Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zweedse overheid waarschuwt in pamflet alle burgers voor oorlog

Politie adviseert Zweedse vrouwen deze zomer ’s avonds niet de straat op te gaan vanwege verkrachtingen door migranten – Verkrachtingen meisjes onder de 15 in één jaar met 26% gestegen

 

De Zweedse overheid heeft voor alle 4,8 miljoen huishoudens een 20 pagina’s tellend pamflet samengesteld waarin iedereen wordt aangespoord om zich voor te bereiden op oorlog. De linkse regering heeft daarbij openlijk enkel Rusland op het oog, maar de echte oorlog is, gezien de totaal uit de hand gelopen migrantencriminaliteit in tal van Zweedse steden, feitelijk al begonnen. ‘De islam komt naar je toe deze zomer’, zo waarschuwt ook de politie, al is het niet letterlijk met deze woorden. Nadat migranten het afgelopen weekend opnieuw twee vrouwen probeerden te verkrachten, geeft de politie in Östersund hen het advies om deze zomer ’s avonds maar niet meer de straat op te gaan.

 

Overheid en burgers moeten klaar zijn voor 3 maanden lange crisis

Zweden heeft al 200 jaar geen oorlog meer gehad, maar desondanks vindt de overheid het nodig om de burgers juist nu aan te sporen er zich zo snel mogelijk op voor te bereiden. Dat geldt ook voor de overheid zelf, die klaar wil zijn voor een crisis die 3 maanden duurt.

In het pamflet wordt gewaarschuwd dat burgers rekening moeten houden met de verstoring van computers en het internet, met ‘incidenten’ die over de hele wereld plaatsvinden, klimaatverandering, en toenemende spanning (met Rusland) in het Baltische gebied. ‘In het geval van maatschappelijke noodtoestand zullen degenen die het meeste hulp nodig hebben deze het eerste krijgen. De meerderheid moet voorbereid zijn om zich enige tijd zelf te redden.’

Daarbij gaat het om basiszaken zoals water, voedsel en warmte, en de mogelijkheid om informatie van de overheid te blijven ontvangen. Er worden tips gegeven welke soorten voedsel het beste in voorraad kunnen worden genomen, hoe water moet worden bewaard, waar de schuilkelders zijn, en wat te doen als alle communicatie –ook het internet- uitvalt. Ook wordt gewaarschuwd voor ‘valse en vijandige propaganda’, bijvoorbeeld dat de regering het verzet tegen een vijandige macht zou hebben opgegeven: ‘Wij zullen het nooit opgeven.’

In de brochure worden alle burgers tussen de 16 en de 70 eraan herinnerd dat zij ‘de plicht hebben bij te dragen aan de totale defensie’ van Zweden. Aanmelden bij het leger is vooralsnog vrijwillig.

De ‘echte valse propaganda’: Oorlog islam tegen Zweedse volk wordt verzwegen

Over ‘valse propaganda’ gesproken: de oorlog die feitelijk met medeweten en zelfs dankzij diezelfde overheid tegen het Zweedse volk is uitgebroken, namelijk door het binnenhalen van grote aantallen moslimmigranten en het doodzwijgen van de criminaliteits- en geweldsexplosie die zij in het hele land veroorzaken, wordt nergens genoemd.

En dat ondanks het gegeven dat deze explosie her en der ook in de officiële statistieken is terug te vinden, zoals de 46% stijging in één jaar van het aantal pogingen tot verkrachtingen van meisjes tussen de 15 en 17 jaar oud. Daadwerkelijke verkrachtingen van deze groep stegen in die periode met 19%. Het aantal verkrachtingen van meisjes onder de 15 steeg zelfs met 26%.

De door de linkse overheid streng gehandhaafde politiek correcte regels verbieden het om de afkomst en etniciteit van de daders te omschrijven, tenminste, vooral als het om niet-Europese migranten van één specifieke religieuze ideologie gaat. Diverse hoge (politie) functionarissen zochten hde afgelopen jaren echter de publiciteit, omdat ze het niet langer konden verkroppen toe te moeten kijken hoe hun ooit zo rustige land hierdoor wegzinkt in een poel van mgirantencriminaliteit en -geweld. (1)

Politie waarschuwt vrouwen ’s avonds niet de straat op te gaan

Meest recente voorbeeld is de politie in Östersund, waar rechercheur Suss Braunerhielm na twee verkrachtingspogingen in het afgelopen weekend tegen lokale media verklaarde dat ‘dit deze zomer waarschijnlijk vaker gaat gebeuren. Ik denk dat vrouwen daarop voorbereid moeten zijn, en ’s avonds liever niet de straat op moeten gaan.’

Haar waarschuwing werd zoals gebruikelijk direct tegengesproken door een hogere functionaris, die vermoedelijk bang was door het ministerie in Stockholm op de vingers te worden getikt, zoals inmiddels altijd gebeurt zodra politiefunctionarissen de burgers met de waarheid confronteren en hen proberen te beschermen.

Zweedse PVV mede aan kop in peilingen

Desondanks is de ‘Zweedse PVV”, de Zweden Democraten, in de peilingen voor de verkiezingen later dit jaar in een nek-aan-nek race gewikkeld met de pro-islamitische sociaaldemocraten. Beide partijen staan ongeveer op 23%. De andere partijen hebben echter net als in Nederland een antidemocratisch cordon sanitaire tegen de Zweden Democraten gesloten, enkel omdat deze partij als enige de massa immigratie en de islamisering wil stoppen, en de eigen cultuur, vrijheid en welvaart wil bewaren.

 


Xander

(1) Zero Hedge
(2) The Guardian
(3) Voice of Europe 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

René van Zalk op 23-05-2018 13:16

Dit is de wereld op z'n kop,: "Politie waarschuwt vrouwen 's avonds niet de straat op te gaan"

Ike op 23-05-2018 13:46

Kwestie van het nieuws sturen. Omdat men niet wil dat de Zweedse PVV aan de macht komt, lanceert men meer nieuws over een mogelijke oorlog met Rusland en zal men waarschijnlijk ook een deelname aan de NATO doordrukken. Tegelijk mag het niet de grenzen dichtgooien van hun EU-partners en daarom laat men schrik aanjagen voor een oorlog met Rusland. omdat de lente begint, zal de Noord-Zuid stroom of de stroom van mensen uit de 3e wereld weer op gang komen. Er zal waarschijnlijk nauwelijks iets tegen gedaan worden, omdat men het platteland van Zweden probeert te vullen met immigranten. Het grootste deel van Zweden en andere plattelandsdelen in Europa word nl. nauwelijks bewoont.

Door de aandacht in het nieuws zal een groep mensen naar het platteland gaan. Hoewel het daar hetzelfde is als in de stad. De regering en de grote vastgoedeigenaren willen niet slopen, maar willen uitbreiden om werkloosheid te bestrijden. Dus lekker veel verhuizingen wat werk oplevert en hogere huur en koopprijzen en nergens dalende prijzen en iedereen kan weer zeggen dat de economie groeit. Bij een groeiende economie en een groeiende dreiging t.o.v. de burger, kan men ook meer beveiligers, politie en soldaten aannemen en overal meer camera's inzetten. George Orwell's nachtmerrie in de turbostand.

Omdat alle data over elke burger volgens het veiligheidsapparaat helpt om de burger te beschermen, word vervolgens meer Big Data over elke burger verzameld. Dit noemt men ook Big Data omdat alles gesorteerd is per identiteit. Deze informatie zit vol met ID's en wachtwoorden per burger en daarmee kan het veiligheidsapparaat alle informatie oogsten of iedereen veroordeeld krijgen. Zij kan daarmee ook iedereen bedreigen, manipuleren of veroordelen. (Als men iemand voor de diefstal van media of schending voor copyrights wil veroordelen, kan men gewoon de harde schijf volgooien. Als men hem wil veroordelen voor diefstal van wachtwoorden, kan men een bestand met ID's en wachtwoorden op zijn schijf zetten. Als men hem wil veroordelen voor het leeghalen van bankrekeningen, kan men hem veroordelen voor dit via zijn computer. Hij hoeft er allemaal niks voor te doen. Hij kan een hele brave burger zijn. Het veiligheidsapparaat of andere criminelen kunnen dit allemaal manipuleren met de Big Data van de burger. Het Big Data concept dat uitgevonden is om ons te beschermen en ons leven makkelijker te maken volgens het veiligheidsapparaat.)

Ik ben erg benieuwd hoe zeer de economie deze lente en zomer gaat groeien.

Overigens heeft men in Engeland extreem veel camera's die het publiek in de gaten houden en ze worden volop gebruikt om boetes uit te delen voor het te vroeg buiten zetten van het huisvuil of het parkeren waar het niet mag als er niet voldoende pakkeerplekken zijn.

Europa gaat weer volop werk creeëren en de economie laten groeien en voldoende werkers naar binnen halen die de slecht betalende banen moeten gaan doen.... Participeren allemaal....

ROFL.

Anneke op 23-05-2018 14:30

Zweden in oorlog met de islamieten en binnenkort ook nog met Rusland!!! Dat beloofd wat te worden...Goodbye continent dat Europa wordt/werd genoemd. 

Anneke op 23-05-2018 14:33

Sociaaldemocraten zijn verre van democratisch 'ingesteld'. Politiekecorrectheid betekent in de praktijk: onderwerping aan het verradelijk kwaad.

Henk op 23-05-2018 14:55

De EU probeert in ieder land een andere tactiek uit om te kijken in welke soort samenleving de birger het slaafs is richting de EU.

Tom Hendrix op 23-05-2018 15:59

@Ike: 13.46. uur. Met U eens.

Dannte op 23-05-2018 16:20

En dan te bedenken dat er steeds meer mannen als vrouwen zijn in Zweden. Dit door de instroom van jonge "asiel" zoekers. Het is binnenkort eten of gegeten worden voor de oorspronkelijke Zweden. Alles mede mogelijk gemaakt door mensen die denken dat iedereen net zo lief is als zij zelf. Men kan beter een pamflet uitdelen met tips hoe men zich het beste zelf kan opofferen voor het islamosocialistische Europa.

Cefas op 23-05-2018 16:32
Wanneer worden de (linkse) verantwoordelijken eens berecht voor hun misdadige beleid ten koste van de eigen bevolking?
klaas op 23-05-2018 17:36

En toch blijven wij stemen op de partijen die de "verrijking" doordrukken......Wie is er hier gek?

Qvic op 23-05-2018 18:06

Voor de autochtonen Zweden biedt dit ook mogelijkheden om terug te slaan, zonder politiek correct veroordeeld te worden. Want met deze folder geeft de regering min of meer aan dat zij de orde niet kunnen handhaven in hun land en de veiligheid van hun burgers niet meer kunnen garanderen. Daarmee worden de autochtonen burgers vogelvrij verklaart en mogen nu voor hun zelf opkomen.

steady op 23-05-2018 18:42

Hoezo oorlog met rusland

de oorsprongkelijke russen waren toch zweden hé, dus familie

De zweden zelf in de bunkers, samen met de immigranten?

Die zijn toch ook zweden hé

Dus mijn stelling: Samen begraven en vergeten, veel plaats voor ons zweden

Shalom hé

Sjors op 23-05-2018 19:00

haha.. en dan moeten de 'vluchtelingen' zeker terug 'vluchten' naar het midden oosten?

Easymoney op 23-05-2018 19:37

Betste mensen,

Het lijkt mij verstandig om het oorspronkelijke aritkel eerst te lezen, voordat je met je RANT gaat beginnen.

Rienus op 23-05-2018 20:00

Ach Rusland weer, ja natuurlijk de aandacht afleiden van de echte problemen. 

Reinaert de Vos op 23-05-2018 21:33

Was gister al op onze nieuwszender Arutz Sheva7 daar wordt verondersteld dat het Zweedse leger nog niet eens zijn hoofdstad kan verdedigen... Zweden had vroeger de op vier na grootste luchtmacht in Europa....Nu zijn er complete wijken waar de politie niet durft le komen. Dat zijn zeker geen koshere toestanden daar in Zweden het is om te huilen מטאא ואשמח פתוח!

gust op 24-05-2018 07:52

om het even met wie ik spreek over het nieuws door xander gebracht ze kijken me aan alsof ik gek ben

Ike op 24-05-2018 13:07

Een geweldige uitleg over vals nieuws in de grote en officiële mediabronnen, ROFL;

https://www.globalresearch.ca/who-is-behind-fake-news-fake-videos-and-images/5634429

Mark S. op 24-05-2018 13:09

Ja mensen, hier op dit filmpje werd afgelopen dinsdag in een supermarkt in Venlo een oud dametje haar portemonee gestolen. Duidelijk is te zien dat het om een buitenlander gaat.

https://www.telegraaf.nl/video/2075592/vingervlugge-dief-vergeet-beveiligingscamera

stevan op 03-06-2018 15:12

Overheid en burgers moeten klaar zijn voor 3 maanden lange crisis

Ook Merkel heeft zo soort waarschuwing gegeven en toen was helfe Duitsland over haar uirspraak gevallen  en ik bereid me kuist wel voor 

Fed heeft ook al iets gezegd dat slechte tijden in aantocht zijn 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl