HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan


Archiefopname van Hillary Clinton en George Soros, die zo’n 10 jaar geleden in alle stilte de macht in de Democratische Partij overnamen, en deze vervolgens misbruikten voor tal van illegale en criminele activiteiten. (Afbeelding: Getty Images (2)).

De bij velen inmiddels bekende voormalige agent van de Amerikaanse geheime dienst Gary Byrne heeft een officiële aanklacht ingediend tegen de corrupte, door Democraten overheerste ‘Deep State’ rond de Clintons en EU-partner/globalist George Soros. Omdat het een privé persoon en niet de staat is die hen aanklaagt, zullen ze echter nog niet zo snel achter de tralies belanden. Desondanks is het een duidelijk signaal van het toenemende verzet tegen de neofascistische ‘Nieuwe Wereld Orde’ kabaal in Washington en Brussel.

 

De aanklacht is onder meer gericht tegen de Bill Clinton, Hillary Clinton, George Soros, John ‘pedo-pizzagate’ Podesta, David Brock, de Clinton Foundation, Media Matters for America en het Clinton Global Initiative.

Byrne werd voor zijn rol in de afzettingsprocedure tegen Bill Clinton, waarin hij aantoonde dat de toenmalige president de rechtsgang tegenwerkte en met hulp van zijn vriendjes in de politiek op grove wijze zijn macht misbruikte, tot ‘Clinton vijand’ uitgeroepen. De afgelopen jaren hebben we in diverse eerdere artikelen aandacht besteed aan de almaar langer wordende ‘Clinton Kill List’, met daarop de namen van meer dan 100 mensen –op soms zeer hoge posities- die een bedreiging vormden voor de Clintons, en vervolgens onder verdachte omstandigheden om het leven kwamen.

Illegale en criminele ‘Onderneming’ moest Hillary president maken

De collectieve ‘Deep State’ kliek rond de Clintons en Soros wordt in de aanklacht de ‘Enterprise’ (Onderneming) genoemd, die ‘synoniem is met crimineel gedrag, ongegronde kwaadaardige aanvallen (voornamelijk door illegale en valse lastertactieken tegen veronderstelde politieke vijanden zoals agent Gary Byrne)...en coördinatie via (e)mail en telefoon om een zeer groot aantal federale en staatswetten te schenden, waarbij de non-profit takken van de Onderneming enkel en alleen voor partijpolitieke zaken werden gebruikt.’

Deze ‘Onderneming’ kreeg zoveel macht, dat er in de VS op ongekende schaal mensen en communicatie werden afgeluisterd om de officiële onderzoeken naar de Clinton Foundation en Hillary Clinton (het beruchte email schandaal) tegen te kunnen werken. Het doel: Hillary Clinton de 45e president van Amerika maken, en zichzelf tijdens dit proces steeds verder te verrijken.

Uit onderzoeken van het Congres is inmiddels gebleken dat Hillary Clinton en een aantal andere bekende en onbekende personen die verbonden zijn aan de Onderneming hebben samengespannen met onderdelen van de Russische geheime diensten (SVR en FSB), alsmede de nu in ongenade vervallen voormalige Britse geheime agent Christopher Steele, om hun illegale en ongrondwettelijke doelen te verwezenlijken. Daarbij hebben ze bij tal van gelegenheden opzettelijk de rechterlijke macht misleid, waarbij de krachtigste beschikbare contra-inlichtingenmethodes werden gebruikt.

Clintons en Soros namen Democratische Partij over

Zo’n tien jaar geleden wisten Bill en Hillary Clinton, samen met oprichter George Soros en David Brock via de Onderneming in alle stilte de controle over de Democratische Partij over te nemen. Zo kon misbruik worden gemaakt van de drie overheidstakken zoals deze zijn vastgelegd in de FISA wet (Foreign Intelligence Surveillance Act). Via de research firma Fusion GPS konden hierdoor Christopher Steele en agenten van de SVR en FSB worden betaald (voor het samenstellen van het nep Trump/Rusland dossier).

‘Met andere woorden: om hun vijanden te vernietigen waren de leden van de Onderneming – inclusief bepaalde figuren in Obama’s ministerie van Justitie- bereid om alle legale en grondwettelijke regels te trotseren’ en diverse rechters en rechtbanken te misleiden. Overigens is de aangewezen rechter in de aanklacht, Paul Friedman, destijds door Bill Clinton benoemd.

Net sluit zich rond globalistische kliek

Het gaat traag, maar toch begint het net rond de globalistische kliek zich te sluiten. Mochten de Clintons en ook Soros op zeker moment in de toekomst veroordeeld worden, dan zal ook officieel blijken dat de EU jarenlang nauw heeft samengewerkt samengewerkt met een ‘witte boorden’ topcrimineel, te weten George Soros, wiens ‘Open Society’ stichtingen officiële EU-partners zijn bij het vernietigen van de Europese grenzen, democratieën en culturen door massa immigratie uit de islamitische wereld, en het creëren van een totalitaire Superstaat.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

07-05: CIA klokkenluider: Trump vecht net als Kennedy tegen coup door Deep State
18-04: Rechter die gaat oordelen over Trumps advocaat is Clinton- en Soros vertrouweling
16-04: Oud FBI-directeur Comey zegt dat Obama onderzoek naar Hillary opzettelijke frustreerde
29-03: George Soros helpt EU met stille staatsgrepen tegen anti-immigratie lidstaten (/ Superstaat wordt al afgedwongen: Brussel deinst niet terug voor ondermijnen en omverwerpen regeringen van lidstaten die weigeren in alles te gehoorzamen)
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2016:
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning, antisemitisme of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten. Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.Indien u zich daar niet aan houdt bent u niet meer welkom op de XN forums.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

mol op 22-06-2018 13:28

Ik hoop dat God de waarheid beloont

econoom op 22-06-2018 13:30

De Nieuwe Wereld Orde kabaal? Als je iets uit Engelse of Amerikaanse bronnen overneemt, moet je het ook behoorlijk vertalen. Voor het Engelse woord "cabal" bestaat een behoorljk NL alternatief, namelijk "kliek". 

René van Zalk op 22-06-2018 13:31

Ik verwacht dat Trump de aankomende verkiezingen gaat winnen. Trump is op dit moment veel populairder dan de meeste media ons willen doen geloven. Ook veel leugens over Trump komen nu aan het licht. Hoe meer leugens over Trump er aan het licht komen des te populairder hij word.

Tom Hendrix op 22-06-2018 15:07

De " Deep State", zijn net als de NWO adepten, de communistische EU, Bilderberg en de Illuminati, lakeien van de duivel zelf. 

jottum op 22-06-2018 16:19

Lijkt nederland wel.

Jawel op 22-06-2018 16:40

Goed bezig Gary , ik ben alleen bang dat the deep state alles op alles gaat zetten om Gary  en Trump uit de weg te ruimen , er is hoop want Trump weet dat natuurlijk en neemt neem ik aan al vaaf het begin maatregelen.  Ik heb een grote hekel aan Hillery Clinton en nog meer aan crimineel soros .  Nu nog de  rechters die aan de goede kant staan en de wereld zal veranderen voorgoed, in ons voordeel wel te verstaan .   Geld en macht afpakken , dat maakt ze alleen al helemaal lam , want zonder dat zijn ze niets waard in alle opzichten.

Tom Hendrix op 22-06-2018 17:29

@René van Zalk: 13.31. uur. Dat ben ik helemaal met U eens.

Positivo op 22-06-2018 19:17

Trump pakt dat zaakje best goed aan, ik was eerst bang dat hij het niet zou redden met bijna de gehele pers tegen.

en hij pakt ze een voor een aan, en dwingt overal respect af.

Heel wat anders dan dat bijeengeraapte zooitje oplichters wat de EU en zijn bevolking zogenaamd vertegenwoordigt.

Lodewijk op 22-06-2018 20:14

Over Soros gesproken, dit is wat hij voorstaat: het lijkt wel een sprinkhanen plaag:

"De Stroom van Immigratie Naar Europa"

"The Flow of Immigration Towards Europe"    

http://thesoundingline.com/flow-asylum-seekers-towards-europe/

Door je pijltje op een land te zetten verschijnt de naam van dat land. Je kunt ook de snelheid van de stroom sinds 2012 versneld weergeven. Elk wit pijltje staat voor 25 immigranten. Aan het eind tonen witte verticale balkjes hoeveel immigranten er in verhouding zijn aangekomen in elk land.

Uiteraard willen die moslims het hier net zo maken als waar ze vandaan komen, behalve dan het uitkerings systeem. Want dat hebben ze daar nooit kunnen organiseren.

Koosv8 op 22-06-2018 20:44

Onderschat nooit en te nimmer je tegenstander!!!

enk op 22-06-2018 21:45

René van Zalk op 22-06-2018 13:31

Ik verwacht dat Trump de aankomende verkiezingen gaat winnen. Trump is op dit moment veel populairder dan de meeste media ons willen doen geloven. Ook veel leugens over Trump komen nu aan het licht. Hoe meer leugens over Trump er aan het licht komen des te populairder hij word.

100% waar.

Trump heeft de alternatieve media in zijn zak met #Qanon. 

Ik hoop dat het licht nog feller zal worden.

Na de pijn komt het zoet.

Maatwerk op 22-06-2018 22:18
@ econoom Kabaal 1) Drukte 2) Geheim verbond 3) Geluid 4) Geraas 5) Geschreeuw 6) Gestommel 7) Getier 8) Geweld 9) Hard geluid 10) Heibel 11) Heidens lawaai 12) Heisa 13) Hels lawaai 14) Herrie 15) Intrige 16) Keet 17) Lawaai 18) Laweit 19) Leven 20) Misbaar 21) Onenigheid 22) Opschudding 23) Pandemonium 24) Politieke samenzwering 25) Rel 26) Rumoer 27) Ruzie 28) S... Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/KABAAL/1 Volgens mij staat Xander's bedoelde defenitie hierbij niet? Ga zo door xander, goed artikel!
albert groeneberg op 23-06-2018 00:13

En zo zijn er meer signalen waaruit blijkt dat de misdadige Deep State de controle over wereld en mensheid aan het kwijtraken is.

De ontmaskering van hun schimmige praktijken gaat, grotendeels achter de schermen, onverminderd door, dus laten wij niet de moed verliezen maar opmerkzaam blijven voor de signalen van hun paniek die af en toe zelfs door de officiële mediakanalen doorsijpelen.

Het bekende gezegde is hier duidelijk van toepassing: Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

http://www.novini.nl/de-nieuwe-wereldorde/

Tom Hendrix op 23-06-2018 07:41

@Lodewijk: 20.14. uur, op 22/6. Klopt. En alles in overeenstemming, met het demonische " Coudenhoven-Kalergi", Plan.

Wim op 23-06-2018 11:04

Je kunt wel positivo zijn over Trump, maar zijn handelsoorlog en uitspraak van vrijdag in de avond zal tot grote ernstige economische zorgen leiden. Hij doet er nog schep bovenop met zijn dreigemente, wegens Europa tegenmaatregelen zou nemen i.v.m. Amerikaanse importgoeder-en, hij drastische tegenmaatregelen gaat nemen, tegen alle europese auto,s extra importaxen van eventjes 20% wel degelijk tot grote economische gevolgen zal hebben en ook al op voorhand had verwacht. Dan is er nog de mogelijke grote excalatie met China dat voor beide partijen vertrekkende gevolgen kan hebben en zelfs mogelijk China aan het kortste eind zal trekken, zeker niet uitsluit en de doos van pandore geopend wordt. Zou maar niet zomaar positief zijn, voor wat Trump betreft, wegens het wel degelijk wereldwijd de financiële economische gevolgen zal hebben. Dit wordt wel degelijk op de rug van de burgers wordt uitgevochten en de buitenlandse Amerikaanse goederen tot 20 % meer gaan kunnen kosten, indien het zich zou voltrekken. Hierdoor zou ook meer werkloosheid uit kunnen voortvloeien, indien Europa geen alternatieven afzet markten zou vinden. De handelsoorlog wordt wel degelijk bewust op scherp gezet, door Trump en zijn raadgevers zich volledig wil laten gelden. Poetin zou in het verleden op dergelijke uitzichtloze economische situaties en machtmisbruik al voor gewaarschuwd hebben.

Lodewijk op 23-06-2018 14:23

@Tom Hendrix

Coudenhoven-Kalergi wordt als complot theorie voor alu-hoedjes dragers afgedaan. (Het kostte me zelfs eens een ban op een bekende linkse opinie website toen ik daar postte dat o.a. Merkel en van Rompuy de prijs voor de bevordeing van de EU met die naam hadden gekregen, met links naar de fotos er bij.)

Maar deze week spreekt een britse expert -John Laughland- er over in Cross Talk: 

"De Smeltpot is aan het smelten"

Voor wie Engels begrijpt:

https://www.rt.com/shows/crosstalk/430525-immigration-west-germany-italy/

Tom Hendrix op 23-06-2018 16:36

@Lodewijk: 14.23. uur. Klopt wat U zegt. En het grootste deel van de Nederlandse bevolking, is volkomen onwetend terzake het Coudenhoven-Kalergiplan. De linkse pers en media, houden dat bewust verborgen voor de Nederlandse bevolking. En in veel eu landen is dat precies hetzelfde.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl