HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Waarom nemen migrantenouders zulke enorme risico’s met hun eigen kinderen?’

Europese ouders die spelen met het leven van hun kinderen krijgen te maken met de kinderbescherming, maar migrantenouders worden er juist voor beloond

 
Red mij! Ik ging zelf op een gammel bootje de volle zee op, maar als ik verdrink is het jullie schuld! (Afbeelding: Getty Images (3)).

Het ‘Open Grenzen’ establishment in West Europa, nog steeds onverminderd bezig met het uitwissen van onze grenzen en het islamiseren van onze culturen en democratieën, stuit op steeds meer politiek verzet uit Oost Europa, en sinds kort ook Italië. De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken zei in een interview met de BBC dat Hongarije niet ‘multiculti’ wil worden, en graag Hongaars wil blijven. Een journalist van Channel4 vroeg aan een Poolse parlementariër of Europese politici niet de ‘morele, humanitaire’ plicht hebben om alle asielzoekers te helpen. Zijn antwoord schokte haar: ‘Nee. Waarom nemen deze ouders zulke risico’s met hun eigen kinderen? Waarom brengen ze hen in zo’n situatie?’

Vorige week brak er een korte maar felle ruzie uit tussen Italië en Frankrijk over de massa immigratie uit de islamitische wereld, die de Franse president Macron in onverminderd hoog tempo in goede banen wil leiden, maar die de kersverse Italiaanse regering juist wil stoppen.

Immigratietop was totale mislukking

De ingelaste EU immigratietop eindigde vervolgens in een totale mislukking. Het enige waar de deelnemers het over eens waren is dat de overtocht op gammele bootjes over de Middellandse Zee moet worden gestopt, en daarmee ook het ‘redden’ door diverse Europese en ook Nederlandse hulp illegale mensensmokkelorganisaties. De Fransen, Duitsers en Spanjaarden willen hen echter veilig hierheen halen, terwijl de Italianen en Oost Europeanen hen juist buiten Europa willen houden.

In Oostenrijk is zojuist bij Spielfeld een massale grensbewakingsoefening gehouden. Een nieuwe vloedgolf van 80.000 moslimmigranten komt via de Balkanroute namelijk steeds dichterbij, en de Oostenrijkers zijn net als de Hongaren niet van plan hen door te laten.

Hongaarse minister BuZa: ‘Wij willen geen multiculti, maar Hongaars blijven’

BBC verslaggever Emily Maitlis onderwierp de Hongaarse minister van BuZa Péter Szijjártó aan een spervuur van kritische vragen over de gesloten grenzen van Hongarije. Volgens Maitlis heeft iedereen die in Hongarije aankomt het recht om asiel aan te vragen. ‘U bent niet gebalanceerd. U bent eenzijdig,’ wierp de minister tegen.

‘De mensen die onze grenzen schenden kwamen allemaal uit vreedzame landen zoals Servië en Kroatië. Het heeft dus geen zin om op internationale regels te wijzen waarom het nodig of toegestaan zou zijn, of je zelfs geholpen moet worden om illegaal de grens tussen twee vreedzame landen over te steken.’

‘Wij willen geen massa’s illegalen vanuit het zuiden. Wij willen Hongarije een Hongaars land laten, en wij vinden multiculturalisme geen goede zaak. Als jullie dat wel vinden, dan respecteren wij dat, maar zet ons alsjeblieft niet onder druk.’

‘Waarom nemen ouders zulke risico’s met hun eigen kinderen?’

Channel4 collega Cathy Newman kreeg het afgelopen weekend op vergelijkbare wijze aan de stok met Dominik Tarczyniski, parlementslid voor de heersende conservatieve Poolse PIS partij. Newman vroeg hem of de Europese politici niet ‘de morele, humanitaire’ plicht hebben om alle asielzoekers te helpen, zeker die de gevaarlijke overtocht over de Middellandse Zee proberen te maken.

‘Nee,’ was zijn korte antwoord. ‘Waarom nemen deze ouders zulke risico’s met hun eigen kinderen? Waarom brachten ze hen in deze situatie?’ (1)

Zielig verhaal, maar wie is er nu de echte schuldige?

Legitieme vragen, die volgens sommigen in West Europa niet langer beantwoord of zelfs maar gesteld mogen worden, zo lijkt het. Zo heeft het linkse Belgische weekblad Humo nu een zielig verhaal geplaatst getiteld ‘Mawda (2) vluchtte naar ‘veilig’ België... en stierf er door een politiekogel.’ De Belgische politie beschoot namelijk het smokkelaarsbusje waar zij en haar familie inzaten. Humo haalt haar vader Amir aan, die zei in België ‘alleen een beetje geluk’ te willen vinden, maar in plaats daarvan ‘ons meisje te hebben verloren’.

Inderdaad, een hartverscheurend drama. Maar plaats dit eens in het perspectief dat de Poolse parlementariër schetste: deze mensen probeerden met behulp van mensensmokkelaars – dus criminelen- illegaal een ander land binnen te komen, en namen daarbij welbewust enorme risico’s met hun leven en dat van hun kinderen. Als Europeanen hun kinderen aan dergelijke onaanvaardbare risico’s blootstellen, krijgen ze te maken met de Kinderbescherming, en kunnen hun kinderen bij hen worden weggehaald. Waarom moeten ouders van buiten Europa dan juist worden beloond voor vergelijkbaar onacceptabel risicovol gedrag met hun kroost?

Bovendien misbruiken deze ouders de trieste dood van hun kind ook nog eens om de autoriteiten te verleiden hen alsnog asiel te geven: ‘Mawda ligt hier begraven, dus wij kunnen hier nu niet meer weg.’ (2) Sorry Amir, jij en je vrouw Shamdin kunnen nu wel heel boos zijn op de vele Belgen die jullie hebben aangesproken op jullie gedrag, maar hebben ze geen gelijk? Want als je een normale verantwoordelijke vader was geweest, had je nooit zo gespeeld met het leven van je dochter, en had je haar nu nog steeds bij je gehad.

En voor wie dit te hard vindt omdat het nu eenmaal ‘ zielige vluchtelingen’ zijn: zelfs volgens de cijfers van de VN is slechts zo’n 2% van de asielzoekers een echte vluchteling. De rest zijn allemaal economische migranten, en die kunnen ook de officiële, veilige weg bewandelen om asiel aan te vragen. Dat doen ze alleen meestal niet, omdat ze weten dat ze volgens alle geldende regels en verdragen kansloos zijn.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Humo
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy . op 27-06-2018 14:49

Zolang dat de EU en Italie migranten binnen pakt, zal de exodus blijven duren totdat het tot een burgeroorlog zal leiden, ik zie de toekomst van de EU zeer somber in ! Shalom

Jo op 27-06-2018 14:50

Beste Xander,

Zo'n plaatje zou ik er niet bijplaatsen als ik jou was, en als het toch écht is, dan is geënceneerd, om als schijnvertoning op te voeren.

Als u even klikt op de link, zie punt 3, dat ziet u dat dit plaatje dateert van 24 mei 2017en vrij van auteursrechten voor niet commercieel gebruik. Dit plaatje is enkel ter illustratie . Vanwege de aangescherpte eisen op auteursrechten en hoge schadeclaims blijven de mogelijkheden om een plaatje erbij te plakken extreem beperkt. Mod.

Ze varen al lang niet meer van Libië naar Italia !

Want je weet toch ook dat er veerdiensten bestaan vanuit de Libische havens naar de schepen van de NGO's net daarbuiten, en niet varend in open wateren.

Bundy op 27-06-2018 15:10

"We moeten ze gaan halen " zeggen de intellectuelen waardoor wij geregeerd worden .  Wat sneu dat zulke intelligente mensen niet op de hoogte zijn van de tragische feiten .   Europa is namelijk al vol én verkeert in choas omdat iedere welvaartsvluchteling een huis , uitkeringen en zorgverzekering etc. etc.  krijgt op kosten van een paar werkende Europeanen .          Daarbij is men nog massaal crimineel ( 90 procent van de misdadigers in Nederlandse huizen van bewaring  is allochtoon )  én erg vaak moslimfundamentalistisch   .

Dit is niets minder dan de eindfase van het satanische Coudenhove-Kalergi plan .   Na het instorten van de munteenheden heeft men de Derde Wereldoorlog gepland , dus leve de dépopulatie en het volk slaapt door .           Het enige positieve is dat dit steengoede Xander- artikel geplaats mag worden , waar vroeger bij teksten van gelijke aard de BVD voor mijn deur stond .    Nu wordt alles digitaal opgeslagen en wachten onze bestuurders een situatie van chaos ( oorlog ) af om iedereen die dit soort sites bezoekt af te voeren als zijnde staatsgevaarlijk .  

Bestuurders die opzettelijk de ondergang van hun continent nastreven zouden vroeger landverraders genoemd zijn , en de zwaarste straf hebben gekregen .      Wij leven in de voorzegde eindtijd , het enige dat je kunt doen is dicht bij het evangelie blijven en hopen dat de opname spoedig mag zijn .         http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71                                                        

Dommelectueel op 27-06-2018 16:09

Die burgeroorlog komt er echt wel. Houdt er alleen wel rekening mee dat de nederlandse criminele overheid alleen maar nederlanders overhoop zal schieten. Er zit echt niet veel verschil tussen (bewust) vergiftigde medicijnen, vergiftigd voedsel, vergiftigde lucht e.d. of een kogel. Wisten jullie al dat er huisartsen zijn waar op het scherm een notatie verschijnt dat ze verkeerde medicijnen moeten voorschrijven omdat je te duur bent en zo snel mogelijk dood moet. Ik had nooit gedacht dit te zullen zeggen "bewapen je met alles wat mogelijk is, legaal of illigaal, help elkaar hiermee". Vecht je niet voor jezelf vecht dan voor je kinderen! De andere wang prima, maar ik heb geen wangen meer over.

Mau777 op 27-06-2018 16:10

In wezen zijn er binnen deze hele "immigratie crisis maar Twee documenten die van Cruciaal belang zijn om Iedereen te informeren over wat er Werkelijk aan de hand is - al de rest is gwoon eindeloze & intentionele afleiding van de Kern van de hele zaak......

Intern EUrocratisch document uit 2009 - dus opgesteld door de EU Commissie Zes Jaar Voor het uitbreken van de zogenaamde "vluchtelingen influx" : http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A6-2009-0251+0+DOC+XML+V0//

En De meest belangrijke zinnen in dit document : "EU "government" document A6-0251/2009 ,

I quote :" Legal Migration11. Considers that legal migration continues to be necessary in order to address Europe's demographic, labour market and skills needs owing to the effect of demographic decline and ageing on the economy;

it also contributes to the development of third countries through the cycle of exchange of knowledge and know how and through the transfer of migrant remittances; calls for the implementation of secure systems which facilitate these financial transfers to third countries;

12. Considers that regular migration must be the alternative to irregular immigration as it offers a legal, safe and organised entry route to the European Union;

13. Recalls that projections presented by the Commission estimate the need for 60 million migrant workers by 2050 and this requires the opening-up of channels for legal migration;

14. Stresses the need for a comprehensive assessment of the EU’s skills and market needs; considers, however, that each Member State should retain control over the number of persons required for its labour market needs and take into account the principle of Community preference as long as transitional measures apply"

Dus ik herhaal :"projections presented by the Commission estimate the need for 60 million migrant workers by 2050 and this requires the opening-up of channels for legal migration"Dit document Bewijst beyond any doubt, dat deze hele "crisis" gwewoon bij voorbaat  Gerorchestreerd en gepland was .....

Het Twede document is het Nieuws immigratie-verdrag dat "onze" EUrocratische "leiders" met de Afrikaanse leiders afsloten op 2 MEI 2018 in Marreakesh - en waar mainstream media nauwelijks of niet over rapporteerden Ondanks de verbijsterende inhoud.

In Dat document beloven de EUrocraten aan de Afrikaanse leiders dat zij extensieve Legale emigratie faciliteiten zullen creeren on massale hoeveelheiden "jonge Afrikanen & vrouwen" naar Europa te importeren in de komende jaren (...)

En dat zij Tevens "Actied the xenofobie & het racisme van de locale Europese bevolking zullen bestrijden"......Voor wie deze 2 EU documenten kent, is al de rest gewoon praat voor de vaak - wij werden Doelbewust "verkocht" door de Globalistische "elite".......

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/20180503_declaration-and-action-plan-marrakesh_en.pdf

Gelieve deze 2 EU documenten zoveel mogelijk te verspreiden onder vrienden & kennissen - de Europese Bevolking heeft Recht op de Waarheid !!!!Prettige dag verder,

Mau777.

vlokje op 27-06-2018 17:05

Men misbruikt hun kroost voor hun eigen doelen, dat zit in hun mentaliteit en folklore ingebakken, een eigen kind is in hun ogen een gratis arbeidskracht,

Niks nieuws dus, ze hebben alleen een nieuw doel gevonden om hun wil met hun kinderen te verzilveren

Eindelijk wordt het "beestje" bij zijn naam genoemd

Jean op 27-06-2018 18:31

Wie zijn kinderen "gebruikt" om Europa binnen te geraken om hier decadent te kunnen parasiteren is de benaming ouder niet waardig.

Cale op 27-06-2018 18:41

Over Spanje gesproken. Twee weken geleden nog was Rajoy van de center rechtse Partido Popular (PP) nog primier. Na een motie van wantrouwen tegen hem (corruptie binnen de PP waar Rajoy zelf niets mee te maken had) werd Sanchez, een onbekend socialist de nieuwe premier en kreeg Spanje een geheel nieuwe socialistische regering -zonder verkiezingen- en heeft Sanchez al aangekondigd zijn periode (Rajoy´s periode dus) te willen uitzitten zonder verkiezingen. Dit is als een pure staatsgreep, typisch voor een EU land. De vorige (legaal gekozen) regering wilde niets van illegale immigranten weten. De socialisten halen ze nu met bootladingen binnen. Sanchez en z´n kabinet vergeten gemakshalve dat er bij Ceuta, Spaanse enclave in Marokko, iets van een half miljoen illegalen uit Afrika staan te popelen om de Straat van Gibraltar over te steken. Maar Nederland weest gewaarschuwd! In Spanje krijgen ¨ vluchtelingen¨ geen goed onderdak, ze worden naar primitieve kampen gestuurd waarvan de deuren openstaan. Ze krijgen 495 euro per maand, hetgeen een fooi voor de meesten is omdat alleen die overtocht al het tienvoudige heeft gekost. Die blijven dus niet in Spanje en reizen op het gemakkie, want open grenzen, door naar het beloofde land¨Paradijs Nederland. Geluk ermee!   

joepdekat op 27-06-2018 19:09

Volgens mij is er een groep hoofdschuldig en dat zijn de multinationals die hebben maar een doel winstoptimalizering dus hoe meer vluchtelingen (gelukzoekers) hoe meer winst.

De problemen zijn voor de desbetreffende overheden.  

Hier bij komt de multinationals hebben de politiek in hun zak als zij morgen besluiten het is genoeg dan is het zo over.

jottum op 27-06-2018 19:15

Omdat ze door die voetballers-import denken dat bmw's hier aan de bomen groeien.

En universiteiten etc. doen daar door hun mondialisering nog een schepje bovenop.

Anders is het gewoon de backtalk wel, ingegeven door clerus, zorgende medici en multinationals die handelen en oogsten in grondstoffen en hardware.

De gewone man overal ter wereld zit er maar mee: in zijn bootje, zijn afgegraven land, zijn niet komende verbetering ondanks zijn gebed, of gewoon in een opvangland.

Patatje Oorlog op 27-06-2018 23:07

De Europese overheden discrimineren. Je moet er geen enkele binnenlaten of allemaal. Als je een grens stelt bij honderd, duizend of 1 miljoen, het blijft discriminatie ten opzichte van de eerste die boven die grens uitkomt. Waarom nummer 1000 wel en nummer 1001 niet? Dus of heel Afrika hier naar toe halen of geen enkele (meer) vanaf nu.

Klaas op 27-06-2018 23:30

En toch blijven wij op de gevestigde partijen stemmen. Of wordt er gerommeld met de verkiezingen. 

Wie het weet, spreek je uit.

mientje op 28-06-2018 01:01

Van het schip de Lifeline neemt nederland 20 van de 230 migranten op. Ik begrijp niet waarom niet allemaal, ze willen immers een zwart europa?

Van de 28 landen die bij de EU horen is voor elk land een verdeelsleutel, afhankelijk van de grootte van een land. Nederland is een klein land en uitgaande van die 28 ( met Engelenad er nog bij) lidstaten is de verdeling qua verdeelsleutel 20 immigranten/vluchtelingen voor Nederland ?  Mod.

Bundy op 28-06-2018 03:11

@Mau777 op 27-06-2018 16:10

Dank voor de schokkende waarheid , ongekozen EU psychopaten tekenen verdragen waarvan niemand op de hoogte is gebracht , maar in tegenstelling tot Neurenberg kent nog niemand hun misdaden en hun namen   .   Onvoorstelbaar en waar . 

jltdt op 28-06-2018 03:41

Gaat voor allen op "slachtofferschap is meesterschap"

Lechaiem op 28-06-2018 12:34

Dommelectueel op 27-06-2018 16:09

Over die huisartsen, heb je een link?

Shalom

Klaas op 28-06-2018 18:12

De fortuinzoekers nemen mogelijkerwijs hun kinderen mee om de Europeanen voor het blok te zetten en emotioneel te chanteren. Doet mij denken aan sommige illegalen in Nederland die zonder verblijfstatus zwanger worden en kinderen krijgen. De reden hierachter kan zijn om op die manier hun kans om hier illegaal te verblijf te vergroten dan wel middels ' linkse' rechters toch een verblijfstatus te bemachtigen. Dit komt puur calculerend over voor zover dat al niet het geval zou zijn. Wie die ' linkse' rechters zijn ga ik niet specificeren omdat wij in een stille dictatuur wonen.

Ivan Chapka op 28-06-2018 19:17

@Lechaiem

Bij het laatste bevolkingsonderzoek darmkanker werden bij mij een aantal poliepen verwijderd, gelukkig goedaardig. Op mijn vraag over nadere controle na een paar jaar, kreeg ik het antwoord "U bent74 jaar en dan doen we geen nacontrole meer over een paar jaar. Kon ik het dus weer mee doen.

Bij de controle van min hart (ik heb hartfalen) een half jaar geleden zei mijn cardioloog dat ik weer (laatste keer 10 jaar geleden) gedotterd diende te worden, maar ik mocht er even over nadenken. Nu bij de laatste controle vroeg ik dus om die dotterbehandeling, echter kreeg ik als antwoord dat het te riskant was op mijn leeftijd (slechts een half jaar geleden dus niet) terwijl mijn ECG onveranderd was.

Het schijnt (bij doorvragen) dat de zorgverzekeraars een leeftijdsgrens hebben ingesteld, zodat bij mij het idee is onstaan dat als je boven de zeventig bent je i.v.m. de kosten maar beter zo gauw mogelijk dood kunt gaan. Krijgen die euthanasie voorstanders van D66 toch gelijk. De pil om er een einde aan te maken is nog niet vrij verkrijgbaar, maar als het aan D66 ligt, liggen ze spoedig bij het Kruidvat. En daar heb je dan 60 jaar voor betaald. Ook hiervan niets in de MSM, net zoals Penthouse Peggie wiens escapades doodgezwegen worden, maar dat is dus weer positief voor Penthouse Peggie. Dat dan weer wel. 

Buck op 29-06-2018 07:57

@Ivan Chapka

Een beetje macaber is het wel.Pensioenleeftijd naar 68 of meer en het cirkeltje is rond. Werken tot je er niet meer toe doet.

Rienus op 29-06-2018 20:36

De verantwoordelijkheid voor deze bittere plaatjes ligt eerst en vooral bij Merkel. Zij heeft de lont aangestoken en niemand durft haar te vertellen dat er iets op ontploffen staat. Dus keuvelt men in Brussel op laag nivo weer een draak van een compromis in elkaar dat al uit elkaar valt voor de inkt weer droog is. De plaatjes dienen ondertussen om een generatie hardwerkende, hoog opgeleide autochtonen een complex te bezorgen. En dat lukt perfect als ik mijn oortjes te luisteren leg. Want het zijn ook mensen. Wanneer je wat kritisch stilstaat bij het plan achter deze waanzin ben je alt rechts of nog fraaier.

Gelukkig is het weer erg fraai.

Ronald op 01-07-2018 13:49

Hetzelfde geldt voor de afscheiding tussen Israël en Gaza. Wat doen moeders met minderjarige kinderen bij dat hek? Gaat u met uw kinderen ook bij dat hek staan? Als die kinderen iets overkomt is het de schuld van de ouders. Israël heeft immers waarschuwingspamfletten uitgestrooid.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl