Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Israëlische F-35’s boven Iraanse kerninstallaties bevestigd; aanval mogelijk heel dichtbij

Iran laat nucleaire waakhond VN weten de uraniumverrijking weer op te voeren

 
De uraniumverrijkingsfabriek bij het Iraanse Natanz, een kleine 300 kilometer ten zuiden van Teheran. (Afbeelding: Getty Images (2)).

Israëlische defensiebronnen hebben het in Arabische kranten gebrachte nieuws dat twee (en geen vier) Israëlische F-35’s onlangs een geheime testvlucht boven de Iraanse nucleaire installaties hebben uitgevoerd zonder daarbij gedetecteerd te worden, bevestigd. Het leidde tot het ontslag van de commandant van de Iraanse luchtverdediging door Ayatollah Khamenei. Dezelfde Israëlische experts stellen dat een Israëlische-Amerikaanse aanval op de Iraanse kerninstallaties mogelijk al heel dichtbij is, omdat president Trump aan de Noord Koreaanse leider Kim Jong-un, met wie hij op 12 juni een topontmoeting heeft, zou willen laten zien dat het kernwapenprogramma echt ontmanteld moet worden, omdat de VS anders ook tegen Noord Korea militair ingrijpt. 

 

Ayatollah Khamenei kondigt opvoeren uraniumverrijking aan

Behrouz Kamalvandi, woordvoerder van het Iraanse atoomagentschap, heeft de nucleaire waakhond van de VN in Wenen laten weten dat Iran besloten heeft om de verrijking van uranium op te voeren. Opperleider Ayatollah Khamenei bevestigde gisterenavond dat hij het agentschap heeft bevolen zich hier klaar voor te maken. Dat was zijn reactie op het besluit van president Donald Trump om het kernverdrag met Teheran op te zeggen.

De Israëlische inlichtingenexperts van DEBKAfile voorspelden in mei dat als Iran inderdaad zou overgaan tot het opvoeren van het verrijken van uranium, wat nodig is om kernwapens te fabriceren, een Israëlische-Amerikaanse aanval op de nucleaire installaties van de islamitische republiek heel dichtbij is.

Proefvlucht Israëlische F-35’s boven Iran bevestigd

Om het ontwijken van de Iraanse radarsystemen te oefenen vlogen twee Israëlische F-35’s met ‘stealth’ capaciteiten onlangs boven de gedoodverfde kerninstallaties van de Shi’itische republiek. Omdat ze niet werden gedetecteerd ontsloeg Khameinei de commandant van de luchtafweer, generaal Farzad Ismail, en verving hem door diens tweede man, brigadier-generaal Alireza Sabahi Fard.

Dat was niet meer dan een symbolische actie, want Israël bewees dat de Iraanse radarsystemen niet in staat zijn om de F-35’s, waar Nederland er inmiddels ook enkele van heeft vliegen, waar te nemen.

Trump heeft nog een week om krachtige daad te stellen

Als president Trump een krachtige daad wil stellen heeft hij nog maar maximaal een week de tijd, want al op 12 juni ontmoet hij de Noord Koreaanse dictator Kim Jong-un. Nu Iran heeft aangekondigd de verrijking van uranium te gaan opvoeren, zal een slappe reactie uit Washington in Pyongyang worden opgevat als een teken van zwakte, zoals dat ook steeds het geval was met de regering Obama.

NAVO zal Israël niet te hulp schieten

De Israëlische premier Benyamin Netanyahu is ondertussen in Europa om met Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië te praten over de door Trump geschrapte kerndeal, die de Europeanen juist overeind willen houden. De Fransen en Britten hebben geprobeerd Khamenei ervan te overtuigen om in ruil voor Europese steun zijn ballistische  rakettenprogramma en de Iraanse militaire activiteiten in het Midden Oosten –met name in Syrië en Jemen- te beperken. Khamenei heeft dit botweg geweigerd door te stellen dat deze zaken voor hem niet onderhandelbaar zijn.

NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg verklaarde deze week dat Israël geen hulp van het bondgenootschap hoeft te verwachten als Iran de Joodse staat aanvalt. Zo’n aanval is volgens de Israëlische defensiespecialisten dan ook een stuk dichterbij gekomen, en daarmee ook een preventieve Israëlische(/Amerikaanse) aanval op de kerninstallaties in Iran.

 

Xander

(1) DEBKA
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

29-05: Israël trekt plannen voor aanval op Iraanse kerninstallaties weer uit de kast

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Pagina12
willy . op 05-06-2018 13:38

Laat ons hopen dat het niet tot een conflict komt. Laat ons hopen dat het bij een proefvlucht blijft, bij een eventueel conflict zullen geen winnaars zijn, een atoombom dod alle leven voor vele jaren!  dat Iran werkt aan een atoombom is een feit ! en zal moeilijk kunnen vermeden worden,we zullen zien wat de toekomst brengt! Shalom

René van Zalk op 05-06-2018 14:13

De Iraanse leiders hun gang laten gaan is geen optie, dus blijft er maar 1 optie over: De aanval is de beste verdediging. Met dit soort barbaarse regimes moet je geen pardon hebben. 

Doordenker op 05-06-2018 14:47

Noord Korea kan ondertussen wellicht ook al enkele kernbommen verhuisd en verborgen hebben in Iran. Kernbommen die Iran zeker niet zal aarzellen om te gebruiken indien nodig.

dimitri op 05-06-2018 14:51

zodra een moslimland kernbommen heeft of bijna heeft,uitschakelen die kernbommen,want zij zijn te vaak mataclap,dat risico kan de wereld niet nemen!

Wim op 05-06-2018 16:09

"NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg verklaarde deze week dat Israël geen hulp van het bondgenootschap hoeft te verwachten als Iran de Joodse staat aanvalt." Zover is het dus al gekomen...

We (Nederland is ook lid van de NAVO) laten Israel gewoon stikken.

Cale op 05-06-2018 18:05

We verlaten ons nu op media berichtgeving die we in andere gevallen in twijfel stellen. Is Iran werkelijk zo slecht? Alles wat wij over dit land weten komt van de reguliere media. Behalve in Syrie, waar Iraanse militairy adviseurs (geen troepen) op uitnodiging het Syrische leger assisteren, in welk land heeft Iran militaire operaties? Die media verhalen over grote protesten, klopt dat wel? Nieuwe Arabische lente? Nieuwe colored revolution? Allemaal georkestreerd door de US. Maidan, ook zoiets. Een staatsgreep in Kiev met steun van US en EU politici. Ga maar door.  Dat Iran Israel zou willen vernietigen, waarom is dat tot nog toe dan niet gebeurd? Vanwege een Tweet van een Iraanse official? Wat roepen Netanyahu en Trump dan doorlopend? Dat wordt wel geaccepteerd? Daarentegen heeft Israel wel aanvallen gerealiseerd op Iraans grondgebied. Ik kies geen partij maar heb wel grote twijfels over deze media berichten. Zelfde twijfels heb ik over Irak, Libie, Yemen en Noord Korea. Om ¨vrede¨met Noord Korea ¨af te dwingen¨ moet Iran aangevallen worden. Amerikaanse logica. Wie begrijpt het nog? Zelfde met de Syrische gas aanval. De Syrische bevolking zou met gas aangevallen zijn, dus wordt diezelfde bevolking gebombardeerd door het westen. Huh?

pluto op 05-06-2018 18:29

Europa dat heult met de aartsvijanden van Israel. Europa van de holocaust, Europa van 2000 jaar vervolging en genocide van de Jood. Het "christelijke Europa" , dat druipt van joods bloed.

Opnieuw zien wij hoe de joden massaal Europa verlaten, inclusief hun kapitaal, kennis en arbeid.Daar waar de joden de hoogste intellectuele  bijdragen leverden aan Europa, kiest  Europa voor de  Islam, met al haar haat en jihad tegen de mensheid. Europa is volledig het spoor bijster, onze leiders verraden onze christelijk/joodse cultuur en buigen allen voor de Islam. 

Het europees parlement, waarvan geen enkele parlementarier  is gekozen door het volk, kan blijkbaar, dit alles door onze strot duwen. Geen enkele partij, noch organisatie kan dit tij keren. Het volk staat volledig buitenspel.

Trump is een zegen voor Israel, en weerstaat de as van het kwaad. Nu wordt zichtbaar de ellende van Obama, de verrader van Israel, de Judas. Iran heeft met instemming van Obama en de EU , Iran toestemming gegeven onbeperkt  ballistische raketten te ontwikkelen en te bouwen, raketten die allen met kernwapens Israel kunnen vernietigen.

Trump zal ingrijpen indien Iran uranium gaat verrijken, Israel zal gegarandeerd  alle centrifuges en atoomcentrale vernietigen. Jazeker als een dief in de nacht zal Israel toeslaan.

Tom Hendrix op 05-06-2018 18:49

@Wim: 16.09. uur. Klopt, dat doen onze o zo fijne politici, Wim.

@Cale: 18.05. uur. Het onrecht heerst op aarde, de leugen triomfeert. Zo zit het in elkaar, naar mijn mening.

Qvic op 05-06-2018 19:06

Een land met een kernarsenaal is immers moeilijker om te veroveren, dan een land zonder kernarsenaal. Want dan kunnen die landen terug vechten als het zou moeten en dat is het westen c.q. Amerika en Israël niet gewend dat zij dan eventueel ook grote verliezen kunnen hebben, als zij die landen militair aanvallen. Amerika schaft toch ook niet al zijn kernarsenaal af, maar verwacht het wel van zijn tegenstanders. Alle landen op de wereld, die nog geen centrale bank heeft van BIS is volgens de reguliere media een schurkenstaat. Net zo als hier in de EU, is iedereen een nazi en/of een racist als je niet voor de EU en de islamisering bent en dat jij die zogenaamde islamitische vluchtelingen "gelukszoekers" noemt. Die hier onze opgebouwde sociale voorzieningen leeg komen plunderen met list en bedrog. Bij beide macht structuren staan de trekpoppen aan het hoofd, die moord en brand schreeuwen, als zij hun zin niet krijgen en de media schrijft en roept hoe erg het allemaal wel niet is in die schurken landen voor de bevolkingen daar. Het zijn net een stel verwende kleine kinderen, die uiten zich dan ook op een hele dramatische manier en proberen met list en bedrog om hun zin toch op hun manier te krijgen telkens weer proberen zij de grenzen te verleggen in hun voordeel.

Kfir op 05-06-2018 19:59

Het ”verenigd europa” (lees veelkoppig monster), weigert Israël te helpen bij een eventuele aanval door Iran. Ha ha......wat een ongelooflijk naïef stelletje ruggengraatloze weekdieren hier in het Eurabië! Israël kan zijn land prima zelf verdedigen!

Lechaiem op 05-06-2018 20:17

Israel heeft al vele jaren Atoombommen. Mocht Israel aanvallen dan doen ze dat niet met dat soort bommen. Dat is het laatste middel wat Israel zou gebruiken. Ze moeten wel door beton heen. Bunker Buster komt meer in de buurt. Laten we hopen dat het niet nodig is. Helaas voor allen die wat tegen Israel heeft of twijfelt over Iran. Obama heeft alles aan dit Regime gegeven om Atoom energie en bommen te produceren. Net als de Clintons het aan NK hebben gegeven. Trump mag het oplossen. Israel moet het waarschijnlijk uitvoeren. Toen Israel Iraanse doelen in Sirie uitschakelde dacht men ook dat WWIII zou starten. Het tegendeel gebeurde. 

Dat er gouw vrede mag komen over de gehele globe. Shalom uit Israel  

Hubo op 05-06-2018 20:18

Het verspreiden van dit soort berichten,lijkt me een spelletje om Trump onder druk te zetten en te verleiden tot medewerking aan zo'n actie.Het zou natuurlijk zo kunnen zijn,dat die al langer gepland is,maar het lijkt me onzin dat dit van invloed zou zijn op de houding van Korea.Wat dat betreft,denk ik dat het eerder averechts zou kunnen werken als er nu een aanval op Iran wordt uitgevoerd.Als ik Kim was,zou ik me zo kwaad maken,dat ik even pas op de plaats zou willen maken,maar ik denk dat het Kim zelf gewoon worst zou wezen.Ik vraag me overigens wel af,hoe je na zo'n aanval die een storm van kritiek in de wereld zou oproepen op zo'n korte termijn nog zo'n topontmoeting kunt houden.Ik denk niet dat iemand dat dan nog serieus zou nemen.

Ivan Chapka op 05-06-2018 20:23

Die meneer Stoltenberg heeft dan wel een grote mond over het niet helpen van Israël, maar voorlopig zit hij alleen op die plek omdat de Amerikanen dit toestaan, want de US maakt nog steeds de dienst uit in de NATO b.m.v. de militaire opperbevelhebber die altijd door de US wordt geleverd, Trouwens de gehele bovenliggende bevelstruktuur zoals Shape is geheel en al bevolkt door US generaals. M.a.w. Stoltenberg mag alleen blaffen, maar bijten doen dus alleen de US generaals. 

Cefas op 05-06-2018 21:09

Wie steekt als eerste de lont in het M.O. kruitvat? Maakt in wezen niet uit. Dat het gebeurt is een kwestie van tijd en het gebeurt toch weer onverwacht net als een vulkaan die rommelt en dan plotseling tot een uitbarsting komt.

Jack Terrible op 05-06-2018 21:53

Ik hoop van harte dat Netanyahu en Trump, volgens Iran de kleine en grote Satan, Iran aanvallen. In het verleden heeft Israël dat ook in een ander land gedaan om precies dezelfde reden. Ik hoop zo gauw mogelijk!!!

AEO op 05-06-2018 22:02

@Cale,

Wanneer heeft Israël aanvallen op Iraans grondgebied georganiseerd? Daar weet ik niets van af. Of misschien is me dat ontgaan? Of er nu een aanval op Iran komt weet ik niet. Maar er zal zeker wel iets broeien. Je vraagt je af of Iran werkelijk zo slecht is. De bevolking niet, denk ik. Maar het regime zou ik nopit vertrouwen. Liegen is daar de norm. Wat denk je zelf waar dat atoomprogramma voor bedoeld is. Alleen voor het opwekken van elektriciteit? Dat is in mijn ogen volstrekte onzin, want dan zou Iran beter zonne energie kunnen toepassen met dat klimaat daar. Dat is veel goedkoper! Bovendien heeft de Mossad de geheime documenten uit Teheran bemachtigd tijdens een briljante operatie. Als Iran tegen veel hogere kosten kernenergie wil gaan toepassen klopt er dus iets niet. 

Eric op 05-06-2018 23:15

Zelf denk ik dat Iran al kernwapens heeft; geholpen door de Obama elite club. Natuurlijk willen die zgn linkse fascisten dat Iran kernwapens heeft. De haat tegen het Joodse volk zit er diep in! israel is te laat met reageren ze hadden Iran aan moeten pakken voordat die duivelse deal erdoor was. uiteindelijk zal het allemaal goed aflopen. Alleen de weg ernaar toe zal verschrikkelijk zijn.

Mark S. op 06-06-2018 00:03

Dat de NAVO op laffe wijze Israel laat vallen als dat land door Iran wordt aangevallen past wel in het beeld wat ik van de NAVO heb. Het zijn oorlogshitsers richting Rusland en laffe verraders richting israel. Aan de NAVO heb je niks. Ze proberen zichzelf met oorlogshitserij in stand te houden in plaats van werkelijk de vrede te bevorderen. Allereerst dient de NAVO zich vreedzaam tegenover Rusland op te stellen. Maar ja, dan worden ze overbodig.

De VS heeft de NAVO echt niet nodig en Europa is zichzelf aan het vernietigen door massa-moslimimmigatie. Door de koers van de EU is Europa het ook niet waard meer om verdedigd te worden. Hoeft ook niet, de overgave aan de islam "regelen we zelf wel".

Kfir op 06-06-2018 05:42

Pluto, goed stuk!!

Peter op 06-06-2018 12:46

Hoe kan je straks de vijand verslaan als je ze nu met miljoenen tegelijk importeerd .Italie,Polen ,Hongarije Rusland,Amerika,die moeten ons straks weer bevrijden van het juk ,Israel mag blij zijn met Trump,en zal niet wachten dat ze vernietigd worden ,laat iemand maar aantonen waarom Iran zonodig Uranium nodig heeft ,ze hebben Olie zat ,en de hitte daar is ondraagelijk .

Eerlijk op 06-06-2018 14:08

voor wat heeft israel uranium en kornbommen nodig? Waarom mag een land als iran geen kernbommen hebben die nooit uit zichzelf een ander land militair heeft aangevallen? We zouden moeten zeggen dat de vs geen kernbommen mag hebben, want die voeren alleen maar oorlog waarvan bijna altijd de reden een leugen blijkt te zijn. Mensen in het westen zoals de meeste op dit forum zijn dom omdat ze de feiten niet echt weten. Ze volgen de leugens van criminele leiders die via de media verspreiden. vragen jullie je niet af waarom netenyahu nooit de oorlog open als hij zo dapper en rechtvaardig is? Waarom proberen om met kleine acties landen achter zich te krijgen? Die man is zo’n --- let op uw woordkeuze Mod. dat hij in werkelijkheid bijv. Hezbollah smeekt om terughouding in ruil voor wat ze maar willen. Maar dat soort nieuws komt natuurlijk nooit in het westen.

 

niemand kan israel of de vs goedpraten. Hoe machtig ze militair ook zijn, ze blijven --- let op uw woordkeuze Mod. en er komt een dag dat elk ontwetend persoon zoals de meesten hier de waarheid zien. 

Mocht er iemand zeggen dat ik geen gelijk heb, dan zou ik maar zeggen kom maar als eerst met je keiharde bewijzen wat betreft israel of de vs. En niet onzin uitkramen, gebruik je verstand eerst. 

Tom Hendrix op 06-06-2018 15:42

@Peter: 12.46. uur. Mee eens.

AEO op 06-06-2018 16:57

@Eerlijk,

Beetje warrig verhaal wat je hier schrijft. Netanyahu smeekt Hezbollah om zich in te houden om wat ze maar willen? Verklaar dat eens nader, en waar komt dat verhaal vandaan?

Harold op 06-06-2018 18:00

@Eerlijk Dus u beweert 'maar dat soort nieuws komt natuurlijk nooit in westen' en dan 'kom maar als eerst met je keiharde bewijzen'. Dat klinkt niet logisch he. Als dat zogenaamde nieuws niet in het westen arriveert, doe ons eens een plezier en lever een linkje aan, waarin gewezen wordt op het feit dat Nethanyahu bij Hezbollah aan het smeken is?

Lars030 op 06-06-2018 18:12

@Mark S. op 06-06-2018 00:03

In een notendop de Europese en mondiale problematiek prima samengevat! En de NAVO bestaat uitmiddels uit een lappendeken van zo'n 200 landen, waarvan een steeds groter deel islamistisch. Wat zou de wereld er stukken beter voorstaan zonder NAVO, VN en EU!

gerard op 06-06-2018 18:57

@ Eerlijk 6-6 14.06 u. In koran staat jij mag liegen. Jij weet heel goed dat. Salaam!

Cefas op 06-06-2018 21:00

Ezau, hij is Edom. Hij heeft zich vermengt met de nazaten van Amalek. In iedere generatie is Amalek. De huidige ontwikkelingen in het M.O. heeft zijn oorsprong in Genesis. Men leze het boek: Ezau, hij is Amalek, over de verborgen strijd om het koninkrijk. Auteur: Anco van Moolenbroek. Zeer verhelderend want uit de lijn van Ezau-Amalek (toledot) komt de antichrist.

 

Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

pluto op 06-06-2018 22:02

@ eerlijk,

Een leugenaar weet dat hij liegt, maar "eerlijk liegen" is liegen  als een "eerlijke leugenaar". Wat is een "eerlijke leugenaar"? Een "eerlijke leugenaar" is iemand die de waarheid tot leugen maakt.  De waarheid is als het licht, omdat de waarheid de bron is van het leven en de leugen altijd leidt naar de dood en verdoemenis.

Eerlijk op 06-06-2018 23:04

Ik hoef niemand iets te bewijzen, je kan toch zelf zien dat zowel israel als de vs op afstand blaffen en niet de echte dreiging aangaan zoals iran of rusland bestoken. want natuurlijk weten ze dat ze felle tegenslag krijgen. 

Nogmaals de vraag, waarom mag jij een kernbom maken en ik niet? Wie ben jij om mij als land van iets te verbieden. In het westen roepen ze wel zo bijv hard dat in islamitische landen de doodstraf is extreem enzo. Maar in het openbaar of op scholen schieten ze elkaar verrot, is net een dierentuin daar. 

De vs en israel moeten zich lekker focussen op hun zelf want dat spelletje gaat echt niet lang door. 

En zo walgelijk dat shalom gedoe, joden van nu zijn niets meer dan de tegenwoordige christendom die alleen maar genieten van de kerst sfeer. Vraag je een christen waarom vieren jullie eigenlijk de geboorte van Jezus in de wintertijd? Uhmm😐 i dont know zegt ie. terwijl maria in een tijd bevallen is dat de palmbomen vol met vruchten hing. Dat is denk rond 8e of 9e maand. 

Maarja jullie vinden alles maar goed zolang je maar lekker na een 8 uur werkdag een biertje kan pakken en luisteren naar waar de media jullie naartoe wil leiden. En uiteindelijk wil je euthanasie plegen en gecremeerd worden. Haha poor people!!

Goede dag op 07-06-2018 06:00

Beste eerlijk,  wat is het toch altijd het afkeuren en vragen stellen om iemand klem te proberen te praten en dan denken dat je het bij het goede eind heb?

Ikzelf ben christelijk maar heb ook naar de islam onderzocht om te zien of ik voor mezelf goed Zit, als ik jou zo gefrustreerd zie overkomen betekent voor mij dat je beide boeken nog niet goed onderzocht heb.( overigens is de oudste bijbel compleet onderzocht en doorgenomen door onderzoek mensen daar in tegen houdt turkye waar de oudste koran ligt dit tegen omdat er vanuit de koran verwijzingen zijn naar de bijbel)

Ik vind de bijbel een fantastisch boek en ongelooflijk mooi dat verschillende boekdelen en profeten zo hetzelfde bevestigen alleen in een andere perspectief, dit heet onderzoek doen wat ook staat dat je dat moet doen. Als je het mij vraagt zijn er veel moslims die klakkeloos dingen overnemen zonder onderzoek te doen en maar schreeuwen dat hun boek perfect Is, dit zie je ook terug in hoe moslims in het algemeen reageren op de maatschappij, altijd maar tegen dingen aantrappen en zeuren terwijl wij geloven dat niks perfect is in deze wereld. We zijn allemaal mensen die fouten maken. Dus ook mensen die in de top beslissingen.nemen maken fouten.overigens klopt het dat Jezus in de 9e of 10 maand geboren Is, de bijbel geeft dit niet precies aan, waarom ze het feest in wintertijd houden is gedaan door de kerk om een heidens feest namelijk sol invictis ( feest van de zon) tegen te hangen. 

Waarom vs en Israël alleen kernbommen hebben zal te maken hebben met wie de sterkste is , als jij nr 1 in een topsport bent zul.je de  sporters onder je in de gaten moeten houden dat ze je niet van je plek zullen stoten dat is nu eenmaal een werelds spel.

Ik.zou zeggen neem ook een bijbelstudie ipv gelijk maar schreeuwen dat de bijbel vervalst Is, dat is zelf een grote leugen.

 

Schalom!

Tom Hendrix op 07-06-2018 07:32

@ Eerlijk: 23.04. uur. Nou, nou, wat een argumenten brengt U naar voren. Ik vind het: " veel geblaat en weinig wol".

Pier op 07-06-2018 09:22

Eerlijk op 23.04: kun je begrijpen dat het voor autochtone Europeanen moeilijk is om te ervaren dat mensen zoals jij gebruik maken van alle voorzieningen in onze maatschappij -ze volgen onderwijs, wonen in goede huizen, krijgen medische verzorging, kleding, voedsel, werkloosheidsuitkeringen in geval van werkloosheid, ze kunnen gebruik maken van alle sociale en culturele voorzieningen, de hoogste opleidingen volgen, ze mogen stemmen, sporten, kortom, ze mogen delen in alles wat van de Europeanen is- om dan vervolgens, zoals jij doet: 'haha poor people' te roepen?

Kun je je voorstellen wat een haat je opwekt door die instelling? Door ons (ik zeg ons, want ik ben autochtoon) zo te verachten? Onze cultuur, onze godsdienst, onze gewoontes, onszelf? 

Je spuugt ons in feite in ons gezicht. Dat is wat de Europeanen steeds meer gaan ervaren. Dat komt vooral door je godsdienst, de islam. Het is de islam die zo haat en die haat verspreidt. En jij bent daardoor beïnvloed en daardoor een vijand geworden van de omgeving die je in eerste instantie welkom heeft geheten. De islam heeft je een vijand gemaakt van alle mensen die niet net als jij door de islam gebonden en bedorven zijn. Je bent vergiftigd.

Je zult dit bericht hoogstwaarschijnlijk honend en spottend naast je neerleggen. Want vergis je niet: de bron waardoor je bent beïnvloed en vergiftigd, de islam, is ijzersterk. Er is er maar één die sterker is dan die bron, die islam. Dat is niet onze maatschappij, onze cultuur of onze wetenschap. Die hebben wij uiteindelijk te danken aan de kracht die zoals ik zeg sterker is dan jouw bron, de islam. 

Die sterke kracht die alle haat kan verslaan en waar wij als Europeanen weer terug naartoe moeten en waar jij Eerlijk genezing zou kunnen vinden, die Kracht is Jezus Christus, de Koning der Koningen. De Zoon van God die gestorven is voor de zonden van de mensheid. Die voor jou en mij alle zonden heeft betaald. Die -gelukkig- zal heersen tot in eeuwigheid, in vrede en gerechtigheid en waarheid.

Moge jij Hem vinden. 

Lodewijk op 07-06-2018 09:33

Ik hoop echt dat noch Iran noch Noord Korea worden aangevallen. We hebben gezien waartoe dat leidt in landen als Irak en Libië. Een hel voor de burgers daar, en nog steeds.

Bovendien is Iran geen Irak of Libië. Die landen hadden geen groot aresnaal aan raketten. En al helemaal niet met atoomkoppen zoals Noord Korea ze heeft. Die ze zefls van hun onderzeeërs af kunnen vuren.

Als Iran al z'n raketten tegelijk op Israël afschiet zullen er zeker genoeg door de verdediging komen om Israël zeer zwaar te raken, met heel veel schade en slachtoffers tot gevolg.

En Noord Korea kan de VS ook heel veel lijden veroorzaken. Maar soms denk ik wel eens dat er nogal wat mensen zijn die onderbewust een pak slaag willen krijgen voor hun toestaan dat de "elite" in hun land misdaden tegen de menselijkheid hebben gelpeegd in andere landen of volkeren. Dus steunen ze oorlogen die hun uiteindelijk zelf als boemerang harde klappen zullen geven.

Maar hopelijk gaat dit niet verder dan sabelgekletter.

AEO op 07-06-2018 09:45

@Eerlijk,

Ik moet je helaas melden, dat wat je schrijft gewoon wartaal is. Je begrijpt echt helemaal niets van het Midden-Oosten. Jij vindt dat Iran wel een eigen atoombom mag hebben, maar je hebt totaal geen benul welke gevaarlijke kliek in Teheran aan de macht is. Iran belazert de hele wereld in hun obsessie met het vernietigen van Israël. Vreedzaam opwekken van elektriciteit met kernenergie? Terwijl dat veel meer geld kost, dan het gebruik maken van zonne energie? Alleen dit gegeven is al een bewijs dat Iran liegt, daar hebben we zelfs die uit Teheran gesmokkelde documenten niet eens voor nodig! Als jij elektriciteit kan kopen bij b.v. Greenchoice voor € 0,21 per kWh, terwijl het bij Nuon € 0,35 kost, welke leverancier kies je dan? Jij zegt dan wel dat anderen hun hersens niet gebruiken, maar dit voorbeeld zegt toch genoeg? Israël heeft duidelijk rode lijnen ingesteld, wie die overschrijdt krijgt een pak slaag, ook al is dat Iran, dat ontelbare malen heeft gezegd, dat Israël uitgeroeid moet worden. Een regime dat zich zo uit tegen een ander land, waar het zelfs niet eens aan grenst, en dat kernwapens ontwikkeld en raketten om ze op Israël af te vuren mag van jou dus wel atoombommen maken? Nog onlangs deed een hoge militair in Teheran weer bedreigende uitspraken aan het adres van Israël. Israël kan maar beter geen fouten meer maken, want wij kunnen Haifa en Tel-Aviv binnen 9 minuten van de aardbodem wegvagen, jullie leven in de bek van een draak! In februari stuurde Iran vanuit een basis in Syrië een drone het Israëlische luchtruim binnen, maar die werd prompt neergehaald en onderzocht. Het ding had explosieven aan boord en het was op weg om ergens in Israël een terreuraanslag te plegen. Israël heeft met forse luchtaanvallen gereageerd. in mei vuurde Iran 32 raketten af op Israël, waarvan er 28 al in Syrië neerstortten, terwijl de overige 4 door Israël werden neergeschoten. En Israël heeft toen tientallen Iraanse doelen in Syrië vernietigd. De gehele Iraanse militaire opbouw werd voor het grootste deel weggevaagd, en Iran kon hier niets tegen inbrengen. De macht van Iran zal tegen Israël niet zo veel kunnen inbrengen. Maar je kan beter meer oog hebben voor de intenties van het regime van Iran, dat duidelijk genocidale plannen smeedt. Heb je ooit Israël horen zeggen dat het een ander land zal vernietigen?.............

Lodewijk op 07-06-2018 09:51

Volgens het Internationale Atoom Energie Agentschap dat Iran voortdurend inspecteert heeft dat land zich tot nu toe volledig aan de afspraken gehouden. En heeft Iran het recht haar huidige productie van atoom energie op te voeren, zoals ook in de overeenkomst staat. Het is nog steeds slechts enkele procenten van wat nodig is om een kernwapen te maken. Dus ook met de huidige productie zou het nog decennia duren voor ze ook maar een atoombom kunnen produceren.

Maar vlak voor de aanval op Irak hadden we precies dezelfde situatie. Het IAEA verklaarde toen ook dat Irak geen WMD had, en smeekte de VS ze nog wat meer tijd te geven, en dat land niet aan te valllen. Maar de propaganda via de massa media overstemde dat, dus werd het bloedbad in Irak toch doorgezet. Het beruchte flesje met witte poeder werd in de VN omhoog gehouden, en er werden babies uit hun couveuses gehaald en op de grond gegooid in Koeweit door Irak. Nu is het ook zo met Iran: leugens en oorlogspropaganda over dat land.

Harold op 07-06-2018 10:36

@Eerlijk Je komt heel geloofwaardig over hoor. Natuurlijk hoef jij niemand iets te bewijzen, maar dan moet je ook geen loze en niet onderbouwde beweringen doen en dan van ons eisen om met 'keiharde bewijzen' te komen. Dat er veel mis is in de wereld dat is iedereen wel bekend, maar jij probeert jouw islamitische frustraties af te schuiven op Israel, VS en Christenen. Logisch ook natuurlijk want volgens de koran zijn dat ook de apen en varkens. Dat jij in Nederland leeft in een volledig westerse wereld en kunt genieten van de vrijheden die je in Islamitsche landen niet hebt, dat je je pc, telefoon en tablet vol met Israeilische en westerse technieken kunt gebruiken, is dan ineens niet zo belangrijk? Wij noemen dat hypocriet.

Je vind het 'shalom gedoe' zo walgelijk? Net zo walgelijk dan als 'salam' in het Arabisch? Want dat betekent namelijk hetzelfde. Je komt sowieso met allerlei non-isues, alsof de datum van kerst in het Christendom ook maar enigszins belangrijk is. Maar ook dat is het verwrongen idee over geloven van moslims. Want echt geloven kunnen moslims niet. Geloven in de islam is het dwangmatig en blind volgen van een religie met enkel regeltjes volgen. Als je wist wat geloven is, had je wel geweten dat de datum van kerst er niet toe doet. Kom eens met echte isues, zoals het voorbeeld wat Jezus Christus ons naliet, ten op zichte van Mohammed de zelfbenoemde profeet?

En wederom sluit je af met een verwrongen idee dat moslims over de samenleving waar ze notabene zelf instaan hebben. Wordt wakker man, alsof heel Nederland euthanasie pleegt. Waarschijnlijk zijn er meer moslims die zichzelf in naam van allah opblazen en elkaar afslachten dan dat er in Nederland euthanasie gepleegd wordt. Daar hoor ik je niet over? Vindt je dat ook zo erg? Of heeft Israel het misschien weer gedaan?

Je bewijst wel weer dat allah niet gezegend is met volgers die zijn religie ook maar enigszins in een positief daglicht kunnen plaatsen.

Eerlijk op 07-06-2018 14:18

Stelletje half bewerkte eigenwijze mannekes zijn jullie ook tog, haha 

Eerlijk,u krijgt hier alle ruimte om uw mening te geven en de gasten van dit forum nemen u serieus, nemen de moeite om u een eerlijk aantwoord te geven. U hoeft het daarmee dan niet eens te zijn. Maar verwachten van u dan wel uw onderbouwde tegenargumenten. Dit is een discussieforum en deze reactie van u past daar niet in. Kom met argumenten als u hier echt mee wil praten op dit forum. Mod. 

rexm op 07-06-2018 14:37
Als de VS steeds doorgaat met zijn huidige politiek, dan hebben ze eerst daags een paar kern bommen in hun achtertuin liggen.
En als hij tegen Rusland begint, dan zullen het een paar SATAN-2 raketten zijn,dan hoor je niets meer van Trump, dan is het afgelopen voor de komende 100-jaar.
Maar ja als de VS voor bijna 50% draait op de oorlogs industrie, kun je niets anders verwachten, van een stelletje idioten.
Ze maken in het midden-oosten er een zooitje van en wij zitten met de moslims, met gevolg dat we straks in een kachel pijpen huis zitten te brullen.
Kruisridder op 07-06-2018 15:33

Als de Europese NAVO- landen weigeren Israel te steunen betreft een aanval op Iran, moet Israel weigeren nog langer deze landen te steunen met adviezen en tips over terreur en ophanden zijnde aanslagen in die landen en moet hen niet langer voorzien met het delen van wetenschappelijke kennis.

AEO op 07-06-2018 17:31

@Lodewijk,

De nucleaire deal met Iran was gebaseerd op leugens en bedrog, maar werd bovendien mogelijk door steekpenningen! De deal zoals die nu tot stand was gekomen, was gunstig voor Iran, maar uitwrst ongunstig voor Israël en het vrije Westen. Degenen die deelnamen aan de onderhandelingen zijn door Iran met steekpenningen onder tafel betaald om hun handtekeningen te zetten, omdat dit verdrag voor Iran nog voldoende mogelijkheden bood om op termijn toch hun atoombom te kunnen bouwen. Het atoomagentschap man inspecties houden, maar die moeten wel van te voren aangevraagd worden. Onverwachte inspecties op onverwachte plaatsen kunnen echter niet. Dus zoveel stellen die inspecties dan ook niet meer voor. En zoals ik hier op dit forum al eens vaker heb gezegd, als je de peperdure atoomkaart wil spelen voor het opwekken van elektriciteit, terwijl hetzelfde doel tegen veel lagere kosten kan worden bereikt met zonne energie, zeker met het klimaat daar, dan is het toch duidelijk dat Iran een dubbele agenda heeft. Daar was die ontdekking van de geheime documenten in Teheran door de Mossad niet eens nodig geweest. Je haalt de oorlog tegen Irak er ook nog bij, dat er nooit massa vernietigingswapens in Irak zijn gevonden. Maar wist je, dat Irak die wapens voor de aanval op Irak allemaal naar Syrië heeft verplaatst, en dat die nu in Damascus verborgen liggen in bunkers? Damascus zal volledig verwoest worden en niet meer bestaan, volgens de profetie in Jesaja, in het Oude Testament. Tweederde van Damascus is door de oorlog al verwoest, het overgebleven deel bevat het paleis van Assad en zijn regeringscentrum. Als de bunkers met de massa vernietigingswapens onder Damascus geraakt worden en exploderen, zal er van Damascus niets meer over blijven en zal het onbewoonbaar worden door de chemische stoffen die vrijkomen.

Josef op 07-06-2018 18:22

Op de man spelen , zie siteregels. Post verwjderd. Mod.

Eerlijk op 08-06-2018 09:43

Haha nu zijn de wapens ineens opgeslagen in syrie he AEO? Zo kun je nog meer redenen verzinnen om je slechte daden en of acties goed te praten. Ga zo door slimpies.. wat voor een relatie had saddam destijds met syrie dan? En volgens mij worden bijna alle gemische wapens in het westen gemaakt, voor wat precies?

farid1 op 08-06-2018 13:04

ben het met je eens 'eerlijk' voorbeeld in elke winkel ligt en ander bijbel met en ander verhaal je kunt niet 2 de zelfde bijbels vinden met de zelfde inhoud de koran is nooit herschreven al bijna 1500 jaar de zelfde gebleven beschermd door god. uit

 

Waar blijft uw excuus ? Mod.

farid1 op 08-06-2018 13:08

de islam is en groot probleem voor amerika en israel het staat hun systeem in de weg en vooral de antichrist dat is het hele probleem. iedereen maakt de islam zwart om het makkelijker te maken om ze op te ruimen dan heeft de antichrist vrij spel maar allah heeft ook en plan vergeet dat niet.

Farid u bent uw medegasten en het Xandernieuws beheer nog een excuus verschuldigd omtrent uw uitspraak vieze Joden. Voordat u hier wilt verder posten wordt er van u een excuus verwacht. Mod.

pluto op 08-06-2018 14:35

Het nalatenschap van Mohammed heeft miljoenen mensen omgebracht, niet alleen tijdens zijn aardse wandel en handel, maar de meesten na zijn dood. Jazeker tot de dag van vandaag vinden miljoenen moslim"s de dood, door Mohammed. Het is dan volkomen terecht dat moslim"s zich eens gaan afvragen wat voor goeds Mohammed hen heeft gebracht. Op universiteiten zijn nagenoeg geen moslim"s te vinden, Economisch stellen ze niets voor, auto"s en vliegtuigen kunnen ze niet bouwen, zelfs een fiets moeten ze importeren.  Natuurlijk het schenden van mensenrechten, vervolgenen vermoorden   van christenen en joden  , onderdrukken van vrouwen en homo:"s daar staan ze aan de top! De enige plaats in de wereld waar moslim"s niet worden bedreigt, hun rechten worden beschermt is in het "vervloekte westen". Precies dat is wat de ware moslim steekt, vrede en veiligheid, harmonie en liefde. Mohammed was een veldheer met vele oorlogen, slavernij en verkrachtingen , dit alles zien wij dagelijks om ons heen gebeuren  door zijn volgelingen. Moordenaars en verkrachters zijn "martelaren" , verzekert van 82 eeuwige maagden.

Enfin mij niet gezien in die hemelse tent van Allah en mohammed!

Harold op 08-06-2018 14:57

@Farid1 Denk je dat jij hier nog serieus genomen wordt? Ik ben nog niet vergeten dat ik en andere reageerders door jou ben uitgescholden voor 'vieze Joden' vanwege onze zogenaamde 'haatverspreiding'. Door de 'haatverspreiding' wilde je deze website toch aanklagen? Is dat inmiddels al gebeurd?

De islam is een groot probleem volgens jou en dat ben ik dan wel met je eens. Blijkbaar bedoelde je dat niet op die manier, maar goed, ik had al geconcludeerd dat Allah niet de meeste intelligentste volgers heeft. Voor de rest kennen we je antisemitische redenen om hier te reageren wel, dus dat behoeft dan ook geen commentaar.

Eerlijk op 08-06-2018 17:29

Hahahaahhaha wat een leeghofden zijn sommige hier hahahaha

@ Plutootje ... arme wezentje dat je bent. Jij wilt veronderstellen dat moslims nergens goed in zijn. Ga jij mij bewijzen waaruit je dat concludeert poeperd. Als ik echt de moeite neem om je leeghoofd te dissen met bewijzen wat jij natuurlijk zoals gewoonlijk met je lompe aanleg gaat ontkennen zonder enig bewezen bewijs, dat de meeste wetenschap en kennis afkomstig is van de islam. En ik weet heel goed net als anderen hier die zwijgen om je aan te moedigen dat er wel degelijk genoeg moslims in universiteiten zitten en vaak als de beste scoren. Egt een walgelijke zielige haat richting de islam online van je maar in het werkelijke leven durf je niet een waardige tegenstander te vinden om te discuseren want je hele bestaan en stampunten zijn gebaseerd op wat je hoort en ziet en tot wat je helaas zo gemaakt heeft.

wijze moslims praten nooit verkeerd over Jezus want het is een profeet wat voor jullie bijna wel een mens is en alleen maar dient als verlossen maar volgen bijna niks van hem op. 

Ga jij als je ballen hebt de uitdaging aan met jezelf en verdiep in het Leven van profeet Mohammed, dan zul je letterlijk walgen van je vieze en nergens op slaande beweringen. 

En zoiezo hoeven Allah en onze profeet jou niet in de hemelse tent want je bent niets meer dan uiteindelijke aards en hells as. Je bent een goed voorbeeld van een leeghoofd. Je gelooft nergens in behalve borsten, billen en heineken. God is voor jou god en wij benoemen God Allah en anderen weer anders maar uiteindelijk ben jij er ook mee eens dat er maar een is. ga beter koeien aanbidden want iets wat je niet ziet is te hoog gegerepen voor je. Chap!!

Beste Eerlijk, de wijze waarop u communiceert maakt een heel onvolwassen indruk. Dit is een discussieforum, waar men het niet met elkaar eens hoeft te zijn maar...uitschelden en kleineren zoals u doet naar een mede-gast wordt hier niet geaccepteerd. U maakt zichzelf als poster ongeloofwaardig als u tracht uw "argumenten" kracht bij te zetten door persoonlijke aanvallen. Dit getuigt niet van een doordachte mening maar van zwakte. U mag het nogmaals proberen hier op het forum en houd u aan de siteregels,die u onder het artikel ziet staan. Mod.

Eerlijk op 08-06-2018 18:02

Rot op joh, jij bent net zon mannetje als hen. Ik lees jou teksten ook en weet precies je gedachtegang. Ga lekker met elkaar blaffen en bef elkaars vrouwtjes. Kk scheit aan jou en je troep nieuws. En ookal blok je mij dan kom ik met een andere mail terug. smerige bigge eter!! Haha

 

Eerlijk: U toont nu wel waar u voor staat. U biedt uw excuus aan of u vertrekt van dit forum. Mod.

Harold op 08-06-2018 18:35

@Eerlijk Wetende dat jij enkel hier bent om te provoceren kom ik inderdaad tot de conclusie dat jij niet tot die 'wijze moslims' behoort want je praat wel degelijk verkeerd over Jezus als je hem enkel maar als profeet ziet en hem als verlosser belachelijk maakt. Dit is diep triest, niet omwille van ons of Jezus, maar vooral voor jezelf. Daarnaast bewijs je met je taalgebruik en je belabberde spelling ook al dat je absoluut niet tot deze 'wijze moslims' behoort.

Wij hoeven daarnaast geen uitdaging met je aan te gaan om ons in het leven van Mohammd te verdiepen, want menigeen heeft hier heeft zich allang in het leven van jouw profeet verdiept. En dan heb jij het over 'walgen' en 'vies'. Inderdaad de bewoordingen die bovenkomen bij het bestuderen van het leven van jouw profeet. Maar blijkbaar weten wij meer over jouw profeet dan wat jou verteld is.

Josef op 08-06-2018 19:35

@farid1 op 08-06-2018 13:04

De koran is nooit herschreven volgens jou maar er worden iedere keer weer leugens en plagiaat regels  bij geschreven al bijna 1500 jaar, beschermd door Wie?

@Eerlijk op 08-06-2018 17:29

Dat zielige mensen als jij  hier nog door mogen gaan met hun vuilspuiterij is mij een raadsel.

Om hem in te laten zien wat zijn gedrag te weeg brengt en waar hij meent voor te staan als Moslim. In de hoop dat hij door inzicht zijn gedrag gaat veranderen. Mod.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl