HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Euro stort even in na gerucht uiteenvallen regering Merkel om immigratiebeleid

Oostenrijkse troepen beginnen ‘oefening’ aan grens in afwachting van enorme golf van 80.000 migranten – Generaal Lang: migranten vooral jonge mannen, velen van hen zijn terroristen – Minister BiZa: Migranten hoeven niet op coulantie te rekenen

 
De weg naar Europa via Hongarije is door een zeer succesvol grenshek compleet afgesloten. (Afbeelding: Getty Images (4)).

Het nieuwe Duitse kabinet bevindt zich al na 100 dagen in een grote crisis vanwege een interne botsing tussen het CDU van Merkel en de CSU van Horst Seehofer. Inzet is het omstreden immigratiebeleid, wat minister van BiZa Seehofer strenger wil maken door migranten zonder papieren aan de grens terug te sturen, wat door Merkel wordt geweigerd. Vanochtend stortte de koers van de euro even compleet in nadat een lokaal radiostation had gemeld dat de CSU de traditionele alliantie met de CDU heeft opgeblazen, waardoor Merkel geen regering meer heeft. Nadat CSU parlementariërs het nieuws ten stelligste ontkenden, veerde de euro echter meteen weer op.

 

Merkels vierde regering is dus nog altijd intact, maar een compromis tussen CDU en CSU is er nog steeds niet. De CDU/CSU/SPD coalitie heeft echter geen belang bij nieuwe verkiezingen, omdat die bij de laatste al meer dan 20% van de stemmen verloor. Beide partijen behaalden het slechtste resultaat sinds 1949.

Volgens recente peilingen zou het CDU zich niet herstellen van die klap, en zou de SPD nog meer verliezen, waardoor de anti-immigratie vrijheidspartij AfD bijna net zo groot zou worden. De Groenen –net als GroenLinks juist pro-islam en pro-immigratie- zouden eveneens groeien en de vierde partij van Duitsland worden.

Treedt Merkel af?

Analisten denken dat de Merkel haar immigratiebeleid wel moet veranderen als de AfD in de peilingen verder blijft groeien van nu 16% naar minstens 20%.

Daarom is er nog een tot voorheen ondenkbare optie: Merkel treedt terug, en geeft het stokje over aan CDU topvrouw Kramp-Karrenbauer, voormalig premier van de deelstaat Saarland en toch al de gedoodverfde opvolger van de bondskanselier  (2)

Oostenrijk stelt zich hard op tegen golf van 80.000 migranten

De nieuwe immigratie-kritische Oostenrijkse regering heeft de grenstroepen opdracht gegeven om op 25 juni oefeningen bij Spielfeld te houden. Reden: er komt een enorme golf van 80.000 moslimmigranten, die vanaf Turkije (dat zich niets aantrekt van de vluchtelingendeal met de EU), Griekenland, Servië, Kroatië en Slovenië onderweg zijn naar West en Centraal Europa. Via Hongarije kunnen ze niet, want dat heeft zijn grenzen zeer succesvol met hekken afgesloten.

‘De situatie is kritiek,’ verklaarde generaal Fritz Lang, directeur van de federale criminele politie, die erop wees dat er nu al dagelijks zo’n 30 pogingen zijn om Oostenrijk illegaal binnen te komen. De migrantengolf die eraan komt bestaat volgens hem vooral uit jonge mannen ‘waarvan vele terroristische strijders’ zijn, reden waarom de grenzen krachtig moeten worden bewaakt. In buurland Slovenië is daar men niet blij mee, want dat zit straks met al die migranten opgescheept.

Minister van BiZa Herbert Kickl waarschuwde dat de migranten niet op coulantie hoeven te rekenen, en niet zullen worden geregistreerd als officiële asielzoekers. ‘Wij zullen echt een verdedigende positie innemen.’ Zijn conclusie was veelzeggend: ‘Het hele probleem is begonnen met ‘Wir Schaffen Das’.’ (3)


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Epoch Times
(3) Zero Hedge
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

13-06: Migrantencrisis: Stemming in Duitsland slaat om na moord op Joods meisje door moslim
04-06: EU-partner George Soros en nieuwe Italiaanse regering erklaren elkaar de oorlog om migranten
03-06: Duitse Patriottendag op 17 juni: Volksprotest tegen Merkels immigratie en islamisering
25-04: BBC onderzoek: Immigratie splijt Europese samenleving

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy . op 15-06-2018 14:24

Na economische hoogdagen, het verval vanuit Duitsland wegens migratie. Voor mij mag ze aftreden de koele madam en hopelijk zal Duitsland wakker worden! Shalom

Sjors op 15-06-2018 14:56

nu ben ik geen econoom, maar ik zie totaal geen verband tussen het crashen van een kabinet en het instorten van een valuta..

loeky123 op 15-06-2018 15:29

wel zonde van duitsland, maar Merkel loopt met een schuld gevoel van 40/45,

en op deze manier wordt het enkel ergen

Eelke Piers op 15-06-2018 16:11

Een koersval van 1,5 cent kan ik geen instorten noemen.

Ik hoop dat de regering Merkel vandaag valt, dan zal de euro wel verder zakken dan die 1,5 cent.

Tom Hendrix op 15-06-2018 16:17

Laatb Seehofer CSU, als hij een echte vent is, de boel ploffen. Blaffen maar niet bijten, daar hebben we niets aan. In Nederland hebben we de CDA er Omtzigt, prima kamerlid, blaft ook, maar bijt niet door. Ik moet het nog zien wat Seehofer doet.

Eelke Piers op 15-06-2018 16:31

Een koersval van 1,5 cent kan ik geen instorten noemen.

Ik hoop dat de regering Merkel vandaag valt, dan zal de euro wel verder zakken dan die 1,5 cent.

Tom Hendrix op 15-06-2018 16:45

Oei  een slordigheid van mij, in de reactie van: 16.17. uur. Laatb=laat.

R Jongen op 15-06-2018 17:21

 Het  is maar een spel wat ze spelen en doen alsof . Die Horst Seehofer maakt deel uit van de Elite groep.

 Er komen er steeds meer grenzen moeten dicht anders breekt  er dadelijk een revolutie uit.

Pier op 15-06-2018 17:22

80.000 is veel. 80.000 maaltijden x 3 = 240.000 maaltijden per dag. Laten we zeggen voor 2 euro per maaltijd. Dat is 480.000 euro per dag om 80.000 asielzoekers te voeden. Laat ik dat halveren, om niet te overdrijven. 240.000 euro per dag. Dat is per week 1.680.000 euro. 

Ik gun echte vluchtelingen opvang. De rest moet wegblijven. Het is niet voor niets dat we tegenwoordig door moeten werken tot ons 67e jaar. Omdat het betaald moet worden. Ik had het alleen over eten. Huisvesting, cursussen, laptops, koelkasten, telefoons, openbaar vervoersabonnementen, ziekenzorg, verzekeringen, dat alles bij elkaar is allemaal nog veel duurder. En ze krijgen het. Ik weet het, want ik woon ernaast en ik zie het. Er staat niets tegenover. Werken ho maar. Jaar in jaar uit. Duur. Voor onze samenleving.

Nogmaals, echte vluchtelingen, oké. Ik hoop dat de Oostenrijkse trent doorzet en overslaat op andere landen, want het kan zo niet. Je kunt de hele wereld niet voeden en aan een gratis bestaan helpen. Dat gaat niet. Daar moet voor gewerkt worden, hard voor gewerkt worden en dat komt in de praktijk neer op de autochtone bevolking, want die hebben de Europese arbeidsmoraal. Dat hebben ze daar in Afrika en in Syrië niet. 

Albert Schweizer constateerde het al: als een Afrikaan een dag te eten heeft, dan maakt 'ie zich verder niet druk en dan zal hij zeker niet werken om ook de volgende dag weer te eten te hebben. Als hij gratis eten krijgt werkt 'ie niet. Punt. Is dat rascistisch? Nee, dat zijn feiten die zoals ik al zei door Albert Schweitzer reeds werden geconstateerd en dan hebben we het over meer dan 100 jaar geleden.

Ikzelf heb de Syriërs aangehoord over hun arbeidsmoraal. Als ze genoeg hebben, werken ze verder niet. Dat vinden ze prima, daar voelen ze zich niet schuldig over. Wij geven ze hier alles. Daardoor gaan ze niet aan het werk en zullen ze geen bijdrage leveren aan onze samenleving. We worden leeggezogen. Tot het op is. 

Ik ben van nature geen opstandeling. Maar ik zie Europa en Nederland ten onder gaan. Er moet iets gebeuren. 

Kees van Kesteren op 15-06-2018 17:24

Euro stort even in na gerucht uiteenvallen regering Merkel om immigratiebeleid.

Een andere kop zou ook niet misstaan:

Merkel stort voorgoed in na gerucht uiteenvallen regering om Euro!

Tom Hendrix op 15-06-2018 18:13

@Pier: 17.22. uur. Helemaal met U eens, Pier. En de kartelpolitici, en de "linkse kerk", in samenwerking met de communisten der Ellende Unie, duwen ons dat "door de strot".

gust op 15-06-2018 19:45

hopelijk is de pijp van madam merkel  uit alsook van haar politiek correcte kudde geelimineerd fur immer dan op naar zweden en alle andere west europeese landen laat het een kettingreactie worden     brave buitenlanders uitgezonderd ? maar het vertrouwen is weg ; niet mijn schuld    shalom

Ernie van de Wal op 15-06-2018 21:50

Sjors op 15-06-2018 14:56

Probleem is, dat de € haar waarde te danken heeft aan een paar landen die het goed doen. Een Brexit, opstandige Visegradlanden en een eurosceptische koers in Italië zetten deze munt aardig onder druk. Omdat de stabiliteit van de Eurozone hiermee steeds verder in het gedrang komt. Frankrijk is een klaploper in de eurozone. Veel noten op haar zang, maar (ook) dat land is de facto failliet.

Als in Duitsland de pleuris uitbreekt groeit de kans dat de eurozone in elkaar zakt. Het minst, omdat de Duitse regie in deze zone minder wordt ten gunste van de klaploper-landen. En het meest wanneer ook in Duitsland de euroscepsis de overhand krijgt. Naast de ongecontroleerde en destructieve migratie is Duitsland de grootste betaler. Op dat moment dat het draagvlak van de hh. Moffen wegvalt -wat je bij een grote AFD invloed mag verwachten is de € niets meer waard. 

Dan moet je als overheid van een derde land (bijvoorbeeld de USA) of als valutahandelaar niet al teveel euro's hebben. Voor je het weet wordt de € massaal tegen elk aannemelijk bod weggedaan.

Een knallende ruzie in de Duitse regering over dit fundamentele onderwerp (migratie) kan dus verstrekkende gevolgen hebben en dat heeft onvermijdelijk gevolgen voor de waarde van de €. Tot op heden valt de schade reuze mee. 

Rom op 15-06-2018 23:28

In het westen gaat de zon onder.

Wim op 16-06-2018 00:38

Het zijn mij nog al toestanden, alles is mogelijk de dag van heden en heb in mijn vorige berichten ook getracht duidelijke opmerkingen te geven, hoe en waarom het zover uit de hand blijft lopen. Tegelijk is er ook onder de verkrachters anarchie die wzl degelijk door de politie en gerechtelijk systeem door de vele verkrachters volledig hun onder gewelddruk laten zetten, wegens zij met vele machtmisbruik zich laten gelden en ook nog al jaren in slagen, om hun praktijken verder te kunnen uitvoeren. Dit is de westerse maatschappij in Europa, waar indere burger zich moet gedragen en met respect en wetten en regels moeten naleven, maar niet voor die verkrachters volledig niet van toepassing is. Dit is ook, zoals ik mijn vorige bericht vermeld heb, dat het door de verantwoordelijke zich door schrik voor represails totaal de wet niet handhaven en verzaken en wel degelijk medeschuldig zijn, t.o.v. de slachtoffers.

Geef opmerking van de gelezen opmerkingen en zelf vb geef, hoe het er in werkelijkheid met eigen burgers aan toe gaat en wel degelijk grote schande is, hoe men de regels voor eigen burgers zwaar ondeeruit haalt en ik hier vb van ben, hoe het in de realiteit geconfronteerd wordt, omdat het zogenaamd sociaal beleid zou zijn. Dit wordt door vele politieke Fractie Voorzitters gezegd en heb nog verslag over. Wens dit op gepaste moment verder duidelijk te maken, hoe lagere inkomens verder geplukt worden en dit op alle fronten.

Lage inkomens zoals tot heden moeten blijven inleveren en dit is al van de 12 jaar al 10 jaar al aan inleveren en tot heden nog altijd ingeleverd wordt en of gekort. Geef en vb, hoe het destijds aan toe ging en geef en overzicht hoe het allemaal mooi geregeld is. Ben zelf 2001 geconfronteerd, wegens eigen gegrond ontslag, na 9 weken ontvang ik pas en bericht van UWV, dat ik na eigen ontslag, nog 26 weken moet blijven werken, volgens de voorziene wet, waarvan ik totaal niet op voorhand van op de hoogte was. Deze wet is tot heden nog altijd van toepassing in 2018.

Hypocrisie alom en dit zou het sociaal beleid moeten zijn. Mijn gegronde argumentatie, i.v.m. mijn werkontslag bij de firma, die wel degelijk gegrond was, werd totaal genegeert, want de wet is de wet en of dit gegrond is al of niet is totaal niet belangrijk. Heb achteraf vernomen, dat firma mij bewust wou demontiveren, wegens ik zelf ontslag zou geven, dan dienen zij van de zes weken opleiding geen einde jaarpremie te betalen. Voor dergelijke praktijken ben ik toen gestraft, omdat bij de arbeidrechtbank geen recht van spreken heb, want de wet staat er volledig boven, t.o.v. deze opmerkingen totaal geen waarde aan hechten. Toch mooi gergeld en zou dan de bugers oip deze wijze beschermd worden.

Dergelijk wetten en regels bestaan in België niet, wegens de motivatie van het eigen ontslag altijd geldig is en ook deze mogelijkheden als gegrond wordt verklaart. Zo zijn er nog heel veel tegenstrijdigheden in Nederland, waar ik op gepaste moment nog wel op terug zal komen en die wel degelijk telkens de burgers in Nederland en vooral de lagere inkomens financieel op alle fronten benadeelt wordt of constant totaal geen rekening wordt gehouden wordt integendeel. Het is allemaal goed geregeld en ook eens verschillende vb van zal geven, om eens bewustwordingsproces tracht in gang te brengen, waarom het allemaal zo goed gereld is, maar ten kosten van de lagere inkomens er ook nog telkens op achteruit gaat, bovenop de vele bezuinigingen moeten inleveren en daarna nog de maximale winsten op andere privé bijdrijven de burgers hun rug te kunnen verwezelijken en voeg tegelijk ook de formules aan toe., hoe geraffineert deze boekhoudkundige wijze dit kan geraliseert worden en hierdoor hoge extra zuivere winsten wel degelijk geraliseert worden.

Heb dit meer dan week geleden al beloofd, maar heb ondertussen en hartinfarct gehad en heb eigenlijk paar weken voordien kunnen voorkomen. Heb mij niet verder in de kliniek laten onderzoeken, wegens de eigen bijdragen van 385 euro. Allemaal goed geregeld en eigen bijdragen is wel verkapte verhoging die vele lager inkomens wel degelijk beperkt wordt. De vluchtelingen hebben ook zorg nodig en mediche onkosten worden hierdoor ook steeds hoger en dan dient er uiteraart meer betaald te worden. Vermoed dat het in 2019 de eigen bijdragen pak hoger zal worden. Door de vele opofferingen van de vele jaren bezuinigen en dan nog de extra bijdragen en vooral de lager inkomens telkens het slachtoffer geworden zijn, wegens de inkomens steeds verder zijn uitgholt tot het uiterste en weinig van de belastingen en regering besluiten, om de personenbelastingen te verlagen, ook telkens het lage kortingspercentage waren en wel degelijk druppel op en hete plaat waren is mij wel volkomen bekent.

Gevolg, dat ik totaal onverwacht zonder inkomen bevond en mij aanmelden bij maatschappelijke dienst, waarop vrij vlug werd opgemerkt, omdat ik Belg ben en grenarbeider en grens inditeitskaart heb voor vijf jaar geldig is. De maatrschappelijke medewerker wist mij onmiddelijk te zeggen "indien u gebruikt maakt van de openbare diensten, kunt u onmiddelijk buiten gezet worden" Dit werd toen duidelijk op het grenspas vermeld. Ik kon onmiddelijk terug naar België vertrekken, maar liet mij na 7 maanden niet afschrikken en kwam terug, na de storm en arbeidsgerechtbank uitspraak en sanctie opgelegd kreeg en nog maar van de 75% nog maar 35% van UWV met terug werkende kracht nog wel terug kon vorderen en ontvangen. Heb volledig oipnieuw alle formulieren moeten laten invullen, wegens ik met al die onvoorstelbare toestanden, van het zogenaamd perfecte sociaal beleid.

Hierdoor overspannen geraakt en zich verder met vele ander totaal onvoorziene onvoorstelbare versperringen bij medische keuringen mij extra moeilijk hebben gemaakt of zelfs getracht hebben mij uit te schakelen, om mij geen recht te geven, om medische ziektewet geen vergoedig te willen geven. Gelukkig kon ik bij dergelijke totaal onverwachte confrontaties volluit en kortdaad en krachtig mij weet te laten gelden en dit telkens met succes. Wegens ik ook zorgde dat de dokter met zijn confronterende uitspraken. Heb de dokter nadien wel degelijk volledig terug geconfronteerd en hierdoor totaal geen verweer op had, om mij te willen uitschakelen, via de ziektewet.

Reden was voor de dokter, dat ik nog medisch dossier van 10 jaar terug, wegens motor verkeerongeval, dat in België gebeurt was en steeds blijven werken, zelfs met bijkomende medische klachten en dit 9 jaar lang, tot het toen eigenlijk na 9 jaar steeds maar vol te houden om te blijven werken, tot het niet meer kon.. Daarna mij eerst aangemeld als werkzoekende bij toen CWI, na het eigen gegrond ontslag en voor ik eigen ontslag gegeven heb, eerst nog naar werk gezocht en gevonden, maar was maar tijdelijk, en en niet wist voor hoelang ik toen kon werken. Na zes weken had ik geen werk meer, wegens uitzendwerk en toen ingeschreven in tien intrim kantoren, maar toch zonder werk geconfronteerd werd. Meld mij aan, bij CWI toen en werd zelfs twee keer verwezen naar de ziektewet. Uiteindelijk heb ik uit noodzaak mij aangemeld bij de ziektewet, wegens ik totaal niet meer in staat was om te werken en steeds verder overspannen geraakte.

Mooi geregeld allemaal en als ik de berichten lees, hoe de vluchtelingen zomaar alles gratis ontvangen, tot zelfs computer en i-phone gratis ontvangen en de lager inkomens tot heden constant moeten blijven inleveren, dankzij het zognaamd sociaal beleid. Heb toen bij de gemeente verkiezingen van 2013 zes uitgebreide brieven met de zwaarste inleveren van eventjes 11,71% netto met formules er aan toegevoegd en de alarmfase al was afgegaan en vijf voor twaalf was. Deze brieven heb ik toen persoonlijk in Arnhem persoonlijk aan Fractie Voorzitter Samsom Diederik PVDA. gegeven en gaf en heel kleine korte opmerking, wegens ik er bewust niet verdee mee wou belasten of uitweiden, wegens hij te druk had opdat moment.  Het heeft allemaal geen enkel nut gehad en begon het al toen op de terugweg duidelijk te beseffen en deze stomiteit niet snel zal vergeten en mij gebuur duidelijk op gewezen had, dat het allemaal totaal geen nut heeft.

Mark S. op 16-06-2018 01:04

Het is nodig dat de Duitser zich van de tiran Merkel ontdoen. De tiran Merkel zuigt een heel tirannenleger naar zich toe. Goed dat Oostenrijk nu ook is wakker geworden.

Tom Hendrix op 16-06-2018 07:10

@Wim: 00.38. uur. Met U eens, Wim. Onze kartelpolitici, hebben ons verraden en verkocht. Judassen zijn het.

Maatwerk op 16-06-2018 22:01
Ik ben het helemaal met iedereen eens dat Merkel weg moet. Deze kinderloze vrouw heeft een schaamte gevoel en probeert dat te verminderen door weldoener te spelen. Doordat ze geen kinderen heeft maakt ze andere keuzes dan iemand die wel kinderen heeft omdat deze een andere toekomst in een land wil. Rutte heeft zover ik weet ook ook geen kinderen, toeval? Het feit dat het beter gaat in het ene europese land dan in een ander heeft ook veel te maken met het volk wat er woont en hoe gedisciplineerd het is. Griekenland is bijvoorbeeld erg corrupt en mensen werken er niet tot op een hoge leeft zoals hier in nederland. Het probleem is dat de politiek hier van deze discipline misbruik maakt. Een vluchteling kost gemiddeld 300.000 Euro zover ik weet en dit moet opgebracht worden door de mensen die werken. Eigenlijk bepaald de politiek simpelweg dat van de werkers geld gestolen moet worden en dit aan anderen weggegeven moet worden zodat ze zich beter voelen en kiezers behouden. Meerdere collega’s heb ik zien ondergaan aan de enorme druk in de economische crisis en dan kun je eerst je huis en bankrekening opeten omdat je je best hebt gedaan. Vandaar het ‘stelen’ want er is weinig voor jezelf bij in dit geval. Natuurlijk mag je niet klagen maar de druk die op de werkers wordt uitgeoefend via belastingen, de oplopende pensioen leeftijd en werkdruk wordt een beetje onevenredig met hoe makkelijk vluchtelingen en anderen die in een slachtofferrol zitten het hebben hier, maar dit geld natuurlijk nit voor de elite want een paar jaar extra achter een bureau is iets anders dan een paar jaar langer wanneer je straten maakt of zulk zwaar werk. Als gevolg van dit alles worden er steeds minder kinderen geboren van de originele nederlanders omdat deze een andere manier van leven en denken hebben en dit moet aangevuld worden en dit moet dan via migratie en de rekening wordt weer bij de werkers neergelegd en natuulijk wordt het probleem alleen maar erger zo. Maar dan kan de politiek zeggen dat het goed gaat want er worden kinderen geboren in het land maar krijgen deze de normen en waarden mee die dit land groot gemaakt hebben? Soms wel natuurlijk, maar vaak ook niet. En omdat de invloedrijke elite hier het minste last van heeft blijven deze de huidige plannen steunen. Er is gelukkig wel een verschuiving te zien, de pvda is bijna dood gelukkig, maar deze partijen nu gaven ook bijna allemaal aan tegen de enorme migratie te zijn maar dan na de formatie is het weer van hetzelfde laken een pak. Mede onder druk van de europese unie natuurlijk, maar die worden niet tegen gesproken en altijd gehoorzaamd. Zie de meerdere referenda die er zijn geweest en wat daar mee gedaan is. De politici en hun elite medestanders krijgen het steeds beter, maar de gewone werker niet, dus via propaganda wordt van deze de mond gesnoerd en het geld afgepakt…
Henri op 17-06-2018 15:52

Waarom bewaakt Slovenië zijn grenzen ook niet. Ze hebben altijd gezegd de migranten niet te willen. 

Nieuw Begin op 18-06-2018 14:18

3000 gezakt voor inburgerings cursus maar mogen toch blijven:

https://www.geenstijl.nl/5142514/kom-maar-naar-hier/

stevan op 21-06-2018 21:04

koers stort zo wie zo in Merkels beleid en beleid van Brussel zijn funest voor Europa 

straks moeten we ze opakken berechten wegens misdaden tegen eigen bewolking.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl