Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Franse organisatie in Oekraïne: Conclusies JIT over MH-17 bevooroordeeld en onbetrouwbaar

JIT toont motor van Buk-raket, maar zwijgt over waar en wanneer deze gevonden werd – Buk raketten zijn nog steeds in gebruik in veel voormalige Sovjet staten zoals Oekraïne, behalve in Rusland zelf

 
Al in 2016 had het JIT besloten dat Rusland schuldig is aan de MH-17 ramp (afbeelding: Getty Images (4)).

Terwijl de Russofobische waanzin in Den Haag om zich heen grijpt, en de Nederlandse regering zonder oog voor de feiten en de mogelijk zeer ernstige gevolgen Rusland aansprakelijk stelt voor het neerhalen van vlucht MH17 in 2014, vindt het hoofd van de Franse humanitaire organisatie Ouest-Est, die actief is in het oorlogsgebied in Oekraïne, het onbegrijpelijk dat Oekraïne überhaupt mocht deelnemen aan het onderzoek naar de ramp, en Rusland er wel van uitgesloten werd (2). ‘Onze’ media en politici verspreiden echter het nepnieuws dat Rusland weigerde mee te werken, een glasharde leugen. Rusland was niet welkom bij het onderzoek, wat wederom onderstreept dat de nu getrokken conclusie van het JIT al op voorhand werd vastgesteld.

 

‘Onderzoekers wilden van meet af aan Rusland de schuld geven’

‘Vanaf het allereerste begin kon je zien dat de onderzoekers de wens hadden om Rusland de schuld te geven,’ vindt ook Nikola Mirkovic, hoofd van het Franse Ouest-Est, dat in het oorlogsgebied in het oosten van Oekraïne humanitaire hulp verleent. ‘Na drie jaar moeilijk werk beweren ze dat Rusland de schuldige is. Men moet begrijpen dat behalve aanklagers en agenten uit Nederland en België, beide NAVO leden, paradoxaal genoeg ook Oekraïense juristen en agenten bij dit onderzoek zijn betrokken.’

‘Wat hebben zij in het onderzoek te zoeken?’ vraagt Mirkovic zich af, erop wijzend dat niet alleen Rusland, maar ook Oekraïne verdachte in het onderzoek had moeten zijn – tenminste, als de bedoeling was geweest om een eerlijk en objectief resultaat te presenteren. ‘Dit toont aan dat het hof niet noodzakelijk onbevooroordeeld is. Ik wil daaraan toevoegen dat ze geen bewijs hebben geleverd.’

‘Als men echt de wens heeft om de daders te vinden, moet er een onderzoeksteam komen waar geen enkele twijfel aan kan zijn, dus niet gefinancierd door de NAVO, noch door Rusland. Gezien wie er achter deze groep (het JIT) zitten, kan ik niet geloven dat ze neutraal zijn. Misschien hebben ze gelijk, misschien niet, maar ze zijn niet neutraal.’

Buk raketten in heel voormalige Sovjet Unie in gebruik, behalve in Rusland

Net als de Russische autoriteiten benadrukt de Fransman dat Buk-raketten ‘in de gehele voormalige Sovjet Unie’ worden gebruikt. Het JIT toonde weliswaar een motor van een Buk raket, maar zegt niet wie deze aangeleverd heeft, en waar en wanneer deze precies werd gevonden – enkel dat deze in gebruik zou zijn bij een Russische luchtafweereenheid, wat in de tijd van de Sovjet Unie inderdaad het geval was, want deze raketten zijn al sinds 1986 in dienst.

Wat er niet bij wordt verteld is dat de Russen deze raketten in 2011 buiten gebruik stelden. Oekraïne heeft sinds 1991 20 bataljons Buks in dienst, en kreeg daarna geen nieuwe raketten van dit type meer. Het ‘speciale nummer’ dat op unieke wijze naar de 53e Russische raketafweer eenheid in Kursk zou wijzen, zegt in realiteit helemaal niets, enkel dat het projectiel ooit in de voormalige Sovjet Unie werd gefabriceerd. (3)

‘Opzettelijk zwijgen over bron,  omdat raket van Oekraïne is’

‘De enige reden voor het opzettelijke zwijgen van de Nederlandse onderzoekscommissie over de bron van de in 1986 geproduceerde raketmotor is dat deze waarschijnlijk eigendom is van de Oekraïense strijdkrachten,’ aldus het Russische ministerie van Defensie. ‘Omdat wij niet mochten deelnemen aan het onderzoek, weet Rusland niet in hoeverre wij de resultaten van dit werk moeten vertrouwen.’

Ongegronde aanklacht kan zeer ernstige gevolgen hebben

Van één ding kunnen onze roekeloze leiders in Den Haag echter zeker zijn: als Rusland inderdaad zonder enige eigen inbreng en zonder enig hard bewijs wordt aangeklaagd, zullen er deze keer zonder enige twijfel Russische raketten in het spel komen, namelijk raketten die op ons land zullen worden gericht, zeker als de NAVO het zwaar gemanipuleerde MH-17 onderzoek mede aangrijpt om verder stappen te ondernemen richting een gewapend conflict met Rusland.

 

Xander

(1) Russia Today
(2) Sputnik International
(3) Sputnik International
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17

25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
01-03: Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)

31-05: Nog meer bewijs dat vlucht MH-17 werd neergeschoten door leger Oekraïne

2015:
31-03: Persbureau Reuters betrapt op vervalsen getuigenis neerhalen MH17
13-03: MH17: Media presenteren opnieuw vals bewijs om Russen de schuld te geven
09-03: ‘Sluitend bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door Oekraïense jager’

2014:

20-10: BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17
11-10: MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn
09-09: Eerste conclusies onderzoek MH17 duiden op schuld Oekraïne, niet Rusland
07-08: Meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergehaald door luchtmacht Oekraïne (/ Canadese OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten in wrakstukken)
31-07: Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

René van Zalk op 25-05-2018 14:40

Buk-raketten liggen anno 2018 nog steeds opgeslagen in Rusland (inclusief de systemen). Het klopt idd dat deze raketten niet meer gebruikt worden door het Russische leger. Het Russische leger heeft anno 2018 modernere systemen in gebruik, dat neemt niet weg dat Russische militairen nog steeds de buk-raket tot hun beschikking hebben. Schrijf dus geen misleidingen.

Janszn op 25-05-2018 15:21

Stuitend, dit onderzoek. Ik begrijp de nabestaanden niet. Dat zij dat pikken. Oekraïne had nooit aan het onderzoek mogen deelnemen. Zij hebben een vetorecht. Kiëv is de schuldige. De verkeersleider en de straaljagerpiloot destijds zijn verdwenen. Wat een verrot systeem. Waarom Rusland aanklagen?

Geen schijn van kans.

Gabriel op 25-05-2018 15:41

Ik vraag me af waarom b.v. Amerika op deze site altijd de gebeten hond is en dat Rusland nooit of te nimmer fout kan zijn.

De bewijzen tegen dat land stapelen zich toch op...

Erwtje59 op 25-05-2018 15:53

Het eerste wat sneuvelt in een oorlog is de waarheid.

We zullen waarschijnlijk nooit echt met 100% zekerheid gaan weten wat er precies is gebeurd en wie daar verantwoordelijk voor is geweest.

mientje op 25-05-2018 16:14

Ze waren toen ook veel te laag over oorlogsgebied gevlogen, wat dus verboden was, werd er gezegd. Dan is de vliegtuigmaatschappij toch mede schuldig? Daar heb ik nooit meer iets over gehoord.

Gabriel op 25-05-2018 16:24

Rusland weigert enige medewerking, dat zegt toch genoeg...

Gerard op 25-05-2018 16:30

"... zullen er deze keer zonder enige twijfel Russische raketten in het spel komen, namelijk raketten die op ons land zullen worden gericht, ..." Daaruit kun je dan tenminste één ding als zeker vaststellen: óók de russische regering is in feite onze vijand.

Tom Hendrix op 25-05-2018 16:47

De waarheid sneuvelt als eerste! En zeker in de door en door verrotte "linkse pers en media", in ons land. Tevens wenst de NWO juist, dat er een oorlog uitbreekt tegen Rusland. Hun lakeien in Den Haag en de eussr, zijn daartoe bereid. En juist de doorsnee burger, zal de gevolgen ondervinden. Maar de massa laat zich manipuleren door de pers en media, en de politieke leugenaars in Den Haag en Brussel. Is slechts maar mijn mening, hoor.

Econoom op 25-05-2018 17:17

Opvallend hoe alle Putin  vrienden tegen beter weten in de waarheid blijven ontkennen. Wat dat betreft lijken ze op de aanhangers van de voormalige CPN in lang vervlogen tijden.

Robie op 25-05-2018 17:20

Gabriel op 25-05-2018 15:41

Niet  zo moeilijk,zijn vaak ook aanstichters van veel onheil,net als dat ze vaak glashard liegen. 

realist op 25-05-2018 17:23

Hopelijk wordt niet over een jaar of 10/20 als er geheime Oekrainsche archieven open gaan, dat Nederland de grootste leugenaar en verspreider van nepnieuws was.

Wardje op 25-05-2018 17:50

Econoom op 25-05-2018 17:17. Raketten waren verspreid over het hele voormalige USSRgebied. Wat zegt het helemaal , dat de raket van russische makelij is ?
Cale op 25-05-2018 18:06

De vraag is waarom de politiek en het OM liegen. De onnozelheid van het ¨bewijs¨ zal geen rechter tot een veroordeling doen komen. Wel heeft de NL minbuz al laten weten dat Rusland schuld heeft aan het MH17 onderzoek voordat het onderzoek tot een eind conclusie komt. Waarom doen ze dat toch? En in wiens belang? In het belang van Nederland? Niet dus. In het belang van het ¨recht¨ ook niet want er is geen bewijs. In welk belang dan? Persoolijk eigenbelang? Volgens Paul Craig Roberts worden alle westerse belangrijke politici door Washington gekocht. Volgens wijlen journalist Udo Ulfkotte staan de meeste vooraanstaande journalisten op de loonlijst van de CIA. Follow the money. Meer kan ik er niet van maken.

Jaantje op 25-05-2018 18:41

Dat het een Russische raket was is geen vreemd fenomeen,namelijk werden tot enkele jaren geleden die rakketten in de OekraÏne gefabriceerd daar staat die fabriek nog steeds overgenomen door de Oekraïne.

Qvic op 25-05-2018 18:50

Het valt gewoon op dat het zogenaamde bewijs aan alle kanten niet klopt met de realiteit. We moeten ons eerste altijd afvragen bij een aanslag, van wie heeft hier profeit van? Timmermans heeft hierdoor een zeer lucratief baantje bij de EU gekregen, door de harde feiten te verdraaien. Rusland heeft/had totaal geen motieven c.q. profeit hiervan, enkel maar bedreigingen van de NATO e.d. die een oorlog met Rusland willen uitlokken. Om zo de 3e wereld oorlog te ontketenen en om het financiële systeem te kunnen recette. Rusland kunnen we dus wegstrepen als dader. Oekraïne zelf heeft hier juist veel mee te winnen, dus een potentiële dader. De EU gesteund door de schaduw regering van o.a. de Clintonkliek, omdat er veel delfstoffen zitten in het oosten van Oekraïne, dus die zijn dan ook potentiële daders. De Amerikaanse farmaceutische bedrijven hadden veel te verliezen, omdat in het toestel een afvaardiging van het Aidsfonds zat, die op een congres in Australië een goedkoop medicijn wilde introduceren. Dan waren de aandeelhouders van de Amerikaanse farmaceutische bedrijven niet happig voor. Die zijn dus ook potentiële daders. Kortom de Nederlandse onderzoekers hebben naar mijn mening helemaal niets onderzocht en waren vooroordeelt dat Rusland de schuld moest krijgen en zo doende werd het onderzoek zo aangepast om de schuld bij Rusland neer te kunnen leggen. Nu deze officiële verklaring Rusland als schuldige aanwijst, kan dit zeer noodlottig gevolgen hebben voor Nederland. Hier mee maakt Rutte III regering zich weer eens publiekelijk belachelijk en ongeloofwaardig.

Econoom op 25-05-2018 20:10

Het ontbreekt ook nu weer niet aan amateurstrategen, die via de meest onwaarschijnlijke scenario's proberen Rusland vrij te pleiten.

Robert op 25-05-2018 20:16

Ik wil niet flauw doen. Maar Rusland is gewoon verantwoordelijk voor MH17. Alle bewijs duidt daarop.

De Russen vertelden in 2014 sprookjes over ‘vrijwilligers’ en andere ongeregelde troepen die op de Krim vochten, terwijl het gewoon Russische militairen in Russische dienst waren die hier oorlog voerden.Om die directe betrokkenheid van Rusland te maskeren werkten ze met incomplete buk-systemen. Een compleet systeem bestaat schematisch gezien uit drie delen: een lanceringssysteem, een radarsysteem dat vliegtuigen detecteert en volgt en een systeem dat de luchtverkeerssystemen afluistert en de burgerluchtvaart in beeld brengt.Dat derde deel van het systeem is van essentieel belang als je niet het risico wilt lopen om een verkeersvliegtuig uit de lucht te schieten. Maar wie toegang wil hebben tot de burgerluchtverkeerssystemen laat een vingerafdruk achter waardoor hij als bron te herleiden is en dat verhoudt zich verdomd slecht met de behoefte om je militaire aanwezigheid verborgen te houden: je geeft meteen prijs tot welke eenheid van welk land je behoort.Dat het een verborgen operatie was waarvan niet bekend mocht worden dat die onder rechtstreeks gezag van het Kremlin werd uitgevoerd is de reden dat het risico werd genomen om burgervliegtuigen werden getroffen door maar een beetje blind te schieten op alles wat bewoog.

Rusland stapelt leugen op leugen om onder die verantwoordelijkheid uit te komen.

christen777 op 25-05-2018 23:09

we leven in de eindtijd en daar is geen enkele regering te vertrouwen de Russchise en de Westerse regering niet . 

de^mol op 25-05-2018 23:37

Ik wil niet flauw doen hoor. Maar alles wijst op Oekraine en het westen die gewoon verantwoordelijk zijn voor MH17.Het net afsluiten van het luchtruim, het aanwezig zijn van een Oekrainse BUK-installatie nabij de zone, terwijl de separatisten helemaal geen vliegtuigen hadden, dus daar helemaal geen reden toe was, tenzij... Maar waarschijnlijk was het helemaal geen BUK, dat bewijst de schade aan de linkervleugel, niet te verklaren met een BUK, wel met air to air aanval. Dan de kogelgaten bij de cockpit, en natuurlijk het motief. Rusland zou zich alleen in eigen voet schieten en de hele wereld tegen zich krijgen en had niets te winnen. De false flag voor het westen wel natuurlijk, Rusland wordt elke dag beschuldigd, waarbij het westen vaak op leugens wordt betrapt, zoals de 'Russian Thugs' van Timmermans, via video's te zien dat ie overal over loog, of dat geenstijl aantoonde dat de NOS loog dat Putin een journalist niet zou hebben geantwoord. Dan nog maar niet te hebben dat het onderzoek geheim was, dat niemand de zogenaamd gevonden BUK deeltjes kan controleren, en een vrijwel intakte bom, die toch uit elkaar gespat zou moeten zijn. Wie dat gelooft is niet goed bij het hoofd.

Het westen stapelt leugen na leugen om Rusland maar zwart te maken en Rusland te isoleren.

fado op 26-05-2018 07:07

Simpele gedachte, zuiver hypothetisch....

Ergens wordt iemand dodelijk getroffen door een kogel vanuit een FN geweer ( Belgische makelij ). De kogel is van Amerikaanse makelij. Zowel het geweer alsmede de resterende kogels zijn gevonden. Patronen en het FN geweer zijn overal in de wereld te koop....

Is nu België of Amerika aansprakelijk voor deze moord. 

Hubert Luns op 26-05-2018 08:28

De MH17 kwestie doet mij sterk denken aan het incident van de KAL007 in een tijd dat het Westen erop uit was de spanningen tussen Oost en West te verhogen. Mijn vader was toen Secretaris Generaal van de NAVO en heeft zich door de Amerikanen laten inpakken (voor hem was het geen dubbelspel, maar ook niet voor Reagan). Ik verklaar mij nader. Begin november 1983 arriveerden de eerste US kruisraketten in Europa, wat samenging met parlementaire goedkeuring om ze met nucleaire koppen uit te rusten. Dit was een maand na het neerhalen van het Koreaanse passagiersvliegtuig, de KAL007, boven het Kamchatka schiereiland (dus Russisch gebied), met 269 passagiers aan boord waaronder congressman Larry McDonald, een soort Trump die een luis in pels was van de deep state government.

Men wist dat hij aan boord was. Toen hij omkwam was hij serieus van plan om aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen te gaan meedoen. Er is sprake van dat met de vluchtcomputer gesjoemeld was in Anchorage waar altijd een tussenlanding wordt gemaakt en dat de piloten daarom niet wisten dat het toestel boven Russisch gebied vloog. Aantekeningen van de Politburo vergaderingen, die negen jaar later werden vrijgegeven, tonen aan dat de KAL-vlucht als een “opzettelijke provocatie” werd gezien en dat onder de gegeven omstandigheden het neerhalen door Russische straaljagers

volkomen gerechtvaardigd was. Wegens “de wijziging van de strategische situatie” in navolging van het plaatsen van kruisraketten in Westeuropa weigerde de Sovjet Unie een datum vast te stellen voor een hervatting van de Strategic Arms Reductions Talks (START). Dit moet in de context worden gezien van het Star Wars programma (een flop van 30 miljard dollar) waardoor in de perceptie van de Russen de oorlogsbalans verstoord dreigde te raken, gekend als de MAD (Mutually Assured Destruction) en dit zette de Sovjet Unie ertoe aan om plannen te maken voor een first strike ‘voordat het te laat was’.

Henk op 26-05-2018 09:04

Rusland erkent nu eindelijk dat het in het verleden systematsich doping heeft gebruikt. Zie: https://nos.nl/artikel/2233540-rusland-erkent-systematisch-dopinggebruik.html  En dat terwijl ze jarenlang hebben beweerd dat dit een complot van het westen was, bedoeld om Rusland in diskrediet te brengen. Er zijn parallelen met de MH17. Vroeg of laat zullen ze moeten toegeven dat ze erbij betrokken waren. Het was een ongeluk, oké. Ze (de separatisten) dachten waarschijnlijk dat het om een militair Oekraïens vliegtuig ging. Het was niet hun bedoeling een passagiersvliegtuig neer te halen. Een onvergeeflijke inschattingsfout natuurlijk. Rusland als leverancier van de BUK-raket draagt een grote verantwoordelijkheid. Als ze dat niet toegeven, zullen ze zichzelf in de wereld isoleren. En daar heeft niemand wat aan. Ook het westen niet.

Rom op 26-05-2018 11:43

Wie goed de reconstruktie van het wrak bekijkt,kan duidelijk zien,dat er gericht op de cockpt en eronder is geschoten.De dader een Oekrainse piloot heeft uit opdracht gehandeld.omdat MH17 aangezien is voor privévliegtuig van Putin.Ongelukkiger wijs hadden de sierstrippen van MH 17 de kleren van de Rissische vlag.Desbtreffende piloot van Mig SU 25 heeft zelfmoord gepleegd.

René van Zalk op 26-05-2018 11:57

De Russen wilden (en nog steeds) het onderzoek naar hun hand zetten, maar daar krijgen ze bij Rutte geen kans voor. De Russen doen alsof ze goed meewerken met het onderzoek, maar de werkelijkheid is anders. De Russen hebben duidelijk iets te verbergen, ze geven namelijk niet alle opgevraagde info, iets wat wel gebruikelijk is tijdens een gerechtelijk onderzoek. De Russen gedragen zich als een zware crimineel die voor de rechter staat.

Gerard op 26-05-2018 12:01

@ Robert op 25-05-2018 20:16 en @ de^mol op 25-05-2018 23:37. Ik wil niet flauw doen hoor, maar een beetje meer zout om jullie tegengestelde meningen te onderbouwen zou ze voor de lezers toch wel iets 'smakelijker' maken. Maar nogmaals: ik wil niet flauw doen...

Tom Hendrix op 26-05-2018 14:36

Christen: 777: 23.09. uur, op 25/5. Inderdaad, zo is het.

Gijs Meulenmeesters op 26-05-2018 19:00

ten tijden van het neer halen van de mh 17 was er een oefening in oosteuropa waar ook amerika aan deel nam. als amerika aan een militaire oefening deel neemt dan hangen er ook ewacs in de nabije omgeving. deze houden het hele luchtruim en grond gebied in de gaten. dit doen ze samen met hun satelieten. dus wat let het de amerikanen om met overtuigend bewijs te komen maar ja dat hebben ze niet. en zo als je op tv heb kunnen zien is er bij het afvuren van een buk raket een hoop herie en een streep te zien dat de buk raket achterlaat. deze zijn door getuigen (die het jit team niet wil verhoren) niet waar genomen maar wel militaire vliegtuigen die zich in de nabij heid van de mh 17 bevonden. dit verklaard ook de kogel gaten, en waarom mochten de nabestaanden van de piloten hun echtgenoten niet meer zien. is dat omdat ze dan waarnemen wat er in hun lichaam zat.

groetjes Gijs Meulenmeesters

Ivan Chapka op 26-05-2018 20:15

Valt mij altijd weer op, dat er op deze site zo veel "kenners" van de landen Oekraïne en Rusland hun  "doordachte" mening geven, terwijl zij nog nooit van hun leven in één van deze landen zijn geweest of ook maar iemand uit deze landen hebben ontmoet. Doet mij altijd denken aan die stuurlui... etc.

Sinds de val van het verderfelijke communisme in 1992  kwam ik zo'n 5 maal per jaar in één van deze landen voor het brengen van humanitaire hulp en heb dus de worsteling, vooral op politiek gebied van nabij gevolgd en dat het een worsteling was, kunt u gevoeglijk van mij aannemen met in WestOekraïne door een overblijfsel uit de WO II grotendeels fascistische Oekraïens maar ook een Pools en Roemeens sprekende bevolking, in het midden (o.a. Kievskaja Oblast) een soort van Brusselse bevolking (dit om het duidelijk te maken) die overwegend Russisch spreken (behalve in de regeringsgebouwen waar men Oekraïens EN Russisch spreekt) en het Oosten, Crimea en het Zuiden waar men dus weer uitsluitend Russisch spreekt.

Ik heb persoonlijk het griezelige fascistische nationalisme aan den lijve mogen ondervinden, toen ik net nadat ik 's avonds aankwam na een rit van 2500 km in West Oekraïne even de benen ging strekken en op mijn wandeling een paar politie agenten (Spessnass) tegenkwam die mij staande hielden en in het Oekraïens iets aan mij vroegen, waarop ik het antwoord schuldig moest blijven en netjes en beleefd aan hen vroeg of zij misschien een beetje Engels of Duits spraken, hierop begonnen zij mij zonder reden met hun knuppels in elkaar te slaan, waardoor ik met een verbrijzelde linkerarm, een zware hersenschudding en hoofdwonden w.o. een verbrijzeld gehoorbeen in het ziekenhuis belandde.

Ik had het geluk dat kennissen van mij die toevallig naar huis toe gingen mij op straat zagen liggen en een ambulance waarschuwden. Helaas wist ik niet meer wat er gebeurd was (geheugenverlies/amnesia, kwam pas na een paar maanden weer terug). Ik heb toen gebeld met de NL ambassade, maar die blijkt er alleen voor criminelen te zijn in dit land, dus de reageerders die denken dat Rutte en consorten je helpen of bijstaan, vergeet dat maar, deze politici (ik kan het helaas geen mensen noemen) zijn  er alleen voor zichzelf en voor het grote geld. Niemand die mij hielp, alleen de ANWB heeft mij toen fantastisch ter zijde gestaan, want ze hadden mij niet alleen in elkaar geslagen maar ook van alles beroofd

Ik ben zelf met een Oekraïense getrouwd en weet dus nu na al die jaren wel hoe het daar reilt en zeilt zeker ook met politici daar. Als u dacht iets van corruptie te hebben begrepen, begin daar dan maar weer opnieuw want iedere vezel in het lichaam van politici, politie, krijgsmacht, besturen in Oekraïne is door en door corrupt, vandaar ook dat ik er van overtuigd ben dat het toestel door de Oekraïners zelf is neergehaald, net zoals zij een Russisch passagierstoestel enkele jaren eerder hadden neergeschoten(ook een vergissing) boven de Zwarte Zee. Waarom ik hierin geloof?

Nou een beter voorbeeld van machtswellust en corruptie zowel in de EU als in UA en de US kunt u zien in het omverwerpen van een wettig gekozen president, door de mij genoemde landen, dus zeg nu niet dat Brussel den Haag etc zulke lieverdjes zijn, want UA moet en zal bij de EU komen, opdracht van de US i.v.m. de grondstoffen belangen. Het Maidan in Kiev vergeten? waar 100 onschuldigen werden neergeknald door Georgische snipers (waarom denkt u dat Saakatsvili hier een verblijfsvergunning heeft gekregen?) opgeleid door de CIA. Begint het nu te dagen ? De chocoprinz Poroschenko moet koste wat kost  op zijn plaats blijven, alles i.v.m. de US belangen en daar past een fout van de UA krijgsmacht niet in.

Rienus op 27-05-2018 06:26

Gelukkig zou ik zeggen zijn er nog mensen die alle verhaaltjes geloven die opgedist worden. Persoonlijk geloof ik helemaal niets van mijn overheid, of van welke overheid dan ook. Waarbij ik dus ook Rusland als vals en manipulatief bestempel. Je zal maar in dat vliegtuig gezeten hebben. Je zal maar aan het werk geweest zijn in de Twin Towers. Oorlogen komen er vaak omdat manipulatie het wint van gezond verstand.

Piet op 27-05-2018 13:46

Ik heb nog nooit zo'n veel onnozelen bij elkaar gezien op dit form als nu?  Of de gene die anti Russische schrijfsels plaatsen zijn verkeerd ingelicht of ontzettend dom.                                                 Een oorlog met Rusland gaat Europa niet overleven en Nederland met zijn houding al helemaal niet.  Wat voor baat heeft Rusland met het neerhalen van de mh17?

Ik zie hier geen antwoorden! Ik heb vanaf dag 1 alles gevolgd, video's gezien waar duidelijk 20 mm kogengaten in de mh17 zaten waarom wordt dit genegeerd door alle antie Rusland schijvers.       Getuigen verklaringen van inwoners ter plekke vlak na het ongeluk, die verklaren dat er militaire vliegtuigen tijdens het neerstorten bij de mh17 vlogen.                                                                   

Het nos journaal die berichtgeveing hierover aantoonbaar verdraaid weergeeft o.a. Militair bij kinder knuffels.Zo kan ik nog wel even doorgaan.Feit is wel dat zeer kort na het neerstorten Israel een offensief begon tegen de Palasteinen, Nadat de Tsaren door de bolsjewieken waren uitgemoord, de niewe volksvertegenwordiging aldaar voor overgrote deel bestond uit joden? Kortom gezien de aard van de meeste reacties ben ik van mening dat de meeste die hier nu de reacties plaatsten geen kennis van zaken hebben, en dat is een zeer verontrustende ontwikkeling.

Elske op 27-05-2018 18:09

Ivan Chapka en Piet jullie hebben gelijk. Lees alle bronnen toch goed na. ik heb me dagenlang door deze materie geworsteld en dan komen ze met deze verklaring? Dit kan toch niet waar zijn? Het grootste belang heeft Oekraine bij het neerhalen van de MH17 en zij zitten als door en door corrupt land in de onderzoekscommissie. Oost en West - met de Nederlandse politici voorop - zijn niet te vertrouwen, Bedroefd moet ik dit concluderen na dit rapport. Hetzelfde als de 9/11 rapportage, toen Irak onterecht werd binnengevallen op basis van een false flag, krijgen we straks oorlog met Rusland door deze false flag rapportage.

Sherby op 28-05-2018 02:28

 wat heeft Rusland eraan om een passagiers vliegtuig neer te halen 

het is heel simpel om rusland een vijand te maken om te zeggen dat hun dat vliegtuig hebben neergehaald zodat heel Europa en de vs tegen hun slapende volk te zeggen kijk wat rusland heeft gedaan en vooral omdat Europa en de vs de media beheren kunnen hun zeggen wat hun willen leugens verspreiden en ja 80of90% van de wapens van Oekraïne komt van Rusland omdat destijds deel uitmaakte van de Sovjet En de Krim is en was altijd al van Rusland dat Sal Rusland nooit opgeven waarom denk ne dat Europa Oekraïne in en eu wilt niet omdat het een welvarend land is nee ze willen Oekraïne in de eu zodat de Krim ook in de eu komt en de grootste leger basis van Rusland ligt daar dan kan eu/Oekraïne zeggen jullie mogen hier niet meer zijn en geloof me dat de vs en Europa elke land wat omringd wordt om Rusland te verkrachten en zodat ze zich daar om Rusland kunnen stationeren bv joegoslavie en dat kosovo onafhankelijk is ja duh omdat nu de grootste amerikaanse leger basis buiten de vs daar is Syrië precies hetzelfde georgie wouden ze ook is hun ook niet gelukt Rusland is niet dom en geloof me als Poetin er niet was dan hadden we ditniet eens meer kunnen typen en zeggen wat we willen dan waren we nu slaven van de NWO ik zelf ben christelijk en kom uit het midden oosten heb tussen de moslims geleefd en voordat de oorlog in Syrië was was er helemaal niks aan de hand onze pastoor en de imam die gingen zelfs bij elkaar op de koffie maar geloof me de grote duivel op desze aarde is de vs die liegt en bedriegt om hun zelf te redden van de afgrond en dat hun roepen vrede dit en vrede dat allemaal leugens kijk wat in Libië is puinhoop kijk in Irak puinhoop kijk in Jemen puinhoop kijk Afghanistan puinhoop overal waar de vs zich mee bemoeid is puinhoop 

Eduard op 28-05-2018 17:04

Laatste keer dat ik op Xander over MH17 heb gelezen, werd er vertelt dat het poppen waren die daar lagen en dat er wrakstukken neergelegd zijn. Dat verhaal is nu weer uit de wereld begrijp ik??

Kunt u een link naar dat artikel plaatsen. Mod.

Janus op 28-05-2018 19:25

I.p.v. dat het ‘westen’ over de olie-pijpleiding in het midden-oosten zal beschikken, zit Rusland in de eerst rijen en dat steekt het westen........

Ivan Chapka op 28-05-2018 20:26

@Eduard op 28-05-2018 17:04

U doet me echt denken aan onze regering b.m.v. onze MP  "pinokkio" M.R. wiens politieke leven 1 aaneenschakeling van leugens is, hard roepen, veel beweren, maar als het op bewijzen aankomt dan krijg je die stupide lach van hem en kan je wachten tot St.Juttemus. Waarom?? Nou dit soort mensen is zo overtuigd van hun eigen gelijk, dat ze zelfs hun eigen leugens gaan geloven.   

Japiej op 29-05-2018 01:00

De Telebegraaf geven weer een schoenenlikkend verhaal van Rutte weer met misselijkmakende slaafse Nederiglandse bewoordingen

DEN HAAG - Nabestaanden van de Russische aanslag op vlucht MH17 hebben vandaag een uur open gesproken met minister-president Mark Rutte. „Hij leeft echt met ons mee”, zei Hans de Borst, die zijn 17-jarige dochter Elsemiek bij de massamoord op 17 juli 2014 in Oost-Oekraïne verloor.Terminaal Zieke verslaggeving !!!!

Nieuw Begin op 30-05-2018 22:31

De Ukrainse veiligheidsdienst heeft niet alleen een aandeel in de JIT maar nu ook bij het fakenews  m.b.t. de fake moord op de springlevende journalist Babstjenko. We leven echt in barre tijden waarin de westerse elite zich in tig bochten moet draaien om de waarheid in ongerechtigheid ten onder te houden!

Nog een voorbeeld van liegen in onze eigen polder vindt uiteraard weer bij de VVD / D66 leugenfabriekmet als topleugenaar vandaag Wouter Koolmees en het gedraai van Den Haag over subsidies aan haat moskeeen en haat imams en de hele zieke islam cultuur:

https://www.geenstijl.nl/5141727/blij-dat-ze-wakker-zijn-hoor-maar-omfg-zo-veel-jaren-verspild/

en als verrassing de betrouwbare bron : Nieuwsuur en NRC! Brederode zei het al: het kan verkeren!

Big Mac op 31-05-2018 19:59

Zie: 

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13021:bewijsmateriaal-mh17-jit-team-14-dagen-voor-ramp-opgenomen&catid=20:het-complot&Itemid=33

IQ 50% onder de 100, 50% erboven.

50% kun je alles wijs maken. Hier drijft o.a. reclame op, zoals Jumbo en Verstappen.

Politiek weet dit ook.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl