Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Frankrijk laat tientallen moslimterroristen en honderden extremisten vrij

Duitsland: Moslim vermoordt vader van gezin, krijgt slechts 2 jaar voorwaardelijk omdat rechter zijn leven niet wil verpesten

 
Archiefbeeld van de grootste gevangenis van Europa bij Parijs, waar enkele van de moorddadigste moslimterroristen gevangen hebben gezeten. (Afbeelding: Getty Images (3)).

De islamisering van je land een ´invasie´ noemen komt je in Frankrijk inmiddels op een boete van duizenden euro´s of zelfs een arrestatie te staan. Volgelingen van de religieuze ideologie die echter geloven dat het Westen met dodelijke terreur en geweld moet worden onderworpen aan de islam, krijgen doorgaans lage straffen, en worden volgend jaar voor een deel gewoon vrijgelaten. Reden: de gevangenissen zitten overvol, en daarom laten de Franse autoriteiten de meest gewelddadige en gevaarlijke misdadigers maar op de bevolking los. Die verzet zich immers toch niet tegen de geplande ondergang van hun land.

 

Tientallen terroristen en honderden extremisten weer de straat op

Zo’n 450 radicale moslims, waaronder 50 terroristen, worden tot en met het einde van 2019 vrijgelaten. 20 van de hardste terroristen worden nog dit jaar op de Franse bevolking losgelaten; volgend jaar volgen er nog eens 30.

Sinds 2015 werden al meer dan 200 Fransen vermoord bij grote islamitische terreuraanslagen. Daar zijn de slachtoffers van tal van kleinere aanslagen en misdaden, zoals steekpartijen op straat, niet meegerekend, omdat de ware omvang van de islamisering van Europa ook in Frankrijk voor het publiek verborgen wordt gehouden.

De laatste officieel bekend gemaakte aanslag vond vorig maand plaats in de beruchte Parijse voorstad Saint-Denis, toen een Tsjetsjeense Fransman op een bekende toeristische plek één persoon doodstak en vijf andere verwondde.

Gevangenissen zijn hen zat, laten ze maar op de bevolking los

De grootste gevangenis van Europa, Fleury-Mérogis, op 24 kilometer afstand van Parijs, is één groot extremistisch moslimbolwerk, waar al tal van grote incidenten zijn geweest. Ambroise Koubi, afgevaardigde van de gevangenisunie, gaf onlangs toe dat de gevangenis ‘nu al aan het exploderen is. We zijn het zat.’ Bekende gevangenen waren Salah Abdeslam, die achter de aanslagen in 2015 zat; Amedy Coulibaly, die in datzelfde jaar een Joodse winkel aanviel, en de Charlie Hebdo moordenaar Cherif Kouachi.

In oktober 2017 werden twee gevangen moslims door de politie beschuldigd van het plannen van terreuraanslagen, pal na hun geplande vrijlating. Wat de 450 extremisten binnenkort gaan doen zodra ze weer vrij mogen rondlopen in Frankrijk, laat zich raden. (1)

Moslim vermoordt vader van gezin, krijgt slechts 2 jaar voorwaardelijk

Ook in Duitsland hebben volgelingen van de islam een streepje –herstel: flink wat strepen- voor. Neem nu de 19 jarige Ahmet R., die vorig jaar zomer in het centrum van Bergisch Gladbach zomaar uit het niets Thomas K, vader van een gezin, doodsloeg. De vrouwelijke rechter heeft hem nu – in het bijzijn van de 13 jarige zoon die nu geen vader meer heeft- tot slechts twee jaar voorwaardelijke gevangenisstraf veroordeeld.

Die zoon kreeg samen met zijn 9 jarige zusje en hun moeder van de rechter de volgende verklaring: ‘Misschien is er de verwachting dat de dader net zo zou moeten lijden zoals u, maar dat is niet het doel van het strafproces.’ Haar redenatie: in de gevangenis zou het leven van Ahmet R. alleen maar verder verpest worden. Daarom veroordeelde ze hem tot slechts 10 uur sociale dienstverlening per week, en het volgen van een anti-agressiviteitstraining. (2)

Dit zijn de nieuwe verhoudingen in Eurabië

Dit zijn de nieuwe, door de gevestigde orde bepaalde verhoudingen in Eurabië. Gooi twee blikjes bier met een brandende vloeistof richting een moskee, zoals in Enschede gebeurde, en je wordt zonder pardon wegens ‘terrorisme’ vier jaar in de gevangenis gegooid. Vermoord als volgeling van de religie van vrede een willekeurige voorbijganger, vader van een gezin, en je belandt (na aftrek van voorarrest) niet eens achter slot en grendel.

De jarenlange propaganda van de media heeft uitstekend werk verricht, want de meeste Europeanen stemmen bij verkiezingen gewoon weer op dezelfde partijen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. In Italië lijkt er eindelijk een kentering in gang te zijn gezet, maar het is afwachten in hoeverre dat daadwerkelijk nog iets uithaalt.

 

Xander

(1) Russia Today
(2) Epoch Times
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

René van Zalk op 10-06-2018 13:39

Als de maat vol is lost het probleem zich vanzelf op.

willy . op 10-06-2018 13:40

Dat is in Belgie ook dagelijkse kost, elke weelk mogen ze thuis een volle week gaan uitrusten, terrorist of niet, en Belgie is een beetje Frankrijk, dus? wanneer zo'n vrijgelaten terrorist weer aan het moorden gaat in naam van Isis dan kijkt men daar van op . Ze moeten heel hun leven in de gevangenis blijven, en dan mogen ze blij zijn dat de doodstraf er niet meer is ! Shalom

Tom Hendrix op 10-06-2018 14:17

Alles op bevel van de "rode communistische internationale", de Bilderbergbende, de NWO lakeien en de illuminati. Dit zal allemaal gebeuren, het staat al voorspeld in de Openbaring van Johannes. En de bevolking van Frankrijk, en de rest van Europa, zijn in de roes van "brood en spelen". Ik zie niet dat dat zal veranderen.

Rienus op 10-06-2018 15:16

Typisch nieuws wat in de MSM fijntjes overgeslagen wordt. Opvallend ook hoe Trump hier in zowal elke bron de schuld krijgt van het mislukken van de G7. Nu begrijp ik ook weer beter waarom Frankrijk door inzet van die verrader van een Macron ‘ nepnieuws ‘ wil gaan verbieden. Zogenaamd omdat het fijne heertje er ook last van had tijdens zijn campagne. Dat daarmee feitelijk de Fransen door leepe manipulatie er finaal intrapte en een Eurofiele verrader kozen is ook iets waar bijna niemand echt in wil geloven.

We worden niet alleen op sociaal en financieel terrein regelrecht bedrogen er is bijna niemand die je gelooft als je de toekomst schildert. Een toekomst waarin uiteindelijk te laat de vlam in de pan gaat. Het wemelt op dit moment van de spraakmakende voorbeelden waarin duidelijk wordt dat de mensen in heel Europa compleet niet door hebben wat er werkelijk speelt.

https://www.telegraaf.nl/video/2150226/eerdmans-is-witteman-de-baas

Witteman heb ik altijd een pedante sukkel gevonden, met een paar schoenen die zes maten te groot zijn. Wat hiermee duidelijk wil maken is dat de tendens toch echt nog steeds is dat kritiek op die zogenaamde vluchtelingen en moslims in het algemeen niet netjes is. Ook al vergooit Europa hiermee drie eeuwen ontwikkeling en zal burgeroorlog ons deel zijn.

Doordenker op 10-06-2018 15:28

De meeste kiezers zijn zo dom en kortzichtig dat ze zelfs voor hun eigen ondergang stemmen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de linkse elite met pure minachting neerkijkt op 'kiesvee' dat zo ongelofelijk dom is dat het eigenlijk zelfs niet beter verdient.

Gerard. op 10-06-2018 15:38

@ Tom Hendrix op 10-06-2018 14:17. "... Ik zie niet dat dat zal veranderen." Dan zien wij beiden iets niet. Wat ik wel zie: het overgrote deel (dus beslist niet ieder) van de mensen (die ik dus ken en waarover ik hoor en lees) gaat in die door jou bedoelde roes in verterkte mate voort. Het is dit deel van de mensheid, dat ondanks herhaalde ernstige waarschuwingen voor een dodelijk diepe afgrond, met een blinddoek voor een berglandschap doorwandelt. Prettige Zondag verder!

maria op 10-06-2018 16:02

Tom Hendrix op 14.17

Wat kunnen wij daaraan veranderen ?

Het gaat zoals het in Openbaring beschreven wordt, anders zou de Bijbel niet betrouwbaar zijn  !

Tom Hendrix op 10-06-2018 16:10

@Gerard: 15.38. uur. Dank voor uw reactie, Gerard. Helaas, moet ik erbij zeggen. Zover is het al gekomen, wij die "het", wel zien, zijn; "roependen in de woestijn". Dus geheel met U eens, Gerard.

kim op 10-06-2018 16:46

De genocide op de Europeanen gaat gestaag door. Het ergste is dat wij moeten uitkijken wat en aan wie we iets zeggen over de islamisering in Europa. Ik ben dit jaar bijna opgepakt door onze ordebewaarders. Het gaat al mis bij het noemen van soros. Het is erg dat we hier in ons mooi landje niet meer kunnen en mogen discuseren.

De mensen die blijven stemmen op de zelfde linkse partijen zijn in mijn ogen landverraders.

Kees van Kesteren op 10-06-2018 16:58

Beste Rienus,

Uitzending niet gezien, maar bedankt voor de link naar deze VARA linkmiegel!

Fantastisch hoe Eerdmans die Witteman op z'n platte Face laat gaan........

De persoon Witteman is in mijn ogen al geruime tijd over de datum c.q. voltooid verleden tijd, dus inpakken en wegwezen.

De tijden zullen spoedig met grote zekerheid gaan veranderen m.b.t. de NPO uitzendingen en "Ons" krakkemikkige belasting Bastion genaamd; NPO = (Nieuwe Peiling Opzouten)!!!!

Tom Hendrix op 10-06-2018 17:02

@Maria: 16.02. uur. Daar heeft U gelijk in, Maria. Maar het "kwaad", mag wel genoemd worden.

Qvic op 10-06-2018 20:37

Dit fenomeen is inmiddels bekent, dat het moslims terreur steeds extremer wordt en de straffen van de justitie hier in het westen steeds milder voor de moslims worden. Telkens denken we, erger dan dit kan het niet worden. Maar de dommigheid van de politieke bewindslieden in de EU lidstaten blijven maar elkaar overtreffen in hun domheid. Ik sta regelmatig met verbijstering te lezen, hoe het nou mogelijk is dat er zulke hersenloze mensen in de regering zijn terecht gekomen. Die zulke domme uitspraken doen waar zij zich zelf min of meer uitleveren aan de doodseskaders van de radicale islam. Maar het meest merkwaardigste is dat die zelfde politici er nog trots op zijn, dat zij de gehele autochtonen bevolking in gevaar hierdoor brengen. Maar wat mij het nou het meeste frustreert is dat je het niet met je collega's, vrienden en vele familieleden bespreekbaar kunt maken. Vele interesseert ze niets en houden zich niet op de hoogte van de politiek, ze zijn vooral met zich zelf bezig (op hun mobieltje). Daar gaan er ook vele nog naar een islamitische vakantieland, alsof er niets aan de hand is. Daaruit trek ik mijn conclusie dat diegene nog dommer dan dom zijn. Zij steken liever hun hoofd in het zand, dan de realiteit waar te nemen. De milieufreaken en de groenlinkse aanhangers zijn de grootste hypocrieten en die willen en wetens tegen beter weten in nog meer zogenaamde vluchtelingen in ons land verwelkomen. Maar gaan alle discussie er over uit de weg. Er komt niet zinnigs uit hun monden enkel stopwoordjes van: je bent een racist of iets degelijks. Op zulke momenten zou ik ze met liefde de nek omdraaien. Ze kramen enkel onzin uit, verdraaien constant de werkelijkheid en leggen op elk slakje zout. Zulke mensen ben je toch liever kwijt dan rijk en het zijn die mede autochtonen medemensen, die de realiteit niet aankunnen en de boodschapper(s) buitenspel zetten, zodat zij met hun onbezonnige utopische leventje door kunnen gaan. Totdat zij zelf op het schavot staan, dan pas gaan zij anders piepen, maar geven zij als nog wel de boodschappers de schuld van alles. Maar zij wassen zich zelf in onschuld dat zij hun oogkleppen en oorproppen in hielden toen zij gewaarschuwd werden voor het islam gevaar. Je kunt stellen dat de PVV stemmers de realisten zijn en de rest de realiteit niet aan kunnen. De realisten worden bijna overal in de maatschappij weg gezet en uitgesloten, omdat de dromers er niet tegen kunnen dat hun droom utopia verstoord wordt door de realisten. Bij de dromers heb je de graaiers en hun domme volgelingen, die beide vrijwillig naar de slachtbanken zullen gaan. Zonder dat zij zich zelf realiseren hoe dom zij zelf zijn met hun utopia na te streven en het gevaar van de islam maar blijven ontkennen.

Janus op 10-06-2018 20:56

‘Het lijkt op zomer, maar is het niet!’

Janus op 10-06-2018 21:02

Eerst zullen we hier in Europa een contra-kruistocht krijgen, dan een plunder-machine er achter aan en dan circus Constantinopel. En dan heeft de elite het gedemoraliseerde Europese volk als een papegaai in een kooi. En maar naäpen, lijken wel bavianen.

Janus op 10-06-2018 22:07

Hegiliaanse dialectiek laat mensen emotioneel reageren, en zeker niet rationeel. Hier ook: en dat is juist de truc.

mol op 10-06-2018 22:37

De hele media spelen onder een hoedje van de linkse garde zie Argentinie

marisa op 10-06-2018 22:49

We hebben een Trump nodig in Nederlands that says: “Holland First”.

Nieuw Begin op 10-06-2018 23:24

@kim op 10-06-2018 16:46.

Kennis vermeerdert smart...

De verstandige zwijgt stil...

zomaar wat teksten die mij helpen en de hoop dat het Vrederijk ( theologisch-rekenkundig) al is begonnen en dat God zal uitstorten de geest van genade en gebeden over al Zijn erfdeel!

Shalom en laten de kinderen God's elkaar opdragen aan de Vader in het verborgene en bidden om de vrede van de stad van de grote Zoon van David!

Tekoen olam!

(http://www.robcassuto.com/zeveniszespluseen.html)

Maatwerk op 11-06-2018 00:09
Ik denk dat de migratie en islam situatie gevolg is van de volgende zaken: * ik heb (4 jaar) atheneum gedaan (niet afgerond helaas) en de levensbeschouwing daar is 100% multi-cultureel, dus veel politici (die van soortgelijke opleidingen komen) dus ook. * de media is ook (op pow-ned na) helemaal multi-cultureel. Dit geldt regelmatig zelfs voor reclames en films. * ik ken erg intelligente mensen die zelfs niet eens willen kijken naar de andere kant van de migratie problematiek en deze worden vaak bijna boos als je er een andere mening op nahoudt. * er is dus sprake van propaganda die ervoor zorgt dat de leidinggevenden van de politiek, andere belangrijke instanties en bedrijven helemaal achter de linkse gedachten staan. * het probleem is dus dat veel mensen die een andere mening hebben niet tot de meer elitaire en invloedrijke groep behoren en deze mening komt dus niet naar voren. * de verschuiving begint langzaam te komen maar is het nog op tijd en gaat het nog lukken iets te veranderen. Dhr Fortuyn probeerde dit te doen voor ons en toen ……. Moge hij rusten in vrede. * maar goed willen we dit oplossen dan denk ik dat we allemaal het beste voor het forum voor democratie kunnen stemmen maar dat is pas weer mogelijk over 3 jaar, maar goed, het is iets om hoop op te houden. - Trump niet alleen voor nederland maar president van europa :-)
Bundy op 11-06-2018 03:19

@kim op 10-06-2018 16:46

Het is nu al veel erger dan de meeste mensen beseffen   .  Het enige dat je kunt doen is zo weinig mogelijk praten met de huurlingen ( dit is wettelijk niet verboden )   Wanneer je  staande wordt gehouden moet je wel je identiteitsbewijs tonen , maar wees zo kort en overwogen mogelijk in je antwoord .                Hun tactiek is om zo achteloos mogelijk een praatje met je te beginnen om zodoende zo veel mogelijk informatie uit je  te krijgen om je eventueel een hak te kunnen zetten .    

Wanneer ze door hebben dat je bijna niets zegt worden ze kwaad en onbeschoft  , maar  daarop moet je niet reageren  .  Dan gaan ze meestal vanzelf weg .

Tom Hendrix op 11-06-2018 06:26

@Qvic: 20.37. uur: op 10/6. Geheel eens met uw reactie.

FinalCountDown op 11-06-2018 08:57

Ik denk dat  de foto van de gevangenis in dit artikel binnenkort kan vervangen worden door elk doorsnee huis in de straat.  Ons eigen huis zal onze gevangenis worden want wij zullen ons huis niet meer uit kunnen doordat de criminaliteit hoogtij zal vieren.  Ook hier in België heeft de oh zo fantastische blunder- en graairegering beslist dat recidivisten vanaf nu ook na een derde van hun straf kans maken op vrijlating (bron; hln.be).  Maaar... ze zeggen er wél bij dat elk geval apart zal geëvalueerd worden... Oh wat een opluchting...!  

JP op 11-06-2018 12:28

Het is de vraag wie daarmee "vogelvrij" verklaard worden? Zij of wij?

Sharkey op 11-06-2018 19:05

Qvic op 10-06-2018 20:37   Volledig eens met uw reactie.

Pier op 11-06-2018 20:55

"These measures taken by the Austrian prime minister are, I fear, leading the world towards a war between the cross and the crescent,” Erdogan said in a speech in Istanbul. ("Deze maatregelen genomen door de Premier van Oostenrijk leiden tot een oorlog tussen het kruis en de halve maan, vrees ik", zei Erdogan in een speech in Istanbul.) (bron: Breitbart)

Dit is goed wat hier gebeurt. De heimelijke oorlogvoering is ontmaskerd door de Premier van Oostenrijk. Onmiddellijk komt nu het ware gezicht van de islam naar voren: oorlog. De ander krijgt daar natuurlijk de schuld van, geheel in de geest van de islam.

Het is goed als het westen gaat beseffen dat het oorlog is. Het vrijlaten van deze terroristen zou aan dat besef kunnen bijdragen.

Er is één maar: Erdogan spreekt de waarheid als hij zegt dat het oorlog is tussen het kruis en de halve maan, d.w.z. het Christendom en de islam. Het probleem is dus: is in Europa nog wel de motivatie, de geest, de moed en de wil te vinden om het kruis, dus het Christendom, te verdedigen?

De islam is geen partij voor een sterk Christendom. Dat laatste is in feite ons echte probleem.

Shadow1100 op 12-06-2018 15:05

Marisa, Arjan Lubach heeft daar een heel leuk filmpje van gemaakt. Het ging de hele wereld over.....

wardje op 12-06-2018 17:56

Maatwerk op 11-06-2018 00:09.  "trump president van Europa"  Bestaat die baan?  Ook zonder dat hij íets officieels is in de EU probeert trump al de lakens uit te delen. Zoals laatst via zijn ambassadeurs , o.a. met hulp van ene Piet. Ik denk dat iemand die Poetin kent beter zal handelen .

wardje op 12-06-2018 18:15

 Pier 20u.55  Oorlog tussen kruis en halve maan.  Je vergeet een onderscheiding te maken.   Een onderscheiding tussen mensen en regeringen .  In Europa zijn de de mensen nog maar half christelijk (katholiek, orthodox en protestants), maar regeringen als die van de  EU en van Nederland zijn eerder anti-christelijk.  

Ze ontnemen met oa. gender- en anti-leven-ideologieën alle zuurstof aan de atmosfeer waarin christendom zou kunnen ademen.  En dat is van sommigen in en achter die regeringen de bedoeling. Erdogan heeft met zijn leuze oorlog tussen kruis en halve maan het oog op het verleden en op een herstel van de nederlagen van 1571 en 1683. 

Toen was er inderdaad nog sprake van een christelijk Europa.  Daar werd aan gerefereerd , met name in Lepanto.  Maar ik denk dat er nu hier meer mensen zijn die een strijd zien tussen humanitaire mensenrechten en islam,  dan tussen de godsdienstvrijheid die het christendom nodig heeft  en een regering van mohammedaanse signatuur  die die vrijheid christenen in eigen land (0,01 %) ontzegt. 

Nog steeds wordt  aan de orthodoxe kerk onmogelijk gemaakt om op een eilandje een groot-seminarie weer te bemannen.  Protestantse buitenlandse migranten in het Zuid-westen aan de kust kunnen als kerkgemmenschap geen vereniging stichten om een kerkzaaltje te huren.  

Maatwerk op 12-06-2018 22:28
wardje op 12-06-2018 17:56 Het was met een lachend gezichtje en de bedoeling was 'europa en europeanen eerst' & 'maak europa weer groots' & 'een muur om europa heen bouwen'. meer zijn standpunten van amerika hier invoeren voor ons zelf. verder heet de presdent juncker nu geloof ik niet? daar ben ik geen fan van. verder goed punt als je het letterlijk opvatte.
wardje op 13-06-2018 03:24

President van Europa, Maatwerk op 12-06-2018 22:28  Natuurlijk sprak je niet in ernst, maar ook humor kan een gedachte-experiment bevatten.  Overigens bestaat er geen president van Europa .  Herman van Rompuij was de eerste Voorzitter van de Raad van Europa, een nieuw gecreeerde post, die door sommigen wel werd gezien als  voorloper van een soort presidentschap.  Juncker is is nog ff voorzitter van de Europese Commissie.  We hopen op na hem een soberder figuur, met bijbehorende reële kijk, vooral op de mogelijkheden en moeilijkheden wat betreft migratie; met ook nog straks vrij verkeer vanuit Turkije - God moge het verhoeden.    ----   https://nl.wikipedia.org/wiki/President_van_de_Europese_Unie

wardje op 13-06-2018 03:57

Pier op 11-06-2018 20:55.   Ik heb een beetje vlug gelezen: uit de laatste alinea blijkt dat we het in wezen wel eens zijn. Zie over Oostenrijk en Turkije mijn reactie vandaag op het praatcafé. 
Pier op 13-06-2018 09:36

Wardje, ik begrijp wat je zegt over regeringen. Maar regeringen zijn ook mensen en worden in ons systeem gekozen door andere mensen. Kiezers die willen dat abortus en andere zonden mogelijk blijven. Ik ben het daarom niet helemaal eens met het onderscheid dat je maakt tussen mensen en regeringen. 

Maar als Erdogan zegt: oorlog tussen kruis en halve maan, dan denk ik dat hij de essentie van de zaak weergeeft. De islam is niet in de eerste plaats een systeem of een religie, de islam is een geest. Een zeer boze geest, wellicht zelfs satan zelf. Deze geest heeft de Heilige Geest de oorlog verklaard. 

De Heilige Geest woont in degenen die gereinigd zijn door het bloed van Jezus en die noemen we christenen. In de aanhangers van de islam werkt de geest van de islam. 

Wat ik dus bedoelde met mijn schrijven is: als er in Europa een sterk christendom is -en dat betekent dat er (bij wijze van spreken) veel Heilige Geest aanwezig is, dan heeft de vijandige geest van de islam geen enkele kans op overwinning of overheersing of wat dan ook. Sterker nog, ik denk dat als het christendom hier in Europa sterker was geweest, dat dan de aanhangers van de islam helemaal weg gebleven waren.

Doordat de geest van de islam zijn kans schoon ziet in Europa door een verzwakt christendom, en dus door te weinig kracht van de Heilige Geest, daardoor komt het dat hij zijn aanhangers, waarin hij zich manifesteren kan, hierheen heeft gestuurd.

Dat betekent dat zolang wij hier in Europa het christendom blijven verzaken, de islam steeds sterker zal worden. Zouden we in Europa terugkeren naar het christendom, dan is het over en uit met de islam. Je ziet dit bijvoorbeeld in Oost-Europa: landen die bewust ervoor kiezen hun christendom niet te willen verloochenen blijven gespaard voor de invasie van islamieten.

Het probleem is door onszelf veroorzaakt. Niet alleen door de regeringen, zoals jij zegt. Het komt doordat de mensen in Europa, je zou kunnen zeggen vanaf de verlichting, dus de 18e eeuw, zich meer en meer zich hebben afgekeerd van het christendom. De kerken hebben hieraan bijgedragen door mee te gaan met de wereld, de bijbelkritiek, de evolutietheorie en in deze tijd o.a. in wat jij noemde gender- en anti-leven ideologieën. 

Bijbelgetrouwe christenen, die vasthouden aan het Woord van God, worden -helaas ook door de meeste gevestigde kerken- als dom en primitief weggezet. Rechts en bekrompen, homo- en xenofobisch, rascistisch, narrow-minded, onverdraagzaam, liefdeloos, ja, in feite een gevaar voor de samenleving zoals men die graag ziet, waarin alle zonden die in de bijbel worden afgekeurd vrijelijk kunnen worden bedreven.

Het is door deze, je zou zeggen Kanaänitische levensinstelling van de westerse samenleving, dat oordelen zoals de invasie door de islam over ons komen. En dat mensen zoals Georg Soros hun boze plannen kunnen blijven uitvoeren. 

Het is een droevig beeld, maar helaas de realiteit. Onze tijd is vergelijkbaar met de tijd van Noach en de tijd van Sodom en Gomorra. Onze Heer heeft gezegd: "als je dit ziet gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd omhoog, want je verlossing is nabij." We hebben hoop. De toekomst is in de handen van Hem Die alles zal herstellen en Die heeft gezegd: "Zie, Ik maak alle dingen nieuw!"

 

Allen: Verder praten op het Geloofsforum

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl