HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Migrantencrisis: Stemming in Duitsland slaat om na moord op Joods meisje door moslim

AfD eist aftreden Merkel en voltallige kabinet, ‘zodat er een ander asielbeleid kan komen, en Duitse ouders niet langer bang hoeven te zijn voor de veiligheid van hun kinderen’ – Magazine Stern vraagt zich af of Duitsland reeds een ‘falende staat’ is

 
Mede door het falen en de corruptie bij het federale immigratiebureau kunnen bekende migranten misdadigers, waaronder verkrachters en moordenaars, gewoon in Duitsland blijven rondlopen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De verkrachting en moord van een 14 jarig Joods meisje door een Iraakse moslim heeft nu ook in Duitsland zelf de schijnwerpers gericht op de migrantencrisis. Terwijl bondskanselier Angela Merkel nog altijd hardnekkig weigert om de grenzen te controleren, laat staan te sluiten, groeit in zusterpartij CSU, maar ook in haar eigen gelederen, het verzet, en durven nu zelfs de media te suggereren dat het zo niet langer verder kan, en er iets moet veranderen.

 

Moslimmigranten beter beschermd dan eigen bevolking

Sinds het openen van de grenzen voor officieel 1 miljoen, maar officieus eerder 2 miljoen moslimmigranten zijn er al duizenden vrouwen en meisjes aangerand of verkracht. De moord op het 14 jarige Joodse meisje Maria Feldman door de 20 jaar oude Irakese moslim Ali Bashar heeft onderstreept dat de Duitse politiek letterlijk ten koste van de eigen bevolking het multiculti/diversiteit beleid overeind wil houden, en de rechten van misdadige migranten beter beschermt dan die van Duitse vrouwen en kinderen.

Nadat de oktober 2015 binnengelaten Bashar het meisje had vermoord en in een bos had gedumpt, wist hij zonder problemen het land te ontvluchten. Dat had mede te maken met het feit dat de politie pas ruim een week na het melden van Maria’s vermissing naar haar begon te zoeken. Ook hier was de boodschap wederom dat autochtoon, en ook nog eens Joods, ervoor zorgt dat je erg laag op het prioriteitenlijstje van de Duitse overheid staat – als dat al het geval is.

Reeds verdacht van verkrachting 11 jarig meisje

Volgens de politie was Bashar, die al een flink strafblad had opgebouwd met onder andere geweldplegingen, overvallen en bezit van illegale wapens (maar desondanks gewoon vrij rondliep), ook verdacht van de verkrachting van een 11 jarig meisje in maart. De moslim wist na het verkrachten en vermoorden van Maria Feldman het land uit te vluchten, omdat de grenspolitie niet had gecontroleerd of de naam op zijn vliegticket wel overeenkwam met zijn paspoort. Uiteindelijk werd hij in Irak gearresteerd en uitgeleverd aan Duitsland.

Drie eerdere vermoorde meisjes die het grote nieuws haalden

De afgelopen anderhalf jaar haalden nog drie andere moorden op meisjes door migranten het nieuws. Op 16 oktober 2016 werd de 19 jaar oude Maria Ladenburger verkracht en vermoord door de Afghaanse migrant Hussein Khavari, die nog niet eens een jaar in Duitsland was. In 2014 bleek hij in Griekenland al eens tot 10 jaar gevangenisstraf te zijn veroordeeld, omdat hij een 20 jarige vrouw over een klif had geduwd. Ondanks deze poging tot moord werd hij anderhalf jaar later weer vrijgelaten, waarna hij naar Duitsland ging. Tijdens het proces bleek dat hij tijdens de moord op Maria niet 16, maar 32 jaar oud was.

Op 27 december 2017 werd de 15 jarige Mia Valentin uit Kandel doodgestoken door de Afghaanse asielzoeker Abdul Mobin, met wie Mia enkele maanden een relatie had, maar die ze zojuist verbroken had. Abdul begon Mia daarna te bedreigen, waar haar ouders aangifte van deden. De politie deed niets, totdat hij haar inderdaad vermoorde. Abduls asielaanvraag was in februari van dat jaar afgewezen, maar net als 99,9% van alle andere afgewezen migranten was hij niet uitgezet.

De 17 jarige Mireille Bold werd op 12 maart 2018 in Flensburg door opnieuw een Afghaanse moslimmigrant met messteken vermoord. De 18 jaar oude Ahmad Gulbhar woonde in hetzelfde gebouw als Mireille, met wie hij sinds februari 2016 een relatie met veel ruzies had. Hij zou woedend zijn geworden nadat ze bleef weigeren zich te bekeren tot de islam en een hoofddoekje te dragen. Ook Ahmads asielaanvraag was al eerder afgewezen, maar niet een instantie had ook maar iets ondernomen om hem te deporteren.

Kantelpunt lijkt bereikt

Daar waar de eerdere moorden al snel weer onder het tapijt werden geschoven, lijkt de moord op de 14 jarige Joodse Maria nu toch een soort keerpunt te zijn. Bild eiste dat ‘de overheid de ouders van Susanna om vergeving moet vragen, want het enige wat erger is dan de moord op een kind is de moord op een kind door een crimineel die niet in het land hoorde te zijn.’

Politici van de liberale FDP en sociaaldemocratische SPD vroegen hoe het mogelijk was dat de verdachte ongezien naar Irak had kunnen ontsnappen. Eckhardt Rehberg van regeringspartij CDU verklaarde ‘enorm verdrietig en woedend te zijn... Als een politicus die verantwoordelijk is voor de begroting, zeg ik dat het hele asielproces fundamenteel veranderd moet worden.’

AfD eist aftreden ‘egoïstische , hypocriete en zelfingenomen’ Merkel en kabinet

De AfD, van meet af aan als enige partij fel tegen het onbeperkt en ongecontroleerd toelaten van een tot twee miljoen moslimmigranten, wierp bondskanselier Merkel de namen van deze vermoorde meisjes voor de voeten, en talloze anderen, die niet het grote nieuws haalden. ‘Dit is het resultaat van jarenlange georganiseerde onverantwoordelijkheid, en het schandalige falen van ons asiel- en immigratiebeleid,’ reageerde vice-leider Alice Weidel.

‘Susanna is het slachtoffer van een uit de hand gelopen linkse multiculturele ideologie, die nergens voor terugdeinst om zijn eigen idee van morele superioriteit af te dwingen. Susanna is ook wéér een slachtoffer van kanselier Merkels hypocriete en egoïstische welkomsbeleid.’

‘Onze absurde asielwetten en groteske asielbeleid... is mild voor asielbedriegers en criminelen, maar negeert de terechte zorgen van Duitse burgers... Op de dag van Susanna’s moord getuigde u (Merkel) in het parlement dat u de migrantencrisis verantwoord hebt aangepakt. Durft u dat te herhalen tegen de ouders van Susanna? Nou, nee.’

‘Door uw stijfkoppigheid en zelfingenomenheid voelt u zich boven de slachtoffers van uw beleid staan om hen persoonlijk toe te spreken. Voor ons burgers is dat onacceptabel. Zult u eindelijk uw verantwoordelijkheid nemen, mevrouw Merkel? U en uw voltallige kabinet zouden moeten aftreden, zodat er een ander asielbeleid kan komen, en de ouders in dit land niet langer bang hoeven te zijn voor de veiligheid van hun kinderen.’

Stern: Duitsland een falende staat?

Het nieuwsblad Stern concludeerde dat de ‘emotionele reacties op Susunna’s geval illustreren hoe Duitsland is veranderd. Al in de zomer van de vluchtelingencrisis, toen honderdduizenden mensen het land binnenkwamen, waren er waarschuwingen dat de stemming onder de bevolking kon omslaan... ‘

‘Het beeld is ontstaan dat de controle is verloren, dat een overbelaste overheid niet langer grip heeft op het asielbeleid, en dat in een samenleving die zo houdt van ‘law & order’. Nu wordt er om strengere wetten gevraagd. Het huidige schandaal rond het federale immigratiebureau (BAMF, waarvan officials zich lieten omkopen om migranten asiel te verlenen) lijkt de indruk dat van een falende staat te versterken.’


Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet comercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 13-06-2018 14:12

Eens met de strekking van dit artikel. Madam Merkel, is hoofdelijk aansprakelijk hiervoor, maar zij niet alleen. Al de eu politici, van partijen zich noemende: socialisten, groenen, liberalen, links-liberalen en christendemocraten, hebben ook schuld aan, de invasie van de islamisten, en gelukzoekers uit heel Afrika. Denk hierbij aan: " De Resolutie van Straatsburg", en het "Coudenhoven-Kalergiplan". De politieke elite, voert deze misdadige plannen gewoon uit. Helaas!

Doordenker op 13-06-2018 14:23

Merkel en consorten beschouwen al die slachtoffers slechts als 'collateral damage' in de verwezenlijking van hun natte multicul droom en die is van Europa op alle vlakken (economie, cultuur, volksgezondheid, veiligheid...) ook een derde wereld continent maken.

René van Zalk op 13-06-2018 14:29

Pim Fortuyn had dus toch gelijk.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/pim-fortuyn-op-herhaling-de-islam-is-een-achterlijke-cultuur-~bee400ca/

willy . op 13-06-2018 14:29

Worden ze eindelijk wakker in Duitsland, Merkel niet die blijft dogmatisch het beleid steunen wat had je anders verwacht van die domineesvrouw! dat president Trump Merkel niet kan uitstaan kan ik best geloven, niet iedereen is voor braadworsten? Duitsland is onder Merkel wat migratie betreft een ware ramp en nu gaat Spanje dezelfde weg in slaan , de mensesmokkelaars wrijven in hun handen! Gelukkig is m'n in Italie wakker geworden, het land barst uit zijn voegen door migratie en dan zitten ze nog met een migratiepaus, ze zouden die ook beter buiten schotten naar het WK in Rusland dan zijn ze er van af. Merkel is een hypocriete politica en de vraag hoever haar partij zich daarin gaat volgen , en hoeveel mensen er in Duitsland nog moeten verkracht en vermoord worden door radicale moslims die hier in feite niets verloren hebben ! Shalom

joko op 13-06-2018 15:20

Wat voor mij onbegrijpelijk is waarom Merkel en de zijne, die niet alleen een heel land maar ook een heel continent in de ellende en in een  burgeroorlog storten nog niet achter de trailes zijn verdwenen. Er zijn er voor veel minder levenslang gestraft.

Mj van de Goor op 13-06-2018 15:51

Er worden steeds meer mensen/landen wakker , Australie, Griekenland, Belgie etc. het zal tijd worden, zu nog lef verzamelen....om er werkelijk iets aan te doen.

Hoeveel "ongelukken" moeten er nog gebeuren?

Gastvrij zijn is goed, echte vluchtelingen helpen is medemenselijkheid.......

maar t loopt uit de hand. Ik heb nog nooit gediscrimineerd  op geloof of afkomst. Maar ik krijg t nu wel n beetje benauwd, de ballans is aan t verdwijnen.

MJ

Elly op 13-06-2018 16:07

 En dit is helemaal schandalig: Claudia Roth weigert een minuut stilte voor het slachtoffer.  https://www.youtube.com/watch?v=TcgLtEkpUd4 

Tom Hendrix op 13-06-2018 17:01

@Elly: 16.07. uur. Zo herkent men de "wolven in schaapsklederen", Elly. Vooral de "linkse kerk", en de groene zwevers, kenmerken zich hierdoor, naar mijn bescheiden mening.

DG op 13-06-2018 17:19

Elly, niet alleen Claudia Roth, bijna iedereen is daartoe niet bereid. Daar zijn ze weer terug bij af. 

wardje op 13-06-2018 19:37

 Definitieve resolutie uit 1975  van de economische Commissie van De Parlementaire Associatie voor de Europese en Arabische Samenwerking  . Deze bestond toen uit meer dan 200 belangstellende leden van westerse Europese parlementen, van verschillende politieke stromingen. De laatste zin luidt :   "De Vereniging benadrukt haar wil alles te zullen doen wat in haar macht ligt om de Europese-Arabische samenwerking te promoten op nationaal niveau, binnen de EEG en via internationale organisaties."   Eén ding blijkt hieruit duidelijk. Het was een vereniging, er was geen enkel mandaat, het waren vrijwilligers.  Dat wil niet zeggen dat hun werkzaamheid zonder invloed was.  Maar de manier waarop keer op keer de indruk wordt gewekt dat de "Resolutie van Straatsburg" een officieel besluit was,  bijvoorbeeld  van de EEG of van de Raad van Europa , doet denken aan desinformatie. Nu eens niet van de MSM.

John Wakker op 13-06-2018 21:23

Wat ik niet begrijp dat Merkel onlangs opnieuw verkozen is. Slapen die duitsers allemaal? Waarom komt dit volk niet in opstand? Geef je je eigen land weg aan zgn. vluchtelingen? Laat je je eigen mensen vermoorden en verkrachten? Zijn er op een paar na geen weldenkende mensen meer? Merkel is schuldig en de blinde leidslieden in Brussel evenzeer. Europa gaat ten onder als hierin geen verandering komt. Ook dhr.Mark Rutte is net zo gevaarlijk. Hun denken is totaal verziekt. Zij staan niet voor de belangen en bescherming van hun eigen mensen. Als je toch een beetje hersens hebt dan stem je toch niet op dit soort partijen waarvan hun leiders alleen maar mooie leugenachtige praatjes verkopen. Het wordt hoogtijd voor een Nexit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ron op 13-06-2018 21:45

Dan hoor ik door een NL wetenschapper juist zeggen dat er nog nooit zoveel regen is gevallen als in de laatste jaren.

Zie Radio 1 B.

Volgens deze wetenschapper komen ze enkel naar de EU om hier te profiteren en zijn wij zo dom om ze geld en voedsel te leveren zodat zij geen enkele inspanning hoeven te doen om het land te bewerken.

Het zijn in zijn ogen enkel profiteurs.

Klaas op 13-06-2018 22:03

Sneu voor het joodse meisje maar Merkel en co gaan gewoon door.

zolang Merkel zo slim is om ervoor te zorgen dat iedereen een boterham heeft zullen ze toch weer op haar stemmen. De kiezers zijn net zo calculerend en hupocriet als Merkel.

Marrie op 13-06-2018 22:59

John Wakker, 21.23u . Ik denk dat er gesjoemeld is met de uitslag van de verkiezingen. Ze won met 33%. Rutte ook met 33 zetels. 33, een vrijmetselaarsgetal. Kan geen toeval zijn. Verkiezingen zijn een wassen neus. 

Reinaert de Vos op 13-06-2018 23:02

@klaas op 13-06-2018 22.03

Een zeer goede observatie van u. Vergeet ook vooral niet dat er buitengewoon veel aan die asielzoekers wordt verdient denkt u daarbij aan gesubsidieerde opvang advocaten tolken nco’s huisjesmelkers en andere asielprofiteurs. opvang van migranten is big business in Duitsland en bovendien is het hip! vooral voor de sociaal economische hogere klassen De gewone man is de sigaar maar dat was nooit zo heel erg daar👍

Benny op 13-06-2018 23:33

Angela Merkel Vergeet dat nooit : >>Wie islam zaait,zal sharia oogsten.

Maatwerk op 13-06-2018 23:58
@willy . op 13-06-2018 14:29 jij doelt op die boot die ze in spanje binnen laten wat malta en italie weigerde. staat daar zo'n vluchtelingen werkster te verkondigen dat er zwangere vrouwen en kinderen op die boot zitten en dat het schandalig is dat ze niet worden toegelaten in malta of italie. op de beelden zag ik alleen maar jonge knapen op die boot zitten... zoals gewoonlijk eigenlijk niet? En zou zo'n vluchtelingen werkster echt zo naïef zijn dat ze niet snaptdat mensen dit niet meer geloven en dat ze zich niet beseft wat ze anderen aan doet? Maar goed we moeten hoop houden op betere tijden...
Mark S. op 14-06-2018 00:30

Hier is een filmpje van broeder Rachid , een tot het christendom bekeerde moslim.  Hij spreekt vloeiend arabisch. In dit filmpje laat hij zien hoe verschillend het Christendom en de Islam is als het alleen maar over het begroeten van iemand gaat. En hoe je je tegenover passanten op straat hoort te gedragen. Hij gebruikt hier de woorden van Jezus en Mohammed.

 

https://www.youtube.com/watch?v=PX581PQJSxI

(Jesus and Mohammad in their own words Episode 1 : The Greeting) by Brother Rachid.

 

Hij bewijst duidelijk dat de Islam duidelijk is gericht op het vernederen van anders gelovigen. Dat komt al tot uiting als het om begroetingen en gedrag op straat gaat. De islam is niet verenigbaar met onze Christelijke identiteit en hoort hier daarom niet thuis. 

mientje op 14-06-2018 02:09

@mark S oo.30  nu begrijp ik waarom die vrouwen altijd tegen  me aan staan te duwen

Het is godgeklaagd hoe het nederlandse volk met zich laat sollen

@Marrie 22.59  zeker

Tom Hendrix op 14-06-2018 06:35

@Marrie: 22.59. uur, op 13/6. Dat zou zomaar waar kunnen zijn.  Het zou mij in ieder geval niet verbazen. 

Shadow1100 op 14-06-2018 08:23

Geert Wilders waarschuwde vele jaren geleden al voor deze "testosteronbommem", maar ja, niemand mag naar hem luisteren......

Lemon op 14-06-2018 11:35

Hij werd in een koerdisch gedeelte van Turkije gearresteerd...

rexm op 14-06-2018 12:21
Gaan ze nu al de zogenaamde vluchtelingen halen met een grote boot,?? waar komen ze vandaan, waar is dan die oorlog,??
Merkel moet snel van het toneel verdwijnen, ook die Timmermans,Macron en Juncker met zijn vazallen.
Mede ook niet vergeten die Verhofstad, die is compleet gefrustreerd, die heeft alle realiteit verloren buiten de gouden kooi in Brussel.
Henk op 14-06-2018 13:15

Als Barry Sutoro naar Gitmo gaat heeft de EU elite iets uit te leggen aan het volk.

Wardje op 14-06-2018 13:37

Getallen, Marrie 22:59.  33 wordt in het evangelie ook aangegeven als het aantal van Jezus' levensjaren op aarde. 1, 3, 5 en 7, maar ook 12, 14,  227, 358, 773 en hun samenstellingen zijn maconieke getallen. Het presidium van de tweede kamer telt 3 leden.  Waarlijk geen toeval! Heeft U kinderen?  Hoeveel?

Tom Hendrix op 14-06-2018 15:06

De Islam is gekomen, om ons te overheersen. En door medewerking van de politieke elite, de eussr, en Bilderberg, gaat het de islam nog lukken ook. Het kan verkeren, zei Brederode reeds.

Peter op 14-06-2018 15:18

Kan niet begrijpen dat het geen groot nieuws is, Merkel is in haar nadagen,binnenkort stort daar alles in elkaar ,de politiek ook het CDU is het  in  een groot deel niet meer  met haar eens,de val van Merkel staat voor de deur Seehofer ,pakt zijn kans,en moet wel ,AFD krijgt een massa stemmen als ze op deze manier doorgaan . De kiezers waarvan zeker 70 procent geen vluchtelingen wil ,is ook klaar met die vrouw .

Wim op 14-06-2018 21:14

Dit was al langer bekend al die onvoorstelbare gedogenbeleid, waar geen regels en plichten geen respect bij de vele verkrachters al die jaren ongestraft telkens opnieuw kunnen verkrachten en of geweld plegen. Europa zou en rechtstaat zijn, met regels en plichten voor alle burgers, ook voor de vreemdelingen, maar eigenlijk geen plichten hebben en gezag en orde is er al helemaal niet meer en wordt door groepen die samen werken en hierdoor de gezagdragers, zoals politie onder zware druk gezet, met bedreigingen met massaal geweld zich constant op deze wijze bepaalde groepen vreemdelingen hun laten gelden en ook telkens in slagen. Dit is de belangrijkste oorzaken en ook de echte reden, dat er geen actie worden ondernomen wordt, wegens represails van geweld wordt ondernomen, met mogelijk ernstige grote gevolgen van geweld en mogelijk tot moorden kunnen uitdraaien, zeker niet uitgesloten is. 

Het zou goed zijn, als eigen bugers ook op deze wijze te werk zouden gaan, geen gezag meer zou zijn, ook alles mogelijk zou worden, wegens groepen samen macht zoiuden uitoefenen, tegen de politie en procureur van het rechtsysteem laten onderdrukken, tot welke gevolgen dit allemaal leid. Dit is laksheid en totaal geen enkele verantwoordelijkheid nemen, hierdoor ook deze toestanden zelf in de hand aan mee werken, omdat men zich onder druk laten zetten, tot blijvende absurde situaties leid en zelf mee in de hand werken en ook in stand wordt gehouden, omdat het gezag totaal niet aanwezig is. Wegens men zich zelf volledig onder gewelddruk van vele vreemdelingen verkrachters, en groepen die samenwerken en zich alles kunnen veroorloven zonder zware sancties of geen vrees om uitgezet te worden van waar men vandaan komt. Dit zou wel betere oplossing zijn en dan zouden deze verkrachters wel meer rekening houden en op hun hoede zijn, mar nu totaal geen vrees hebben, omdat er totaal geen sancties tegenoverstaan en ook geen plichten hebben, met de zware gekende gevolgen. Hoe is deze bekrompen beleid zover en zonder gezag zover uit de hand gelopen, omdat men totaal niets aan doet en ook geen dringende en dwingende oplossingen zoek, om hun gezag wel te laten gelden en niet zoals nu al vele jaren totaal in anarchie laat betijen, wegens men wordt bedreigt met alle geweld vanb grote groepen vreemdelingen, die samenwerken, om de polirtie kantoren onder zwaar geweld te dreigen en hierdoor hun alles mogen veroorloven en in stand wordt gehouden, danzij de politie officieren en politie.

Het lijkt of Europa is Afrikaans of moslim land geworden, waar ook in die verschillende landen ook geen gezag en plichten zijn en alles kan veroorloven, zoals verkrachten en moorden en geweld plegen. Het is wel duidelijke hoever het allemaal geregeld is voor eigen burgers, maar niet voor de vluchtelingen, hoe het er nu inds 2010 in Europa allemaal geregeld is, en de eigen burgers zoveel wettelijke regels hebben, die tot stapels dosiers van 30 cm hoog oplopen, omdat men vele regels moeten nageleefd worden, die vele bugers zelfs zwaar overbelasten en tegelijk oneindig heel veel gedult moeten hebben, vooralleer alles gerelgd is. Tegelijk worden ook vele burgers constant onder hoge financiële betalingen geconfronteerd, t.o.v. hun heel lage energie verbruik, bv. en heel vele supplementen moeten betalen, die totaal niet in verhouding staan, met hun werkelijk verbruik. Dit is wel degelijk de gekke wereld, waain wij ons bevinden en bij de minste overtreding, al met zware boetes kunt geconfronteerd te worden en deze vluchtelingen totaal geen wettelijke regels hebben, wel degelijke absurde toestanden al jaren in stand worden gehouden. Dit is toch allemaal zo mooi geregeld en eigenlijk uitputingslag meer inhoud, om het niet vol te houden, wegens de heel vele aanhoudende regels en bureaucratie en papierenmolen en de regels zo hoog te stellen, dat deze niet meer kunnen tegemoedkomen, is mij wel bekende werkwijze of strategie bewerkgesteld wordt.

Logica is heel verzoek geraakt en lafheid en totaal zich verder onder gewelddruk laten zetten, heeft met lafheid te maken en totaal niet de veranwoordelijkheid willen nemen, i.v.m. de doodsbedreigingen en geweld op deze wijze in constante geweldspiraal zelf hierdoor aangemoedig wordt. Hierdoor worden de eigen burgers totaal niet volgens de rechten en plichten totaal niet beschermt worden door politie en wel degelijk in zware gebreken en zware gevolgen hierdoor in stand worden gehouden, t.o.v. de verkrachters en Veranwoordelijke officieren wel degelijk verantwoordelijk moeten gesteld worden, via rechtzaak in verzaken van hun plichten t.o.v. de  burgerbescherming en de zware gevolgen en in gebreken blijven, met ernstige blijvende zware gevolgen t.o.v. de slachtoffers. Deze slachtoffers hebben wel degelijk recht van spreken en ook rechten hebben, wegens de slachtoffers geworden zijn, wegens de politie en officieren geen enkele verantwoordelijkeheid te nemen en hierdoor ook de slachtoffers totaal niet besschermd worden. De verkrachters worden niet vervolgd en kunnen steeds opnieuw verkrachten, dankzij de politie totaal geen acties ondernemen, wegens zij bang zijn, voor represails van de vluchtelingen, die in grote groepen de politie korpsen onder gewelddruk worden gedreigd en hierdoor hun plichten voor de burgerbescherming hierdoor totaal niet uitvoeren, volgens de geldige wettelijke regels ook totaal niet toepassen of gebruiken. Dergelijke onbeschermde toestanden van de vele duizende slachtoffers in Europa en de verkrachters hun totaal niets in de weg worden gelegd en hierdoor ook de verkrachters die regelmatig geweld plegen, zich hierdoor heel machtig voelen, wegens er nooit zware gevolgen of acties worden ondernomen en de geweldspiraal zelfs in de hand houden en wel degelijk medeplichtig aan meewerkt. Hierdoor zelfs de verkrachters in stand te houden en hierdoor zelfs te beschermen als resultaat, wel degelijk zware strafbare feiten pleegt en hier ook voor kunnen veroordeelt worden, via rechtbank, wegens verzaken van hun plichten t.o.v. de burgerbecherming niet uitvoeren volgens hun beroep ook voor de burgers dienen te beschermen, dat ook volgens de wetten voorzien is.

rexm op 15-06-2018 08:31
Nou stel dat er een ander migratie belijd komt in Duitsland,vele vluchtelingen zullen eieren voor hun geld kiezen en stappen de grens over naar België en Nederland, waar geen grens is.
kim op 15-06-2018 18:40

Ja @rexm 08.31, dat had ik ook al  gedacht, het lijkt erop dat Duitsland alleenheerser gaat worden. Als de vluchtelingen uitgeweken zijn naar andere EU landen gooit Merkel de grens om naziland dicht. 

stevan op 21-06-2018 20:33

Ja Ja dat zat aan te komen Europa van Nu is Geen Europa van 1939. word hoogste tijd dat we de elite stoppen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl