HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Ongewoon massale Westerse militaire activiteit rond en richting Syrië en Libanon

Ook nieuwe oorlog met Hezbollah nabij? Pro-Iraans blok wint verkiezingen Libanon, Israëlische satellieten zien voorbereidingen voor raketaanvallen

 
De Britse RAF heeft een extra squadron Typhoon gevechtsvliegtuigen naar het Midden Oosten gevlogen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

In afwachting van president Trumps besluit (vanavond 20.00 uur Nederlandse tijd) of hij de nucleaire deal met het land schrapt of toch nog even intact laat, verplaatsen de Amerikanen, Britten en Franse ongewoon grote hoeveelheden vliegtuigen, drones en schepen richting Syrië. Analisten vermoeden dan ook dat Trump de overeenkomst gaat annuleren, en de massale militaire aanwezigheid rond Syrië is bedoeld om een eventuele Iraanse vergeldingsaanval op Israël – die het hele Midden Oosten in brand kan steken – te voorkomen.

 

Trump heeft de officiële deadline voor de JCPOA overeenkomst 4 dagen naar voren gehaald. Tegelijkertijd zijn de afgelopen dagen complete vloten Amerikaanse vliegtuigen en drones de lucht in gestuurd. Zij houden alle militaire bewegingen in en rond Syrië en Libanon 24/7 in de gaten.

De Britten hebben een extra squadron Typhoon gevechtsvliegtuigen overgevlogen naar een basis in of bij het Midden Oosten (mogelijk Cyprus en Jordanië), en de Fransen Rafale en Mirage 2000 jets. Sommige van deze toestellen hebben deze bases via het Israëlische luchtruim bereikt. (1)

Pro-Iraans blok wint Libanese verkiezingen

In Libanon heeft Hassan Nasrallah, de leider van het door Teheran aangestuurde islamitische terreurleger Hezbollah, de overwinning uitgeroepen voor het Shi’itische blok na de eerste parlementsverkiezingen sinds 2009. Voordat de officiële uitslag binnen was verklaarde hij dat het ‘verzet’ tegen Israël nu gegarandeerd blijft.

Het pro-Iraanse blok krijgt volgens schattingen 68 van de 128 zetels. De Soenitische Toekomst Partij van premier Saad Hariri daalt van 31 naar slechts 21 zetels. Volgens Hariri hebben zijn tegenstanders geprobeerd zijn pro-Westerse partij kapot te maken. (2)

Ook de ontwikkelingen in Libanon zijn van groot belang, aangezien een oorlog tussen Israël en Iran in Syrië hoogstwaarschijnlijk ook een nieuwe oorlog tussen de Joodse staat en Hezbollah zal betekenen. De moslimterroristen hebben inmiddels minstens 100.000 raketten in voorraad, waarmee ze grote delen van Israël onder een waar spervuur kunnen leggen.

Israël paraat voor Iraanse / Hezbollah raketaanvallen

Het Israëlische leger verkeert daarom al drie weken lang in de allerhoogste staat van paraatheid, mede omdat ook 15 mei eraan komt, de Palestijnse ‘Naqba’ dag, waarop er meestal met veel geweld ‘getreurd’ wordt om het feit dat de Joden in 1948 hun eigen landje weer terugkregen.

Israëlische satellieten hebben in Libanon en Syrië voorbereidingen waargenomen voor een raketaanval op doelen in Israël. Men verwacht dat de raketten vooral op legerdoelen worden gericht, maar sluit niet uit dat ze ook in dorpen en steden terecht zullen komen, waardoor er grote aantallen burgerslachtoffers kunnen vallen. (4)

Mocht uw tank bijna leeg zijn, dan adviseren wij u om deze voor de zekerheid nog even vol te gooien. Bij een eventuele oorlog zal de toch al fors gestegen benzineprijs namelijk exploderen.


Xander

(1) DEBKA
(2) DEBKA
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(4) DEBKA

Zie ook o.a.:

02-05: Amerikaanse officials: Israël bereidt zich actief voor op oorlog met Iran

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.Reacties

René van Zalk op 08-05-2018 13:41

Iran is geen partij voor the USA. Ze hebben daar in Iran wel een grote mond, maar presteren niets als het er op aan komt. Iran heeft de weg naar de afgrond gekozen. De Mossad heeft de Iraanse leiders ontmaskerd als leugenaars. De verkregen info ligt al dagen ter onderzoek bij het pentagon.

Ike op 08-05-2018 13:55

Alle fronten van de Koude Oorlog zijn open gegaan. De Nasa praat weer over nucleaire reactors in de ruimte. Die zijn nodig voor laserwapens die weer nodig zijn voor een SDI of EMP's uit de ruimte die alle electronica plat kunnen leggen (ultiem EW wapen).

De USD word omhoog gespececuleerd vanwege de olieprijs en de wapenverkopen bij oorlogen. Spanningen op elk vlak tussen het BRICS blok en hun medestanders en het Westerse NATO blok en hun partners......

Mensen als Nethanyahu en Kim Il Soeng (zeer goed vergelijkbaar) hebben daarbij de macht om het conflict heet te laten worden.

Het extreem rechtse fascisme is weer volledig aan de macht door de macht van de Amerikaanse Neo Con's op de sleutelposities in het overheidsapparaat. Zelfs als Trump iets anders zou willen, hebben zij hem gereduceerd tot buikspreekpop.

van buiten op 08-05-2018 14:10

Irael kan zijn eigen boontjes dopen maar  mijn vraag zal zijn, de ernst van de slagtoffers en hoeveelheid en dat daar vanuit de vlam in de pan vat en steun krijgen van deze landen tsa dat is dan simpel een, een tweetje. 

ohje op 08-05-2018 14:35

en goud hahah

willy . op 08-05-2018 14:48

Je moet ook weten dat in Libanon de radicale groep Hezbolla'h de verkiezingen hebben gewonnen, daar dreigt een burgeroorlog met de Soenieten en christenen! Dus inderdaad er komt een pro Iraans front in het Noorden! En de benzineprijzen zijn nu al aan het stijgen, als Trump besluit om Iran terug te boycotten . Dus de spanning stijgt in het M.O. ! Shalom

johan de derde op 08-05-2018 16:06

Israel het enige democratisch  land in het Midden Oosten, dus een vergelijking tussen heren B. Nethanyahu en Kim Song-Il is een vergelijking tussen ike en ongewervelde holtedieren.

Tevens als een mede aardbewoners niet zo denken als de linkse "schijn"heilige dan wordt hij of zij gekenmerkt als zijnde een extreem rechtse fascisme of Nazi. Persoonlijk vind ik mijn linkse mede aardbewoners zeer gevaarlijk uit domme blindheid richten zij veel schade aan zowel ecologisch economisch cultureel. 

Laten we hopen dat B. Nethanyahu zich niet laat provoceren door de Sjiieten en de linkse politieke correctheid.

Wens Israel veel kracht in deze moeilijke tijd, maar begrijp dat  wat de Joden  in WO 2 is overkomen  niet laten herhalen en dat ze tot het uiterste gaan.

AEO op 08-05-2018 17:12

Interessante toespraken betreffende de huidige toestand rondom en in Israël zijn via youtube te zien.

Zoeken op Amin Tsarfati

Ramshoorn op 08-05-2018 17:24

De soep wordt nooit zo heet gegeten als hij wordt opgediend. Hezbollah pocht al jaren met hun slogans over de 100.000 raketten waarmee ze Israël wil vernietigen. Waarom doen ze het niet? Omdat het waarschijnlijk veelal nep-raketten zijn.

De Engelsen hadden in 1944 voordat de invasie op Normandië plaatsvond ook duizenden nep-kanonnen, vliegtuigen, tanks langs het Engelse Kanaal richting Dover geplaatst om de Moffen te misleiden. Hitler was zeker dat de invasie daar zou plaatsvinden.

Die stunt werkte dus voor de Britten. Hezbollah, Hamas, Fatah handelen nu net als de brallende Nasser van Egypte eertijds, 1956, 1967, een grote mond en steeds de strijd tegen Israël op alle punten verliezen!!!

Zo zal het nu ook wel weer gaan. Israëlische militairen zijn hoog opgeleid en gemotiveerd en vechten als leeuwen. 

Bundy op 08-05-2018 17:26

Op het msm-media nieuws was te horen dat in Syrië één helikopter ( mogelijk twee ) is neergestort .             Daarna werd gemeld dat er één Russische straaljager was neergestort , waarschijnlijk vanwege technische problemen .

Wanneer ik dit Xanderartikel lees vraag ik mij af of ze inmiddels begonen zijn met het neerschieten van Russisch legermaterieel .  In dat geval zijn de gevolgen niet te overzien .   Hoop dat ik het mis heb .

vlokje op 08-05-2018 18:03

Kan zo'n oorlog ook milieu vriendelijk? 

Volgens mij is een oorlog voeren een  ernstig milieu delict, arresteren die boel

Hypocriet zeg, zelfde koppen, zelfde jasje en gisteren milieu sparen, morgen kapot schieten

Zo'n oorlogje zal de boel wel lekker opwarmen

Rien op 08-05-2018 19:10

De joden laten zich in ieder geval niet nog eens naar de slachtbank leiden

Ze zullen van zich afbijten het volk is omringt door miljoenen islamitische mensen die vaak geen respect voor het leven hebben 

Bid voor Gods volk 

Slalom

jottum op 08-05-2018 19:32

Tja, speculaties en speculerend... Wordt iran weggebombardeerd blijft er voor rusland weinig over in die regio en wordt het een 'klein' en alleenstaand land. Maar wellicht kan het namens iran de olie-winning in de golf en saoedie desondanks voor langere tijd vernietigen en zo een forse economische crisis in het westen veroorzaken en wat tijd winnen. Er zijn in ieder geval partijen vertegenwoordigd door strategen die weer goed geld gaan verdienen aan de volgende (nep) kaasschaafcrisis.

Hubo op 08-05-2018 20:08

Het lijkt me flauwekul om om zo'n strijdmacht bijeen te brengen om een iraanse vergeldingsaanval te beantwoorden.Trump en Netanyahu spelen elkaar al een tijdje het balletje toe en zijn er kennelijk met Saoedie Arabië op uit Iran te vernietigen.Ik zie eigenlijk niet goed in,wat ze daarbij kan tegenhouden.Het kan zijn,dat het voorlopig bij dreigen blijft,want ze zullen toch eerst een goede aanleiding moeten uitlokken.Daar is Netanyahu in ieder geval met zijn bombardementen flink mee bezig.Zelfs na een waarschuwing van Poetin.

jottum op 08-05-2018 20:10

Eens anders speculerend: eenmaal iran weggebombardeerd, geen iran meer en geen toevoerlijnen en support naar andere streken. Dan staat syrie enkel met russische steun tegenover de troepen die al in dat land zijn. Het andere probleem iran is dan ook min of meer opgelost in geo-strategisch opzicht. Aangezien vanuit geen (groot) land wordt geopereerd valt ook weinig tegen landen te ondernemen en is weinig te vrezen. Het lijkt wel schaken, mede omdat de tegenacties al voorzien zijn door 'deep blue,' de 'strategische schaakcomputer' en de tegenreacties voorspelbaar zijn.  

jottum op 08-05-2018 20:10

Eens anders speculerend: eenmaal iran weggebombardeerd, geen iran meer en geen toevoerlijnen en support naar andere streken. Dan staat syrie enkel met russische steun tegenover de troepen die al in dat land zijn. Het andere probleem iran is dan ook min of meer opgelost in geo-strategisch opzicht. Aangezien vanuit geen (groot) land wordt geopereerd valt ook weinig tegen landen te ondernemen en is weinig te vrezen. Het lijkt wel schaken, mede omdat de tegenacties al voorzien zijn door 'deep blue,' de 'strategische schaakcomputer' en de tegenreacties voorspelbaar zijn.  

Lodewijk op 08-05-2018 20:38

Trump beïndigd op aandringen van de Israëlische "elite" de deal met Iran. Omdat dat land in het geheim kernwapens zou maken. Terwijl het Internationale Atoom Energie Agentschap verklaard heeft dat het al tien keer heeft geïnspecteerd in Iran en daar geen enkel bewijs van heeft geconstateerd.

Tot nu toe hebben enkel de VS en Israël kernwapens gebruikt. U leest dat goed: Israël -of beter gezegd, diens "elite"- hebben met kleine nucleaire -neutronen- bommen Jemen gebombardeerd. Zie het met eigen ogen vanaf 12:00 in deze video:"The Truth About the Iran Deal and Iranian Nuclear Weapons" https://www.youtube.com/watch?v=Jdd_sYT19E4

Helaas weten de burgers in Israël dat niet. Anders zouden er wel protesten zijn daartegen. En onze media verzwijgen het ook.

Lodewijk op 08-05-2018 20:43

PS:

Ik vergat de titel van die video in onze taal te vertalen:

"De Waarheid over de Iran Overeenkomst en Iraanse Nucleaire Wapens"

van buiten op 08-05-2018 21:05

Beste xander uitspraak van Trump gehoord, het wordt tijd dat de jonge koning van Saoedi- Arabie op ga treden vergeet niet dat ook al deze landen onderling elkaars vijanden zijn, maar ook allen de vijand zijn van Israel. Vraag mij wellens af die heilige zwarte steen, daar mogen al de moslims naar toe voor hun bedevaart, vijand of niet.

Cale op 08-05-2018 21:59

Rene van Zalk, ¨Iran is geen partij voor de USA...¨ Ik denk dat je ongelijk hebt. Welke oorlog heeft Ameika sinds WO2, dewelke ze overigens ook niet in hun eentje gewonnen hebben, welke oorlog hebben ze gewonnen? Ze zijn zelfs het kleine Vietnam uitgeschopt. Afghanistan? Irak? Libie? Syrie? Welke oorlog hebben ze gewonnen? Iran zal waarschijnlijk door een false flag de schuld van een agressieve aanval krijgen en dan door Amerika en Israel aangevallen worden. Zoiets als met Irak gebeurde. Een miljoen doden wellicht. De wereld economie in puin? Ze zijn weer lekker bezig onze wereld leiders. Vergeet niet dat Iran haar olie verkoopt buiten de US dollar om. Dat plan hadden Saddam Hoessein en Ghadaffi ook. Iedereen weet zo langerhand wel hoe het met hen en hun landen is afgelopen. Uiteindelijk draait het allemaal om geld. En daar wordt de gewone man, ook in het MO, weer de dupe van.

Marc Steiner op 08-05-2018 22:36

Alles overwogen heeft president Trump de juiste beslissing genomen. De linkse zwakzinnige massa van Europa zal weeral tegen zijn. May God bless Mr. Trump.

levi op 08-05-2018 23:33

Mensen lees svp jesaja 17 en ezechiel 38/39

 

Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

René van Zalk op 09-05-2018 00:20

CIA analyse: 2020 burgeroorlog in Duitsland. Botsende beschavingen.

http://verenoflood.nu/cia-analyse-2020-burgeroorlog-duitsland-botsende-beschavingen/

AEO op 09-05-2018 01:12

@Lodewijk,

Uit de door de Mossad in beslag genomen Iraanse documenten blijkt wel degelijk, dat Iran de boel belazert. Overigens is net 40% van de documenten doorzocht, de overige 60% zal ongetwijfeld nog meer aan het licht brengen. Het Internationale Atoomagentschapmbeweert wel, dat het Iran onder controle heeft, maar kan dat niet waar maken, omdat bepaalde sites ontoegankelijk blijven voor inspectie. Trump heeft groot gelijk, dat hij de stekker uit het accoord trekt, want een deal die is gebaseerd op leugens is het papier waarop het geschreven is niet eens waard.

Maar om te weten dat Iran de boel belazert, hebben we die documenten zelfs niet eens nodig. Iraan zegt dat het kernenergie wil voor vreedzame doeleinden. Maar ik geloof daar helemaal niets van. Ik geef je een voorbeeld. Je kan een product kopen voor een bepaalde prijs. Maar nu blijkt dit product op een andere manier veel voordeliger te kunnen worden aangeschaft. Wat doe je? Ga je voor de goedkopere manier, die ook nog veiliger blijkt te zijn, of ga je de duurdere variant aanschaffen, waarbij er ook nog eens veiligheidsrisico's zijn? Normale mensen, bedrijven of landen, zullen dus voor de veilige goedkopere variant gaan, dat mag toch duidelijk zijn, maar Iran is geen normaal land, het kiest voor de uiterst kostbare methode van kernenergie, en het zet een grootschalig nucleair programma op poten, dat echter vele miljarden dollars most. De veel veiligere en voordeliger methode van zonne-energie wil Iran dus niet, en vanuit het Iraanse standpunt is dat volstrekt logisch, omdat je met zonnepanelen nu eenmaal geen kernbommen kan maken, en met behulp van kernreactors wel. Iraan kan met het zeer zonnige klimaat wat daar heerst gemakkelijk op grote schaal zonne energie toepassen, dat ook nog eens veel goedkoper is dan kernenergie. Met deze simpele wetenschap kan je dus weten, dat Iran een verborgen nucleaire agenda heeft.

Ik ben een absolute tegenstander van kernenergie, want er zijn al teveel kernrampen geweest, waarvan de gevolgen van die in Fukushima Daiichi nog steeds niet te overzien zijn. De troep daar opruimen gaat nog minstens 40 jaar duren, als het meezit. Het kan dus ook nog veel langer gaan duren, in het slechtste scenario nog wel 100 jaar. Nee, dan toch liever steeds meer zonnepanelen, veilig, geen kans op straling, geen radioactief afval. Wie door Japan reist zal het beslist opvallen: steeds meer velden worden volgebouwd met zonnepanelen. Daar heeft men wel geleerd van de ramp in Fukushima Daiichi. En dan die onzin, dat Israël in Jemen een neutronenbom heeft gebruikt. Israël zit daar helemaal niet, het heeft daar ook niets te zoeken.

Lodewijk op 09-05-2018 01:33

Ik zie net dat de link die ik hierboven gaf naar een foutpagina van Xander leidt. Terwijl wanner ik die link (URL) in mijn zoekbalk plak ik wel die video op YouTube krijg.

Kijken op het nu wel goed werkt: 

"The Truth About the Iran Deal and Iranian Nuclear Weapons"

https://www.youtube.com/watch?v=Jdd_sYT19E4

AEO op 09-05-2018 09:11

En inmiddels is er afgelopen nacht weer een aanval op Iraanse wapentransporten nabij Damascus geweest, waarbij ook 9 Iraanse militairen zijn omgekomen.

Henk op 09-05-2018 09:11

Cale op 08-05-2018 21:59  "Iran zal waarschijnlijk door een false flag de schuld van een agressieve aanval krijgen en dan door Amerika en Israel aangevallen worden." Dat zou best eens kunnen. Onder het mom dat anders de regio ondermijnd wordt door Iran. Terrorisme en zo. Terwijl Saoedi-Arabië, de grootste vijand van Iran, zelf de bakermat van het islam-terrorisme in de wereld is. Zie al die haatimams die vanuit Saoedi-Arabië in o.a. Nederland werkzaam zijn. En al die moskeeën die vanuit dit land gefinancierd worden. Waarom de VS dan toch in zee gaat met Saoedi-Arabië? Om het geld, de olie, de wapenindustrie.

Hubo op 09-05-2018 11:50

@Cale

Het lijkt me redelijk waarschijnlijk dat een aanval van Amerika,Israël en Saoedie Arabië Libanon,Syrië en Iran in chaos zal storten en mogelijk ook de betrekkelijke stabiliteit in Irak weer zal ontwrichten.Het hangt er natuurlijk vanaf hoe ver ze gaan.Ik weet niet of je dat een overwinning kunt noemen,maar 'ze' zullen er waarschijnlijk allang tevreden mee zijn.Zo gaat het meestal,als ze niet direct een stabiliserende regering aan de macht kunnen helpen.Afghanistan en Irak in het kwadraat.

Er wordt wel gezegd dat het terroristen erom gaat de openbare orde te ondermijnen,maar dat is nu precies wat hier dan zou gebeuren.

Ike op 09-05-2018 15:30

@AEO op 09-05-2018 01:12

Kennelijk ben je onbekend met Big Data. Big Data is alle digitale data. Werkelijk alle digitale data is te vervalsen. Geen enkele data is daardoor meer betrouwbaar. De fraude kan veroorzaakt zijn door een Israëli of een Iraniër of Amerikaan of wat mij betreft een Inuit. Nethanyahu heeft tot nu toe geen betrouwbare info gegeven en heeft een slechte reputatie met zijn tekeningen. Hij had net zo goed een bierviltje kunnen laten zien met een tekening of handtekening.

Dit is veel meer een stap in het proces voor het behoud van de positie van de USD en Euro. De NATO genocideplegers zullen de slachtoffers 'bijkomende schade' noemen. Het is het fascisme in alle lelijkheid.

Lees gaarne wat meer over de geschiedenis van de Dulles broers en Prescot Bush die met de nazi's samenwerkten tijdens WWII en bekijk het aantal nazi's die na de oorlog voor de VS werkten (Klaus Barbi o.m.) en de smokkel van nazi's door Bildebergers in hun regeringsvliegtuig naar Zuid Amerika. Je zalt beseffen dat we nooit in een echte democratie hebben geleeft en dat de Oude Wereld Orde eigenlijk nog machtiger en verantwoordelijker was voor de WWII genocide dan Adolf H.

Rusland, China en hun partners van de BRICS, Venezuela, Iran en Syrië willen gewoon niet meer de USD en Euro financiëren waarmee de strijd tegen hen word gevoerd en waarmee de wapens tegen hen worden gekocht........

Anneke op 10-05-2018 14:23

Herrinnering...Hitler was extreem nationaal socialist !!!  Hartstikke links, dus !!! Fascisme zit in de linkse aderen!!! Links is helaas altijd in meerderheid aan de macht. Al begint hun macht in te korten... Israel blijft zichzelf verdedigen, moet wel. Zo niet, dan verliezen de Israéliërs hun landterrein!!!  Hubo, ga jij eens op vekenning in Israel en laat je niet beïnvloeden door de linkse media! 

Hubo op 10-05-2018 19:25

@Cale

Goed gezien Cale.Wat is er nu eigenlijk precies gebeurd in de Golan?Het doet mij denken aan de inval van de duitsers in Polen destijds.Er zijn er die het hoogste woord hebben over Iraanse aanvallen op Israël,maar dit zou de eerste keer zijn.En Hezbollah zou zich vooral verdienstelijk hebben gemaakt met het zuiveren van de Libanees Syrische grans van terroristen die van daaruit Libanon beschoten.

Het is niet duidelijk waarom Putin Netanyahu op 9 mei had uitgenodigd.Russen hebben soms een wat vreemd gevoel voor humor.Al was het alleen maar om te laten zien,dat ze ervan overtuigd zijn,dat ze uiteindelijk toch weer zullen 'winnen'.Misschien nu niet met hulp van de westerse geallieerden,maar dan wel van China en misschien ook India,Brazilië en Zuid Afrika.

@Anneke

Beste Anneke,al jaren zou ik voor geen goud in Israël willen wonen en ik heb er geen enkele behoefte aan daar nu nog eens naar toe te gaan.Er zijn heus nog wel goede Israëlies.Daar twijfel ik niet aan,maar mensen als Sharon en Netanyahu reken ik daar niet toe.Dit soort mensen komt in tijden als deze nu eenmaal demokraties boven drijven.In Rusland hebben ze goed gezien hoe ze het spel met Putin moeten spelen.In Amerika hebben we nu Trump,die gekozen is met de belofte dat hij al die mensen in zijn land weer werk zal geven.Wat dat betreft is hij net zo socialistisch als Hitler te noemen.En hij lijkt nu ook wel te begrijpen,dat dat niet gaat lukken.Hitler maakte al snel gemene zaak met het groot kapitaal en het is vrij vaag wat voor krachten er achter zijn opkomst zaten.Het zijn bijna altijd volkse populisten die terugvallen op een reactionaire nationalistische ideologie.Socialisten en communisten werden uiteindelijk onder Hitler net zo vervolgd als joden,zigeuners en homosexuelen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl