HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vier van de tien geïnfecteerden dood door ‘Ziekte X’; Al honderden slachtoffers in China

WHO: Ongewoon gevaarlijk virus voor mensen - Professor vreest wereldwijde pandemie

 
Afbeelding: Getty Images (2).

Een ‘nieuwe’ variant van de vogelgriep die door de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) ‘Ziekte X’ wordt genoemd, doodt vier van de tien geïnfecteerde mensen, en heeft in China al honderden slachtoffers gemaakt. Nog maar drie mutaties, en de ziekte kan door mensen op mensen worden overgedragen.

 

Vogelgriep variant H7N9 komt sinds  2013 voor in pluimvee, en heeft inmiddels 1625 mensen besmet. Daarvan zijn er al 623 overleden. De ziekte lijkt vrij plotseling veel besmettelijker te zijn geworden, en vormt een grote bedreiging voor de volksgezondheid.

‘Mogelijk pandemie’ door ‘ongewoon gevaarlijk virus’

De Britse medische professor Jonathan Van-Tam zei tegen de The Telegraph te vrezen voor een wereldwijde pandemie. ‘H7N9 is een voorbeeld van nog een virus waarvan is bewezen dat het van vogels op mensen kan overslaan. Het is mogelijk dat dit de oorzaak wordt van de volgende pandemie.’

De WHO heeft het over een ‘ongewoon gevaarlijk virus voor mensen’, en ‘een van de meest dodelijke influenza virussen die we tot nu toe zijn tegengekomen.’

Nog maar drie mutaties

Een medisch onderzoeksteam van het Scripps Research Institute in Californië waarschuwt dat het virus nog maar drie mutaties is verwijderd om van mensen op mensen te kunnen worden overgedragen. Tegelijkertijd is de kans hierop ‘relatief klein’, omdat deze mutaties snel achter elkaar moeten optreden, wat normaal gesproken maar zelden gebeurt.

Imperial College viroloog en griepspecialist Wendey Barclay is er echter niet gerust op. ‘Hoe meer mensen besmet worden, des te groter is de kans dat er een dodelijke combinatie van mutaties plaatsvindt.’

Besmetting als gewone griep

Volgens het Amerikaanse CDC kunnen mensen vogelgriep krijgen als ze voldoende virussen via hun ogen, neus of mond binnenkrijgen, of deze inademen (via vochtdruppeltjes of stofdeeltjes in de lucht). De ziekte ontwikkelt zich als een normale griep, maar wordt steeds erger. Geïnfecteerden krijgen forse ademhalingsproblemen, longontsteking, neurologische aandoeningen, en organen die beginnen te haperen.

Vorige ‘pandemie’ was storm in glas water

Zo’n 9 jaar geleden raakte de halve wereld in de ban door de Mexicaanse griep. Er werden tal van waarschuwingen gegeven voor een wereldwijde pandemie, en overheden namen maatregelen zoals het massaal vaccineren van de bevolking. Uiteindelijk bleek de Mexicaanse griep een storm in een glas water, die zelfs minder slachtoffers eiste als een jaarlijks terugkerende normale griep.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Shabbatsvierder op 16-06-2018 13:51

Er gebeurt wel erg veel in deze wereld..,..hoe zal het worden...

willy . op 16-06-2018 13:56

Een zeer gevaarlijke virus die vele mensen te dood kunnen kosten. er kan daar steeds een pandemie van komen, er zijn veel mensen op deze planeet en Europa is overspoeld door migranten die vele ziektes meebrengen, zo is tuberculoze en ziektes die hier bijna uitgestorven waren terug in opmars door te vermenging van volkeren, je moet weten dat het Romeinse Rijk ten onder is gegaan door migratiedruk! en niet door druk van buitenaf! dit gevaarlijk virus kan de wereldgezondheid bedreigen omdat ook mensen overal naartoe reizen en zo is alles gevaarlijk geworden! Shalom

Tom Hendrix op 16-06-2018 15:03

@Willy: 13.56. uur. Dat ben ik met U eens, Willy.

Ramshoorn op 16-06-2018 16:11

Er was negen jaar geleden maar een europees land dat zich niet gek liet maken door die zogenaamde varkensgriep en dat was Polen. Die premier wilde niks met die vaccinatiedwang/maffia van de EU te maken hebben, de Tamiflu bleek contraproductief te werken.

Wakkere burgers in Nederland reageerde ook niet op die oproep van minister Klink CDA. Hij bleef zitten met een miljoenenstrop 350 miljoen. Bange burgers werden toen maar liefst 3x opgeroepen om gevaccineerd te worden. Over de bijwerkingen werd maar wijselijk gezwegen. Google maar even op gevaren van Tamiflu en Griepspuit.

Goddank gaf nauwelijks 50% van de nederlandse bevolking gehoor aan die krankzinnige oproep van de regering en  het RIVM kartel. Mijn vrouw en ik weigeren ieder jaar die oproep voor een griepprik, die troep willen wij niet in ons lichaam. We werden niet ziek dankzij de goede God van Israël en dankzij extra vitamine C. We bleven kerngezond.

Autoriteiten geven eindelijk toe dat griepprik niet werkt...

https://www.ninefornews.nl/autoriteiten-geven-griepprik-werkt/

GT op 16-06-2018 16:40

Toch geen vaccinaties met Nagalase toe gepast, want dan kunnen de farmacheuten weer wat verdienen, de mensheid elimineren door aantasting van het immuun systeem.

Dommelectueel op 16-06-2018 18:25

Nagalase hoeft niet meer toegediend te worden via vaccinaties. Ze laten het wel zitten om de aandacht van een veel belangrijker aspect  weg te houden.Zit in het voedsel zoals andere gifstoffen die echt niet op het etiketje staan. Mensen het nog steeds niet doorhebben dat Nederland een proeftuin is voor de farma om zoveel mogelijk mensen ziek te maken. Is precies uitgerekend hoe lang een persoon ziek moet zijn om het meeste op te leveren. En dan is dit nog maar het topje van de Ijsberg.

Hubo op 16-06-2018 18:59

Tja,wat zal ik ervan zeggen.Ik had er al van gehoord,wat minder alarmerend.Van tijd tot tijd zal er wel weer eens zo'n virus opduiken.Dit soort virussen lijkt vrij goed preventief met vaccins in korte tijd onder controle gehouden te kunnen worden.

In het huidig stadium is de besmettelijkheid niet in hoge mate alarmerend en zitten ze er bovenop.Zelfs de recente uitbraak van het ebolavirus in een miljoenenstad,waarbij 2 zieken doodleuk een kliniek uitgewandeld zijn,lijkt niet door te zetten,maar er kan natuurlijk altijd nog wel een keer iets misgaan.

Esther op 16-06-2018 19:09

Hallo allen... verschrikkelijk, een ander woord heb ik er niet voor. Eerst al omdat veel van dat soort zogenaamde virussen door de mens is gecreeérd... andere ziektes e.d. juist door een te grote ophoping. Te veel kippen of pluimvee opgepropt, net zo als varkens, kalveren enz. enz. 

Als er te veel mensen bij elkaar zitten, en de sanitaire voorzieningen ontbreken, bvb. door een natuurramp of i.d.... breekt er bijna altijd cholera uit... zo is het met dieren net zo.

En de griepprik, een drama, men weet niet eens waar men mee ingespoten wordt. En voor meer als 90% zijn de mensen er alleen maar ziek van. Ben blij dat zoiets nog niet verplicht is gesteld, dat men nog een vrije keus heeft of men zich wil laten inspuiten of niet.

Hartelijke groet, Esther

Bambi op 16-06-2018 19:29

Er zullen nog meer ziektes binnen komen, dank zij de groot hoofden..Van de rest zullen we zwijgen zeker...

Mod.als ik ergens internet heb kan ik erop .Kan niet anders want ben nog 4 maand in buitenland. Groetjes

Rienus op 16-06-2018 21:54

Vitamine C in een dagelijkse dosis van 1000 mg en bij beginnende symptomen drie x daags 1000 mg.

https://www.energeticanatura.com/BIO-C-PLUS-1000mg-100-COMP

Uitsluitende vers voedsel wat zelf bereid en gesneden wordt. Vlees en vis met mate en bij voorkeur vers. Ongezouten, ongebrande noten, vers fruit en zo weinig mogelijk tarwe en zuivel. Dagelijks minimaal 3 x 30 minuten bewegen, zomder overdrijven en mimstens 8 uur slaap pakken.

griepspuiten en dergelijke zijn nutteloos.

Maatwerk op 16-06-2018 22:31
Zou dit niet weer een truc zijn om geld te verdienen voor de grote medicijn fabrikanten of natuurlijk zoals tijdens de laatste grote 'terreur dreiging' hier -> even later waren we ons ziekfonds kwijt niet?
Klaas op 16-06-2018 23:19

En die kippenfokkers dan. Die hebben weer verboden middelen aan hun kippen gegeven met als gevolg vergiftigde eieren. Alsof de overheid dit niet allang wistz de nederlandse overheid is corrupt, verrot en crimineel maar ook de bedrijven die onze voeding vergiftigen. Wat een land. wel een grote belerende vinger naar andere landen. 

Willem op 16-06-2018 23:21

Danger!!

Eenmaal de eerste griep prik gehad dan loop je in no time met een rollator

of scootmobiel en al snel komen de zes plankjes naderbij. Want je bent te duur

en niet meer van belang.Daar zijn die griep prikken voor bedacht er zitten meer

schadelijke stoffen in dan je denk.Tis vanaf dan nog een kwestie van tijd hoelang

je nog hebt.Dat hangt van de persoon af na je eerste prik.Een time bom dus.

Harriët Jonker op 17-06-2018 00:08

Was er niet een nederlandse viroloog die een gevaarlijke variant had gemaakt? Niets is onmogelijk in deze boze wereld!!!

mientje op 17-06-2018 01:00

100 jaar geleden werden veel kinderen niet ouder dan 4, dat is veranderd door de medische wetenschap.

En in het planken wambuis komen we toch wel, daar helpt geen moedertje lief tegen

Cale op 17-06-2018 01:25

Vaccinaties volgen op iedere besmettingsvrees gekte. Wat maakt de moderne mens toch zo bijzonder? Vanaf het begin van de eerste mens, wanneer dat ook was, leefden deze mensen in een primitief systeem, zonder medische hulp, tot aan een tijd van overbevolking. Dus overleven was geen punt, in tegendeel. De jongste zoon van Trump was een gezonde baby, totdat ie aan de (verplichte) vaccinatie kuur begon, zoals voor alle babies. Autisme was het resultaat. Dat heeft Trump zelf verklaard. Ik geef geen verdere informatie maar mijn jongste dochter heeft bijna geen vaccinaties gekregen, slechts tvv de meest gevaarlijke ziektes. Beetje toeval door verhuizen naar het buitenland. En het resultaat is dat ze kern gezond is en ik haar nog nooit. Ik herhaal, nog nooit ziek heb gezien. Zelfs geen griepje, ik lieg niet! Ze is nu 22 jaar.

andre op 17-06-2018 06:59

@ramshoorn Ja Ab Klink had er voor elke nederlander maarliefst 2. Dit was ingekocht van belastinggeld en wonderbaarlijk doken de Ab Klink flu vaccins aan de andere kant van de aarbol weer op via een duister verdien modelletje met Nederland weer in de hoofdrol.

http://news.abs-cbn.com/nation/metro-manila/11/26/09/who-donates-swine-flu-vaccines-rp of google zelf maar wat en het zal een ieder weer verbazen.

Tom Hendrix op 17-06-2018 07:47

De belangen van de farmaceutische industrie spelen zeker een rol in deze queeste.

Sjors op 17-06-2018 08:24

Vitamine C is geen middeltje tegen virussen mensen.. Het haalt een overschot aan zuurstof uit je lijf omdat zuurstof schadelijk is voor weefsels. Een overdodis aan vitamine C plas je direct weer uit

Zeeuws meisje op 17-06-2018 09:21

Ik snap dat het voor mij is bedoeld maar hoe nu verder allebij apart en naar ander land? Hulp zoeken niet alles is een leugen dat ik nu zie dat ik deze kenmerken heb . Het klinkt misschien dom maar wat dit nu allemaal heeft veroorzaakt is nooit zo bedoeld echt ik zweer het je.

albert groeneberg op 17-06-2018 09:29

Zoals altijd het bekende recept: Een probleem, in dit geval een ziekte creëeren, en daarna met de oplossing komen.

Velen zullen in paniek een beroep op de overheid doen; en die voldoet graag aan de vraag door die mensen te vaccineren.

De nog gezonde mensen willen daar maar al te graag preventief voor ingeënt worden en leveren daarmee een belangrijke bijdrage om de wereldbevolking te minimaliseren.

Wardje op 17-06-2018 12:04

Vitamines @Rienus op 16-06-2018 21:54  Ongebrande noten kunnen schadelijk zijn in verband met teveel fyrtnezuur.  Zomaar even gegoogled: https://voedzo.nl/gezond-eten/gezond-noten-eten-en-bereiden-zonder-veel-fytinezuur/   Ik had deze info van een andere site.   Overigens vitamines van louter natuurlijke herkomst bestaan, maar waren tot voor kort niet, of  moeilijk te vinden . Natuurlijke  C is er niet niet in Paulingiaanse doses.  . Zie   https://www.glucosamine.com/nl/vragen/natural-multi-alternatief-multivitamine/    ----  of leefbewust.com  met , als je even doorzoekt , een enorme info-bank.  

jottum op 17-06-2018 12:09

Autorijden en uitlaatgassen, scheepvaart en uitlaatgassen, vliegen en kerosineuitstoot zijn gevaarlijker dan griep en eisen jaarlijks miljoenen extra doden. In bio-eieren zijn 15 verboden pesticiden aangetroffen dus die paar zieken op een chinese bevolking van een miljard of wat meer...

maria op 17-06-2018 14:45

Sjors op 08.24

Vitamine C haalt geen zuurstof weg uit het lichaam maar vrije radicalen

Tom Hendrix op 17-06-2018 15:56

@Esther: 19.09. uur, op 16/6. Esther, ik ben ernstig aan het denken, om me dit jaar niet de griepspuit te laten zetten.  Ondanks dat mijn huisarts mij rekent tot de risicogroepen, i.v.m. hoge bloeddrik.

Pier op 17-06-2018 16:24

Rienus op 21.54: da's het gezondheidsevangelie in een ongezouten notendop :) Mee eens.

Esther op 17-06-2018 22:04

Hallo Tom H.  Dan zou ik zeggen... gewoon niet doen. Het is je eigen lichaam hoor. Ik laat ook géén griepspuit zetten... of hoe men het noemt. En er zijn er veel meer hoor, die het niet laten doen.

Ik zat ook altijd bij de risicogroepen, zoals men het benoemd. Hoge bloeddruk... alleen, wat heeft dat met een griepspuit te maken, zou je toch zeggen. Zoveel mensen die ik ken, en jaarlijks zo'n griepspuit ophalen... ze zijn alleen maar ziek, echt ziek. Het duurde echt weken voordat zij weer een beetje zich beter voelen. 

Ik heb daar nooit iets van begrepen... Maar kwam er wel achter dat het grote troep is. Iemand wou er mee stoppen, dat werd afgeraden door de huisarts. Zij heeft het wel gedaan... en ze is zo blij dat zij het heeft gedaan. Ze is daar weer zo van opgeknapt. En pas later hoorden ik het van meerderen... en geen één heeft er spijt van gehad.

Tom, probeer maar eens dagelijks aan de gember. Gewoon één kop thee met gember is al genoeg. Ik heb al meer als twee jaar geen migraine meer. Nu zijn er verschillende vormen van migraine... maar één soort komt meestal door te hoge bloeddruk. Dat is die hoge druk in onze hersenen. Gewoon te koop in de supermarkt, bij de groenteafd. Puur natuur. Gewoon een klein stukje afknippen, in kleine stukjes in de thee, gewoon mixen met gewone thee, naar je eigen smaak... opdrinken... en je lichaam krijgt dagelijks een geweldige boots. Je krijgt er ook een ijzen maag van, en nog veel andere delen in ons lichaam zijn er blij mee. Gember niet in koelkast, en droogt het iets uit, gewoon doorblijven gebruiken, de kracht neemt alleen maar toe.

Baat het niet, het schaad ook niet.

En je kunt ook aan onze hemelse Vader vragen, Hij weet het wel, en geeft je echt wel antwoord.

Succes Tom, en hartelijke groeten, Esther.

texel op 18-06-2018 00:16

Is het "ze " eindelijk gelukt om weer een nieuw virus te creeëren? Tot nu toe zijn de lab virae niet erg succesvol geweest, maar de aanhouder wint, denkt men in de VS. Ten slotte zijn er veel te veel mensen op de wereld en daar moet wat aan gedaan worden.( Soros) 

Tom Hendrix op 18-06-2018 13:26

@Esther: 22.04. uur, op 17/6. Bedankt voor de reactie, Esther. Ik kan hier wel iets mee. Gods Zegen voor jou!

Rienus op 18-06-2018 18:50

Wardje op 17-06-2018 12:04

Als ik het over noten heb dan bedoel ik niet dagelijks echt niet meer dan een handje. Dat brengt me trouwens op het volgende advies, eet de helft van wat je gewend bent. Teveel eten is een groot gevaar vooral omdat we gemiddeld veel teveel suiker binnen krijgen. Vandaag trouwens een vermoeden bevestigd zien worden:

https://www.nu.nl/eten-en-drinken/5317547/groot-deel-van-voedseletiketten-niet-volledig.html

Dus weten mensen niet wat ze binnen krijgen.

wardje op 18-06-2018 21:39

Rienus.   Uw adviezen lijken warempel te zijn ingegeven door gezond verstand !

Henk2 op 20-06-2018 13:59

ik ben al ziek door politici / SZW / werkgevers / UWV

dus ...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl