Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Democraten beschuldigen Rusland van oorlogsdaad tegen Amerika

Democratische parlementariër pleit voor cyberaanval op Russische banken en overheid

 
Afbeelding: Getty Images (3).

Terwijl de Westerse media zich vooral bezighouden met Donald Trumps veronderstelde ‘verspreking’ over het al dan niet inmengen van Rusland in de Amerikaanse verkiezingen, zijn de Democraten, de massamedia en verder alles wat ‘links’ is op oorlogspad. De in realiteit volkomen onbewezen Russische inmenging in 2016 wordt zelfs een ‘oorlogsdaad’ genoemd, wat niet alleen extreem overdreven is, maar ook buitengewoon gevaarlijk. Het lijkt er dan ook sterk op dat het Amerikaanse establishment alsnog probeert om de onder beoogd president Hillary Clinton geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland te veroorzaken.

 

Frances Townsend, voormalig Homeland Security en Contraterreur adviseur van president Bush en tegenwoordig top analist bij CBS News, twitterde gisteren dat ‘Putins aanval op de VS ons Pearl Harbor is. Het was een oorlogsdaad die we als zodanig moeten erkennen.’ Ook Politico sprak van een ‘oorlogsdaad door het Kremlin’.

Marketwatch analist Rex Nutting sprak van een ‘Russische aanval op onze democratie, wat neerkomt op een oorlogsdaad.’ CNN presentator Chris Cuomo nam eveneens het woord ‘oorlog’ in de mond. De Democratische afgevaardigde Steve Cohen, die de in ongenade gevallen FBI agent Peter Strzok de hoogste onderscheiding wil geven, pleit er zelfs voor om terug te slaan door middel van een cyberaanval op de Russische banken en overheid.

‘Officiële pers wil ons wanhopig in een oorlog storten’

Gelukkig zijn er naast deze hysterische waanzin ook gematigde stemmen, zoals Business Insider redacteur Josh Barro, die vindt dat degenen die het nu over oorlog hebben ‘er niet echt bij nadenken wat dit betekent. Een oorlogsdaad vereist namelijk militaire actie.’

Auteur Michael Malice herinnert eraan dat de ‘hack’ van Sony Pictures door Noord Korea destijds ook een oorlogsdaad werd genoemd. ‘We moeten niet onderschatten hoe wanhopig de gevestigde pers en de regering zijn om ons in een oorlog te storten.’

Mogen landen nu ook de ‘oorlogsdaden’ van de VS vergelden?

De meer dan terechte vraag op Zero Hedge luidt dan ook: ‘Is ieder land waar de VS zich inmengde in de verkiezingen nu gerechtvaardigd om terug te slaan vanwege onze ‘oorlogsdaden’?’ (1) Want als er één land is waarvan bewezen is dat het werkelijk overal de verkiezingen probeert te manipuleren, en als het even kan een ‘ongewenste’ regering omver te werpen (ook al is deze democratisch gekozen) en een marionettenregime van Washington te installeren –zoals in Oekraïne is gebeurd- is dat Amerika wel.

 ‘Russische trollen’?

Gisteren werd er ook op sommige Nederlandse nieuwssites, waaronder NU.nl, weer eens op de inmiddels beruchte Russofobische wijze bericht over ‘Russische trollen’ die zouden hebben geprobeerd ‘de publieke opinie te beïnvloeden’ (2).

Sinds wanneer is het verboden voor buitenlanders om hun mening te geven over bepaalde zaken in andere landen? Het antwoord: alleen als het om niet politiek correcte, dus conservatieve, rechtse en ‘populistische’ meningen gaat. Dan hebben deze media het ineens over ‘ongeoorloofde beïnvloeding’ door ‘trollen’. Ben je echter anti-Rusland, anti-Trump, pro-EU, pro-immigratie en pro-islam, dan is dat politiek-correct en valt het plotseling wèl onder de vrijheid van meningsuiting.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) NU
(3) Afbeelding: Getty Images (Vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.  

Reacties

Rienus op 18-07-2018 18:10

Komt niet veel goeds uit Amerika de laatste 50 jaar. Mijn vermoeden is dat het financieel volkomen insolvabel is en als een benauwde kat om zich heen begint te roeien. Gelukkig is het weer nog steeds geweldig.

Tom Hendrix op 18-07-2018 18:29

Ik vind het artikel zeer geloofwaardig. Want juist de "Deep State", het internationale socialisme, de kliek om Soros, Bilderberg en de NWO, zijn een duivelse alliantie aangegaan. En uiteraard doen de socialisten, anarchisten, en groene zwevers daaraan mee. Alles wat fatsoen, vaderlansliefde, familie, gezin en christendom betreft, willen ze vernietigen. 

pluto op 18-07-2018 19:22

De knieval die Europa maakt voor de Islam, gepaard met anti amerika politiek, gaat ons zwaar opbreken.Trump heeft het feilloos in de gaten en spreekt terecht over de EU als vijand van Amerika. Trump gaat ons de rekening presenteren. De handelsoorlog is slechts het begin. De grootste klapper gaat de rekening worden die Europa zal moeten betalen voor de Navo. Het structureel jaren lang wel beloven maar niets nakomen, is afgelopen bij Trump. 

Indien Europa denkt als wereldmacht iets te vertellen meent te hebben, en een eigen koers wil varen dan zal Europa ook zijn eigen broek moeten ophouden. Economisch maar bovenal veiligheid! Trump gaat niets verdedigen dat anti amerika is!

In Brussel hebben ze overal lak aan, maar Trump laat zich niet misleiden.

Twanneman op 18-07-2018 19:38

Tja, nu.nl.... De meest gelezen site van Nederland, gezien de reacties onder de topics die hierover gaan zegt genoeg hoe links en of dom de Nederlander is...

Veel mensen snappen niet dat het het beste is voor ons wereldbolletje als de Amerika en Rusland goed door één deur kunnen, als Trump dan verzoening zoekt vind ik het erg dat de media losgaan, heel dom.

Ik geloof nog steeds dat zowel Trump als Putin het beste wensen voor onze planeet, vooral Putin kan bij mij niets stuk maken, waarom? Ik heb geen idee, het is een gevoel, ik mag die man graag.

Verder geloof ik het allemaal wel, we zullen zien hoe dit af gaat lopen...

Raimond V. op 18-07-2018 19:39

Dat is het voordeel wanneer men de oude geschriften raadpleegt , en besluit de knop uwer " vertelueenvisie " apparaat om te draaien , en dat laatste in de uit positie.

Oorlog en geruchten van oorlog , overstromingen , hagelstorm , orkanen , mislukte oogsten , rare sneeuwbuien in de zomer en bizarre tempratuurs schommelingen , natie tegen natie en kinderen tegen hun vaders , kanaal protserij en een gekaapte regenboog.

Niet dat u hiervan last heeft in deze regio , want het nieuws van de dag : Dione Stax heeft weer een relatie , en dan houden wij onze adem in.....toch.

Cefas op 18-07-2018 19:48

Democraten en andere linkse lui zijn meesters in het het vals beschuldigen van anderen. Zij doen voor de grote Aanklager niet onder.

Raimond V. op 18-07-2018 20:41

Er was eens een oud volk met grote wijzen , en zij kende de omvang van de wereld , de land massa en de hemel met zijn lichten , al dat kende zij reeds .

De dieptes der meren en oceanen ook die waren reeds bekend , zelfs de tijden welke zouden naderen waren bepaald , en covenanten zijn toen gesloten.

En de wijsheden werden op schrift gesteld , voor zij die de wereld op een bepaald moment zouden bewandelen , maar er brak een periode van absolute duisternis aan , waarin de juiste context van de geschriften verloren ging , hoewel hij bij een bepaalde groep wel is bewaard , en het wijselijk voor zichzelf heeft behouden , comes in handy ...so to speak.

Is het ooit bij u op gekomen waarom ondanks dat de schrift zo intens gehaat is , het nog steeds bij u is ....waarom zou dat toch zijn ?

Zouden bijv. Trump , Putin , usa , ussr , uk , china en al de spelers in het drama erin staan ?

Pier op 18-07-2018 21:38

Raimond V. op 19.39: mee eens. 

mientje op 19-07-2018 01:13

We hadden hier vroeger, voor  de multiculti een mooi spreekwoord: spijkers op laag water zoeken . Even googlen voor de meesten denk ik  houdoe!!

Klaas op 19-07-2018 08:17

De linkse kliek is compleet gek. Ze steken elkaar aan, massapsychose. Wat heeft die kliek te winnen met oorlog? Blijkbaar zijn ze zo zeker dat ze die eventjes kunnen winnen? Wat weet die kliek daarover wat ons niet verteld wordt? Geheime wapens?En dat ze denken nu of nooit?

Peter op 19-07-2018 10:39

En komt er oorlog zitten die linkse oproerkraaiers als eerste in het vliegtuig naar veilige oorden .

sergeant yves op 19-07-2018 12:48

Links is georienteerd en geconcentreerd om tegen alles in te gaan wat christelijk, traditioneel en zuiver is. Zij willen er op los kunnen  leven zonder plichtsbesef of verantwoording te hoeven af te leggen voor hun daden zodat zij hun geweten op non actief kunnen zetten. Vooral het christendom moet het hierbij ontgelden daar deze de morele en Goddelijke wetten voorstaan en dat kunnen ze missen als kiespijn. Rusland   Is hun een doorn in het oog daar de bekering en wederopstanding van de Russen naar het christendom ongelofelijke proporties aanneemt.

Wim op 19-07-2018 13:43

 

Wens antwoord te geven op Mod van Xander op voorgaande rubriek van Xander i.v.m. de temperatuurstijgingen.

 

Geef antwoord op vorige reactie, Mod van Xander i.v.m. de temperatuurstijging dan toch reactie te geven en ook de bedoeling is en het tegendeel wens te bestendigen. Volgens mijn realiteit is het andersom en zelf niets aan kan veranderen, spijtig genoeg, maar wel samen hopelijk positieve invloed wel kunnen bewerkstelligen met het eerst te willen aanvaarden. Dit begint met eerst de realiteit te willen inzien en te aanvaarden, dan pas kunnen er collectief de positieve krachten bundelen en eerst in eigen land en daarna zelfs op wereldniveau ook noodzakelijk acht. In ieders eigen overlevingsbelang wel hopelijk het tij in positieve zin kunnen keren ook niet wens uit te sluiten, maar de tijd werkt mogelijk tegen de mensheid. Indien wij blijven ontkennen en tegelijk niet uitsluit dat de mensheid alles te verliezen heeft, door het te blijven ontkennen niets bijdraagd aan het werkelijk ernstige klimatologisch groot wereldprobleem. Dit is wel degelijk ernstig bedreigend is voor de mensheid en dit op termijn en tegelijk op al voldoende problemen zichtbaar en tegelijk ook al geconfronteerd wordt en toch maar willen blijven ontkennen niet de juiste instelling is, om het wereldprobleem voor de mensheid nooit ernstig genoeg blijkt te zijn, tot het on omkeerbaar zal worden ook al op voorhand op gewezen is, maar dit is ieder zijn eigen vrijheid en keuze is, maar voor hoelang nog.

Mod van Xandernieuws i.v.m. het vorige rubriek en U mij extra tegendeel wenst te bewijzen of er zou totaal geen reden zijn, met de temperatuurstijging en alleen bedoeld zou zijn, om zoveel mogelijk miljarden euro,s in het fonds te krijgen en dit ten kosten van de burgers. Heb de eerste website aandachtig gelezen en is hele discussie ontstaan met de juiste berekeningen van Co2 en invloed of opname van de oceanen en dergelijke. De formule blijkt niet op de juiste berekening formule te zijn, wegens teveel verschillen zijn. Wel best kan begrijpen en hele moeilijke berekeningsmaterie betreft. Tegelijk zijn er zoveel factoren met gemoeid zijn, waar niets over gezegd wordt en hierdoor ook geen volledig realistisch beeld wordt weergegeven. Men wil de niet believers met dergelijke website te confronteren en te weerleggen met technische rekenkundige argumentatie het tegendeel te bewijzen, is mij wel te vergezocht, om toch hun gelijk te kunnen halen. Het heeft met verschillende factoren te maken en is ook heel moeilijke materie om eenduidig exact perfect juist oordeel te geven van wat wel juist is of niet is en heel moeilijke opgave betreft. Tegelijk brengt dit verwarring en tegenstrijdigheden aan de oppervlakte, maar ondertussen gebeurd wel de temperatuurstijgingen die wij wel degelijk niet kunnen ontkennen en ook ernstige gevolgen met zich meebrengen tegelijk ook niet kunnen ontkennen. De ander kant blijven kijken is geen intelectuele optie en doen of er niets aan de hand is, wel het probleem alleen groter kan worden en ook niet uit te sluiten is.

(http://www.klimaat.be/files/9914/1891/6132/IPCC_AR4_WG_I_NL.pdf) interessant PDF verslag op wetenschappel ijke basis en zelfs ook interessante documentaire en de gevolgen gezien heb. Heb het al steeds herhaalt, de mensheid moet eerst tot het uiterste geconfronteerd worden om het ernstige te willen nemen of te willen geloven. Hoe gekker moet het nog worden, mij niet gelaten en ga voort op wat ik zelf ook zie i.v.m. de werkelijke gevolgen, niet zomaar onder stoelen of banken ga steken. Omdat andere het constant willen weerleggen op alle mogelijke manieren niet voor mij is weggelegd, omdat ik het wel ernstig neem en zelf de gevolgen wel degelijk zelf ook kan zien en zelfs op alle vlakken voor de mensheid wel degelijk volledig uit de hand zou kunnen lopen, ook niet uit te sluiten is. (Zie mij voorgaand verlag hierover)

Voeg nog interessante website aan toe met verschillende interessante PDF bestanden met de onderzochten resultat en van 2007. Het is er ondertussen niet beter op geworden, integendeel.

(http://www.klimaat.be/nl-be/klimaatverandering/ipcc-rapporten/2007/)

(http://www.klimaat.be/nl-be/klimaatverandering/het-klimaat/de-invloed-van-de-mens)

(http://www.klimaat.be/files/8314/1891/6133/IPCC_AR4_WG_II_NL.pdf)

(http://www.ipcc.ch/publications_and_data/ar4/syr/en/main.html) in het Engels, via Chrom eerst dient te activeren via account en Nederlands te activeren en nadien via rechtermuisklik op Nederlands en dan ook vertaald wordt.

Hopelijk hier de twijfels die wel hardnekkig zijn, heb kunnen wegnemen weet ik niet, maar is ieder zijn eigen keuze, hij of zij al of niet ernstig wil nemen. Hoop dat het niet nog erger zou worden en dan pas wel zou geloven. Hierdoor zich zelf voor schut heeft gezet en dan plots wel ernstig zou nemen hier wel op wens te wijzen. Wens en hoop dat ik ongelijk heb, maar vrees er voor.

Eelke Piers op 19-07-2018 15:09

Gek eigenlijk dat iedereen zo bang is voor propaganda van anderen. Zou dat iets met hersenspoeling te maken hebben.

Tom Hendrix op 19-07-2018 15:11

@sergeant yves: 12.48. uur. Geheel met U eens.

Eelke Piers op 19-07-2018 15:18

@Wim op 19-07-2018 13:43

Ik herinner mij nog goe de zomer van, ik dacht, 1947. Zo'n hete en lange zomer hebben we nooit gehad ook daarna niet meer. Oorzaak. Men is gaan knoeien met de cijfers en de berekening veranderd.

De uitstoot van CO2 door de mens is nog minder dan de kers op de taart. Het ziet er wel leuk uit maar voegt verder niets toe. Dat het klimaat veranderd is niet iets van de laatste 25 jaar maar van de laatste eonen. Helemaal niet gek

Eelke Piers op 19-07-2018 15:18

Gek eigenlijk dat iedereen zo bang is voor propaganda van anderen. Zou dat iets met hersenspoeling te maken hebben.

Wim op 19-07-2018 18:24

Onbelangrijk zaken of propaganda is om bang van te worden en geherenspoelt te worden, volkomen met eens.

Wim op 19-07-2018 18:47

Geef website voor Eelke Piers, van 1947 tot 2017 (http://www.meteofrance.fr/climat-passe-et-futur/impacts-du-changement-climatique-sur-les-phenomenes-hydrometeorologiques/changement-climatique-et-canicules) korte verduideling geeft om misverstanden wens te verhelpen.

Qvic op 19-07-2018 19:56

 

@ wim,

Ik begrijp je bezorgdheid, maar ik maak van jou betoog ook uit dat jij niet weet hoe het kooldioxide gas zich echt gedraagt in onze omgevingslucht. Dit gas is geen broeikasgas of iets anders extreems gevaarlijk. Niets van dat allemaal. Het wordt door de media en het IPCC en de vele zogenaamde wetenschappers en zich zelf benoemde deskundige allemaal zo opgeblazen en de waarheden verdraait. Maar die doen dit enkel voor hun eigen gewin. Dit gas wordt door de natuur zelf opgeruimd en heeft een levensduur van maximaal een maand. Maar als je een ras echte onwetende bent en elk woord heilig gelooft in de onzin van de media over het CO2 dan. Dan kan ik begrijpen dat je paniekerig wordt.

De linkse mens is gewoon een verwent kind geweest in zijn jeugd jaren, hierdoor hebben zij een mentaliteit gekregen dat alles haalbaar is, als je het maar wenst. Deze mensen zijn eigenlijk nooit tevreden, ze willen altijd meer hebben/ontvangen dan de rest van de wereld. Zij eigenen alles zich zelf toe en worden al kwaad als jij er iets van zegt. Deze mensen slaan ook alle waarschuwingen in de wind, als of dit de normaalste zaak van de wereld is. Deze mensen begrijpen dan ook werkelijk niets, in discussie gaan met hen heeft dan ook geen enkele zin. Hun overtuiging is wet denken zij en dat moet en zal gebeuren, ook al kan een klein kind weten dat, dat niet gaat of kan.

Dan nog zetten zij zich voor de 100% in op toch hun beoogde inkomst te behalen. Als dat dan nog niet de juiste uitkomst bied, gaan zij het op de exacte zelfde manier het nog eens doen en nog meer geld er tegenaan gooien, om toch hun gewenste uitkomst te krijgen. Dit verhaal zien we nu terug bij de Democraten. Het eigen verzonnen verhaal van de Russische inmenging is allang ontkracht, maar de Democraten blijven stug doorgaan met hun overtuiging. Zo kunnen zij ook totaal niet tegen kritiek of tegen hun verlies. Eigen verantwoording nemen kennen zij niet en de schuld wordt altijd naar een ander geschoven. De vals vlag aanslagen zijn een typisch voorbeeld van dit soort mensen.

Zij zelf spelen dan het heilige boontje en de toevallige voorbijganger wordt dan als de dader bestempeld of de dader wordt uit hun duim gezogen. Zodat zij vrij uitgaan, denken zij. Afspraken/contracten met hen maken waar beide partijen zich aan moeten houden. Dat gaat altijd mis, want de linkse mens is gewend van uit zijn jeugd om die afspraken op te rekken naar eigen inzicht, om zo toch het maximale eigen gewin eruit te kunnen slepen. Als die andere daar iets van zegt worden zij al kwaad en ontkennen zij alles. Ook als zij op heterdaad betrapt worden. De linkse mens wil graag alles op de pof krijgen van andere, maar andersom moet er rijkelijk voor betaald worden.

Het zijn de grootste hypocrieten en psychopaten die er zijn op de wereld. Daar de linkse verwende mens geen enkele binding hebben met hun eigen land, want dat hebben zij in de schoot geworpen gekregen van hun ouders en voorouders. Door dit fenomeen vinden zij dat iedereen op de wereld recht heeft op om hier in de EU te komen en met de zelfde rechten en rijkdommen als ieder andere autochtoon in zijn land. Over plichten hebben zij zelf het nooit over, dus al die nieuwkomers behoeven dan ook niet te voldoen aan die verplichtingen denken zij dan. Want alles is tenslotte maakbaar in de wereld. De rekeningen worden toch doorgeschoven naar de belasting betaler, zodat zij mooi weer kunnen spelen met al die extra belasting inkomens voor hun linkse hobby's.

Wim op 19-07-2018 20:38

De klimatologische gevolgen en financiële schade zijn al met meer dan miljarden euro kersen opgelopen, maar de financiële schade is nooit erg genoeg voor andere, die er nog geen last van hebben is mij wel bekend. Voor mij gaat het niet of ik gelijk heb of niet, maar heb hier voldoende beeld willen geven en ieder doet wat hij er zelf met wil. De toekomst zal het bewijzen of het erger al of niet wordt en hier totaal geen strijd wens te voeren, om uiteindelijk gelijk te krijgen. Wens verder te kijken van wat ik zelf zie en mijn inziens wel mogelijk verder uit de hand kan lopen, niet wens uit te sluiten en ondertussen niet ook niet verbeterd. Weet ook dat het moeilijke keuze is van wat wel waar of niet waar is, maar kijk ook naar de gevolgen, die steeds verder zware financiële schade berokkend in verschillende landen en ook al op gewaarschuwd heb waarom de mensheid geconfronteerd wordt en totaal niet verwonderd ben. 

Cisca op 21-07-2018 02:23

Ik kan er niet over uit hoe schijnheilig de media zijn. Ik heb Hillary Clinton horen verkondigen dat Amerika zich mengde in de presidentsverkiezingen in Frankrijk omdat ze Macron als president wilden en niet LePen. Frankrijk is echt niet het eerste, noch het laatste land waar Amerika een vinger in de pap heeft als er verkiezingen zijn. Zij mogen dat dus kennelijk wel doen, maar oh wee als Rusland zich mengt in de Amerikaanse verkiezingen. Dan breekt de hel los. De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet!!!!

Heeft u daar een link of youtube van ? Mod.

Tycho op 21-07-2018 19:22

Tegen democraten (lees thugocratie) helpen alleen soldaten! Helaas niet die decadenten van de NATO; bijgenaamd: New American Terror Organisation. Van je "vrienden" moet je het hebben.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl