HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Frans parlementslid: ‘Mes intifada in Parijs, radicale islam moet worden vernietigd’

300 Franse prominenten willen dat moslimgeestelijken antisemitische en gewelddadige Koranverzen schrappen – Turkse dictator Erdogan verkettert oproep met ‘wie zijn jullie om onze heilige teksten aan te vallen?’

En wéér liet een volgeling in Parijs zien wat ‘vrede’ volgens zijn specifieke religie in werkelijkheid betekent. (Afbeelding: (3)).

Na de zoveelste –door ISIS opgeëiste- islamitische terreuraanslag in Parijs twitterde het Frans-Joodse parlementslid Meyer Habib dat er een waren messen intifada in Parijs plaatsvindt, en het ‘tijd is dat de radicale islam wordt vernietigd’ (lett. ‘afgemaakt’). Net als een week geleden in Den Haag stak een moslim gisterenavond in Parijs zomaar ineens op voorbijgangers in, en schreeuwde daar ‘Allahu Akbar’ bij (filmpje vluchtende mensen). Daarbij vielen één dode en acht gewonden. In tegenstelling tot de genadige Haagse politie schoot de Franse politie de 21 jarige Tsjetsjeense terrorist meteen dood.

 

Frankrijk, en met name Parijs, is zeker de afgelopen jaren het centrum van de islam in Europa geworden. Bij talloze door moslims gepleegde terreuraanslagen met bommen, vuurwapens, messen en auto’s kwamen sinds 2012 al enige honderden mensen om het leven. Daarbij zijn een ontelbaar aantal kleinere misdaden, zoals geweldplegingen, aanrandingen, verkrachtingen en moorden, niet eens meegerekend.

‘Mes intifada in het centrum van Parijs, bij de Opera,’ twitterde het Frans-Joodse parlementslid Meyer Habib, oud president van de overkoepelende CRIF van Joodse organisaties in Frankrijk. ‘Het is tijd om de radicale islam af te maken. Het is zij of wij.’ (1)

Hypocriete Macron, Franse prominenten willen Koranverzen schrappen

De Franse president Emanuel Macron verklaarde na de aanslag van gisteren dat ‘wij nooit zullen buigen voor de vijanden van de vrijheid’ - een tamelijk hypocriete uitspraak, want Macron is juist een groot voorstander van het binnenhalen van miljoenen volgelingen van een religieuze haatideologie die alles waar het Westen traditioneel voor staat, in het bijzonder de vrijheid van meningsuiting, wil vernietigen, en wil onderwerpen aan de eigen racistische en onderdrukkende wetten.

Op 22 april publiceerde ‘Le Parisien’ nog een manifest van 300 prominente Fransen, waaronder oud president Nicolas Sarkozy en drie voormalige premiers, waarin de hoogste moslimgeestelijken werden opgeroepen om de vele gewelddadige,  antisemitische en haatdragende teksten in de Koran te schrappen.

Erdogan: Wie zijn jullie om onze heilige teksten aan te vallen?

Afgelopen dinsdag verketterde de islamistische Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan deze oproep met de woorden ‘wie zijn jullie, dat jullie onze heilige geschriften aanvallen?’ Erdogan waagde het de bevelen van Allah in de Koran om de ongelovigen te bevechten en te vermoorden als ze zich weigeren te bekeren, en om alle Joden uit te roeien, te vergelijken met de Nieuw Testamentische teksten die oproepen tot naastenliefde. De Turkse despoot beweerde dat ‘als de ondertekenaars deze teksten hadden gelezen, ze die waarschijnlijk ook zouden willen verbieden.’

Inderdaad, want in de islam staan geweld, moord en onderdrukking klaarblijkelijk synoniem voor ‘(naasten)liefde’, een woord wat in de hele Koran niet één keer voorkomt.

 

Xander

(1) Arutz 7
(2) PI-News
(3) Zero Hedge

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Mark S. op 13-05-2018 13:36

Als de hoge moslimgeestelijken niet bereid zijn de haatdragende en tot geweld oproepende teksten in de koran te schrappen dan zou bij wet dit boek verboden moeten worden. Het bezit van, de verspreiding van, en citeren uit de koran zou dan bij wet verboden moeten worden.

Moslims die het daar niet mee eens zijn kunnen gewoon terugkeren naar waar ze vandaan kwamen of een moslimland naar keuze. Daar zijn ze vrij in.

Wij willen hier in dit christelijke europa geen haat- en geweld cultsekte met bijbehorend cultsekteboek. Dit leidt tot de ondergang en vernietiging van europa. En dat moet je niet willen en niet toestaan.

Marjolein op 13-05-2018 14:05

Mensen, op 16 mei begint de Ramadan. Houdt uw omgeving stevig in de gaten als u buiten bent.

John op 13-05-2018 14:47

Wat een nepperd die Erdogan en al die zogenaamde islamieten.

als ze het echt meenden hadden ze Israel aangevallen. 

En dat gebeurt dus niet op een aantal fake raketjes na. 

hoort allemaal bij het social engineeren van Europa. Wij weten wie daar achter zit.

Gerard op 13-05-2018 14:55

@ Mark S. op 13-05-2018 13:36. "... hier in dit christelijke europa..." Van welke tijd ben jij???? 

Tom Hendrix op 13-05-2018 15:53

Eens met het artikel. En terecht dat Macron's schijnheiligheid genoemd wordt, net zoals die van: ...Juncker,Merkel, Timmermans, Rutte,Mogherini en de rest, gezeten in het communistische rovershol de EUSSR, te Brussel. Zij dragen hiervoor de volle verantwoordelijkheid, net als de "domme massa", die op deze schertsfiguren gestemd hebben.

Cefas op 13-05-2018 15:58

Het is duidelijk uit welke koker de islam voortkomt. Moord en doodslag is bij hen vrede.

Qvic op 13-05-2018 16:15

De islam tiert weeldig omdat deze door inteelt in stand wordt gehouden. Het zelfde geldt ook voor de elite. Door eeuwen lang met neven en nichten te trouwen, om het familie kapitaal binnen de familie te kunnen houden. Beide groepen hebben ernstige hersenafwijkingen en gedegradeerd bloed. Zij weten inmiddels niet beter meer, zij ervaren geen emoties en inleving van andersdenkende. Zij denken alleen maar aan hun zelf en dat is het enige wat telt bij hen. De elites gebruiken de moslims om hun doelen te kunnen verwezenlijken. Beide gaan letterlijk over lijken. Maar nu het gewone volk in opstand komt tegen de islam, probeert de elite met misleiding van de gewone bevolking het idee te geven dat zij de radicale islam in Europa gaan aanpakken. Zodat de gewone bevolking zich weer rustig houdt. Maar dit is enkel maar een ilusie voor de gewone bevolking, want de grote aantallen moslim immigranten worden nog steeds massaal naar onze landen gesmokkeld door de EU en de NGO,s.

Jantje op 13-05-2018 17:05

De radicale islam aanpakken is hetzelfde als de islam aanpakken.

Er is maar 1 islam.

Radicale islam is een verzinsel van gutmenschen.

Stel dat er een burgeroorlog uitbreekt tussen moslims en het westen, dan draaien de "gematiged" moslims als een blad aan de boom om omdat anders hun kop ook op het hakblok komt.

Mohammed was een wrede roverhoofdman en iedereen die daar achteraan loopt is, inderdaad, verward.

Pier op 13-05-2018 18:03

Tja, die allahoe toch. Akbar hoor, echt. Enorm akbar. Vroeger had je Ivanhoe. Dat was een ridder. Ridders streden tegen allahoe roepers. Tegen de verwarde mannen zeg maar. We hebben dat toen gewonnen hier in Europa omdat we iets hadden om voor te strijden. Dat hebben we nu niet meer. 

Ivanhoe weg, allahoe ervoor in de plaats. We worden geregeerd door goddelozen. Tegenhangers van King Arthur zou je ook kunnen zeggen. We zijn op de verkeerde weg. 

We hebben weer ridders nodig. Vergis je niet, ridder zijn is iets anders dan hoolligan of vechtsportspecialist. Ben benieuwd. Ben benieuwd of Europa de ridders nog voort kan brengen die nodig zijn om de stekende allahoe roepers te verjagen. Zo niet, zijn we de klos. Maar dan verdienen we niet beter.

Ramshoorn op 13-05-2018 18:05

300 Franse prominenten willen dat moslimgeestelijken antisemitische en gewelddadige Koranverzen schrappen.

En waarom blijft het tot nu toe oorverdovend stil bij die andere geestelijke: de Paus in Rome?

Shadow1100 op 13-05-2018 18:16

Het geloof van de Vrede…..

Koran 2:191  Doodt de ongelovigen waar je ze ook aantreft

Koran 3:28    Moslims mogen geen vriendschap sluiten met ongelovigen

Koran 3:85    Geen enkele andere religie dan Islam is acceptabel

Koran 5:33    Vermink en kruisig ongelovigen als ze moslims bekritiseren

Koran 8:12    Terroriseer en onthoofdt al diegenen die in andere geschriften geloven dan de Koran

Koran 8:60    Moslims moeten alle wapens verzamelen om ongelovigen te terroriseren

Koran 8:65    De ongelovigen zijn dom; spoor moslims aan om hen te bevechten

Koran 9:5      Als je de kans ziet, doodt dan ongelovigen waar je ze ook te pakken krijgt

Koran 9:30    Joden en Christenen zijn pervers, bevecht hen

Koran 9:123  Voer strijd met de ongelovigen die in uw buurt wonen

Koran 22:19  Straf de ongelovigen met kledingstukken van vuur, gehaakte ijzeren staven, kokend water; smelt hun huid en hun buiken 

Koran 47:4    Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofdt hen als je ze te pakken krijgt.

         

"Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u." 

Dit zei de toenmalige Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, 4 jaar voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 

 

Er is nog Niets veranderd………!

Eelke Piers op 13-05-2018 19:33

........300 Franse prominenten willen dat moslimgeestelijken antisemitische en gewelddadige Koranverzen schrappen........

Zowel van de Bijbel als de Koran mag geen jota of komma veranderd worden.

Ik weet zeker dat deze prominenten  de lagere school niet doorlopen kunnen hebben. Deze prominenten is dus ultra dom volk

pluto op 13-05-2018 20:27

Geen enkele religie dan de Islam brengt zoveel moord en doodslag  in Europa. Iedereen weet de bron die deze moordenaars inspireert. Geen enkele politici noch rechter waagt deze bron aan de kaak te stellen. Dit betekent dat het goed mis is met onze rechtstaat en nog meer met de handhavers en hoeders van onze rechtstaat/samenleving. Wij zien dat onze bestuurders zich in alle bochten wringen om vooral niet te hoeven optreden, laat staan te veroordelen. In Frankrijk heet de moslim een terrorist, in Den Haag is de moslim "verward". Men moet in een stad met moslim meerderheid op z'n tellen passen, men kan zomaar weg gestemd worden indien men onaardig is tegen moslim"s! Jammer voor onze kinderen, en kleinkinderen, zij moeten accepteren te leven onder Islam terreur. Onze joden weten er van mee te praten,  ze vertrekken allen naar veiliger oorden, zij weten als geen ander dat ze van overheden niets, maar dan ook niets te verwachten hebben. alleen wij snappen het nog niet! 

Dannte op 13-05-2018 22:28

@shadow. Je vraagt je toch af waarom mein kampf verboden is en boeken als de koran die letterlijk hetzelfde prediken als Hitler met alle respect behandeld wordt. 

Gerard op 13-05-2018 22:31

@ Shadow1100 op 13-05-2018 18:16. Dat laatste hoef je niet meer te schrijven. Het overgrote deel van het nederlandse volk is al tientallen jaren in diepe slaap. Niet wakker te kríjgen!

Rienus op 13-05-2018 23:04

De Fransen, Duitsers en zeker ook de Nederlanders zijn gedoemd en dat hebben ze aan zichzelf te danken.

veteraantje op 13-05-2018 23:23

Gerard op 13-05-2018 14:55

Mark S bedoeld, dat Europa is ontstaan uit christelijke/katholieke fundamenten evenals het fundament van de grondwet in de meeste landen......

Maar wees gerust... Dit veranderd binnen 10 jaar. Kunnen de ongelovigen lekker de islam aanbidden, en worden wij vogelvrij gemaakt.

Mark S. op 13-05-2018 23:58

@Gerard 14:55 @veteraantje 23:23 heeft me inderdaad goed begrepen. Zo heb ik het ook bedoeld. Dank daarvoor @veteraantje.

Gerard, u heeft gelijk dat europa niet meer christelijk is (helaas!) en ik ben me dat terdege bewust. Maar vanwege de beknoptheid van mijn betoog laat ik soms wat nuanceringen weg. Dan hoop ik dat mensen zelf ook wel de kern van het betoog begrijpen.

Ik vind uw reactie echter wel wat lomp overkomen, door gelijk zo te tutoieren en u zo laatdunkend uit te laten. Ik ken u niet en u kent mij niet. Het had wat mij betreft ook wat vriendelijker gekund.

Correct Mark. S. Mod.

mientje op 14-05-2018 01:13

@Eelke Piers  19.33  bij mijn weten is de bijbel al duzend keer hertaald en herschreven, en ook nog vertaald in alle talen  van de werleld, dat is met de koran toch echt niet zo.

Wat betreft de politice heb ik het vermoeden dat alleen G  Wilders beide boeken heeft gelezen, al die anderen zitten wat dit betreft nog op  "  de kleuterschool"

Wakkere Joost op 14-05-2018 02:20

Marjolein op 13-05-2018 14:05

Mensen, op 16 mei begint de Ramadan. Houdt uw omgeving stevig in de gaten als u buiten bent.

 

Nou Marjolein dat mag ik wel zeker doen met mijn radicale buren we durven ons hegje aan

de stoep ook al niet meer te knippen.En dat niet alleen we moeten exstra alert zijn want we

hebben ze boos gemaakt en beledigd omdat we hun overlast niet pikken en aangifte

hebben gedaan.Wij moeten dus zeker oppassen en vooral in de nacht.Als zij op zijn en wij

proberen te slapen.En tijdens Ramadan exstra allert zijn.

GT op 14-05-2018 06:48

 

(Door: Michael Mannheimer)

Volkeren van Europa! Vecht voor jullie vrijheid! Het gaat om het zijn of niet zijn van jullie fantastische continent!

Ongelooflijk wat Udo Ulfkotte daar in zijn voordracht zegt. De EU heeft de aanwijzing aan Hongarije gegeven om ISIS-strijders zonder controle richting de EU te laten doorreizen. Zelfs strijders, van wie bekend was dat zij wapens en explosieven bij zich hadden. Dat kwam Ulfkotte te weten van een Hongaarse veiligheidsbeambte naar aanleiding van zijn boekbespreking in Hongarije.

Als dat klopt – en daaraan valt nauwelijks nog te twijfelen – dan bevinden Duitsland en Europa zich in handen van zijn ergste historische vijanden. Het is geen buitenlandse macht, maar het zijn de Europese socialisten die zich gewijd hebben aan de ondergang en de vernietiging van Europa.

Het zijn diegenen die aan de macht zijn. Of dat nu in Brussel is, in Berlijn, in Parijs of in Stockholm. Europa wordt door mensen geregeerd die qua mentaliteit erger zijn dan Hitler of Stalin. Die niet terugdeinzen voor een gigantische genocide op de Europeanen om hun waan van een multiculturele wereld door te drukken. Genadeloos, zonder rekening te houden met de verliezen tot nu toe (Keulen, Parijs, München, Madrid, Londen), tegen de wil van hun bevolkingen en tegen nationaal en internationaal recht in.

De aartsvijand van Europa heet socialisme

Dat betekent dat onze berichten en analyses, die we inductief uit duizenden berichten in de media hebben samengesteld, allemaal juist. Dan waren de eindeloze rouwbetuigingen van de EU-politici na ieder bloedbad door moslims allemaal hypocriet en de tranen gehuichelde krokodillentranen. Dan begrijpen wij waarom Merkel bij geen van deze bloedbaden ook maar in beginsel het begrip islam noemde.

Dan weten we dat het door mij al jarenlang geuite (van Fjordman overgenomen) principe juist was – waarvoor ik tientallen aangiftes van linkse verenigingen en vakbonden kreeg:

“De primaire infectie van het Westen is het socialisme. De islam is slechts de uit deze infectie voortkomende secundaire infectie.”

(Michael Mannheimer, 25-09-2016)

*****

ISIS-terroristen op aanwijzing van de EU het land binnengelaten

Het klinkt echt ongelooflijk, maar kennelijk heeft men ISIS-terroristen op aanwijzing van de EU met opzet laten binnenkomen. Hieronder een gedeelte uit de voordracht van Udo Ulfkotte, gepubliceerd op 20-09-2016, waarin hij zijn mening geeft over deze ontwikkeling:

Udo Ulfkotte:

De EU beval Hongarije uitdrukkelijk om ook ISIS-terroristen ongecontroleerd richting Duitsland en Oostenrijk toe te laten.

“Er zijn veel berichten van geheime diensten van buurlanden, die ons voor de immigratie van ISIS-strijders gewaarschuwd hebben. Maar de politici en de media hebben hun ogen hiervoor gesloten in plaats van er over te berichten.

Ik ben het meest geschrokken van een telefoontje van een hoge Hongaarse veiligheidsbeambte – dat is nu ongeveer 4 weken geleden – die me verteld heeft dat zij personen op doorreis naar Duitsland en Oostenrijk, van wie ze absoluut zeker wisten dat het bij hen om mensen van ISIS ging, en hoewel men zeker wist dat zij kleine hoeveelheden wapens en explosieven bij zich hadden, niet mochten controleren.

Eerst dacht ik dat de man gek was. Hoezo, ze mochten niemand controleren. Niemand kan me toch vertellen dat Viktor Orbán opstaat en zegt: “Laat de mensen met wapens allemaal door!”

“Dat is ook niet zo”, zei de ambtenaar. “We stonden onder druk uit Brussel.” Die zeiden tegen ons: “Als jullie controleren en er over berichten, dan zullen we jullie als nog rechts-radicaler neerzetten! Laat de mensen dus allemaal en zoveel mogelijk door.”

“Ik beschouw dit niet als een gerucht. Deze persoon is absoluut geloofwaardig en past in het beeld dat ik van andere mensen heb gekregen.”

Bron: https://michael-mannheimer.netDoor: Michael Mannheimer

 

pluto op 14-05-2018 09:35

@ Jantje, je hebt gelijk , bij de aanslag in new york juichten de moslim"s in de straten van Europa. De moskeen worden in rap tempo overgenomen door salafisten, haat predikers kunnen en mogen onbeperkt onze waarden en normen vertrappen. Overheden? zij weigeren op te treden en te handhaven!

Goede dag op 14-05-2018 10:58

Mientje, klopt wat je zegt over de bijbel maar het is heel simpel de koran is geheel herschreven van de bijbel. Dus wie is hier nu een na aaper, alleen de echt belangrijke stukken hebben ze haaks op de bijbel gezet. Het is gewoon een belachelijk boek . Waar de moskee in Jeruzalem staat stond eerst gewoon een tempel daar is gewoon historisch bewijs van . Blijven bidden dat hun het eens inzien dat wij het bij het goede eind hebben 

Anneke op 14-05-2018 14:08

@Gerard 13-05-'18 22:31-u: Het overgrote deel vn onze bevolking is alleen geïnterresserd in zijn/haar mobiel. Allen onder zware hypnose van de mainstraim media en politici.  Dit al zo'n 4 decennia lang. De geboden vn de oliedrek landen gingen toen actief worden, met alle narigheid die daarbij hoort!!!

Perry op 14-05-2018 16:38

De Europeanen hebben het allemaal zichzelf te danken dat het nu zo ver gekomen is. Ze hebben het toegelaten, met name door steeds weer op die partijen te stemmen die hiervoor verantwoordelijk zijn. En bij de volgende verkiezingen zal de meerderheid toch weer op die gevestigde politieke bagger stemmen. En dan krijg je wat je verdiend, dit wat we nu hebben. Het zal in de toekomst alleen maar erger worden, dit is nog maar het begin, het begin van het begin. Of de bevolking moet massaal de ogen open gaan en in de toekomst op anti-islam partijen gaan stemmen, maar dat zie ik nog niet zo snel gebeuren.                         

Veel van de teksten uit de koran zijn radicaal, dus als iemand zegt dat ze alleen de radicale islam keihard wilt aanpakken, vindt ik dat een erg naïeve gedachte. Ieder normaal denkend mens die de koran leest kan maar tot een conclusie komen en dat is dat die hele islam radicaal is en niet deugd en diegene die er in geloven ook niet.

jottum op 14-05-2018 19:54

False flag. De waarheid zit onder deze link en die waarheid is dat euro(pa) sinds napoleon al een oor aangenaaid wordt:

https://www.ftm.nl/artikelen/frankrijk-voldoet-helemaal-niet-aan-de-eu-begrotingsregels?share=1

Wim op 14-05-2018 23:29

Erdogan is ook met zijn totaal absurde uitspraken, niet meer die hij ooit zou geweest zijn. Hoe iemand als verkozen President zulke absurde uitspraken uit te spreken. Mijn inziens is hij rijp voor pyschiater en heeft persoonlijkheidsproblemen en zijn eigen burgers zijn hem ook liever weg hebben. Het opmerkelijk bericht van, GT lijkt ook wel ongeloofbaar te zijn, en ook niet zomaar kan geloven, mij niet echt realistich te zijn. Indien dit zo zou zijn, is dit hoogveraad en zelf met de vijand zou meeheulen tegen eigen burgers, ook niet geloofwaardig is, en zelfs kan veroordeeld worden, wegens laster en smaat, wegens valse berichten die niet op waarheid zijn gebaseerd zijn. Brussel of De Europese unie vanuit Brussel dit beslist zouden hebben, onmogelijk acht, om medewerking met de vijand, ook niet echt geloofwaardig acht. Deze beveilegingsbeamte kan dit wel zeggen, maar of het ook zo is, en is ook niet op deze wijze te traceren en hier ook niet als geloofwaardig geacht worden. Hij kan dit ook zelf verzint hebben en ook niet uitsluit. Weet wel dat er totaal geen controle was, bij de moslim vluchtelingen, dat is wel juist, en mogelijk niet dienen gecontroleerd te worden, is mogelijk ook zo gebeurt zou kunnen zijn, wel best kan geloven. Met dergelijke verhalen van ene veiligheidbeamte, niet zomaar alles als geloofwaardig dien te nemen, omdat de beveiligheidsbeamtenaar zelf aanvullig geeft, in zijn eigen ervaringen zelf verder invult, eerder geloof, dan zijn zogenaamde orders van Europa of Brussel volledig anders intreperteerd, en tot deze verklaring komt. Dit is mogelijk zijn eigen aanvullling, van wat vooraf is gegaan, maar niet met de echte waarheid strook, eerder zijn eigen conclusie is, van dergelijke eigen ingevulde gebeurenissen zelf zo beleeft en zelf enkele woorden zelf invult, zeker niet uitsluit. Dit is fake nieuws, en wens die onzin niet te geloven, omdat en beveiligheids ambtenaar dit verklaart, niet geloofwaardig acht en ook niet te controleren is, of dit ook zo is. Tenslotten komt dit nu pas met deze verklaring. Indien het toch waar zijn, dan zou hij het al langer bekend gemaakt hebben, via bekende media kanalen of persachtenschap, maar dat durft hij niet. Wegens hij het ook niet kan bevestigen en ook als gek verklaard zou worden. Voeg nadien nog en analysen van wat nu de echte bedoelingen zijn, van de buitenlandse imams invloeden, die al jaren bezig zijn, via steeds meer moskeën te bouwen in Europa en de achterliggende stratigie hebben, en IS ook nog opmerkingen vermeld. Voeg tegelijk de doctrine van verschillende geloofsovertuigingen die verregaand zijn en in Europa via de Charia wetten willen bereiken en in Europa al met bepaalde moslim regels al geleidelijk rekening wordt gehouden, die niet in de wetten van eigen land voorzien zijn, om verder hun geloofsopppermachten volledig naar hun hand te willen zetten in Europa.

Tom Hendrix op 15-05-2018 07:23

@Perry: 16.38. uur, op 14/5. Met U eens, dat onze bevolking- als een kudde onnozele schapen- blijven stemmen op: PvdA,CDA,D66,VVD en de "linkse kongsi". En daar ligr volgens mij ook een kern van het probleem. Maar tevens twijfel ik eraan, of er wel eerlijke verkiezingen gehouden worden.  

Wim op 15-05-2018 11:37

Voeg nog website van Terorrisme bestrijding van Europa toe, om betere inzage te hebben, t.o.v. mijn verklaring, van hiervoor. 

(www.europa-nu.nl/id/vh1alt8tl1wf/antiterrorismebeleid_eu) hopelijk dit meer duidelijkheid kan brengen, hoe Europa hier tegenover staat, t.o.v. hun beleid en de verklaring van veiligheidsbeamte, die in de reactie of verklaring van, GT op 14-05-2018 06:48

Oma op 16-05-2018 11:59

"Op 22 april publiceerde ‘Le Parisien’ nog een manifest van 300 prominente Fransen, waaronder oud president Nicolas Sarkozy en drie voormalige premiers, waarin de hoogste moslimgeestelijken werden opgeroepen om de vele gewelddadige,  antisemitische en haatdragende teksten in de Koran te schrappen."

Weer duidelijk dezelfde strategie: een dooie mus! Politici bedienen zich telkens van deze tacktiek: de schijn wekken dat ze tegen islam zijn om eigen bevolking te sussen en te weerhouden van hevig protest en intussen de islam vrij spel geven! Dé rode draad, telkens weer!

Die politieke judassen weten maar al te goed dat wat woorden of teksten schrappen geen enkele zin heeft en de problemen met islam bezetters in de westerse maatschappijen niet oplost...politici zijn nog veel erger dan de barbaarse, wrede hordes die ze zelf hebben binnengehaald: zij verloochenen zichzelf, hun cultuur en verraden hun eigen bevolking die ze overleveren aan dat achterlijke woestijn-bijgeloof. Overal beginnen de ogen van europeanen hiervoor open te gaan en de volkswoede groeit met de dag.

Hopelijk worden die politieke judassen nog op tijd "geschrapt" voor de toekomst van onze (klein)kinderen helemaal onderwerping en sharia wordt. 

@Qvic: de nagel op de kop! De eeuwenlange inteelt werd net bedoeld om ze dom, hersenloos en blind gehoorzaam te houden en dat lukt, zelfs in westerse landen waar inteelt bij wet verboden is, laat de politiek moslims hun gang gaan, en de eigen bevolking nog opdraaien voor de verzorgingskosten ook terwijl ze van eigen verzorging uitgesloten worden. Enkel nog melkkoe zijn voor onze eigen ondergang, dát zijn wij geworden in eigen land, dhimmi's, door de corrupte, politieke judassen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl