HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Israël kreeg groen licht van Putin voor aanval op Iraanse doelen Syrië’

Mogelijk weken- of zelfs maandenlange militaire campagne om Iran uit Syrië te verdrijven – Iran verplaatst grote aantallen ballistische raketten naar Syrië

Iran lijkt niet te buigen, en blijft nieuwe ladingen Fateh-313 raketten naar Syrië sturen. (Afbeelding: (3)).

Afgelopen nacht bombardeerde de Israëlische luchtmacht zo’n 50 Iraanse doelen in Syrië, waaronder militaire bases en wapenopslagplaatsen op de luchthaven van Damascus. Dat was een reactie op de eerste Iraanse tegenaanval met 20 raketten op Israëlische posities op de Golanhoogte (1). Daarbij vielen geen slachtoffers. Volgens analisten heeft de Israëlische premier Netanyahu tijdens zijn bezoek aan president Putin gisteren in Moskou het groene licht gekregen voor de aanval op Iraanse doelen. Of dat klopt is nog niet zeker, maar de premier van de Joodse staat verklaarde niet zomaar dat hij ‘niet verwacht dat Rusland zal optreden tegen Israël’. Ook zijn er geen enkele signalen dat de Russen in Syrië de Iraniërs te hulp gaan schieten.

 

Netanyahu verklaarde na zijn gesprek met Putin ook nog dat ‘gezien wat er gebeurt in Syrië, de noodzaak bestaat om de militaire coördinatie tussen het Russische leger en de Israëlische strijdkrachten voort te zetten.’ Er bestaat al geruime tijd een ‘hotline’ tussen beide legers om een militaire confrontatie tussen Israël en Rusland te voorkomen.

Sommigen wijzen erop dat de grote eer die Netanyahu te beurt viel door de massale jaarlijkse Victorie Dag militaire parade in Moskou zij aan zij met Putin te mogen aanschouwen, erop wijst dat het Kremlin Israël wilde belonen voor het niet meedoen met de Westerse sancties. Mogelijk valt daar ook het virtuele ‘groene licht’ van de Russische president voor het Israëlische offensief tegen Iran in Syrië onder. (2)

Iran laat zich niet afschrikken; Militaire campagne kan maanden gaan duren

De media berichten dat men in Jeruzalem zegt te hopen dat de raketaanvallen al weer achter de rug zijn. Volgens Israëlische defensiespecialisten blijft Iran echter onophoudelijk nieuwe raketten naar Syrië transporteren. Zo werd bij de luchtaanval op Al-Kiswa bij Damascus –waar volgens onbevestigde bronnen de Iraanse brigadier-generaal Abdul Rasoul zou zijn omgekomen- een lading Iraanse Fateh-313 ballistische raketten vernietigd. Deze projectielen hebben een bereik van 500 kilometer en zijn veel nauwkeuriger dan de verouderde voorganger Fateh-110 die Syrië al in gebruik had.

In inlichtingenkringen in Jeruzalem verwacht men daarom dat Iran de Israëlische aanvallen zal absorberen, en ondertussen gewoon blijft doorgaan met de militaire opbouw in Syrië, die uiteindelijk bedoeld is voor een grootschalige oorlog tegen de Joodse staat. Het Israëlische leger rekent er dan ook op dat er een weken- en misschien zelfs maandenlang campagne nodig is om Iran te stoppen.


Xander

(1) DEBKA
(2) Zero Hedge
(3) DEBKA

Zie ook o.a.:

09-05: ‘VS en Israël starten offensief tegen Iran in Syrië’; nog geen tegenaanval
08-05: Ongewoon massale Westerse militaire activiteit rond en richting Syrië en Libanon
02-05: Amerikaanse officials: Israël bereidt zich actief voor op oorlog met Iran

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

René van Zalk op 10-05-2018 13:33

De Iraanse leiders leveren ook wapens aan de terroristen van hezbollah en hamas, Iran is dus een terroristische staat. Als wij de Iraanse leiders hun gang laten gaan leveren ze binnenkort atoomwapens aan terroristen. Donald Trump heeft dus een verstandig besluit genomen t.a.v. de overeenkomst. Beter geen overeenkomst dan een half gebakken overeenkomst.

René van Zalk op 10-05-2018 13:42

Als Iran nu start met de laatste fase van het maken van atoombommen krijgen ze daar in Iran te maken met luchtaanvallen van the USA. Iran mag nooit geen atoomwapens bouwen omdat het geen normaal land is, Iran is een terroristische staat vanwege de leveringen aan terroristen.

willy . op 10-05-2018 14:09

Iran blijft Israel maar uitdagen nu weer met bommen op de Golanhoogte. Het is goed dat Rusland de zijde van Israel kiest, maar ze zouden er beter aan doen om Assad onder druk te zetten zodat Iran Syrie zou verlaten en dat gebeurt nog niet. Nu is horen wat Trump gaat zeggen misschien gaat hij harde taal gebruiken tegen Iran, want Iran is de ware duivel in de regio en als Assad niet oppast is zijn leven niets meer waard zeker als Rusland hem laat vallen!Shalom

Ike op 10-05-2018 14:26

Toevallig dat de B61-12 nu ook verzonden gaat worden naar Europa en Nederland. Ik hoop dat iedereen de details over deze bom deelt. Met name de details dat het een bom is die veel beter en vaker gebruikt kan worden omdat de kracht van de explosie bij het doel ingesteld kan worden. Dus men kan hem zo instellen dat er bij bijvoorbeeld een stad minder fysieke schade word aangericht en het gebied sneller weer in gebruik genomen kan worden....... De bom is ook vooral gemaakt om onder de stealthjagers en bommenwerpers te hangen...... nog maar een paarseconden voor het MAD moment....... Neutronenbom versie 2

https://www.blacklistednews.com/article/65736/nuclear-parcel-bomb-from-the.html

https://www.express.co.uk/news/world/699885/Nuclear-weapon-smart-bomb-B61-12-precision-guided-US-stealth-bomber

Meijer op 10-05-2018 15:01

W-O 3 aangevangen?

lies op 10-05-2018 15:32

Mooi , dat Israel ingrijpt in noord  Syrië . Goed van Israël , dat ze niet mee doen aan de haat acties tegen Putin en zijn mooie land . Hopelijk ruimt Israel de Iraanse troep snel en deskundig op. Ik wens ze daar bij alle zegen die ik ze maar kan geven .

 

Cefas op 10-05-2018 17:59

Lik op stuk beleid, dat is de enige taal die Islamieten verstaan, of ze nou van Turkse, Perzische of Arabische/palestijnse afkomst zijn, shiitische, soennitische of welke andere I.S. richting dan ook. Islamieten zijn verwarde mensen vanwege een verward geloof dat zich uit in geweld, agressie, moord, doodslag en permanente stille of openlijke oorlogsvoering tegen anders denkenden en anders gelovigen, dat is de realiteit.

AEO op 10-05-2018 18:42

Met deze afstraffing staat Iran compleet voor schut! Op de Iraanse propagandazender Press TV, dat in het Engels uitzendt, maakt nauwelijks melding van het militaire treffen van afgelopen nacht. Er wordt alleen gezegd, dat meer dan de helft van de 70 door Israël afgevuurde raketten zouden zijn neergeschoten. Ook meldt Press TV, dat Iraanse raketten Israëlische posities op de "bezette" Golan zouden hebben geraakt na door Israël uitgevoerde artillerie beschietingen. Verder wordt er niets vermeld. Tja, je gaat op een propagandazender niet vertellen, dat je een flink pak slaag hebt gehad van dat nietige landje Israël. Maar de minister van buitenlandse zaken van Bahrein heeft verklaard, dat Israël het recht heeft om zich te verdedigen. Dit vernam ik van i24News, de Israëlische zender uit Yaffo, die 24 uur per dag in het Engels uitzendt, zowel via de Hotbird tv satelliet als via een live stream op het internet. Het Israëlische leger heeft Iran van tevoren gewaarschuwd, om geen rare dingen te doen, en wie niet luisteren wil moet dat met een flink pak slaag voelen!

Gerard op 10-05-2018 19:18

Lees ook: http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33970/language/nl-NL/Default.aspx Misschien kan Putins schoonzoon eens aan hem verklaren wat het nederlandse spreekwoord betekent: "Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zeg wien gij zijt." Het is ontwijfelbaar zeker dat de Russen meer hebben aan de Joden als vrienden dan aan de islamieten als vrienden, aleen al vanwege het feit dat de eersten te allen tijde hun hersenen meer en ook beter gebruiken. Overigens, ditzelfde geldt voor de E.U.-bende: "Zeg mij wie jullie bendeleden en handlangers zijn en ik zeg dat jullie allen onze vijanden en verraders zijn." Overigens, de samenwerking van Rusland met Israël behelst onder meer verwijdering van Iran uit Syrië, maar op een wijze dat die islamitische knotskoppen dat niet doorhebben. Er volgt dus meer van dit soort taferelen. Helaas zal Rusland Iran nog in eigen honk te "vriend" willen houden; ofwel: gebruiken tot eigen doel. Ook in dat opzicht hebben ze dus nog iets te leren, namelijk dat zij voor FRusland van het zelfde gehalte zijn als hun E.U.-vrienden voor ons: vijanden en verraders.

emile op 11-05-2018 00:07

@Cefas -- Wie is de oorlog in Syrie begonnen? volgens mij de westerse christelijke wereld, hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Irak en Lybie. Binnengevallen door de westerse mogendheden met of zonder mandaat van de VN volkerenbond. Volgens mij voeren de VS meer oorlogen dan welk islamitisch land dan ook. Lik op stuk beleid geldt juist voor die gek in Washington, die Trump.

ieznogoedh op 11-05-2018 06:39

 heeft bestookt waarbij 25 mensen om het lefvenEn dan zie in de Duitse nieuws op tv dat Israël Iraanse doelen in Syrië heeft bestookt meet raketten en dat daarbij 25 mensen om het leven zijn gekomen. En dan een soort oh ja, dat was naar aanleiding van zogezegd een Iraanse aanval op Israëlische posten op de Golan Hoogte.

Tsja, als je je nieuws zo brengt, dan kan je wel iemand aanstellen die antisemitiste moet gaan bestijden, maar dan ben je of dom als je niet inziet dat je dat met dit soort berichtgeving juist in de hand werkt of je bent gewoon kwaadaardig. Ik gok op het laatste. Ook de Duitse media hebben er een handje van om de opinie bij de bevolking in een bepaalde, door reichskanzkler merkel gewenste richting te masseren.

Lodewijk12 op 11-05-2018 09:49

Staging a missile attack on the Golan Heights makes no sense for Tehran under the current circumstances, military experts told RT. They speculate that Israel’s claims about the attack lack solid proof and might be agenda-driven. "een quote die ik even van het web griste over de recente aanval. ook zie ik xander hier schrijven dat iran extreem veel militaire opbouw in syrie heeft, heb hier zelf overgins (zoals we kunnen verwachten van het westen) 0.00000% fysiek bewijs van gezien, het enigste bewijs wat hier voor is is het woord van israel.nou weet ik dat de meesten hier vreselijk in de ban van religie zijn en dus niet anders kunnen dan achter israel aan paraderen. maar aangezien deze website beschreven wordt als "alternatief nieuws" zou ik toch graag even dat bewijs zien.in mijn ogen is het naturrlijk helemaal niet raar dat israel begon te claimen dat iran miltaire obouw in syrie heeft, precies op het moment dat ISIS (Israel's prroxy leger) zo goed als verslagen was.en Rene van zalk zit hier ook weer heerlijk te schreewen dat iran terrorisme steunt, en israel ook, en de VS, en saudi arabie, en turkije, en duitsland en de UK en frankrijk. ik dacht dat het overduidelijk was dat iedereen daar iedereen en niemand steunt.niet onder de indruk, want wederom is het enigste fysieke bewij wat bestaat, natuurlijk de aanval van israel zelf is, die zoals gewoonlijk alle internationale wetten aan zijn laars lapt.

0 bewijs dat iran de golan hoogte heeft aangevallen, 0 bewijs dat de miltaire bewegingen in iran tegen israel zijn gericht.israel is een staat van oplichters, en het zijn de enigste oplichters die er in de mainstream media en de alternatieve media mee weg komen. een gezond denkend mens vind dat raar.

Henk Smit op 11-05-2018 11:15

Wie wil weten wie te geloven, zou in zijn dagelijkse ronde eens de site Café Weltschmerz moeten aandoen, met o.a. Karel van Wolferen. Los daarvan, meen ik te weten dat Israël is begonnen met schieten vlak nadat Trump het contract met Iran had verbroken.

farid1 op 11-05-2018 12:13

cefas is en idioot met iq van een walnoot

Farid1, ook deze opmerking kan aanleiding zijn om u aan te klagen. Mod.

farid1 op 11-05-2018 12:15

haatzaaiers ik denk tog dat ik deze site ga aanklagen ene niet alleen hoor met meer mensen vieze joden 

Om deze opmerking zou u aangeklaagd kunnen worden omtrent uw uitlating over de Joden. Mod.

Gerard op 11-05-2018 12:17

@ emile op 11-05-2018 00:07. Als je het 'westen' christelijk noemt, geef je blijk niet te weten wat Christelijk is, tenzij je het doelbewust met een kleine 'c' hebt geschreven. Maar of je dat inderdaad zo bedoelde...

@ Cefas op 10-05-2018 17:59. Heb je gelijk aan. Klaarblijkelijk hebben ze dat bij de links-liberale Staatsomroep N.O.S. dat ook door, want in opdracht van hun Haagse brooddames en -heren hebben ze het iedere keer over een "verwarde man" als ze een islamiet bedoelen.

AEO op 11-05-2018 15:51

@farid,

Je gedraagt je als een stampvoetende kleuter die zijn zin niet krijgt. Het is schandalig hoe jij je gedraagt met je verwerpelijke uitlatingen over Joden. Israel heeft Iran een flink pak slaag gegeven, maar waar blijven die  mullahs met hun grote mond?  Ze konden toch Haifa en Tel-Aviv binnen 9 minuten vernietigen? Iran staat voor schut en Israël zal blijven bestaan voor altijd.

Aangepast, niet dreigen en uitschelden. Mod.

enk op 11-05-2018 19:46
René van Zalk op 10-05-2018 13:42

"Als Iran nu start met de laatste fase van het maken van atoombommen krijgen ze daar in Iran te maken met luchtaanvallen van the USA. Iran mag nooit geen atoomwapens bouwen omdat het geen normaal land is, Iran is een terroristische staat vanwege de leveringen aan terroristen."

Alles waar jij steeds Iran van beschuldigd maakt Israël zich ook schuldig aan. De manier waarop jij steeds complete bevolkingsgroepen weg zet is ronduit racistisch. Het is prima om dergelijke uitspraken te doen... als je ze kan onderbouwen.

Een geloof kan iemand kiezen, als je iemands geloof kwaadaardig vindt dan kan je iemand op basis van feiten er van overtuigen om voor een ander geloof te kiezen.

Iemand veroordelen enkel omdat hij of zij geboren is aan de andere kant van een denkbeeldig streepje op een kaart is ronduit belachelijk.

In Iran leven Christenen, joden en moslims in redelijke harmonie. De joden in Iran weigeren zelfs naar Israël te gaan omdat, naar eigen zeggen, het veiliger is in Iran. 

Lodewijk op 11-05-2018 20:40

Ik denk dat Iran zo dicht mogelijk militair bij Israël wil zitten om zich het beste te kunnen verdedigen met een eventuele tegen aanval op Israël mocht dat land Iran aanvallen. Iran weet dat Israël nukes heeft, dus ze geen Israël niet aanvallen. Maar om toch iets terug te kunnen doen in geval Israël Iran zou aanvallen, dan zouden ze tenminste met conventionele rakettern terug kunnen slaan van dichtbij.

Dat denk ik dat de opzet was van Iran. Maar ik denk ook dat Poetin overeen is gekomen met Israël om elkaar niet in de weg te zitten in Syrië, zodat Rusland daar kan blijven. Hij zal ook wel Iran hebben laten weten dat hij Iran zou helpen indien het aangevallen zou worden door Israël, maar dat Israël met hem heeft afgesproken Iran niet aan te zullen vallen. Want zolang het Internationale Atoom Energie Agentschap de controle houdt over Iran, zal Iran niet aan nkes werken, zoals het zelf heeft bevestigd.

Nethanyahu weet dat ook wel, maar om een "excuus" tegen geven voor zijn aanvallen op Iran in Syrië gaf hij die show met oude informatie over hoe een atoombom te maken dat Iran in de archieven had liggen. Ja, in Petten liggen ze ook in het archief... en werden die gekopieerd door een wetenschappelijke gastarbeider die ze aan Pakistan verkocht.

Iran gaat verder niets doen, en Israël ook niet. Godzijdank. 

Oja, Bibi in Moskou (voor wie engels leest of de plaatjes wil zien): 

https://www.rt.com/news/426259-netanyahu-immortal-regiment-moscow/

https://www.rt.com/news/426298-netanyahu-wwii-iran-nazis/

Lodewijk op 11-05-2018 20:46

Beste moderator, ik zie hierboven een andere Lodewijk. (Lodewijk12 op 11-05-2018 09:49) 

Als hij de eerste was met die naam hier, laat het me even weten, dan gebruik ik voortaan een andere naam. Maar omdat ik hier al jaren onder Lodewijk post lijkt het er eerder op dat hij een 2e Lodewijk is.


is een tweede lodewijk die hier al enige tijd post, zijn naam is Lodewijk 12, dus wel onderscheid. Mod.

Lodewijk op 11-05-2018 20:49

Ike: "Met name de details dat het een bom is die veel beter en vaker gebruikt kan worden"

Klinkt mij enigzinds sociopathisch in de oren. Sorry.

Josef op 11-05-2018 21:07

@farid1 op 11-05-2018 12:13

Allah zegt vernietig en vervang de niet-moslims.http://westerse-beschaving.org/een-geloof-met-genocidale-ambities/

Daar zouden jullie al voor angeklaagt moeten worden.

Een vrouw die verkracht werd wordt gestenigd ,de omgekeerde wereld van de islam is dat jullie IQ ?

Harold op 11-05-2018 22:15

@farid ach volgens mij had je al eens eerder gedreigd om deze site aan te klagen, maar je weet dondersgoed dat je geen poot hebt om op te staan. Je weet waarschijnlijk helemaal niet hoe je uberhaübt kunt aanklagen. Klagen daarentegen kun je als de beste en je maakt jezelf hier behoorlijk belachelijk. Wees een echte vent en kom met argumenten en hebt het lef een discussie aan te gaan. 

Petrol10 op 12-05-2018 02:25

Ach de wapens zijn amerikaans westerse maak of Russisch als Iran een atoomwapen krijgt is het met hulp van het westen of Rusland.

Ike op 12-05-2018 13:02

@Lodewijk op 11-05-2018 20:49

Het is ook sociapatisch, maar ze brengen dus een kernwapen naar het slagveld, dat door de makkelijkere schaalbaarheid veel vaker gebruikt kan worden. Je kan hem dus op slagkracht 1 of 1000 zetten (voorbeeld niet overeenkomend met slagkracht in TNT of MT). Je zou hem dus kunnen gebruiken om een politicus of generaal om te kunnen brengen die zich in een bunker bevind zonder de stad om hem heen te vernietigen of je kan toch maar de hele stad vernietigen, omdat je denkt dat hij uit zijn bunker is weggereden. De piloot is niks meer dan een 'hulpmiddel', maar de beslisser en de politci die hierin meegaan hebben ergens een steekje los.

Hoe denk je dat een vijand op het gebruik van zulke wapens zullen reageren? Het naarbinnensmokkelen van kernwapens via een vrachtschip? Preventief een EMP (Elektro Magentic Pulse) wapen gebruiken? Het MAD principe toepassen van het vernietigen van de planeet?

Ik denk dat Trump zelf deze wapens niet zou willen inzetten, maar de poppenspelers die aan zijn touwtjes trekken en een groep adviseurs in zijn partij en zijn veiligheidsdiensten hebben dit geadviseerd of erdoor gedrukt. Dit is fout. Ook al zullen deze wapens niet gebruikt worden, als zij hier liggen is het extreem gevaarlijk. Het zal mij niks verbazen dat als er een 'gewoon' ongeluk met zo'n bom kan gebeuren, dit ook op de maximale slachtkracht kan gebeuren en de wapens zijn nu eenmaal veel krachtiger geworden dan de kernwapens uit het verleden. Dus als er iets gebeurd met een wapen in Belgie, Frankrijk of Duitsland is Nederland ook al weg.......

Ike op 12-05-2018 13:17

ROFL daar gaan de perdure stealthjagers en drones;

https://www.yahoo.com/news/quantum-radars-could-unstealth-f-001600440.html

Nog een reden om tegen verdere aanschaf van de Jack'S Faaljager 35 te zijn. Als hij nl. goed zichtbaar is en hij word te warm in een heet klimaat en hij kan nauwelijks een scherpe bocht draaien, zou je net zo goed kunnen vragen aan de piloot of hij voor het opstijgen even z'n hoofd op de quilotine wil leggen.

Politici en generaals en wapenproducenten en handelaren moeten er niet aan denken dat ze in de toekomst alleen nog maar conflicten kunnen oplossen aan een onderhandelingstafel. En dan het aantal weklozen uit de wapenindustrie en veiligheidssector die er dan bijkomen. Een gruwel...

Ike op 12-05-2018 13:55

In elk conflict gebruikt men graag de nieuwste wapens om zo min mogelijk eigen slachtoffers te maken, maar wat zou het effect zijn als men dot soort wapens opschaalt en gebruikt in de steden waarin we leven in Nederland?;

https://www.blacklistednews.com/article/65791/uk-accidentally-admits-use-of-horrifying-organ-rupturing-weapons-in.html

Dit wapen steekt dus alle zuurstof in brand rondom een doel in een stad of een windstil gebied. Iedereen in dit gebied zal dan niet kunnen ademen en verbrand levend. Maar het gebruik is niet verboden volgens de huidige oorlogsregels.....

We moeten deze wapens wegstemmen, omdat wij ons ook in het oorlogsgebied kunnen bevinden in Nederland. Misschien durft er iemand te vragen aan een Cara patiënt hoe deze denkt dat het zou voelen als deze levend verbrand word terwijl de patiënt geen adem kan krijgen? Ik denk dat het vragen van deze vraag tot woedende reacties zal leiden.

Regeringen die zeggen dat ze door ons verkozen zijn, zetten deze wapens in....

Rezzz op 12-05-2018 14:16

laat farid met rust ook hij mag zijn mening zeggen dat is juist het goede van deze site.

sommige opmerkingen b.v alle moslims zijn moord machines sta ik persoonlijk niet achter maar respecteer die mening zoals ook die van farid1

praat in een discussie met elkaar zonder te persoonlijk te worden en probeer de waarheid samen te vinden

 

U post onder 3 verschillende namen: Piet, Richard en Rezz, gelieve u aan de siteregels te houden en gebruik één vaste nickname. 

Ten aanzien van Farid 1, Hij mag binnen het kader van de siteregels hier altijd zijn mening geven, uw oproep is ongegegrond.
Neen, niet alle Moslims zijn moordmachines, indien u dat tegenkomt in een reactie , kunt u daar melding van doen op het forum  en zal het beheer daarop anticiperen. Mod.

Nieuw Begin op 12-05-2018 19:14

@ Cefas op 10-05-2018 17:59 Tja, nog steeds denken veel 'intellectuelen' dat de Bijbel een sprookjesboek is, ongeveer in hoe de meeste allochtonen hier te lande zijn opgevoed met die aardige sinterklaas en zijn thans weggejorste zwarte pieten. Toch staat al duizenden jaren in dit sprookjesboek, wat Israel's nationale geschiedenis boek ook is  ( let nu op geleerde 'intellectuelen' want het Joodse volk heeft op afstand percentueel het hoogste aantal Nobelprijswinnaars, echte intellectuelen op allerlei gebied en het hoogste aantal genieen zoals mensen van het kaliber Einstein)...toch staat al duizenden jaren in rake en onbetwiste historische zinnen de verhoudinh geschets tussen de Hele Aarde en de Islam met de volgende woorden van de Engel des Here aan het adres van de stammoeder van de Arabieren, Hagar:

12  Hij zal een wilde ezel van een mens zijn; zijn hand zal tegen

      allen zijn en de hand van allen tegen hem, en hij zal ten aanschouwen

      van al zijn broederen wonen.

Arabieren ( islamieten ) zijn inderdaad wilde ezels, hun hand is inderdaad tegen alle volken ( In Indonesie, In China met de oeigoeren, MyanMar , in Afghanistan de Taliban, in het MO de soennieten en sjiieten, in de VS en de west Europese hoofdsteden de talrijke jihadisten Afrika Boko Haram en talrijke islamitische terreur groepen)  en onderhand gelukkig de hand van de meeste volken tegen hen want wereldwijd is men die islam spuugzat en men wil Leven,, vooral in Israel, en is de doodscultus van mohammed wereldwijd wel zo ontzettend zat....

Slechts enkele landen op deze aardbodem zijn eigenlijk gevrijwaard van de  idioterie and de profeet zoals Japan wat een wettelijk verbod schijnt te hebben op de islam.

 

Dan denk ik 'hallelujah' en op ons continent hebben we sommige O-Europese landen die de islam ook niet willen op hun grond. Zoals Hongarije en TsechoSlowakije, landen die het dus steeds beter gaan doen i.t.t. Frankrijk waar de vreselijke macron 200 miljoen moslims wil importeren zogenaamd tegen de vergrijzing! Die man kan haast nioet anders dan een kronkel in de hersenen hebben...het chaotische Frankrijk pleegt gewoon suicide en men denkt het zal mijn tijd wel duren...

Ach, er begint gelukkig iets te ontstaan in Italie, misschien wel met berlusconi, een anti Brussel geluid! Oh Heer, zegen alle pogingen om het Beest in Brussel de kop af te hakken, het is de hoofdstad van de AC!

Harold op 12-05-2018 20:30

@Rezzz welke mening?? Farid heeft geen enkele mening verspreid, maar gewoon doodsimpel fatsoens- en omgangregels overschreden door te schelden.

'praat in een discussie met elkaar zonder persoonlijk te worden??? Dan moet u Farid daarop aanspreken en niet mensen die op het onrespectvolle gedrag van hem reageren. Wij beledigen niet iemands IQ en schelden reageerders niet uit voor 'vieze joden' enkel Farid doet dat.

Maar goed volgens u is dat zijn mening en moeten wij allemaal maar stil zijn en zijn scheldpartij, als mening respecteren.  

emile op 12-05-2018 20:40

@Gerard - Ja inderdaad, Christelijk is niet het voeren van oorlogen. In mijn reactie op Cefas probeerde ik aan te geven dat de Islamitische wereld ons (al dan niet de Christelijke, maar in elk geval US en een deel van Europa)  juist ook als een bedreiging ziet. Hopelijk doen wij als Christenen niet mee aan welke oorlog dan ook, door wie dan ook georganiseerd.

Pieter op 13-05-2018 02:19

Iran was toch bevriend met Rusland en ook met Syrië?

farid1 op 13-05-2018 13:53

ik ben normaal niet zo maar als ik sommige dingen lees hier ja dan is er geen keus meer en geen kans helaas wat hier word gezegd kan ook niet voel haaaaat hier tegen alle moslims

Farid 1 u dient hier zich, net zoals alle andere gasten zich aan de siteregels te houden. Er is hier geen haat tegen de Moslims, wel tegen geweldsdaden en verkrachtingen die regelmatig in naam van Allahu Akbar gepleegd worden. U zelf maakt vreemde opmerkingen , zoals  "vieze Joden"  wat vindt u daar zelf van ? Het beheer verwacht een excuus van u daarover. Mod.

Harold op 13-05-2018 19:26

Zie hier @Farid jij ervaart nu zelf hét verschil tussen moslims en Christenen. Ondanks dat je ons uitscheld heeft niemand hier op jou teruggescholden. Hooguit hebben we enige kritische noot op je commentaar gegeven. Jij hebt zelf een 'gevoel' en dan zeg je 'er is geen keus en geen kans'. En dus scheld je maar los. Ten eerste laat je gevoel je in de steek, want niemand haat hier moslims, velen hebben enkel iets tegen de ideologie islam. Ten tweede er is altijd een kans en altijd een keuze, vooral als je afgaat op enkel een 'gevoel' die volledig onterecht is. 

Het is de instelling van een christen, maar ook evengoed van menig atheïst om als hij/zij haat voelt, daarover in discussie te gaan, uit te leggen of vragen te stellen. Dat is namelijk je keuze en dat is de kans die vooral hier jou gegeven wordt.

AEO op 13-05-2018 22:40

Ik weet niet waarom mijn reactie is aangepast, want dreigen? Misschien dat er iets met iemand anders is verward? Maar hoe dan ook, ik ben zeker wel kwaad op farid1, die schandalige opmerkingen maakt over "vieze Joden". Ik denk dat Hitler trots op hem zou zijn geweest. Farid schoffeert niet alleen de Joden, maar ook de nabestaanden van de holocaust, waar ik er één van ben. Mijn familie van mijn moeders kant is voor het grootste deel vermoord, 54 mensen in totaal. Van deze 54 was de jongste een baby van 6 maanden oud, en de oudste een man van 96!

Dit is voor mij vanzelfsprekend een reden om achter Israël te staan, maar niet de enige reden. Ik heb een hekel aan onrecht, en Israël wordt voortdurend onrecht aangedaan, allereerst door de vijandige islam, en dat hoef ik niet eens te bewijzen, dat doet het haatboek, de koran zelf wel, en bovendien roept Iran al tientallen jaren, dat het Israël wil vernietigen. Ze hebben zelfs al een datum vastgesteld, waarop dit zou moeten gaan gebeuren. Verder zijn er al meerdere oorlogen tegen Israël gevoerd, met het doel om de Joden de zee in te drijven. Hiermee vertel ik niets nieuws, het is algemeen bekende geschiedenis.

En dat steeds machtiger wordende Iran, dat zet een grote mond op tegen Israël, dat ze binnen 9 minuten Haifa en Tel-Aviv van de aardbodem kunnen wegvagen. Dat de Joden zelfs geen kans meer zullen krijgen om te vluchten, en dat ze alleen nog maar de zee in kunnen rennen! En dit machtige Iran vol hoogmoed en grootspraak, dat vanwege hun haat tegen Israël aan een omvangrijk nucleair project bezig is, om kernwapens te maken, met als doel genocide te plegen! Iran was al geruime tijd bezig om in Syrië een machtsbasis op te bouwen. Vanuit Syrië dacht het dan Israël wel even te kunnen aanvallen. Maar het is nu 2018, geen 1940-1945! Israël is nu 70 jaar een herstelde soevereine staat, terug in het eigen land. Niemand zal Israël meer kunnen verdrijven, dat staat duidelijk beschreven in een profetie in het Oude Testament. Israël zal er nog steeds zijn, lang nadat Iran niet eens meer een vage herinnering uit een ver verleden zal zijn.

Farid1, je zegt dat je hier haat tegen de moslims voelt, maar dat wil ik toch wel genuanceerder zien. Niemand kan bepalen waar zijn of haar wieg stond, jij bent opgevoed door je ouders in de islam, en jij denkt dat het de enige ware godsdienst is. En als mijn wieg in Damascus had gestaan zou ik nu ook een moslim kunnen zijn, dan weet ik niet beter. In de koran wordt haat gepredikt tegen Joden en Christenen. Maar kent een moslim de Bijbel? Heeft hij daar wel eens in durven te lezen? Je denkt dat allah de ware god is, maar hij is niets waard. De zogenaamde godsdienst van de vrede heeft in de loop van de geschiedenis meer moord en doodslag veroorzaakt dan om het even welk ander systeem ook. Tellen we de doden op, die stierven door toedoen van Hitler, Stalin, Mao en Pol Pot bij elkaar op, dan wint de islam op alle fronten. Exacte aantallen zijn niet bekend, maar een conservatieve schatting gaat uit van meer dan 250 miljoen mensen, die gedood zijn in oorlogen van de islam tegen andere geloven.

Eerlijk gezegd kan ik maar weinig sympathie opbrengen voor de islam, gezien de vele duizenden terreurdaden de afgelopen jaren. In Indonesië zijn vandaag bomaanslagen gepleegd op kerken. De daders kwamen uit dezelfde familie, o.a. zelfs kinderen van 9 jaar oud, die zichzelf opbliezen met een tas vol explosieven. En dan de steekpartij in Parijs. Of de walgelijke daden van ISIS. Hoe denk je dat wij hier dan over de islam gaan denken? Gezellige padvindersclub of zo? Dacht het toch niet. Ik heb een koran, die ik van een website van een moskee heb gedownload. Ook kon ik er Mein Kampf van Hitler downloaden. In hetelijkheid tegen de Joden doen beide boeken niet voor elkaar onder!

Maar bestaat allah wel? Heb je daar wel eens over nagedacht? De Arabieren hebben de Joden uit Israël willen verdrijven, de Iraniërs proberen het opnieuw, maar waarom wint dit kleine landje Israël, dat iets groter is dan de helft van Nederland de strijd dan steeds, terwijl het altijd tegen een grote overmacht vocht? Allah kan niets uitrichten, dus dat concept kan dan toch beter de prullenbak in. Denk daar maar eens goed over na.

pluto op 14-05-2018 23:36

Farid, snapt niet dat moslim"s vermoord worden door moslim"s, niet door joden! Het zijn moslim"s die strijden tegen moslim"s, jazeker met miljoenen doden als gevolg, allemaal gedood door moslim"s. Mohammed, als die ooit bestaan heeft, zijn graf is immers spoorloos, heeft in zijn naam meer mensen vermoord na zijn dood dan tijdens zijn leven. 

farid1 op 18-05-2018 14:50

pluto jij komt van ver idd islam is mijn godsdienst en jij weet er niets van zo te zien zoals de meeste hier 

 

Farid1, het beheer heeft nog een excuus van u tegoed vanwege uw uitspraak "Vuile Joden"  Mod.

Harold op 18-05-2018 19:07

@Farid1 begrijp je het nog steeds niet? Na het commentaar van Pluto was het jouw beurt om zijn argumenten te weerleggen met goede tegenargumenten. De loze kreet 'jij weet toch niets van islam' krijgen we altijd van moslims te horen, wanneer we ze kritisch bejegenen. En net als jij dat doet, is dat dan ook het enige zonder een antwoord op het 'waarom'? Beargumenteed dan eens, wat er niet waar is aan het feit dat moslims elkaar wel erg graag afslachten? Pas dan kunnen we discussiëren en kun je kennis nemen van elkaars zienswijze. 'jij weet toch niets van islam' is een heerlijke dooddoener waarmee je eigenlijk zegt dat jezelf misschien ook niet zoveel van d islam begrijpt.

Josef op 18-05-2018 20:46

@farid1 op 18-05-2018 14:50

farid1 begrijpt u zelf  wel iets over wat er in de koran staat?

U zegt dat wij de moslims haten, lees uw boek er eens over na over haat.

Haat en racisme in de Koranhttp://westerse-beschaving.org/verzen-van-vijandschap/

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl