HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Deal EU blijkt nepnieuws: Oost Europa wil niets weten van terugnemen migranten

Spanning in Duitsland: Buigt CSU leider Seehofer vandaag toch wéér voor Merkel? – Marokko waarschuwt dat er nog eens 1 miljoen migranten onderweg zijn

 
De Duitse vrijheidspartij AfD heeft een officiële aanklacht ingediend tegen illegale mensensmokkelorganisaties zoals Sea-Watch. (Afbeelding: Getty Images (4)).

De internationale en Nederlandse media meldden gisteren dat een groot aantal EU landen, en volgens de persbureaus Reuters en DPA ook de (Oost Europese) Visegrad staten, zich achter de Duitse bondskanselier Merkel hebben geschaard, en een akkoord hebben bereikt over het sneller terugnemen van elkaars asielzoekers. ‘Absolute onzin,’ zo reageerde de Tsjechische premier Andrej Babis. Hij verklaarde dat hij niet eens met Merkel heeft gesproken, en sowieso nooit een dergelijke vluchtelingendeal te zullen ondertekenen. Het nepnieuws dat er wel een breed akkoord ligt is waarschijnlijk bedoeld om Merkel een steun in de rug te geven in haar conflict met CSU leider en minister Seehofer, die vandaag zou moeten laten weten of hij zijn eisen inslikt en toch weer achter haar gaat staan.

 

Ook in Hongarije weet men niets van de zo triomfantelijk gemelde deal met 14 EU-landen om het Dublin akkoord ‘effectiever’ uit te voeren. Premier Viktor Orban zei dat dit nieuws ‘een gebruikelijk vals bericht van de kranten is, want er werd geen enkele overeenkomst gesloten.’ Een regeringswoordvoerder bevestigde dat ‘zo’n deal er niet is. Het is voor een migrant onmogelijk om naar Hongarije te komen zonder eerst in een ander EU land te zijn geweest. In 2015 probeerde Duitsland om Hongarije tot land voor eerste opvang te maken, maar wij hebben dat sindsdien verhinderd.’

Polen ontkent eveneens. ‘Er zijn geen nieuwe overeenkomsten gesloten over de opname van asielzoekers uit andere EU-landen. Wij bevestigen de verklaringen van Tsjechië en Hongarije,’ aldus een woordvoerder van het minister van Buitenlandse Zaken.

Ook het opzetten van ‘ankercentra’ buiten Europa om tijdig de aanvragen van massa’s asielzoekers te verwerken blijkt een ‘waanvoorstelling’ van de Duitse kanselier te zijn. Tunesië, Libië, Marokko en Egypte wezen dit voorstel namelijk onmiddellijk van de hand.

Nepnieuws om Angela Merkel in het zadel te houden

Kortom: van eensgezindheid in de EU is geen enkele sprake – integendeel. De ‘vrijwillige’ afspraken zijn eerder een teken van grote vertwijfeling, onmacht en onwil. De enige reden waarom de massamedia het nepnieuws verspreiden dat er wèl een deal ligt, kan bijna niet anders dan een steun in de rug voor Angela Merkel zijn, wier nog maar pas bestaande vierde kabinet nu al op springen staat, omdat CSU leider en minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer dreigt om zonder instemming van Berlijn illegale migranten aan de grenzen van Bayern terug te sturen.

Maar Seehofer heeft bij onze Oosterburen niet voor niets de spottende bijnaam ‘Drehhofer’ gekregen. Waarnemers verwachten daarom dat de beruchte christendemocratische draaikont ook nu weer zal buigen voor zijn grote bazin.

‘Niet één migrant minder’

De Schweizer Morgenpost kopte dan ook: ‘EU-overeenkomst: Niet één migrant minder’. En dat is de realiteit. ‘Het hele akkoord is niets meer dan gebakken lucht, met een holle slotverklaring, zoals we van Merkel gewend zijn. Er zal niet één migrant minder naar Europa komen om hier te genieten van een gratis leven... Merkel is ook in dit geval haar schaakboek-diplomatie trouw gebleven, en wil opnieuw diep in de belastingpot grijpen en miljarden uit het raam gooien, waaronder de Spanjaarden en Grieken met open handen klaar staan.’

Marokko waarschuwt: 1 miljoen migranten onderweg

En die miljarden zijn hard nodig, want in plaats van minder migranten komen er juist nog veel meer. Marokkaanse bronnen waarschuwden onlangs dat er een golf van maar liefst 1 miljoen Afrikanen onderweg is naar de Middellandse Zee (3). Nu Merkel van de rest van West Europa, inclusief Nederland, wederom haar zin heeft gekregen, zullen die dus ongehinderd door de schepen van Europese NGO’s naar Europa kunnen worden gesmokkeld.

De Duitse anti-islam/ vrijheidspartij AfD heeft inmiddels een officiële aanklacht tegen Duitse NGO’s SOS Mediterranée, Sea-Watch, Sea-Eye en Mission Lifeline ingediend vanwege deze grootschalige illegale mensensmokkel. Daar staat volgens de wet 3 tot 5 jaar gevangenisstraf op.

Het weerwoord van deze organisaties luidt keer op keer dat ze enkel ‘vluchtelingen redden’. Dat gaat echter niet op, omdat ze deze migranten slechts een paar kilometer uit de kust van zee pikken, en volgens de wet verplicht zijn deze naar de dichtstbijzijnde haven te brengen. Dat wordt echter nooit gedaan; alle schepen varen vele honderden kilometers naar de havens van Italië en Spanje. (2)

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Journalistenwatch
(3) Epoch Times
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

30-06: EU top: Open grenzen en ‘plunderende barbaren’ blijven, weer geen keus voor zelfbehoud
27-06: ‘Waarom nemen migrantenouders zulke enorme risico’s met hun eigen kinderen?’
20-06: Duitse politie functionaris geeft Trump gelijk: Criminaliteit fors gestegen door migranten, maar wordt niet geregistreerd
18-06: ‘In vier jaar meer dan 2000 Europeanen vermoord of verwond door migranten’
15-06: Euro stort even in na gerucht uiteenvallen regering Merkel om immigratiebeleid
13-06: Migrantencrisis: Stemming in Duitsland slaat om na moord op Joods meisje door moslim
04-06: EU-partner George Soros en nieuwe Italiaanse regering verklaren elkaar de oorlog om migranten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 01-07-2018 14:07

Eens met de conclusies in dit artikel.

willy . op 01-07-2018 14:26

inderdaad de Oost -Europese landen willen nog verder gaan en alle migranten terugsturen naar hun land van herkomst, het is waar dat islamisme een ware bedreiging is voor Europa juist zoals vroeger het Nzisme en Communisme dat was! EU zoekt steeds te verkeerde oplossingen, migratie is een ideologie geworden en het beeld van Europa oogt somber er staan drie miljard mensen aan de overkant van de Middellandse zee te kijken om naar hier te komen en als we niets doen dan zullen ze komen en ons overspoelen! En het  Theosterrorisme zal blijven  bestaan mensen doden in een naam van god wie die god dan ook mag zijn! Hopelijk valt de Merkelregering en krijgt men waterdichte buitengrenzen! Shalom

Cale op 01-07-2018 14:51

Helemaal eens. Waarom al die migranten naar Europa? Voor de migranten is het simpel een beter (financieel) leven. Brussel (en Merkel) willen het nationaliteits gevoel kapot maken mbv een migranten tsunami, want landen verzwakken betekent een sterkere EU. En dan is er natuurlijk financieel gewin voor NGOs en individuen, die miljoenen subsidie geld uit Brussel en van Soros opstrijken. Journalist Arnold Karskens heeft een jaar geleden al een rechtszaak aangespannen tegen deze belachelijke migratie situatie. Weet iemand hoe dat is afgelopen?

mientje op 01-07-2018 14:55

Liegen, dat kan ze goed de dominees dochter

Eelke Piers op 01-07-2018 16:16

De Telegraaf heeft een leuk bericht voor de migranten:

Waarschuwing: ga niet met zwemband de zee in! Je waait binnen no time naar Engeland!'

Eelke Piers op 01-07-2018 16:19

De EU bestaat uit 28 landen. Dat er hiervan dan 14 landen achter mevr. Merkel staan is dus goed mogelijk

Twanneman op 01-07-2018 17:03

Eens, we kunnen lezen en kletsen tot we een ons wegen, Xander kan schrijven wat hij wil maar het tij keert niet, Europa gaat ten onder.... in bange tijden... Er gaat niets gebeuren.... Het gaat allemaal zo stiekem, ik denk dat misschien,  heel misschien 20% van de Europeaan weet wat er gaat gebeuren, in NL misschien 2%. Wat een laf en slaperig volk zijn we toch, wij verdienen niet beter. 

Bah wat een land.

Gerard op 01-07-2018 17:57

Slavernij-verleden herdacht! Onze linkse NOS zendt het weer uit! Wanneer krijgen ze het eens over het slavernij-verleden gepleegd door islamieten en dan met name tegen blanken?? Antwoord: ook al is dat nog erger geweest, n o o i t !!

Jan op 01-07-2018 18:52

We hebben allemaal goed praten ik hoor niemand zeggen wij gaan er  wat aan doen. of gaan naar Den Haag demonstreren. dat wij met zestien miljoen mensen dit niet pikken maar alleen maar ja zo is het en dat is waar. nee wij blijven slapen tot dat er niks meer aan tedoen is . Maar ja wie niet horen wil die moet maar voellen. want we hebben het nog tegoed tot dat je het zelf begint te merken .en als ze voor je voor deur staan en dan maar piepen om hulp dan is er geen weg meer terug  geween geween geween.

Hendrikus op 01-07-2018 19:26

Tot op het moment dat de *tijdbom* barst zal het beleid niet veranderen.

Pas na de explosie komt er verandering, maar de verandering die dan plaatsvind zal vermoedelijk nooit of te nimmer kunnen zorgen dat de West Europese landen weer worden zoals ze waren. De verantwoordelijke regerings leiders plus de criminelen van de EU in Brussel die Europa aan het verminken zijn komen straks lachend en zonder gevangenis straf weg.

Ik geef West Europa nog maximaal 3 jaar, daarna barst vermoedelijk de "tijdbom"...  Met andere woorden, er staat de Weste Europese bevolking nog heel wat elende te wachten.

ohje op 01-07-2018 19:50

Tik tik tik elke maand een stapje dichterbij tot de totale ellende.

Tom Hendrix op 01-07-2018 20:06

@Twanneman: 17.03. uur. Helaas moet ik U gelijk geven. Maar niet met vreugde..

Ernie op 01-07-2018 21:53

Al die lui uit Afrika lopen eerst door landen in Afrika die veilig zijn dus hebben hier helemaal niks te zoeken.

Sjors op 01-07-2018 23:30
@Twanneman en @Tom Hendrix: Het is niet zo pessimistisch als het lijkt. Zoek op Youtube het kanaal van Dr. Steve Turley op en kijk een paar video's. Alleen maar positief. Hij kijkt namelijk naar het grotere geheel.
Rene Pascal op 01-07-2018 23:48

Ik ben het eens met Hendrikus. Waar ik zo bang voor ben, zou inderdaad over drie jaar kunnen gebeuren. Over twee jaar komen een groot aantal veroordeelde IS strijders vrij in Frankrijk. Ik ben bang dat die niet gaan meedoen met de samenleving. 

Maar terreuraanslagen gaan plegen. De een nog gruwlijker dan de ander. En als dan weer al die politici zonder oplossing komen, hulpeloze mensen die het ook niet meer weten wat te doen, liedjes gaan zingen ( Don't look back in anger,  Imagine),

ja....dan breekt de hel los. Dan zal de bevolking het heft in eigen hand nemen. En dan zal het er knetterhard, gruwlijk en wreed aan toe gaan. Helaas maar waar. Het is alsof we met z'n allen in een trein zitten, die met volle snelheid naar een peilloze afgrond dendert. En de politici (de machinist) die trappen niet op de rem, maar geven juist extra meer gas. Eng gewoon.

Bundy op 02-07-2018 01:34

@Twanneman op 01-07-2018 17:03

Je hebt de trieste waarheid samengevat in vier zinnen ,  inderdaad bah wat een land .

echtwaar op 02-07-2018 05:33

Ik geloof er niets van dat de bevolking in opstand komt of onrust gaat veroorzaken. Daarvoor is de Nederlander te gedrild, te gehersenspoeld, bang, vaak werkend als ambtenar voor de overheid of vanwege het feit dat het salaris, het financiele, zekerheid, voor de Nederlander altijd de doorslag geeft. Dus zullen ze niets doen. Psychologisch gaan ze zelfs harder meewerken aan het beleid van de overheid als iemand die gegijzeld wordt en zich identificeert me degeen die hem gijzelt. Vergeet niet dat er geheim beleid, voorkeursbeleid is voor de fortuinzoekers is wat evident disctiminatoir is van de Nederlanders en alle legale Europeanen. Ook geheim beleid/instructies aan ambtenaren en/of rechters is er om dwarsliggende Nederlanders/europeanen hard te straffen of tegen te werken als zij tegen dit destructief geheim beleid ageren. Dit beleid wordt niet openbaar gemaakt en wet openbaarheid verzoeken hierover worden kansloos afgewezen omdat rechters dit beleid in het geheim geaccordeerd hebben. Die rechters maken deel uit van het Kalergi plan. Degenen die dit Kalergi plan hebben uitgevonden doen dit uit haat voor Europeanen, de echte europese cultuur in een steriel bureacratisch jasje door personen die let wel geen europese achtergrond hebben ook al vermommen zij zich met Europees klinkende achternamen. Pure genocide van de Europese bevolking door haatdragende personen die hun haat verbergen. Deze personen gedragen zich als parasieten en saboteurs.

TimeTraveler op 02-07-2018 07:02

Uit onderzoek is gebleken dat slechts 7 % van de migranten een echte vluchteling, de rest zijn illegale immigranten. Ondanks  er geen akkord is bereikt zal mv . merkel waarschijnlijk gewoon haar zin doordrukken. De meeste europese leiders zijn toch allemaal ja-knikkers en hielenlikkers. En het europse bevolking wordt massaal voorgelogen, dus hiervan zullen zij geen tegengeluiden van horen. De anti Trump en anti Rusland, misinformatie gaat nog steeds op volle toeren door.   Zelfs bij de pinautomaat ben je niet veilig voor de door de EU en Soros betaalde propaganda tegen Trump. Zo kreeg ik tijdens het pinnen ongevraagd een afbeelding te zien met aan de linker kant een foto van de concentratie kamp Auschwitz en aan de rechterkant een foto van Trump. Met daaronder de volgende tekst : "Het fascisme is nog nooit zo dichtbij geweest ". Ook in Engeland is Soros hard bezig om via zijn "open society foundation" , anti brexit protesten te organiseren. Daarnaast heeft hij schrijvers ingehuurd om op internet en ander media anti brexit stukken te schrijven, met als doel de engelse bevolking bang te maken voor de gevolgen van een brexit. Soros wilt hiermee in 2019 een nieuwe referendum afdwingen.

MP op 02-07-2018 08:23

Hij stapt op. Dus er verandert niks aan de coalitie. Zo gaat het nou altijd. 

Maurits Dekker op 02-07-2018 09:43

@Rene Pascal

"ja....dan breekt de hel los"

Helaas zal die hel niet losbreken. De Nederlanders zijn makke schapen. Als we 20 jaren geleden hadden voorspeld hoe de samenleving er nu uit zou zien, zou niemand je hebben geloofd. De islamisering gaat langs een glijdende schaal. Elke keer denk je 'zo kan het niet verder', maar toch gebeurt dat gewoon wel. De opstand van de autochtonen gaat er niet komen, de overwinning van de moslims staat buiten kijf, want zij hebben machtige vrienden. Aan hen die nog vluchten kunnen wil ik zeggen "doe het nu, wacht niet tot het te laat is".

AngelB op 02-07-2018 12:22

Doorgestuurd aan de regeringspartijen. Een geweldig artikel weer Xander. De waarheid maakt vrij, de leugens van de regeringen zullen hen zwaar aangerekend worden. Ik maak er inmiddels een gewoonte van een aantal keer per week dit soort artikelen te mailen naar de regering. Als meer mensen dat doen, doen we in ieder geval iets. Niets doen en alleen lezen of reageren is, in mijn optiek, geen optie meer. Val ze maar lastig, dwing ze maar tot lezen. Doe dit biddend en zegen de regering tegelijkertijd, wij mensen kunnen niet overtuigen, maar God wel. Hij kan hun de ogen openen.

Rene Pascal op 02-07-2018 21:01

Maurits, lees het boek 'Kwaad'  van Joost Niemoller. Als je dat uit hebt, besef je dat wij allemaal op een vulkaan zitten, die elk moment tot uitbarsting kan komen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl