Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitsers kunnen maar 4 gevechtsvliegtuigen inzetten, geld Defensie gaat op aan Immigratie

Geen grap: Bezemstelen op pantservoertuigen, in plaats van echte kanonnen – Geweren soldaten zo slecht, dat raken van doelwit vrijwel onmogelijk is – Militairen moeten het met communicatie apparatuur uit de jaren ’50 doen

Onder de vakkundige leiding van de Duitse minister van Defensie Ursula von der Leyen is de Bundeswehr het lachertje van Europa geworden. (afbeelding: (2)).

De regering van de Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft al jaren geleden een duidelijke prioriteitenomslag gemaakt, waarbij er enorm wordt bezuinigd op ‘overbodig’ geachte zaken zoals infrastructuur en defensie, en jaarlijks inmiddels vele tientallen miljarden euro’s worden uitgegeven om enorme aantallen kansloze moslimmigranten het land binnen te halen en te onderhouden. Een van de gevolgen is dat de luchtmacht nog maar 4 inzetbare Eurofighter gevechtsvliegtuigen heeft om het Duitse luchtruim te verdedigen.

 

Van de ooit geroemde Duitse infrastructuur is weinig meer over, zo weten velen uit ervaring. Verbetering van slechts enkele kilometers snelweg duurt doorgaans vele jaren en kampt eigenlijk altijd met enorme vertraging, met ‘dauerstau’ als gevolg; duizenden bruggen en viaducten staan letterlijk op instorten, en grote projecten zoals het nog steeds niet geopende nieuwe probleemvliegveld van Berlijn lijken procedureel en technisch te moeilijk uitvoerbaar geworden voor onze Oosterburen.

4 van de 120 gevechtsvliegtuigen inzetbaar

We plaatsen op 1 maart een artikel over de kapot bezuinigde Duitse defensie, die daardoor nog geen deuk in een pakje boter kan slaan. Het blijkt allemaal nog erger te zijn. De Duitse luchtmacht heeft nog maar 4 volledig inzetbare Eurofighter gevechtsvliegtuigen tot zijn beschikking. Een stuk of 6 andere kunnen nog net de lucht in worden gestuurd (maar zonder raketten, dus die kunnen niets uitrichten), en de overige 118 staan met technische problemen –vaak veroorzaakt door een gebrek aan onderdelen, wat het gevolg is van enorme bezuinigingen- aan de grond.

Dat is jammer voor de NAVO, want die had van Berlijn 82 Eurofighters toegezegd gekregen voor ‘crisisgevallen’, zoals u weet de in de toekomst geplande oorlog tegen Rusland. De afgelopen weken hebben 7 Eurofighter piloten hun ontslag ingediend, want van vliegen komt voorlopig niets meer.

De Duitsers hebben ook nog 74 stokoude Tornado gevechtsbommenwerpers, maar daar kunnen er nog maar 28 van opstijgen. Deze toestellen zijn dermate ouderwets, dat ze niet meer in dienst van de NAVO kunnen worden gebruikt. Een opvolger ligt nog niet eens op de tekentafel.

Ook grote problemen met helikopters en schepen

Van het nieuwe transportvliegtuig M400A heeft de luchtmacht er nog maar 3 gehad, waarvan er slechts één inzetbaar is. De Europese NH90 helikopter -waarvan er 20 aan de Nederlandse marine zijn geleverd- slijt en roest sneller dan gedacht en is technisch dermate onbetrouwbaar, dat in de herfst van vorig jaar de hele vloot van 29 aan de grond moest worden gehouden. Ook nu nog kunnen er nog maar 9 de lucht in worden gestuurd.

Veel beter gaat het er niet op worden, want de kersverse SPD minister van Financiën Olaf Scholz geeft de komende vier jaar € 6 miljard minder uit aan Defensie dan het ministerie minimaal nodig zegt te hebben om de strijdkrachten weer enigszins inzetbaar te maken.

Eerder berichtten we al dat alle Duitse onderzeeboten in de haven moeten blijven liggen omdat er geen geld is ze te repareren. Hetzelfde geldt voor 2 van de 3 grote bevoorradingsschepen. 6 van de 15 verouderde fregatten zijn helemaal uit de vaart genomen, en dat terwijl de beoogde opvolger nog vele jaren met teveel technische problemen kampt om te kunnen worden ingezet.

Raken doel met geweren vrijwel onmogelijk, radio’s uit jaren ‘50

Het leger is er zo mogelijk nog erger aan toe. 167.000 ‘Sturmgewehren’ van soldaten functioneren zo slecht, dat het raken van een doel amper mogelijk is. Ze moeten allemaal worden vervangen. De helmen van de militairen blijken onvoldoende bescherming te bieden, en de troepen moeten het nog steeds doen met radio apparatuur uit de jaren ’50, want geld voor moderne communicatie apparatuur is er niet.

Van alle voertuigen kan het leger ongeveer de helft inzetten. Om de problemen te ‘verhelpen’ wil het ministerie het aantal militaire voertuigen terugbrengen van 1500  naar 800. De oude Leopard-2 tank, die totaal niet opgewassen is tegen de moderne Russische T-90 tank, zal vóór 2040 niet worden vervangen. Nederland heeft overigens helemaal geen tanks meer, en ‘vertrouwt’ in deze op de Duitsers...

Bezemstelen voor kanonnen, speciale uniformen voor zwangere soldaten

De Bundeswehr maakte zich in 2015 onsterfelijk belachelijk toen tijdens een NAVO oefening bezemstelen op pantservoertuigen werden gemonteerd, om de lopen van de ontbrekende kanonnen te simuleren.

Veel militairen geven de schuld aan minister van Defensie Ursula Von Der Leyen, die het weinige geld dat ze ter beschikking kreeg uitgaf aan zaken zoals speciale uniformen voor zwangere soldaten en moreel ondermijnende cursussen, waaronder workshops die de militaire leiding ervan moeten overtuigen dat de islam de nieuwe basisfilosofie van de strijdkrachten moet worden.

En met dit zootje ongeregeld, dat vermoedelijk nog niet eens een invasie uit Swaziland kan afslaan, wil de NAVO straks dus oorlog voeren tegen Rusland. Met slechts een klein deel van de jaarlijks minimaal € 50 miljard die Merkels massa immigratie van miljoenen moslims het land nu al kost, zou de Defensie binnen enkele jaren weer enigszins op orde kunnen komen. In Berlijn heeft men echter andere prioriteiten, met onvermijdelijke catastrofale gevolgen indien het in de komende tientallen jaren inderdaad tot een grote internationale (militaire) crisis in Europa komt.

 

Xander

(1) N-TV
(2) PI-News
(3) Spiegel

Zie ook o.a.:

01-03 Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.

Reacties

Thomas Jefferson op 03-05-2018 14:56

Da`s mooi, want dat wil zeggen dat ook alle Duitse mannen, die de afgelopen 50 jaar dienstplichtig zijn geweest, nog steeds met dat materieel overweg kunnen, en minder bijscholing nodig hebben alvorens te worden ingezet als de boel uit de klauw giert in Duitsland. Ik verwacht voor Nederland zo`n zelfde scenario.

Er wordt nog steeds geschoten met MAG machinegeweren, die kennen alle voormalig dienstplichtigen wel hier.Het zal een feest van herkenning worden.

lies op 03-05-2018 15:00

Geen geld , geen wapens om oorlog te voeren. Lang leven de vrede .

willem op 03-05-2018 15:09

Moslim immigranten die liegen over hun leeftijd en in meerdere steden staan ingeschreven onder andere namen, hun families die in nog geen 100 jaar de duitse taal machtig worden krijgen makkelijk geld en hun antwoord is geweld, diefstal, verkrachtingen etc. en ze weigeren om te integreren, want ze willen helemaal geen duitser zijn en ze mogen van de imam niet integreren, want iedere moslim moet aan de jihad doen in wat voor vorm dan ook. De islamisering is in volle gang, want Duitsland/Europa moet omgevolkt worden en islamitisch worden. En dan dit vehaal over het duitse leger., het is te belachelijk voor worden. Als de moslims straks genoeg in aantal zijn, zie erdogan, gaan ze over tot de verovering en veroorzaken misschien wel een burgeroorlog. Met zo'n zwak leger zal het ze zeker lukken, misschien is het daarom wel dat het leger zo inefficient mogelijk moet zijn en gehouden wordt..

Daniel op 03-05-2018 15:23

Je hoeft geen fysieke oorlog te voeren om een land op de knieen te krijgen, een heel mensenras zelfs (blank). Briljant gespeeld. 

בתחבולות תעשה לך מלחמה ofwel, By Way Of Deception, Thou Shalt Do War; het beruchte motto van de bij ons bekende Israelische geheime dienst. 

De VS hebben Europa helemaal niet nodig. Integendeel, een sterk Europa bedreigd hun hegemonie (Brzezinski). En daar gaat het om. Logisch. Zo zou ik het ook doen.

vlokje op 03-05-2018 15:24

Ha het play mobile leger

Vijand denk al:  leuk die plastiek poppetjes

Rienus op 03-05-2018 15:34

https://nos.nl/artikel/2230168-honderden-politieagenten-bij-inval-in-duits-asielzoekerscentrum.html?

Een verslaggever van de Duitse krant Bild sprak met de man. Volgens hem schoten zijn broeders hem te hulp. "De politie heeft in februari al geprobeerd om mij uit te zetten. Duitsland zegt toch 'welcome' tegen vluchtelingen? Nu komen ze al voor de tweede keer. Mijn broeders zijn me komen helpen, zodat ze me niet konden meenemen."

Het idee dat deze ‘vluchtelingen’ op welke wijze dan ook iets positiefs gaan bijdrage is een gospe. Ik blijf mij enorm verwonderen over de verkiezingswinsten in Frankrijk, Duitsland en natuurlijk Nederland. Van de politieke partijen die er op blijven hameren dat het goed is om vijandige, onderontwikkelde profiteurs binnen te halen. En niet een paar, maar inmiddels is wel duidelijk geworden dat het om vele miljoenen van die types zal gaan. En zoals de man in het interview uit Toga kristal helder uitlegt komt men op de uitnodiging van mevrouw Merkel af. Waar en wanneer heb ik op haar kunnen stemmen? Heb ik een besluit gedragen door een democratische vertegenwoordiging gemist waarin besloten is om de mensen die kennelijk op uitnodiging van een ander staatshoofd menen rechten (en geen plichten) te hebben, op te vangen?

jawel op 03-05-2018 16:28

Een kort berichtje voor diegene die het niet door hebben wat er aan het gebeuren is , slaap vrolijk verder zolang het nog kan . 

Ike op 03-05-2018 16:30

Ik beschouw heb gebrek aan geld vooral als valsnieuws. Het volgende artikel gaat weer over het testen van de B61 kernbom, die men ook als neutronenbom wil gebruiken omdat de slagkracht zo instelbaar is dat hij een heel beperkte schade kan aanrichten.

Niet zo slimme leiders van de Neo Con's zouden kunnen denken dat een kernoorlog winbaar is hiermee;

https://www.zerohedge.com/news/2018-05-03/pentagon-accelerates-testing-new-b61-nuclear-gravity-bomb

Nanda op 03-05-2018 17:08

Kunnen ze mooi samen met de Nederlanders pang pang roepen.

Ik kan me voorstellen dat ze in Rusland over de grond rollen van het lachen bij dit soort berichten want reken maar dat die de boel wel voor elkaar hebben en dat bij hun de bezemstelen worden gebruikt waarvoer ze bedoeld zijn.

Geen wonder dat Putin niet flipt bij alle beledigingen en flase flags die tegen zijn land worden ingezet, hij is allang op de hoogte van dit armetierige zooitje wat z.g. europa tegen de Russen moet beschermen.

mientje op 03-05-2018 17:50

En intussen worden ze wel uitgezonden naar gevaarlijke landen, Afghanistan bijvoorbeeld, terwijl de Afghanen zelf hier op hun achterwerk zitten, laten ze zelf vechten die loosers

Arie op 03-05-2018 17:52

Ach een pistooltje, tankje, vliegtuigje meer of minder,  wat maakt het uit?

Arme mensheid. De grootste genocide ooit komt eraan! Ook wel De "Grote verdrukking" genoemd.

Alleen bij De Vader en De Zoon ligt hoop en verlossing......

mieke ruijzendaal op 03-05-2018 18:09

Treffend dat dit bericht hier verschijnt op 3 mei. Ik sta vandaag stil (en morgenavond rond 20 uur ook, zoals ieder jaar) mede bij mijn grootvader N.A.G. van Spanje. Destijds beroepsmilitair die na het echec op de Grebbeberg meteen een verzetsgroep oprichtte, later verraden werd, en die op 3 mei 1942 met nog ruim 70 andere Nederlandse verzetsmensen, gefusilleerd werd in Sachsenhausen-Oraniënburg. Hij behoorde tot de mannen die de blinddoek toen geweigerd hebben; hun laatste woorden waren "Leve de Koningin!" Want dat verstonden die Moffen immers ook...

Ik had hem bij leven in de maanden sinds '41 dat hij gemarteld werd in Utrecht en daarna in Scheveningen, maar niet is doorgeslagen!, en een schijnproces moest ondergaan in Kamp Amersfoort, zo'n "nieuwsbericht uit de toekomst" specifiek over Duitsland als hier nu online staat, heel graag gegund...

Natuurlijk begrijp ik wel waarom dit artikel hier staat en dat Xandernieuws totaal ongelukkig is met de deplorabele staat van onze legers hier, al vele jaren. Ik begrijp ook de kritiek op die vrouwelijke minister van Defensie en de cynische verwijzing naar uniformen voor zwangere soldaten.

Maar het valt niet te ontkennen dat we, mondiaal en ook binnen de Islamitische cultuur, rap onderweg zijn naar een androgyn tijdperk. Een vredestijdperk (Peaceable Kingdom) waarvan profeten hebben gezegd dat het wel zo'n duizend jaar gaat duren. Dat tijdperk is aan het beginnen. Wij leven in de transitiejaren waarin júist vrouwen in hoge functies niet of nauwelijks meer bereid zullen zijn van jonge mensen soldaten te maken en die te gaan opofferen als kanonnenvoer.

Dat is sowieso al een mooie gedachte. En hij wordt nog veel mooier als je morgenavond weer echt even stilstaat bij de vele, vele duizenden mannen (en ook vrouwen) die in de Tweede Wereldoorlog hun leven hebben geofferd om dat extreme Nazi-kwaad de pas af te helpen snijden. Niet om nóg meer hel en verdoemenis over Europa los te laten breken op termijn!

We worden verwacht onze zwaarden te gaan omsmeden tot ploegscharen naarmate het inzicht en collectief bewustzijn groeit, dat geweld en elkaar doden fout is. 

Timetraveler op 03-05-2018 18:19

 

Beetje bij beetje worden de burgers monddicht gemaakt met zogenaamd anti-leugens wetten en hebben straks als de islamitsche voetsoldaten het bevel krijgen van hun elitaire leider(s) om aan te vallen niet eens meer bescherming van het leger . Dit gebeurt momenteel overal in europa , door zogenaamde bezuinigingen  is er geen geld voor het leger of politie. Wel is er genoeg geld om een federale leger op te zetten die dan onder directe comando zal staan van de UN (lees de vertegenwoordigers van de elites). Ze zijn volgens ooggetuigen al in de verenigde staten gezien met honderden witte UN voertuigen.

De getuigen spraken van mannen met een arabische uiterlijk en spraken een arabisch klinkende taal. De Saoedi's  zitten er in de UN niet voor niets. Verder worden christen, joden en andere geloven meer en meer vervolgt, belachelijk gemaakt en langzaam maar zeker verboden. Straks heb je alleen islamitsche feestdagen en halal voedsel. De elites , de 1 procent die meer als de helft van de wereld bezitten, willen nog de rest. Zij hebben de gewone volk(eren) niet meer nodig en hebben een pact gesloten met de antichrist , de 666 , de islam. De oorlogen wat er gevoerd worden in islamitsche landen is en was een plan om zo snel mogelijk de westerse wereld met islamieten te overspoelen.

Zogenaamd onder de mom van “vluchtelingen”, komen de islam soldaten en wapens binnen. Zo werden er een paar jaar geleden door griekse grenswachten een aantal containers met huisraad met daar tussen verborgen, in turkije gemaakte, jacht geweren. Deze geweren hadden de eigenschappen dat iedereen,met of zonder ervaring, ermee makkelijk kon schieten en laden .Hadden een meer schots magazijn en de gebruikte munitie had een hoge vuurkracht.

Deze containers waren op weg per schip vanaf turkije naar een asielcentrum in griekenland. Ondertussen kunnen we er van uitgaan dat er al veel wapens ilegaal binnen zijn gekomen en verspreid. Waar men nu op wacht is op een bevel van een 666 leider. Wie die leider of leiders word(en) is nog niet geheel zichtbaar, maar het zullen thans "bekende" zijn.Na de grote wereldwijde burgeroorlog zullen de elites met hun troepen ,dan alles gratis en voor niets overnemen. Dat is hun grote plan, maar ze zullen uiteindelijk falen, berecht en vernietigd worden. Dit is al duizenden jaar terug voorspeld en zal geheel uitkomen.

Qvic op 03-05-2018 18:24

 

Dat krijg je met die progressieve en liberalen onnozelen in de politiek. Die denken dat als zij hun legers min of meer opheffen. Dat ze daarmee de oorlog uit de wereld helpen. Bij Nederland wordt het nog bruikbare militaire onderdelen ingezet bij de privé ondernemingen in het buitenland als bewaking. Dit wordt met een mooie naam "missies" genoemd. Zoals in Mali voor de bewaking van een uraniummijn. Op kosten van de belasting betaler privé ondernemingen beveiligen. Zo ver is het tegenwoordig gesteld. Maar het eigen land kunnen verdedigen is allang niet meer van toepassing. Vandaar dat we ook van die wentel teefjes als minister van defensie in de regering hebben zitten, die geen ballen verstand hebben van een leger.

De linkse hobby's kosten tegenwoordig zoveel geld, dat er bijna niets overblijft voor de defensie en de infrastructuur. Het hebben van een leger is steeds meer een illusie geworden voor het volk. De bewuste MH90 helikopter wordt gebouwd in Italië bij het zelfde rampfabrikant als de ferry's trein die niet wilde rijden in Nederland. Het werd deze fabrikant de opdracht gegund omdat deze de goedkoopste was bij de Europese aanbesteding. Deze roeste al op de folder. Dit is vragen om problemen, maar de politiek is nog dommer dan dom hier in Nederland.

Alles wordt geofferd voor de islam, want die zijn zielig volgens deze zelfde politiek. Ik vraag mij steeds meer af van waarom wij belasting nog moeten betalen, nu de regering steeds meer algemene noodzakelijke onderdelen van de overheid afstoten en/of versloffen waarmee de autochtonen bevolking steeds meer vogelvrij te verklaren en te gelijk aan de andere kant duizenden analfabeten en kansarme moslim immigranten importeren, die ze alles gratis aan te bieden in ons land.

Die volgens de algemene rekenkamer in Nederland deze kosten, als positief saldo toevoegen bij onze bruto nationale inkomsten. Zodat Nederland meer moet afdragen aan de EU. Hoe krom kunnen zij dit beredeneren in de politiek Den Haag en de EU in Brussel. We worden letterlijk kapot gemaakt door de huidige politiek en zo ook ons zorgstelsel en onze pensioengelden. Alles wordt verkwanselt door de politiek en de propaganda blijft maar schreeuwen dat het zo goed gaat met de economie. Wie wordt hier voor de gek gehouden, met het wanbeleid van de politiek?  

steady op 03-05-2018 18:32

maar lies toch

hoezo géén geld géén oorlog

Hitlers duitsland (in de jaren 20-30)was kompleet leeggezogen)

en wie kwam er ongevraagd op de proppen, juist ja

de grote (geld) drukkers en financiers -opa Bush?? Rothschield-Rockefeller-Russel-Engeland e.a.

en die heren financierden beide kanten hé.

En tot op de dag van vandaag betalen wij de -werknemers- nog steeds de intrest-steeds meer en meer tot in der eeuwigheid ja.

en zolang men dat niet begrijpt of niet wil begrijpen kan men hier nog tot het eind der dagen staan zeiken

kijk rond u, harmageddon is reeds bezig hoor maar klaarblijkelijk ziet het bijna niemand

veel bla bla rond dat onderwerp maar verder denken wordt moeilijk hoor, want men meot dan de kop uit het zand trekken hé

en dat is zoooo confronterend hé

-De duitsers hebben toch géén leger meer nodig-binnenkort hebben zij de shariapolitie HaHaHa.

Hahanna

Liever vandaag dan morgen jeruzalem

Shalom

Robie op 03-05-2018 19:03

Het ergste is dat al die nieuwe spullen zoals die onderzeeërs gruwelijk veel geld kosten net als die nieuwe wapen systemen.

Dat er geen geld meer is voor onderhoud etc.

Deels doordat geen onderdeelen,vaak zijn ze zo complex dat het geheel terug moet.

Veel is zo gevoelig voor alles en nog wat zodat het constant stuk is.

Kijk maar naar die nieuwe drones die Nederland wil. Is gewoon speelgoed maar kosten minimaal 30.000 euro per stuk,waar je voor €500.- het zelfde hebt uit een speelgoedwinkel.

En nog beter beeld ook.

Anneke op 03-05-2018 19:06

De politieke en militaire zelfmoord is inmiddels dus actief in Duitsland, vermoed overigens ook in Nederland en meer EU-landen !!!  Wat zou het een politiek hysterisch lachertje zijn als in een tijd van oorlog Israel, of Rusland ons continent uit het slob moet halen. In het verleden heeft Rusland al 'n aantal keren opgetreden om 'ons' Europeanen te redden uit een wurgende situatie. Denk nu aan de tijd van Napoleon... De politieke elite is zwaar gestoord, om vol oorlogstaal jegens Rusalnd en Israel te blaffen.  Israel is feitelijk een pracht voorbeeld voor Europa, daar weet men beter om te gaan met oorlogsellende en vooral zelfverdediging, in tijden van spanningen en oorlog.  Maar nee, de EU politici kunnen alleen maar kafferen tegen Israel en partij kiezen voor het islamitisch kwaad.  

JP op 03-05-2018 19:30

Het jihadistenleger wat door de Duitsers naar binnen wordt gehaald, neemt misschien zelf wel wapens mee.

Eelke Piers op 03-05-2018 19:31

Ik heb vroeger nog met de Lee Enfield geschoten en kon daarmee op 300 mtr een groep van 15 cm schieten. Een zeer goed geweer alleen jammer dat er alleen maar schot voor schot geschoten kon worden. Daardoor erg zuinig met kogels

jottum op 03-05-2018 19:53

'Super toch die duitsers'...?? Ontwikkelen een silicium-batterij die 10x verder gaat dan de gewoonlijk gebruikte in electrische auto's. Nog even en je bmw rijdt in plaats van 250 kilometer 2500 kilometer op een oplaadbeurt die een klein kwartier duurt. Of je goedkope vw'tje 1000. Kan Tesla nog een puntje aan zuigen en de benzinemotor in de sherman tank ook: 'pas maar op voor de komende electrische tijgertanks, panters en dikke bertha's'. Hahahaha hahahahaha.

elegast op 03-05-2018 20:21

Mieke, lieve Mieke. Google eens op mevrouw albright die 500.000 dode kinderen in de Irak de oorlog de oorlog meer dan waard vond. Een vrouw.. 

ik zou je een link willen geven maar vanaf de iPad lukt me dat niet maar je zal het direct vinden op you tube. 

Weesie op 03-05-2018 20:51

De Russen hebben  wel hybrife tanks gemaakt. Anders mogen ze im Duitsland  de steden niet in.

ottoman op 03-05-2018 21:36

men onderschat de duitsers, ze kunnen alles zelf produceren en met kwaliteit.

zij kopen niet maar verkopen, duitsland word door contracten van het westen zelf zwak gehouden.

in nood zijn de duitsers zwaar bewapend in enkele maanden, hun kracht zit m in de economie, de motor van de eu is duitsland, nederland zijn economish gezien de belangrijke cilinders van de europhese motor.

engeland is op zee de grote kracht van de navo, en amerika in de lucht en in de ruimte.

de turken op t land de grote kracht en vele lijnen van pantser voertuigen en artilerie geschut heel uitgebreid en is hierin zelfvoorzienend , maar helaas vaart deze n andere koers dan de navo.

ook de fransen en italianen hebben n degelijke marine vloot, en helicopter bouw vooral de italianen.

Cale op 03-05-2018 22:19

Bijna alle west Europese landen hebben een blonde juf als mindef. En kijk eens hoe het daar gaat met defensie. Nederland is ook een goed voorbeeld. Dit blonde dames op defensie fenomeen moet toch wel heel frusterend zijn voor de militairen. 

Op 9 mei wordt in Rusland het eind van WO2 gevierd en hun 25 miljoen doden herdacht. Met grote militaire parades, geleid door de president Poetin, minister van defensie Shoigu en levensechte generaals en admiraals. Je ziet de trots in die militairen. Wordt waarschijnlijk niets van vertoond door de NOS. Kijk maar op RT tv, ook op internet. 

Wij reageren een beetje lacherig op militaire parades, de Russen beschouwen deze militaire herdenkings parades als essentieel voor hun land.

De Russen hebben tenslotte in 1945 Berlijn veroverd en daarmee definitief de nazi´s verslagen.

We zouden ze daarom best wel eens een beetje meer respect kunnen tonen naar Rusland toe. Maar ja, we zijn het westen he? Het gehersenspoelde vriendje van Washington.. 

Rienus op 03-05-2018 22:35

https://www.nieuwskoerier.nl/news/288536-franse-president-macron-bereidde-in-geheim-campagne-voor

Een week voor verkiezingen werd een zogenaamd complot tegen Macron onderzocht. De conclusie was toendertijd dat er geen informatie meer vrijgegeven mocht worden over Macron. De manipulatie binnen de Europese grenzen is van ongekend niveau. Er is ook geen zinnige link meer te vinden over deze kwestie. Hoe dan ook is de kwestie er wel, want ik vertrouw op mijn geheugen. Macron is een slang, Merkel is een leider die op afstand bestuurd wordt en Rutte is een pure egoïst.

De klap zal komen uit onverwachte hoek.

mientje op 03-05-2018 23:23

Zwangere soldaten, wat moet ik me hier in hemelsnaam bij voorstellen?

Twee schieten voor de prijs van een? Ik vind het godgeklaagd

Mark S. op 03-05-2018 23:52

Ach die Duitsers kunnen ook gewoon "pang.. pang ..pang.." roepen als het tot een confrontatie met de Russen komt. En ook keihard "jij bent dood" roepen daarna. Waarna vervolgens de Rus buitengewoon dramatisch "dood" moet neervallen. Dat deden wij vroeger ook bij het soldaatje spelen.

In Europa zijn we al zo diep afgegleden dat de lamme de blinde moet geleiden. En het erge is dat we van binnenuit worden opgevreten, nl. door onze eigen politici en bevolking die deze politici kiezen (OK, na de nodige manipulatie en bedrog van het volk).

Als u mij toestaat, ik zag daarnet een schitterende toespraak van Nigel Farage in het EU parlement waarin hij met Belgie en de EU de vloer aanveegt.

https://www.telegraaf.nl/video/1994652/eu-hater-farage-zet-belgie-voor-schut-in-parlement

mieke op 04-05-2018 00:54

Rienus op 03-05-2018 22:35

De hele Franse Revolutie met die bestorming van de Bastille in Parijs was totaal doorgestoken kaart, Teveel mensen zijin nog steeds kuddevee, en dan krijg je zulke dingen en fout bloedvergieten. Ik hou me koest, maar weeg ondertussen in mijn hart wel alles wat hier gebeurt.

 

elegast op 03-05-2018 20:21

Dat was heel lief, en ik dank je. Maar liever op die oude  Allbright, Google ik op vrede en hernieuwd Aards Paradijs.

Ik heet je dan welkom o.a. hier voor een paar blauwdrukken tot 100 jaar terug voor onze nabije toekomst :

 

http://www.pentahof.nl/Brochures/boeken/De%20Geest%20van%20het%20Ongeborene.pdf

http://www.ramalacentre.com/Revalation_Ramala.pdf

http://www.ramalacentre.com/thewisdomoframala.pdf

http://www.ramalacentre.com/TheVisionOfRamala.pdf

en van Jean Liedloff later gevolgd door Alice Miller https://kiind.nl/liedloff-op-zoek-naar-het-verloren-geluk/

Alle originelen (Engels) resp. vertalingen (Nederlands) zijn online ook te vinden.

En nou gesterkt óp naar dat Vredesrijk! Maar Emoties mogen blijven...

Zie vooral ook bij Elysia ~ https://letsexploreart.wordpress.com/2014/07/31/exotic-hicks-noahs-ark/

 

 

cheers,

mieke

mientje op 04-05-2018 02:04

@Elegast 20.21  wat dacht je van A Merkel een vrouw immers? Geen moeder dat dan weer niet

Bundy op 04-05-2018 03:16

Het artikel zegt dat de klassieke Leopard twee niet op kan tegen de "moderne " Russische T 90 tank .   Rusland heeft inderdaad de modernste en beste tank ter wereld ; de T 14  ( zie maar op Google )  .               Het probleem met de versleten geweren is wél op te lossen , hier mijn gratis idee .  Behalve dat er uit de Tweede wereldoorlog superieure wapens uit het museum zijn te halen , kan men in Tsjechië ( of Rusland ) voor € 200 een gloednieuwe Kalashnikov kopen .    In geval van munitie tekort kun je wellicht de Russen overvallen .  

De Amerikanen hebben de nauwkeurigheid getest en de beste schutters schoten ( zo uit de doos )  zonder richtkijker op 300 Jard raak ( onvoorstelbaar ) .  

Zonder cynismus  : Het is nog steeds  opzet van deze huurlinge van de NWO om d.m.v. een oorlog met Rusland de wereldbevolking terug te brengen tot een half Miljard usefull idiots .     Ik hoop dat ze zelf het goede voorbeeld wil geven .

Renger Kas op 04-05-2018 08:31

Duitsland kent een aantal problemen die wij (nog) niet hebben. Ten eerste is daar het probleem van de overregulering. Daarom stokt het bijvoorbeeld al jaren met het opleveren van de nieuwe Berlijnse luchthaven. Zodra een of andere Pipo bedenkt dat een schroefje beter functioneert als er meer windingen komen, dat wordt alles veranderd om plaats te maken voor nieuwe schroefjes. Veel geld wordt gestoken in onnodige zaken. Klein voorbeeld: Op weinig toegankelijke paden en wegen staan borden met 'Kein Winterdienst'. Iemand met een normaal gezichtsvermogen kan dat zelf ook wel vaststellen. En de bordjes laten staan voor blinden? Aan het einde van een stationsspoor staat een bordje 'Ende Bahnsteig'. Hetzelfde dus als hierboven. Duitsland regelt de verkeerde dingen tot in detail. Een ander probleem is Ursula van der Leyen (Verteidigungsminister), de opperknecht van Angela. Zij heeft iets waar ze heel goed in is: Lachen en grijnzen. Verder komt er niet veel uit. Duitsland zakt weg in een totaal ondergeschikte rol, hoewel Angela nog steeds doet of zij de directeur van Europa is.

jpgleiden op 04-05-2018 08:57

Straks moeten wij weer door de Russen bevrijd worden

Wolf op 04-05-2018 09:31

Pang, pang pang.

Koddebeier op 04-05-2018 10:02

De grootste vijand van Europa is niet Rusland, maar hun eigen politici en politieke leiders !

robbertje op 04-05-2018 14:28

"Een baan bij Defensie? Je moet het maar durv . . eh . . kunnen!"

densi op 04-05-2018 14:54

Misschien weten de immigranten nog niet dat ze misschien ingezet worden als kanonnenvoer uitgerust met pijl en boog? Het zou een mogelijkheid kunnen zijn.

econoom op 04-05-2018 15:23

De verwaarlozing van de Duitse defensie (radio's uit de jasren 50) en infrastructuur zijn natuurlijk niet van de afgelopen twee of drie jaar, toen het migratieprobleem begon te spelen, maar het resultaat van een langdurig pricers van tientallen jaren. Daarbij speelt een belangrijke rol dat onder de kabinetten Merkel van de afgelopen 12 jaar voortdurend een zeer rigoureuze "Sparpolitik" (bezuinigingsbeleid)  is gevoerd. waardoor de Duitse  overheid een overschot heeft, maar wegen en bruggen bij wijze van spreken in elkaar storten. Een ander probleem is, dat Duitsland een zeer conservatief land is, dat op het gebied van digitalisering fors achterloopt op bv Nederland. Met de Duitse overheid moet je alle zaken nog op papier afhandelen, een digitale overheid bestaat in Duitsland nauwelijks .   

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl