Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Globalistisch Pravda Netwerk: Doodzieke Westerse media verspreiden enkel nog propaganda

Veel mensen herinneren zich vast nog hoe in de voormalige Sovjet Unie twee grote staatskranten de publieke opinie manipuleerden, te weten de Pravda (‘Waarheid’) en Izvestia (‘Nieuws’). De Russische bevolking hadden een passend gezegde voor deze twee kranten: ‘Er is geen waarheid in Pravda, en geen nieuws in Izvestia’. Inmiddels geldt exact hetzelfde voor de Westerse mainstream media. Over vrijwel ieder belangrijk onderwerp krijgt u inmiddels de ‘Pravda’ variant van de waarheid, en de ‘Izvestia’ variant van het ‘nieuws’ te horen en te lezen. Kortom: we worden overvoerd met pure propaganda, die enkel de globalistische doelstellingen van een klein eliteclubje dient. Helaas kunnen veel Westerlingen nog steeds maar niet geloven dat ze zo worden belogen en bedrogen – en dat is precies de reden dat het zo eenvoudig en zo massaal kan worden gedaan.

 

Het scenario dat de massamedia keer op keer afdraaien lijkt het volgende script te volgen:

1. Herhaal de officiële overheidsversie en stel hier geen enkele vragen bij, laat staan twijfels;
2. Als dat toch gebeurt, beschuldig critici en onafhankelijke media en blogs dan van het verspreiden van ‘nepnieuws’, en noem hen Kremlin-trollen of complotdenkers.
3. Als de officiële versie na korte of langere tijd toch onhoudbaar blijkt en bomvol gaten en ongeloofwaardigheden zit –denk aan Skripal en Douma-, negeer het onderwerp dan compleet, en ga ‘belangrijkere’ vragen stellen zoals ‘hoeveel suiker is eigenlijk goed voor u?’, of ‘welke bekende Nederlanders doen dit seizoen aan dit of dat TV-programma mee?’

Sinds de vergiftiging van de voormalige dubbelspion Skripal en zijn dochter door Rusland een compleet kulverhaal is gebleken –oftewel: officieel nepnieuws-, is er amper meer wat over te lezen. Het is niet ondenkbaar dat dit op last van de Britse regering is gebeurd. Dergelijke bemoeienissen met de inhoud van het nieuws komen ook in Nederland voor. Heel soms lekt er iets van dat topje van de ijsberg naar buiten, zoals die keer dat Den Haag er een paar jaar geleden bij Opsporing Verzocht op aandrong om niet meer zoveel criminele Marokkanen in beeld te brengen.

Dagelijkse dosis kul over vergiftiging Skripal

Dat de media in Europa en de VS niet meer geïnteresseerd lijken te zijn in de waarheid, in eerlijke verslaggeving van de feiten, is een schande, zo stelt ook Rob Slane op TheBlogMire.com. Slane schrijft dat hij ‘dagelijks begon uit te zien naar de nieuwe dosis kul’ die de media over ons uitstortten over bijvoorbeeld de vergiftiging van Skripal. ‘Ze werden vergiftigd in het restaurant. O nee, het was in de auto. Nee, op de begraafplaats. En toen door de bloemen. Toch niet, het zat op de bagage. Wacht, het was toch de bank. Het zat in de pap. Nee, nee, nee, het zat op de deurknop en was in vloeibare vorm aangebracht.’

Wat uitermate vreemd was, aangezien het daar twee of drie weken zou hebben gezeten, en dat terwijl het in die tijd flink had geregend en gesneeuwd. En ondanks dit zeer geconcentreerde en besmettelijk gif stonden tal van mensen er zonder enige vorm van bescherming vlakbij, en hen overkwam niets. Desondanks zou het een door Rusland ontwikkeld zeer dodelijk militair zenuwgas zijn geweest.

Vader en dochter Skripal zouden dan ook in coma en op sterven liggen - totdat Yulia Skripal plotseling aan de telefoon was te horen. Hé, ze is ineens gezond, natuurlijk, sorry dat we vergeten zijn te melden dat ze niet meer op de IC ligt. En met haar vader Sergei gaat het ook weer goed. Overigens wist niemand in welk ziekenhuis ze zouden zijn opgenomen, of zelfs maar waar beide ‘slachtoffers’ zich bevonden.

Desinformatie en nonsens, maar niet uit Rusland

Het was bijna grappig hoe deze onzinnige –om niet te zeggen krankzinnige- berichtgeving, die kant nog wal raakte, vervolgens aan ‘Russische desinformatie’ werd toegeschreven – alsof het Kremlin alle grote kranten en nieuwszenders in het Westen controleert en aanstuurt, en ook de leiding had over het politie onderzoek in Groot Brittannië.

Of dat het Moskou was dat na bestudering van beveiligings- en verkeerscamera’s tot de ‘conclusie’ kwam dat een oogverblindend knappe en super intelligente voormalige KGB agent met de codenaam ‘Gordon’ (of was het toch ‘Cecil’ of ‘Squiffy’?), een specialist in vechtsporten met een voorkeur voor snelle auto’s en nog snellere vrouwen, de belangrijkste verdachte was – totdat de Britse Nationale Veiligheid Adviseur Mark Sedwell een week later erkende dat er geen verdachte was, er zelfs nooit een verdachte was geweest, omdat het onderzoek werd gehinderd door... het gebrek aan camerabeelden?

Russische desinformatie? Natuurlijk niet, het waren de Britse media die dit uit hun duim zogen, wat vervolgens kritiekloos en blindelings door de Nederlandse media als ‘feiten’ werd overgenomen. Ze verspreidden een enorme lading desinformatie en pure nonsens, meer dan 10.000 ‘Kremlin trollen’ vanuit St. Petersburg de afgelopen 10 jaar hadden kunnen doen. Het zou een regelrechte slapstick kunnen worden genoemd, ware het niet dat het zo overduidelijk bedriegen van het volk in werkelijkheid in- en intriest, zorgwekkend en ook beangstigend is.

Ook chemische aanval in Douma bleek onzinverhaal

De chemische aanval in Douma? Zelfde verhaal. Drie landen bombardeerden ‘chemische installaties’ omdat Assad de rebellen weer eens met gifgas zou hebben bestookt, ook al ontbrak daarvan ieder spoortje bewijs, en spraken diverse Westerse journalisten ter plekke met tal van getuigen die volhielden dat die chemische aanval nooit had plaatsgevonden.

Geen ‘kwaliteits’journalist vroeg zich af of het niet gevaarlijk was om chemische wapenfabrieken te bombarderen, want daar zou het spul toch bij vrijkomen, wat juist nog meer slachtoffers zou veroorzaken? En aangezien dat duidelijk niet het geval was, was dat dan geen bewijs van het feit dat die bommen en raketten geen chemische installaties vernietigden, maar –zoals Syrische officials al verklaarden- onder andere een fabriek voor medicijnen?

En toen één van de jonge slachtoffertjes die prominent op het NOS en RTL journaal waren getoond plotseling levend en gezond in Den Haag opdook om te getuigen dat hij geen gifgas had ingeademd, maar naar het ziekenhuis was meegenomen om daar gedwongen mee te doen met een in scene gezette panieksituatie –en hij daar enkel water over zich heen gegooid kreeg-, was er geen TV-camera en journalist om hem te interviewen.

Wéér bleek de officiële versie louter nepnieuws te zijn, dus werd het de hoogste tijd voor de Westerse en Nederlandse media om van script-2 naar script-3 over te schakelen. Skripal, Douma, ze hadden er even massaal en schandalig over gelogen, maar nu de onbenullig gehouden burger dat in de gaten zou kunnen krijgen, schotelen we hem nu snel belangrijkere zaken voor, zoals welke bekende Nederlanders er dit seizoen met een populair TV-programma meedoen.

‘Kern van media is doodziek’, propaganda heeft waarheid verdrongen

‘Het is duidelijk dat de kern van de media doodziek is,’ vervolgt Slane. ‘Ze bestaan juist om zaken te onderzoeken, de feiten te volgen, en aan de gewone man te berichten wat de waarheid is. En bovenal te fungeren als een rem op een te hoogmoedig wordende staat, zodat die niet de indruk krijgt dat het maar kan doen wat het wil, omdat het toch overal mee wegkomt.’

Helaas laten de Westerse en Nederlandse media er geen twijfel meer over bestaan dat de waarheid hen totaal niet meer interesseert. Zaken worden niet meer onderzocht, nieuwsberichten worden verdraaid, en ongewenste, ‘politiek-incorrecte’ feiten –zoals ook over de massa immigratie, migrantencriminaliteit en islamisering- worden gebagatelliseerd of ontkend. In plaats van dat de professionele verslaggevers als een rem op de staat functioneren, laten ze zich juist als wapens voor diens propaganda gebruiken – staatspropaganda voor een globalistisch eliteclubje, dat virulent anti-Russisch en pro-islamitisch is, en er alles aan doet de onafhankelijke, soevereine natie-staat te vernietigen.

‘Hoe zullen we dergelijke media, die niet of nauwelijks meer iets geven om de waarheid, en die enkel de belangen van de globalistische elite dienen, noemen?’ besluit Slane. ‘Mainstream? Globalistisch Pravda Netwerk lijkt mij een juistere omschrijving.’

 


Xander

(1) TheBlogMire via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

29-04: (/ EU druk bezig met feitelijke oprichting ‘Ministerie van Waarheid’)

22-04: ZDF verslaggever in Douma: Chemische aanval lijkt inderdaad in scene gezet
20-04: Westers imperium wankelt: Rusland en China zijn leugens en oorlogen spuugzat
15-04: Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van NAVO land kwam
14-04: Britse generaal vertelt op TV waarheid over Syrië, wordt dan afgebroken
12-04: ‘Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ de schuld van ensceneren gifgas aanval
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij
07-03: ‘Redding Europa begint met stoppen nepnieuws over economisch herstel – dat is er niet’
05-03: Censuur: EU wil dat providers ongewenst ‘haatspraak’ binnen uur verwijderen (/ Extreemlinkse meningendictatuur staatop het punt met keiharde maatregelen te worden afgedwongen)

2017:
26-12: Wordt de vrijheid in het Westen verdrongen door tirannie? (/ Een mengelmoes van culturele en religieuze waarden is geen basis voor vrijheid en rechtvaardigheid,  maar voor onderdrukking en het recht van de sterkste)

01-12: YouTube censureert video’s met kritiek op islam en immigratie (/ Uiten van niet-linkse mening in het Westen een misdaad geworden) 

2016:
15-12: Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’

28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren (/ Door Berlijn ingeschakelde Amadeu Antonio Stiftung streeft naar blanke ontvolking en totale bezetting Duitsland en Europa door de islam)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

René van Zalk op 04-05-2018 14:30

Ik heb de Pravda enkele jaren gevolgd in't verleden. Geen grotere onzin site dan de Pravda. Boordevol complottheorieën. Het regent er verzonnen verhalen.

Eelke Piers op 04-05-2018 16:14

Toch luisterde ik in het begin van de 50ger jaren iedere avond naar Radio Moskou in het nederlands om ook de andere kant van het verhaal te horen.

Zelfs het bombarderen van de fabrieken en vliegvelden in Syrië is is een nepverhaal. Het waren de chemische bedrijven die een tiental jaren geleden al ontmanteld waren en sindsdien niet meer gebruikt werden. Ze werden zelf al gesloopt (russische beelden).Op het vliegveld mocht ook geoefend worden maar het mocht eerst ontruimd worden. (met 12 verouderde kruisraketten van de in totaal 103 gelanceerde raketten)

Van beide kanten mochten ze met overjarige raketten proberen om de doelen te raken.

Het geheel omdat ze van zowel de Amerkaanse kant als van Rusland zo hard geschreeuwd hadden zodat ze niet meer terug konden zonder reactie

Lies op 04-05-2018 17:11

lachen . liegen en bedriegen.Ik ken onze overheid bijna niet anders.Met Mark Rutten en zijn VVD voor op, en de ander politieke trollen aan hun zijde

Anneke op 04-05-2018 17:12

Bedrog en misleiding, zijn de enigste talenten die de reguliere media in hun vingers hebben. Hun denktank/hersenen functioneren al decennia niet meer naar behoren. Waarheid en dus realiteit zijn stapsgewijs de afglpn vier decennia aan de kant geschoven! In opdracht van de politiek, dit is mijn overtuiging. Het leven en welzijn van de (NWO)elite staat voorop, wij burgers zijn inmiddels moderne slaven van deze satanische club. Alles moet en zal volgens hun regie verlopen, hier op aarde. 

Rien op 04-05-2018 17:53

Wat is waarheid?alleen de bijbel en God is waarheid De vader van de leugen regeert hier maar hij weet dat zijn beperkt is ,zijn einde nadert

Laten we ons vast houden aan Christus en Zijn Woord

er is hoop voor de toekomst

van buiten op 04-05-2018 18:23

He he goed bezig xander, maar blijft er bij dat er nooit meer een wereld oorlog zal ontstaan, het kwaad zal steeds meer worden geopenbaard in deze tijdzone, het nieuwe gevaar komt nu van een andere hoek en dat zijn de wetenschapers die toetaal dolgedraaid zijn.

Johan op 04-05-2018 18:40

Ter inleiding misschien een eye-opener: https://www.youtube.com/watch?v=fWVgDLDNp5w De media is een middel om in een democratie de mensen te laten overtuigen. De beeldvorming wordt met tv en kranten bereikt, maar ook Twitter en facebook zitten vol propaganda die iedereen beïnvloeden in hun gedrag en denkwijze! Zelfs als je bijvoorbeeld denkt nationalistisch te zijn en nooit naar linkse praatprogramma's op tv kijkt en nooit linkse kranten leest, dan nog krijg je (ongewild en onherkenbaar) linkse invloeden in je brein door bijvoorbeeld vrij onschuldig lijkende NOS berichten te lezen. Of de reclame banners op internet die zorgvuldig worden voorgeselecteerd voor de persoon in kwestie. Er is al veel over gezegd en geschreven en vaak zeggen de nietsvermoedende burgers dat ze ook wel weten dat het allemaal niet klopt wat er op tv gezegd wordt.

Echter het probleem is dat de mensen toch allemaal de tv blijven "raadplegen" voor informatie en ook voor ontspanning en vrijetijdsbesteding. Maar zelfs 1 tegen 100 van Caroline Tense zit bomvol suggestieve beelden en gedragsmanipulatie om de inheemse Nederlandse bevolking in gedachte klaar te stomen voor acceptatie van nieuwe bevolkingsgroepen van verre. Want zij worden allen als arm afgespiegeld, wat niet zo is en daarnaast is dat niet uw probleem zou ik zeggen. Maar de media drukt deze ideologie hard door om het consent van de burger op hun hand te krijgen en de vrij argeloze Nederlander te laten opdraaien voor de financiële problemen (armoede) van bijv. Afrikanen. Deze beeldvorming wordt wekelijks zo niet dagelijks ook via de NOS en kijk zo ook maar eens naar NGC en Discovery Channels’ reclame's, ze zitten allen vol propaganda. Beeldvorming en uiteindelijk een beleidsvorming. Want Wie de macht over de media bezit  díe beschikt(!) over de grootste moot burgers in een land, welke met in het onderbewustzijn aangeleerde gedragingen de koers en lotsbestemming van een land bepalen. 

'Onze' NOS moet niet alleen gediskwalificeerd worden als zijnde nieuws uitzending, sterker, ze moeten verantwoordelijk gesteld worden gehouden voor al het onnodige leed wat in Nederland nog geschieden zal door hun mede handelen. Want de politiek is altijd een opdrachtgever die de media desgewenst kan uitschakelen in geval van misbruik ervan. Helaas zijn de burgers te druk in hun eigen bekrompen wereldje en hebben geen flauwe notie van wat er zich afspeelt op ons grondgebied en de rest van de wereld. De Cruciale vraag die Ieder persoon zich moet stellen die een tv heeft of een krant leest is altijd: "Wie is het precies die mij iets wil vertellen en wat Kunnen diens bedoelingen of bijbedoelingen zijn!"

Want indien de media wordt bezet door een beheerder dan is het nieuws )a niet onafhankelijk en b) in geen enkel opzicht nog werkelijk (echt) nieuws. De staatsmedia valt dus 100% in die categorie! Met al de kranten en tijdschriften daarbij. Om propaganda te kunnen doorgronden om dit te kunnen voorkomen moet men weten hoe dit precies werkt. Ons wordt vaak wijsgemaakt in 'onze' media dat Goebbels uit nazi Duitsland in de 2e WO veel aan propaganda deed. Hij verklaarde ook hoe propaganda werkte ,dat wordt tegenwoordig nog steeds uitgezonden als het de NOS even goed uitkomt om de Nederlanders weer even te verlammen als het ware.

Want wij zijn feitelijk zwaar geïndoctrineerd door 'onze' media om te geloven dat Hitler en zijn partij (de nazi's) door en door slecht waren. Maar als u het onderzoekt zult u gemakkelijk kunnen uitvinden dat in die video van Goebbels waarin hij spreekt over propaganda, zo ook Hitler dat deed, was om zijn volk de Duitsers de werkelijkheid te openbaren van het bedrog waar ze jarenlang aan onderhevig waren door het toedoen van de Joden die voor de 2e WO aan het hoofd zaten van de Duitse de media en financiële instellingen. Het zou zeer vreemd zijn als Goebbels en Hitler openlijk verklaren hoe propaganda werkt om vervolgens zelf hun volk met propaganda te bestoken. Dat zou nooit werken. Echter wordt deze theses vandaag de dag niet onderzocht, want de mensen kijken even naar het NOS en ze denken dat het NOS oprecht, onafhankelijk en verder geen belangen te verdedigen heeft. 

Maar dat is een grote denkfout hedendaags. Goebbels en Hitler waren hun volk aan het ont-programmeren (deprogrammeren) als het ware door hun eigen volk inzicht te geven hoe ze zich kunnen weren tegen propaganda, die vaak zeer subtiel binnenkomt. Als men weet dat er kwalijke propaganda (lees gedragsbeïnvloeding) wordt gesproken of geschreven heeft niemand dat direct in de gaten. Daarom kregen alle Joden een ster om zich mee te identificeren en het eigenlijke inheemse Duitse volk meteen wist met wie ze te maken hadden. Daardoor konden de Joden geen artikelen meer drukken, omdat ze later niet meer werden aangenomen bij krantendrukkerijen en media. Er was geen andere keus voor Hitler dan allen de Duitsers te laten zien wat hen jarenlang was voorgeschoteld aan leugens, waardoor Duitsland naar de afgrond belande en bankroet werd. Hetgeen precies vandaag de dag in geheel de EU én Amerika zich afspeelt.  Het is dus altijd van belang zich af te vragen met wie je te maken hebt, in geval je een huis koopt wil je ook geen malafide makelaar voor je hebben. Dus waarom zou je al het nieuws geloven van die miljoenen regisseurs die dagelijks voor hun eigen gewin een q-line verzinnen voor de nieuwslezer om op te lezen.

Nieuwslezers zijn mensen die geen geweten hebben (zij zijn net als Acteurs) en domweg alles voor geld doen. Al moeten ze heel seksistisch op tv het schijnnieuws oplezen met autoritaire stem, dan doen zij dat. Of het klopt of niet dat maakt 'onze' nieuwslezers in het NOS geheel Niets uit! Alles onder leiding van wat Shula Rijxman goed of afkeurt. De rest van de regisseurs onder haar mogen alleen doen wat de top uitdraagt. Ook Powned weet goed hoe ze nieuws moeten maken om de Moslims in een nog zwarter daglicht te krijgen en de Nederlanders nog verdeelder te maken en het Christendom van alle flanken aan te vallen. Alles met goedkeuring van de baas Dominique Weesie. De vraag wederom die men Altijd moet stellen is: "Wie is het precies die mij iets wil vertellen en wat Kunnen diens bedoelingen of bijbedoelingen zijn!"

Dit is een zeer moeilijke vraag die bijna niet te beantwoorden is, indien de informatie via allerlei wegen en kanalen tot ons komt van de hand van vele auteurs. Echter als de media in zijn geheel in bezit is door één groep mensen, dan ligt dit heel anders, dan is namelijk deze groep verantwoordelijk voor alles wat de onderste lagen aan nieuws verspreiden of uitgeven. Er wordt wel eens beweert dat de media in de Verenigde staten zoals CNN, NBC etc. allemaal in bezit en beheer zijn van topmensen die vaak extreem rijk zijn. Wie wil dat nou niet voor een goed loon een auto Que oplezen? Daar doe je toch niemand kwaad mee!? Of?.. Wacht!

Weesie op 04-05-2018 19:40

Gelukkig is er NETFLIX. De jongeren kijken steeds minder gewone TV.De publieke omroepen hebben ook minder reclame inkomsten.

Het nieuws van de publieke omroep lijkt  steeds meer op fabeltjes van de fabeltjes krant van mijnheer de uil.

Lars030 op 04-05-2018 20:37

En dan deze er vandaag ook nog bij: https://www.stopdebankiers.com/facebook-verwijdert-paginas-generation-identitaire-en-defend-europe/

Orwell's '1984' had beter '2018' geheten. Ik krijg steeds engere voorgevoelens...

vlokje op 04-05-2018 21:56

Zo is het xander

Heerlijk dat jip en janneke nieuws van in mijn geval sbs6 en rtv noord

Dan heb ik even een time out voor mijn complot schild

Dat bij boer tammo een koe dood gegaan is zal toch geen nep nieuws zijn, ik zie het nut er niet van voor het grotere plaatje ;-)

Bundy op 04-05-2018 22:13

Jarenlang werd ons verzetsblad met de waarheid aangaande allerlij zaken , en met name de leugens over de multiculturele samenleving  tegengewerkt .

Toen de staat onze constante kritiek op de leugens in vrijwel alle media te vervelend vond , werd de redactieruimte vernietigd .

Ik e.v.a zijn Xander zeer dankbaar voor dit artikel over de brei van leugens over o.a. de multiculturele samenleving en tegenwoordig vele andere onderwerpen .

mientje op 04-05-2018 22:19

@mod. Dat jongetje uit Douma heb ik wel op tv zien vertellen dat hij alleen water over zich heen had gekregen. Nos journaal of nieuwsuur, dat weet ik niet meer

Beheer heeft dat ook gezien Mientje, ook zijn er wat filmpjes op het internet over te vinden. Mvg. Mod.

vlokje op 04-05-2018 23:34

Met  oog op de komende dagen dat we onze "vrijheid" gedenken

Ik hoop dat de waarheid van W.O.I en II eens uitkomt,

de waarheid, dat zou pas een eer betoon aan de gevallenen en joden helpers, 

(plekje in de hemel verzekerd lijkt mij.)

........wat  was het doel van de elite, behalve dan dat er een volkeren bond uit voort kwam of was het om een volk te laten verdwijnen,  wat was hun motivatie? 

mientje op 04-05-2018 23:45

De wolf in Duitsland en Nederland , op 30 mei doodt een wolf in duitsland 30 schapen en 10 schapen verdrinken in beek. De afschuwelijk beelden kwamen op rtl4 en staan op you tube, op nos niets over deze wandaden van wolven. In Duitsland staan ze verbaasd over de toename van wolven , nu al 800. Van deze wolven zijn misschien de helft vrouwtjes denk ik, 7 jongen per vrouwtje, dus dit jaar komen er 2800 bij! Geen vijanden, jagen verboden, het voedsel voor het grijpen, nou dan weet u het wel, maar de wetenschappers weten dit blijkbaar niet! Binnenkort lopen er duizenden, ook in Nederland, de schapenhouders stoppen ermee, want ze kunnen de ellende en financiele strops niet meer aan, dus dan gaan de wolven op zoek naar ander voedsel bijvoorbeeld vuilnis, dus bij de mensen.Wolven vallen geen mensen aan zeggen de wetenschappers, dit is weer een hele dikke leugen die ze ons op de mouw proberen te spelden, die wolven van de NWO

mientje op 04-05-2018 23:52

@mientje, ik schreef 30 mei, moet zijn april

PJ op 05-05-2018 10:39

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/05/03/opinie-christina-dewitte-nee--het-is-niet-zomaar-een-kleedje/

Echt nieuws uit de media. Een foute jurk. Weten we wat te vertellen als er nog eens iemand een Palestijnse sjaal draagt: politiek incorrect!

Gelukkig zijn er nog spectaculaire verkeersongevallen, of er kwam helemaal geen nieuws meer. En Facebook is uiteraard de duivel. Het zit daar vol Russische trollen. Vroeger dacht ik altijd dat trollen uit Noorwegen kwamen, maar dat was vast nepnieuws.

White Lion op 05-05-2018 11:25

@mientje op 04-05-2018 23:45 Precies wat ik ook denk. Ben benieuwd wat ze gaan roepen wanneer het eerste kind wordt gegrepen door een wolf................. Dit soort roofdieren horen in de grote bossen thuis, niet in zo'n klein kippelandje als Nederland dat op dit moment behoorlijk vol begint te raken....................

Daniel op 05-05-2018 12:53

Uitstekend artikel en geheel juist. Niets aan toe te voegen Xander  

@Johan op 04-05-2018 18:40

uitstekend commentaar en ook geheel juist ! Wat een domme massa. 

uiterste op 05-05-2018 14:17

De schapen behoeven  schaapherders  en speciaal getrainde honden om de kudde voor onheil te behoeden .Dit is de manier om je dieren te vrijwaren van roofdieren . Maarja tegenwoordig worden de kuddes aan hun lot overgelaten ipv dat er toezicht is en dat de schapen sàvonds weer in de schaapskooi gaan.Verder worden er ook veel schapen gestolen daar hoor je niemand over hoort bij de nieuwe tijd zal ik maar zeggen. Ook willen mensen graag terug naar de natuur , dat kan maar daar hangt een prijskaartje aan wat deze verwende samenleving niet aanstaat. 

mientje op 05-05-2018 14:55

@Wite Lion 11.25 bedankt voor uw bijval in deze.U zegt het heel treffend, en dan heb ik het over hondsdolheid nog niet eens gehad, een vreselijke ziekte

@uiterste duitse herders vertellen dat ook de honden worden aangevallen , weet u wel hoe groot en enorm sterk wolven zijn? Slechts een klein clubje wetenschappers? wil dit en ons is weer niets gevraagd

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl