HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

CIA klokkenluider: Trump vecht net als Kennedy tegen coup door Deep State

‘In feite is er een burgeroorlog binnen de regering uitgebroken’ - Groep van voormalige CIA, FBI, Justitie en NSA topofficials eist gerechtelijke vervolging van Obama getrouwen voor hun misdaden tegen de regering Trump – ‘Obama-Clinton Democraten zijn Marxistischer dan wie dan ook, willen soevereiniteit vernietigen’

Voormalige CIA’er en klokkenluider Kevin Shipp vergelijkt de niet aflatende pogingen van het establishment om president Trump ten val te brengen met de (verloren) strijd die John F. Kennedy tegen hen probeerde te voeren. Shipp zegt dat er ‘een aanhoudende coup bezig is om een rechtmatig gekozen president te verwijderen. Dit is een enorme constitutionele crisis zoals we nog nooit eerder in dit land hebben gehad. Hierbij vergeleken is Watergate een zondagsschool klas.’

 

Anderhalve week geleden eiste een groep van voormalige CIA, FBI, Justitie en NSA topofficials tijdens een persconferentie dat minister van Justitie een aantal ‘Obama’ officials gaat vervolgen voor hun openlijke misdaden tegen de destijds aantredende regering Trump.

‘Burgeroorlog en staatsgreep binnen onze eigen regering’

‘Binnen onze eigen regering vindt er op dit moment een staatsgreep plaats. In de CIA, het ministerie van Justitie en de FBI probeert men op hoog niveau een wettig gekozen president af te zetten... Dit is op zijn ergst verraad door hoge officials van de Deep State schaduwregering... Sinds de aanval van CIA directeur Allen Dulles op John F. Kennedy hebben we zoiets niet meer meegemaakt, en we hebben gezien wat er toen gebeurde.’

‘In feite is er een burgeroorlog binnen toponderdelen van onze regering en overheid uitgebroken,’ vervolgt Shipp. ‘Dat is in onze hele geschiedenis nog nooit eerder gebeurd. Dit is een extreem ernstige tijd voor onze regering, en vooral voor onze grondwettelijke vrijheden. In essentie is er een globalistische criminele kabaal in onze regering geïnfiltreerd. Hoge officials doen mee met deze samenzwering om de president af te zetten.’

‘Obama-Clinton Democraten marxistischer dan wie dan ook’

De voormalige CIA’er wijst erop dat ‘de Democratische Partij tegenwoordig niet de partij is van John F. Kennedy. Met Barack Obama en Hillary Clinton zijn de Democraten Marxistischer geworden dan wie dan ook. Zij vinden dat de Grondwet een ‘progressief’ document zou moeten zijn. Met andere woorden: de Grondwet is verouderd en moet opnieuw worden opgesteld. Beiden zijn direct verbonden aan George Soros, die de soevereiniteit van de Amerikaanse regering (net als die van de landen in Europa) wil vernietigen.’

‘De Democratische Partij bestaat nu uit Marxisten en linksen die in de hele organisatie zijn gepenetreerd... Hun hele doel is onze regeringsvorm te veranderen en onze soevereiniteit af te breken.’ Shipp noemt deze globalistische groep van Democraten en anti-Trump Republikeinen zoals John McCain toepasselijk de ‘Dark Side’.

Ook in Europa wil linksgroene kabaal zelfbeschikking compleet afbreken

Zoals onze lezers weten is in Europa en ook Nederland exact hetzelfde gebeurd. De linksgroenen uit de jaren ’60 en ’70 en ’80 zijn in alle lagen van onze overheid, zowel politiek, media als het gerechtelijke apparaat geïnfiltreerd, en zijn nu bezig vanuit hun posities van macht het zelfbeschikkingsrecht van ons volk stapsgewijs af te breken en over te leveren aan een Europese Superstaat –en uiteindelijk een wereldregering-, die wat nog rest van onze soevereiniteit, cultuur en identiteit met massa immigratie en islamisering compleet wil wegvagen.

Daarom las en leest u in ‘onze’ massamedia geen woord van kritiek op Obama of Hillary Clinton. De grote nieuwsverstrekkers worden allemaal beheerst en bestuurd door extreemlinkse ideologen, die volop meedoen met de ‘Nieuwe Wereld Orde’ propaganda zoals die vanuit Brussel en ‘Deep State’ Washington wordt gedicteerd en opgelegd.


Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

18-04: Rechter die gaat oordelen over Trumps advocaat is Clinton- en Soros vertrouweling
29-03: George Soros helpt EU met stille staatsgrepen tegen anti-immigratie lidstaten (/ Superstaat wordt al afgedwongen: Brussel deinst niet terug voor ondermijnen en omverwerpen regeringen van lidstaten die weigeren in alles te gehoorzamen)
08-03: ‘Democraten plannen Stalinistische coup in de Verenigde Staten’
18-02: Hudson Instituut: Alles waar Trump valselijk van werd beschuldigd, deed Obama echt
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump (/ ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

25-10: Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)
25-07: Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump
10-07: ‘Russische advocate die Trump info wilde geven ingezet door Democraten’
04-07: (/ ‘Het onbenullige Westerse publiek bestaat voornamelijk uit niet-lezers en internet zombies’
17-05: Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2016:
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt dan verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwarte letters op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal, persoonlijke aanvallen of uitschelden kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.Het beheer kan er ook voor kiezen uw posting aan te passen. 
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands.
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het Geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.
 16. Wees bedachtzaam en let op uw woordkeuze en formulering in uw postings, wat u op het internet plaatst blijft daar staan. Post niet onder uw eigen naam maar gebruik een nicknaam.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Geloofsdiscussies naar Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum   Ik Geloof..(Geloofsforum 31) verder te praten.Reacties

Gerard op 07-05-2018 14:17

"Trump wil deel Jeruzalem aan palestijnen geven." Zie http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33936/language/nl-NL/Default.aspx

willy . op 07-05-2018 14:42

Dat geloof ik ook dat er een coup bezig is tegen Trump, men gunt hem geen enkel succes en men maakt hem altijd belachelijk. EU en de VS zullen steeds meer linkser worden met alle gevogen! Shalom

René van Zalk op 07-05-2018 15:11

De situatie m.b.t. Noord Korea lijkt op een groot succes af te stevenen voor Trump, er gaan al stemmen op om Trump de nobel-prijs voor de vrede toe te kennen.

Cedric op 07-05-2018 15:47

@ Willy: 

eh sorry, Trump hoeft heus niet zijn best te doen om zichzelf belachelijk te maken.

Sommigen denken nog altijd dat deze president het verschil zal maken. Hij is geen outsider van het establishment.Hij hoort er ook gewoon bij! 

vlokje op 07-05-2018 17:01

links of rechts, christen of moslim, geitenwollen sokken drager of yuppie enzovoort enzovoort.........

Het zijn middelen om het doel te bereiken,  

70 jaar geleden was rechts een gevaar, en nu in eens wordt links een gevaar, dat ruikt naar regie

Zelfde onzin uit een andere hoek, nieuw etiket, lager geprijst en de mensen kopen het weer

En weer twee gezichten van het kwaad op 1 (politiek)"hoofd" het andere gezicht lijkt altijd vreedzamer,  betere optie tot je het ondergaat. 

Econoom op 07-05-2018 21:13

Als je de Amerikaanse Demokratische Partij marxistisch noemt dan ben je echt de weg kwijt. Dan is de NL VVD ook marxistisch.

Hoeder op 07-05-2018 22:28

Hè, hè Xander word je wakker. Dit speelt vanaf het aantreden van Trump. Een man als Mike Donkers roept dit al tijden. Luister wekelijks naar www.dotcomradio.com en er zal eennwereld voor je opengaan.

Cale op 07-05-2018 23:20

Heel goed dit probleem in Washington te benoemen, want alles wat zich daar afspeelt heeft direct of indirect invloed op ons leven.

dolphin op 08-05-2018 04:28

Het vervelende in dit soort situaties is altijd weer dat wanneer het lukt om ze tegen te gaan ze altijd blijven roepen dat het een complottheorie was , maar aan de andere kant als je ze laat gaan merk je dat dat niet het geval was.

En Trump zit helemaal lastig , zo'n beetje alles en iedereen lijkt tegen hem in zijn sector en wanneer hij een loper moet opofferen om een toren te slaan gaat iedereen meteen al brullen bij de loper , maar ook hij blijft een politicus , al ben ik tot nog toe blij dat er een type als Trump zit want ik hou mn hart vast als die obama weer op toneel gaat verschijnen.

Het bewijst na duizenden jaren in elk geval steeds weer dat politiek nooit de oplossing zal zijn voor wereldvrede ! dat zal de mentaliteit van de (wereld)bevolking moeten zijn middels vrijwillige overtuiging en zolang die nog achter idolen op aarde aanvliegen kan je het zeker schudden. Hoe zal een onderdeel(tje) van iets zicht hebben over het geheel ?

van buiten op 08-05-2018 06:53

De waarheid is dat de macht niet in de politiek zit maar in diverse aftakkingen, de rijke families, industrie,politie apparaad dus de verschillende afdelingen, en natuurlijk de mafia al deze macht is ontstaan tussen 1880 en 1940 en is hedendagen nog steeds zo. En het trump imperium is ontstaan door kroegen en bordelen en daar hoort natuurlijk ook het gokken bij, het is dus simpel door wie hij beschermt wordt, zeker ook omdat hij de oorlog heeft verklaart tegen de pedofiele netwerken dat is de stok waar hij mee zwaait om zijn macht te behouden. En enkele jaren geleden heeft de kerk, in Cicilie die de paus daar heeft gepreekt in hun kerk, dat ze allemaal naar de hel gaan al ze zich niet gaan verbeteren dat was voor de mafia de druppel en zie wat er nu allemaal uit de doos van pandora verschijnt 

Lodewijk12 op 08-05-2018 09:25

"In essentie is er een globalistische criminele kabaal in onze regering geïnfiltreerd" wat grappig, dit was precies wat adolf hitler ook zij, over de joden die tijdes de crash van de jaren 20 ultieme macht hadden verkregen binnen het duitse rechts systeem.

willy . op 09-05-2018 14:11

@Cedric :Een goede opmerking Trump is zakenman en miljonair ! Shalom

Carlos op 10-05-2018 10:21

Trump wordt beschermt door een hele kliek mensen, die gedachten kunnen lezen.

Anneke op 10-05-2018 14:12

De wereldwijde schaduwregeringen zijn de macht aan ht verliezen en zullen alles op alles zetten om de touwtjes toch in hun handen te kunnen houden. Of die NWO satanisten dit gaat lukken, is maar net de vraag.  Ze worden met de seconde zenuwachtiger, dus ook onzekerder. Dit brengt helaas een groot gevaar met zich mee, oorlog met (in eerste instantie) Rusland en dan 'n wereldwijd kerndrama?/!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl