Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Genocide op komst in Zuid Afrika: Wekelijks tal van overvallen en moorden op blanken

Zuid Afrika zinkt door wanbeleid en racisme tegen blanken weg in chaos en anarchie – Ook terreur, zelfs pogroms, tegen buitenlandse gastarbeiders en immigranten

Afgelopen nacht gingen 23 vrachtwagens in vlammen op, een nieuw record. Het massale geweld in Zuid Afrika veroorzaakt steeds grotere schade aan de economie.

In de jaren ’80 voerde de hele Westerse wereld volop actie tegen het Zuid Afrikaanse Apartheid regime, en terecht. Nu de rollen echter zijn omgedraaid, en blanken al jaren een minderheidsgroep zijn van wie door de zwarte overheid alles wordt afgepakt, en enkel vanwege hun huidskleur bijna nergens hun leven meer zeker zijn, zwijgt de Westerse elite als het graf. Beter gezegd: het graf van een blanke man, vrouw of kind, die gemiddeld iedere vijf dagen wordt vermoord. Ieder dag vinden er gemiddeld 1,5 gewelddadige overvallen op blanke gezinnen plaats.

 

Sinds begin dit jaar werden er al 134 van zulke overvallen geregistreerd, waarbij 18 blanken werden vermoord. Het aantal daders varieert tussen de 3 en 11 personen. Als het zo doorgaat, dreigt de (overwegend christelijke) blanke bevolking het slachtoffer te worden van een ware genocide, zo waarschuwen mensenrechtenactivisten.

Om een idee te geven van het niveau van de huidige autoriteiten in het door onbeperkte criminaliteit geplaagde land: de hoogste politiecommissaris van het land, generaal K. Sithole, ontkent dat er genocide op blanken plaatsvindt, omdat ‘ik dagelijks naar TV kijk en niets over dergelijke verhalen hoor’.

Blanken worden bestolen en verdreven

Wat op zich een ‘logische’ reactie was als deze in het kader van het anti-blankenbeleid van de zwarte regering wordt gezet, die er openlijk naar streeft om alle blanke boeren en grondbezitters te onteigenen en te verdrijven, en hen daar nul komma nul compensatie voor te geven. Hetzelfde gebeurde eerder in buurland Zimbabwe, ooit een welvarend land, nu al jarenlang een poel van armoede, hyperinflatie en geweld.

De volledig uit de hand gelopen zwarte terreur begint steeds grotere schade aan te richten aan de toch al wankele economie van Zuid Afrika. Afgelopen nacht ging er maar liefst 23 vrachtwagens in vlammen op, waarbij één dode viel. (1)

Ook massaal geweld tegen buitenlanders

Ook buitenlanders krijgen tegenwoordig de schuld van de diepe armoede en ellende waar veel werkloze Zuid Afrikanen in terecht zijn gekomen sinds het in het Westen zo bejubelde ANC er de macht kreeg. In grote steden zoals Durban en Johannesburg zijn plunderingen en brandstichtingen van winkels van immigranten aan de orde van de dag, zozeer dat zelfs van pogroms wordt gesproken. In de afgelopen 11 dagen kwamen daarbij zes mensen kwamen om het leven, waaronder een handelaar uit Ethiopië, die levend verbrandde.

Volgens de UNHCR werden al meer dan 5000 buitenlanders uit Zuid Afrika verdreven. Buurlanden Zimbabwe, Malawi en Mozambique – zelf bepaald eveneens geen bakens van stabiliteit – hebben al aangekondigd hun onderdanen te evacueren. Volgens schattingen zijn in totaal zo’n 3 miljoen Zimbabwanen uit hun land naar Zuid Afrika ontvlucht, om daar nu in dezelfde ellende terecht te komen als waar ze voor vertrokken. (2)

Westerse elite zwijgt, want het zijn maar blanken

De Zuid Afrikaanse overheid zet weliswaar politie in om het vele geweld tussen zwarten onderling in te dammen, maar de blanken lijken er vogelvrij te zijn verklaard. Nu zij echter het slachtoffer zijn, hoeven we in het Westen echter geen economische sancties en TV-acties zoals in de jaren ’80 te verwachten. Het zijn immers maar blanken, en die zijn in de ogen van de ‘progressieve’ Westerse elite in politiek en media altijd de daders.

Mensenrechtenexperts waarschuwden vorig jaar dat de zwarte leiders van plan zijn om de blanke bevolking binnen 5 jaar te ‘verwijderen’, hetzij door verdrijving, hetzij door uitroeiing. Dr. Greg Stanton, oprichter van de mensenrechtenorganisatie Genocide Watch die correct de Rwandese genocide van 1994 voorspelde, waarschuwde dat het grote en toenemende aantal moorden op blanke boeren in Zuid Afrika enkel wordt uitgevoerd om de blanken uit te roeien, en bewust aangestuurd lijkt te worden door elementen binnen de regering in Pretoria.

‘Met andere woorden, de regering is op zijn minst stilzwijgend medeplichtig aan deze astronomische misdaadcijfers. We  zijn nog maar één stap verwijderd van door de staat gesponsorde genocide,’ aldus Stanton. Helaas bleek zijn waarschuwing tot nu toe aan –misschien wel opzettelijke?- dovemansoren gericht.

 


Xander

(1) Journalistenwatch
(2) Zeit Online

Zie ook o.a.:

2017:
04-05: ‘Zwarte leiders Zuid Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien’

2014:
27-09: Blanken uit Zuid Afrika krijgen asiel in Canada vanwege risico op genocide

2013:

07-12: Racisme tegen Zuid Afrikaanse blanken dreigt te ontaarden in genocide

22-11: Zwarte leider bekritiseer Oprah Winfreys 'verwoestende en racistische boodschap'
17-11: Oprah Winfrey: racisten zijn blank en moeten allemaal sterven
16-06: Genocide Watch: Blanke bevolking Zuid Afrika op rand van uitroeiing

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.
Reacties

Lodewijk op 01-05-2018 14:06

Juist de landen in Afrika waar blanken wonen zijn economisch het beste af voor iedereen. Zodra die weg zijn stort de economie in en komt er zelfs honger.

Als ze dat willen in die landen, het zij zo. Maar dan later geen "Hulp voor Afrika" concerten meer organiseren in overwegend blanke landen.

Traveller op 01-05-2018 14:44

Lodewijk: Juist!

Lars030 op 01-05-2018 14:45

Xander en team: zeer goed om hier aandacht aan te schenken! Waarom deze blanke boeren (+ hun gezinnen) na al dan (nog) niet gruwelijk te zijn mishandeld, verkracht en meer, geen veilige haven aanbieden in West-Europa? Inderdaad: slachtoffers blank, daders zwart. Misselijkmakend!

Ik verwijs graag naar de site Nieuwsfrequent, die veel tijd besteed aan deze witte genocide, en waar men er veel over weet, terwijl 'onze' overheden + MSM dit doelbewust buiten beschouwing laten. Het zou eens omgekeerd moeten zijn, dan was dat wel 24/7 op het nieuws geweest.

Zie bijv.: https://www.nieuwsfrequent.nl/2018/02/06/waarom-de-media-in-nederland-zwijgt-over-de-boereplaasmoorde-in-za/

jerommeke op 01-05-2018 15:02

Een voorproefje van wat ons staat te wachten in de nabije toekomst

p.bontenius op 01-05-2018 15:54

Zie ook: www.suidlanders.org voor info en videos. Zij hebben een evacuatie plan voor 800.000 blanken klaar, voor als in Zuid-Afrika de burgeroorlog uitbreekt die zij  verwachten. 

elegast op 01-05-2018 18:12

Het is een weinig christelijke gedachte maar het is voor de blanken in Zuid Afrika eten of gegeten worden. Doe je dat niet dan verdien je het in dat land om uitgeroeid te worden. Zo werkt tegenwoordig de zogenaamde beschaving. Als ik zou gaan zal ik er zeker 100 meenemen als het niet meer is. Mijn andere wang keer ik niet toe, nooit! 

Qvic op 01-05-2018 18:23

Dat scenario staat ons hier ook te wachten. Want zodra de moslims het hier voor het zeggen krijgen, worden de blanken ook vogelvrij verklaart en vermoord. Zuid-Afrika was een pilot land van de elites en kijk eens wat er nu gebeurt. Geen enkele NGO's organisatie die de mond vol heeft over mensenrechten hoor je over de ellende in Zuid Afrika, die nu plaats vindt. Alle NGO's organisaties zijn juist de aanstichters van alle ellende in de wereld. Zolang zij hun verdien model in de door hen veroorzaakte ellende kunnen waarborgen en de blanke publiciteit ermee kunnen behalen, waar zij zogenaamd de reddende engel zijn. Hoor jij ze, anders blijft het muis stil bij de NGO's. Zo zijn ook alle inzamelacties altijd in blanken landen, omdat alleen het blanke ras hulpvaardig en behulpzaam is voor andere. Bij andere rassen telt alleen hun eigen ideologie of enkel hun eigen stam of enkel hun eigen familie. Dan heeft een inzamel actie totaal geen zin, want het beoogde resultaat wordt niet gehaald bij andere rassen voor de NGO's. 

Anneke op 01-05-2018 18:38

De situatie in Z-Afrika èn Israel zijn twee grote/belangrijke waarschuwingssingnalen, richting Amerika en specifiek nu W-Europa!!! Héél sap dat de politici weer de kaken stijf op elkaar houden, dit getuigt wéér van grote domheid. Oerdom om nu nog steeds het politiek-correcte drama voort te laten duren. De geschied-ervaringen laat men maar voor het 'gemak' in de doofpot liggen. De gevolgen zijn (waarschijnlijk) binenkort heftig en gevaarlijk voor specifiek de autochtone bevolking.  Wéér laat men de burgers (wereldwijd) in de vrieskou staan. Alhoewel, Israel heeft meer oog en oor voor de burgers, ook voor de Arabische Israéliërs. 

Koddebeier op 01-05-2018 19:04

Misschien wordt het tijd om de zogenaamde westerse elite uit Europa te verdrijven !

Willem op 01-05-2018 19:22

Socialisme (communisme) kan niet zonder kapitalisme. Waar deze schieding wordt doorgevoerd stort de boel in. Immers dan valt er niets meer te verdelen.

Piet 1 op 01-05-2018 19:24

Lars030 op 01-05-2018 14:45,    >>    interessante site >>

https://www.nieuwsfrequent.nl/2018/02/06/waarom-de-media-in-nederland-zwijgt-over-de-boereplaasmoorde-in-za/

Cefas op 01-05-2018 21:25

Ook daar staat chaos op uitbreken. Waar eigenlijk niet? Teken van de tijd die komen gaat. De Bijbel zegt: Let op de tekenen der tijden en verwacht Zijn wederkomst.

ron op 01-05-2018 23:10

wacht maar tot de islamieten de macht grijpen.

Bekeren of kop af.

Maar dat begrijpt de besturende elite niet in hun kasten van beveiligde huizen.

ron op 01-05-2018 23:42

Een schoolvoorbeeld is zaire.

In de jaren 60 verdreven ze de blanken die hen voorzagen van werk en infrastructuur.

Ze konden het zonder de blanke elite.

Als men het nu bekijkt schieten woorden tekort.

De chinezen zijn nu bezig de grondstoffen te ontginnen. De toestand is erger dan tijdens de kolonisatie en de internationele gemeenschap kijkt stilzwijgend toe in ruil voor goedkope smartphones, elektrische wagens en computers.

Sterker nog ze zijn onze bevoorrechte handelspartners(meester oplichters).

mientje op 02-05-2018 01:15

En verdikkie ze spreken nog nederlands ook,tenminste met wat moeite kunnen we ze best verstaan, en hun handen staan niet verkeerd, als ik de typfouten laat staan spreek ik ook Suid Afrikaans

Bundy op 02-05-2018 03:09

Het is nog veel erger .  De arme ( oude ) blanken leven in hutjes achter een hek van gaas met een ongewapende bewaker .    Er is geen geld voor medicijnen en bij aanvallen en verkrachtingen is er geen rechtsspraak of politie-hulp voor hen .

Terug naar Nederland kunnen ze niet omdat al lang geleden linkse psychopaten zoals b.v. Jan Pronk er voor gezorgd hebben dat wanneer hun Nederlandse paspoort verlopen is deze nooit meer geldig mag worden .               " We moeten voorkomen dat zulke mensen in Nederland komen wonen " sprak hij .

Hubert Luns op 02-05-2018 09:59

De blanken die dit lijden ondergaan zitten al generaties lang in Zuid Afrika en voelen zich gewoon Zuid Afrikaan, hebben weinig feeling met Europa. Het zij vermeld dat het apartheidsregime een geesteskind was van de Britten. De andere blanken hebben toen reeds verschrikkelijk geleden onder het Brits regime.

Daniel op 02-05-2018 10:08

Goed om hier aan aan te geven. De enige politicus in Nederland die voor deze zaak herhaaldelijk de aandacht vraagt is Martin Bosma van de PVV. Tekenend voor het niveau van verraderljkheid van de Nederlandse politiek. En daarop stemt men. Dat maakt je deelhebber aan verraad. Blanke Zuid-Afrikanen zijn zich wel al langere tijd aan het organiseren maar dan feitelijk alleen nog geweldloos. Als Zuid-Afrika kapot gaat - en dat gaat het als dit doorzet - dan trap ik de collectant die het in zijn kop haalt bij mij aan te bellen om te collecteren voor deze kaffers - letterlijk van de deur. Het is een grote schande. Zo'n ontwikkelde samenleving die afglijdt.

Asjemenou op 02-05-2018 10:44

Ach, het is de bedoeling hè , overal een chaos creëren, de tijd wordt rijp gemaakt voor één leider, de antichrist, de nieuwe wereld orde (chaos). 

Aan de tekenen kun je zien hoever we in de tijd zitten. 

L3ON op 02-05-2018 12:09

Als geëmigreerde belg (15 jaar) kan ik alleen maar bevestigen wat ik hierboven lees.  Wij wonen op het platte land zo'n 180 km van Port Elizabeth.  De blanke gemeenschap telt precies 92 huizen.  Het aantal "zwarten" en kleurlingen tellen meer als 3000 tot 3500 (kinderen inbegrepen)  In het begin was het hier nogal betrekkelijk rustig.  Vooral de 5 laatste jaren is het hier een criminele omgeving geworden.  Van inbraken tot moord is hier schering en inslag.  De kleurling bevolking is overbevolkt.  Er is geen werkgelegenheid voor iedereen.  Dan hebben wij hier ook nog een toestroom van Zimbabweers die ook nog hun maag moeten zien gevuld te krijgen.  Wij zijn de laate maanden op zoek naar een beter oord.  Het enige probleem is dat wij ons huis niet verkocht krijgen.  Het is gelegen op 500 m van de "zwarte" woonbuurt .  Je krijgt het zelfs nog niet verhuurd.  Van tralie hekken voor deuren en vensters, tot alarminstalatie,  kwade honden , afspanningen van 2 meter hoog met prikkeldraad .... voldoen al niet meer om jou eigendom te beschermen.  Ik loop hier constant met een "panic-button" in mijn nek als voorziening voor wanneer ik zou aangevallen worden.  Deze panic button staat in verbinding met onze alarm installatie.  Neen,  mensen,  Het is nu afwachting wanneer de grote afslachting gaat gebeuren.   Er dreigt hier wat te gebeuren in dit land.  Je merkt goed de onderdrukking van de blanke, vooral als je komt in openbare gelegenheden.  En het strafst vind ik dan dat men aan de overkant van de oceaan men doet of er niks aan de hand is

Agenda 21 op 02-05-2018 12:57

Onlangs iemand gesproken die in Johannesburg. In een hotel had verbleven. Om naar een restaurant te gaan op een paar honderd meter (loop)afstand werd hem verplicht een taxi te nemen. Het restaurant was voorzien van stalen deuren met vele grandels. De taxichauffeur meldde zich eerst aan de deur van het restaurant. De weg terug naar het hotel ging op dezelfde wijze. Er lopen daar nietsontziende donkergetinte types rond met messen en schiettuig. Het hotel en het restaurant wilde het risico niet nemen dat deze Brit iets zou overkomen op die paar honderd meter lopen. Dit is het Zuid-Afrika van het ANC.

Hector van Oevelen op 02-05-2018 13:00

Mientje, Suid-Afrikaans wordt in Suid-Afrika Niet gesproken. Er zijn in dat land liefst 11 officieel erkende talen en het door de Afrikaners gesroken Afrikaans is er een van. Aan Xander zou ik willen zeggen dat ik het helemaal niet eens ben met zijn stelling dat de zogenaamde anti-apartheidsacties "terecht" waren. Onder het bewind van de wereldwijd verguisde en in 1966 ook vermoorde dr. Hendrik Verwoerd, zijn de "gekleurde" inwoners van de "regenboognatie" er economisch met meer dan 3 procent op vooruitgegaan en dat gunstige resultaat is daarna nooit meer bereikt, ook niet onder 24 jaar zwart bewind. Integendeel, de economie in dat land (dat ik al 27 keer doorkruist heb) is ronduit een ramp en daar is de gekleurde bevolking het grootste slachoffer van, al leven zijn er nu ook al heel veel "arm blankes" in mensonwaardige omstandigheden, om van de verschrikkelijke "plaasmoorde" nog te zxijgen. En het "beschaafde" Westen zwijgt in alle talen.    

Bundy op 02-05-2018 22:06

@L3ON op 02-05-2018 12:09

Ik vind het verschrikkelijk voor je maar ben helaas iemand zonder enige invloed .        Na 15 jaar moet je Belgische nationaliteit nog geldig zijn , denk ik .           Je kunt beter in België op de wachtlijst van een woningbouw gaan staan en een uitkering aanvragen dan creperen waar je nu bent .       Dit is de tijd waarin we van niemand iets te verwachten hebben , dus je zou moeten overwegen je huis te verliezen maar je leven te behouden .

L3ON op 03-05-2018 12:42

@ Bundy

Ik ben jou enorm dankbaar voor medeleven.  

Het is niet gemakkelijk allemaal.  Ik ben destijds getrouwd met een Zuid Afrikaanse.  (Blanke)  Haar hoogbejaarde ouders wonen hier ook in de buurt.  Haar familie is meer verspreid.  Jou hebben en houen is hier.  Het is al niet betrouwbaar om een container te huren om jou spullen naar ginder over te brengen.  Terwijl men hier de container zou laden zou je al uitgeloerd worden, en wanneer de container de hoek om is zou hij al overvallen en beroofd worden.  Je moet hier niet bidden om te overleven, je moet bidden dat je niet te lang gefolterd word, want ik verneem dat overvallers (blanke) mensen van 8 tot 12 uur folteren eer ze de genadesteek toedienen.  Interessant om toe te zien hou men jou kinderen eerst bewerkt, daarna jou vrouw verkracht, en daarna kom je zelf aan de beurt.

jottum op 03-05-2018 20:15

Raar dat die blanken zich dan nog inzetten voor de drinkwaterproblematiek aldaar: 'nature rules it all'.

anthony op 04-05-2018 02:00

de wereld op zijn kop, deze artikel.  

Ik vraag me af as Xander bestond in de tijd van apartheid hier een artikel zou staan van de wreedheden van de blanke tegenover de zwarte bevolking!!!!!

Bundy op 04-05-2018 02:37

@L3ON op 03-05-2018 12:42

Ik heb de documentaire van Ross Kemp gezien die omringd door een paar gewapende lijfwachten een goede impressie van de situatie gaf .     Het is net de " bevrijding " van Duitsland in de Tweede wereldoorlog door de Russen .                   Deze negroïde mensen is door geen blanke iets misdaan want daar zijn ze te jong voor .     De voodoo-religie vormt de basis van hun normen en waarden ( die ze dus niet hebben ) .      Ik bid voor je maar begrijp dat je liever je problemen opgelost zag .

Nogmaals heel veel sterkte .        

opa uit Son op 04-05-2018 10:56

Dit is angstaanjagend :

Zuid-Afrika : 'De regenboognatie is mislukt'  https://www.youtube.com/watch?v=cxCrFM96RU0

en : Boer Joost voelt zich alleen veilig achter een hek : https://www.youtube.com/watch?v=YysKdh_c5fY

En waar dat allemaal naar toe gaat : Samuel Huntington 'Botsende beschavingen'

Ik heb diep meeleven met de blanke Boer.

Doordenker op 06-05-2018 12:51

11 Farm Attacks in 100 hours , SA descending into Chaos

https://southafricatoday.net/media/south-africa-video/farm-attack-videos/11-farm-attacks-in-100-hours-sa-ascending-into-chaos/

Natuurlijk geen letter van te zien of te horen in de (zelfverklaarde) 'evenwichtige, betrouwbare en kwaliteitsvolle' reguliere media.

Doordenker op 06-05-2018 13:09

 @Anthony. Hoe ver wil je terug in de tijd gaan? Tot op het tijdstip dat je het best uitkomt. Welnu laat ons helemaal terug naar het begin gaan. Volgens de wetenschap is de mensheid ontstaan in Afrika. Ongeveer 60.000 jaar geleden werden vele mensen gedwongen om uit Afrika te vluchten naar het koude noorden door diegenen die in Afrika gebleven zijn. Dat was 'the true original sin'. Velen van de mensen die gedwongen werden te vluchten uit Afrika zijn gestorven. Ze kregen zelfs af te rekenen met de laatste ijstijd die plaats vond tussen 26.000 en 13.000 jaar geleden. En nu beschikken de blanke nakomelingen van deze overlevenden over een veel hoger gemiddeld IQ en veel geavanceerder technologie dan diegenen voor wie ze 60.000 jaar geleden uit Afrika moesten wegvluchten. De zwarten mogen zich nu dan ook heel gelukkig prijzen dat de blanke man (voorlopig nog) zo politiek correct en hulpvaardig is...

Galilie op 11-05-2018 19:09

De oudere generatie (onze familieleden) Nederlanders (70+) die rond de jaren '50 naar Z-Afrika vertrokken hebben niet de mogelijkheid (of wil) om te vertrekken. De jondere generatie vertrekt massaal naar Australie en Nieuw Zeeland....

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl