Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse Patriottendag op 17 juni: Volksprotest tegen Merkels immigratie en islamisering


Afbeelding: PI-News (1).

Op 17 juni organiseren Duitse vrijheidspartijen en –groepen de eerste ‘Dag der Patriotten’. Bedoeling is dat zoveel mogelijk Duitsers de staat opgaan om te protesteren tegen de voortgaande massa immigratie en islamisering van hun land, en de daardoor veroorzaakte (grotendeels genegeerde) criminaliteitsexplosie. Analisten waarschuwen dat hoeveel mensen er ook gehoor aan zullen geven, de Europese massamedia hen zullen bagatelliseren of doodzwijgen, en het regime van Angela Merkel zich er zoals altijd niets van zal aantrekken.

 

‘De laatste weken en maanden hebben laten zien dat Duitsland, of dat nu in Kandel, Berlijn, Cottbus, Dresden, Hamburg, Bottrop, Nürnberg of München is, langzaam wakker begint te worden,’ begint de aankondiging op PI-News. ‘Op veel plaatsen ontstaat er verzet tegen een mensenverachtende politiek. Steeds meer burgers gaan de straat op. In de grote steden en op het platteland groeit een politiek bewustwordingsproces.’

Protest tegen totalitair regime, net als in 1953 in DDR

‘Het gaat erom deze beweging te kanaliseren, om deze nog meer impact te doen hebben. Daarom willen wij dit jaar de symbolische 17 juni tot een dag van het Verzet op straat uitroepen. Net als destijds (in 1953) de burgers van de DDR tegen hun totalitaire regime protesteerden, moeten de mensen nu in hun steden en gemeenten laten zien dat het zo niet langer verder kan gaan.’

‘Met een zo groot mogelijk netwerk hopen wij te bereiken dat op deze echte ‘Dag van de Duitse Eenheid’ overal Duitse patriotten de straat opgaan om voor onze vrijheid, die in het grootst mogelijke gevaar verkeert, te demonstreren. In verschillende plaatsen, maar op dezelfde tijd. Ons voorstel: om 14.00 uur. Omdat 17 juni een zondag is, zou dit in principe voor iedereen haalbaar moeten zijn.’ Drie uur later speelt het Duitse voetbalelftal de WK-groepswedstrijd tegen Mexico, dus veel mensen hebben hun vlaggetjes al in huis.

‘Signaal tegen een mensenverachtende politiek’

‘Met zo’n landelijke actie kan de kracht van het verzet bijzonder duidelijk worden gemaakt. 17 juni wordt zo een dag van patriotten waarop iedereen, met zijn eigen motto en in zijn eigen omgeving, een signaal afgeeft. Een signaal van democratisch verzet tegen een mensenverachtende politiek!’

Iedere protestgroep mag zijn eigen motto kiezen, of dat nu tegen Angela Merkel gericht is, of tegen de bouw van een moskee op de hoek, of tegen de vele aanrandingen en verkrachtingen van Duitse vrouwen en meisjes door migranten. De woede van de mensen kan zich ook richten tegen de politiek correcte burgemeesters en gemeenteraden, de massa immigratie en islamisering in het algemeen, of de recent ingevoerde censuurwetten, die bedoeld zijn om alle oppositie tegen Berlijn en Brussel de mond te snoeren.

Benadrukt wordt dat de protesten vreedzaam dienen te verlopen, en iedere vorm van extremisme moet worden afgewezen. (1)

Extreemlinkse Antifa’s zijn stormtroepen van gevestigde orde

Analist Wittich is niet erg hoopvol dat deze ‘Dag der Patriotten’ iets zal uithalen. Op 17 juni 1953 werd het DDR regime totaal verrast door het volksprotest, maar het regime Merkel is er daarentegen heel goed op voorbereid. Zelfs al zouden brandende autobranden overal de grenzen blokkeren als protest tegen de massa immigratie uit islamitische landen, dan nog zal er amper of zelfs helemaal geen aandacht aan worden besteed. En als dat wel gebeurt, zullen politiek en media het gezamenlijk veroordelen, en de demonstranten voor ‘rechtse extremisten’ en ‘Nazi’s’ uitmaken.

In het onwaarschijnlijke geval dat er toch een grote volksopstand uitbreekt, zal de gevestigde orde eerst zijn extreemlinkse Antifa-groepen inzetten om deze met grof geweld neer te slaan. Net als in Nederland wordt in Duitsland niet of nauwelijks opgetreden tegen extreemlinksen, omdat die in realiteit de verkapte ‘stormtroepen’ van het establishment zijn.

Antifa is zelfs openlijk voor de afbraak van het huidige Duitsland en Europa door alle grenzen op te heffen, en het halen van tientallen miljoenen moslimmigranten naar ons werelddeel. Dit fascistische monster(lijke) verbond tussen links en islam richt zich tegen onze vrijheid, welvaart en toekomst, en geniet helaas de –nog zwijgende- steun van veel politieke partijen, zeker niet alleen van linksgroenen.

‘Alles zal bij het oude blijven’

Wittich: ‘17 juni Reloaded is nu al voorbij. Dat is exact het doel van het regime, dat iedereen van te voren op twee vingers kan natellen hoe... een echte opstand tegen de omvolkingspolitiek eruit zou zien. En daarom blijft iedereen braaf thuis... Brandende autobanden aan de Duitse grenzen krijgt we nooit te zien. De burgemeesters van deze bonte republiek zullen nooit hun gierputten opgeven, hoeveel smerigheid daar ook in zit. Het BAMF (Duitse immigratie instantie) zal net zo corrupt als altijd blijven, en de asielrechters zullen het recht blijven buigen, zoals ze altijd hebben gedaan.’

‘Nooit zullen er beelden van een opstand van de Duitsers tegen de ergste leugenstaat uit hun geschiedenis over de wereld gaan,’ is zijn trieste conclusie. ‘Alles zal bij het oude blijven.’

Toch ontstaat overval in Europa verzet

Toch zijn wij minder somber, omdat we wat verder in de toekomst kijken, en zien dat overal in Europa het verzet begint te groeien. Het is nog klein, maar de kiem is geleg. Zoals we al jaren schrijven denken wij dat een eerste echte volksopstand tegen de globalistische elite in Italië –dat zojuist zijn eerste populistische regering heeft gekregen- zal uitbreken, of dat al dit jaar, of pas in 2023 is.

 


Xander

(1) PI-News
(2) PI-News 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

vlokje op 03-06-2018 14:53

Ik zeg maar 1 ding, maar dat zegt wet wat om over na te denken:

De elite heeft deze revolutie van de gewone man nodig om hun plannen ten uitvoering te kunnen brengen!

Doordenker op 03-06-2018 15:12

De Amerikaanse revolutie werd bevochten en gewonnen door naar schatting slechts 3% van de bevolking. Het grootste precentage van de bevolking hield zich (meestal uit angst) afzijdig en zo'n 10% tot 20% zou de vechtende revolutionairen behulpzaam geweest zijn.

De opstand van de Amerikanen tegen de Britten werd natuurlijk wel mogelijk gemaakt door het feit dat in die periode de kolonisten allemaal over vuurwapens beschikten om zich in de nieuw ontdekte wildernis te kunnen beschermen tegen wilde dieren en Indianen.

Het eerste wat de Britten - net zoals later Hitler, Stalin, etc. - dan ook probeerden te doen was de vuurwapens van de Amerikaanse kolonisten af te pakken (registratie en confisquatie), waarin ze gelukkig niet geslaagd zijn. The rest is history as they say...

De arrestatie van Tommy Robinson in hedenaags Engeland toont aan op een dag de US first and... second amendments nog altijd de ultieme garantie zouden kunnen zijn om (de sluipende invoering van) politieke tyrannie te voorkomen.

 

spijker op 03-06-2018 15:50

wat heeft dat nu voor zin, merkel en haar gevolg gaan toch door met hun plan

Eelke Piers op 03-06-2018 15:57

Merkel eist 4.5 miljard van de EU voor haar vluchtelingen "Wir schaffen das"

http://www.geennieuws.com/2018/06/merkel-eist-4-5-miljard-van-de-eu-voor-haar-wir-schaffen-das-uitspraak/

Klaas op 03-06-2018 16:25

Ik heb het eerder geschreven. Duitsers gewoon op blaren zitten als je op Merkel/Kastein gestemd hebt. 

Wees blij met de verrijking🎂

Cale op 03-06-2018 16:29

Het Maidan plein ¨protest¨ in Kiev was een draaiboek. Het originele studenten protest tegen de regering om hervormingen in te voeren werd door een nazi (antifa) bende omgevormd tot een bloedige staatsgreep. Ze waren succesvol. US en EU politici kwamen de moordende nazi troepen op dat Maidan plein zelfs aanmoedigen. Er werden mensen doodgeschoten door betaalde sluipschutters - die uiteindelijk niet betaald hebben gekregen waardoor een Italiaanse journalist een reportage over hen kon maken. Zie youtube. Er werden tientallen onschuldige mensen levend verbrand in Odessa door diezelfde nazi (antifa) bende. Dat wordt onze toekomst als we niet gehoorzaam zijn aan onze politici. En idd. Waar blijft de media?

fado op 03-06-2018 17:47

Je geeft het zelf al aan..... voetbal is belangrijker..... met vlaggetje voor de leugen buis....

geef het volk brood en spelen.  

willem op 03-06-2018 18:13

Dat het verzet blijft groeien is geweldig, wanneer en waar de echte volksopstand begint? Wat gebeurt er als straks brexit een feit is en de britse levensstandaard daalt? Maar dat er een opstand komt is onvermijdelijk, het hangt al een tijd in de lucht. Merkel heeft nog 4 jaar, maar ik heb zo'n gevoel dat er al eerder iets gaat gebeuren.

Peter op 03-06-2018 18:17

Nee hoor er komt er misschien een handje vol morgen. Zijn eender zoals merkeM denk.

Tom Hendrix op 03-06-2018 21:37

Eens met de strekking van het artikel.

Cefas op 03-06-2018 23:31

Antifa''s zijn de bruinhemden van de linkse nazi's. Wederom socialisten die de zaak verpesten, daar zijn ze kampioen in.

Dr John op 04-06-2018 00:17

Het einde van het vrije internet is in zicht:_

https://langleveeuropa.nl/2018/06/europarlement-gaat-internet-slopen-op-20-juni/

Nieuw Begin op 04-06-2018 01:13

Tegenwoordig is socialisme zoiets ook als groen- rood fascisme! Mw Merkel heeft ook haar oor te luisteren gelegd bij meneer Macron van Vive la Republique en is met hem van mening dat de netto betalers aan Brussel , waaronder NL , ook maar over de brug moeten komen met de miljarden steun voor de armere zuidelijker regio's van de EUSSR...

Lars030 op 04-06-2018 08:54

Het verband tussen 'socialisme' en 'democratie' wordt perfect verwoord door PVV'er Martin Bosma in zijn heldere en aan te raden boek 'De schijn-elite van de valse munters', over sociaaldemocraten/links vanaf de jaren 60 t/m de huidige jaren:

"Van rood naar groen, van communisme naar islam, van Marx naar Mohammed."

Links in een notendop, meer hoef je er niet over te weten.

Tom Hendrix op 04-06-2018 11:50

@Nieuw Begin: 01.13. uur. Juist! En omdat meneer Rutte (VVD) wel tekent bij het kruisje, zullen wij- burgers van Nederland- daar voor moeten betalen. Weg met de EU, dat is de enige oplossing, naar mijn mening.

Tom Hendrix op 04-06-2018 13:49

@Lars030: 08.54. uur. Ik heb het boek gelezen, Lars. En kan mij vinden in uw reactie.

Daniel op 06-06-2018 15:37

@Dr John op 04-06-2018 00:17

Idd niets van vernomen. Logisch natuurlijk. 

Wardje op 07-06-2018 12:13

Maidanplein @Cale 3-6-16u29: belangwekkend , de feiten die je in kort bestek presenteert.  Ik vond een - waarschijnlijk Russische - site die spreekt over     5 0   buitenlandse scherpschutters op de daken van het conservatorium en van een hotel.   Ze citeren getuigensissen van  rechtbankverslagen uit Kiev .   Het moet niet al te moeilijk zijn om te controleren of  de site het bij het rechte eind heeft of dat het desinfo is.   ---   https://journal-neo.org/2017/12/15/the-maidan-massacre-us-army-orders-sow-chaos/

Wardje op 07-06-2018 12:15

Cale op 03-06-2018 16:29  "Waar blijven de media?"      ---      Bent U een vreemdeling in Jeruzalem?
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl