HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

DENK leider Kuzu vindt dat Nederlanders die tegen islamisering zijn moeten oprotten


Afbeelding: Getty Images (3).

Tunahan Kuzu (foto), leider en kamerlid van de islamofascistische DENK partij, zei eerder deze week in een video van de beruchte Zaanse vlogger Ismail Ilgun dat Nederlanders die het ´veranderende Nederland waar mensen met verschillende achtergronden samen met elkaar leven´ niet bevalt, ´ze dan maar moeten oprotten´. Met andere woorden: als u tegen de islamisering van onze samenleving bent, dan kunt u maar beter vertrekken. In het land van Kuzu’s idool, de Turkse moslimdictator Recep Tayyip Erdogan, zien we wat er met inmiddels honderdduizenden mensen gebeurt die er alleen al van worden verdacht ‘tegen’ te zijn. Het is alsof het 1938 is, en politiek Den Haag zonder verzet akkoord is gegaan met de komst van een Nazi partij in ons parlement.

 

Zoals we gewend zijn van moslimleiders worden de feiten weer eens omgedraaid. Kuzu verweet het Nederlanders hem ‘uit te kotsen’, omdat ze ‘hem zien als Turk, als buitenlander. Daarmee zeggen ze eigenlijk: wij Nederlanders voelen ons superieur, en die ander hoort er niet bij.’ Dat moet volgens hem worden omgedraaid, door deze Nederlanders te laten oprotten.

Daarmee gaf Kuzu impliciet aan dat er wel degelijk een groot verschil zit tussen het gedrag van Nederlanders en Turkse Nederlanders, maar dat het dus aan de andere Nederlanders is om zich aan te passen, en niet andersom. Als dat geen (typerend islamitisch) superioriteitsdenken is?

De kritiek van veel Nederlanders is niet dat Turken ‘Turken’ zijn –andere migrantengroepen, zoals Vietnamezen en Chinezen, zijn prima geïntegreerd in ons land, hebben zich wel aangepast, en ervaren nul discriminatie-, maar dat velen van hen zelf afstand nemenvan onze samenleving door bijvoorbeeld anti-maatschappelijk gedrag te vertonen. Zo zijn Turken volgens de officiële statistieken samen met Marokkanen en Antilianen verantwoordelijk voor verreweg de meeste misdaad in ons land.

Kuzu’s ‘veranderende Nederland’ ziet er in realiteit zo uit:

* Jaarlijks worden zo’n 1000 minderjarige meisje het slachtoffer van loverboys, die bijna allemaal een Marokkaanse, Turkse en Antiliaanse migrantenachtergrond  hebben, en die deze meisjes tot prostitutie dwingen;

* Nederlandse schoolkinderen worden in het kader van ‘multiculti’ en ‘diversiteit’ gedwongen om naar moskeeën te gaan en daar soms zelfs tot Allah te bidden (terwijl excursies naar kerken er bijna altijd ‘bij inschieten’);

* Cultuurverrijking door de islam op de muur van een basisschool in Voorburg gekalkt: ‘Kanker Wilders gaat dood’; ‘Dood alle Joden’; ‘ISIS’, ‘Joden ga dood’. En recent natuurlijk de moslim die met een Palestijnse vlag vernielingen aanrichtte aan een Joods restaurant in Amsterdam, verklaarde geen spijt te hebben van zijn daad, tegen een agent zei dat dit ‘slechts een eerste stap was’, en desondanks na nog geen 2 maanden cel weer vrij man is en zelfs zijn vlag weer terug kreeg;

* Homoseksuelen die steeds vaker op straat op gewelddadige wijze worden aangevallen door jonge moslimmigranten;

* 85% van de afgelopen jaren binnengehaalde moslimmigranten kunnen, willen of hoeven niet werken, en moeten voor zeer lange tijd, zo niet permanent, aan het uitkeringeninfuus;

* Turkse Nederlanders die hun verachting voor onze vrije democratie tonen door massaal te demonstreren vóór moslimdictator Recep Tayyip Erdogan (alsof massa’s Duitsers in 1938 met vlaggen met hakenkruizen en portretten van Hitler vrijelijk door de Nederlandse straten konden gaan).

De boodschap van moslimpartij DENK is hoe dan ook helder: als dit u niet bevalt, dan kunt u vertrekken (en zo niet, dan helpen zij ons daar een handje mee als ze over 20 jaar met nog veel meer zijn?).

‘Waarom zijn al die Turken dan naar Nederland gegaan?’

Vaste Infowars verslaggever Paul Joseph Watson twitterde: ‘Als deze relschoppende Erdogan steunende islamisten zo patriottisch zijn voor Turkije, waarom zijn ze dan allemaal naar Nederland gegaan?’

Het antwoord daarop is simpel: Omdat ze, geheel zoals Erdogan en andere AKP prominenten al veel vaker hebben gezegd en bevolen, hier zijn om Nederland te veroveren voor de islam.

PVV leider Geert Wilders twitterde daarom dat zijn boodschap aan Kuzu, Denk ‘en alle andere Erdogan–lovers is: Snel optiefen naar Turkije!’ (1)(2)


Xander

(1) Infowars
(2) NOS
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy . op 12-07-2018 14:59

Het zou beter zijn dat hij oprot, wat een uitspraak zeg, en wat een arrogantie wat we gewoon zijn van islamieten! De realiteit is dat binnenkort het Westen islamitisch is we wel zullen moeten oprotten!! Shalom

Tom Hendrix op 12-07-2018 15:23

Inderdaad islamisering, dat is het doel van deze 5e colonne van DENK. Hiervoor hoofdelijk verantwoordelijk, de volgende partijen: PvdA,CDA,D66,VVD,GL,SP. De eerste 4 partijen hebben in de EEG, het Europarlement ingestemd met: " De Resolutie van Straatsburg", en met: " Het Coudenhoven-Kalergiplan". En onze bevolking, blijft deze partijen steunen. Arm Nederland!

vlokje op 12-07-2018 15:27

Vluchten kan meer, zou niet weten waar heen en naar wie, kan je een liedje van maken

Oprotten, graag, maar wordt ik dan met rust gelaten, ik denk alleen op een andere planeet

Ivan Chapka op 12-07-2018 15:45

Waar blijft het optreden van Antifa tegen deze fascist pûr sang ? Oh wacht, als fascisten moslim zijn mag dat van links en het kartel (GL, D66, SP. PvdA, VVD, CU, CDA). Ze komen er wel achter als de islam het hier voor het zeggen krijgt. Ze zullen net zo gekeeld worden als de communisten/socialisten in Iran, die op deze geweldadige manier werden bedankt voor hun hulp bij de oprichting van de islamitische republiek Iran.

Zou dit komen door hetzelfde lage IQ als de inteelt islamisten?

Gerard op 12-07-2018 16:09

@ Tom Hendrix op 12-07-2018 15:23. Twee vergeten, die je hiertegen nimmer hoort: C.U. en S.G.P. Groet.

FinalCountDown op 12-07-2018 16:21

Tja, we zijn idd zo ver gekomen dat we in eigen land (België, Nederland, Frankrijk...enz..) niets meer te zeggen hebben. Dat we ons niet meer 'thuis' voelen. Het is geen vijf voor twaalf... Maar vijf na twaalf.  Het verval van onze maatschappij kan niet meer gestopt worden.

Johan op 12-07-2018 17:17

Het is niet mijn taalgebruik. Maar stel je eens voor dat jij of ik eens in de media zouden willen roepen, dat wat ons betreft alle moslims "kunnen oprotten". Wat zou dat tot gevolg hebben?

Zou dat ook vallen onder vrijheid van meningsuiting?

Vrumt op 12-07-2018 18:47

Ik zou heel graag willen oprotten naar een moslim vrij land.

Maar dan wel met een uitkering, want ik heb al 40 jaar betaald

voor deze asielparasieten.

We subsidiëren onze eigen ondergang !!!

jw op 12-07-2018 19:22

iets gehoord van dit fijne kabinet of van npo dacht het niet,en onze rechters daar hoor je helemaal ook niks van.Doet wel denken aan landen waar veel geld jaar naar jaar heen gaat.Maar N.L slaapt lekker verder

Tom Hendrix op 12-07-2018 19:40

@Gerard: 16.09. uur. Inderdaad. Heel erg jammerlijk, dat ook deze 2 partijen weinig of geen verweer voeren tegen de islamisering van ons land. Helaas. Groet.

Lars030 op 12-07-2018 19:51

Het ontstaan van het Vierte Reich door de Vijfde Colonne!

Ik ben alles wat ook maar iets met moslims/islam te maken heeft inmiddels zooooo kotsbeu. En slechts 10% van ons volk is wakker en alert (veelal patriotten bij actiegroepen), en 90% slaapwandelt totaal apathisch en lethargisch door in zijn/haar (pseudo!) safe space. On-ge-lo-fe-lijk. #idverzet #pakjelandterug

ron op 12-07-2018 20:19

Omdat het bangerikken zijn in eigen land. Daarom gaan ze lopen van hun moederland.

Ze durven niet opkomen voor hun recht in eigen land en komen dan maar amok maken in de lakse zogenaamde democratische landen en proberen hun visie op de wereld op te dringen aan de autochtone bevolking.

Dus lafaard rot zelf op en neem de rest van uw bende ook maar mee.

van buiten op 12-07-2018 20:43

Goed luisteren Xander degenen die dit allemaal heeft gezaait zullen hun handen niet in ontschuld kunnen wasen ,maar zullen vluchten, zich verstoppen of wat dan ook, de tijd is aanwezig dat het kwaad zal vallen.

Dommelectueel op 12-07-2018 20:48

Kuzu,Je werkt niet, je voert echt helemaal niks uit, je heb nog nooit wat uitgevoerd.

lies op 12-07-2018 20:58

Zeg haat zaaier kuzu wil je zo vriendelijk zijn op op te krassen naar je geliefde heilstaat Turkije . Zijn wij gelukkig een haat zaai partij als DENK kwijt . Dus KuZu doe ons een lol en vertrek 

Cefas op 12-07-2018 21:52

Inderdaad, Islamitische Nazi Partij Denk (INPD) is de juiste benaming voor deze anti-partij. Wat een ongelovelijke klojoos en die zitten in de tweede kamer. Wat een schande.

grote henk op 12-07-2018 22:36

Er is in de USA sinds een week geleden een beweging op gang gekomen van mensen die de haat samen met nepnieuws  die door de democraten verspreid wordt tegen de gaan. Inmiddels zijn er al duizenden mensen die de democratische partij de rug gekeerd hebben. kijk maar op you tube. Je zult er vele vinden. Hieronder heb ik er een paar neergezet.. in Amerika worden ze dus wakker nu hier in Europa nog. de beweging heet “Walkaway”

https://www.youtube.com/watch?v=fGu_mURDBMI

https://www.youtube.com/watch?v=ZbP33yl_kT4

https://www.youtube.com/watch?v=wnnBEr-7-Rk

https://www.youtube.com/watch?v=l9rPGDMXzxM

Kees op 13-07-2018 00:31

Beste Moderator,

Ik heb vanavond tussen circa 18.00 en q9.00 uur 2 reacties geplaatst onder dit onderwerp, maar beide zijn (nog) niet geplaatst.

Moet dat nog gebeuren of is er een andere reden?

Mvg, Kees

Uw postings komen niet door de moderatie, zie siteregels. Mod.

Vorreltie op 13-07-2018 00:32

Maar voor de rest, gaat het prima, met europa, Juncker, zo zat als een kever. wordt beschermd, door  Rutte, en Macron etc.., ze zeiden dat hij last had van zijn rug, deze alcoholist, heeft een top functie binnen europa, en  Rutte beschermd hem.. echt ongeloofelijk, conclussie, rutte=leugenaar, zoals  de meeste europese leiders. en wij de gewone mensen hebben het maar te pikken,

Wij komen niet in opstandt, omdat we niet durven, en dit is begrijpelijk, we zijn met handen en voeten gebonden,  het gaat financieel, nog te goed, we kunnen, onze rekeningen nog betalen, en hypotheek, etc..en we kunnen nog leuke dingen doen.

Kom je in opstand, dan wordt je opgepakt, door onze fijne regering , we mogen alleen maar werken, tot je er bij neervalt, en vooral veel belasting betalen, en premies etc,,.

Kortom ook voor ons gewone mensen telt, wij komen niet in opstand, omdat we het nog te goed hebben.

Daarom slikken we alles, dus ook  dat we niet meer gewenst zijn in ons eigen land.

wij zijn niet meer het volk van doorzetters en harde werkers,  ( we zijn verslaafd aan ons luxe leventje).

Groeten uit Nieuweroord.

Tabris op 13-07-2018 00:59

We weten nu precies wat DENK denkt.

mientje op 13-07-2018 01:03

Dit is Nederland Kuzu, het land van water molens tulpen klompen koeien boerderijen rivieren Rembrandt Vergezichten, de Waddenzee, het beroemde Hollands licht, kortom ons geliefde vaderland., weet je nog waar je destijds kwam , mooi landje laat ons met rust Kuzu ...................!

Jan met de Pet op 13-07-2018 03:17

Je kunt niet zó dom zijn (als onze 'regering' eh... kasteelheren), om niet in te zien dat een anti-democratische beweiging de touwtjes in handen neemt, zonder enige opzet.

Denk zou gewoon verboden moeten worden (haatzaaierij) en kinderen moeten beschermd worden tegen brainless-washing door moskeebezoeken en andere multicultinonsense. Wie onze 'cultuur' niet prettig vindt, Kuzu, kan beter optiefen naar plekken waar hij zijn egoding kan halen.

Shadow1100 op 13-07-2018 08:12

Niets nieuws. De geschiedenis herhaalt zich.

In het jaar 711 vielen de Moren Spanje binnen onder de leiding van de generaal Tariq ibn Zijad. In de decennia hierna wisten zij geheel Portugal en Spanje (met uitzondering van de in het noorden gelegen gebieden GaliciëAsturiëCantabrië en Baskenland) tot aan de Pyreneeën te veroveren. 

En nu is Europa aan de beurt.

Het liegt en het bedondert je: Mark - Pineukio - Rutte

Henk op 13-07-2018 09:49

De handelswijze van Kuzu is steeds dezelfde. Provoceren, beledigen, intimideren, een beetje liegen hier, een beetje bedriegen daar. Wanneer daar reacties op komen, en daar is het hem om te doen, gaat hij in de slachtofferrol zitten. Oh, wat wordt hij (als Turk) toch gediscrimineeerd. Kijk eens wat al die Nederlanders doen! Een schande. Tegelijk maakt hij zich met dit gedrag volledig ongeloofwaardig. Weinig politici die hem serieus nemen. Alleen de Turkse aanhang van Erdogan zal op hem stemmen. Meer dan 3 zetels zal hij in de Tweede Kamer om die reden nooit krijgen. Hij is en blijft een marginaal figuur. Gelukkig maar. Een enge man.

Rom op 13-07-2018 10:59

Nederland is geen democratie.Alles wordt door je strot geduwd.Een regering die collaboreerd en een volk dat wegkijkt.Krijgen we een herhaling van de geschiedenis?

T.D. op 13-07-2018 11:48

Een partij met zulke uitspraken hoort niet in het parmelent thuis. Waarom wordt hier niet teen opgetreden? ik hoor en lees er niets over. Wat een *&$%! regering hebben we (ik zal het woord maar niet zeggen).

Gerard op 13-07-2018 12:02

Hoe verdrietig het ook is: Nederland is verloren. Het afbraakbeleid zàl worden voortgezet en niet meer worden teruggedraaid. Bewijs van alleen nog maar gister: aanstelling als burgemeester van de extreem linkse Femke Halsema als burgemeester te Amsterdam. Ze heeft getuige haar toespreek het met íedereen te doen, behalve met die oorpronkelijke blanke Amsterdammer waarvan er genoeg, ook in Amsterdam, onder de armoedegrens leven. Die blanke is namelijk niet belangrijk voor deze volksvijanden van ons. Natuurlijk noemde ze nog wel even 'Joden', maar dat is puur voor de schijn. De nadruk ligt op de islamiet, die dan ook twéémaal genoemd werd.

Tom Hendrix op 13-07-2018 12:33

@Vorreltie: 00.32. uur. Precies zoals U het zegt.

Henk op 13-07-2018 14:51

Gerard op 13-07-2018 12:02 "Het afbraakbeleid zàl worden voortgezet en niet meer worden teruggedraaid. Bewijs van alleen nog maar gister: aanstelling als burgemeester van de extreem linkse Femke Halsema als burgemeester te Amsterdam." Zo vreemd is het niet dat zij gekozen is, omdat de extreem linkse partij Groenlinks als grootste uit de bus is gekomen in het kennelijk extreem linkse Amsterdam. De grootste partij in Amsterdam levert de burgemeester. Zo is het altijd gegaan. Hiervoor was het Eberhard van der Laan van de PvdA. Nu dus Femke Halsema. 

Tante Betje op 13-07-2018 16:09

Ik kan wel janken !! :-(

Perry op 13-07-2018 16:34

Tja hebben we ook allemaal aan ons zelf te danken door jaren lang op die partijen te stemmen die dit hebben toegelaten en nog steeds toe laten en de mensen gaan nog steeds door om op die mafkezen te blijven stemmen, dan krijg je wat je verdient, dit dus. Wat een achterlijk volk zijn die Nederlanders/west Europeanen toch, jaren lang liggen ze te klagen en te zeuren en toch blijven ze door gaan met op diegene te stemmen die hiervoor verantwoordelijk zijn.  Nee het kan zelfs nog erger, in sommige peilingen is groen ( extreem )-links zelfs de tweede partij, vindt je gek dat die van Denk zoveel veel praatjes hebben, er wordt hun geen strobreed in de weg gelegd. Als dit zo bllijft door gaan zal Nederland ten onder gaan aan z'n eigen achterlijke tolerantie. 

ron op 13-07-2018 19:14

Wat wij nu in Europa meemaken is geen natuurlijk fenomeen dat spontaan is ontstaan als gevolg van oorlogen.  Het vormt onderdeel van een groter plan dat zoals gewoonlijk al vele jaren geleden is beraamd en bedoeld is om de kern van wat nu Europa is te vernietigen.

Rienus op 13-07-2018 19:28

Die mijnheer Kuzu maakt op een geweldige manier gebruik van de softe politieke houding in Europa. Dit doet Kuzu in opdracht en wat wel een neetje jammer is voor die man, is dat hij daarvoor niet echt kan rekenen op waardering. Hij wordt namelijk misbruikt en heeft het zelf denk ik niet door. Of zijn familie wordt bedreigd alles kan met die Turkse dictator die zijn munt door het putje ziet gaan.

Peacekeeper op 13-07-2018 20:10

Ik ben niet racistisch, maaar ik DENK dat ik graag een uitzondering wil gaan maken. 

 

Tsjesis, het moet niet gekker gaan worden. Nog even en dan wordt ik voor racisist uitgemaakt omdat ik Nederlanders Niet beledig.

mientje op 14-07-2018 01:43

@Henk 14.51 ik zag bij Jinek het eerste optreden van de burgemeester van A dam  zij stond op een schoolplein, allemaal buitenlandse kinderen om haar heen raar doen en joelen, 0 respect , ze was onverstaanbaar, en dat vinden ze bij Jinek dan grappig, wat laat het Nederlandse volk  met zich sollen, niet mormaal

@ tante Betje 16.09 ik ook

Tom Hendrix op 14-07-2018 13:16

@Ron: 19.14. uur, op 13/7. Helemaal mee eens!

General Lee op 14-07-2018 18:51

Het is inderdaad net als 80 jaar geleden. Chamberlain verkocht Europa aan de duitsers. Adolf Hitler heeft een bepaalde bevolkingsgroep gebruikt dat leidde tot vervolging van de Joden etc.

Nu zijn er ook bepaalde gevallen waar veel Nederlanders op vakantie gaan, die een grote bek hebben. Deze mensen hebben hun discipelen reeds opgeleid. Doordat het kabinet ons verkocht heeft aan de Islam, denken de moslims dat zij over  ons mogen heersen. Wat een flauwekul als je de wet niet wil hanteren, dan mag het zomaar in de naam van allah. Het is geen geloof van vrede maar van haat. Geen respect voor de vrouw.

Als je een hoofddoek om doet, dan heb je macht. Niemand durft er wat van te zeggen. 

hfk op 14-07-2018 20:50

kuzu, waar komt deze grote mond in eens vandaan.Voel jy je gesterkt door al de moslims die hier binnen worden gelaten? Wie denk je dat je bent,een Turk die denkt dat hy hier wat heeft te zeggen.Ga terug naar je geliefde moslimland Turkye.In ons land leven er tich van verschillende rassen.Geen probleem.Leven we al jaren mee in vrede.Wie maken er de meeste problemen,mensen uit moslim landen.Dus meneertje Kutzu,verdraai niet de boel,ga terug naar je eigen turkie stan.En zet daar je grote mond op ,maar verdwyn a.u.b van onze nederlandse bodem.

Jan J. op 14-07-2018 22:39

Je kunt zeggen van Kuzu wat je wilt, hij is in elk geval een goede moslim!

hfk op 14-07-2018 22:53

wil je nog een sterk punt geven kuzu,ik ben 60 Jaar.Ik kom uit Emmen.Waar veel inport is.Myn kinderen gingen veel om met kinderen uit joegoslavie. nooit problemen gehad,met hun ouders. Kinderen konden vry met elkaar om gaan.Dat was wel iets anders met de turken ,die hier ook veel zitten.Turkse kinderen mochten geen omgang hebben met de heidense nederlanders.Alles in het geniep.Hadden turkse kids contact met nederlandse kids,liepen deze kids je styl voor by zodra er een gesluierde mama aanwezig was.Terwyl zo,n kind een dag daar voor nog gezellig by je thuis zat.Dat zyn turken 80 procent van de turkies denkt zo.En jy durft nog naar ons volk uit te halen .Jy bent een echte turk,dus terug,naar je eigen volk. daaaaaaaa

mientje op 15-07-2018 02:19

Turks paspoort pakken spullen inladen gas geven en voorgoed naar Turkije

Benedictus op 15-07-2018 17:22

Effe objectief: rot effe zelf op met al je soortgenoten uit Nederlnd! 

Poppenkast op 15-07-2018 18:52

Dubbele paspoorten afschaffen! Zware criminele allochtonen terugsturen naar hun land van herkomst. Werkeloze allochtonen en ook autochtonen in de werkverschaffing opnemen. of in de dienstplicht tot ze weer regulair werk hebben/ zelfstandig in eigen onderhoud kunnen voorzien. Kinderbijslag vanaf 3e kind afschaffen. Geen aanvullingen meer op AOW jaren-tekort/uitkeringen. Zwart geld en bezittingen van allochtonen/vluchtelingen in herkomst land op speuren bij bijstand uitkering.(autochtonen worden in zulk geval bestraft!) Preken in moskeeen uitsluitend in de Nederlandse taal. Uitsluitend nog openbare scholen, zonder geloofs lessen. Indien hoofddoek of slechte taal beheersing belemmering is voor een baan, dan uitkering en subsidies verminderen.

Oma op 17-07-2018 13:24

@Shadow1100 op 13-07-2018 08:12

Niets nieuws. De geschiedenis herhaalt zich.

In het jaar 711 vielen de Moren Spanje binnen onder de leiding van de generaal Tariq ibn Zijad. In de decennia hierna wisten zij geheel Portugal en Spanje (met uitzondering van de in het noorden gelegen gebieden GaliciëAsturiëCantabrië en Baskenland) tot aan de Pyreneeën te veroveren. 

En nu is Europa aan de beurt.

Weet je ook de afloop nog? Elke islamiet werd teruggejaagd naar zijn woestijn! Heel Portugal, Spanje en de zuid regio werd gezuiverd van islamieten - bovenop de moskee werd zelfs een kérk gebouwd... En dát zal ook hier gebeuren, de geschiedenis herhaalt zich inderdaad: dat keffertje kuzu met zn flutpartijtje 'denk' dus maar niet zo hoog van de toren blaast want ze zouden zich nogal eens heel snel op weg naar hun ottomaanse rijk kunnen bevinden om bij de gékke dictator als bedreiging voor diens alleenheerschappij door zn grote mond te worden 'uitgeschakeld'. Hij vergeet dat hij onder de sharia niks voorstelt en zn klep moet houden want vrije meningsuiting kan hem zijn kop kosten in de huidige dictatuur turkije.
Uiteraard is het hoogverraad, van notabene de politici van eígen bodem, verantwoordelijk voor de kans op machtsdeelname door deze religieuze, onderontwikkelde bezetters die wagen de oorspronkelijke bevolking te bedreigen met verjagen uit hun eigen land.
Opdoeken van deze haatzaaiende, religieuze partij dat een schandvlek is voor democratie en de grondwettelijke scheiding tussen religie en staat, die de rechtstaat ondermijnt, segregatie promoot en als doel heeft religieuze overheersing in maatschappelijk bestuur!
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl