernstig willen nemen.

(https://www.duurzaamnieuws.nl/landdegradatie-is-de-moeder-van-de-klimaatverandering/

Heb ook op voorhand voorspeld, dat de temperaturen hoger gaan worden in de zomer van 2018 dan in 2015 die toen ook 40 graden maximaal record was in de zomer. 

De gevolgen kunnen zich nog vele malen de mensheid op alle fronten wel degelijk verder in de toekomst nog heel zwaar confronteren, die wij nu nog niet kunnen bevatten of voor mogelijk houden, maar heel veel ellende en tegelijk biljoenen schade verder kunnen berokken, daar ben ik wel van overtuigd. Heb nog recent nog verklaart hoe het niet werkt en de natuur de mensheid wel eens radicaal verder kan confronteren, helemaal niet verwonderd ben, in tegendeel.

 

Wim, lees ook eens een geheel andere visie ten aanzien van het klimaat: 

https://www.climategate.nl/2017/02/klimaatverandering/

https://www.franklinterhorst.nl/Klimaat%20hysterie.htm

https://www.ninefornews.nl/mens-veroorzaakte-klimaatverandering-onzin/

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/01/Groene-elite-zet-in-2018-volgende-stap-naar-afbraak-welvaart-gewone-man

https://www.breitbart.com/big-government/2017/12/28/reasons-global-warming-green-blob-must-die-2018/

http://www.wijwordenwakker.org/nl/algemeen/klimaatveranderingen/p2431

Mod.

Wim op 18-07-2018 16:15

Mod. van Xander voeg het bijkomend website even toe, i.v.m. de onterechte onkosten vergoeding van Europarlemen-taïrs die hoge voordelen bieden en belastingvrij zijn.

(https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/eu-parlementariers-zwijgen-over-miljoenen-aan-onkostenvergoeding)

Horatius op 18-07-2018 17:54

iEr zijn sinds 1975 - betaalbare olie in ruil voor een stapsgewijze Islamisering - ontwikkelingen in gang gezet die niet meer terug te draaien zijn.

In ieder geval niet op een elegante wijze, dus alleen een opstand van de autochtone bevolking die kan uitdraaien op een bloedige burgeroorlog zou een oplossing kunnen bieden. Een scenario waar we niet vrolijk van worden maar bij een ongewijzigd beleid op het gebied van de massale volksverhuizingen de enige oplossing voor het behoud van onze nationale identiteit en niet te vergeten ons zelfrespect.

Overal in West-Europa verrijzen er moslimenclaves die bij een verdere stijging van de moslimpopulaie een vorm van zelfbestuur zullen eisen.

Met de steun van de linkse kerk en zelfs het Vaticaan zullen zij hun zin krijgen want men is als de dood voor het risico op grootschalige rellen die niet meer in de hand kunnen worden gehouden. In tal van radicale moskeeën en enclaves zoals Molenbeek en de Haagse Scilderswijk bevinden zich wapenarsenalen die gebruikt kunnen worden als de zaak gaat escaleren.

En dit hele circus vindt plaats in het kader van een humane opvang van zielige vluchtelingen die intussen allang weer huiswaarts hadden moeten keren om Syrië weer op te bouwen, want 90 procent van dit land is weer veilig verklaard.

Die 150 miljoen Afrikanen die naar Europa overgeheveld moeten worden om onze economie op poten te zetten en de vergrijzing te bestrijden gaan er in de praktijk niet komen.

Om de eenvoudige reden dat onze verzorgingsstaat dit niet zou kunnen financieren daar het merendeel afhankelijk is van een uitkering plus toeslagen.

Willy wort op 19-07-2018 00:51

Nou mooie boel! Xander.

Hallo zeg ik ben geen troll of zo hoor, hee!

Er had ook even gemeld kunnen worden of ik een ander naampje

Zou willen gebruiken.

Maar goed ik zal het wel door de vingers zien maar ben hier

wel hoogst onstemt over en enigzins wat verbaast over.

En dat terwijl ik dik tevreden bent over deze site en artikelen

en dacht dat ik hier eensgezindheid kon vinden.

Of heb ik het verkeerd ingeschat-begrepen meschien?

Dit hoeft niet geplaatst te woorden maar wil het wel even kwijt.

Trouwe lezer.

U post onder 9 verschillende nicknamen. Uw klacht is ongegrond. Mod.

Guardianofretro op 19-07-2018 14:02

Wij blanke europeanen maar ook andere culturen die hier al jaren wonen zoals surinamers en hindoestanen zullen zwaar de klos zijn.

De nederlanders zijn samen met de andere sukkels massaal gehersenspoelt door de media en de correcte politici. Het is te laat.... we zijn allemaal de klos. Dit eens zo mooie land en cultuur kapot gemaakt door massa migratie vanuit moslim landen en Afrika.

Over de blanke genocide wordt niets geschreven. Blanken vluchten inmiddels weg uit Zuid Afrika. Ze worden daar vermoord; complete gezinnen. Vrouwen en baby s worden er verkracht en in brand gestoken. Met kapmessen worden ze in het land van Mandela bewerkt. De media zwijgt. De regering zwijt; brussel zwijgt. Dit land is een gekkenhuis.

https://www.rt.com/business/432375-russia-south-africa-farmers/

Guardianofretro op 19-07-2018 14:07

@Horatius

olie heeft niets te maken met islamisering. En betaalbaar...... ga na hoeveel van 1 liter olie er naar de belastingkist gaat.

Onze regering maakt de olie en straks ook het gas zélf onbetaalbaar. En straks als de amerikanen Iran gaan aanvallen dan stijgen de prijzen ook als een raket.  Je kan de arabieren niet overal de schuld van geven.

Eelke Piers op 19-07-2018 15:26

Deze miljoenen gasten die ons overnemen met hun nazaten zullen wel zorgen voor een revolutie en massamoorden. Hiermede wordt weer een stap gezet om de wereldpopulatie terug te brengen naar 500 miljoen. En wat overblijft is weer tevreden met droog brood en Spelen

Eelke Piers op 19-07-2018 15:30

@Guardianofretro op 19-07-2018 14:07

Klopt mi niet. Toen we in de 70ger jaren de olie-crisis hadden is met met de olielanden afgesproken olie te leveren voor onbeperkte immigratie en bevoorrechting van de Islam.

Tom Hendrix op 19-07-2018 18:00

@ Eelke Piers: 15.30. uur. Klopt wat U zegt. Ik noem hierbij de " Resolutie van Straatsburg", ook wel genoemd; "Oil for Immigration".

Chantal op 19-07-2018 20:51

Ja met zulke aantallen kun je die mensen niet ondersteunen. 

Die hadden andere dromen en raken gefrustreerd.

Zie het als je vangt iemand in je huis op vervolgens nog een en

ga zo door op een gegeven moment is het niet meer haalbaar. 

Jaantje op 23-07-2018 04:46

Dat verbaasd mij niets dat er 10% joden zijn verdreven gebeurt hier ook en sterker nog volgens mij zijn er nog weinig echte Amsterdammers te vinden in Amsterdam hele wijken zijn naar elders leeggelopen . 

Naar lelystad naar Almere naar Zandvoort ,Haarlem enz.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl