HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU stemt deze week over censuurwet waarmee vrije internet feitelijk wordt vernietigd

 
Artikel 13 is in wezen de volgende stap in een digitale ‘boekverbranding’ zoals de Nazi’s deze in 1933 uitvoerden, en die de opmaat was naar een verschrikkelijke dictatuur. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Er wordt amper aandacht aan besteed, maar morgen en overmorgen stemt een comité van het Europese Parlement voor een nieuwe wet die het vrije internet zoals we dat al jaren kennen feitelijk zal vernietigen. Landen zoals Nederland hebben hun aanvankelijke verzet er helaas tegen opgegeven. Mocht Artikel 13 inderdaad worden aangenomen, dan komt het internet onder een Sovjet-achtige totale censuur te staan, waardoor onafhankelijke en afwijkende meningen zo goed als onmogelijk nog hun stem kunnen laten horen.

 

Uploadfilters gaan bijna alles blokkeren

Een eigen parodie video, een remix, een slogan, een blog post, commentaar op Reddit, een programmeercode, een live stream van je game, of zelfs maar een link of tweet moeten straks door strikte filters worden gehaald om te zien of er geen auteursrechten mee worden geschonden. Omdat providers ervoor aansprakelijk worden gesteld en hoge boetes kunnen krijgen, is het onvermijdelijke gevolg dat bijna alles wat particulieren straks uploaden uit voorzorg zal worden geblokkeerd.

Het gevolg is dat het internet binnenkort totaal gecontroleerd wordt door enkele grote media bedrijven, die geheel gaan bepalen wat u wel en niet kunt plaatsen op het internet. De grote muziek- en filmstudio’s streven hier al heel lang naar, zogenaamd vooral gericht tegen het plaatsen van illegale content op Facebook, YouTube en (via) Google. Die hebben die filters echter al voor tientallen miljoenen euro’s geïnstalleerd, waardoor de nieuwe wet vooral de kleinere platforms, forums en gewone doorsnee internetters treft.

Parlementariërs verdeeld

Op enkele uitzonderingen na gaan de EU landen de komende twee dagen akkoord met een versie van Artikel 13 die dus nog veel strenger is dan het oorspronkelijke voorstel van de Europese Commissie. Alleen het Europese Parlement kan de wet nog tegenhouden. Daar zijn de conservatieven en liberalen in het comité voorstanders van de wet, zijn de socialisten, linksen en groenen tegen, en zijn de ‘rechts populisten’ verdeeld. Buiten het comité zijn de meeste politieke groepen verdeeld, met uitzondering van de conservatieve christendemocraten (EPP) en de rechts-populistische ENF, die beide voorstanders zijn.

SaveYourInternet

Veel Europarlementariërs zijn mogelijk niet eens op de hoogte van de gevolgen van de wet, omdat ze geen zitting hebben in een van de belangrijke comités. Op #SaveYourInternet wordt iedere Europeaan die zijn internet vrij en toegankelijk voor alle meningen wil houden dan ook opgeroepen om bijvoorbeeld per email, telefoon of twitter contact op te nemen met nationale Europarlementariërs om deze belangrijke zaak onder de aandacht te brengen, en erop aan te dringen dat zij ervoor zorgen dat Artikel 13 alsnog in de prullenbak verdwijnt.

Op TechDirt wordt al een tijdje gewaarschuwd dat de nieuwe wet ‘een complete en totale ramp’ voor het internet is. Behalve de genoemde upload filters komt er namelijk ook een ‘link taks’, waarmee zelfs het plaatsen van een link naar een andere (nieuws)site geld gaat kosten. Dat betekent bijvoorbeeld dat de linken in en onder dit artikel niet meer mogelijk zijn.

Totale controle via achterdeurtje, met Nederlandse instemming

Artikel 13 vereist feitelijk dat alles wat op het internet wordt gedaan, nauwlettend wordt gemonitord. De EU beweert weliswaar dat dit niet de bedoeling van de wet is –omdat totale controle van het gedrag van burgers officieel verboden is-, maar dit is wel degelijk het onvermijdelijke gevolg. (2) Het wordt dus op de bekende geniepige Brusselse wijze via een achterdeurtje toch ingevoerd.

Het erge is dat ook de voor meer dan de helft liberale Nederlandse regering zijn verzet tegen de wet heeft opgegeven. De VVD, D66, maar ook het CDA en de ChristenUnie, stemmen dus in met de invoering van extreemlinkse totalitaire ‘Sovjet’ achtige internetcensuur. Waarmee andermaal onderstreept wordt dat ons parlement feitelijk helemaal niets meer te zeggen heeft in Europa, en werkelijk alles in en door Brussel wordt bepaald.

 

Xander

(1) Save Your Internet via Infowars
(2) TechDirt
(3) Afbeelding: Getty Images (alleen vrij voor redactioneel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Kees van Kesteren op 19-06-2018 15:00

En ook dit zullen de "O ZO FANATIEKE" Nederlanders weer zonder morren laten gebeuren!

De volgende bloederige stap is uiteraard een "Islamitische Sharia Wetgeving" in uw woonplaats en ook dit zal weer zonder morren geaccepteerd worden.

Reken er op dat ik luid lachend vooraan als zal staan als er vingertjes, handen en koppies afgehakt gaan worden.

LAPZWANSEN!


Kees geen hoofdletters,- rood voor u gemarkeerd- zie siteregels. Mod.

Rom op 19-06-2018 15:18

Waarom hoor ik nooit protest uit de Nederlansdse samenleving>Wanner komt er eens een eid aan die bourgoisie achtoge zelf genoegzaamheid in dit land?Als het te laat is?

zomaar mij op 19-06-2018 15:38

When I despair, I remeber that all through history the way of truth and love have always won! There have been tyrants and murderers, and for a time, they can seem invincible, but in the end, they always fall. Think of it! Always!

Vertaal in het Nederlands, zie siteregels. Mod.

Dion op 19-06-2018 16:01

komt niet van de grond omdat de overheden altijd achter de feiten lopen,,  slimme systeembeheerders lopen altijd een paar stappen harder,  er komen gewoon allerlei systemen die er langs glippen,,  men heeft blijkbaar nooit gehoord van dark net of TOR browser,  VPN's  en andere versleutel technieken

Ramshoorn op 19-06-2018 16:08

Beste Xander, ik denk dat de soep niet zo heet gegeten wordt als hij wordt opgediend. 

Het comité van het Europese Parlement zet zich slinks in voor een nieuwe wet die het vrije internet zoals we dat al jaren kennen probeert deze te vernietigen. Een brutaal mensen heeft de halve wereld blijkt wel.

Als ze dat zou lukken dan draait  ze meteen  de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens de nek om. 

Dat gaat niet gebeuren. Burgers en partijen kunnen zich immers op drie VN-artikelen beroepen en de EU-Commisie  Aanklagen en Dagvaarden!!!

Artikel 18

Een ieder heeft recht op vrijheid van gedachte, geweten en godsdienst; dit recht omvat tevens de vrijheid om van godsdienst of overtuiging te veranderen, alsmede de vrijheid hetzij alleen, hetzij met anderen zowel in het openbaar als in zijn particuliere leven zijn godsdienst of overtuiging te belijden door het onderwijzen ervan, door de praktische toepassing, door eredienst en de inachtneming van de geboden en voorschriften.

Artikel 19

Een ieder heeft recht op vrijheid van mening en meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid om zonder inmenging een mening te koesteren en om door alle middelen en ongeacht grenzen inlichtingen en denkbeelden op te sporen, te ontvangen en door te geven.

Artikel 20

Een ieder heeft recht op vrijheid van vreedzame vereniging en vergadering.

Niemand mag worden gedwongen om tot een vereniging te behoren.

Van het CDA en CU hebben we niets goeds te verwachten. Waarom niet? Dat zijn grote vrienden van de islam. 

Ze vergeten dat dat burgers van 2018 wereldwijd zeer mondig zijn en zich niet opnieuw in de luren laten liggen door deze omstreden, vermolmde, nietszeggende, kadaverdiscipline  eisende instituten en utopieën.   

Tom Hendrix op 19-06-2018 16:09

Krijgt George Orwell, met zijn boek " 1984", volkomen gelijk. Geheel naar communistische aard, gemuilkorfd en monddood gemaakt. Zo rollen ze in het "rovershol", der EUSSR te Brussel. 

Dago op 19-06-2018 16:26

Goed om weer old school te gaan. Boeken, brieven, kaarten etc.

Bundy op 19-06-2018 16:32

Een linkje doorgeven gaat Xandernieuws e.v.a  per link dus enkele Euro's kosten , hetgeen niet op te brengen is .

Hierbij mijn laatste link  omdat deze de kern van de huidige maatschappij vormt   ; http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71 

Ze verraden zich compleet omdat er in alle recente dictaturen immer als eerste de vrije mening werd lamgelegd , maar dit boeit ze blijkbaar niet .

zomaar mij op 19-06-2018 17:03

Excuses moderator. Ik heb deze uitspraak van Ghandi niet vertaald.Ik had uw regels niet gelezen! Maar vind hem altijd erg inspirerend en hoopvol.

Benny op 19-06-2018 17:15

de antichrist is komende Verder weet ik het niet meer Ik ben maar een oude  aoweer van 67 Niets in te brengen.Ja ik heb op PVV gestemd,maar dat is ook al vergeefs,helaas, Ik hoop dat het mijn tijd wel zal uitdienen

Kees van Kesteren op 19-06-2018 17:20

Beste Rom op 19-06-2018 15:18,

Er zal in de nabije toekomst gejankt gaan worden, zoals nog nooit eerder is gejankt!

En we moeten er terdege rekening mee houden dat de grootste jankers, waar men nu niets van hoort, het hardst zullen janken. Dus....... waarschijnlijk het eerst geholpen willen worden.

“No Way”!

In mijn eigen omgeving zal ik dan de lafaards als mijn vijand zien en ze dan ook als vijand benaderen / behandelen......

Rienus op 19-06-2018 18:06

Dergelijke krampachtige laatste pogingen vinden meestal plaats kort voordat met donderend geraas de boel in elkaar stort.

Dommelectueel op 19-06-2018 18:08

Het ruikt naar iets wat in ww2 ook al plaatsvond. In iedere dictatuur overigens. Muurkrant wordt weer belangrijk. tja je word wel weer tegen de muur gezet. 27mc is een prima manier om info te vergaren c.q te verspreiden. Zal ook wel verboden worden dan. Brieven schrijven, alle post wordt geopend. En inderdaad Rom, wat betreft de jankers zit je helemaal goed. Dat zijn dezelfde luitjes die niks willen doen en jouw moestuintje leegjatten en dan ook nog een trap na geven omdat er te weinig in stond naar hun zin. Oplossing? Putin bellen denk ik en vragen om een stukkie grond in de wildernis. Dan maar off the grid samen met een aantal gelijkgestemde mensen.

Klaas op 19-06-2018 19:06

@ ramshoorn u heeft ten onrechte vertrouwen in de rechterlijke macht. Het zijn de rechters die het systeem in stand houden middels hun beslissingen. Rechters die de wet/verdragen wel nakomen worden door hun collega's uit de rechterlijke macht gekieperd. 

Wilma op 19-06-2018 19:42

Als jullie meer willen weten wie er achter data base terrorisme zit, kijk op de website via prepareforchange.net de link is Talpiot Program: Database Terrorisme for Israeli World Domination (update)

In het Nederllands: Talpiot Programma: Databasis Terrorisme voor Israeli Wereld Overheersing (nieuwste versie)

In deze twee video's zie je dat de NSA in Amerika niets voorsteld in vergelijking met dit gigantisch IT programma.

Ik wens jullie veel sterkte met deze informatie vrede Wilma

Maatwerk op 19-06-2018 20:45

Beste xander, je geeft aan dat een aantal liberale partijen waaronder cda meestemmen ten behoeve van deze wetgeving en dat dit vreemd is. Helemaal mee eens maar deze gevestigde partijen staan allang niet meer voor hun principes. Buma gaf laatst aan dat hij voor afschaffing van dividend belasting is. Dit is weer een manier om de rijken rijker te maken omdat nu de gewone werknemers meer moeten belasting moeten betalen en de grote bedrijven minder uiteraard. Lijkt me niet echt iets wat in de christelijke normen en waarden past. En wat doen zij om mijn christelijke identiteit te verdedigen? Eén of ander idee om het Wilhelmus te zingen in de school klas hoor ik ze roepen maar hier hebben we niks aan.

Dit loopt een beetje weg van je artikel maar het is iets wat ik toch even wilde belichten hier om aan te geven dat je van het CDA niet meer het CDA van vroeger is maar gewoon een partij die macht wil en ook gewoon zijn oren laat hangen naar de Europese unie. Net zoals alle andere gevestigde partijen. Het zelfde geldt in dit geval ook voor meneer pastoor die tijdens zijn gebed aangeeft dat we vluchtelingen moeten helpen en dat daar ook christenen bij zitten, maar niks natuurlijk over het feit dat wij zo in een lastig parket komen met de huidige islamisering van ons land. En dat het aantal christelijke vluchtelingen een heel klein percentage is van het geheel daar hoor je ook niks over verder. 

We moeten natuurlijk barmhartig zijn maar niet ten koste van ons zelf lijkt me zo en ook moeten onze leiders onze (internet) vrijheden beschermen tegen de Europese unie en niet ons verraden ten behoeve van eigen belang...

Ramshoorn op 19-06-2018 20:58

Beste Klaas, het is toch de Tweede Kamer die de wetten maakt, schrijft en aanpast? Rechters zijn beëdigde personen die uitsluitend volgens het wetboek van strafrecht wetten toepassen en rechtspreken zoals die wet het hen voorschrijft? 

Rechters zijn soms heel sympathiek om een aangeklaagde in bescherming te nemen wanneer hij bemerkt dat advocaten van de tegenpartij de aangeklaagde in een hoek proberen te duwen wanneer ze met een doortrapt voorstel komen tot schikking.

Het antwoord van de rechter richting advocaten luidde: Het is maar de vraag of aangeklaagde met uw voorstel in zee wil gaan.

Voor aangeklaagde, die geen raadsman had, die zich beriep op zijn schriftelijke verklaring aan de rechter, was dat een duidelijk signaal om niet op het voorstel van die gewiekste advocaten in te gaan. De aangeklaagde beriep zich op rechtspraak/uitspraak van de rechter en werd plain publiek op alle punten vrijgesproken van de eis van aanklager. 

De les die we hiervan kunnen leren? Een dubbeltje kan het echt nog steeds van een kwartje winnen.

Aangeklaagde dankte in stilte: Soli Deo Gloria = God alleen de eer! 

Pieter A Meijer. op 19-06-2018 21:09

Shalom Tom Hendrix   19-06-2018   16:09;

1984 komt, op geteld, neer op: 22. 1+9+8+4. Mog'lijk is dit, hetgeen George Orwell bedoelde.

Shavuah Tov.

Bob Claymore op 19-06-2018 23:25
Waar de satanische elite geen rekening mee heeft gehouden: Flash Gordon! Savior of the universe! Deze zijde naar de vijand. (zijnde de andere wang)
Piet 1 op 20-06-2018 05:37

Wilma op 19-06-2018 19:42,

Die link wat je geeft is van de New Age en die informatie is van de gevallen engelen, die zich voordoen als goede buitenaardsen die de mensheid willen helpen, zij apen de Bijbelse messiaanse eindtijd profetieën na.

Maar desondanks geeft het een indruk van wat God gaat bewerken.

Tom Hendrix op 20-06-2018 07:28

@Maatwerk: 20.45. uur, op 19/6. Eens met uw conclusies.

@Pieter A Meijer: 21.09. uur. Dank voor uw reactie, maar wat bedoelt U met de cijferreeks? Shalom: Tom.

Tom Hendrix op 20-06-2018 07:30

@Benny: 17.15. uur, op 19/6. Ten aanzien van de anti-christ ben ik het met U eens. Ook ik ben in de aow, en denk vaak ook, "het zal mijn tijd", wel duren. Maar, ik stel mijn uiteindelijke hoop op Christus.

van buiten op 20-06-2018 11:07

Heb het volste vertrouwen in onze jeugdige nerds generatie wereldwijd die het goede in zich heeft en daar ligt de oplossing. de tijd van de tweede wereld oorlog generatie loopt op zijn eind en ook hun macht. 

wardje op 20-06-2018 14:39

@Ramshoorn op 19-06-2018 20:58 Proficiat.  Ik zal U niet zeggen van wie SDG nog meer het devies is, maar ik zeg het met u mee.  

Pieter A Meijer. op 20-06-2018 14:41

Dag Tom;

Met de cijferreeks bedoel ik: 2022. Mogelijk heeft Orwell op het jaar 2022 gedoelt m.b.t. de laatste oorlog.

Dan wel andere Profetieën.

Er is ook een andere berekening mogelijk.

Nl: Die als basis de Loeach heeft.

Deze heeft als begin datum de Schepping. Maar zij hebben (Joodse rabbijnen) na de Ballingschap in Ba-Bel; 215 jaar van het verblijf in Egypte af getrokken; om dat de helft niet als een gedwongen verblijf werd gezien.

De huidige Loeach (agenda) geeft:5778 jaar dus. Tel daarbij de 'vergeten' 215 jaar. Dus 5993 na de Schepping.

JaH shuah sprak tot de leerlingen: "zie Ik ga heen om u plaats te bereiden. En wanneer Ik voor u plaats heb bereidt; dan zal Ik komen om u, Mijn Bruid, te halen. En u brengen in het Huis van Mijn Vader."

"Want in het Huis van Mijn Vader zijn vele woningen."

Het plaats bereiden mocht, in het burgelijk huwelijks gebeuren; max. 2 jaar duren.

Belangrijk is dus, dat de berekening volgens ha Thorah wordt gedaan.

Shavuah Tov.

Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

jvandervalk op 20-06-2018 19:26

Als ik naar de reacties op RTL Nieuws New York, YouTube kijk begrijp ik het probleem !

Ik krijg nooit een persoonlijke reacties van erik Mouthaan, andere wel ?

Wim op 23-06-2018 01:01

Heb tijd geleden vernomen en dat is niets goed en de bedoeling is om het nepnieuws zoveel mogelijk uit te schakelen. Hopelijk kun je nog U eigen mening weergeven, zoals hier ook op deze Xandernieuws website nog altijd mogelijk is. Nu is de vraag of dergelijke website ook wel gaan gecontroleerd worden en vooral op copiës van andere website hier ook weer gegeven worden al of niet mogelijk gecontroleerd kunnen worden, niet uitsluit. Verwacht nu niet, dat men geen eigen reactie niet meer zou mogen gegeven worden en ook vermoed dat ook niet het echte probleem is. Kan het wel ergens begrijpen van wat er allemaal opzettelijk verkeerd bericht wordt en wel degelijk schadelijke gevolgen in de maatschappij kan veroorzaken en ook niet kunt sluiten en een van de belangrijkste reden is, plus haatdragende opmerkingen ook wel de bijkomende maatregelen worden. Deze drastische maatregelen te willen nemen en veiligheidshalve wel kan begrijpen. Hopelijk wordt niet op de vrije meninguiting hierdoor niet belemmerd wordt, zal de toekomst uitwijzen. Al die bijkomende maatregelen :mmaken het zeker niet aangenamer en beperkt mijn inziens wel de vrije meningsuiting en op welke manier het getypt of vrijgeven wordt, wel eens en afwijkend gedrag kan worden of mogelijk ook de bedoeling wil verwezelijken, ook niet wens uit te sluiten. Wij gaan naar de Chinese toestanden nog komen, als men op deze wijze nog verder alles moet gecontroleerd worden, zoals in China nog in verdergaande stadium is, i.v.m. verkeersovertredingen. Dit wordt met slecht gedrag vergeleken en heel zware straffen en vrijheid wel degelijk absurd beperken in u Privé leven en zelfs niet meer mag reizen, bv of geen auto meer rijden.Bij verkeersovertredingen die in de steden, via kamera en zelfs beeld in openbaar zelf kunt zien, ook als voetganger de verkeeregels volledig moet volgen. Na drie overtredingen, komen er zware sancties op u bewegingsvrijheid die de burgers extra zwaar beperkt worden, door verschillende sancties en strafmaatregelen die op voorhand voorzien en gekent zijn.

Controle is tegenwoordig overal aanwezig, zonder het je zelf merkt of ziet is nu de normaalste zaak van de wereld geworden. De vrijheid en vooral de privacy al jaren totaal niet meer belangrijk geworden. Alles is tegenwoordig door de regering toegelaten en de burgers zijn ook al vijanden geworden, wegens terrorisme bestrijding alles veroorloofd is t.o.v. de burgers. Voor de burgers zijn er heel veel regels en stapels formulieren om steeds te moeten invullen opnieuw, indien men invalide zou worden. Voor af te betalen van instantie, dienen er zeven formulieren ingevuld te worden en de eerste twee vragen struikeld men al, wegens de regels en voorwaarden hoge grenzen steld en hierdoor heel weinig burgers in aanmerking kunnen komen, is mij wel bekend. Alles is altijd heel mooi gergeld op voorhand vele burgers wel degelijjk zwaar confronteerd hierdoor worden, door dergelijke aanhoudend formulieren telkens te moeten invullen en hierdoor ook vele maanden aanslepen. Dit is ook de echte reden, dat vele burgers hierdoor totaal mentaal uitgeput geraken of zelf vroegtijdig opgeven. Wegens geen aanhoudend geduld en na maanden uiteindelijk alle formulieren dan mogelijk uiteindelijk in orde komen. Indien deze juist zijn ingevuld, anders zal het nog veel langer het dossier blijven aanslepen, met nog meer frustaties en uithoudingsvermogen wel degelijk dient op te brengen, maar hier weinige dit nog zouden kunnen opbrengen. Dit is natuurlijk niet iedere burger, die het maanden op deze wijze het willen volhouden. Mij heel goed kan voorstellen, om het zo lang te kunnen volhouden, tot alles in orde zou komen. Het is ware beproefing en tegelijk met aanhoudende vele betalingen geconfronteerd te worden, die niet in verhouding zijn en wel degelijk bijkomend extra stress veroorzaken het hierdoor het nog veel erger spanningen veroorzaken, dan het al opdat moment al maanden is geworden.

I.v.m. de telfonische afluisterpraktijken en screenen van de de burgers hun computer, zonder burger zich opdat moment veel te weinig zich van bewust is. van Indien men dit vroeger zou gedaan hebben, dan zou er wel zwaar protest geweest zijn, maar nu bij de derde generatie is dit helemaal niet belangrijk meer. Als je even telefonisch gegevens vraagd of vorige plaatnummer van de voorgaande auto, dan is het wel privacy of het zou er nog altijd de persoonlijke privacy beschermd zijn, dat in werkelijkheid niet zo is, of in hypocrieten situatie geconfronteerd wordt, indien men er zich van bewust is.

Sjuad op 26-06-2018 15:41

MN verdienen goed aan het vrije internet.

De powers vernietigen zichzelf.

Maya op 09-07-2018 14:10

Euh.. Ow juist ja, Was al jaren geleden bekend bij mij. Ik ben 8nmiddels 3 hardeschijven verder. Ik download alles. Vervolgens zet ik dat op een hardeschijf los van internet. Deze vervang ik regelmatig (wat kost 1 terabite nou nog) Zo heb ik dus miljoenen boeken en documenten over alles wat je maar nodig kan hebben wanneer de bom barst. Ja ik heb ook mijn eigen stroom :)) Wanneer zal de bom gaan barsten ?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl