HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Professor: ‘Linkse burgeroorlog tegen Trump en zijn aanhang is begonnen’

Voormalig krantenmagnaat en lid sturende comité Bilderberg Groep: Trump voert oorlog tegen verrotte establishment om Washington op te schonen – ‘Democraten activeren extreemlinkse (Antifa) groepen om geweld en burgeroorlog te ontketenen’

 
Ook in Nederland actief (foto van protest vorig jaar in Amsterdam): de extreemlinkse anarchistische, pro-islamitische terreurgroep Antifa, die in de VS door de Democraten zou worden geactiveerd om een nieuwe burgeroorlog te beginnen. (Afbeelding: Getty Images (5)).

Volgens de rechtsgeleerde professor Glenn Harlan Reynolds is de lang voorspelde en gevreesde nieuwe Amerikaanse burgeroorlog ‘reeds begonnen’. In zijn ogen hebben de vele oproepen van het linkse establishment, inclusief Hollywood, tot fysiek geweld tegen Trump en zijn aanhang een kritieke grens overschreden, en dreigt het vanaf nu alleen maar erger te worden.

 

‘Hollywood heeft zijn producten en prijzen feitelijk aangewend voor ‘het verzet’. De Amerikanen zoeken nu al gemeenschappen op die voornamelijk rood (republikeins) of blauw (democraat) zijn,’ schrijft Reynolds in USA Today. Hij wijst er op dat het een generatie geleden ondenkbaar was dat de perssecretaris van het Witte Huis, Sarah Huckabee, uit een restaurant zou worden gegooid omdat de eigenaar en werknemers tegen het beleid van de president zijn. Het zwarte Democratische Congreslid Maxine Waters (Californië) riep zelfs openlijk op tot geweld tegen leden en officials van de regering Trump (3).

‘En zal dit erger worden? Waarschijnlijk wel. Voor een burgeroorlog –een ‘softe’, of andere-, heb je twee partijen nodig.’ In Reynolds ogen zal de trekker worden overgehaald door linkse ‘mobs’ van anti-Trumpers, zoals de extreem radicale anarchisten van Antifa. Zij dreigen de toch al snel tanende maatschappelijke vrede in Amerika definitief de das om te doen. (1)

‘Trump voert oorlog om Washington op te schonen’

De voormalige krantenmagnaat Conrad Black, tevens oud lid van het sturende comité van de Bilderberg Groep, zei in een interview dat ‘er een geweldloze burgeroorlog nodig was om de louche club in Washington op te schonen. De hele regering van de VS is een zootje geworden. Ik herinner u eraan dat we in de afgelopen 20 jaar de grootste economische crisis sinds de jaren ’30 hebben gehad, veroorzaakt door slecht Amerikaans beleid door beide partijen in beide takken van de overheid.’

Ook de migrantencrisis is volgens hem de schuld van de VS, vanwege de vele militaire interventies in het Midden Oosten in deze eeuw. ‘Allemaal veroorzaakt door de totaal incompetente Amerikaanse beleidsmakers.’

De armoede en misdaad namen ondertussen toe, terwijl de media daar geen enkele aandacht aan besteedde – althans, niet zolang hun ‘messias’ Barack Obama aan de macht was. ‘Trump zei dat het allemaal verrot was en moest worden opgeruimd – Hollywood, de media, de lobbyisten, de campagne financiers, alle facties van beide partijen. Ze zijn allemaal nutteloos geworden. We moeten ze van ze af, en hij doet dat. Dit is oorlog.’ (2)

‘Democraten activeren extreemlinkse groepen om burgeroorlog te ontketenen’

Omdat het ze ondanks talloze verwoede en vooral smerige pogingen niet is gelukt om Trump van de troon te stoten, activeren de Democraten nu achter de schermen extreemlinkse actie- en terreurgroepen zoals Antifa, met de bedoeling om daadwerkelijk een gewelddadige burgeroorlog tegen de regering Trump en diens aanhang te ontketenen, zo bericht Infowars op basis van veronderstelde ‘buitgemaakte documenten’ van de Democraten. (4)


Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

DG op 27-06-2018 09:08

Deze burgeroorlog zal naar mij idee tot een derde wereldoorlog leiden

Cale op 27-06-2018 09:30

Er zijn bedrijven die je kunt inhuren, gespecialiseerd in het organizeren van sociale onrust. Daar heeft men bvb in Kiev gebruik van gemaakt tijdens de Maidan rellen, die dan ook geheel uit de hand zijn gelopen - volgens plan dus.

Georganizeerde sociale onrust is ook een grote eeuwen oude truck: Tweedracht zaait macht.

Henk op 27-06-2018 09:30

Mij lijkt het dat Trump een handelsoorlog begonnen is die de hele wereld zal treffen. Met name de strijd tussen de VS en China zal de komende jaren het wereldtoneel gaan beheersen. China wordt zwaar onderschat. Het is een meedogenloos land, met een alles controlerende overheid. Het individu telt daar niet. Als je bijvoorbeeld zeven keer door een rood stoplicht loopt, wordt dat door gezichtsherkennende camera's herkend en verlies je al je rechten op een hypotheek, werk etc. Trump zal de handelsoorlog met China niet winnen. China beheerst nu al heel Afrika. Hun handelswijze is net als het land zelf meedogenloos. Dit zal ook Europa treffen. M.a.w. op het gebied van de internationale handel is Trump een heilloze weg ingeslagen.  

willy . op 27-06-2018 10:19

Inderdaad te VS is steeds linkser aan het worden door de migratie en dat is de sterkte van de Democratische partij! President Trump heeft nu een succesje gehaald het inreisverbod van sommige gevaarlijke moslimlanden is nu van kracht en onmiddellijk al protest van de linksen die de huidige president nu al meer dan een jaar bestoken met allerlei nepnieuws waar bij zijn beleid aan kracht inboet, en dit terwijl Obama in zijn acht jaar bitter weinig heeft bereikt alleen dat hij de eerste zwarte president was . er is een oorlog bezig over migratie, niet alleen in de VS maar ook in de EU en de transhumanisten willen babel terug invoeren en daar evolueren we naartoe ! Shalom

Wim op 27-06-2018 10:53

Heb document die ik tegelijk aan toevoeg. Het gaat over 77 onderwerpen en is vrij uitgebreid en daarom ik hier ook verder niets aan toe voeg en wel meer in vermeld wordt, dan ik zou kunnen vermelden. Het geen ik wel weet, dat de laaste 8 jaar alles mogelijk is, in deze wereld die de mensheid zelf geschapen heeft en al vroeger in titel bedacht heb "de mensheid verdwaald'' dit heeft vele betekeninssen op alle gebied, zowel politiek, kapitaalhebzucht, macht, corruptie, manipulatie op grote weldschaal inbegrepen en millieu. Hiervan zal ook de mensheid wel degelijk hoge tol eisen, dat weet ik zeker en kan van alle fronten geconfronteerd worden of zelfs tegelijk, zeker niet uitsluit. De waanzin van de mensheid en vooral de hoofdverantwoordelijke met hoogste gezag wel degelijk verder in de hand wordt gewerkt, ook niet aan twijfel, om de eigen belangen te dienen ook tot het uiterste gedreven wordt en geen grens te hoog is, om hun doelen te willen bereiken en de natuurelementen ook verder de mensheid wel degelijk verder kunnen confronteren, of het is allemaal nog nog niet erg genoeg, maar de mensheid wel degelijk aan zichzelf de danken heeft, wegens het kapitaal als oppermachtige wordt gehandeld, dat in werkelijkheid niet zo is, maar de natuur evenwicht wel degelijk oppermachtig is en niet andersom. Zolang de kapitaal krachtige van deze wereld geen rekening mee wil houden, zal dit de natuur de mensheid zelf halt toe roepen en kapitaal reduceren tot ridicuul en mij hiervan heel goed bewust ben en ook al meermaals bewezen is, maar nog niet voldoende is mij ook bekend.

(eindtijdinbeeld.nl/EiB-News!/200/Nieuwsbrief%20245%20-%20160331.doc

Jan op 27-06-2018 11:32

Heel de Wereld is een zooitje wie wil er een wereld met geweld oorlog en verdriet niemand toch . zijn er nensen die dit willen ongeloofelijk in alle lagen van de overheid zitten rotteappels.

Kijk maar naar Nederland hoeveel VVD ers al de laan zijn uit gestuurt

Dat zegt al genoeg over de rest vd wereld   JR 

Wim op 27-06-2018 11:40

Wens dit nog even interessante website toe te voegen, voor geïnteresseerde die het belangrijk achten. 

www.duurzaamnieuws.nl/milieuschade-in-geld-bedraagt-e-31-miljard-per-jaar

albert groeneberg op 27-06-2018 13:00

Ook in Nederland zal, net als in andere Europese landen zoals Duitsland, Italie, Frankrijk, Zweden een begin van een burgeroorlog uitbreken. De ontevredenheid over de politiek en de bewustwording van het volk zijn daar geschikte voedingsbodems voor . . .

Agenda 21 op 27-06-2018 13:49

De situatie in de EU is niet anders, zij het met enige vertraging t.o.v. de USA.

Het voortschrijdende verval wordt aangestuurd vanuit de USA, onmiskenbaar.

Wim op 27-06-2018 19:26

Henk betwijfel of het zeven keer is, volgens de documentaire van twee maanden geleden, zegde en Chinees tegen de Nederlander, die ook Chinees taal kent van drukke stad en documentaire maakte van de evolutie van de steden in China. Bij drie voetganger overtredingen van de zebrapad van rood licht, worden onvoorstelbare zware vrijheids sancties worden opgelegd en deze ook direct in beeld zelf ter plaatsen zelf kunt zien en ook direct geregistreerd wordt. De echte reden is psychlogisch dat burgers die dergelijke verkeerover-tredingen worden meestal ook ongeoorzaam aanzien in het maatschappelijk leven en zien China als bedreiging van het algemeen belang t.ov. het gevoerd beleid. Dit is ook de hoofdreden, om dergelijke overtredingen harder worden gestraft, om zoveel mogelijk controle te kunnen houden op de miljarden burgers. Dit is de essentie van deze strenge straffen die bewust worden toegepast, om volledige controle op de burgers te kunnen behouden en dit nog maar vb is, hoe men tracht volledige controle te houden op de miljarden burgers, maar vooral in de steden van China.

jottum op 27-06-2018 22:01

ING sponsort via spaarrekeningen met hollands geld ontwikkelingshulp in indonesie, waar men zo graag onafhankelijk wilde worden..

Ben geen democraat maar juich particuliere donaties voorgoede doelen toe, maar ben ook burgerlijk ongehoorzaam aan de grootbank en verdwijn bij ING en maak zelf wel uit naar welke stam of welk project mijn geld verdwijnt.

Amen.

Ivan Chapka op 28-06-2018 17:24

@jottum

Niet alleen de staatsbank ING met de "socialist" Wim Kok als commissaris doet dit, wat dacht je van de ultra linkse Postcode loterij, die vorige maand nog 3 miljoen Euro schonk aan Artsen/hoerenlopers zonder Grenzen. Kunnen ze nog meer medicijnen aan jonge meisjes verstrekken in ruil voor een sex beurt.

Om fascisten/nazi's/islamlovers  zoals Antifa te bestrijden, dient men niet alleen de ING maar zeker ook een figuur als Soros die deze fascisten betaald te bestrijden. Eigenlijk zou men deze persoonlijke vriend van  prinses Mabel dienen te onteigenen van zijn vele miljarden, bijelkaar gestolen beginnende in WO II met verraad van zijn eigen geloofsgenoten. Dit is een pûr sang crimineel en onruststoker. In Hongarije zijn geboorteland is hem al de toegang ontzegd door Orban. Ook Farage heeft deze boef van de week zijn oren gewassen . Het is een onruststoker enkel en alleen om beurzen te destabiliseren en daardoor veel geld te verdienen, terwijl hij al multi miljardair is. Dit soort elite vullis dienen ze in de gevangenis te gooien en de sleutel weg te gooien. Ook bij ons lopen nog een stel van dit soort viespeuken rond

Termote Andries op 29-06-2018 18:49

Ruim de helft van de Amerikanen gaat nooit stemmen. Er zijn dus niet alleen overtuigde "roden" (Rep) en "blauwen" (Dem) in de VS.

Tom Hendrix op 01-07-2018 11:42

De hele wereld is een groot kruidvat aan het worden. Naar mijn bescheiden mening, de vervulling van alles wat beschreven staat in het Boek Openbaring van de Bijbel. 

Tom Hendrix op 01-07-2018 14:04

Kruidvat moet zijn kruitvat.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl