Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Feitelijke doodstraf: Britse conservatieve activist Tommy Robinson overgebracht naar moslim gevangenis

Imam van haatreligie vaardigt fatwa uit tegen Robinson, politiek doet niets – Minister van Binnenlandse Zaken, eerste met moslimachtergrond op deze post, gaf bevel tot overplaatsing

 
Supporters van Tommy Robinson demonstreren voor zijn vrijlating (Afbeelding: Getty Images (5)).

De bekende Britse conservatieve activist-journalist Tommy Robinson, onlangs gearresteerd en binnen een paar uur veroordeeld omdat hij live verslag deed van het proces tegen een van de vele islamitische pedo-verkrachtingsbendes in het land, is zonder waarschuwing overgebracht naar een gevangenis waar bijna uitsluitend moslim criminelen zijn opgesloten. Volgens zijn manager Caolan Robertson komt deze overplaatsing feitelijk neer op de doodstraf. Al eerder werd een anti-islam activist dood in een gevangenis met veel moslims aangetroffen.

 

Sinds zijn aankomst slaan moslimgevallen hard op de muren en dreigen dat ze Robinson gaan vermoorden. Toch werd hij midden tussen deze gevangenen geplaatst. De activist drong er daarom op aan om deze informatie naar buiten te brengen, omdat hij vreest voor zijn leven, zeker omdat een imam binnen een etmaal na zijn aankomst een fatwa (moordbevel aan alle moslims) tegen hem uitsprak. De Britse politiek doet hier tot nu toe niets mee.

Andere anti-islam activist dood aangetroffen in gevangenis

In 2016 kreeg een conservatieve activist gevangenisstraf omdat hij een stuk spek bij een moskee had neergelegd. Halverwege zijn straf werd hij dood aangetroffen. De autoriteiten beweerden dat een overdosis drugs de oorzaak was, maar daar werden grote twijfels bij gezet.

Robinson ‘is nu een veel groter doelwit,’ aldus Robertson, die het nieuws van diens overplaatsing ‘het meest verschrikkelijke nieuws mogelijk’ noemde. Advocaten waren juist druk bezig om hem vervroegd vrij te krijgen.

Voormalig Breitbart redacteur Raheem Kassam bevestigde dat ‘Tommy’s mensenrechten worden geschonden doordat hij zonder waarschuwing en zonder opgaaf van reden naar een andere gevangenis werd overgebracht. Hij bevindt zich nu in een gevangenis in de Midlands, met zeer veel moslims.’

Minister met Pakistaanse moslimachtergrond gaf bevel tot overplaatsing

Het bevel tot zijn overplaatsing kwam rechtstreeks van het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat sinds april wordt geleid door Sajid Javid, de eerste met een moslim achtergrond op deze post. Hoe ‘toevallig’ het is dat zijn ouders Pakistaans zijn, en Tommy Robinson verslag deed van de door Pakistaanse moslims overheerste verkrachtingsbendes in Groot Brittannië, laten we aan uw eigen inschattingsvermogen over.

Statistieken bevestigen: 90% leden straat- en verkrachtingsbendes zijn moslim

Leden van een van de vele moslim verkrachtingsbendes van tienermeisjes, deze actief in Oxford ((3), met afbeeldingen daders), zijn nu veroordeeld tot straffen van 7 ½, 12 en 15 jaar. (3) YouTube heeft inmiddels een recente video van Robinson geblokkeerd waarin hij officiële statistieken aanhaalt die bevestigen dat 90% van de leden van straat- en verkrachtingsbendes in Groot Brittannië moslims zijn (4).

Niemand mag vorming Eurabië in de weg staan

Zo wordt er in Europa dus omgegaan met de rechten van iedereen die zich actief verzet tegen de islamisering van zijn land en cultuur, en die daar bekendheid mee verwerft. Wie durft nog te beweren dat de Europese politieke elite en de islam niet als twee handen op één buik zijn? Lang geleden werd besloten dat ons continent onder leiding van Brussel stap voor stap wordt omgevormd tot een totaal geïslamiseerd Eurabië. Alles en iedereen die dat in de weg probeert te staan, wordt met steeds hardere maatregelen aangepakt.


Xander

(1) Infowars
(2) Breitbart
(3) Thames Valley Police
(4) Infowars
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

27-05: Britselinksdictatuur een feit: Journalist gevangen gezet vanwege verslag over moslim pedo verkrachtingsbendes

2017:
21-05: Moslim Verkrachtingsbende gooide Britse kinderseksslavinnen in vleesvermaler (/ Moslim slagerij gaf ouders van verdwenen meisjes ‘gratis kebab’: het vermalen vlees van hun eigen dochter – 11 jarige meisjes letterlijk gebrandmerkt met ‘M’ van moskee)

2016:
31-08: Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland (/ Na 1400 slachtoffers in Rotherham, waar ‘niets veranderd is’, een nieuw schandaal rond massaal kindermisbruik door moslimcriminelen in het Britse Telford)
18-01: Politie wil 30 uur durende groepsverkrachting 13 jarig meisje niet onderzoeken omdat daders migranten zijn

2015:
10-12: (/ Britse politie mag in steeds meer stadswijken alleen met toestemming van moslims komen)

2014:

12-09: 90% van 1,5 miljoen straatkinderen in Pakistan verkracht (/ Sommige immigranten uit Pakistan nemen wandaden met zich mee naar het Westen)
04-09: (/ Times journalist: “Pakistaanse verkrachtingsbende Rotherham maakt opvattingen van ‘rechts’ realiteit’)
30-08: Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad
23-06: Islamisering: Complete meisjesklassen in Zweden genitaal verminkt
10-06: International Institute Counter-Terrorism: Europa wacht moslim-intifada (/ Moslims nemen Britse scholen over en leren dat blanke vrouwen hoeren zijn)
12-04: Turkse auteur baart opzien: Islam en immigratie verwoesten Europa (‘Samenleving wordt stap voor stap overgenomen – Mooie toekomst omgeruild voor wrede islam en geweld door migranten’)
06-04: Sharia Zweden.... (/ Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen naar op 1 na hoogste ter wereld)

2012:
23-07: Moslim verkrachtingsbendes teisteren Europese steden

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

Tom Hendrix op 14-06-2018 14:06

De Engelse politieke elite, Conservatieven en socialisten, benevens de politieke elite der eussr, zijn faciliteerders der islam, en derhalve allen landverraders.

veteraantje op 14-06-2018 14:45

en zal het iedereen vergaan....jammer...jammer....

Kees van Kesteren op 14-06-2018 15:03

Ik geloof er geen ene biet van!

Uitsluitend bedoelt om het volk massaal de straat op te krijgen, zodat het een onoverzichtelijk rommeltje gaat worden in Engeland....

Daarna kunnen de gedrochten die het land regeren, met het grootste gemak strengere wetten er doorheen duwen, teneide het volk nog meer van zijn vrijheid af te nemen. Denk aan een avondklok, internet beperkingen enzovoort, enz.

--------

Geen hoofdletters,deel verwijderd. Mod.

Peter op 14-06-2018 15:12

Wat een rechtspraak ,dat we nooit vergeten wie hier veranwoordelijk voor zijn .

Bundy op 14-06-2018 15:21

Het maakt blijkbaar niets uit dat G.B uit de E.U getreden is .    Prime-minister May voert oók braaf de orders van de NWO psychopaten uit .    Dat de man Zionist is maakt de zaken nóg erger  .   De Engelse Regering laat de doodstraf voltrekken door de moslims  die in iedere gevangenis van Europa in de zware meerderheid , en dus de baas zijn  .  

Tommy Robinson wordt als Europees ( ! ) voorbeeld gesteld voor allen die kritiek hebben op de immigratie-wetgeving binnen de EUSSR .         

Gerda op 14-06-2018 15:53

Wat kunnen we doen?

Tom Hendrix op 14-06-2018 15:58

@Bundy: 15.21. uur. Geheel met U eens.

Mj van de Goor op 14-06-2018 16:54

Watkunnen "we"doen?

Alle reportages delen, bekend blijven maken, de publieke mening blijven beinvloeden,  iig niet erbij laten zitten,  ook al snap ik dat de gewone mens niet veel kan veranderen, maar onrecht  blijven aankaarten!

MJ

gust op 14-06-2018 17:21

laten we vanavond om 21u allen bidden voor tommy         adonai chomrecha   shalom

Qvic op 14-06-2018 17:22

Dit kan wel eens de trigger zijn die het land in chaos zal storten. Dan is de burger oorlog een feit in Engeland.

Kees van Kesteren op 14-06-2018 17:30

 

Beste Gerda.

Wat we kunnen doen is de eerstvolgende keer tijdens een landelijke stemming, het kruisje bij precies dezelfde partij neerzetten, waar men de laatste keer op gestemd heeft.

Dat geeft namelijk de garantie, dat de blanke vernietiging eerder begint als gepland en je kan het maar gehad hebben nietwaar?

Neen !!! beste Gerda, uiteraard meen ik dit niet, maar na tientallen (open) oproepen, ook op andere sites, ben ik intussen behoorlijk gedesillusioneerd m.b.t. de inzet van de Nederlanders. Men plempt zowat dagelijks het toetsenbord naar de eeuwige jachtvelden, maar als het er op aan komt valt de één na de ander af en hoor je nooit meer iets.

Men heeft het in Nederland (denkt men althans) nog veel te goed en wil gewoon geen gevaar zien......

Bekijk de Duitse website www.michael-mannheimer.net is en u wordt met de neus op de feiten gedrukt. In o.a. Duitsland is de vernietiging, het verkrachten / vermoorden al in volle gang, alleen hoort men er hier zeer weinig over. Deze bovengenoemde site kunt u vertalen in het Nederlands. U zult werkelijk versteld staan hoe ver de negatieve spiraal daar al is.

Indien er niet ter elfder ure een wonder gebeurd en de Europese bevolking zich massaal tegen de huidige machtshebbers keert, dan is Europa verloren en zullen onze kinderen, kleinkinderen en alle andere geliefden gaan meemaken, dat elke blanke (zeker met een christelijke achtergrond) wordt uitgeroeid.Dit is geen doemscenario, dit is helaas keiharde realiteit. We zijn inmiddels in de eindfase beland. Ik beweer hier dat de slag om Europa al meer dan 100 jaar gaande is. Al vóór de Oktoberrevolutie van 1917 wist men namelijk al, dat hetgeen nu gebeurd uitgevoerd zou gaan worden.

Verdiep u gericht (uitsluitend op internet) in de geschiedenis en met name WO-1 en WO-2 u zult versteld staan wat men destijds al voor vuiligheid voor heel Europa gepland heeft!!

Er zijn op internet legio documentaires, documenten, overeenkomsten en harde bewijzen te vinden, waar u gegarandeerd op scholen e.d. nog nooit van gehoord hebt. Dus graaf diep!!

Een volk dat haar geschiedenis niet kent is gedoemd de fouten uit het verleden te herhalen. Juist daarom is geschiedenis "Heel" belangrijk, zo niet nog belangrijker!

bertje op 14-06-2018 17:48

Nou Gerda niets. De E.U. is een soort ventiel.  Alles word buitengewoon opgeblazen en binnengehouden.  Eenmaal binnen maar je komt er nooit meer uit. Je denkt toch niet dat het die Engelsen lukt uit de unie te stappen? Ken je dat nummer Hotel Californie van  The Eagles? Luister naar de tekst :you can check out any time you want but you can never leave.Zij verwoorden het beter dan ik.

Tom Hendrix op 14-06-2018 19:01

Kees van Kesteren: 17.30. uur. Ik ben het volledig eens met uw zienswijze. 

Lechaiem op 14-06-2018 19:29

U kunt een brief naar het wittehuis sturen. Mochten het er velen zijn dan hoop ik dat DT zich er wat van aantrekt.

https://www.whitehouse.gov/contact/

Hierbj de link. Nooit geschoten is altijd mis geschoten.

Shalom in Yeshua vanuit Israel

Semper paratus op 14-06-2018 20:58

Precies Kees van Kestren ordo ab chaos

Klaas op 14-06-2018 21:10

ach wij Nederlanders klagen en hypocriet zijn. Zodra Marokko wedstrijden gaat winnen op het WK zijn de marokkanen weer onze jongens. toch? Even shoarma of patatje oorlog halen tijdens rust.

Nieuw Begin op 14-06-2018 21:21

Heb net een brief gestuurd aan Geert Wilders :

 

Graag gebed hiervoor lieve broeders en zuster!

 

 

Alarm Alarm Alarm M!!!!

 

 

Zeer geachte Hr. Wilders,

beste Geert, 

 

in Engeland wordt Tommy Robinson nu overgeplaatst naar een gevangenis met 90% zware islamitische criminelen terwijl bovendien een imam een fatwa over hem heeft uitgesproken!

 

Zijn advocaten waren bezig om hem vrij te krijgen maar de minister van BIZA, Sajid Javid, heeft hem zonder opgaaf van redenen overgeplaatst naar een gevangenis in Midlands.

 

Het is duidelijk dat hier een welbewust plan achter zit om hem 'legaal' te vermoorden! Al eerder is een persoon vermoord die zich verzette tegen de islamisering van Engeland in een gevangenis met vrijwel uitsluitend islam krimi's!

 

Beste Geert, U heeft nog enige invloed wilt u hier geen kamervragen over stellen en dat de minister van (onze) BUZA vragen gaat stellen aan de Engelse regering over de mensenrechten in plaats van dat wij als Nederland constant Rusland schofferen?

 

Er moet nu groot Alarm worden geslagen want hier staat het leven van een onschuldig men op het spel die niets anders heeft gedaan dan de feiten in de openbaarheid brengen dat verreweg de meeste misdaden op dit ogenblik gepleegd worden moslims!

 

Het hele verhaal leest u hier:

 

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/06/Feitelijke-doodstraf-Britse-conservatieve-activist-Tommy-Robinson-overgebracht-naar-moslim-gevangenis

 

Alstublieft Geert breng de hele kamer hiervan op de hoogte en onze `Regering! Dan weten we ook gelijk of hun sympathie ook ligt bij die krankzinnige elite die ons werelddeel naar de islam afgrond wil voeren, de Hel !

 

Shalom en ik bid u de wijsheid van Israel's God toe en Zijn Zoon Jezus  Christus en Zijn Geest,

help een mens in doodsnood, help Tommy Robinson! De hele wereld moet dit weten!

Nieuw Begin op 14-06-2018 21:31

Ook GeesnStijl heeft dit topic:

https://www.geenstijl.nl/5142467/tommy-robinson-overgeplaatst-naar-gevangenis-met-significante-moslimpopulatie-is-niet-veilig/

CDA, CU, SGP ....waar blijven jullie? Er dreigt een zionist vermoord te worden door moslims...Hallo.. Hervormde MP ???

Maatwerk op 14-06-2018 21:46
Beste Gerda, Doordat de huidige politiek ons gedachte goed niet kan / mag uitvoeren en zoals bij de laatste formatie de pvv buitenspel zet, en deze door veel mensen niet geduld word, lijkt mij het beste om allemaal forum voor democratie te stemmen. Ik heb het al een keer gezegd hier maar toch dit is de partij met de grootste kans. Ze moeten dan wel enorm worden qua zetels maar goed, vandaar deze oproep. Het wordt zo'n beetje wel de laatste kans denk ik bij de volgende verkiezingen. Het is een idee mijnerzijds voor een betere toekomst van nederland...
Atina op 14-06-2018 21:46

https://www.youtube.com/watch?v=iJpb0RegUtw Deel 1 van 4 

Een Israelier infiltreert in een moslim gemeenschap in europa 

ohje op 14-06-2018 22:04

Rechten van de moslims zijn superieur.

Atina op 14-06-2018 22:24

een betere link   aangezien de andere delen verwijderd zijn uit yt    https://www.youtube.com/watch?v=hR7REARFFpQ&feature=youtu.be

Dascha op 14-06-2018 22:26

Haal geen vreemde volkeren met hun goden in huis. Denk niet dat je er tegen bestand bent, het zal je tot een valstrik zijn.

Deze waarschuwing gaf God al aan de Israelieten in de woestijn voor ze het land Kanaan introkken. Er is nog niets verandert

Mark S. op 14-06-2018 23:22

Kennelijk gaat het fanatiek de islam beoefenen en criminaliteit prima samen getuige de grote aantallen moslims in gevangenissen.

Mark S. op 14-06-2018 23:38

De situatie lijkt een beetje op die tijdens de Duitse bezetting tijdens de 2e W.O. Je zou wel iets willen doen tegen de bezetters van je land (landverradende politici, mosliminvasie) maar de overmacht is te groot. De bevrijding komt pas jaren later met de hulp van buitenlandse troepen die bereid zijn hun bloed te geven voor herstel van onze vrijheid. Dat is kennelijk weer nodig.

wardje op 15-06-2018 00:20

Gerda. 14-6, 15:53 "Wat kunnen we doen?"  ---   Heel belangrijke vraag.   Op zoek naar antwoord stuitte ik op een artikel van Hans (JJG) Jansen z.g., dat wel een pareltje in zijn oeuvre lijkt .  Het geeft niet direkt een antwoord op je vraag .  Eeen antwoord zou zijn de bekering van moslims .  Dat veronderstelt liefde voor hen, oprechtheid,  vooral moed en doorzettingsvermogen en geduld .  Ik weet niet of je de talrijke flmpjes kent van een zekere Wood die zijn vriend Nabil door voorgaande eigenschappen , maar ook door niet aflatende gedocumenteerde overrreding (niet voor ieder weggelegd) tot het christendom heeft gebracht.  Niet lang na zijn doopsel is hij als voorbeeldige christen overleden .  Kansen voor enigszins grotscheepse bekering van moslims zijn bij de hudige stand van het christendom klein.  Ik ben het eens met veel van wat je schrijft en kan het ook op mezelf toepassen.     ---  https://hoeiboei.blogspot.com/2009/03/de-opmars-van-de-islam.html   

wardje op 15-06-2018 00:21

Weet iemand een adres van de gevangenis waar Tommy Robinson is gedetineerd?

mientje op 15-06-2018 02:19

@ojeh 22.04    voor  mij niet

mientje op 15-06-2018 02:34

Imam vaardigt fatwa uit in Engeland dus, een imam die hier in geen honderdduizend jaar ook masr iets te zeggen heeft, daar hebben we onze eigen geestelijken voor

Kruisridder op 15-06-2018 03:11

Ooit zal de Linkse elite en de islam verschrikkelijk gestraft worden voor hun wandaden. Die tijd komt eerder dan men denkt. Als de Turkse economie gaat instorten als gevolg van de enorme torenhoge schulden die de Turken niet meer kunnen en willen afbetalen, stort het land in elkaar en trekt het de islamitische buurlanden om hen heen mee in hun val waardoor de islam uiteindelijk in chaos en verderf gestort zal worden waardoor de grootmachten de kans ruiken nadat het volk heeft afgerekend met de islam en hun volksverraders, de boel op te delen betreft de olie en gasvoorraden en het voorgoed gedaan is met de islam. 

Tom Hendrix op 15-06-2018 06:23

@Nieuw Begin: 21.21. uur, op 14/6. Keurge brief. En Dhr. Wilders heeft reeds vragen gesteld, maar of hij al antwoorden heeft ontvangen, weet ik niet.

Tom Hendrix op 15-06-2018 07:00

O ja, en dan maakt de eussrlakei Timmerfrans/Timmermans, van de "linkse kerk", zich wel druk over de democratische rechten in Polen en Hongarije. Maar over deze aantasting van het democratische recht op vrije meningsuiting, hoor je hem, en de hele verrotte EU kliek dus niet. Doodse stilte...

Atina op 15-06-2018 07:18

https://politiek.tpo.nl/2018/06/14/video-geert-wilders-wil-dat-mark-rutte-ingrijpt-om-veiligheid-tommy-robinson-te-garanderen/     

Geert aan het woord !

Atina op 15-06-2018 07:27

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/wilders-volhardt-in-strijd-voor-vrijlating-tommy-robinson-eist-nu-dat-rutte-gaat-klagen-in-het-vk/

Lemon op 15-06-2018 10:55

"Zo wordt er in Europa dus omgegaan met de rechten van iedereen die zich actief verzet tegen de islamisering van zijn land en cultuur, en die daar bekendheid mee verwerft. Wie durft nog te beweren dat de Europese politieke elite en de islam niet als twee handen op één buik zijn?"

Engeland is toch geen Europa meer?

René van Zalk op 15-06-2018 13:22

@Wardje

HM Prison. AddressBawtry Rd, Hatfield Woodhouse, Hatfield, Doncaster DN7 6BW, UK, United Kingdom.

Sjors op 15-06-2018 13:41

Europa gaat op de kop als TOmmy wordt vermoord. Either way, dit kan alleen maar "positief" worden

Tom Hendrix op 15-06-2018 16:12

@Sjors: 13.41. uur. Dat zal mij benieuwen, met de "scxhapenmentaliteit' van de Nederlanders, zie ik het bij ons nog niet gebeuren.

Rienus op 15-06-2018 18:51

De WK is toch nu bezig? Al wordt Tommy vermoord door moslims het gaat niets uitmaken, helemaal niets. Dat is uiteraard wat ik denk, niet wat ik hoop. Want ik hoop vurig dat de mensen ergens eens wakker worden. Het lijkt te haan gebeuren in Duitsland, we hopen dat het gebeurt in Engeland, maar niets tot nu toe.          Blijven hopen dat er eens een beetje realiteitszin doorbreekt is al jaren aan de orde, maar er gebeurt niets.

Gerda op 15-06-2018 19:16

Bedankt voor al jullie reacties, gelukkig wonen wij inmiddels in Tsjechië heerlijk rustig op het platteland, geen moskeeen, geen boerka's zelfs geen hoofddoekjes te zien. We maken ons ernstig zorgen over Nederland en zullen zeker ons stemrecht gebruiken.

wardje op 15-06-2018 21:36

René van Zalk op 15-06-2018 13:22:  Merci!
Rienus op 16-06-2018 10:09
Oma op 18-06-2018 02:23

En wat is het email adres van premier may? Laten we haar massaal bedelven onder protestmails en de vrijlating van Tommy Robinson eisen...circuleert er misschien een petitie voor zijn vrijlating? Iemand? Onderschat de druk van een massa niet, hoor....dát kunnen wij wel doen..

Bob Fleumer op 18-06-2018 10:40

Iemand zou Queen Elisabeth het idee aan de hand moeten doen om in een van haar Rolls Royce's te stappen en naar de gevangenis te rijden waar ze Tommy Robinson vasthouden en daar aanbellen met de boodschap "Ik kom Tommy halen" en als ze dan in de auto ztitten zegt ze "Tommy mag ik je naar huis brengen, geef je adres maar aan de chaufeur. Ik denk dat heeeel veel Engelsen opgelucht adem zouden halen en beseffen dat er nog een echte Queen is in Engeland!

melanie reveillon op 20-06-2018 15:09

Tommy robinson 

Mj van de Goor op 28-07-2018 16:23

Niet leuk maar goed omm te weten!

It is nice to read / hear this,but it must be known,

https://www.youtube.com/watch?time_continue=853&v=C_tAQcxVKgM

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl