Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Seks met 10 jarig meisje volgens rechter geen verkrachting als je migrant bent

Terreuraanslagen die dat niet mogen zijn, want ‘migrant’ en ‘islam’: ‘Verwarde’ man steekt in Den Haag 3 mensen neer

Een 31 jarige migrant die gisteren volgens getuigen ‘als een gek op mensen instak’, werd door de Haagse politie in zijn been geschoten (8).

Een 10 jarig meisje dwingen tot seks is normaal gesproken verkrachting, maar niet als je naam Juusuf Muhamed Abuddin is, en je een moslimmigrant bent. De Finse bevolking heeft woedend gereageerd op dit oordeel van een ‘progressieve’ rechter, die de migrant vrijsprak van verkrachting, omdat ‘niet kan worden bewezen dat het kind werd gedwongen’. In Zweden werd een migrant een jaar lang niet eens opgepakt nadat hij een 12 jarig meisje had verkracht. Ondertussen wordt van ons Europeanen verwacht dat wij de import van enorme aantallen Sharia cultuurverrijkers, waarvan er een in Hamburg op een metrostation een peuter onthoofdde, en gisteren een in Den Haag zomaar uit het niets al ‘Allahu Akbar’ schreeuwend 3 mensen neerstak, zonder verzet en zelfs zonder kritiek blijven accepteren.

 

Massa immigratie wordt de ‘nieuwe norm’, zo verklaarde EU-commissaris Avramopolous voor Immigratie eind vorig jaar. En dat dit gepaard gaat met een explosie van criminaliteit en terreuraanslagen is iets waar Europeanen maar aan moeten wennen, want Brussel gaat de komende jaren volgens eigen zeggen minstens 70 miljoen migranten uit Afrika en het Midden Oosten naar Europa halen.

Jonge meisjes verkracht, maar ‘moslimmigrant’, dus extreem lage straffen

Slachtoffers horen daar nu eenmaal bij, zo lijkt de links-liberale ‘progressieve’ elite te vinden. Juusuf Muhamed Abbudin verkrachtte een 10 jarig Fins meisje, maar werd door een rechtbank in Turku vrijgesproken van verkrachting, omdat niet kon worden bewezen dat de moslimmigrant het meisje had gedwongen, noch dat ze bang zou zijn geweest. Wel werd hij veroordeeld vanwege seksueel misbruik, waar hij een gevangenisstraf van slechts 3 jaar en een boete van € 3000-, (ongetwijfeld betaald door de overheid) voor kreeg. (1)

Eerder werd in Zweden een moslimmigrant een jaar lang niet eens opgepakt door de politie, terwijl die wist dat hij een 12 jarig meisje had verkracht. Toen de zaak door een journalist werd aangekaart, werd er pas aandacht aan besteed. De migrant verklaarde dat hij ‘niet wist’ dat een minderjarig meisje dwingen tot seks illegaal is. Hij hoefde slechts 6 maanden de cel in, en van uitzetting is in het dankzij de linkse regering pijlsnel islamiserende Skandinavische land geen enkele sprake, ook al maak je je aan de gruwelijkste misdaden schuldig. (2)

Migrant onthoofdt 1 jarig meisje op perron

Midden op het perron van een metrostation in Hamburg onthoofdde de 33 jarige illegale migrant uit Niger zijn 1 jarige dochter, en stak en passant ook haar moeder neer. Zoals gebruikelijk bagatelliseerden de media de afschuwelijke daad door de ‘ISIS’ annex ‘Boko Haram’ stijl onthoofding te verandering in een ‘gewone’ steekpartij, totdat er getuigen naar buiten traden met wat er echt was gebeurd. En waar deed de politie een inval? Juist, bij de Duitser die een filmpje van de slachtpartij online had gezet. (3)

Allahu Akbar aanslag in Den Haag

In Nederland vinden geen terreuraanslagen plaats, zo willen politiek en media u laten geloven. Iedere keer dat een moslimmigrant dus een aanslag op willekeurige Nederlanders pleegt, zoals de 31 jarige bebaarde migrant die gisteren in Den Haag plotseling 3 mensen neerstak (en daar volgens de Telegraaf en het AD ook ‘Allaha Akbar’ bij schreeuwde, wat door andere media zoals we gewend zijn werd weggelaten), wordt daarom steevast een ‘incident’ door een ‘verwarde man’ genoemd, ook al is de misdaad net gepleegd en heeft nog geen psycholoog kunnen vaststellen of de man daadwerkelijk ‘verward’ was. (4)(5)(6)(7)

De wat minder goedgelovige Nederlander, die nog niet zijn eigen kritisch denkvermogen heeft omgeruild voor de linksgroene globalistische propaganda van de massamedia, weet dat minstens 95% van alle ‘verwarde mannen’ migranten zijn die hier naartoe zijn gehaald om ons land en ons volk stapsgewijs te onderwerpen aan islam.


Xander

(1) Russia Today
(2) Infowars
(3) Journalistenwatch
(4) Omroep West (filmpje van arrestatie)
(5) NOS (‘verwarde man’, ‘geen signalen dat er meer speelt’)
(6) NU (laat ‘verward’ deze keer gewoon weg, ‘aanleiding onbekend’)
(7) De Telegraaf
(8) Twitter

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

joko op 06-05-2018 14:00

Alle moslims worden vanaf de geboorte al gehersenspoeld en zijn dus allemaal groot en klein voor de rest van hun leven allemaal verward.

René van Zalk op 06-05-2018 14:06

De grootste moordmachine in de geschiedenis:

Door: Mike Conrad – Vertaling: Fubar

Als men aan massamoord denkt, schiet Hitler te binnen. En als niet Hitler, dan misschien Stalin, Tojo, of Mao. 20ste Eeuwse dictators krijgen de eer voor de ergste soort van tirannie die ooit ontstaan is. Echter, de waarheid is dat islam meer doden op zijn geweten dan wie dan ook van deze, en ze zelfs ‘bij elkaar opgeteld’ met gemak verslaat in aantallen en wreedheid.

De enormiteit van de slachtpartijen van de ‘religie van de vrede’ gaan zo ver elk begrip te boven dat zelfs eerlijke historici de schaal hiervan over het hoofd zien. Als men voorbij onze bijziende focus kijkt, is islam de grootste moordmachine in de geschiedenis van de mensheid, niks uitgezonderd.

De islamitische verovering van India is waarschijnlijk de bloederigste in de geschiedenis van de mensheid.  — Will Durant, zoals geciteerd op Daniel Pipes site.

Conservatieve schattingen gaan uit van 80 miljoen dode Indiërs.

Verder lezen ? :   https://fubar.mobi/2016/01/08/de-grootste-moordmachine-in-de-geschiedenis/amp

Klaas op 06-05-2018 14:44

tja, rechters die de wet niet willen toepassen moeten eenvoudig ontslagen kunnen worden. 

Geen benoeming voor het leven maar periodiek ander werk laten doen. Dit zorgt eevoor dat de rechterlijke macht geen staat meer in de staat is, een kaste-stelsel die het bestaande regime in Nederland stuurt en instand houdt door corrupte/onwettige ' rechtspraak'.

Mark S. op 06-05-2018 15:53

De stekende moslims en de overige moslimterreuraanslagen, zoals met een auto over de stoep zoveel mogelijk mensen doodrijden, is slechts het topje van de ijsberg van haat. Onder de top van de ijsberg die daadwerkelijk tot terreurdaden overgaat, bevindt zich een enorm grote ijsberg van haat. Moslims haten het Westen, haten het Christendom.

Ze komen hier graag heen om te profiteren van onze welvaart, uitkeringen en sociale voorzieningen, maar dit verminderd hun haat geenszins. Men is immers toch van plan om de boel hier over te nemen.

Naar buiten toe liegen ze, zoals al zovaak is gebleken met moskeeen, dan tonen ze een vredelievend gezicht en verhaal, maar ondertussen prediken ze in een voor ons vreemde taal haat. En de opdracht om je vooral niet aan te passen.

De geallieerde soldaten hebben ten tijde van de 2e WO hun bloed niet gegeven om ons vrije Westen op deze manier te laten bezetten door de religie van haat hier zo massaal binnen te laten.

Leon op 06-05-2018 16:13

Slechte schutters...wel conform de (absurde) richtlijn. Ethisch verantwoord. Poliziek correct.

Nog steeds huisvesting, dokters- en proceskosten. . Gisteren 'vierde' NL Bevrijdingsdag. Al die ontelbaren die hun leven hebben gegeven voor de omverwerping van een misselijk regime zouden zich omdraaien in hun graf als ze nu zagen dat de elite aanhangers van een soort gelijk regime 'de hand boven het hoofd houd'......

Met kans op vervroegde invrijheidstelling wenst de elite dit slachtoffer van politiegeweld veel sterkte. Hij zal ondertussen wel een halal fruitmandje hebben ontvangen....

gerard op 06-05-2018 16:42

@ Mark S. 15.53 u. Volkomen gelijk!! Maar als er nu verkiezingen zouden worden gehouden, zou het overwegend hondsdolle Nederlandse volk nog steeds voor dezelfde Verraders kiezen.

Bundy op 06-05-2018 17:23

Maar de Burgemeester van Den-Haag zegt dat we niet mogen speculeren ; http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/other/burgemeester-over-steekpartij-den-haag-niet-speculeren/ar-AAwPo7Z?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

Dan zal ik ook niet over haar harddrugsconnecties speculeren ( schokkend ) ;         http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12036:de-heroinelijnen-leiden-naar-den-haag&catid=9:binnenland&Itemid=22      

willem op 06-05-2018 17:43

Het is onvoorstelbaar hoe horende doof en ziende blind men is in de Westerse politiek. Demografisch nog 10 tot 20 jaar, de moslim leiders zeggen het zelf! Dan breekt de ellende echt uit, dan zijn de straat executies aan de orde van de dag en zal denk de democratisch verworven macht grijpen. Dank aan de huidige laffe westerse leiders die nu al buigen voor de islam. Nederland,Engeland, Frankrijk, Duitsland en de rest, behalve de visegrad landen, als provincie van turkije, marocco en saoudi-arabie ofwel onder het juk van de islam. Let wel, de moslims werken hier hard aan en onze machthebbers staan erbij, kijken ernaar en laten het gebeuren. Een beetje hoop, de tegenkrachten groeien ook.

Wiljo op 06-05-2018 18:46

In Eretz Y'israël is dit ook aan de orde van de dag. Alleen daar richten ze niet op de benen. Als daar zo'n laffe Arabier een mes trekt, is hij voor de laatste keer "verward" vandaag in onze woonplaats ook weer massaal politie uitruk om Arabier die met messen stond te zwaaien te arresteren. Begin van de week Arabier die een politieagent aanvalt. We zijn er nog niet 

Qvic op 06-05-2018 18:49

Dit soort rechters spelen hoogverraad en zijn daarom niet eens meer staatsrechtelijk bevoegd om überhaupt tot een uitspraak te komen, volgens de zelfde wet. Want in elk EU land maakt de wet geen onderscheid van afstammeling van de dader. Dan is de desbetreffende rechter zelf met strafbare feiten bezig, als hij/zij verminderde straf of zelfs vrijspraak uitspreekt. Als we kijken naar de regeringen van de westerse EU lidstaten, dan zijn niet één meer bevoegd om te mogen regeren, want alle maken zij zich schuldig van omkoping, dus met andere woorden hoogverraad.

Jan met de pet op 06-05-2018 19:29

Ik weet eindelijk hoe het zit met Europa!

Eigenlijk is het de grootste psychiatrische inrichting ter wereld. Tenslotte trekt ze met open armen ieder jaar miljoenen 'verwarde' mensen aan. Klanten genoeg dus! Misschien moeten we maar allemaal psychologie gaan studeren?

Overigens niet denigrerend bedoeld voor mensen met niet-islam geretateerde psygische problemen ;)

h f k op 06-05-2018 19:55

neem allemaal een hond en wees er goed voor. .zoveel te meer honden .zoveel minder moslims

roadkill op 06-05-2018 19:57

En wat doen de Europese/ Nederlandse bevolking zoals gewoonlijk? Niets

ohje op 06-05-2018 20:03

De tijd zal het leren.

Ikzelf denk dat het merendeel van het volk slaapt ook al is de oerknal gaande.

De Vreemdeling op 06-05-2018 20:18

Mensen , jullie kunnen  nu wel zoveel commentaar hebben , en ik lees ook alles , maar jullie , en ik ook , laten het gebeuren .

Iedereen in Nederland geeft commentaar op bovenstaande gebeurtenissen maar niemand die opstaat en er iets aan doet .

We laten allemaal , als halfgare Nederlanders , het toe dat deze gebeurtenissen plaats vinden .

We blijven allemaal  stemmen op islam vriendelijke partijen .

We zullen zien wat de toekomst ons brengt maar als dit zo doorgaat dat vrees ik het ergste

Cale op 06-05-2018 21:00

Hoe moet je nu reageren op deze waanzin?

Het totaal plaatje is nu wel duidelijk lijkt me. Europa zal en moet kapot.

Wist je dat er steeds meer west Europeanen met name uit Scandinavische landen op zoek gaan naar een woning in Portugal en Spanje? Gehoord van lokale makelaars. Mensen gaan op zoek naar veiligheid. Waarom zuid Europa? Omdat al dat tuig doorstroomt vanuit het zuiden naar het noorden, omdat er in zuid Europese landen geen geld meer is voor riante uitkeringen. In noord Europa is daar ook geen geld meer voor maar krijgen ze het toch.

Ik begrijp al jaren het stem gedrag van de mensen niet meer. Met open ogen voor je eigen ondergang kiezen.

Zag je die gast met dat hondje in Den Haag gisteren? Opnames maken met de i-phone, terwijl de kogels in het rond vlogen. Totaal en totaal buiten de realiteit - met de iphone in de hand. Dat is de mentaliteit van vandaag. Selfies tot in den dood. Als daar al over wordt nagedacht. We zijn helemaal gek geworden.

lies op 06-05-2018 21:13

Xander, je zit fout.Die verwarde islamisten zijn juist cultuur verrijkers . links Nederland is masogistich   aan gelegd. Anders gezegd. Ze vinden het fijn om onderworpen te worden aan de meester van de islam . Zeg maar een soort van geestelijke SM .

Mark S. op 06-05-2018 22:57

@Gerard 16:42u: Ja, u heeft ook volkomen gelijk!

jawel op 06-05-2018 23:42

Weer een " zogenaamde argogante hoogopgeleide rechter die de verkrachter vrijspreekt " waarschijnlijk vanuit een goed betaald baan bij een of ander milieupark overgeplaatst naar het o.m om daar zijn loopbaan voort te zetten en zich te mengen in de veraders club wat heet 'de onderdanen van  soros en co" Vrij spreken van schuldigen is verraad en dat moet heel hard worden aangepakt , maar dat gebeurt niet , nee zeker niet want deze watjes worden door hun omkoop uitspraken beschermd , ik ben de schuldige omdat ik het lef heb om mijn mening op deze site te uiten, ik walg van deze verraders lieden.

mientje op 06-05-2018 23:43

@Gerard 16.42 ik ben het met je eens dat Mark S een heel goed stukje heeft geschreven

Maar een hondsdol volk zou een dood volk zijn, want hondsdolheid is 100 procent dodelijk

Maar we leven nog en laten we de goede keuzes maken, het beschermen van je eigen kinderen, dat kan toch niet fout zijn in mijn ogen

Juul op 07-05-2018 00:05

Heel sneu voor de betrokkenen..

We zitten nog steeds in de voeten, deels ijzer, deels leem, (in bijbelboek Daniel) en dat betekent vermenging van volken die niet goed samen gaan... (droom van Nebukadnezar) Nog even, dan is deze door satan  (met zijn engelen, ook wel slechte geesten genoemd ) geleide wereld ten einde.

De allerhoogste heeft maar een beperkte tijd gesteld, nl. alle overhede uitproberen  door de onvolmaakte mens, geleid door de satan en de zijnen en bepaalde politici. Vanaf Adam en Eva, toen zij het paradijs verloren, en De Allerhoogste het  tijdelijke stokje voor heerschappij om over de aarde/ wereld te regeren aan satan (en de zijnen) overgaf.. Maar welke overheid pleit voor werkelijke vrede, een prima klimaat, prima huizen, prima oogst, prima voelselverdeling, geen dood etc.? Niet zolang mensen onvolmaakt zijn, maar daar komt een einde aan.. Als alle regeringen uitgetest zijn, en het is nog  niet voor elkaar, dan neemt Christus het stokje over en sluit satan en de zijnen op.. Wanneer? Ik vermoed binnenkort tot een eeuw vanaf nu... De Vs zal ook vallen, maar zo ver is het nog niet..

Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

JP op 07-05-2018 08:03

En in het nieuws vandaag staat dat de geregistreerde misdrijven gedaald zijn. Mensen worden murw gemaakt in onze "alles moet maar kunnen maatschappij". Alles wordt "relatief" gevonden, ook leeftijd en ernst van de misdaad o.a. "Ziek en verrot".

densi op 07-05-2018 18:51

"Verward" is nu synoniem geworden voor "moslim" of een eufemisme voor een islamitische terrorist? Enfin, dat weten we nu dan ook weer.

Nieuw Begin op 08-05-2018 07:03

Goed zo Theo Hiddema!

Verwarde terrorist kan ook zegt Hiddema :

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2009579/kamer-wil-uitleg-verwarde-terrorist-kan-ook

Correct op 08-05-2018 15:00

Het is niet de islam, maar de E.U. en onze politici die gevaarlijk zijn!Zij zorgen voor de problemen hier!

Comerius op 08-05-2018 16:19

Verwarde man?  Geen wonder, door het lezen van de koran wordt grote geestelijke schade aangericht.

Anneke op 10-05-2018 13:59

Het leger huurlingen van allah en mohmmed, zorgt voor de ondergang van vrede en welvaart in Europa.  In opdracht van de vrijmetselaarsbende, NWO genaamd.  Losgeslagen van de God van Israel en hand in hand met de satanische gekken. Hand in hand voor enige tijd, maar niet voor eeuwig.  Zij zullen elkaar (na enige tijd) uitmoorden!  De religie van oorlog (islam en de wetgeving van de NWO bende), zal natuurlijk nooit vrede kunnen brengen in de wereld!  Dáárom vind 'k de 05-05 viering van vrede enorm hypocriet. Overal ter wereld heerst een oorlogscultuur, in verschillende vormen en maten...

Oma op 16-05-2018 12:53

Ik begrijp totaal niet dat ouders de verkrachter van hun dochters niet zélf straffen! Ik garandeer jullie als dit gebeurt met een van mijn kleindochters dan vertelt dat aanrandend, verkrachtend moslimcrapuul het níet meer na, daarvoor ga ik zitten!

De kromme justitie en corrupte politiek beschermen dat soort monsters en perverten dus hoeft de bevolking ook geen rekening meer te houden met de wet, die lappen ze zélf aan hun laars dus blijft over: zelf voor gerechtigheid te zorgen. Zolang dat beestentuig blijft beschermd worden en wij en onze kinderen als doelwit mogen gebruikt worden, hebben wij het recht, neen, de plícht om onszelf en zéker onze kinderen te beschermen en te verdedigen...ik zou weleens willen zien wie mij zou tegenhouden, dat ongedierte zou de rechtbank zelfs niet halen, dát geef ik op een briefje!!! Als moeder en oma ben ik razend en kookt mijn bloed!

Ooit heb ik eens een reportage gezien op de NL tv over een zedendelinquent/pedofiel die steeds moest verhuizen omdat de bevolking hem overal het leven zuur maakte en telkens uit zijn huis pestte - wel: dát was gerechtigheid, zó dient élke smeerlap gestraft te worden: publiekelijk uitgespuwd en weggepest door elke omgeving waar die zn smoel laat zien - wáár is die strijdlust, gerechtigheid en bescherming voor de kinderen van de Nederlanders gebleven????

Dit is de manier om dat verkrachtende ongedierte aan te pakken in onze maatschappij zonder zelf gestraft te worden, toch? (Dezelfde manier als moslims doen: in groep en niemand is het geweest?) En via sociale media kan perfect gevolgd worden in welk hol ze zich trachten te verschuilen om...ze wég te jagen, telkens wéér zodat ze zich nergens nog veilig voelen en vanzelf hun biezen pakken en onze landen verlaten!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl