Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Bilderbergers in Turijn, bespreken immigratie, populisme en verlies vertrouwen in media

Zorgen over steeds meer Europeanen die hun eigen grenzen, cultuur, vrijheid en welvaart willen beschermen – Worden half miljoen illegale Afrikaanse migranten die Italië wil terugsturen mogelijk deels in Nederland opgenomen?

 
De Bilderbergers komen samen in Hotel Lingotto in Turijn, met op het dak een heuse racebaan. (Afbeelding: WikiMedia Commons, TuRbO_J, CCA 2.0 Generic license).

In het Italiaanse Turijn, uitgerekend in het EU-land waar zojuist de eerste anti-immigratie / anti-euro regering is aangetreden, komen vanaf vandaag de beruchte Bilderbergers bij elkaar om te praten over de ontwikkelingen in de wereld, en over plannen hoe de globalistische Nieuwe Wereld Orde kan worden gered. Deelnemers uit Nederland zijn onder andere premier Mark Rutte, koning W.A., D66 minister Sigrid Kaag, en Shell topman Ben van Beurden. Bovenaan de agenda staan onder meer het groeiende populisme in Europa, en de ‘post-waarheid’ fase waarin de media dankzij (hun eigen) nepnieuws in terecht zijn gekomen.

 

Andere onderwerpen die de revue passeren zijn de ongelijkheid, de toekomst van werk –mede in het licht van automatisering, de opkomst van kunstmatige intelligenties en kwantum computers-, de vrije handel die wordt bedreigd door (Amerikaans) protectionisme, de leidersrol van de VS, Rusland, en de spanningen tussen Saudi Arabië en Iran.

De Westerse elite, voor twee derde afkomstig uit Europa, vraagt zich af waarom steeds meer Europeanen hun eigen grenzen, taal, cultuur, vrijheid en welvaart willen bewaren en beschermen, en zich beginnen te verzetten tegen massa immigratie en islamisering.

De gevestigde orde gaat in ieder geval bespreken hoe Rusland de schuld van zo ongeveer alles wat hen niet zint kan worden blijven gegeven, dus ook de komst van de eerste populistische regering in Italië, zoals globalist-miljardair en EU-partner George Soros al gesuggereerd heeft.  

Het ‘post-waarheid’ tijdperk en ‘nepnieuws’

De discussie over de ‘post-waarheid’ tijdperk gaat natuurlijk over ‘nepnieuws’, wat in de ogen van de Westerse elite alle blogs, websites, meningen en topics zijn die niet overeenkomen met de gewenste politiek-correcte versie die de officiële media al jaren verspreiden.

Daarvoor is het van belang om het steeds verder wegzinkende vertrouwen in de reguliere media te herstellen. De koers die tot nu toe in Europa wordt gekozen is er een van het met almaar harder wordende maatregelen onderdrukken van vrije, onafhankelijke en alternatieve media, zodat de burgers enkel nog de door de elite gedicteerde pro-Brusselse, pro-islamitische en anti-Russische propaganda te horen en lezen krijgen. De hoop is dat hierdoor het verzet van de Europeanen tegen het rechtstreeks tegen hun belangen in werkende establishment vanzelf zal verdwijnen.

Zorgen over populisme en verzet tegen globalisme

De grootste zorgen van de Bilderbergers zijn vermoedelijk dat het vanuit Oost Europa op Italië overgesprongen populisme zorgt voor stappen die het globalisme -het opheffen van alle grenzen en democratieën, en het toewerken naar superregeringen- willen terugdraaien, en ook de islam een halt toe willen roepen door bijvoorbeeld het in de gaten gaan houden van moskeeën, gekoppeld aan een hernieuwde waardering van de christelijke-humanistische basis van ons werelddeel, wat de elite nu juist stap voor stap aan het afbreken is.

Diezelfde media beweren nog steeds dat de jaarlijkse Bilderberg bijeenkomst –waarvan het bestaan tot en met 2007 nog virulent door hen ontkend en belachelijk gemaakt werd- slechts een soort informeel praatclubje is, maar niets is minder waar. In 2010 erkende voormalig secretaris-generaal van de NAVO Willy Claes dat de deelnemers verplicht zijn om de gemaakte afspraken in hun eigen land na te komen en om te zetten in beleid. Dat houdt in dat hiermee zo ongeveer alle bestaande wetten die de democratie garanderen en beschermen, worden genegeerd en gebroken.

Eén (islamitische?) wereld gemeenschap

In 2009 pochte Bilderberg voorzitter Étienne Davignon zelfs dat de euro het geesteskind van de Bilderberg groep is. Acht jaar eerder gaf het Britse Labour lid tegen een journalist toe dat ‘het weliswaar overdreven is te zeggen dat wij streven naar een wereldregering, maar niet helemaal onwaar. Wij Bilderbergers vinden dat wij elkaar niet eeuwig om niets moeten blijven bestrijden, mensen moeten vermoorden, en miljoenen dakloos moeten maken. Daarom denken we dat één enkele gemeenschap voor de hele wereld een goede zaak is.’

Probleem is dat de gemeenschappelijke ideologie waaronder de Westerse elite de volken op de wereld wil dwingen zich te verenigen, de islam lijkt te zijn. Die is niet toevallig gekozen, maar juist omdat moslims van jongs af aan wordt ingeprent geen enkele twijfel te hebben bij hetgeen hen door hogerhand wordt geleerd, en de meesten het daarom niet wagen zich te verzetten tegen antidemocratische, fascistische en totalitaire regeringssystemen.

Daarnaast is het ook een simpele kwestie van aantallen: over niet al te lange tijd zijn er 2 miljard moslims waarvan de meesten om de hoek van Europa wonen. Met de huidige massa immigratie en islamisering is ‘Eurabië’ dan ook een kwestie van tijd, tenzij de autochtone Europeanen besluiten om alsnog hun grenzen en culturen te gaan beschermen, en dit islamiseringsproces gaan omkeren.

Worden half miljoen illegale Afrikaanse migranten over o.a. Nederland verdeeld?

Onze inschatting is dat de populistische Italiaanse Lega/M5S regering, in ruil voor het niet opblazen van de eurozone, de toezegging zal krijgen dat de 500.000 voornamelijk Afrikaanse illegale moslimmigranten die Italië wil terugsturen, door met name Nederland, België, Duitsland en Frankrijk zullen worden overgenomen, waarbij Nederland mogelijk het naar verhouding grootste deel zal toelaten, omdat het verzet van ons volk tegen de massa immigratie en islamisering zo ongeveer het zwakste in heel Europa is. Deze eventuele ‘deal’ zal vanzelfsprekend niet door onze media bekend worden gemaakt, of in zeer gebagatelliseerde vorm.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

JP op 07-06-2018 15:09

Het is dus eigenlijk "crisisoverleg" over de bedreigingen voor het voortbestaan van hun eigen club.

Maya op 07-06-2018 15:40

Als ze nu wel naar nederland komen zijn we de pineut. Ik verbaas mij elke dag over het nieuws in nederland. Van 0 meldingen over zogenaamde verwarde mannen naar bijna 1 per week. Wat ik best veel vind. Het zal waarschijnlijk niet meer lang duren. Ons geld is al de helft van haar waarde kwijt sinds de euro. Ook dat kan ik simpel onderbouwen. Brood was 50 cent in guldentijdperk. 50 cent 1 heel bruin of wit bij toen de konmar. Nu is het 1 hele euro. Omgerekend nog meer als dubbel zo duur. Alles is duurder. Maar ik heb er maandelijks niets meer bijgekregen. Dus vakantie ga ik niet, auto rijd ik niet, merk ? Wat is dat ? Mag ik jullie allen bedanken ? Een betere wereld begint bij jezelf.. maar na jaren wil ik graag dat meer mensen hun eigen verantwoording nemen. Wij doen dit ! Wij laten dit toe.

Tom Hendrix op 07-06-2018 15:48

De lakeien van satan (bilderberg) bij elkaar, om nog meer ellende in de wereld te veroorzaken.

shandy op 07-06-2018 16:33

Ik ben het helemaal met je eens Maya. Voor degene die wel wakker zijn wordt de wereld met de dag grimmiger en ook wij worden slachtoffer omdat de rest ervoor kiest te blijven "slaapwandelen". Ik heb me al neergelegd bij Eurabia want ik zie dagelijks hoe de mensen gehypnotiseerd lijken en overal intrappen. Ik heb geen tot weinig vertrouwen in het IQ van de gemiddelde mens en ben hier nu al mede slachtoffer van. Zo onafhankelijk als mogelijk proberen te blijven en de natuur opzoeken, daar voel ik me nog gelukkig en hopelijk ben ik er niet meer als het uit de hand loopt. Mag de kudde in zijn eigen gecreeerde hel achterblijven. Beetje pessimistisch misschien maar ook erg realistisch. Behalve de kudde, die zullen me wel hopeloos pessimistisch vinden.

Sjors op 07-06-2018 17:16

Ik raad het YouTube-kanaal van Dr. Steve Turley aan als je iets positiever wilt worden over de toekomst van Europa: https://www.youtube.com/channel/UCCsiAKRKcgzA_372WbXNBaw

vlokje op 07-06-2018 17:29

Lieve  God

Ze zitten nu bij elkaar , grijp Uw kans

fado op 07-06-2018 18:21

Beste Maya,

1 euro = 2.2 gulden (eigenlijk nog iets meer) .

Dit is een devaluatie van ruim 100 %.... heeft inderdaad ,,armoede” gebracht. Dit met name voor niet werkenden, denk hier in het bijzonder aan ouderen die leven van AOW en pensioen. Om de koopkracht op niveau te houden, zou de AOW verdubbeld moeten worden. Pensioen afspraken hebben geen rekening (kunnen) houden met de gevolgen van de invoer van de euro. Dus ook de pensioen uitkeringen hebben sinds het euro spook zwaar, zeer zwaar geleden.

Tom Hendrix op 07-06-2018 18:22

@shandy: 16.33. uur. Ik begrijp U volkomen.

fado op 07-06-2018 18:24

Shandy.....zo voel ik het ook. 

Doordenker op 07-06-2018 19:21

Toevallig was het gisteren precies 69 jaar geleden dat George Orwell op 6 juni 1949 zijn boek '1984' publiceerde. De alziende leider in het boek, gekend als 'Big Brother', is het universeel symbool geworden voor een opdringerige overheid en een onderdrukkende bureaucratie.

Paolo op 07-06-2018 20:11

In de Nederlandse kranten weer geen bericht te vinden, maar in Belgie in de krant: https://www.hln.be/nieuws/buitenland/duitsland-weer-in-shock-susanna-14-verkracht-en-vermoord-door-asielzoekers-een-verdachte-vlucht-met-familie-naar-irak~a8fa82fc/

Het gaat goed, en dat moeten we vooral blijven denken. 

 

Dit was vandaag op het journaal. Mod.

Maya op 07-06-2018 20:51

@ Fado,

Ja inderdaad het treft de "niet werkenden" harder. Ik mag met recht zeggen dat iemand zoiets vaak niet aan zichzelf te danken heeft. Onze politiek dacht ooit mooi mensen aan het werk te krijgen dmv het 3 fase contract. 6 maanden, word verlengd met 6 maanden en wederom verlengd met 6 maanden. Hierna moet je een vast contract krijgen. Maar wat er gebeurd is dat je die laatste maanden nooit volmaakt. Of je funtioneerd niet meer, of ineens is er geen og te weinig werk. En de mooiste was nou er zijn ook andere die willen werken en jij hebt al 24 uur deze week gewerkt.

Mooi land Nederland, wij die ruimdenkend zijn, gastvrij, met een goed sociaal stelsel en altijd wel een potje geld bewaakt door een papieren tijger.

Nee mijn punt is eigenlijk.. eigenlijk had ik nooit de politiek moeten vertrouwen. Gewoon mijn eigen weg gaan. Mijn verantwoordelijkheid nemen. Ik was 10 jaar dakloos en leefde in een caravan. Mijn afdruk was 1/16 deel van de gemiddelde nederlander. Inmiddels zit ik in een huis en betaal ik me suf aan allerlei onzin. Water 25 a 30 per maand ?? Jeetje, regenwater voldoet prima hoor.. ik leef toch nog ?

Maar men zegt dan dat ik gek ben, anders ben, me niet conformeer tot het gangbare. Zal ik gezien deze berichtgeving ook nooit gaan doen. 

To Be or not to Be well i am not therefor i Am

JP op 07-06-2018 21:21

@vlokje

Als het zo zou werken, dan zag de Wereld er gelijk heel anders uit

Rom op 07-06-2018 21:54

Nederland:De grootste electronische gevangenis van Europa.Het Nedrlandse volk heeft geen ene moer tevertellen,wat er in zijn land gebeurd.Het zou mij ook niet verwonderen als dit het eerste land is waar de RFiD chip wordt ingevoerd.

Liever armoede met vrijheid,dan een .... leven met een chip in je lijf.

Dr. John op 07-06-2018 21:56

Het einde van hat vrije interner in zicht:

https://langleveeuropa.nl/2018/06/europarlement-gaat-internet-slopen-op-20-juni/

 

Dank Dr. John voor deze informatie. Mod.

 

Rom op 07-06-2018 22:03

O,spiek alsjeblieft je mooerstaal in dit gekke land.De VerAmerikanisering komt `n strot uit!!

Ufo op 07-06-2018 22:03

Ik had al het vermoeden dat ze de islam als globale verplichte wereldreligie willen invoeren. Ik vindt de islam trouwens veel lijken op het marxisme.

Maya op 08-06-2018 00:03

Lol te zijn of niet te zijn ? Ik ben niet, daarom Ben ik ;)

kim op 08-06-2018 00:17

De elite gaat gestraft worden want ik kan niet geloven dat de Europese bevolking zich als makke schapen naar 'de slachtbank laat leiden, Europa telt 730 miljoen mensen (bron Wikipedia 2005), Wij zijn met zoveel meer oorspronkelijke bewoners dan die naiëvelingen  die hier naartoe gelokt zijn. Die niet weten dat ze gebruikt worden door die bilderbergjes. Zwarte mensen zullen zich hier nooit thuisvoelen en dus ook niet naar de elite gaan luisteren, die uiteindelijk hun eigen graf graven, want waarom zouden die bespaart blijven. Islamieten haten alles wat niet overeenkomt met hun ideologie. 

Ik heb nog wel vertrouwen in  ons, de Europeanen. Er gaat iets gebeuren, dat kan niet anders.

Voor nu, geniet van elke dag, ook al is het maar een klein momentje. 

mientje op 08-06-2018 00:28

De aarde is een speeltuin geworden voor de allerrijksten. Ik denk steeds vaker dat alleen de terugkomst van Jezus hier een eind aan kan maken inderdaad

@shandy  je praat over ik. In mijn geval is het wij, ik heb veel kinderen en kleinkinderen, dus ik kan niet denken na mij de zondvloed

AEO op 08-06-2018 00:43

Dan heb je nauwelijks nog wat aan het internet. Ze hebben het dan wel heel slim gespeeld moet ik zeggen. Eerst maken ze je voor een groot deel afhankelijk van het internet, zoals e-mail, elektronisch bankieren, maar ook reizen boeken of aankopen van bepaalde artikelen. De meesten zullen hun internetverbinding niet willen opzeggen, maar voor het abonnement krijg je dan dus alleen nog gecencureerde rotzooi!

Pieter op 08-06-2018 00:46

@JP

Kan ook betekenen dat hij toch mss niet degene is die we allemaal hopen hè...

Cefas op 08-06-2018 00:49

Strijd van het slangenzaad tegen het vrouwenzaad. Dat is nu wat aan de hand is. De EU en de Islam zijn ruim vertegenwoordigd in het slangenzaad.

Bundy op 08-06-2018 01:29

Het artikel eindigt terecht met : " omdat het verzet van ons volk tegen de massa immigratie en islamisering zo ongeveer het zwakste in heel Europa is ".         Bij de laatste demonstratie op het Malieveld in Den_Haag tegen de islamisering van Nederland stond ik daar met ongeveer 100 gelijkgestemden .              Achter mij zag ik de huurlingen hun gevechtsuitrusting aantrekken en zich opstellen in een linie .              Op dat moment ben ik gevlucht  want het is geen oorlog waarbij je terug kunt vechten .  Je wordt geschopt door  de gevestigde orde , deze arresteerden zonder een bij mij bekende reden veel mensen .                 Vroeger heeft er bij mij een half jaar onafgebroken een van de toenmalige BVD afkomstig geblindeerd busje voor de deur gestaan .  De kogels van de marokkaanse drugsdealer vlogen letterlijk in het rond ( helaas niet in het busje )  maar zoiets boeit ze niet  .   Speciaal voor mij , omdat ik mij op schriftelijke wijze verzet had tegen de waanzinnige multicul waarin wij nu leven  kwamen ze iedere dag / avond dreigen  .    De huurlingen hadden niet eens door dat ik ze de parkeergarage van het hoofdbureau van politie in zag gaan , en zodoende weet dat het de afdeling voor politieke delinquenten was die daar gevestigd is . 

Volgens M.Vrijland is het grootste deel van de "complotsites " gecontroleerde oppositie .  Nederland is het land waarin de Coudenhove-Kalergi doctrine  door zware kranten / media-propaganda vanaf 1980 reeds gevestigd is .       Dan weet u waarom de bewoners van dit land werkelijk állés   accepteren , inclusief de chaos  en vernietiging  van de maatschappij die gepaard gaat met de groei van 19 naar 20 Miljoen inwoners .

Bundy op 08-06-2018 02:07

De elite heeft het gewild : https://www.youtube.com/watch?v=XP-A-2uuF-Y 

Tabris op 08-06-2018 02:20

@Ufo op 07-06-2018 22:03

Islam, globalisme, naziisme en communisme zijn ideologieen die de vrijheid van de mens willen wegnemen en een wereld dictatuur willen opzetten zodat het lijden van de mens vergroot wordt. Satan heeft hierin de hand.

De volgende link is een Infowars segment waarin een Koptische Christen uitlegt hoe Trump de globalisten en de Illuminatie aan het vermorzelen is.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2027&v=FiMghBmNHtk

Er is toch nog hoop.

 

wardje op 08-06-2018 06:15
'Lieve  God', vlokje op 07-06-2018 17:29 'Ze zitten nu bij elkaar , grijp Uw kans'    ----    
Uw reactie, Vlokje,  zet me aan het denken. Niet over een of ander ingrijpen van God.  Over kansen die wij mensen hebben, anders dan demonstreren, bij zo'n uitgelezen gelegenheid.   Dan kom je toch weer terug op beïnvloeding van het gebeuren op de bekende manier.  Maar het lijkt me dat het mogelijk moet zijn dat een vindingrijk iemand met een geniaal idee werkelijk daar iets kan veranderen. Een intelligente  grondige sabotage die evenwel niet  zal worden opgevat als terreur... Wat hebben de linkse fascisten al niet terzijde van inetrenationale conferenties en top's teweeggebracht met brute dommekracht. Er moet iets bestaan zonder geweld dat toch de boel grondig ontwricht kan...
Tom Hendrix op 08-06-2018 07:35

@Cefas: 00.49. uur: Juist gezien, Cefas.

gust op 08-06-2018 08:53

kan best zo zijn cefas     mag best eens aan de orde komen    grtjs aan allen

Hubert Luns op 08-06-2018 08:58

Ik wil even een misvatting rechtzetten: tijdens de Bilderberg conferenties wordt geen beleid besloten maar wordt het beleid dat van hogerop komt voorgelegd. En daarover wordt gediscussieerd. Het is een leugen dat de Euro het geesteskind van de Bilderberg conferentie zou zijn. Thema's worden aangereikt en de discussie wordt in een bepaalde richting geleid zodat de illusie wordt gewekt dat creatief gedacht wordt. Maar niets is minder waar.

jolo op 08-06-2018 11:38

Alles wordt aan banden gelegd.

Bundy op 08-06-2018 15:31

@Hubert Luns op 08-06-2018 08:58

Heer Luns , u heeft volkomen gelijk .  De Euro was een compromis ten gunste van Frankrijk , die na de éenwording bevreesd was dat Duitsland de ongekozen alleenheerser in Europa zou worden .

Om de Fransen gerust te stellen werd de Euro voor alle E.U landen verplicht ingevoerd .       Wanneer de Bilderbergers met een ogenschijnlijk goed idee van een ander aan de haal kunnen , zullen ze inderdaad zeggen dat het hún idee was .

Tom Hendrix op 08-06-2018 19:07

@kim: 00.17. uur. De elite en gestraft worden?  Ik dacht het niet beste kim. De bevolking in de Ellende Unie, waaronder ook de Nederlandse, hebben voor een groot deel enkel oog voor: "brood en spelen". Tel daarbij mee, de volledig verlinkste pers en media, dan kan ik niet anders dan concluderen, dat het overgrote deel van de bevolking; "makke schapen", zijn, en volkomen gehersenspoeld. Helaas!

Janus op 08-06-2018 19:09

@Hubert Luns op 08-06-2018 08:58

dat noemen ze nu dialectic. Dusdanig praten, dat je de luisteraar een bepaalde richting op laat denken.

Big Mac op 08-06-2018 20:17

Bilderbergers maken zich zorgen over zaken waar ze zelf de oorzaak van zijn.

vlokje op 08-06-2018 22:17

wardje op 08-06-2018 06:15

Dat vind ik weer eng idee, een hele wereld bevolking 1 principe presenteren

Die persoon die dat idee de door krijgt, kan de nep Messias wel eens zijn

En ik heb het idee dat daar ook naar toegewerkt wordt door de elite, link om of rechts om.

mientje op 09-06-2018 01:07

@tom Hendrix19.07 het grootste gedeelte van het leven is brood (voedsel, een baby wil melk drinken) en spelen, een baby wil dat er met hem/haar gespeeld word. Daarna komt er pas besef van het goddelijke

vlokje op 09-06-2018 13:35

Ps dat satan weet dat hij weinig tijd heeft, is een hint aan ons gelovigen,  dat bij hun die kennis ook aanwezig is

sjoppio op 09-06-2018 23:43

misschien nog een interessante link, waarbij wordt uitgelegd dat Parolin, iemand van het Vaticaan op deze meeting zal zijn...

https://youtu.be/Sx8L30gY6W4

Rienus op 10-06-2018 09:25

De deal zoals die in de laatste alinea beschreven wordt gaat met een twist waarheid worden. Merkel zal Italië op die manier tegemoet komen. Plus zullen alle zogenaamde vluchtelingen rechtsstreeks op transport naar Nederland gaan. De impact zal eerst onder het tapijt komen zoals we al gewend zijn. Ik vermoed dat 90 % naar Nederland zal komen en de rest zal verdeeld worden. Ja misschien ben ik erg kort door de bocht, maar Groen Links is dan ook bezig met een ragfijn spel. Geholpen door andere partijen die gezien de wensen van D66 het einde van Nederland als fijn land gaan betekenen.

Wat ik dan wel weer waardeer is dat de top in Canada op een mislukking is uitgelopen omdat Trump niet helemaal gek is. Die laat zich niet doen.

Bob Fleumer op 10-06-2018 10:44

Het Nederlandse parlement moet rutte en co verplichten verslag te doen van hun bezoek daar, zij zijn daar niet prive en moeten transparantie betrachten. Op deze manier wordt het Nederlandse volk geregeert door een club niet gekozen mensenh van grote invloed.

Als Rutte geen verslag wil doen moet hij aftreden of tot aftreden worden gedwongen want niet trouw aan Nederland en zijn bevolking.

Tom Hendrix op 10-06-2018 16:13

@ Bob Fleumer: 10.44. uur. Rutte vertrouw ik niet eens, 5 minuten, bij de spaarpot van mijn kinderen. Deze man, heeft inmiddels een neus; die wel 3 keer zo lang moet zijn, dan die van Pinokkio. En dat zegt m.i. meer dan genoeg.

bertje op 10-06-2018 17:22

Niet zo somber inzien want nu het beter gaat met de economie kom ik mensen tegen op mijn werk die dat zelf ook merken. Dat ze nu meer te besteden hebben. Waar woon jij dan vraag ik want in mijn woonplaats stijgen ieder jaar de huur , millieu belasting , zorgverzekeringspremie en de benzineprijzen . Gewoon in het dopje daar naast.Nog geen mannen in witte jurken met kleine meisjes aan hun hand? Allemaal gekeurde hoofdoekjes door de staat en in de winkels? Wat is er met jou aan de hand man? Gaat het wel goed met je? Met mij wel en nu het ook zo goed met jou gaat kan je wel wat missen aan de moskee vlak bij jou in de buurt toch?  De minaretten waar dat vrolijke gebler uitkomt enzo? Kan ik de hele dag naar luisteren. Hadden wij in ons eigen land nou ook maar zulke goede zangers. Dan winnen we het songfestival misschien ook weer eens. Maar geen nood want de e.u . staat echt voor ons klaar. De immigranten die de italianen  afgewezen hebben mogen nu onze kant op komen en dat is dan weer goed voor de economie.En nu ze het toch over verrijking hebben ...eerst maar naar de pinautomaat. Tel uit je winst. en zo heb elk nadeel weer zijn voordeel.

mark op 12-06-2018 01:30

hoe kom jij an dir nieuws xandernieuws??????

 

Zie bronnen onder het artikel. Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl