Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Met islamisering komt geschiedvervalsing: Ramadan een oud Europees gebruik?

Nog meer migranten: EU landen, waaronder Nederland, beloven tijdens top in Marokko om immigratie te gaan promoten

 
Een Duitse vrouw kijkt op het Oktoberfest op een schilderij waarop haar door de Europese elite geplande toekomst staat afgebeeld. (Afbeelding: Getty Images (4)).

Onlosmakelijk verbonden aan de islamisering van Europa is almaar brutaler wordende geschiedvervalsing, iets waar de massa media ten aanzien van het Israëlisch-Palestijnse conflict overigens al vele jaren schuldig aan maken*. De Duitse radiozender Deutschlandfunk presteert het nu om de islamitische Ramadan –het ‘feest’ dat moslims stimuleert om hun agressie tegen ongelovigen de vrije loop te laten- een ‘oud Duits gebruik’ te noemen, dat zelfs ‘ouder is dan het Oktoberfest’ (eerste viering: 1810). We suggereerden al vaker dat ook in ons eigen land de tijd dreigt te komen dat de islam op vergelijkbare wijze de geschiedenis zal herschrijven door bijvoorbeeld te beweren dat moslims de windmolens hebben gebouwd.

 

* Zo ook een paar dagen geleden, toen over 60 dode Palestijnse ‘demonstranten’ op de Gazastrook werd gesproken, terwijl nota bene Hamas zelf bevestigde dat 50 van hen terroristen waren.

Maand van islamistische ‘vrede en inkeer’

Nu de Ramadan is begonnen kunnen we traditioneel weer de nodige vechtpartijen en (bom)aanslagen verwachten, deze keer wellicht ook in Europa. Op kleinere schaal gebeurt dat al, zoals in Dortmund, waar twee jonge mannen van 23 en 24 jaar oud door vier moslims in elkaar werden geslagen en werden bestolen omdat ze alcohol hadden gedronken, iets wat ‘wij gelovige moslims niet doen’ (en jullie dus ook niet), aldus de daders. (2)

Het islamitische spektakel, dat cynisch de ‘maand van vrede en inkeer’ wordt genoemd maar in realiteit de traditionele maand van de heilige oorlog (jihad) en het martelaarschap voor Allah is, duurt nog tot 14 juni, dus tot die tijd kunnen we waarschijnlijk nog meer ‘verwarde mannen’ op straat verwachten.

‘Ramadan in Duitsland ouder dan Oktoberfest’

Volgens de Turks-Duitse verslaggever Eren Güverscin van Deutschlandfunk is dit alles volkomen normaal, want de Ramadan is volgens hem een ‘oud Duits gebruik... ouder dan het Oktoberfest’, dat in 1810 voor het eerst werd gevierd. ‘Duits en moslim zijn niet met elkaar in tegenspraak, maar is iets volledigs vanzelfsprekends,’ vindt hij. ‘De islamitische geloofsbeweging heeft al lang haar thuis gevonden in Duitsland.’ Ook schrijft hij dat steeds meer niet-moslims ’s avonds aan de vastenmaaltijd meedoen (1). Dat gebeurt nu nog vrijwillig...

Uit een grote opiniepeiling bleek onlangs dat 75% van de oorspronkelijke Duitse bevolking vindt dat de islam ‘absoluut niet’ of ‘waarschijnlijk niet’ bij Duitsland hoort. Daar heeft men in Berlijn en Brussel overduidelijk geen enkele boodschap aan, want daar wordt nog steeds volop ingezet op massa immigratie en islamisering.

EU en Nederland gaan nog meer migranten ophalen

Zo besteedt Elsevier aandacht aan de in de media stilgehouden overeenkomst die de EU en Afrikaanse landen op 2 mei in Marokko met elkaar hebben gesloten. Daar beloofden de Europese landen, waaronder ook Nederland, de (arbeids)migratie naar ons werelddeel te promoten. De Nederlandse ondertekenaar? VVD-secretaris Mark Harbers – inderdaad, de partij die al jaren tijdens verkiezingscampagnes met succes kiezers lokt met een ‘harde’ immigratiestandpunten, maar in realiteit exact het tegendeel doet. (3)

 

Xander

(1) Deutschlandfunk via Breitbart
(2) PI-News
(3) Elsevier
(4) Afbeelding: Getty Images (Vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

René van Zalk op 19-05-2018 13:45

In Spanje waren ze anders niet zo blij met islamitische gebruiken in't verleden. islamisering = Destabilisering. De islam veroorzaakte grote problemen in't verleden in Spanje, daarna hebben ze deze oproerkraaiers er uit geknikkerd.

willy . op 19-05-2018 14:21

Laat ze maar doen, het zal uiteindelijk de ondergang worden van de EU . Het hele zootje zal vermoedelijk eindigen in een vorm van burgeroorlog, deze overspoeling van migranten is ook gezien in een visioen van een pinkstervrouw en deze zag dat deze overspoeling mede het begin van het einde zal zijn, dus we zullen zien, goed artikel! Shalom

ohje op 19-05-2018 14:47

Willy,denk ook dat alle voorbestemd is,hoop alleen dat ze in Brussel beginnen met stoken,wel zo eerlijk.

Bob Fleumer op 19-05-2018 15:06

De islam is als het ebola virus het vreet van binnenuit alles op tot dat de hele boel uit elkaar valt en vergaat.

wardje op 19-05-2018 15:38

Uur van de waarheid in Frankrijk.  Er zijn handtekeningen nodig van tenminste 20% van de afgevaardigden in assemblée en senaat voor een referendum over immigratiekwesties. Het volk wil wel, zal in meerderheid 'ja' zeggen, het is de politieke klasse die de boel muilkorft.  Die afgevaardigden die anders de mond vol hebben van problemen, durven zij een handtekening te zetten?    ---  https://www.tvlibertes.com/2018/04/21/22729/samedi-politique-immigration-droites-a-lepreuve-de-verite-guillaume-bernard

wardje op 19-05-2018 15:43

185 handtekeningen. De rechtse partijen hebben er al 200; raar maar waar: het is niet gezegd dat die allen hun handtekening zullen zetten onder het referendumvoorstel  .

Tom Hendrix op 19-05-2018 15:50

Goed onderbouwd artikel. En deze ellende hebben we uiteraard te danken aan de gehele "linkse kerk", en de hypocriete partijen als; de liberalen, socialisten, sociaal-democraten, links liberalen, groene zwevers, en uiteraard de christendemocraten. Verzameld in het rovershol, de eussr, te Brussel.

Dion op 19-05-2018 15:54

ze zijn compleet de weg kwijt en zwaar gestoord ,, alles wat ons lief is maken ze kapot ,, hoogste tijd om naar het Vaderhuis te gaan

Zeeuwtje op 19-05-2018 16:42

En wij Christenen en europeanen lopen als makke lammetjes naar de slachtbank.

Niemand die er wat tegen doet, we accepteren alles en kijken rustig toe en wachten nog even af.

Bijbels ? Vrede ? Naastenliefde ? mag niet doden/vechten volgens de bijbel ? Lees het boek Esther nog maar eens in de Bijbel, dan zien we dat we van God heus niet hoeven toe te kijken hoe we tenonder gaan.

Het volk Israël mocht van God terugslaan en de vijand uitroeien/uitmoorden, en niet zo'n beetje ook.

Gods volk heeft zichzelf altijd mogen beschermen, overal in de bijbel. Nergens lees ik dat Israël niet mocht terugvechten van God.

Waarom doen de Christenen en europeanen nu dan zo laf en dom ?

De Islam moet uit Nederland en Europa worden uitgedreven, en snel ook !

Oma op 19-05-2018 16:55

 ‘Duits en moslim zijn niet met elkaar in tegenspraak, maar is iets volledigs vanzelfsprekends,’

Deze turk verwijst hiermee vast naar het heulen met hitler door de grootmoefti om de Joden uit te roeien? En liegt dan maar meteen eraan vast dat ramadan een oud duits gebruik is...whoeaaaaaaa, wie kun je dat wijsmaken? Juist: enkel de bijgelovigen die niet zelf kunnen en mogen denken....moslims maken telkens dezelfde fouten: ze wanen dat iedereen zo dom is als zijzelf en snappen nog altijd niet dat hun verwijten aan anderen wat ze zelf doen reeds láng ontmaskerd werd.

mientje op 19-05-2018 17:10

Wat een afgrijselijke muurschildering, daar jaag je de mensen mee weg, is misschien wel de bedoeling?

Eelke Piers op 19-05-2018 17:23

Geschiedvervalsing is hier ook al lang bekent. Neem bv. wat waren de Geuzen waar wij zij trots op moeten zijn. Het waren huurlingen van het schuim (Gazeuze) van de maatschappij uit Gent, Brugge Antwerpen enz. Zij trokken met onze grote Willem van Nassau langs de Maas en vermoorden alles en iedereen (Gorichem, Roermond). Dat Holland onafhankelijk werd is alleen maar te danken aan de Joden. De Schout en Schepenen van Amsterdam waren uit Spanje en Portugal gevluchtte joden die met schepen geld in het nogal vrij-onafhankelijke Holland hun toevlucht vonden. Het ging echt niet over protestanden en katholieken. Onze geschiedenis verteld daar ook niks over.

Hetzelfde geldt voor het verhaal over WOII. Wij waren in 1940-1944 vrijer dan nu.

vlokje op 19-05-2018 17:58

Ja zo lust ik er ook nog wel 2 of 3

-de mensheid met hun vaardigheden komt uiteindelijk ook uit het oosten

-naar van dag de dag , waren adam en eva irakezen

-onze schrijfvaardigheid en technische kennis kom daar ook vandaar,

Cefas op 19-05-2018 19:17

De onbenulligheid van het Nederlandse volk kent geen grenzen. Historisch besef is ver te zoeken. Een volk dat zijn geschiedenis niet kent is gedoemd die te herhalen en zich te verliezen in onbenulligheden. Helaas zijn onze buurlanden geen haar beter en zo gaan we als Europese landen te gronde en verliezen we geheel onze identiteit en verwisselen we die met een pseudo-identiteit, een soort Europees alter-ego, volkomen vervreemd van ons eigen Europa en Europese geschiedenis.

Josef op 19-05-2018 19:56

Dit alles hebben wij te danken aan het  EU.waanzinnigen instituut, met hun resoluties van straatsburg en resolutie 1743 en wat voor waanzinnige bedenksels dan ook.

Deze lui zijn geïnfecteerd met een vernietigings virus wat genocide op eigen bevolkingen inhoud.

Lars030 op 19-05-2018 20:37

@Josef op 19-05-2018 19:56 => De Bende-van-Brussel + voortvloeisels (incl. nog het onlangs heimelijk gesloten Verdrag van Marrakech) zijn exact de kern voor (m.n. slap West-)EUropa van dit almaar groeiende islamisering- en afrikanisering-probleem.

Hoog tijd dat het volk opstaat, maar helaas wil 90% apathisch en letargisch blijven, zijn niet in staat meer/nog om zelf kritisch na te denken. Nou, dan moet de overige 10% het maar doen. Het is vooralsnog niet anders. Ik herhaal nogmaals de woorden van Pim: "C'est ca!!"

wardje op 19-05-2018 22:37

Het woord geus is afgeleid van het Franse gueux. Dat woord betekent armoedzaaier of schooier, maar het kreeg een positieve betekenis voor al wie in die tijden niet Spaansgezind was. De oorsprong van de benaming 'geus' ligt waarschijnlijk in de uitspraak die Karel van Berlaymont richtte aan landvoogdes Margaretha van Parma op het moment dat de verenigde lage adel haar een smeekschrift kwam aanbieden (5 april 1566).In het oudste verslag, door Jacob van Wesenbeke, zei Berlaymont tegen Margaretha: Voilà entrer des beaux gueux (vrij vertaald: 'Zie welke fraaie schooiers daar binnenkomen'). Wiki "Geuzen" zie verder daar. Sorry voor de onderstrepingen (links) die ik er niet uitkreeg.

Met dank aan Eelke Piers voor zijn verhaal op 19-05-2018 17:23.
Reinaert de Vos op 19-05-2018 22:45

Ik ben er helemaal klaar mee ik ga terug naar Israel en betaal hier geen stuiver belasting meer aan die schavuiten פולש  iedereen groetjes

Kees van Kesteren op 19-05-2018 23:01

@Lars030 op 19-05-2018 20:37

Bent u echt in de veronderstelling dat u 10% van de Nederlanders zover krijgt dat u iets kan ondernemen? Het is beslist geen hatelijke opmerking t.a.v. u, maar ik spreek uit ervaring dat er diverse "Goedmensen" zijn die al zeker 2 jaar alle registers opengetrokken hebben en zichzelf zeer kwetsbaar hebben opgesteld, teneinde op zijn minst een eerste kennismaking te organiseren, maar tot op heden ten dage nog steeds 0,0 steun c.q. betrokkenheid ontvangen.

Het begint allemaal zeer enthousiast als reactie op diverse websites en men plempt zich wezenloos op het toetsenbord, maar wanneer punje bij paaltje komt haakt iedereen af. 

Neen, het gaat Nederland nog veel te goed en zolang men dagelijkse zijn/haar natje en droogje nog heeft en men kruipt rond 23.00 uur weer achter de gebreide broek, bent u de "Don Quichot" en vecht u niet alleen tegen windmolens, maar nog erger, ook tegen losers!

Mark S. op 19-05-2018 23:07

De moslims hebben toch ook na de watersnoodramp in 1953 in Zeeland de Deltawerken gebouwd, en in Frankrijk de Eiffeltoren?

Voedsselpakketten gedropt tijdens de Duitse bezetting tijdens de hongerwinter van 44/45? En ons daarna van de Duitsers definitief bevrijd?

Nieuw Begin op 20-05-2018 01:05

Reinaert de Vos op 19-05-2018 22:45

Op (min of meer noodzakelijke ) Alija gaan dus

...Vaya con Dios!

Bundy op 20-05-2018 01:08

Natuurlijk is de ramadan wél een oud Europees gebruik.    In 1684 had het ottomaanse rijk de hele Balkan veroverd en begon aan de verovering van Wenen . Deze mislukte maar toen ze hier waren vierden ze zeer waarschijnlijk toen al ramadan .

Wie weet wat voor feestdagen Nederland er nog bij krijgt na het immigratie-verbond met Eritrëa .

Nieuw Begin op 20-05-2018 01:12

Zeeuwtje op 19-05-2018 16:42

Goed zo! 

We moeten Estheriaans leren denken!

En ( gratis tip!) persoonlijk wordt ik gezegend met welvaren door een Daniel-'dieet'...lees maar na waarom: Daniel 1 vers 12 ( Neem toch met uw dienaren gedurende tien dagen de proef: men

      geve ons groenten te eten en water te drinken;) Ook wie dat doet in 2018 wordt gezegend met een (opvallend) welvarend uiterlijk ( als zichtbare uiting van toegenomen energie...geen wornder ook, de sterkste dieren op aarde zijn planten-liefhebbers!)

Bundy op 20-05-2018 01:25

@Reinaert de Vos op 19-05-2018 22:45  

Leuk wanneer je een dubbele Nationaliteit hebt , wanneer ik naar Israël zou gaan wordt ik er na een paar weken uitgezet .    En ik dan ? 

Lupo op 20-05-2018 01:51

Ja en zijn ook al op de maan geweest en de aarde is niet rond

spijker op 20-05-2018 03:40

Reinaert de vos je hebt helemaal gelijk ik zit ook aan de andere kant of de aardbol, weg wezen daar, Israel is het beste land waar je nu wezen moet.shalom

Kees op 20-05-2018 06:33

Laten we nou eerlijk zijn .  Deze rommel hebben we aan ons zelf te danken .   Wij Hollanders  waren vroeger het zout van europa . Wat zijn we nu ? Wij zijn met Dutsland de grootste suffers  van Europa . I zat in een mc donald en maakte een opmerking aangaande Islam . Ee van de personen zei tegen mij  ,, jo  still toch ,, wijzen op 4 tafels verden , waar een peroon met een hoofddoekje zat .   Vrijheid of geen vrijheid , welke kant wil de Hollander uit . Steletje suffers .Helaas is het te laat om nog terug te krabben .    

mientje op 20-05-2018 12:09

@MarkS 23.07 Afbreken en vernietigen, dat is hun specialiteit

Hubert Luns op 20-05-2018 13:22

Was het alleen maar geschiedvervalsing. Dan zou ik nog een beetje blij kunnen zijn, maar op alle fronten worden we bedrogen. Laatst las ik dat een grootschalig onderzoek heeft 'bewezen' dat zelfs een klein beetje alcohol slecht is voor de gezondheid. Maar dat is quatsch. Ik denk dat dit een voorzet is om alcoholverkoop te verbieden, want van Allah mogen we dat ook niet drinken…

mientje op 20-05-2018 18:00

@Hubert Luns 13 22 dan krijgen ze het in het europarlement zwaar, want daar lusten ze wel een glas. Ook A merkel zie ik vaak het glas heffen. Ik denk eerder dat ze het steeds duurder gaan maken, net als tabak, onbetaalbaar voor gewone mensen.

Alles om ons dood te pesten

Qvic op 20-05-2018 19:43

Geschiedenis vervalsing komt niet alleen bij moslims voor, het is al ver voor het ontstaan van de godsdiensten en ideologieën al toe gepast. De christelijke kerk weet inmiddels niet anders. Elke heersmaatschappij hanteert geschiedvervalsing, want dat geeft hen de macht om te kunnen overleven. De echte waarheden en feiten hebben alle heersers een bloed hekel aan, want dan verliezen zij hun macht bij het volk waar over zij heersen. Met list en bedrog en van verdeel en heers methode regeert nu elke regering op de wereld. Met eerlijkheid heeft nog nooit iemand kunnen heersen over een volk. Als we nu direct alleen nog maar echte waarheden en echte feiten zouden benoemen in onze dagelijkse werkelijkheid, dan zullen miljarden mensen verbaast zijn van hoe wij al die voor gaande tijd voorgelogen en gechanteerd worden door de regerende elites. Zij teren in wezen op ons werkende als ware parasieten en bedreigen ons met onze levens als wij ze niet meer zouden onderhouden. Nu de islam steeds meer terrein wint in de EU, moeten wij autochtonen niet verbaast opkijken dat de geschiedvervalsingen een steeds absurdere vormen aan gaat nemen. Hoe absurder, hoe vaker je het zal moeten aanhoren en het gekke is dat na een poosje het door veel mensen nog als waar aan genomen zal worden. Dit is de kracht van de propaganda, die mensen min of meer hersenspoelen. Niet voor niets is onze muziek toonladder van frequentie verandert na de 2e wereld oorlog van 432Hz naar 440Hz. Het 432Hz versterkt onze natuurlijke zintuigen, maar de 440Hz verzwakt onze zintuigen juist. De 440Hz wordt ook wel een het kanker frequentie genoemd, omdat het je lichaam ermee destabiliseert. Hierdoor ben je veel meer vatbaarder voor propaganda en ziektes.

Josef op 20-05-2018 20:02

Al deze ongein is allang gepland door door de duivel geïnspireerde onmensen.

Beïnvloeding en manipulatiehttps://bijbeloptiek.weebly.com/beiumlnvloeding-en-manipulatie.html

Daniel op 21-05-2018 09:26

Het intellectuele niveau van de 'journalistiek' gaat in rap tempo omlaag, maar ik denk dat we het absolute dieptepunt nog niet hebben bereikt. 

wardje op 21-05-2018 10:28

440Hz. @Qvic 20-5 19:43.  De aanpassing van nog-officieel-432Hz naar 440 was een vooral-praktische.  De orkesten speelden allang op 440, omdat de strijkers bij dat trilllingsgetal veel stralender klinken en er een algemene tendens was geweest naar die stemming.  Waarschijnlijk was er ook een financiele prikkel (instrumentenverkoop of kosten van aanpassing.)  Ik zie er geen complot in, hoewel ik persoonlijk geneigd ben de heilzaamheid van een trillingsgetal in overeenstemming met dat van de aarde aan te nemen .

wardje op 21-05-2018 10:36

Geschiedvervalsing.  Er bestaat een aardig boekje,   een vertaling, getiteld 'tien geschiedvervalsingen' o.i.d.    Daarin o.a. :  Luther heeft zijn stellingen wel gepubliceerd (in het latijn) , maar nimmer 'ad valvas' ,   d.i. aan de deuren van de Wittenburger kerk gespijkerd.  En een interessant hoofdstuk over Galilei , dat in zijn geheel ooit is gepubliceerd in een bijlage van de Volkskrant.  Jawel.     

marnix op 21-05-2018 20:42

Ik ben net terug van Koblenz, Aachen..Kebab Pruisen.

Hoe een Duits volk die bijna de wereld veroverde in WWII en met hun D-Mark de rijkste Europese burgers waren, beroofd zijn in minder dan 10 jaar van hun trots, welvaart en hun Mark.

Het Duits straatbeeld is geen integratie om arbeidsplaatsen in te vullen, maar puur een overname van migranten, ik heb medelijden met de Politzei.

Arme Duitsers, het extreme arme Italië kan dit jaar voor verandering zorgen.

Rene Pascal op 22-05-2018 10:54

Uiteindelijk zal de vulkaan barsten, en zullen er 'Joegoslavische' toestanden uitbreken in West-Europa. Burgeroorlogen in West-Europese landen. Ik zeg dit met erg veel pijn en verdriet in mijn hart en ziel. Maar er is geen ontkomen meer aan. Ieder weldenkend mens ziet dat we met de huidige generatie visieloze politici richting een diepe afgrond rijden. En daar zullen we ook uiteindelijk met z'n allen in belanden. En zullen we, helaas, net zoals onze grootouders (West) Europa weer moeten opbouwen tot iets moois. Met weer de boodschap: dit nooit weer. En voor mensen die zich maar afvragen waarom we als makke schapen niks doen. Lees dan graag eerst het boek 'Het land van haat en nijd' geschreven door Margalith Kleijwegt en Max van Wezel. Met daarin een uitstekende analyse waar het is misgegaan in de jaren 80 en 90 met de multiculturele samenleving. En lees daarna het boek 'Kwaad' geschreven door Joost Niemoller. Dan besef je dat we op een vulkaan leven met zoveel onderhuidse woede, frustratie, onbegrip en ergernis. En er hoeft dan maar iets kleins te gebeuren dat de emmer doet overlopen..........en de ellende breekt uit.

Anneke op 22-05-2018 14:28

Wáár is nu de Regerende Hand van onze God van Israel?  Wáár blijft de langverwachte Messias nu?  Dat weet zelfs XN niet ;-) Mod.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl