Headlines















































































Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Zweedse massa media berichten dat 90% daders groepsverkrachtingen migranten zijn

Ook in Finland: 93% zedenmisdrijven migranten gepleegd door moslims, helft slachtoffers zijn minderjarige autochtone meisjes – Nederlandse korpschef erkent dat politie 25% vaker moet uitrukken voor ‘verwarde mannen’, de afgelopen 5 jaar in totaal 83.501 keer

Voor het eerst in jaren mochten de Zweedse massa media de linkse staatscensuur negeren door iets negatiefs over moslimmigranten te schrijven, vermoedelijk omdat de feiten te hard zijn om nog langer te blijven negeren. Zo’n 90% van de groepsverkrachtingen in het land worden gepleegd door migranten. Desondanks wagen Zweedse ‘experts’ nog steeds te stellen dat er geen enkel verband bestaat met het niet meer te ontkennen feit dat bijna alle daders migranten zijn.

 

Van de in het afgelopen jaar 43 veroordeelde groepsverkrachters hadden er 42 een migranten achtergrond. Tussen 2012 en 2017 ging het  om 112 veroordeelden, waarvan minimaal 88% migrant was, waarvan 73% afkomstig van buiten Europa.

Duidelijke en harde feiten, maar de kranten moesten vervolgens wel ‘experts’ aan het woord laten die met droge ogen beweerden dat de er ‘geen oorzakelijk verband’ is tussen de stijging van het aantal groepsverkrachtingen, en het –wederom: vastgestelde- feit dat de daders bijna uitsluitend migranten zijn of een migrantenachtergrond hebben. Dat is net zo logisch als beweren dat een blauwe lucht niets te maken heeft met het feit dat op die dagen de zon schijnt.

Migranten al 13 jaar geleden 5 x zo vaak verdacht van verkrachting

De BRA, de Zweedse instantie die de criminaliteitsstatistieken samenstelt en publiceert, heeft al vele jaren de opdracht van de regering in Stockholm om de etniciteit en afkomst van de daders niet meer te publiceren. Toch erkende onderzoeker Stina Holmberg van de BRA dat ‘de cijfers ons niet verbazen, omdat het al in 2005 vijf keer waarschijnlijker was dat iemand die in het buitenland is geboren verdacht wordt van verkrachting, dan iemand die in Zweden geboren is en Zweedse ouders heeft.’

Maar haar oplossing? ‘Harder werken aan integratie,’ hoewel dat ondanks het pamperen van al die migranten, en hen de Westerse waarden proberen bij te brengen, tot nu toe vrijwel volledig is mislukt.

Sociaal werkster: daders zijn eigenlijk de slachtoffers

Een sociaal werkster deed er nog een schepje bovenop door niet migranten, maar de Zweedse samenleving de schuld te geven, enkel vanwege het publiceren en erkennen van deze feiten, die volgens haar genegeerd dienen te worden. Kortom: de daders zijn in haar ogen eigenlijk slachtoffers – niet de door hen verkrachte Zweedse vrouwen en meisjes. (1)

Finland: 93% daders zedenmisdrijven migranten is moslim

In buurland Finland zijn de cijfers al niet anders. Uit een onderzoek van de politie academie blijkt dat 93% van de migrantendaders van zedenmisdrijven afkomstig is uit islamitische landen, waarvan twee derde uit Irak, gevolgd door Afghanistan en Marokko. Bijna de helft van al hun slachtoffers zijn minderjarige Finse meisjes.

Vorig jaar beleefde Finland zijn eerste officiële terreuraanslag toen een Marokkaanse asielzoeker in de stad Turku op straat ineens 10 mensen neerstak. (2)

Ook Nederlandse politie moet veel vaker uitrukken voor ‘verwarde mannen’

In ons eigen land riepen de media en politiek gezamenlijk hosanna na het recente nieuws dat de geregistreerde criminaliteit in ons land verder is gedaald. Vandaag komt dan toch schoorvoetend, en met de nodige bagatellisering, de ontnuchtering: korpschef Erik Akerboom erkent dat deze lagere criminaliteit ‘botst met de realiteit’, omdat er steeds meer ‘onzichtbare’ criminaliteit is.

Drugshandel en liquidaties worden als eerste genoemd, maar welke gewone burger heeft daar nu echt last van? Tussen neus en lippen wordt dan toch de echte reden genoemd: de politie moest in 5 jaar tijd een kwart vaker uitrukken voor spoedsituaties, waarvan 83.501 keer voor ‘verwarde personen’. Bijna de helft van die stijging vond het afgelopen jaar plaats. (3)

Inmiddels hoeft weinig Nederlanders meer te worden uitgelegd wat de afkomst en religie van 9 van de 10 ‘verwarde mannen’ is – kijk maar naar de officiële Zweedse en Finse cijfers.


Xander

(1) Unzesuriert
(2) Infowars
(3) NU

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

willy . op 16-05-2018 13:50

Europa is zijn identiteit aan het verliezen, meer allochtonen dan autochtonen , en de diversiteit is zeker geen verrijking voor de samenleving! Binnenkort zijn de meeste metropolen bevolkt met meer allochtonen bevolking en is de islam de dominerende factor , met alle gevolgen vandien; Als ik met de bus reis gewoon een streekbus dan voel ik me als een toerist, de meeste mensen op de bus zijn van vreemde origine , en allen reizen gratis , van uitzuigpolitiek gesproken !! Shalom

René van Zalk op 16-05-2018 14:22

Mensen die geïndoctrineerd zijn met de islam/koran zijn in principe allemaal verward, het is namelijk een absurde doctrine. Mensen die studie hebben verricht naar de inhoud van de koran weten als geen ander dat het het denkpatroon van de aanhangers van deze sekte verziekt. Er zullen dus nog meer gewonden en doden vallen, ook in Nederland.

René van Zalk op 16-05-2018 14:28

Voor veel aanhangers van de islam geldt het volgende:  de koran staat boven de Nederlandse wet. Daar komt nog bij dat veel van de inhoud van de koran in strijd is met de Nederlandse wet. Je kunt op je 10 vingers natellen dat dit fout gaat aflopen.

Tom Hendrix op 16-05-2018 16:00

@René van Zalk: 14.28. uur. Inderdaad. Maar het partijkartel, en de "linkse kerk", met medewerking van de compleet gecorumpeerde pers, wensen het niet Waar te hebben. We worden 24/7 belogen en bedrogen.

Anneke op 16-05-2018 16:05

De realiteit onder (o.a.) het Zweedse tapijt. Net doen alsof er niets aan de hand is, met de heetgebakerde islamieten. Het gaat toch zo goed met Zweden en de andere verradende Europese landen, al die heetgebakerde Arabische stieren zijn een ware verrijking. In de belevingswereld van de NWO fanataci.

Paul op 16-05-2018 16:08

Verwarde Politici verplichten verwarde Politie te berichten over verwarde mensen, om het publiek niet te verwarren!

Viktoire op 16-05-2018 16:12

Europa is zijn identiteit niet aan het verliezen maar al een hele tijd kwijt! Er is geen weg meer terug. Roeien met de riemen die je hebt. Alleen een rigoureuze ingreep kan wellicht nog de bakens naar vroeger verzetten. En even voor de duidelijkheid; gematigde moslims bestaan niet. De gematige moslim van vandaag is de extremist van morgen!

Bundy op 16-05-2018 17:06

Dit is helaas de eindtijd . Wie de bizarre redenen wil weten kan deze link lezen ( Wist iedereen dit maar )  .

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71 

Perry op 16-05-2018 17:18

Is een kruitvat waar nu in leven, het slechts een kwestie van tijd dat het knalt, want ook het Nederlndse en het Europese volk kun je niet eindeloos voor de gek blijven houden. Uiteindelijk zal bij de meeste mensen de ogen open gaan en zal het flink te keer gaan in ons zo vrede lievende Europa. Een burgeroorlog dat is wat ons te wachten staat als dat zo nog enkele tientallen jaren door blijft gaan. En vergeet niet, in een oorlog komt alleen maar het slechste in een mens naar boven, nooit het goede. 

Lars030 op 16-05-2018 17:37

Nexit of Reconquista is al wat ons nog rest. Ik ben zo klaar met de door ons via Brussel/NWO/Bilderbergers door de strot geduwde islamisering en afrikanisering!

Niets is meer zoals het 10 jaar geleden nog was. Dat de hel ook hier (nog meer) losbarst is geen kwestie meer van 10-20 jaar, ik gok zelf op max. 2 jaar.

Zeker met in het achterhoofd het recente 'Verdrag van Marrakech', waar elk EU-lidstaat (m.u.v. dapper Hongarije) o.a. een specifiek Afrikaans land heeft toegewezen gekregen om vooral daaruit meer-meer-meer en snel-snel-snel  nepvluchtelingen op te nemen. En voor Nederland is dit geworden: Eritrea. Ja, die m.i. overwegend onbeschofte rondhangers die niets toevoegen, doen, kunnen of willen.

Ik herhaal de visionaire woorden van dhr. Fortuyn: "Ik vind de islam een achterlijke cultuur. Ik heb veel gereisd in de wereld. En overal waar de islam de baas is, is het gewoon verschrikkelijk."

Tom Hendrix op 16-05-2018 17:39

Paul: 16.08. uur. Haha, snedig opgemerkt van U.

Cefas op 16-05-2018 21:22

We worden zoet gehouden met zoethoudertjes, zoals, dat de economie goed draait (op een zeepbel), dat we als Nederland zo gelukkig zijn (tijdelijke voorspoed) broodspelletjes op TV en geweldspelletjes op smartphone maar ondertussen hebben weinigen door dat we in sneltreinvaart naar een wereldwijde catastrofe denderen die zijn weerga niet kent. De tweede wereldoorlog verbleekt daarbij. De 4 evangelisten uit het tweede testament spreken daar boekdelen over en met een klein beetje eigen verstand doorzie je deze ontwikkelingen ook.

HE op 16-05-2018 21:34

Zitten er misschien ook verwarde mannen en vrouwen in de Nederlandse politiek?

De politie zou daar wat vaker naar toe moeten uitrukken en oppakken, voor onbepaalde duur opsluiten of minimaal een langdurige behandeling eisen en de slachtoffers, d.w.z de belastingbetalers, hun zwaar verdiende geld onmiddelijk moeten teruggeven.

AEO op 16-05-2018 22:19

De Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem. En inmiddels ook die van Guatemala. En dan de reacties op deze verplaatsingen. Algemene afkeuring, ook zelfs door de landen van West-Europa. Woede bij de zich Palestijnen noemende Arabieren. Erdogan, de hoogmoedige ophitser uit Turkije, roept op tot het vormen van een groot islamietisch leger. Het scenario van Zacharia 12 begint zich nu snel te ontvouwen! Voor mij is alles wat zich nu afspeelt een zeer sterk bewijs van de echtheid en de betrouwbaarheid van de Bijbel. Wat zich nu afspeelt is precies zoals het door God voorzegd is. De wereld, inclusief de landen hier in West-Europa, is meer dan stekeblind voor de werkelijke feiten.  Men blijft de Bijbel afwijzen, want die is niet meer relevant in onze moderne tijd, zo wordt geredeneerd. Hoe beschaamd zullen die ontkenners van de waarheid weldra zijn! Maar Israël is een realiteit. Vertrouw de profetieën in de Bijbel, ze komen allemaal uit.

Bollie op 16-05-2018 22:24

Hoe eerder de hele wereld er achter komt wat er feitelijk in de koran en de Hadith geschreven staat, hoe beter het is. Bekijk het volgende filmpje eens van deze Australische imam, die schokkende gedeeltes voorleest. Hij wordt er zelf niet goed van:

https://youtu.be/ElY8sRu9Hi0

Bundy op 16-05-2018 23:10

@Lars030 op 16-05-2018 17:37

Je hebt volkomen gelijk .  Het is ze gelukt het meest  schokkende verdrag dat de EUSSR ooit verzonnen heeft bijna uit de media te houden .

De bouw van een paar Miljoen extra huizen zal niet helpen de nieuwe woningnood op te lossen , dus in het nieuwe land Neritrea zal jij binnenkort een " vluchteling " in huis moeten nemen .

Wakkere Joost op 17-05-2018 00:46

Bollie op 16-05-2018 22:24

Deze video is troep Geloog niets van wat deze .......

je probeerd wijs te maken.Het is allemaal misleiding hij speeld

de goeie moslim zo dat je denk dat er ook noch goede moslims zijn.

Dit is zijn job verwarring zaaien met zijn andere fantasie iinterp over Mohamed

Pas op , achter een vriendelijke lach laat je niet verlijden tot dit.

Nou de eerste dag van ramadan achter de rug, en ik heb de vruchten al aan den

lijve ondervonden met mijn fijne lieve Marrocaanse buren.Het was gezellig!Not!

Ik heb nu al barstende koppijn hun overlast is vertienvoudigd.

Help help help! ik word gek hier.Nu is het nacht en hij zit in de moskee en

zij is weer is met de potten en pannen bezig etc om ons uit onze

slaap te houden.Dat word weer politie werk.Ach ach dit duurt maar een maand en daarna heb ik

weer de gewone overlast. ho ho wat een fijn leventje heb ik toch.

En alle Nederlanders zijn gelukig in Nederland volgens de NOS.

Nou nou wat ben ik gelukkig!

Bundy nog een fijne ramadan en iftar Lol.

Iedereen trouwens! lol.

mientje op 17-05-2018 01:55

@Bundy 23.10  aftika is veeeeel groter dan europa, laat ze lekker daar blijven , ook geen verwarming nodig, dus!!! 

mientje op 17-05-2018 02:01

@ wakkere Joost  probeer toch te verhuizen man,  dit is toch geen doen

Josef op 17-05-2018 09:28

@Bollie op 16-05-2018 22:24

Bollie, bezoek deze site eens dan krijgt u een beetje de indruk wat de islam inhoud

Er is niets positiefs over de islam te melden zoals u voorsteld door naar die leugenachtige imam te luisteren.

Haat en racisme in de Koranhttp://westerse-beschaving.org/verzen-van-vijandschap/

maria op 17-05-2018 10:00

Bundy op 17.06

Uiteindelijk zal God in grijpen in deze wereld

Anneke op 17-05-2018 12:58

@Wakkere Joost 17-05-'18 00:46-u: Heb een gelijke ervaring achter de rug, in M-Brabant.  Gelukkig niet dit jaar, woon nu in een zeer karig islamitisch getint gebied. Het zonnige nog wat Bijbel getrouwe Zeeland. "Wat een enorm verschil"!!!

Benny op 17-05-2018 22:02

Wie islam zaait,zal sharia oogsten

Bundy op 17-05-2018 22:48

@Wakkere Joost op 17-05-2018 00:46

Dank , we zijn echt de enigen niet .  De bevolking van de grote steden en nog wat middelgrote steden bestaat voor 75 procent uit allochtonen . Wanneer je tot de overwonnen groep behoort kun je er door de gebruikelijke criminaliteit niet tussen wonen  .                  Iedereen die het kon betalen is ( tot de nek in de schuld ) gevlucht , danwel verhuisd .      Klinkt cliché , maar meen het wel : sterkte .

Bollie op 17-05-2018 23:40

Beste @Jozef op 17-5

Ik ben al een tijd op de hoogte wat de Islam inhoudt, ik ken de haatteksten, de slecht overgenomen gedeelten uit de Bijbel etcetera. Voorlopig maakt deze imam flinke antireclame voor Mohammed en dat is winst. Dat is wat ik met mijn post wilde zeggen. 

Wim op 18-05-2018 23:47

Hoe is het zover kunnen komen en de nieuwe moskeeën gaan niet meer weg, wegens dit veroverd gebied is, omdat het via kapitaalkrachtige Saoedi Arabïe en andere olie staten de nieuwe moskeën en moslims organisaties ook gesteund worden met hun hoog kapitaal. Tegelijk is er ook nog de IS zich wereldwijd terrorisme verder wens uit te voeren en om zoveel mogelijk massamoorden en verderf te kunnen zaaien, wereldwijd wel bekend is. IS is onstaand door Amerika Irak zonder grondige reden is binnen gevallen,

en de vervangende President systematisch de klan en hoge medewerkers van Sadan, liet vermoorden. Hierdoor is de vroegere legerleiding van Sadan, zich onverwacht beginnen vereningen, en Amerika jaar later, toevallig in gebouw in hun computer hebben kunnen kijken, hoever deze IS al gevomd was en goed georganiseert. Dit is uiteindelijk door de vervangende nieuwe President, met goedkeuring van Amerika op deze wijze wel degelijk volledig uit de hand gelopen, wereldwijd.

Dit is onmogelijk om Nederlandse kapitaal krachtige burgers maar eens proberen, in moslimlanden, om katholieke kerken te bouwen, dat gaat niet lukken, en tegelijk ook ter plaatsen vermoord worden. Dit wordt nooit in hun eigen spiegelbeeld bekeken, dit heeft met intelengentie te maken, van de politieke hoodleiders van Europa te maken.

Deze zijn toch zo slim, dat het nooit op deze moslim wijze nooit zo wordt bekeken of ervaren, omdat men altijd wil toegeven, tot het niet meer terug te draaien is. Dan stel ik mij terecht de vraag, wie is dan slimmer en dom bezig, en altijd aan ene kant steeds meer en meer toegevingen gedaan worden. Dit kun je nooit in moslim bereiken, wat de moslims in Europa kunnen bereiken, zo slim zijn de Europese humane tegemoetkomende eenzijdige toegevingen,

om uiteindelijk hun eigen onvoorstelbare doelen te kunnen bereiken, tot onvoorstelbare grote nadelig Europse tegenstellingen wel degelijk bewerkt wordt gesteld, dankzij de steds verder toegevingen, niet meer terug te draaien zijn, en ook opgeist zal worden, als het zover is. Volgen de wetten of regels in Nderland, moet deze kapitale steun van de moslim landen in midden oosten bekend zijn, maar de laaste 4 of 6 jaren de hoge kapitalen niet meer te traceren waren, is mij bekend.

Het Consulaat van Koeweit zou steeds de kapitaal krachtige kunnen achterhalen, maar hebben dit bewust verzwegen, en niet de afspraak was t.o.v. kapitalen inbreng altijd bekend most gemaakt worden, de laatste jaren niet meer werd vrijgegeven, maar de politieke verantwoordelijk, Mark Rutte alles op z,n beloop liet en totaal geen raad mee wist.

Opnieuw alle intelengentie alom aanwezig, en zelf toch kon vermoeden, dat het niet mag geweten worden, vanwaar het kapitaal van welke organisatie het afkomstig zou zijn. Dan is het voor mij vrij logisch, dat hier volledig onderzoek dient afgewongen worden, of anders en onmiddellijk verbod wordt opgelegt, tot er wel volledige duidelijkheid wordt gegeven wordt van het Consulaat, of van welk land ook.

Dit is effiënt beleid voeren, en niet constand zich afvragen en tegelijk niets doen, is totaal geen beleid voeren of verantwoordelijkheid nemen. Nu achteraf, na minsten 4 of 6 jaren, komt de politiekde regering er achter, dat de kapitaal van kapitaal krachtige ook terreur organisaties gesteunt worden.

Daar heeft men minimum 4 of 6 jaren alles op z,n beloop gelaten. Dit zou bij onderzoeken van bepaalde burgers niet zo lang duren, daar ben ik zeker van. Wegens dit altijd traseerbaar en aangeven kapitaal moet zijn, t.o.v. de belastinginkomsten. Dit heeft men jaren lang telkens niet kon traseren of niet kunnen achterhalen, van wie de eigenlijke kapitaal eigenaar in buitenland eigenlijk wasn en totaal geen raad mee wist en hoogluikend telkens heeft toegelaten heeft, en totaal geen raad mee wist.

Volgens President Voorzitter, Mark Rutte dat er in binnenland met buitenlands kapitaal geïnvesteerd wordt voor moskeën, altijd volgens de afgesproken de afspraken, altijd traseerbaar moet zijn, om het te kunnen achterhalen. Hier kan men al duidelijk zien, voor wie de vele regels niet gelden en dit is met nog vele andere moslim burger zaken, die meestal altijd achterpoortjes hebben afgwongen, die in de wet niet zijn voorzien. Dze moskeën zijn enblijven eigendom van Saoedi Arabïe en andere golfstaten in midden oosten.

Mark Rutte heeft en jaar geleden nog gezegd, tijdens interview antwoorden, dat hij geen actie kon ondernemen, wegens hij niet de juiste financieringsbron kende, en hierdoor ook niets kon ondernemen. Nu staan er de meeste in Dordrecht, als ik het nog goed kan herinneren. Dit heeft allemaal achterliggende bedoelingen, om nog meer invloed en macht te vergaren in de omgeving en zo steeds verder terrein winnen, op moslim grond in buitenland, heel slim bedacht is.

Hierdoor wordt het op slimme manier grond veroverd, die in buitenlandse moslim landen zich bevinden, wegens het gesponserd is, via de rijke olie staten, heel slim en gerafinneerd op voorhand is bekeken en weten wat hun uiteindelijk doel is.

De Nederlandse burgers moeten dit maar is proberen, in die golfstaten, dat zal nooit lukken, maar zo wordt het nooit bekeken, maar zij willen almachtig worden, is mij wel al lager duidelijker geworden, en dit is in Nederland en dit wordt ook in andere Europese landen nog betere rusultaten behaald worden. Overal moskeë vanuit buitenlandse grondgebied plots hun eigen grondgebied wel degelijk toeeigend en ook nooit meer weg zullen gaan, en hierdoor hun thuisbasis hebben,

om het verder te kunnen verspreiden en ook al in vergevoderde staat zijn gekomen. Het is niet voor de cultuur van westen, maar vooral gebaseerd op de moslim cultuur en geloof steeds verder op deze slimme manier verder te verspreiden ook de beste tactiek betreft, om hun achterliggende bedoelingen en macht te verwerven in de toekomst.

Imams en moslims willen geen aanpassing en zelf hun macht verder uit bouwen, via hun vele moskeën in de Europese landen en ver daarbuiten, wel degelijk achterliggende bedoelingen inhouden en zelf, via verschillende nieuwsberichten en reportage opgemerkt heb en geanalyseert heb, van de werkelijke bedoelingen, veel meer achter zit, dan op eerste zicht zou denken. Deze moskeën zijn de fundamenten en hoofdbasisn van waaruit men verder hun doel en invoed verder wil uitbouwen

en bereiken, om in de toekomst steeds meer invloed uit te oefen in de landen, waar zij zich verspreiden, om in de toekomst meer macht te kunnen uitbouwen. De politiek loop hier volledig achter, wegens zij de wrare bedoelingen nog altijd niet kunnen doorzien, of totaal te weing de echte bedoelingen niet ziet of wil zien, vraag ik mij dan wel af, waar het intellect vermogen achterwegen blijft, wegens veel te weing inzicht hebben, van wat de echte bedoelingen zijn. Dit is ook de beste slimme strategië, om op deze wijze hun doel willen bereiken, die wel degelijk,

via extremere Imams andere bedoelingen hebben en willen vasthouden in de bewuste separatie willen houden, of zich niet willen aanpassen, maar hun eigen moslim misbruiken, om andere eigen machtdoelen bewust willen bereiken, maar al te goed besef. Dit is het echte doel dat al jaren vooraf is gegaan, maar steeds hun doel dichter bij komt, wel kan doorprikken. De moslim wetten of Charia is hun doel te bereiken, om steeds meer invloed wil bevorderen, dat nu al zichtbaar is, in Duitsland en ook in Nederland, steeds die richting de machtsgeloog, dat eenzijdig verder wenst te zetten,

tot het volledig moslim geloof in de westerse maatschappij wil bereiken, of domineren, t.o.v. eigen burgers, wel degelijk vooropgezet doel is. Dit moslim geloof van bepaalde extremere moslim gelovigen, willen zich niet integreren en hun eigen geloofswetten volledig naar hun wereldbeeld overheersen, dat is de echte essentie of bedoelingen. Indien men hierin zou slagen, dan gaan zijn ook de westerse beschaving niet meer toleren, en zal men met hun eigen Charia wetten willen onderwerpen, volledig aan hun extreem moslim geloof,

of gaan onvoorstebare drastische geweld maatregelen nemen, zal de volgende stap zijn, en dit met de volgende dramitische stap worden, om alleen heerser te kunnen worden, via hun extreen moslim geloof. Dit is de echte achterliggende doctrine en ook de uiteindelijke echte bedoeling, om te overheersen in andere Europese landen. Indien deze steeds grotere extreme golf verder willen uitbouwen, via de nieuwe moskeën en buitenlands imams,

hun doel op deze wijze beter kunnen bereiken. De steeds nieuwe moskeëen zij nu al jaren, in volle opgang de laaste tien jaar, via Saoedi Arbië en andere midden oosten landen gesponserd, en worden nu door bepaalde moslimgelovigen hun eigen Charia geloof dwingend opgelegt in verschillende Europese landen, zover is het al. Geef verschillende website, wat die verschillende geloofsonderwerping inhoud.

Het is interes sant, om dit ook eens van dichterbij te lezen, met korte tekst verder verklaart wordt, en geef nog bijkomende interessante website aan toevoeg, van en mossim met eigen ervaringen. Deze website geeft de ware aard van de ideologie van zich uitstrekt tot alle aspecten van het leven, (F:\Documenten\Immigratie\Immigratie groot probleem\Islamcriticus Hamed Abdel-Samad strijdt voor de vrijheid - 'Alleen de integratie van de politieke islam is succesvol geweest, ten koste van het individu' _

ThePostOnline.html) interessante website om even bij stil te staan, om beter vollediger beeld te hebben. Geef tweede website is geeft ook ander ander licht, op bepaalde richting van moslim geloof wel degelijk verder gaat, dan men eerst niet zo vermoeden. (F:\Documenten\Immigratie\Relegie\Wereldwijd wil de islam christenen uitroeien, is Europa daarop voorbereid_ - Christendom vs islam.html) ( F:\Documenten\Immigratie\Immigratie groot probleem\Commentaar_vertaling.html)  Heb mijn analysen gemaakt, zonder deze website op voorhand te lezen,

wegens ik van voorgaande andere nieuwsberichten, die niet zo vergaand uitleg gaven, maar al wel degelijk weet, wat uiteindelijk de echte bedoelingen zijn, van midden oosten en terreur-organisaties en mosligeloof totaal geen ruimte laat voorandere gelovigen of niet gelovigen, als vijanden in de toekomst nog gehandeld of geoordeelt zal worden. Indien het zover zou komen, dan is dit danzijhet Europees politiek beleid nog meer invloed, via de moskeëen gaan bemachigen, en al volop met bezig zijn, is mij wel ondertussen mij wel bekend geworden, en niet zomaar iets verklaar, maatrde echte realiteit wel onder ogen wil zien, en niet doen of het is allemaal absurde denkwijze,

totaal niet strook met de werkelijke echte bedoelingen zijn, in de toekomst. Hopelijk dat ik hiermee beter zicht heb kunnen weergeven, en zeker, via de verschillende website, nog beter zicht geeft, wat er allemaal acxhter de bedoelingen, van moslim exstremere volgelingen, via de buitenlandse imams en volledig ander beild en doctrine van moslim geloof wordt ingeprent aan de moslim gelovigen, die nu nog gematigd zijn, maar wel al aan veranderen zijn, en dit bijkomend groot gevaar inhoud, voor de westerse maatschappij, die nu nog niet zover kunnen of willen kijken, of nog niet door hebben, vooral de Europese verantwoordelijke politieke leiders,hiervoor wel degelijk aansprakelijk zijn,

van de ondermijning van de westerse cutuur, daty nog zal botsen, met het ectremere moslim geloof, dat totaal geen ruimt zal geven, naar andere culturen volledig in hun leefwereld niet tolerant zal zijn, dat weet ik zeker.

Wie had dit nu op zo,n korte tijd kunnen vermoeden, dat Europese leiders, op deze wijze en constant op eenzijdige wijze veel toegevingen maakt, naar de moslim gemeenschap, maar nooit in buitenland als andere gelovigen, nooit zal kunnen waarmaken, en zelf indien je niet aanpast indien je zou willen integreren bij moslim land, zelf vermoord kunt worden., indien je zelfde zou willen doen, zoals hier allemaal de imams doen,

van nieuwe moskeën en dergelijke, niet lang zal leven. Dit is het ware moslim geloof, van sommige landen, om meer macht te bemachtigen, en te kunnen overheersen en hun verplichtingen t.o.v. onderwerping van eenzijdig moslim geloof en niets anders, is de echte bedoeling en te gelijk gebied te veroveren, zonder direct oorlog te moeten voeren., via moskeëen. Kadhafie had dit al jaren geleden voorspeld.

mientje op 19-05-2018 00:30

Hallo Wim, je staat aan de goede kant, groeten hoor

Wim op 19-05-2018 14:07

Mientje, is is niet de goede kant, waarop in mij besaar, maar op de realisteit, en mij oprecht mening geef. Ik wens het ook niet naar mijn hand te zetten, integendeel, wie of wat hij wil geloven, of niet wil geloven, is ieder zijn vrij recht, en vrije meningsuiting is ook ieder zijn recht, maar sinds verscillende jaren al totaal verboden is. De moslims is het meestal altijd eenzijdiog eigen belang en totaal geen ruimte is, voor anders denkende burgers, want dan is het telkens dicriminatie of ondermijning van hun alom machtig eenzijdig geloof,

waar iedereen rekening moet houden, maar noooit andersom, en telkens eenrichtingsverkeer, en willen alleen hun eigen geloofsmacht en onderwerping. Ander geloof of ongeovigen zijn voor hun vijandig van aard, omdat er voor moslim geloof alleen heerser willen zijn en totaal geen ruimte is, voor andere denkende burgers totaal geen ruimte wil geven en bewust handhaaft moet blijven, dat hun eigen moslim geloof niet aangetast kan worden, door anders  denkende burgers de hoofdzaak betreft en oppermachtigen moslim geloof de enige oprechte geloof zou moeten zijn. Al de rest wordt als afvallige gezien, die direct als vijandig wordt

Deze krachten of eenzijdige denkwijze, komt van buitenland en van de extremere imams en moslims, die het verder naar hun hand bewust willen verder zetten, met de bekende achterliggende bijbedoeling, en dat is nu juist het groot gevaar.

mientje op 19-05-2018 17:03

Ja Wim, we maken ons zorgen,  u heeft volkomen gelijk

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.



Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl