HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

´In vier jaar meer dan 2000 Europeanen vermoord of verwond door migranten´

Italianen houden boten van Nederlandse illegale mensensmokkelorganisaties tegen / Breuk tussen bondskanselier Merkel en CSU leider Seehofer lijkt definitief: ‘Ik kan niet meer met deze vrouw werken’

 
Dankzij de massa immigratie/islamisering moest de toch al zwaar bewaakte Eiffeltoren onlangs achter centimeters dik pantserglas worden geplaatst (afbeelding: Getty Images (10)).

Angela Merkels door Brussel gesteunde ´Wir Schaffen Das´ open grenzen voor migranten uit het Midden Oosten en Afrika (alleen al in 2016 maar liefst 2,6 miljoen(6)) hebben tussen januari 2014 en december 2017 aan 357 Europeanen het leven gekost, en 1678 anderen verwond. De Duitse bondskanselier lijkt om die reden op dit moment op de schopstoel te zitten, en de Italianen houden de boten van onder andere Nederlandse illegale mensensmokkelorganisaties tegen. In Frankrijk vond gisteren weer eens een ´Allahu Akbar´ aanslag met een mes plaats.

 

De Amerikaanse Heritage Foundation telde meer dan 2000 Europese slachtoffers door asielzoekers en migranten, waar de vele tienduizenden gevallen van geweldpleging, beroving, aanranding en verkrachting niet eens bij zijn gerekend. Asielzoekers waren rechtstreeks verantwoordelijk voor 182 terreurdoden en 814 gewonden, zo berichtte de Britse Daily Mail.

Gisteren vond in het Franse La Seyne-sur-Mer (omgeving Toulon) de zoveelste Allahu Akbar ‘mini’-aanslag in een Franse supermarkt plaats. Een 24 jarige zwart gesluierde moslima stak met een mes plotseling op medewerkers en andere klanten in. Daarbij raakten twee mensen gewond (7). Dankzij de razendsnelle islamisering van Frankrijk moet de Eiffeltoren inmiddels achter centimeters dik pantserglas worden geplaatst (9).

De Heritage Foundation wijst direct het open grenzen beleid van Angela Merkel als hoofdschuldige aan voor de vele vermoorde en gewond geraakte Europeanen. Het was en is voor terroristen en misdadigers kinderlijk eenvoudig om als ‘vluchteling’ Europa binnen te komen. In Duitsland worden je papieren niet eens gecontroleerd.

Media medeplichtig in bagatelliseren migranten aanslagen en misdaden

Een andere partner-in-crime is het Media Diversity Institute, dat samenwerkt met de Europese massamedia en journalisten om uitsluitend positief te berichten over de massa immigratie en de islamitische religie van 9 van de 10 migranten. Het Institute is er mede voor verantwoordelijk dat terreuraanslagen bijna altijd als ‘incidenten’ van ‘verwarde mannen’ worden gebagatelliseerd, en tal van harde feiten, zoals schokkende foto’s en filmpjes van slachtoffers, achter worden gehouden voor het grote publiek. (1)

Breuk in Duitse coalitie?: ‘Ik kan niet langer werken met deze vrouw’

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken en CSU leider Horst Seehofer wil aan de grens illegale migranten kunnen terugsturen. Bondskanselier Angela Merkel weigert daar echter pertinent aan mee te werken. De politieke crisis over haar beleid lijkt inmiddels een onomkeerbare breuk in haar vierde kabinet te hebben veroorzaakt. Gisteren zou Seehofer tot twee keer toe hebben gezegd dat hij ‘niet meer kan werken met deze vrouw’.

CDU ingewijden zouden hebben bevestigd dat binnen de partij serieus naar een opvolger van Merkel wordt gekeken, die haar mogelijk al op korte termijn moet gaan vervangen. (2) Peilingen wijzen uit dat een meerderheid van de Duitsers nu al een einde wil aan de ‘Grote Coalitie’ van CDU/CSU en SPD. Beide partijen zouden bij nieuwe verkiezingen opnieuw stemmen verliezen aan de anti-immigratiepartij AfD en de Groenen, en hun parlementaire meerderheid kwijtraken. (3)(4)

Italië weigert (deels Nederlandse) schepen van mensensmokkelorganisaties

Het onvermijdelijke gevolg van het negeren van de zorgen van een groot deel van de autochtone bevolking door de gevestigde orde is dat ‘populistische’ vrijheidspartijen overal in Europa steeds meer aanhang krijgen. In Italië is voor het eerst een rechts/linkse populistische coalitie aan de macht, die onmiddellijk een paar schepen van als (onder andere Nederlandse) hulporganisaties vermomde illegale mensensmokkelaars bomvol migranten heeft geweigerd.

Minister van BiZa Matteo Salvini verklaarde dat Italië ‘niet langer als deurmat zal fungeren, en niet meer medeplichtig wil zijn aan illegale immigratie. Daarom zullen (de schepen) naar niet-Italiaanse havens moeten gaan.’

Het Nederlandse Mission Lifeline - dat zeker gezien de naam wrang genoeg juist het verdrinken van migranten in stand houdt door ze van zee te halen, en ze daarmee blijft aanmoedigen op gammele bootjes te stappen- noemde hem vervolgens een ‘fascist’, waarop Salvini twitterde dat ‘beledigingen en dreigementen ons niet zullen tegenhouden... Ze denken dat wij dom zijn, maar in Italië klinkt inmiddels een ander geluid.’ (5)(8)

Anti-immigratiepartijen steeds groter

Naast Italië hebben anti-immigratiepartijen in vooral Oost Europa grote invloed gekregen. Ook Denemarken heeft inmiddels harde maatregelen tegen migranten en de islamisering genomen, en in Zweden zijn de Zweden Democraten in de peilingen al bijna de grootste partij.

11 ‘populistische’ Europese partijen hebben al zo’n 20 procent van de kiezers achter zich. Dat geldt ook voor Nederland als de resultaten van de PVV en het FvD in recente peilingen bij elkaar worden opgeteld.

Kortom: de kentering is ingezet, wat Brussel en de gevestigde partijen ook hebben geprobeerd en nog zullen proberen om deze te stoppen. Je kunt namelijk niet eeuwig de belangen van je eigen kiezers negeren en de fundamenten van je eigen samenleving ondergraven vanwege een extreemlinkse, pro-islamitische ‘diversiteits’ ideologie, die voor duizenden Europeanen reeds de ergst mogelijke nachtmerrie is gebleken.Xander

(1) Breitbart
(2) Epoch Times
(3) Philosophia-Perennis
(4) Focus
(5) Zero Hedge
(6) The Sunday Times
(7) Russia Today via Infowars
(8) Breitbart London
(9) T-Online
(10) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

René van Zalk op 18-06-2018 14:56

De meeste moslims zijn van mening dat de islam superieur is aan alle levensovertuigingen en wetten, m.a.w.: Een groot deel van de moslims- hyperlink verwijderd, zie auteursrechten, plaats de url. Mod. zal nooit integreren- hyperlink verwijderd. Mod. in de Nederlandse samenleving maar hun islam aan ons opdringen.

 

Tom Hendrix op 18-06-2018 15:41

Eens met de conclusies uit het artikel. En madam Merkel heeft; "bloed aan haar handen". Ik hoop oprecht dat Seehofer, ten aanzien van de invasie van "gelukzoekers", nu ook echt "de poot", stijf houdt.

Eelke Piers op 18-06-2018 16:22

Het gaat om Duitse GNO's die met een  Nederlandse vlag varen maar hier niet kadastraal geregistreerd zijn.

Nederland werd dit weekend opgeschrikt door een verzoek van de Italiaanse regering twee schepen terug te roepen die onder Nederlandse vlag varen in de search and rescue-zone voor de Libische kust. Het gaat om schepen van de Duitse hulporganisaties Mission Lifeline en Sea-Eye. Volgens het ministerie van Justitie en Veiligheid zijn de Duitse schepen echter niet in het Nederlandse kadaster geregistreerd. ‘Wij dragen dus geen vlaggenstaatverantwoordelijkheid en kunnen de schepen niet op hun gedrag aanspreken’, aldus een woordvoerder. Aldus de Volkskrant.

Als ik het goed begrijp kunnen deze schepen de gelukszoekers dus ook niet naar Nederland brengen.

DG op 18-06-2018 16:31

Ze krijgt nog twee weken te tijd. Dan willen ze het landelijk oplossen. 

Gerard op 18-06-2018 16:39

"... de kentering is ingezet,..." valt dit weliswaar niet onder het huidig begrip van nepnieuws, dan heb ik een andere uitdrukking hiervoor: 'wensnieuws'.

gust op 18-06-2018 16:48

chuss frau merkel auf niemals wieder sehen

lies op 18-06-2018 20:44

Het wordt de hoogste tijd, dat frau Merkel voorgoed op krast.daarna kan de grote schoonmaak beginnen .

ron op 18-06-2018 20:46

Ik begin stilaan problemen te krijgen met diegene die Latijn gestudeerd hebben in ons land.

Nog steeds staan ze niet met beide benen op het land.

wardje op 18-06-2018 21:26
lies op 18-06-2018 20:44

"Het wordt de hoogste tijd, dat frau Merkel voorgoed op krast.daarna kan de grote schoonmaak beginnen ."   Uw wens heeft een eigen link op de site PP.  "Merkel moet weg."     https://philosophia-perennis.com/category/merkel-muss-weg/

Maatwerk op 18-06-2018 21:38

Het komt wat laat, maar beter laat dan nooit. Bedankt voor dit goede nieuws xander... maar hoe erg geïndoctrineerd moeten onze elite wel niet zijn die aantallen slachtoffers liegen er niet om. En dan nog rondvaren met die boten om die 'vluchtelingen' op te halen... 

Dank voor uw waardering. Mod.

Patatje Oorlog op 18-06-2018 23:02

De EU heeft van Erdogan geleerd dat als de peilingen tegenzitten, je gewoon de stemlokalen op 100 Km afstand moet plaatsen van gebieden waar de tgenstand het grootst is.

Bundy op 19-06-2018 01:15

De autoriteiten zouden nog vertellen of het "ongeluk "van iman Haselhoef een aanslag was .   De ervaring  leert ons dat wanneer men niets meer hoort van de kant van de  media , het een aanslag was .              Ook de You-tube filmopnames bewezen dit al lang .          Vandaag reed een medewerker van een podium-bouwbedrijf over een groep mensen heen tijdens het Pink-pop festival .    Zonder eén detail te vermelden  (vooral niet de herkomst van de dader )  wist de NOS dat het hier beslist niét om een aanslag ging ! 

Mutti Merkel die verantwoordelijk is voor de vernietiging van ons continent zal nimmer vertrekken want ze is de beste huurling van de NWO .    Daarna deed de Amerikaanse President Trump de volgende uitspraak :  Ik wil niet dat Amerika net zo verloren zal gaan als Europa , zo een man ziet onze situatie dus als een uitgemaakte zaak .   Ik denk dat hij gelijk heeft .        Overigens worden er door hem uitspraken gedaan waarvoor Drs. H.Janmaat decennia geleden voor de rechter werd gesleept .   

Henk op 19-06-2018 08:19

Een uitstekend middel om de migratie te stoppen is wat president Trump in de VS doet. Baby's, peuters en kleuters direct bij aankomst scheiden van hun moeder. Het is misschien een harde maatregel, maar hij werkt wel. Het zal de stroom aan asielzoekers aanzienlijk verminderen. Maar de EU is daar natuurlijk te slap voor.

Doordenker op 19-06-2018 11:28

Na haar ontslag kan Merkel - in tegenstelling met de miljoenen andere Europeanen - vertrekken naar haar landgoed veilig ver weg in monocultureel Uruguay, terwijl ze in Europa een enorme multiculturele puinhoop achterlaat.

Tom Hendrix op 19-06-2018 16:06

@Doordenker: 11.28. uur. Precies, en het zal Madam Merkel " worst zijn".

dimitri op 19-06-2018 16:19

ze halen al die mensen economische vluchtelingen en oorlogsvluchtelingen wel hier naar toe,maar kunnen ze niet beter al het geld dat je hier aan ze kwijt bent,daar investeren?met de technologie en meer van dat soort zaken,moet het toch mogelijk zijn om die mensen daar in hun buurt op te vangen.want wij gaan zelf naar de knoppen,alles wat wij en onze ouders hebben opgebouwd!

Bundy op 19-06-2018 16:35

  @  Doordenker  op  19-06-2018   11:28          Ja , geheel volgens een oude Duitse traditie van vlak na W.O 2 naar Uruguay .

Oma op 22-06-2018 09:31

@dimitri: daar zullen ze nu ook mee komen...het vluchtelingenprobleem eerst laten verrotten, criminele asielzoekers en illegalen beschermen en ongestraft los laten lopen zodat de volkswoede groeit en de bevolking er genoeg van heeft en dan bereid is wéér geld en welvaart in te leveren om van de vluchtelingen af te geraken....daar zijn opvangcentra buiten europa, in eigen regio's toch perfect geschikt voor????

Wél betaald en voor altijd gefinancierd natuurlijk door de europeanen, met hún pensioenen, met hún belastinggeld, ten koste van hun welvaart, sociale zekerheid en andere sociale systemen want die arme vluchtelingen moeten toch in "menswaardige" omstandigheden de toestemming voor asiel in europa kunnen afwachten, nietwaar? Ook en voorál om door het wapen verarming nog meer burgerrechten af te breken, eventueel volksverzet in de kiem te smoren en totale machtcontrole te verkrijgen voor nwo.

In BE komt nva en dus bdw regelmatig op voor deze methode om onder het mom van terugkeer van asielzoekers naar zulke kampen buiten europa de autochtone kiezers weer te bedriegen uit machtsbehoud want hij schreeuwt van de daken dat onze SZ moet afgeschaft worden, net als de wettelijke pensioenen waar nu reeds aan geknabbeld wordt voor de volgende generatie én het volk moet werken tot 67 jaar. Hij en zijn partij nva zwijgen echter als vermoord wíe die kampen zal financieren.....1 + 1 = 2: door dit kiezersbedrog hoopt hij de verkiezingen weer te winnen, net als vorige keer én kan hij het bestelen en de verarming van de autochtone bevolking doorzetten.

Dus zullen er forse 'inspanningen' gevraagd gaan worden van ál de europeanen in alle eu-lidstaten met hun belastinggeld voor de financiering van de opvangkampen voor die arme vluchtelingen in eigen regio zodat ze in "menswaardige" omstandigheden de terugkeer naar hun thuisland na de oorlog kunnen afwachten - daarna mogen ze dan nogmaals ónze kassa komen plunderen om hun land op te bouwen. De volkswoede intomen vóór de uitbarsting en tegelijkertijd ons bestelen door de onterechte factuur in de maag te splitsen.

Tenslotte is het toch ónze morele plicht om, ten koste van onszelf, voor andere continenten en miljoenen moslim vluchtelingen te zorgen, nietwaar?? Zoals groene geitenwollensokken zo graag verkondigen...

Dat is immers niet de verantwoordelijkheid van hun corrupte, afrikaanse regeringen, dictators en potentaten die elke financiële hulp in eigen zak steken terwijl hun volkeren creperen...?? Afrikaanse landen zijn rijk aan en door bodemschatten en door 45 jaar lang miljarden euro's ontwikkelingshulp van europa te ontvangen dus zou het maar normaal zijn dat hún vluchtelingen onderhouden worden in kampen door hun eigen afrikaanse regeringen? Die falen immers om in hun eigen landen hun eigen volk een beter leven te bieden waardoor ze gaan vluchten en allen naar europa willen. Zoals gepland werd door de 'elite'.

Dat is volgens mij het scenario...

Oma op 22-06-2018 09:38

Wat schepen betreft die onder de vlag van andere landen varen: dat is een ingewikkeld spel, gespeeld om allerhande wetten en belastingen te kunnen omzeilen. Ik heb ooit eens een reportage daarvan gezien waarin haarfijn uitgelegd werd hoe dat allemaal in zijn werk gaat, uiteraard voor de monsterlijke winsten van rederijen door te frauderen en elke mogelijke straf te kunnen ontlopen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl