HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vertwijfelde Duitse moeder schrijft brief aan Trump: Help ons immigratie te stoppen!

Wederom nepnieuws door massamedia: Huilend klein meisje werd volgens vader nooit gescheiden van haar moeder – Illegale migrant in 2014, onder Obama, vastgezet in VS: Toen zag ik opgesloten kinderen, toen was dat oké, nu ineens niet meer – Ook Nederlandse media maken zich massaal schuldig aan pedofraseologie

 
... maar toen Obama dit jarenlang massaal liet doen, gaf niemand van de Westerse media en politiek ook maar ene moer om jouw lot. (Afbeelding: Getty Images (5)).

Een brief van een alleenstaande Duitse moeder aan Donald Trump gaat als een lopend vuurtje over het Duitstalige internet. De vrouw smeekt de Amerikaanse president om hulp om het open-grenzenbeleid van bondskanselier Angela Merkel te stoppen.

 

Beste meneer de president,

Ik ben een bezorgde alleenstaande moeder en leef met mijn zoon in Duitsland. Wij zijn beide IT’ers, en tot nu hebben wij een veilig en druk bestaan in een klein stadje bij Frankfurt. Maar dit verandert van dag tot dag.

Sinds 2015 is Duitsland bezeten van het open-grenzenbeleid. Wij worden overspoeld met immigranten, zogenaamde ‘goudstukken’. Ze vluchtten hoofdzakelijk uit islamitische landen zoals Afghanistan, Syrië en Afrikaanse landen. Centrale zaken in deze massale immigratie waren de falende grenscontroles en grensveiligheid.

Ik zie dat ons land steeds meer op een plaatje met verwoestingen begint te lijken. Het aanzien van ons land is dramatisch aan het veranderen, en ook het algemene veiligheidsgevoel verdwijnt. De straten worden bevolkt door gesluierde vrouwen en bendes, die de politie uitlachen en de autochtone Duitsers in hun gezicht spugen. Dit scenario gaat gepaard met een dramatisch stijgende criminaliteit.

Door deze ‘verrijking’ kwamen er nieuwe misdaadcategorieën bij, zoals

* grensoverschrijdende terreur, zoals de ricine (gif)aanslag in Köln (door een tip van de Amerikaanse autoriteiten kon erger worden voorkomen):

* gewelddadige messteken van en door jonge mannen (De AfD fractie presenteerde onlangs deze ‘kaart der verschrikking’ van Duitsland, bijna geheel bedekt met mesaanvallen, die bijna dagelijks plaatsvinden (4));

* schokkende verkrachtingen van jonge meisjes, zoals bijvoorbeeld de verkrachte en vermoorde 14 jarige Susanna;

* gruwelijke moord en doodslag, zoals het afsnijden van hoofden.

In de rechtspraak wordt bij deze zogenaamde ‘goudstukken’ het bestaande recht niet langer toegepast. Aan de andere kant worden Duitse slachtoffers door de rechtbanken bespot:

* daders krijgen korte gevangenisstraffen;

* schuldigen worden weer uit de gevangenis gelaten en/of moeten enkel een aantal uren sociale dienstverlening doen;

* verkrachters moeten een seminar volgen, getiteld ‘hoe behandel je vrouwen met respect?’.

De daders worden NIET uitgewezen!

Autochtone Duitsers die hier kritiek op hebben, worden als ‘Nazi’ gebrandmerkt, en/of de slachtoffers en hun families worden lastig gevallen door aan de regering verwante organisaties (bedoeld wordt zogenaamde ‘hulporganisaties’ voor ‘vluchtelingen’ en de immigratie instanties, maar ook de extreemlinkse stoottroepen van Antifa;)

Wat echt alles slaat is dat de Duitse leugenpers wijst op dalende criminaliteitsstatistieken, en de Duitse regering zijn volk bezweert dat Duitsland een veilig land is, waar melk en honing vloeien (alleen niet voor autochtonen).

Meneer de president, ik zou u willen vragen of

- ik het niet waard ben om rechtvaardig te worden behandeld?

- ik niet het recht heb op vrijheid en gelijkheid?

- het niet de plicht van de Duitse regering is om zich voor iedere Duitser in te zetten?

Alstublieft, help ons dit open-grenzenbeleid van de Duitse bondsregering te stoppen.

Mijn dank dat u de tijd hebt genomen een brief van een vertwijfelde moeder te lezen.

Met de meeste respect,

Mevrouw Mustermann

Vader bevestigt: Huilend meisje in werkelijkheid nooit gescheiden van moeder

Ondertussen gaat de anti-Trump nepnieuws propaganda door de Westerse media op volle kracht verder, ook al is inmiddels aangetoond dat CNN en Time de door veel Europese media overgenomen foto van een 2-jarig meisje uit Honduras hebben gebruikt dat in realiteit nooit van haar moeder werd gescheiden. De vader van het meisje heeft dit bevestigd. (2)

Deze media leugen doet sterk denken aan de berucht geworden foto van het verdronken Syrische jongetje op een strand in Turkije. Dat jongetje bleek daar opzettelijk zo te zijn neergelegd, terwijl zijn vader al maanden actief was als mensensmokkelaar, en hij zijn zoontje bij één van de vele gevaarlijke illegale overtochten naar een Grieks eiland had meegenomen. Ook bleek hij al enige jaren in Turkije te wonen, en was hij niet, zoals de media valselijk beweerden, als vluchteling op doortocht vanuit Syrië.

Illegale migrant: In 2014 (onder Obama) zag ik opgesloten kinderen, toen was dat oké

Afgelopen donderdag schreven we dat het scheiden van migrantenkinderen en hen opsluiten in kooien, waar ook de gevestigde orde in Nederland nu schande over spreekt, juist massaal gebeurde onder president Obama, en onder Trump al afgebouwd was. Destijds hoorde je er echter helemaal niemand over.  (3)

De ongeregistreerde migrant Jose Antonio Vargas stuurde een foto de wereld in van een huilend jongetje in een kooi. Deze foto bleek echter afkomstig van een anti-Trump protest in Texas, waar demonstranten het kind even hadden ingezet. Vargas legde overigens zelf uit dat hij in 2014 (dus tijdens de regering Obama) als illegale migrant in Texas werd vastgezet, en hij daar opgesloten kinderen had gezien. ‘En toen was dat oké, nu niet meer.’

Ook Nederlandse media maken zich schuldig aan pedofraseologie

Ook de Nederlandse media maken zich daarom op schaamteloze wijze schuldig aan ‘pedofraseologie’, dat is het opzettelijk misbruiken van (foto’s van) kinderen om op de gevoelens van mensen in te werken, en een boodschap over te brengen waarmee de ‘tegenstander’ als een hardvochtige despoot wordt afgeschilderd. Niemand durft vervolgens nog kritische vragen te stellen of dit allemaal wel klopt en terecht is.

 

Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Infowars  / Yahoo News
(3) Zero Hedge
(4) Epoch Times
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

21-06: Media liegen opnieuw: Scheiden migrantenkinderen gebeurde juist onder Obama

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 24-06-2018 14:07

De brief van de Duitse moeder, had ik ook als Nederlander kunnen schrijven. Het is 100% waar wat deze mevrouw schrijft, en in Nederland is het allemaal niet veel beter. Merkel, en de hele eussr kliek, ja ook Rutte (VVD) zijn hoofdelijk aansprakelijk voor deze invasie van gelukzoekers. Ik verwijs hierbij ook naar een ingezonden commentaar van Hans Wiegel (VVD) in de Telegraaf van 23 juni 2018. Ook Wiegel is een realist, en wijst op de gevaren van de illegale toestroom van mensen.

HE op 24-06-2018 14:24

Overal waar de islam voet aan de grond krijgt is (of wordt) het een chaos en ruine. Dus beste mensen, stem de eerstvolgende keer eens verstandig anders gaat nederland eerder vroeger dan later ook de afgrond in.

Nog een prettige zondag!

Pier op 24-06-2018 17:14

Wass schaffen wir eigentlich? Sie meint etwas anderes mit 'das'. Nämlich der Untergang des eigenes Volkes.

enk op 24-06-2018 18:01

Hitler vocht zijn strijd ook over de ruggen van kinderen... 

Alle grote massa moordenaars zijn socialist.

Mao

Hitler

Stalin

Pot

Obama/ Soetoro

Atina op 24-06-2018 20:11

Hoor deze speech : https://www.youtube.com/watch?v=44kW03sfKrI

Qvic op 24-06-2018 20:15

De is het gevolg dat iedereen dom gehouden wordt en dat wordt nu met elke generatie erger. Mensen met kennis kunnen niet zo gauw voor de gek gehouden en misleid worden. Daarom wordt er tegenwoordig op scholen steeds minder kennis overgedragen aan de leerlingen(de mensen die les geven zijn ook al dommer gehouden). met dit als gevolg. Want hoe dommer het volk wordt en gehouden wordt, hoe makkelijker het volk misleid en voor de gek gehouden kan worden. Zodat het volk makkelijker overheerst kan worden, zonder dat zij in opstand komen.

Klaas op 24-06-2018 21:48

@Qvic, klopt helemaal. de stof die leerlingen op de middelbare school horen moeten zij volledig overnemen.

Kritische vragen of opmerkingen wordt door leerkrachten niet gewaardeerd. Leerlingen mogen ook niet eigen mening hebben, groupthinking is het parool. Gehoorzame burgers is het doel. Wat een wereld.

Maatwerk op 24-06-2018 21:59
Als we de migratie zo door laten gaan krijgen we een zelfde situatie als in Libanon. Een voor een groot deel cristelijk land wat moslim migranten binnen liet (veelal palestijnen) wat resulteerde in burgeroorlog in 1975. Verder heeft deze vrouw groot gelijk vertrouwen te hebben in president trump. Ik heb ook veel inspiratie, geloof, vertrouwen en motivatie gekregen door zijn toespraken, daden en zijn groots leiderschap.
Agenda 21 op 24-06-2018 23:39

Een Belgische kennis vertelde mij dat hij vreest dat er binnen vijf jaar gewapende bendes rovend en plunderend doot Europa trekken - ik geloof dat met hem.

Het Coudenhove-Kalergi plan op volle snelheid! Overal zitten inmiddels de verraders die de Europese bevolking vernietigen.

Gorbatsjov heeft destijds gewaarschuwd dat de EU veel erger zal zijn dan de USSR - hij krijgt gelijk, de EUSSR is veel ergeer dan de USSR.

Met de begripswisseling van de EU tijdens het ondertekenen van het Verdrag van Lissabon is Europa verraden. Vrijwel niemand doorziet dit.

mientje op 25-06-2018 00:29

Ik bid God elke dag merkel te stoppen, anders zijn we verloren. Het is heel goed dat Italie die boten heeft weggestuurd, het zet de discussie op scherp.We zijn niet het beloofde land voor iedereen die geen verantwoordelijkheden wil nemen. 

@Agenda  rovend en plunderend zegt u ,en iedereen die in de  weg staat is zijn leven niet zeker

Tom Hendrix op 25-06-2018 03:30

Agenda 21: 23.39. uur, op 24/6. Met uw reactie eens.

Shadow1100 op 25-06-2018 08:36

Aangeboden t.e.a.b. een land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel. Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden. Vooral zeer geliefd bij arabisch sprekend volk en mensen met een licht getinte of donkere huidskleur.

Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg en de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar naar het land waaruit u uit onveiligheid bent gevlucht op vakantie te gaan.

Werken en enigszins aanpassen echt niet noodzakelijk. 

De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen zoals nu al in vele wijken het geval is. 

Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal nog enige jaren worden gedoogd.

De nog toegestane feestdagen zijn de ramadan en het suikerfeest. Overige feestdagen worden afgeschaft.

De huidige, nog geldende, wetgeving zal binnenkort worden vervangen. De enige bron van wetgeving wordt de ‘Sharia’ en de Hadith.

De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet. 

De partijen waar nog op gestemd kan worden zijn Denk en D66.  De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat D66 àbsoluut niet te vertrouwen is. 

Andere politieke partijen en oppositiegroeperingen zijn verboden.

De democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde koning Kuzu. Deze koning regeert dan via een ministerraad, waarvan de belangrijkste posten worden bekleed door vooraanstaande leden van de koninklijke familie.

AEO op 25-06-2018 09:29

De media zijn onbetrouwbaar, zo blijkt keer op keer. Dat zien we ook bij de berichtgeving over Israël. Als de terreurplegers in Gaza 45 raketten op de bevolking van Israël afvuren zien we hier helemaal niets van in het journaal. Allden als er zich Palestijnen noemende Arabieren gedood worden krijgen we dat breed uitgemeten te zien.

Voor degenen die dat zat zijn, is er i24 News uit Israël, dat zowel via de satelliet is te zien, en via een live stream via het internet.

Verder zijn de toespraken van Amir Tsarfati bijzonder interessant. Te zien via Youtube, maar er is ook een app Behold Israël, waar je die toespraken kan volgen.

albert groeneberg op 25-06-2018 09:33

Het is een schande dat deze Duitse vrouw – datzelfde zou ook voor de Nederlandse vrouw kunnen gelden – haar roep om veiligheid aan de regering van een buitenlandse natie moet richten, gewoon omdat de regering het nalaat om op te komen voor de rechten van het eigen volk!

 

Ook in ons eigen land zijn er velen die – vaak in stilte - lijden onder het immigratiebeleid van onze regering.

Onze premier Rutte behandelt ons land bijna als een provincie van de Duitse Staat, zo hecht als hij zich aansluit bij het schadelijke immigratiebeleid van Merkel.

Shadow1100 op 25-06-2018 11:56

     2010 (!)

Van de    Europese Resolutie 1743

waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. 

1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

1743-11: De islam is een religie van vrede.

1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.       

http://www.assembly.coe.int

van buiten op 25-06-2018 12:48

Media... media... enzv. Komende week zal er iets gebeuren wat de media niet kan verdoezelen, dus mensen wees allert.

Waar doelt u op ? Mod.

Wim op 25-06-2018 13:25

Dit is voorbode van wat nog erger zal worden en dit nog maar begin is, dank zij het verantwoordelijk beleid van Europa met Merkel voorop en Macron en de Europese unie in Brussel. De problemen waren nog niet erg genoeg en deze zijn in de wereld steeds meer en meer bijgekomen, ook op milieu vlak, die niet meer te overzien zijn. Heb nog van weekeind kort, maar duidelijk boodschap verzonden, die zich met economie en abonnementen bezig houd en ook wel waardeer, maar toch voor algemeen belang in deze wereld bewust op gewezen heb, dat het niet zo verder kan en waarom.

Infidel4U op 25-06-2018 14:35

En wat zou Trump nou tegen Merkel en de rest van het EU gespuis kunnen doen? Hij wordt in eigen land al genoeg tegengewerkt en heeft de grootste moeite de grenzen te beschermen. Zou hij bereid zijn wapens en special forces te sturen als we ons écht gaan verzetten tegen de dictatuur van de EU en ons erfgoed terug veroveren op de islamitische veroveraars? De tijd zal het leren, maar ik denk het niet.. 

Wim op 25-06-2018 21:04

Shadow heb het artikel ook ontvangen van Europa en gelezen paar weken geleden en ontvang ook regelmatig verschillende e-mails van actuele agenda punten en bijeenkomsten van de Europese unie. Heb mij hiervoor ook voor ingeschreven, maar heb de laatste weken de ontvangen e-mails niet meer geopend. Vanaf nu heb ik meer tijd ervoor en selecteer alleen de belangrijkste, wegens er soms wel hele reeks kan zijn en dit op verschillende dagen achtereen. Dan kun je zien wat zij daar in Europa bespreken en welke belangrijke onderwerpen en materie die zij bespreken wel soms interessant kunnen zijn.

Shadow1100 op 26-06-2018 07:54

Wim, hier nog een oudje:

De resolutie van Straatsburg

In de junimaand van 1975 keurden 200 parlementsleden uit 9 West-Europese landen deze resolutie unaniem goed. 

De kernpunten van deze resolutie stellen:

- dat Arabische immigranten die zich in Europa gaan vestigen gerechtigd zijn hun cultuur en hun godsdienst naar Europa te brengen, te promoten en te verspreiden.

- dat Europese landen een contributie kunnen verwachten van de Arabische cultuur, vooral wat betreft het gebied der menselijke waarden.

- dat Europese regeringen akkoord gaan de grootste prioriteit te geven aan het verspreiden van Arabische cultuur in Europa.

- dat onze politici akkoord gaan om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten en hun families

-dat onze academische instellingen en persorganen de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de Europese ontwikkeling benadrukken. 

De huidige tsunami van “vluchtelingen” is dus 43 jaar geleden al gerocheld………..

Wim op 27-06-2018 11:03

Heb ik ook gelezen en is ook juist en wel interessant om dit in belangstelling te brengen en heb daar toen ook aan gedacht. Dit is ook de reden, dat ik dergelijke berichten lees en ook beter zou zijn, om deze informatie verder bekend te maken en de meeste burgers, die totaal ook geen kennis van hebben en nu wel, dankzij de website van Andernieuws ook heel belangrijke medium is.

jottum op 27-06-2018 22:24

Fipronil in eieren, 15 verboden gifsoorten in biologische eieren, Genx (teflon) in drinkwater rijnmond, westland en zeeland, dioxine in kaas en gewas, landbouwgif in bier (water), kerosine op gewassen of olieverontreiniging op zwanen in de rotterdamse haven en in verpakkingen van macaroni, koeken en anders in doosjes van karton : dat is des hollands en deels voor duits voordeel, maar de ziekten door immigranten worden nog veel erger dan de autochtone verloedering..

Alleen de russen hadden -hier: achteraf- gelijk: boycot europese en vooral hollandse eetwaren.

Want ik noem niet eens plastics in vis en schelpdieren als haring, tonijn, mossel en veel meer anders dan plastic.  

Jaantje op 29-06-2018 07:40

Tja wat moet ik er over zeggen?

Trump aanschrijven om hulp??

Weer ik weet niet hoeveel jaar in de de schuld bij de Amerikanen?

Hebben al bommentuig genoeg hier van ze staan ..om ons te verdedigen zoals in Srebrenica?

Vind het belachelijk zo een brief sorry maar op die hulp zit ik niet op te wachten.

Tijd om zelf de rotzooi op te ruimen die we gemaakt/toegestaan hebben zijn een werelddeel en geen kleuterklas.

Beter voor de psyche ook.

dimitri op 29-06-2018 23:07

Sinds wij die gastarbeiders lieten komen begin jaren 60,en zij hun kinderen in ons land kregen,en dan vooral van die turkenen marokanen,deden vooral de jongens het slecht,veel op straat,thuis geloof,buiten de vrijheden die men dan ziet en niet tegen kon.want onze dochters en vrouwen werden op straat voor hoer en slet uitgescholden,als zij voorbij liepen langs een groep marokanen of turken,en dan vooral zomers,waar wij in ons land gewend zijn om je luchtig te kleden,vanwege die warmte,maar die jochies moeten dan opmerkingen maken als men voorbij liep,van hallo schatje,enz,en als er dan niet word gereageerd,dan werden ze voor hoer of slet uitgescholden.en er werd veel gestolen,berovingen op straat,overvalen op winkels,supermarkten,postkantoren,tank stations,banken enz...tot zelfmoordaanslagen in belgie,frankrijk,engeland en duitsland en nu ook zweden!!en vaak waren het gasten met een moslimachtergrond!en dit duurt nu al zo,n 40 jaar.Ik geef die landen zoals hongarije en oostenrijk,groot gelijk om deze mensen niet in hun land toe te laten!want er zijn bewijzen zat,dat moslim vluchtelingen,economisch of oorlogs vluchtelingen over het algemeen zich niet aanpassen,wel van ons profiteren,maar aanpassen ho maar!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl