Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU-partner George Soros en nieuwe Italiaanse regering verklaren elkaar de oorlog om migranten

Soros: Lega’s Salvini gefinancierd door Putin – Salvini: Soros financiert jarenlang migrantensmokkelaars voor invasie Italië

 
Lega kopman Matteo Salvini is de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken, en mag zich verheugen in een zeer snel groeiende populariteit vanwege zijn aangekondigde harde anti-immigratie beleid. Afbeelding: Getty Images (2)).

De extreemlinkse globalist annex miljardair en officiële EU-partner George Soros en de nieuwe Italiaanse populistische regering hebben elkaar de oorlog verklaard. Met het aantreden van het anti-immigratie kabinet in Rome zien Soros en Brussel hun streven naar een totaal geïslamiseerd grenzen-loos Eurabia serieus in gevaar komen, reden waarom Soros openlijk suggereerde dat Lega kopman Matteo Salvini wel eens een stroman van de Russische president Vladimir Putin kan zijn. Het is dus weer het oude liedje: Het zijn de Russen! De Russen! Hierop beet Lega’s economische beleidsmaker Claudio Borghi terug dat Soros al jarenlang de illegale migrantensmokkel naar Italië financiert, en profiteert van de dood van honderden mensen.

 

Immigratie en islamisering versus ‘Italianen Eerst’

‘Italianen Eerst’ is het motto van het nieuwe Italiaanse Lega/M5S kabinet. George Soros reageerde daarop dat hij ‘erg bezorgd is over de Russische invloed op Europa in het algemeen, en op de nieuwe Italiaanse regering. Ik weet niet of Salvini door Moskou werd gefinancierd, maar het publiek heeft het recht om dat te weten.’

Met andere woorden: iedere regering die het welzijn van het eigen volk boven dat van (moslim)migranten zet, en de eigen cultuur boven de islam, is in de ogen van Soros –en daarmee ook Brussel- niet alleen racistisch, maar ook nog eens een marionet van Putin.

‘Dus Soros maakt zich zorgen over de Italiaanse regering? Dan betekent dit dat wij de goede richting opgaan,’ beet Lega’s economische topman Claudio Borghi terug. ‘Wij begrijpen degenen die jarenlang hebben gespeculeerd over de rug van immigranten, en NGO’s en smokkelaars financieren om Italië binnen te vallen. De wind is gedraaid voor (Soros), en voor al degenen die geprofiteerd hebben van de dood van honderden mensen.’

Soros: ‘Migrantenquota werken averechts’; Lega wordt snel steeds populairder

Soros erkende in de grote krant Corriere della Sera dat de sterk gegroeide invloed van anti-immigratie partij Lega het gevolg is van ‘Europa’s falende migratiebeleid, dat een oneerlijke last op Italië heeft gelegd.’ Ook geeft de miljardair inmiddels toe dat de door Brussel afgedwongen migrantenquota, de verdeling van migranten over de Unie, niet werkt. Maar zijn oplossing? Migranten gewoon onverminderd laten komen, en Italië daar door de rest van de EU voor betalen.

Als de EU Italië ‘een lesje wil leren, dan zal het zijn eigen graf graven door een negatieve reactie van het Italiaanse kiezersvolk uit te lokken. Die zullen dan met een nog grotere meerderheid M5S en Lega kiezen,’ zo waarschuwde Soros. Dat zou nu al gebeuren, want volgens de peilingen zou Lega inmiddels 28,4% van de stemmen krijgen, een enorme stijging ten opzichte van de 17,4% bij de verkiezingen op 4 maart.

De wal begint het EU-schip vol islamitische migranten te keren

De kersverse Italiaanse regering gooit dus het roer om zoals dat eerder in Hongarije, Soros’ thuisland, is gebeurd. Daar heeft premier Viktor Orbán met groot succes een grensmuur opgetrokken, waar geen illegale migrant meer doorheen komt. Orban waarschuwt al jaren dat Soros en Brussel heel Europa met tientallen miljoenen moslims willen overspoelen. Ook Polen en Tsjechië verzetten zich fel tegen het islamiseringsbeleid van de EU, en gisteren is bij de verkiezingen in Slovenië een anti-immigratie partij als winnaar uit de bus gekomen.

De conclusie op Zero Hedge: ‘En nu Italië honderdduizenden immigranten naar de liberale Europese buurlanden gaat terugsturen, kunnen wij ons enkel afvragen hoe het ‘verlichte’ en ‘progressieve’ Europa met hen zal omgaan zodra de wereldwijde economie gaat haperen, en de mensen eens beter gaan kijken waar hun belastinggeld aan wordt uitgegeven (aan immigratie / immigranten).’

Het begint er dus sterk op te lijken dat in Zuid Europa de wal het EU-schip vol islamitische migranten begint te keren. Brussel moet zich nu vooral -zoals het altijd doet- niets blijven aantrekken van de autochtone Europese volken, en nog hardere maatregelen nemen om de islamisering van onze landen door te drijven. Dat zal namelijk nog meer kiezers in de armen van vrijheidspartijen zoals Lega, het Front National (omgedoopt tot Rassemblement National), Alternative für Deutschland, het Vlaams Blok, de PVV, de Zweden Democraten, enzovoorts, drijven.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Tom Hendrix op 04-06-2018 13:53

Soros, notabene de opperlakei van de satanische NWO, en deze persoon heeft het lef, Italië de maat te nemen?  Het moet echt niet gekker worden.

mijn mening op 04-06-2018 14:33

Als Salvini hervormingen wil doorvoeren, zal hij zich moeten haasten omdat zijn regering niet lang zal duren, met de veelen vijanden die hij heeft: van Brssuel tot Berlusconi, de linkse rakkers en vooral de sterke machten (i poteri forti) zoals Soros.

Bundy op 04-06-2018 14:40

Hoe kan een privé-persoon nu officiëel tot partner van de E.U worden uitgeroepen .    Wanneer het Europese parlement hierover gestemd heeft moet er een meerderheid van parlementariërs zijn die dus voör toetreding van Soros hebben gestemd .              Daar moeten dan officiële stukken van opgevraagd kunnen worden door b.v. de Europese afdeling van de PVV .       Wanneer dit niet zo is zou er gevraagd moeten worden of Meneer het gebouw wil verlaten .          

Cale op 04-06-2018 14:40

Soros. Ik heb het al eens eerder opgemerkt. Hoe bestaat het dat die man zo z´n gang kan gaan? Hij heeft in het verleden al eens een paar landen, waaronder het VK, financieel aangevallen en hen een financiele en zeer kostbare ramp bezorgd. Puur financieel terrorisme. En hij overleeft dat? Nu probeert hij niet alleen de veiligheid van geheel Europa te ondermijnen maar het ook naar de financiele slachtbank te brengen. Hoe bestaat het dat deze man dit allemaal ongestraft kan doen? Geld alleen is niet voldoende. Wordt Soros beschermd? Wordt hij gebruikt door lieden, die liever uit het zicht willen blijven?  

Scevean op 04-06-2018 14:46

Als het zo doorgaat is Rutte nog de enige buikspreekpop van brussel.

Klaas op 04-06-2018 14:53

Uiteraard wordt Soros beschermd. Tja salvini klinkt goed en is enthousiast. Of hij het kan waarmaken met alle vijanden, moet het nog zien. Dat hij toch nog door de knieeen gaat.

loeky123 op 04-06-2018 14:57

Sorros gesponsert door Adolf Hitler SS and nazis

Bron ? Mod.

Klaas op 04-06-2018 14:58

Salvini en di Maio moeten wel rustig blijven en niet op alles reageren. Anders maakt dat een instabiele indtuk en heeft uitstraling naar hun kiezers.

iamnothappy op 04-06-2018 16:11

Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten !!!

Bob Fleumer op 04-06-2018 17:37

Alleen maar sores met Soros!

Sjors op 04-06-2018 20:11

@loeky123 hitler was toch juist vóór "europa voor europeanen"?

Reinaert de Vos op 04-06-2018 20:48

@Sjors 04-06-2018 20:11 Dat beweerde hitler wel alleen had hij wel een vreemde manier om dit te laten merken. Het lijkt er meer op dat hij een marionet van de toenmalige grootindustriëlen was, waaronder Bayer IG Farben en soortgelijke toko's In ieder geval staan de nazi's en soros ideologisch in een totaal tegengestelde richting in het politieke spectrum hoewel niet te ontkennen valt dat er zeker overeenkomsten zijn te vinden in de extremiteiten van deze clubs.

groetjes Reinaert.

Cefas op 04-06-2018 21:33

Sores, sores, sores, wanneer hoepelt die vent eens op richting maan, kan hij daar de zaak verpesten zonder mensen lastig te vallen.

Cefas op 04-06-2018 21:39

De afstand tussen ultra-rechts en ultra-links is uiterst klein en in wezen hetzelfde (dictatoriaal) alleen met een ander kleurtje.

JP op 04-06-2018 22:15

Soros zal over niet al te lange tijd op non actief gesteld worden. Daar wordt aan gewerkt.

Lars030 op 04-06-2018 22:30

De lijst van 226(!) Europarlementariers waarvan bekend is dat die onder invloed staan van George Soros (lees: ook betaald worden door Soros via zijn Open Society Foundations). Wat een meer dan corrupte bendEU in Brussel! Ze schamen zich er niet eens voor!

Bron: Kumquat Consult ('Brussels Strategie Agentschap'), een Open Society Foundation van Soros.

Zie: https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Atina op 04-06-2018 22:46

Om 2 kampen te hebben ( links - rechts ) heb je een uitlokker nodig. En dan komt het spreekwoord in beeld : 2 honden vechten om een been en de derde gaat er mee heen. 

 • als twee honden vechten om een been loopt de derde ermee heen (=een derde profiteert van de ruzie van twee anderen)
 • wanneer twee honden vechten om een been, loopt de derde ermee heen. (=als twee strijdende personen of partijen zich richten op elkaar, kan een ander daarvan profiteren door zich datgene toe te eigenen waar om gestreden wordt.)
Waar wordt er precies om gestreden? Dat is de vraag..  
Derk op 04-06-2018 22:51

De beleggingsclub van Soros koopt woningen op van woonstichtingen. Zie Vivare. Erger u niet, verwonder u slechts. Telaat, helaas.

maatwerk op 05-06-2018 00:31

@ Atina, de eu is niet meer populair en veel landen willen er vanaf of een andere vorm van de eu. Je propt dan de landen vol met een volk dat niet echt goed samengaat met de huidige bevolking of je zet de bevolking tegen elkaar op en wacht op de chaos.

Om deze chaos te stoppen zullen de europeanen wie dan ook aan de macht laten, zolang het maar opgelost wordt. Deze partij heeft dan de totale macht. Dit wordt over de hele wereld toegepast zoals in sirie (de intocht van isis) tbv het groter worden van Israel en de verdeling van de gronstoffen etc. Helaas lag poetin hier dwars, daarom maakt de eu rusland ook continu zwart. En voor alle duidelijkheid begon dit al voor het neerstorten van het MH17 vliegtuig omdat waarschijnlijk obama of hilary in de oekraine andere plannen hadden, maar weer was daar die dekselse poetin. Verder schrijf ik dit met alle respect voor de slachtoffers natuurlijk.

VGer47 op 05-06-2018 13:20

Op het moment dat het MH17 vliegtuig werd neergeschoten zat Putin zelf kennelijk in een vliegtuig in diezelfde omgeving - een Russisch vliegtuig dat vergelijkbare kleuren had als het MH17 vliegtuig. Toeval? Of zouden ze het verkeerde vliegtuig geraakt hebben?

Agenda 21 op 07-06-2018 12:55

Bilderberg-Conferenties, 'Prinses''Mabel heeft banden met Soros...

Waar zitten al die tentakels nog meer?

jolo op 08-06-2018 11:35

Hij mag Hongarije al niet meer in, direkt Italie ook niet?

Dat krijg je wie niet luisteren wil  moet maar voelen|?

Filantropen dar heb ik mijn twijfels bij, gezien het aantal slachtoffers?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl