HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Trump breekt met VN Mensenrechtenraad om eenzijdige negatieve focus op Israël’

VS wil niet langer meedoen met –door Europa gesteunde- geïnstitutionaliseerde Jodenhaat

 
De Amerikaanse VN ambassadeur Nikki Haley eiste vorig jaar dat de VN Mensenrechtenraad grondig wordt hervormd, maar daar wil geen enkel ander land aan meewerken. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De Amerikaanse president Donald Trump is het zat dat de VN Mensenrechtenraad UNHRC al tientallen jaren door islamitische en linkstotalitaire staten wordt misbruikt om eenzijdige veroordelende resoluties tegen de Joodse staat Israël aan te nemen. Trump denkt er daarom serieus over na om de VS compleet terug te trekken uit de raad. President George H.W. Bush deed dat ook al eens, totdat Obama kwam en besloot om weer mee te doen.

 

Dat in de huidige raad China, Saudi Arabië, Venezuela en Cuba zitting hebben, landen die laag tot extreem laag scoren op de mensenrechtenlijst, kan als een vorm van cynische humor worden opgevat, ware het niet dat de VN zichzelf altijd bloedserieus neemt.

De komende twee jaar zou de VS een van de twee Westerse lidstaten in de raad zijn, maar dat is dus nog maar de vraag. Trump eist namelijk dat de UNHRC flink wordt hervormd en de chronische negatieve focus op Israël –een nauwelijks verhulde vorm van geïnstitutionaliseerd antisemitisme- loslaat. Zo niet, dan dreigt hij zich er compleet uit terug te trekken.

Israël helemaal alleen in VN als VS opstapt

Enige twijfel is nog dat Israël dan helemaal zonder steun zal komen te staan in de VN, omdat Europa zich al lang geleden opnieuw tegen de Joden heeft gekeerd (denk ook aan de bewuste massa immigratie van miljoenen volgelingen van een religie wier god eist dat alle  Joden moeten worden uitgeroeid).

Vorige maand stemden alleen Australië en de VS tegen een motie waarin een onderzoek werd geëist naar het ‘excessieve’ geweld dat Israël zou hebben gebruikt om de rellen aan de grens met Gaza te stoppen – rellen, die nota bene volgens Hamas zelf voor het grootste deel door terroristen werden ontketend en uitgevoerd, met zoals gebruikelijk onschuldige burgers als menselijke schilden.

Aan de andere kant is de vraag wat voor zin het heeft zitting te blijven in een raad die al tientallen jaren altijd automatisch tegen Israël stemt, wat het onderwerp ook is. Door er in te blijven geef je die antisemitische club dan juist legitimiteit.

De Amerikaanse VN-ambassadeur Nikki Haley zei in november 2017 dat ‘de mensenrechtenraad deze hervormingen moet doorvoeren, of wij stappen eruit, en zullen op andere manieren voor de mensenrechten gaan strijden.’ In maart van dat jaar liep de Amerikaanse delegatie al eens weg uit een UNHRC vergadering toen Israël wederom negatief op de agenda werd geplaatst.

Joden krijgen weer / nog steeds de schuld van alle ellende op de wereld

Europese landen in de raad, zoals nu België, beweren dat alle urgente zaken op de agenda dienen te staan, maar het probleem is nu juist dat de grootste mensenrechtenschenders, voor het overgrote deel moslimlanden, zelden of nooit een veroordeling aan de broek krijgen of zelfs maar op die agenda worden geplaatst, en Israël, de enige echte democratie in het Midden Oosten, daar altijd op wordt gezet, vaak zelfs als enige.

De Zwitserse ambassadeur Valentin Zellweger is bang voor ‘aanzienlijke gevolgen’ als Amerika zich inderdaad terugtrekt. ‘Maar helaas ben ik het wel met de Amerikanen eens dat niet alle leden aan de criteria van het lidmaatschap voldoen.’ (1)

Dat had echter hersteld kunnen worden, maar buiten de VS wil niemand dat, want de Joden zijn via hun eigen kleine landje* weer / nog steeds dat makkelijke zwarte schaap dat –met steun van Europa, waar nog maar een dikke generatie geleden in een Holocaust miljoenen Joden werden vermoord omdat het Joden waren- keer op keer de schuld blijft krijgen van zo ongeveer alle ellende op de wereld.

( (Velen beweren dat ze ‘niet tegen de Joden zijn, maar enkel tegen Israël’. Dat is net zo dom een doorzichtig als ‘We zijn niet tegen de Nederlanders, maar wel tegen Nederland, omdat Nederlanders geen eigen staat zouden mogen hebben.’ Wat is het verschil?)


Xander

(1) Infowars via Western Journal
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 17-06-2018 13:50

Geheel eens met POTUS Trump in dit geval. De VN- inmijn ogen de Verenigde Nazies- is een grote hypocriete bende, en is dat altijd geweest. Ik verwijs hier naar de voorloper, de Volkerenbond, die ook laf en achterbaks was. Ten tijde van de Spaanse Burgeroorlog, steunden Hitler en Mussolini, generaal Franco, met wapens en manschappen, terwijl nota bene de Volkerenbond, dat uitdrukkelijk verboden had. Ik doe hier verder geen uitspraak over het betreffende conflict, wat speelde tussen Juli 1936 en Mei 1939, ik bewijs hier enkel dat de VN net als de voormalige Volkerenbond; "noch vlees, noch vis is". 

Tom Hendrix op 17-06-2018 15:44

Op www.elsevier.nl; staat het volgende artikel van Joop van Tijn: " Draagvlak van toelating migranten in Nederland, brokkelt sneller af dan het smelten van het ijs op Antartica", als U mij toestaat waarde Xander. Hiermee het zoveelste bewijs, dat Trump volkomen gelijk heeft, en dat de "linkse kerk", met de internationale socialisten, vuile zaken maken met Soros en zijn satanische trawanten. Dit is slechts mijn mening.

Mj van de Goor op 17-06-2018 16:19

Wow, ze gaan ergens voor staan.

America  is n groot land en heeft hopelijk invloed.

Europe moet dat voorbeels volgen .

De wereld moet inzien wat voor hetze er is tegen Israel.

En ewr nee tegen zeggen!

MJ

Cale op 17-06-2018 17:21

Dat buitenland beleid van de US is om gek van te worden. Er zit totaal geen lijn in. Dat maakt het zo ongeloofwaardig, zelfs als Trump probeert goed te doen.

Eelke Piers op 17-06-2018 17:41

Al zouden van de landen China, Saudi Arabië, Venezuela en Cuba de laatste drie vervangen worden door bv. Frankrijk, Canada en Indonesië dan nog zou de uitslag van deze organisatie niet veranderen

Ron op 17-06-2018 17:49

@ Tom. Jij bent goed op de hoogte! Maar wij weten gelukkig op Wie wij in deze woelige tijd kunnen vertrouwen!.      Prachtig, Xander, om ons op dat belangrijke feit te wijzen! Dit (soort) nieuws missen wij meestal in de reguliere media. Trump heeft naar mijn gevoel al voor vele prettige verrassingen gezorgd!

Tom Hendrix op 17-06-2018 19:56

@Ron: 17.49. uur. Dank U Ron. Maar de meeste dank, verdient onze onvolprezen Xander, met zijn team. Zij brengen het eerlijke verhaal i.t.t. de linkse pers en media.

Reinaert de Vos op 17-06-2018 21:15

Dank u Xander dat u deze feiten zo duidelijk en helder voor het voetlicht brengt. Verder geheel eens met Tom en Ron. 

shalom en een goed weekend!

wardje op 17-06-2018 21:58

Tom Hendrix op 17-06-2018 15:44.   Ik kon het artikel op elsevier.nl niet vinden. Moet het trouwens niet zijn : Philip van Tijn?

tom op 17-06-2018 22:07

Ook van mij een compliment aan Xander voor de voortreffelijke nieuwsgaring die hij ondanks veel moeite en zoekwerk her en der weet uit te halen welke  het licht laat schijnen op plaatsen die de NWO leugenpropaganda maffia zo donker mogelijk wil houden.

En compliment aan Tom Hendrix voor zijn doortastendheid, uitleg en oprechte waarschuwing aan ieder.

Maatwerk op 17-06-2018 22:45

@xander dit is nu mijn nieuwe werkende maatwerk email, ik ben het zelf en ben niet iemand die onder mijn naam probeert te posten

Dank Maatwerk. Mod.

Ik ben het niet altijd eens met trump maar: * met scheve hilary was het veel erger geweest, sirie, libie en al die andere arabische lentes komen uit dat kamp * hij probeert in ieder geval te doen wat hij zegt, dat is iig meer dan de politici hier * noord korea, israel, iran, hij probeert het iig een kant op te sturen * hij komt op voor zijn eigen land en mensen * hij durft iig tegen de media in te gaan * etc etc. Wij hebben momenteel niets wat bij hem in de buurt komt in dit kabinet, ze praten mee met de eu visie over bijvoorbeeld israel nu of het nou goed is of niet, maar zie bijvoorbeeld de siruatie van joden in delen van duitsland nu...

mientje op 18-06-2018 00:49

"Ze" wie dat dan ook zijn? hebben wel een nieuwe zondebok erbij gevonden, namelijk de blanken

wardje op 18-06-2018 00:49

Tom Hendrix op 17-06-2018 15:44.  Artikel van Van Tijn inderdaad gevonden onder link:    https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/06/624585-624585/   ---    Ik wil eigenlijk geen artikel van Ellian en Van Rossum missen en Elsevier is erg gul geweest: ik kon ze altijd zomaar lezen. Maar nu stuitte ik - terecht - eens op een betaalmuur.  Misschien is iets als Blendel een oplossing als je geen abo , online of papier , wil  .

Mark S. op 18-06-2018 00:50

Weg met de VN, weg met de UNHCR, lang leve Trump!

Trump is geweldig!

wardje op 18-06-2018 01:08

Nic. van Rossum: ik bedoelde diens opvolger: Elseviers Syp Winia.  Beide zijn fenomenen in het aantonen van feiten met cijfers , onder andere .   Trouwens:  een van de weinige gremia waarin  Fortuijn zich thuis voelde, was de redactievergadering van het blad .   

wardje op 18-06-2018 01:26

Elseviers Weekblad. Vanmiddag ontdekt dat een van de illustere oprichters van het blad was GBJ Hiltermann.  Vroege medewerkers waren: Godfried Bomans,  Lunshof (Sr.), Jo Spier en tal van andere getalenteerde en/of onfhankelijke geesten.  Ik wed dat exemplaren uit die vroege jaren nóg heel wel zijn te genieten.  Het laatste gedeelte van een maraton-interview niet lang voor de dood van Hiltermann in 2000 is razend interessant.  In prachtig nederlands legt hij de houding en handelingen uit van Luns in de NieuwGuinea-kwestie .  In een prachtig nederlands , geen moment twijfelend aan eigen oordeel en daardoor steeds op de lachspieren werkend , verklaart hij met een enorme feitenkennis dingen die inderdaad raadselachtig waren; op de onderbrekingen  korzelig reagerend  en daarbij intussen ook weer de spijker op de kop slaand.  Zijn sympathie lag verrassenderwijs volgens zijn zeggen  meer bij de PvdA dan VVD maar in beide gevallen wees hij eenzijdige nadruk op materiele kanten af.    ---    

https://www.vpro.nl/speel~POMS_VPRO_056386~mr-g-b-j-hiltermann-deel-5~.html

Tom Hendrix op 18-06-2018 07:10

@Wardje: 21.58. uur, op 17/6. Klopt Wardje, de auteur is Philip van Tijn. Daar ik abonnee ben op de Elsevier, krijg ik ook via mail artikelen toegezonden, buiten het papieren blad Elsevier. Het artikel moet naar mijn mening toch terug te vinden zijn, Wardje.

Tom: 22.07. uur, op 17/6. Dank voor het compliment tom. Belangrijk is voor ons, dat we onze medemensen blijven wijzen op de gevaarlijke ontwikkelingen in onze wereld. De meeste eer, voor Xander en zijn team, tom.

Fred op 18-06-2018 08:50

Omdat joods zijn iets anders is dan Nederlands zijn. Voor zover ik weet is joods zijn een godsdienst. Nederlands zijn is een nationaliteit. Tuurlijk hebben zionisten van joods zijn een soort nationaliteit gemaakt ja. Onzinnig maar ok. Waarom zouden de joden geen staat mogen hebben? Das een godsdienst er is ook geen christelijke staat. Ach jullie weten het wel. Israël gewoon onzinnig gedoe. En joden kunnen overal wonen. Wat als bijvoorbeeld Italië op grond van het Romeinse rijk opeens Israël gaat opeisen...is dat ook goed. ? 

willy . op 18-06-2018 12:26

goed gedaan van president Trump: doe zo verder!! Shalom

Wim op 18-06-2018 12:27

Beste Maatwerk. Stop met dat obligate 'Ik ben het niet altijd met Trump eens maar...'  Er is geen zinnig mens die het van een iemand verlangt dat hij het in alles en tot inde finesses met de ander eens is. Zo'n overeenstemming bedstaat zelfs in het beste huwelijk niet, en toch zul je nooit een man/vrouw over de partnet horen praten in termen van : 'ik ben het niet altijd met mijn vrouw/man eens, maar...' Waarom deze 'stemverklaring' bij Trump? Zou het kunnen zijn, dat u toch niet ferm stelling durft te nemen tegen de linkse gutmensch, gelovig of niet?

Hubo op 18-06-2018 12:40

Ze hoeven mij er niet aan te herinneren dat miljoenen joodse mensen 70-85 jaar geleden zijn vermoord.Ik weet ook wel,dat er heel wat nederlanders actief en stilzwijgend aan meegewerkt hebben.Ik word al een jaar of wat 50 kregelig door de manier waardoor er op ingespeeld wordt alsof ik daardoor met schuld belast zou zijn,wat ertoe lijkt te moeten bijdragen,dat ik me onvoorwaardelijk achter de staat Israël stel.

Ik accepteer het bestaan van de staat Israël als een realiteit.Ik heb daar verder geen enkele religieuze betrokkenheid bij en als je kijkt wat  er allemaal gebeurd is,kom ik tot de conclusie dat het er beter niet van had kunnen komen.Maar dat kan je niet meer veranderen.

Het is een slepende kwestie geworden,die het palestijns arabisch terrorisme in de hand heeft gewerkt,groepen die zich daarmee solidair verklaarden van Europa tot Korea en uiteindelijk de Jihadistische terreur van deze tijd,die nog wel even navolgelingen zal krijgen.

Israel is een gevangenis voor joodse mensen geworden en in de westerse landen gaat het ook steeds meer die kant op.Waarschijnlijk was het daar toch wel op uitgelopen,omdat het een min of meer economische wetmatigheid is dat de brede welvaart niet de te handhaven is.Het Jihadistisch terrorisme komt de elites wel zo goed uit,omdat ze zich zo vast beter op de toekomst kunnen voorbereiden.Ook zonder Israël zou het waarschijnlijk wel zo gelopen zijn.

Organisaties als de RAF in de jaren 70 waren aanvankelijk ook niet geïnspireerd door de solidariteit met de palestijnen,maar waren gericht tegen de westerse consumptiemaatschappij en kapitalistische uitbuiting.

Ik heb de gedachte altijd hopeloos naïef gevonden dat je zo massale steun kunt verwerven en sommigen schijnen zich nog staande te houden als een kleine min of meer criminele groep en dat is ook de meest logische weg.

Toen ik een jaar of 8 was,stond in de Donald Duck het verhaal van Robin Hood.Ik herinner me hoe mijn vader een keer zei,dat ik dat niet moest lezen.Ik begreep dat toen niet goed,maar begrijp nu wel beter dat die verhalen net als de Mafiaideologie sterk geromantiseerd zijn.Gek genoeg vond hij De laatsten der Mohikanen in die tijd wel een mooi boek.Ik denk dat hij een beetje schizofreen was,zoals zoveel mensen in de wereld dat zijn.

Zo denken we in deze tijd nog een oplossing te kunnen vinden door eigen land voorop te stellen,terwijl we in en wereld leven,waarin de realiteit zo is,dat we het niet meer redden achter de muren van alleen ons eigen land.Inderdaad,de 'horden' komen nu op ons af met hun çriminele bendes',maar daar hadden we 40,50 jaar geleden op in moeten spelen,maar dat konden en wilden we niet zien en we hadden het te druk met het isoleren van Rusland en het vernietigen van het communisme.

Dat is zeker niet allemaal de schuld van Israël en het jodendom.

Nieuw Begin op 18-06-2018 13:57

En binnenkort zullen zekere Turken vast vanuit riante bungalows opdracht geven iets te gaan doen aan dat landje in het midden oosten...u weet wel dat piepkleine landje dat voor eeuwig door allah wordt gestrafd door moslim-klauwen.

Lees de Elsevier hoe Nederlands uitkeringsgeld massaal in Turkije wordt ingezet voor prachtige bungalows en wie weet straks voor nog veel meer? 

Stem dus VVD voor nog meer moskee....wat een werld....

Turkse Nederlanders pronken in Turkije met mooie huizen en auto’s, ook als ze een uitkering hebben. Dat ze deze zondag, 24 juni, ook nog op Erdogan stemmen, stoort veel autochtonen. ‘Wij zouden graag met ze ruilen.’

grote henk op 18-06-2018 20:41

Nieuw begin.... Ik probeer er maar enigszins de humor van in te zien want eigenlijk is het ook wel logische dat de meeste mensen een hekel aan Trump hebben. Of de zelfhaters  zijn snobs die makkelijk aan hun geld gekomen zijn of het zijn verwende naïeve gehersenspoelde Nederlanders die een hekel aan Trump hebben. Alleen mensen die begrijpen dat je af en toe een rotte appel uit de fruitmand moet halen voordat die de rest aansteekt begrijpen Trump. En helaas zijn dat er zo veel niet meer. Blijven lachen. Straks als het fout gaat komen de goeie vanzelf boven drijven.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl