HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Media liegen opnieuw: Scheiden migrantenkinderen gebeurde juist onder Obama

Foto van jongetje in kooitje als gevolg van Trumps beleid blijkt nepnieuws

 
Probleempje: dit gebeurde juist onder Obama. Waarom protesteerden jullie toen niet? (Afbeelding: Getty Images (7)).

De Westerse massamedia hebben de afgelopen week weer een nieuw stokpaardje vastgegrepen om de Amerikaanse president Donald Trump te ‘bashen’, deze keer met de inmiddels bewezen leugen dat Trump de opdracht zou gegeven om migrantenkinderen van hun ouders te scheiden. De waarheid: het was de regering Obama die dit al deed met het Alien Transfer Exit Program. Het enige wat de regering Trump deed was het bestaande programma handhaven, behalve het van elkaar scheiden van gezinsleden over vele duizenden kilometers, wat juist minder vaak werd gedaan.

 

Ook werden migranten die valselijk beweerden dat alleen reizende kinderen van anderen van hen waren tijdens het bewind van Obama –nog steeds de zondeloze ‘heiland en messias’ van het Westerse establishment- niet vervolgd. Het gevolg was dat veel migranten deze kinderen feitelijk ontvoerden en dwongen om voor de Amerikaanse autoriteiten ‘gezinnetje te spelen’. (5)

Scheiden kinderen van ouders die misdaden plegen gebeurt overal

De regering Trump maakte een einde aan dit bedrieglijke misbruik van kinderen door migranten door hen wel aan te klagen, ook voor het illegaal proberen binnen te komen van de VS. Migranten die al eens afgewezen en/of uitgezet zijn, en toch weer Amerika binnen proberen te komen, worden inderdaad gevangen gezet en van hun kinderen gescheiden – precies zoals dat overal gebeurt met vaders die worden veroordeeld voor een misdrijf en achter de tralies belanden. Ook in Nederland.

Juist het binnenlaten van onbegeleide kinderen, zoals de regering Obama deed, en zoals ook nog steeds de praktijk is in de EU, zorgt voor een sterk aanzuigende werking. Migrantenouders blijken namelijk nogal eens hun kinderen opzettelijk aan grote risico’s bloot te stellen door hen alleen op weg te sturen, in de hoop dat als zij eenmaal zijn toegelaten en zij zich later als de ouders melden, ze zonder problemen worden toegelaten. (1)(4)

Fotootje van jongetje in kooitje blijkt nepnieuws

Voor de zoveelste ronde Trump-bashen gebruikten veel media een foto van een klein jongetje in een kooitje. Daarbij werd door onder andere CNN beweerd dat dit door het ‘nul tolerantie’ beleid van Trump gebeurde. Dat was wederom een leugen, want de foto werd gemaakt tijdens een demonstratie op 10 juni bij het gemeentehuis van Dallas, waar een paar mensen met protestborden demonstratief in een metalen kooi waren gaan staan, en daar dit jongetje in hadden meegenomen. (2)

Hard aanpakken illegale immigratie enige optie om wantoestanden te stoppen

Vanwege de enorme ophef in de media en ook in zijn eigen partij heeft Trump desondanks besloten om het -onder Obama dus nooit bekritiseerde- scheiden van migrantenkinderen van hun ouders –mede het gevolg van een onder president Bill Clinton aangenomen wet dat kinderen van migranten niet langer dan 20 dagen bij hun ouders mogen worden vastgezet- te stoppen. Tegelijkertijd benadrukte hij dat het gedaan blijft met massaal toelaten en tolereren van illegale migranten. Voor hen geldt ‘nul tolerantie’, want òf je bewandelt als migrant de legale weg, òf je blijft weg. (3)(6)

Illegaliteit was in de VS al lang strafbaar, maar nu wordt dat ook eindelijk weer gehandhaafd. Zelfs de EU lijkt nu langzaam tot het besef te komen dat dit de enige optie is om illegale immigratie, en de daarbij optredende schrijnende toestanden –om het over de exploderende criminaliteit nog maar niet te hebben-, in te dammen.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Twanneman op 21-06-2018 15:59

Hadden wij in Nederland maar zo'n man als Trump in het torentje zitten....  Een geweldige man die nergens bang voor is, heerlijk!

Tom Hendrix op 21-06-2018 16:07

Eens met het artikel. De "leugenpers", van de "linkse kerk", en de Soros lakeien, zijn alle schaamte voorbij, naar mijn mening. Trump heeft nog steeds krediet bij mij.

Nieuw Begin op 21-06-2018 16:15

Anti Soros Wet aangenomen in Hongarije!

Go, go go, Orban! Wat geweldig, Victor Orban heeft Soros er steeds van beschuldigd de oorspronkleijke Hongaren te willen vervangen door islamitische import en heeft het nu voor elkaar dat hij wettelijke mogelijkheden heeft zogenaamde NGO's , asielhelpers en de vluchtelingen- pamper-industrie aan te pakken. Wie illegalen blijft helpen in Hongarije kan 1 jaar celstraf oplopen. Orban is bovendien een verklaard tegenstander van brusssel die 'vluchtelingen' wil verdelen over de EU. Gelukkig heeft hij medesatnders in andere midden en oost europese landen zoals Oostenrijk en TsjechoSlowakije en Polen.

Het artikel staat in Elsevier: 

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/06/parlement-akkoord-met-stop-soros-wet-wat-houdt-dit-in-625662/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=nieuwsbrief&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=early_els_21jun18

PS:

Wannneer  kerken in Nederland leren jullie eens wat echte barmhartigheid is in plaats van pure criminelen zoals 'We are here' te Amsterdam opvang te bieden waar de Nederlandse Wet uitzetting eist?

Er staat geschreven: de barmhartigheid van de goddeloze is wreed. (Spr 12 :10b )

https://vluchtverhalen.nl/we-are-here-wij-zijn-hier/

En:

Herinnert u zich nog de beelden bij het dorpje Oranje waar een eigenaar van wel 500 vakantiehuisjes er alle belang bij had dat het dorpje Oranje nog eens 500 bovenop da al aanwezige 500 'asielzoekers' zou moeten opnemen? Ja, die meneer van de VVD verdiende er dik aan! Onder het mom van humaniteit...

https://nos.nl/artikel/2043388-maximaal-700-vluchtelingen-in-vakantiepark-oranje.html

Kfir op 21-06-2018 18:15

Die vreselijke “vluchtelingen” (lees gelukzoekers) ellende, is een zeer lucratieve industrie voor linkse “wereldverbeteraars” (lees hypocriete zakkenvullers)!! Zij schepen hele samenlevingen op met massa’s kansloze afrikanen, waarvan het overgrote deel moslim is! Waarom moet al dat lastige probleemvolk hier worden ondergebracht.........?! Wij hebben inmiddels een halve eeuw ervaring met dit afschuwelijke volk! Ze passen zich niet aan, verminken het straatbeeld en staan bovenaan in de criminaliteit statistieken. En ondanks dit blijven die eu dwazen praten over opvang in én verdeling over Europa! Die Orban heeft het goed gezien......hij komt tenminste op voor volk en vaderland!!

Doordenker op 21-06-2018 18:55

Het voortdurende fake nieuws in de mainstream media is te vergelijken met regelrechte oorlogspropaganda en de journalisten die dit brengen, dienen dan ook aanzien en behandeld te worden als vijandige militairen.

Mj van de Goor op 21-06-2018 20:10

Je kan Trump zeggen wat je wilt, maar hij doet wat hij zegt te doen.

Hij kan nu puin ruimen die Obama achter gelaten heeft.

Is Trump perfect Nee.......Maar hij heeft wel lef. 

speiker op 21-06-2018 23:13

Thank God for Trump

Peacekeeper op 22-06-2018 09:45

En zie hier het Kalergie-plan in de praktijk

Eduard op 22-06-2018 22:35

Ik begin meer en meer het idee te krijgen dat wij verkeertom denken al jaren en jaren. Het is niet de "westerse media" die mee gaat met de nieuwe wereld orde en de clinton kliek, maar het is de clinton kliek en de mensen achter de nieuwe wereld orde die met de media mee gaan en de boel naar hun hand draaien. Want immers de media is altijd al iets geweest van de boel opblazen toch? dingen groter en ernstiger maken dan ze zijn? Welk belang heeft de media er bij om mee te gaan met het vormen van een nieuwe wereld orde? Zo ver kunnen die lui niet eens denken als je het mij vraagd. Dus andersom zou meer verklaren. De media gewoon hun spelletje laten doen en dan hoef je alleen nog maar dingen te roepen. De media moet daar dan wel in mee gaan, want anders vallen ze zelf ten prooi aan hun eigen gelul.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl