HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zo gaat de Turkse dictator Erdogan morgen de verkiezingen stelen

Moslimdespoot heeft nu al totale controle over media, overheidsinstanties kiescommissies, rechterlijke macht en het leger

 
Erdogans belangrijkste tegenstander, CHP leider Muharrem Ince, is in korte tijd zeer populair geworden. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De Turkse islamistische dictator Recep Tayyip Erdogan zette de afgelopen jaren honderdduizenden mensen van wie alleen al verdacht werd dat ze tegen hem waren gevangen, beschoot en bombardeerde weerloze Koerdische dorpen, en liet een ´false flag´ staatsgreep plegen om wetten erdoor te drukken die hem uiteindelijk voor onbepaalde tijd onbeperkte macht moeten geven. Desondanks is één van de gevaarlijkste dictators uit onze tijd nog steeds topkandidaat van Brussel om zich bij de EU aan te sluiten – beter gezegd: om de EU door Turkije te laten inlijven in het moslimblok. Op papier heeft de oppositie morgen een serieuze kans om Erdogan te verslaan, maar in realiteit heeft hij zijn overwinning allang zeker gesteld.

 

Totalitaire alleenheerser

Erdogan heeft al vaak opgeschept dat hij en zijn islamistische AKP partij sinds 2002 niet één verkiezing hebben verloren (vijf parlementaire, drie lokale, één presidentsverkiezing, en drie referenda). In een vlaag van overmoed haalde de despoot de verkiezingen van 2019 naar voren, in de verwachting daarmee de onvoorbereide oppositie voorgoed weg te vagen en zelf totalitaire bevoegdheden te krijgen, waardoor hij de absolute alleenheerser van Turkije wordt.

Dat is niet overdreven. Erdogan wil de huidige ministerraad en alle parlementsleden opheffen, en vervolgens adviseurs en gedeputeerden aanwijzen om het land te besturen. Het parlement blijft wel bestaan, maar in de vorm van het huidige Europese Parlement: een schijninstelling die enkel dient om de besluiten van een autocratisch clubje (in Brussel de Europese Commissie) van een nepdemocratisch stempeltje te voorzien.

De afgelopen jaren nam de dictator ieder ministerie en iedere overheidsinstantie van binnenuit over door er zijn eigen mensen neer te planten. Ieder partijlid dankt zijn of haar positie (en inkomen) aan de president. Dit inherent door-en-door corrupte bureaucratische systeem heeft de complete overheid doordrenkt, waardoor alle onafhankelijkheid (en daarmee rechtvaardigheid) is verdwenen.

Belangrijkste tegenstander steeds populairder

Waar hij echter geen rekening mee hield is de torenhoge inflatie en de razendsnel in waarde dalende Turkse lira, waardoor de binnenlandse economie harde klappen heeft gekregen. Mede hierdoor wist Erdogans tegenstander, Muharrem Ince, deze week in Izmir een flinke mensenmenigte van minimaal 250.000 –en volgens sommigen zelfs miljoenen- mensen op de been te krijgen. Ince is in woord en retoriek een kopie van Erdogan, maar heeft alleen meer charisma, en wijst met succes op de enorme corruptie en het machtsmisbruik binnen de AKP, en op de immense arrogantie van Erdogan zelf.

Zo gaat hij de verkiezingen stelen:

Verliezen is morgen dus opnieuw geen optie, en daarom gaat de moslimdictator in Ankara volgens Foreign Policy op de volgende wijze de verkiezingen stelen:

1) De kieswet heeft hij dal zodanig gewijzigd, dat er veel minder toezicht is op de stembiljetten. Hierdoor is fraude erg eenvoudig geworden. Zijn ‘last minute’ overwinning in 2017 heeft hij hoogstwaarschijnlijk aan deze vorm van bedrog te danken;

2) De toezichthouders op de verkiezingen morgen zijn allemaal aangesteld door AKP officials, stromannen van Erdogan;

3) Onder meer door het veranderen van stemlocaties in Koerdische gebieden probeert Erdogan de Koerdische Democratische volkspartij onder de kiesdrempel van 10% te krijgen (Erdogan beschouwt iedere Koerd, hoe jong of oud ook, automatisch als ‘terrorist’);

4) Erdogan heeft reeds totale controle over de rechterlijke macht, het leger, de opperste kiesraad en de media, die hij allemaal gaat inzetten en uitbuiten om zichzelf te promoten, en zijn tegenstanders te negeren en/of zwart te maken. De laatste restjes verzet in het leger werden met de false-flag coup in 2016 opgeruimd;

5) De moslimdictator laat dus helemaal niets aan het toeval over, maar mocht het morgen toch nog spannend worden, heeft hij zijn mannetjes op de juiste plek om ervoor te zorgen dat hij toch de totale overwinning behaalt. (1)

DENK: Erdogans islamofascistische voet tussen de Nederlandse deur

En deze levensgevaarlijke man, die –zoals wij al jaren voorspellen- in de komende jaren een enorme bedreiging voor de wereldvrede dreigt te gaan vormen, heeft inmiddels zonder noemenswaardig verzet uit politiek Den Haag ook in ons land een stevige voet tussen de deur gekregen middels de islamofascistische partij DENK, waar vooral de linkse partijen steeds vaker tegenaan schurken (en in Rotterdam zelfs kortstondig een verbond mee sloten).

U kunt zelf bedenken wat het met ons land, onze vrijheid en onze veiligheid gaat doen zodra het almaar groter wordende aantal allochtonen uit het Midden Oosten –overwegend moslims- besluiten om massaal op deze partij te gaan stemmen, zeker als bedacht wordt dat Erdogan al regelmatig heeft gedreigd om alle Turken en moslims in Europa te ‘mobiliseren’ voor de islam.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Lodewijk op 23-06-2018 14:30

Als ik het ook hier nog eens mag posten, want het is wel heel on topic:

"De Stroom van Immigratie Naar Europa"

"The Flow of Immigration Towards Europe"    

http://thesoundingline.com/flow-asylum-seekers-towards-europe/

Door je pijltje op een land te zetten verschijnt de naam van dat land. Je kunt ook de snelheid van de stroom sinds 2012 versneld weergeven. Elk wit pijltje staat voor 25 immigranten. Aan het eind tonen witte verticale balkjes hoeveel immigranten er in verhouding zijn aangekomen in elk land.

willy . op 23-06-2018 14:46

Als Erdogan herkozen zal worden is hij een waar gevaar voor de EU en de Navo ! Hij is een persoon die de vrede in het M.O. in gevaar kan brengen! Hij is lid van het moslimbroederschap en wil Jeruzalem als het ware heroveren nu al doet Hamas brandende bommen in het veld lanseren om zo de velden in Israel te treffen een zeer laffe manier van oorlogvoeren! en dat horen we niet op het nieuws ! en tegenstand zal erdogan niet krijgen hij is een dictatorke ! Shalom

Eelke Piers op 23-06-2018 14:50

 Niet terzake maar wel interessant.

Dit mag hier in Nederland niet meer gezegd worden, zeker niet voor de TV.

http://www.geennieuws.com/2018/06/gewone-duitse-burger-vluchtelingen-bestaan-niet-en-moslims-zullen-nooit-integreren-video/

In Duitsland is niet één vluchteling. Iemand die over 7 grenzen gaat is en kan geen vluchteling meer zijn.

En dan het applaus dat deze man kreeg.

René van Zalk op 23-06-2018 15:17

Stop het bidden van NLse schoolkinderen in de moskee. Teken de petitie.

Petitie onder de link:

https://klapuitdeschool.nl/

René van Zalk op 23-06-2018 15:24

Ik kreeg net de volgende email:

Heilig Landstichting, 19/02/2018
Geachte heer van Zalk,
Hartelijk dank voor het tekenen van de petitie tegen het ‘bidden’ van Nederlandse schoolkinderen in moskeeën. Met deze petitie verzetten wij Nederlanders ons tegen de islamitische indoctrinatie bij de schoolbezoeken aan moskeeën. Moskeeën die dikwijls door Saoedi-Arabische oliedollars en de Turkse overheid betaald zijn!Uw handtekening is een steun voor ons verzet.
Tom Hendrix op 23-06-2018 16:21

@Willy: 14.46. uur. Ik sluit me gaarne aan bij uw reactie.

TimeTraveler op 23-06-2018 17:25

Daar heeft deze toekomstige sultan de media onder zijn macht en hier is het de EU. Binnenkort is het vrije internet niet meer en zullen alle berichten, audio, video en afbeeldingen, bewaard en gecontroleerd worden door "slimme software". Nog voordat het gepubliceerd wordt is het al gecontroleerd en als er maar iets tegen de EU in staat wordt het niet gepubliceerd. IP adressen worden opgezocht en ook bewaard, bij een tweede poging , is de kans groot dat er politie voor de deur staat of dat op de computer een bericht verschijnt met een waarschuwing. Het kan ook zijn dat de besturingsysteem van de computer geheel overgenomen wordt en de computer niet meer werkt en hierdoor onbruikbaar. 

Lodewijk op 23-06-2018 17:44

Ik had die petitie al een tijdje geleden al getekend, maar het net dit gepost op GeenStijl onder dit artikel:

"Dennis Honing legt salafismereflex van Jozias uit"

..............

Niet islamitische kinderen worden door diverse scholen naar moskeeën gebracht om ze multicultureel te maken. Daar wordt ze geleerd met het voorhoofdje op het kleedje in de richting van Mekka te bidden. Soms leren ze "Allah Akbar!" te roepen.

"Stop het ‘bidden’ van schoolkinderen in de moskee!"klapuitdeschool.nl/

Kijken of moslims zouden toestaan dat hun kinderen naar kerken werden gebracht om daar het Onze Vader te leren bidden...

lies op 23-06-2018 19:16

Erdogan is hier middels de haatzaai partij Denk straks de baas .En in Den Haag slapen gerust door, tot dat ze straks met Erdogan naast zich wakker worden.

Rienus op 23-06-2018 21:24

Zeker weten dat de uitslag al lang vaststaat. Begeleid door applaudiserende randdebielen in Brussel.

Wim op 23-06-2018 22:52

Indien hij verkozen wordt, dankzij zijn verstrekkende manipulatie die niet alleen in Turkije aanwezig is, maar overal voorgelogen wordt of gemanipuleert wordt, om de Europese burgers niet echt bewust te maken of wakker te maken t.o.v. de Europese beleidsmakers nog meer ellende zal veroorzaken en bewust in de hand gewerkt hebben. Zie het latere vezzonden bericht in rubriek van 20-06-2018 ook beter zal begrijpen, indien het vrij wordt geven en pas op zaterdag 23-06-2018 om 22.40 uur verzonden heb. Dit is ook achterliggende bijbedoelingen die veel verder gaan, dan wij zelf kunnen vermoeden en meer inzicht geeft.

Klaas op 24-06-2018 04:56

Erdogan werkt gewoon samen met het 'westen' om het Kalergiplan uit te voeren. Hij moet de boeman spelen voor het 'westen'.Is gewoon afgesproken in het geheim. 

het is een groot toneelstuk. Wie hier achter zit zou ik hier kunnen opschrijven. Aangezirn wij in een stille dictatuur leven doe ik dat niet. Het zijn niet de moslims die plukken er slechts de vruchten van en worden als middel 'gebruikt' door degenen die ik dus niet noem om het westen ingrijpend te veranderen.Rara wie zouden dat toch zijn?

Maya op 24-06-2018 11:16

@ Ilke piers, Ja interessant artikel. Helaas ben ik er sinds gisteravond achtergekomen dat het hier in nederland ook te laat is. We hebben te maken met 2de en 3de generaties immigranten. Dat kan tot een botsing komen, Zoals ik gisteren ervaardde. Toen ik mijn hond ging uitlaten kwam ik erachter dat mijn buren de portiek (5 hoog gedeeld met 3) gebruikten als huiskamer. Er zaten 8 mannen te drinken, blowen en wie weet wat nog meer. Zelfs een tv was aangesloten. Er is geen raam dus luchten is niet mogelijk. Op mijn opmerking dat ik het niet prettig vind kreeg ik bedreigingen naar mij toe. Vervolgens de politie maar gebeld. 

Het is mij helemaal duidelijk dat deze mensen een andere cultuur hebben. Ook hebben ze andere normen en waarden. Dat kan natuurlijk nooit zo op deze manier samengaan. Ben helemaal voor leven en laten leven maar moet ik dan maar in de rotzooi zitten ? En de rooklucht ? En mezelf laten bedreigen ? 

Ongelovelijk dat wij nog steeds dit soort dingen niet uitspreken. Vele buren houden maar hun mond want het heeft toch geen zin, Of ze zijn te bang iets verkeerd te zeggen.

Wens u allen een fijne dag

Mvg Maya

Wendy s op 24-06-2018 11:55

Ik wil best de petitie tekenen maar niet als ik verplicht ben om mijn persoonlijke gegevens op te geven. Jammer

Tom Hendrix op 24-06-2018 14:31

@Klaas: 04.56. uur. O dan weet ik wel welke machten hier achter zitten, Klaas. De eussr, de politieke elite van zogenaamde liberalen, links-liberalen en christendemocraten in heel Europa, de gehele socialistische internationale, de globalist en plutocraat Soros met zijn lakeien, de Bilderbergbende, de Rothschilds / geldmagnaten, de vrijmetselarij en de illuminati. Tenminste zo zie ik dat.

Maya op 25-06-2018 08:36

Complete waanzin dit. Erdogan de dictator word door nederlandse media op een voetstuk gezet. De 3de kandidaat in de gevangenis ? Zoiets als geert wilders ook maar in de gevangenis zetten. Flabbergasted.. jeetje wat een wereld. Schaam me dood.. was ik maar een alien ofzo :(

Wim op 25-06-2018 11:38

Klaas het is welop deze website bedoeld om eigen oprechte mening nog altijd kunt weergeven en niet in raadsels of kruiswoordpuzzels te gaan invullen, het is al erg genoeg, dat het nog op deze wijze geen reden is om het achter te houden of zelfs uit te lachen, is wel tegen uzelf. Dit is medium waar gelukkig nog eigen mening kunt geven en niet of zal ik het nu weergeven of niet, hier zijn geen grote geheimen op deze website. Hopelijk heb je de boodschap begrepen, ander hoef U het niet weer te geven, om zogenaamd ons nieuwsgierig te maken, totaal geen waarde heeft en ook deze website niet voor bedoeld is.

Wim op 25-06-2018 13:07

Tom Hendrix zou wel best kunnen, maar dit is dan wel met bijbedoelingen of twee agenda van wat nog op ons af zal komen, dat nog grotere gevolgen zal hebben. Weet dat er veel zaken van de Europese beleidsmaker en in eigen land de burgers niet mogen weten, maar de verantwoordelijke alles willen weten van de burgers is mij wel bekend en onder het mom van veiligheidsreden totaal misplaatst is. 

Zij weten dat het om bepaalde misleidingen gaat, om de burgers op het verkeerde been te zetten, wel de esentie zal zijn. Wegens andere achterliggende reden wel degelijk mogelijk verder uit de hand kan lopen en afwijkende maneuvers zeker niet uitsluit. De logica op eerste zicht lijkt wel zoek, zeker als men het vergelijkt met de jaren bezuinigingen, die tot heden nog altijd van toepassing zijn voor de lager inkomens. Dan kan je wel de vraag stellen, waarom dan nog meer economische vluchtelingen van Afrika in Europa laten komen. Deze tegenstrijdige beleid en uitgavenbeleid lijkt mij wel tegenstrijdig t.o.v. eigen bevolking en hierdoor ook de eigen bevolking van de lager inkomens zwaar gediscrimineert wordt. Aan de ene kant zwaar aanhouden bezuinigingen van de 10 jaar lang tot heden op 12 jaar en langs de andere kant is er kapitaal weggegeven wordt, wegens alles aan de vluchtelingen gratis gegeven wordt. Wie houd men nu eigenlijk voor de gek, maar niemand die zich dit afvraagd of zou dit allemaal vanzelsprekend zijn. Hier kan men wel degelijk vele vragen zich bij stellen, waarom dit op deze wijze allemaal moet gebeuren? Het antwoor zal zijn, dat de volgende jaren zal moeten blijven bezuiningen op de lager inkomens dan de beste oplossing zal zijn. Het ene probleem na het andere kunnen de lagere inkomens telkens ophoesten en ook de werkende nog mogelijk slachtoffer gaan worden, zeker niet uit te sluiten is. Vanwaar het belastingeld ook meer uit de staatskas verdwijnt en terug hoger schulden gecreëert worden, telkens de bugers voor moeten opdraaien is bekende gegeven. b

Wij zijn in wereld terecht gekomen, waarin de machtshebbers steeds verder afdwalen, manipuleren, machmisbruik, alles afluiteren, computers screnen tot zelfs in Privé zakens waar zij totaal geen belang bij hebben, maar alles mag tegenwoordig en zou dan volop democratie zou moeten zijn en privacy eerst zo belangrijk werd geacht, dat nu totaal geen enkele waarde meer heeft.

Iedere burgers wordt nu bespioneert,op welke manier dan ook, omdat iedere burger nu vijand geworden is, of onder het norm van ieder burgerkan terrorist zijn. Dat is nu letterlijk de waanzin waarin alles is toegestaan, om veiligheidsreden. Mooie verhalen van wat vroeger onmogelijk was en nu vanzelfsprekend zou moeten zijn, om veiligheidsreden mij wel heel ver loopje neemt met de werkelijkheid. Zo weet men wat er in de maatschappij omgaat en heel veel kennis kan vergaren, voor eigen doelen, die men niet gaat vertellen.Lijkt mij meer de echtereden te zijn, om zijn eigen burgers te moeten bespioneren die wel degelijk geen vijanden zijn, laat dat duidelijk zijn en mij niet dergelijke excuses moeten zoeken, om als vanzelfsprekend te gaan goedkeuren uit noodzaak, wel absurde excuses is, die niet democratisch zijn en vooral Privacy totaal geen belang meer mogen zijn. Dit zijn wel degelijk vijandelijke praktijken in vredestijd en democratische normale zaken zouden moeten zijn en mij de vraag stel, wie is hier nu gek aan worden of de beschermregels andersom draait met 180 graden de nomale zaken zouden moeten zijn in het zogenaamd normaal beleid van de laaste 12 jaar sinds 2006 tot heden.

Wim op 25-06-2018 14:40

Na zes bestsellers over de financiële wereld neemt Willem Middelkoop de lezer in Patronen van bedrog mee in de spannende wereld van complotpraktijken, valse-vlag-operaties en The Deep State. In dit opzienbarende boek toont hij samen met onafhankelijk onderzoeker Tim Dollee aan dat de waarheid achter veel nieuwsverhalen vaak verborgen blijft.

Vanaf begin jaren veertig werkte een kleine groep insiders aan een plan voor Amerikaanse werelddominantie. Door de overwinning in de Tweede Wereldoorlog slaagde het plan en sindsdien doet de VS er alles aan om haar macht zo groot mogelijk te houden. Daarbij is bijna alles geoorloofd: van regime changes en financiële steun tot couppogingen en moordaanslagen op afvallige politici en presidenten. Dit heeft er voor gezorgd dat landen in de Amerikaanse pas bleven lopen.

Maar ook binnen de VS is een continue machtsstrijd gaande. De elite, afkomstig uit het politiek-militair-industrieel complex, heeft de feitelijke macht. Deze staat binnen de staat, The Deep State, ziet politici als pionnen in het geopolitieke schaakspel. Om de macht te behouden worden effectieve en eeuwenoude strategieën gebruikt. List en bedrog zijn daarom aan de orde van de dag. De elite weet de media op een geraffineerde wijze te bespelen, omdat deze in handen zijn van slechts zes grote bedrijven. Omdat angst de beste manier is om het volk onder controle te houden, heeft de VS een permanente vijand nodig. Na de War on Communism, de War on Drugs, is het terrorisme nu de ideale vijand.

Sjuad op 26-06-2018 15:36

Moslims hebben stalen vuisten nodig.

Sjuad op 26-06-2018 15:39

Laat maar gebeure , tis het einde vd europese coulantie mbt de islam.

Raus,, zo zal de entlosing zijn.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl