Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nederland viert Bevrijding terwijl situatie in Europa ongekend explosief is

Deze zomer grootste NAVO oefening ooit sinds einde Koude Oorlog, gericht op oorlog tegen Rusland – Parlement Israël geeft premier Netanyahu bevoegdheid om zonder instemming veiligheidskabinet de oorlog te verklaren - VN-secretaris generaal: Alarmerend groot risico op uitbreken Derde Wereldoorlog

Afbeelding: (2).

Op deze mooie zonnige 5 mei viert Nederland dat we 73 jaar geleden werden bevrijd van de Duitse bezetting. In mei 1945 werden ook de Verenigde Naties opgericht, bedoeld om te voorkomen dat er ooit nog een wereldoorlog kan uitbreken. De realiteit is echter dat de situatie in Europa en het Midden Oosten nog maar zelden zo explosief is geweest. Er is maar één vonkje nodig om ons continent, en wederom de hele wereld, opnieuw in brand te steken. Velen willen het niet horen, maar als dat gebeurt zal dat voornamelijk de schuld van het Westen zijn.

Het zijn inmiddels niet meer eenlingen die waarschuwen voor een nieuwe grote oorlog. Tal van experts en analisten schrijven al maanden dat de situatie sinds het einde van de Koude Oorlog nog nooit zo gespannen is geweest.

NAVO provoceert Rusland met talloze militaire oefeningen

De NAVO is in Oost Europa al jaren bezig met een agressieve en provocerende militaire opbouw, pal langs de grenzen met Rusland. Op 2 mei begon in Estland en Letland de grootste militaire oefening in het Baltische gebied sinds 1991, met 3000 troepen uit 16 landen. ‘Siil’ (‘Egel’) is de naam van de oefening, die in juni wordt gevolgd door BALTOPS en ‘Sabre Strike 2018’, waar een Amerikaans pantserbrigade met 4000 soldaten en 90 M1 Abrams tanks, pantservoertuigen en houwitsers aan deel zal nemen.

In de zomer wordt het pas echt heftig, want dan vindt de grootste NAVO oefening sinds het einde van de Koude Oorlog plaats. In Polen, vlak voor de drempel van Rusland, wordt dan het startsein gegeven voor ‘Anakonda 2018’, met zo’n 100.000 troepen, 5000 voertuigen, 150 vliegtuigen en helikopters, en 45 marineschepen.  

Dit jaar vinden er in totaal 80 militaire NAVO oefeningen plaats die voornamelijk zijn gericht op de in Washington en Brussel geplande toekomstige oorlog tegen Rusland. Hiervoor wordt ook het conflict in Oekraïne –ontstaan na een door de CIA en de EU op touw gezette illegale staatsgreep tegen de wettig gekozen pro-Russische regering- verder aangewakkerd. Zo zijn de Amerikanen begonnen met het leveren van anti-tank wapens aan het Oekraïense leger.

Iraanse aanwezigheid in Syrië rode lijn voor Israël

In Syrië gaat het Amerikaanse leger een nieuwe fase in, zo werd op 1 mei aangekondigd. De kans is groot dat het slagveld zich verplaatst naar Libanon, officieel om de laatste resten van ISIS te vernietigen. In realiteit vormt de Islamitische Staat geen bedreiging meer die het ingrijpen van buitenlandse mogendheden rechtvaardigt. Waar het echt om gaat is de Iraanse militaire opbouw in zowel Syrië als Libanon, onder meer via het al decennia door Teheran aangestuurde terreurleger van Hezbollah, die bedoeld is om de positie van Assad te verstevigen. (Uiteindelijk gaat het allemaal om olie en gas, en een geplande pijpleiding vanuit het Arabisch schiereiland naar Europa, waarbij Assad in de weg ligt.)

Tegelijkertijd beschuldigen Israël en de VS Iran ervan zich niet te houden aan de nucleaire overeenkomst, en in het geheim door te zijn gegaan met het ontwikkelen van kernwapens. VN secretaris-generaal Antonio Guterres verklaarde in een interview met de BBC dat het risico op het uitbreken van de Derde Wereldoorlog alarmerend snel groter wordt, vooral als president Trump besluit de kerndeal met Iran op te zeggen (3).

Voor Jeruzalem is een in één grote Iraanse militaire basis veranderd Syrië een absolute rode lijn, die de afgelopen jaren werd beantwoord met meer dan 100 luchtaanvallen op Iraanse doelen in Syrië.

Om snel te kunnen reageren heeft het Israëlische parlement premier Netanyahu de bevoegdheid gegeven om zonder instemming van het veiligheidskabinet de oorlog te verklaren, of een grootschalige militaire operatie te beginnen. Hoge Israëlische politieke en militaire officials benadrukken met de regelmaat van de klok dat de Iraanse aanwezigheid in Syrië niet zal worden toegestaan, vooral niet omdat vanuit Teheran al talloze dreigementen zijn gekomen om de Joodse staat (‘het Zionistische regime’) te vernietigen.

Zo dreigde de Iraanse Nationale Veiligheid Adviseur vorige week om Tel Aviv te vernietigen, waarna de Israëlische minister van Defensie Lieberman reageerde dat Israël in dat geval Teheran zal aanvallen.

Oorlog met Iran zo goed als zeker – wat doet Rusland?

Al deze ontwikkelingen hebben een grote impact op de veiligheid van Rusland. De vele tientallen NAVO oefeningen langs de Russische grenzen worden in Moskou als extreme provocaties opgevat, en als een voorbode voor een militaire aanval gezien. Een oorlog tegen bondgenoot Iran in Syrië lijkt zo goed als zeker, en aangezien daar ook Russische troepen gelegerd zijn, wordt het risico dat zij ook worden getroffen steeds groter.

Rusland heeft aangetoond een formidabele militaire macht in Syrië te hebben, die heel goed in staat is zichzelf te verdedigen en zelf de aanval te openen. Zodra de eerste Russen sterven als gevolg van Amerikaanse en/of Israëlische raketten, kan worden gerekend op een krachtige militaire tegenreactie.

Kortom: de spanningen in Europa en het Midden Oosten zijn zeer hoog opgelopen. Op ieder moment kunnen de explosieve situaties in of rond Syrië in een grote internationale oorlog ontaarden, en als men niet oppast zelfs een nieuwe wereldoorlog. Mocht dat gebeuren, dan is het niet Rusland, maar het Westen dat hier met zijn provocatieve acties en ongefundeerde, hysterische Russofobie in de media schuldig aan zal zijn.

 

Xander

(1) Strategic Culture Foundation via Zero Hedge (2)
(3) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

02-05: Amerikaanse officials: Israël bereidt zich actief voor op oorlog met Iran
26-04: Rusland en Israël dreigen elkaar met militaire actie om Syrië
20-04: Westers imperium wankelt: Rusland en China zijn leugens en oorlogen spuugzat (/ Chinese staatskrant: Westerse provocaties vormen bedreiging voor wereldvrede)
17-04: Leger Israël bereidt zich voor op ‘onvermijdelijk’ genoemde oorlog met Iran
11-04: Escalatie? Rusland en Iran dreigen met aanval op Israël als Westen ingrijpt in Syrië
08-04: Russische topgeneraal waarschuwt voor ‘laatste oorlog in geschiedenis mensheid’
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
13-03: ‘Superrijken kopen al jaren bunkers omdat ze weten dat er een kernoorlog komt’
11-03: Amerikaanse kolonel bang dat confrontatie Israël en Iran in Derde Wereldoorlog eindigt
03-03: Putins ultimatum dwingt Westen te kiezen tussen vrede of oorlog
01-03: Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.


Reacties

willy . op 05-05-2018 14:05

Staan we echt aan de vooravond van een wereldoorlog? Wil men niet kijken naar de vredesonderhandelingen tussen Trump en de Noord -Koreaanse leider misschien krijgt Trump nog de nobelprijs voor de vrede al zou daar in Zweden weer een seksschandaal kunnen optreden dat die uitreiking in gevaar kan brengen?? Maar wat gaat Rusland doen,die hebben daar troepen, de VS die hebben daar troepen, Turkije die hebben troepen aan de grens met Syrie en de Koerden, gaan dit dat zomaar laten gebeuren, normaal zou Iran zich moeten terug trekken, Syrie is een soeverein land of niet meer? de Iraanse aanwezigheid in het buurland is voor Israel de druppel die de emmer laat overlopen, en laat ons hopen dat Israel het hoofd koel houdt ! Shalom

Anneke op 05-05-2018 15:01

Bevrijd?/! "Ja, bevrijd van het Nazi onheil, maar inmiddels al ruimschoots bezet door andere kwade geesten". Satan is nog altijd de vernietigende alles-verderver, in wat voor vorm dan ook.  Het is hoogtijd dat de Messias wederkeert!!!

ohje op 05-05-2018 15:29

Uiteindelijk is er altijd oorlog omdat het gwoon is.

Lars030 op 05-05-2018 15:52

En dan is het vandaag Bevrijdingsdag, we zouden moeten herdenken dat ons land werd bevrijd van de fascisten. Kreten als ‘nooit meer’ moesten we aanleren als het om de genocide op de Joden en zigeuners ging. En waar zijn we vandaag?

Dan lees ik van links crapuul dat we blij moeten zijn vandaag, dat we in vrede leven. Dat we het moeten beseffen en dat we het door moeten geven.

Ik word zo kwaad bij het lezen van deze woorden. Ik leef al niet meer in vrede en veiligheid, omdat jij, met je linkszure kots, zo nodig miljoenen vredehaters en intoleranten moest binnenhalen. Ik besef dat het het einde van mijn vrijheid is als ik lees en hoor dat islamcritici door politie worden opgezocht, ze bedreigd worden. Dat de Joden weer dezelfde vrees hebben voor vervolging en dat Onze kinderen met allerlei zelfhaat worden opgevoed.

Jij links stuk crapuul, jij beseft totaal Niet wat vrijheid is. En jij geeft het niet door, jij geeft het weg. Jij gooit het weg, omdat je deugen voor een ander veel belangrijker vindt.

Vandaag vier ik niets, het is voor mij een dag van schaamte. Ik schaam me dat ik tot dit volk behoor…

Klaas op 05-05-2018 16:07

Wij zijn helemaal niet bevrijd na de 2e wereldoorlog. De ' illuminati' en hun welwillende knechten

hebben nu de macht en houden Nederland bezet tot op heden. Ik ga niet zeggen wie die ' illuminati' zijn

omdat wij helaas niet in een vrij land wonen waar de vrijheid van meningsuiting op zijn Orwelliaans niet serieus begrepen moet worden. In de tussentijden vieren ' wij' bevrijdingsdag, let wel een geregisseerde ' bevrijdingsdag' immers de Nederlander is gewoon een gedresseerde aap misschien wel de meest gedresseerde aap op de wereld.  Allemaal gezellig meedoen, allemaal lekker dansen de groupthink in Nederland is communistisch te beschouwen. Oppositie, echte oppositie bestaat niet.

Rienus op 05-05-2018 16:17

De bevrijding heeft in werkelijkheid nooit plaats gehad. Nazi Duitsland was niet echt het werkelijke probleem. Een oud gezegde luidt: De juiste man/vrouw op de juiste plaats. Ik denk dat 80 % van de Nederlandse bevolking het veel beter zou doen dan Rutte. Dat Rutte (Merkel, Macron en zeker die zuiplap van een Juncker) zitten waar ze nu zitten heeft niets met hun kwaliteit te maken. Want die is er nauwelijks. Noem het de Deep State of iets dergelijks, het heeft in elk geval weinig met democratie of zoiets romantisch als een idee dat de bevolking ook maar iets te vertellen heeft over de eigen toekomst.

Dat is nooit geweest en ik beginnte geloven dat zoiets nog lang weg zal blijven.

Asjemenou op 05-05-2018 16:27

Ja Wiily, je zegt het goed, VS, Turkije, Koerden, Rusland hebben troepen in Syrie. Allemaal aan de grens van Israël. Wat gaat SA doen. En wat doet Iran daar? Veel landen/legers zullen zich verzamelen rondom Israël. Het is  niet (meer) om Israël te doen. Het is afwachten, maar de tijd is rijp voor de profetie in openbaringen. 

Andries Termote op 05-05-2018 16:29

U noemt Hezbollah (sjiitsch) steevast een Terreurpleger. Er even op wijzen dat zij in Libanon samen met christenen in de regering zitten onder een christelijke president. In het Midden Oosten moeten minderheden mekaar steunen.  Hezbollah is de enige efficiente militaire macht in Libanon.

In het Midden Oosten is de grote meerderheid soennitisch en die worden massaal bewerkt door de Saoedische wahhabisten. De Saoedi's, de chouchous van het Westen en Israel. 

Gabriel op 05-05-2018 16:56

De soep wordt nooit zo heet gegeten als deze wotdt opgediend.

willy . op 05-05-2018 17:03

@Alsjemenou : Ik denk dat het om Jeruzalem gaat de eeuwige stad die linkse activisten niet als Joods beschouwen, en iran is aartsvijand van Israel, benieuwd hoe Rusland zich zal gedragen!! Shalom

willy . op 05-05-2018 17:13

Iran speelt een dubbel spel, naar de EU toe verklaren ze dat ze niet meer werken aan een atoombom, maar uit te archieven van de Mossad blijkt het tegendeel, en wat doet de EU? Ze geloven Iran omdat ze in feite ook Israel haten, deze laatste heeft zich terug getrokken als kandidaat voor de veiligheidraad en weet je waarom, er was niemand die Israel steunde zelfs niet de VS , en nu krijgt mischien Belgie de kans en staan die achter de Joden? Nee dus ! Shalom

ottoman op 05-05-2018 17:20

wat ik niet snap, als rusland onbetrouwbaar is, en tegen israel is dan de fobie tegen rusland onbegrijpelijk vannuit t westen??

rusland word gepromoot en als mogelijke israel aanvaller gezien, hoe dan???

Wilma op 05-05-2018 17:33

Rienus en Klaas jullie zitten werkelijk "spot on"om het maar zo te zeggen dat is de reden waarom wij niet de vlag uithangen. Nedeland is een van de meest bezette naties ter wereld, onze jeugd weet niet beter dan dat dit "vrijheid" is. Amerika tesamen met hun westerse bondgenoten, incusief de Isrealische regering (niet de Israelies zelf) zijn de meest oorlogszuchtige naties in onze wereld. Wij zijn nog steeds bezet maar onze heersers zijn hoofdzakelijk de bankiers en de grote corporaties. Onder toezicht van de schaduwregering.

Gert-Jan op 05-05-2018 18:22

Ha Ha , Xander schrijft al jaren over oorlog maar er komt steeds niks

van. Jullie kunnen beste een kijkje nemen op martinvrijland.nl . Realistisch nieuws en hij doet zijn research goed.

Qvic op 05-05-2018 19:00

5 mei Bevrijdingsdag, waar zijn wij van bevrijd dan? Het NAZI gespuis eiste na de oorlog de troon weer op en hielpen op hun beurt de NAZI kopstukken met de KLM vluchten naar Zuid Amerika. Zo was de oorlogswinter te danken aan Wilhelmina die de NS op riep om te gaan staken, zodat er geen voedsel naar de steden vervoerd konden worden in 1944. Maar de NS werkte daar voor heel gewillig mee met de bezetter. Dus was haar actie eigenlijk gericht tegen haar eigen landgenoten. Het kleine beetje vrijheid wat we toen nog hadden na de oorlog, is inmiddels al lang weggegeven aan een nieuwe onderdrukker genaamd de EU. Die vervolgens met nieuwe onderdrukkers samen zijn gaan werken genaamd moslims. Dus welke vrijheid vieren wij Nederlanders dan op 5 mei? Daar we ook nog eens 24/7/365 gecontroleerd worden door de overheden. Wat wij doen en zelfs op internet worden steeds meer blokkades gemaakt, zodat je enkel nog de voorgeschreven propaganda sites kunt aan klikken. De nieuwe naam voor de communisten en de fascisten zijn de groenen of groen links, die alles van de individu wil afpakken en iedereen in keurslijven wil persen. Dit noemen we ook wel politiek correct denken en handelen. Deze fascisten en communisten zijn zo paranoïde geworden dat zij zich zelf liefst afschaffen door middel van zelf haat en zelfs kwaad worden, als andere dat niet willen doen. Dan beschuldigen zij die andere met o.a. als racist. De echte waarheden worden nu zo verdraait, dat zelfs de grootste leugens als de enige waarheid ons opgedrongen wordt hier in de EU. En dat allemaal moeten wij Nederlanders dat als een soort van vrijheid gaan vieren? Sorry, maar zover ben ik niet mee gezonken in hun politiek correcte utopische grootheidswaanzin. Iedere autochtonen Europeaan is allang tot slaaf gedegradeerd, alleen dat beseft nog niet iedereen. De enige die vrij rond mogen lopen, zonder dat zij overal gecontroleerd worden zijn de moslims. Die kunnen zonder paspoort of ID toch overal komen en wordt hen zelfs bijna alles gratis ter beschikking gesteld in de EU. Daar in tegen moet iedere autochtoon bijna bij elke stap die hij/zij doet zich legitimeren en verantwoorden. Dus over welke vrijheid praten wij dan, die wij autochtonen Nederlanders op 5 mei vieren.

Scevean op 05-05-2018 20:17

Vrijheid zit tussen de oren. Geen land, heerser, baas, of scheeuwer. Kan hier iets aan veranderen. Wij zijn allemaal baas over ons eigen denken. Ik hoop dat jullie allemaal die optie zien. Ik laat mij niet leiden door EU. Rutte of een andere idioot.  I trust in God.. W.V.  South Afrika . Hermanus.

 

jawel op 05-05-2018 20:21

De menheid is het ergste wat deze planeet heeft te verduren , hoe hoger in rang , des te meer niet te vertrouwen , tuig is het , tuig van het ergste soort , dieren zijn in het kwadraat beter .  Ik heb me al lang tegen deze mensen gekeerd en hoop nog op tijd ergens anders mijn rust te vinden zonder verraders om mij heen , want die zijn er genoeg , ook zonder dat ze macht hebben . Hebzucht zorgt  in de eerste plaats voor onze  ondergang. Nee , en ook voor mij geen bevrijdings-dag .

ron op 05-05-2018 20:59

En met wat gaan we vechten?

Het bijzonderste gevecht is met de besparingen in gans de EU.

Het is te hopen dat Rusland niet BOE roept.

De pampers zullen rap gevuld zijn.

vlokje op 05-05-2018 21:02

Gelukkig maar, ik lees hier dat ik niet de enige met dubbele gevoelens over 4 en 5 mei

Zit mij ook te dicht bij 30april-1mei in die nacht hebben de satanisten een feestje

Andries Termote op 05-05-2018 21:15

Mossad breekt in in een garage in Teheran.. Volgens de doorgaans goed ingelichte Moon Of Alabama (militaire veteranen) gewoon oude doc die de IAAE in Wenen van Teheran gekregen heeft. Een kleintje voor iemand met "security clesring" om die doc op een stickie daar buiten te smokkelen...

Hubo op 05-05-2018 21:51

Naast die hysterische russobie in de westerse wereld,ben ik voorzover ik hier geïnformeerd ben over de situatie,geneigd te spreken van van een hysterische oorlogspsychose in Israël.De russen hebben inderdaad een behoorlijke interventiemacht opgebouwd in Syrië in de strijd tegen terroristen en andere opstandelingen die naar de wapens hebben gegrepen,maar of dat voldoende is om een internationaal conflict uit te vechten,betwijfel ik.Veel zal  afhangen van de effectiviteit van de afweer en normaal gesproken is het vaak wat makkelijker verdedigen dan aanvallen,maar de russen hebben natuurlijk weinig aanvoerlijnen.Ik denk eigenlijk dat ze zich gewoon weer afzijdig houden en dan wordt het weer het bekende laffe spelletje prijsschieten,waarbij we weer mogen genieten van onduidelijke opnames van 'precisiebombardementen'.

Daniel op 05-05-2018 21:51

Wees maar blij dat het Derde Rijk operatie Barbarossa lanceerde, anders hadden jullie allemaal Russische gesproken en je nu in ontredderde staat bevonden.

Mark S. op 05-05-2018 22:25

Brekend nieuws uit Den Haag. Een man steekt met een mes op willekeurige voorbijgangers in en roept Allah akbar terwijl hij door de politie in zijn been wordt geschoten bij zijn arrestatie. Drie gewonden naar het ziekenhuis. De politie kent de man als een verwarde man.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2002579/schietende-agenten-den-haag-gefilmd-video

Mark S. op 05-05-2018 22:33

Vervolg brekend nieuws.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2002807/dochter-zag-hoe-vader-werd-neergestoken

Hij schijnt de hele tijd Allah akbar te hebben geroepen bij het neersteken en droeg een baard en kufi, een islamitisch hoofddeksel voor mannen.

Aan dit gevaar worden we dus blootgesteld beste mensen. Het kan continu gebeuren en is bijna altijd islamitsch terrorisme!

mientje op 05-05-2018 23:19

We kunnen de lente vieren, gratis voor iedereen

pluto op 05-05-2018 23:34

"wie niet voor u is , is tegen u" deze bijbelse tekst is meer dan waar in deze tijd. Europa is voor Iran, dus anti israel. Niets is veranderd, nog steeds vervolgt Europa de jood, nog steeds jaagt Europa de jood op. Jazeker de holocaust is mislukt, men hoopt dat `Iran , Hezbollah, Hamas, Syrie het beter doen. Europa kan dan de handen in "onschuld" wassen, de geschiedenis herhaalt zich.

Bundy op 05-05-2018 23:47

Echt eng is dat Netanyahu nu blijkbaar de macht heeft gekregen om op eigen initiatief een oorlog te beginnen .            Hij hoeft alleen maar een raket op Russische troepen in Syrië te af te vuren en de Russen nemen wraak .                       Ik weet dat veel gelovigen Israël en alles wat zij doen door een roze bril zien .  

Ook Netanyahu is een 33e graad vrijmetselaar die orders van de Rothschildbende opvolgt .   Het is een extreem lugubere man die zal doen wat hem bevolen wordt  .  Dit Lijkt mij het perfecte scenario om de wereldbevolking te decimeren . Onderbouw uw argument met bronnen. Mod.

HE op 06-05-2018 01:16

Noemen we dit bevrijding?

Steek,  schiet en - moordpartijen zijn de orde van de dag. Heb ik het nog niet eens over non-fysiek geweld en het grote aantal zelfmoorden, o.a door de druk van deze waanzinnige maatschappij.

Vrede, veiligheid en bevrijding, laat me niet lachen. Die zijn er sinds de val van  resp. satan,  Adam en Eva niet meer geweest maar deze hypocriete wereld wil er maar niet aan.

Bundy op 06-05-2018 03:02

Hier een foto van het Hooggerechtshof In Israël voorzien van het alziende oog van de Illuminati ; http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12925:alziend-oog-in-jeruzalem-regeert-donald-trump&catid=20:het-complot&Itemid=33 

Iedereen kan weten dat zij grootbetalers waren van zeer veel machtsstructuren in Israël . https://tora-yeshua.nl/2015/01/historisch-50-wereldleiders-in-frankrijk-rol-vrijmetselarij-ca-37-miljoen-mensen-in-diverse-demos-ter-ondersteuning/    Ook hier staat Netanyahu op de lijst .

Nog meer informatie over vrijmetselarij in Israël staat onder-aan in dit artikel ;  http://franklinterhorst.nl/Zijn%20Vrijmetselaars%20volgelingen%20van%20Lucifer.htm

Hier het artikel over het decimeren van de wereldbevolking : http://franklinterhorst.nl/Het%20mysterie%20van%20de%20Georgia%20Guidestones.htm

Het artikel waarin stond dat alle huishoudelijke hulpen bij deze man zijn weggelopen omdat er continu deuren open gaan en dingen door het huis vliegen terwijl er niemand thuis is , kan ik niet meer vinden .    

Hoop dat ik mijn argument aangaande " luguber " voldoende onderbouwd heb met bronnen .

MP op 06-05-2018 04:50

De eerste Russen zijn allang omgekomen door vuur van de navo. Zie vliegtuig neergeschoten door Turkije, bombardement dar el zor door de amerikanen. Wie weet hebben de Israeliers er ook al wat geraakt. Wat betekend dit? A de Russen zijn niet bij machte om wat terug te doen of b ze hebben een groot incasseringsvermogen. 

edwin vissers op 06-05-2018 07:13

In bijna elke stad bevindt zich een loge van de vrijmetselaars ,gooi ontmaskering in hun brievenbussen ,daar worden ze heerlijk zenuwachtig van .

vlokje op 06-05-2018 08:09

Bundy op 05-05-2018 23:47

Je slaat de spijker op zijn kop

Aan de vlag van Israël is te zien dat het vandaag de dag een voortrekkersrol heeft als nwo land

Mijn argument

Vrijmetselaars blauw op witte ondergrond met hexagram (zusje pentagram, usa ster!) Kan het duidelijker

robie op 06-05-2018 09:08

Leugen fabriek draait weer op volop,hier in Midden-Europa word de gehele  bevrijding aan de VS toegezegd,al is hier juist door de Sovjets gedaan.

Ook hier word plots volop oefeningen,nog nooit zoveel gehoord als dit jaar.

woon vlak bij een gebied,dus je hoort het goed.

Maar toen de Russen een hielden met 15.000 man schreeuwden ze moord en brand,en zelf doen ze het nog eens dubbel zo hard over.

Eelke Piers op 06-05-2018 10:05

Er is geen land in de wereld dat bevrijdingdag viert. Alleen Nederland.

Elk jaar moeten we opnieuw gaan haatzaaien en alles oprakelen wat de Duitsers fout hebben gedaan en niemand verteld dat er geen land in de wereld is dat de Joden meer vervolgd en uitgeroeid heeft dan Nederland

mijn mening op 06-05-2018 10:51

van een weblog over profetieën.http://ducadeitempi.blogspot.nl/

Gezien al deze dingen die we kunnen betast een chronologische reconstructie: Herfst - Winter 2021: de eerste twee crises van Frankrijk, in parallel met de tweede oorlog in het Midden-Oosten crisisJanuari 2022: ultimatum voor Rusland om troepen uit het Midden-Oosten terug te trekkenMei 2022: Opstand in ItaliëJuli 2022: Begin van de WereldoorlogAugustus 2022: interventie door de Grote MonarchFebruari 2023: Vrede hersteld in FrankrijkApril 2023: pro-Russische regering in ItaliëJuni 2023: Begin van de Italiaanse oorlogFebruari 2024: Aankomst van de Archel de la Torre in ItaliëJuli 2025: Einde van de regering van Archel de la TorreJuli - november 2025: Anarchie in Midden-Zuid-ItaliëWinter 2025 - 2026: drie donkere dagenLente 2026: Einde van de oorlog, de nederlaag van Rusland met het uitbreken van een revolutieMei 2026: katholieke koning in ItaliëEerste helft van '82 (2023?): Samenzwering tegen de tweede martelaar Paus-gevangene van de gouverneurDe helft van de 82 (2023?): Waarschijnlijke dood van de tweede paus en verkiezing van de derdeEinde van '82 (2023?): Uitspraak tegen de derde paus door Archel de la TorreEerste helft van '83 (2024?): Derde paus nog steeds gevangen genomen door Archel de la Torre

Bundy op 06-05-2018 14:39

@Vlokje

Dat van de kleuren van de vlag en de hexagram wist ik niet .

Bedankt !!

vlokje op 06-05-2018 17:07

Aan bundy

Enemy exposed

Let maar eens op bij welke Internationale bijeenkomsten politici blauwe stropdassen dragen

Rien katwijk op 06-05-2018 18:25

Er is een gigantische strijd gaande in de hemelse gewesten satan weet dat zijn tijd er zo goed als opzit laten we bidden voor Gods volk Israël ze doen echt niet alles goed maar ze zijn en blijven Gods oogappel laten we dicht bij de Here leven Hij houd alles in Zijn hand

shalom

Ass op 07-05-2018 14:22

Ook leuk-Afbeeldingen van het zegel van van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden [the seal of the US House of Representatives]-Afbeeldingen en achtergronden van Betsy Ross' vlag [Betsy Ross flag] (13 sterren van 6 naar 5 punten)

http://nl.wikipedia.org/wiki/Huis_van_Afgevaardigden_(Verenigde_Staten)http://en.wikipedia.org/wiki/Betsy_Ross_flaghttp://www.ushistory.org/betsy/more/canby.htmWhat all these suggestions were we cannot definitely determine, but they were of sufficient importance to involve an alteration and re-drawing of the design, which was then and there done by General George Washington, in pencil, in her back parlor. One of the alterations had reference to the shape of the stars. In the drawing they were made with six points.-vrij vertaald: George Washington schets, zes punten, wordt vijf. Op te maken uit een lezing van dhr. Canby (kleinzoon van Betsy) in 1870 voor het historisch genootschap van Pennsylvania.

vlokje op 07-05-2018 15:44

edwin vissers op 06-05-2018 07:13

Denk er aan:

Dat zijn onwetende en onschuldig mensen,

maar de organisatie

bepaald wie er bij de club komen, als je wat kan of bereikt hebt

studenten club is de jongens club, het vervolg in hun carrière is deze heren club

en vanaf een bepaalde graad wordt jou het werkelijke doel duidelijk gemaakt,  

Werk je niet mee eindig je in een sociale dood of maak je moeilijker carrière

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl